30. kolo
22.03.2008 20:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Olympique Marseille - FC Sochaux 0:1

Naděje Olympiqueu Marseille na účast v příštím pročníku Ligy mistrů utrpěly velkou ránu. Marseille totiž podlehla nečekaně doma na Stade Veledrome o záchranu bojujícímu Sochaux. To se výhrou vyhouplo až nad zónu sestupu.

Jedinou branku zápasu zaznamenal již ve třetí minutě Guirane N'Daw. Parádním lobem z velké dálky překonal Mandandu. Marseille se snažila útočit celých zbývajících 88 minut, ovšem cíl nakonec netrefila, a proto si Sochaux odváží ze Stade Veledrome slušný lup v podobě tří bodů. Pro Masreille je to další hodně špatný výsledek v jednom týdnu. Ve středu totiž Olympique vypadl z Francouzského poháru rukama amatérského Carquefou. Na druhou stranu je nutno říct, že Sochaux si výhru zasloužilo.

Navíc Sochaux vyhrálo krásným gólem. N'Daw viděl, že je Mandanda hodně venku z brány, a i když nebyl tak daleko za půlící čárou, nerozpakoval se využít techniku a hezkým obloučkem poslal míč za bezmocného brankáře Marseille. Ten samý hráč měl navíc šanci zdvojnásobit náskok. V patnácté minutě se ocitl v mnohem gólovější pozici než o dvanáct minut dříve, ale velkou šanci zahodil.

Největší šance domácích přišla v šestapadesáté minutě. Modeste M'Bami hezkou střelou ovšem pouze orazítkoval břevno. Jinak hráči Marseille pokračovali ve špatném středečním výkonu. Největším jejich problémem bylo to, že si vlastně nedokázali vytvořit žádnou vyloženě gólovou pozici. Djibril Cisse a střídající Elliot Grandin nakonec donutili Teddyho Richerta k zákroku, ovšem ten jejich pokusy s přehledem kryl, a Sochaux se proto posunulo na šestnácté místo v tabulce Ligue 1.

Autor: Ondřej Štícha / frenchleague.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je překvapení !!! Další chyba na tiketu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele