36. kolo
04.05.2008 20:55 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Olympique Marseille - Girondins Bordeaux 1:2

Drama až do posledních okamžiků přineslo měření sil mezi Marseille a Bordeaux. Domácí tým sice od 45. minuty vedl zásluhou Nianga, ale hosté dokázali v poslední desetiminutovce vstřelit dvě branky a na své konto si připsali tři body za výhru 2:1. Fotbalisté Bordeaux se tak přiblížili vedoucímu Lyonu na rozdíl pouhých dvou bodů.

Necelých šedesát tisíc diváků vidělo od prvních minut zajímavé utkání. Úvodní okamžiky patřily domácím fotbalistům, kteří diktovali tempo hry. Vyvrcholením byla první branka zápasu, kterou vstřelil Niang. Útočník domácího celku využil obrovské chyby gólmana Bordeaux a poslal Marseille do vedení. Nepříjemností pro hosty bylo vynucené střídání středopolaře Micouda, který se v jednom ze soubojů zranil.

V druhé půli byli daleko aktivnější hosté, na domácích fotbalistech bylo vidět, jako by je vedoucí gól ukolébal. První "trest" přišel deset minut před koncem. Hosty zpět do zápasu vrátil Wendel, který nádhernou střelou z 25 metrů vykřesal Bordeaux naději na bodový zisk. To ale nebylo ze strany hostů všechno, šok pro domácí publikum připravil pár sekund před závěrečným hvizdem střídající Ducasse. Chamakh přistrčil Ducassovi míč a ten z dvaceti metrů prudkou střelou trefil horní růžek domácí svatyně. Marseille nedokázala na tento stav najít odpověď a prohrála 1:2. Na příčky zaručující předkolo LM domácí fotbalisté již ztrácí dva body, naopak fotbalisté Bordeaux se na dva body přiblížili vedoucímu Lyonu.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jasna vyhra bordeaux

Reagovat
Slejdy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele