27. kolo
01.03.2008 20:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Olympique Marseille - AJ Auxerre 2:1

Marseille potvrdila svoje vysoké ambice i v zápase s Auxerre a díky vítězství 2:1, které domácímu týmu zařídili brankami Cana a Cisse, se Olympique posunul už na čtvrté místo.

Utkání načli domácí na výbornou. Už v sedmé minutě se po standartní situaci dostal k míči Cana a pohotově vstřelil vedoucí gól - 1:0. Hosté se pokoušeli hned srovnat, jenže Steve Mandanda si s pokusem Jeana-Pascala Mignota bez problému poradil. A po neproměněné šanci přišel druhý trest. Djibril Cissé, který předtím, než odešel do Liverpoolu, strávil v Auxerre šest sezon, si naběhl na rohový kop a s elegancí poslal míč za Riouva záda. Byl to jeho desátý zásah v sezoně. Riou si poté lehce napravil reputaci, a to při zákroku proti Nasriho střele. Stav po poločase byl 2:0.

Druhý poločas už tak živý nebyl a když už došlo k nějakým šancím, tak ze strany Auxerre. Jenže počáteční pokusy Daniela Niculaea a Ireneusze Jelena Mandanda pochytal. Domácí bankář byl pak krátký až na střelu Pedrettiho z poslední minuty utkání. A to když za Mandandova záda dorážel střelu Chafniho, která narazila na tyč. Konečný výsledek tedy Marseille - Auxerre 2:1.

Autor: Michäel März / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

V Marseille to budou mít hoši z Auxerre těžké, ale třeba se bod za remízun urodí. Budu držet palce, tip 1:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele