8. kolo
15.09.2007 20:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

AJ Auxerre - OGC Nice 2:0

Auxerre sice dohrávalo zápas s Nice pouze o deseti mužích, ale přesto dokázalo doma zvítězit a konečně se tak odpoutat ode dna Ligue 1. První branku utkání vstřelil již ve čtvrté minutě po pohledné akci Kamela Chafniho a Jean-Sebastiena Jaurese Kevin Lejeune, čímž dal domácím viditelně klid na kopačky. Ještě před ním mohl sice skórovat Olivier Echouafni, ovšem Olivier Sorin, brankář Auxerre, se proti jeho hlavičce vytáhl.

Po poločase se hra ještě zrychlila a oba dva týmy hodně dřely. Ovšem přestože tři minuty před koncem viděl svoji druhou žlutou kartu v utkání Jean-Pascal Mignot, domácí nepovolili Nice vyrovnat. Naopak v devadesáté minutě pečetil vítězství Auxerre gólem Daniel Niculae.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele