semifinále - odvety
17.05.2023 21:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Oslavující Bernardo Silva (© AFP)

Debakl pro Real Madrid, Man City v odvetě čtyřmi góly jistil postup do finále Ligy mistrů

Manchester City potvrdil roli favorita, v odvetném utkání semifinále Ligy mistrů neměl větší problémy s Realem Madrid a zaslouženě proklouzl do finále, kde se v červnu pokusí o svůj historicky první triumf na poli milionářské soutěže. Čtyři branky zaznamenali domácí přesně na půl v obou poločasech, klíčovými se staly především ty z první půle od Bernarda Silvy.

Úvodní zápas byl v kontextu tohoto daleko opatrnější. Jestliže na španělské půdě působili The Cityzens opatrněji především proto, aby si postavili hlavně pevné základy pro následnou odvetu, pak v nynějším klání, v němž se již rozhodovalo o tom, kdo si s milánským Interem zahraje v červnu o triumf, šli za vítězstvím od začátku až do konce.

Real možná jaksi hrozil zkraje druhého dějství, jinak však bylo evidentní, že prostě tahal za kratší konec. Takticky byli domácí taktéž perfektně připraveni. Když potřebovali, zatlačili na soupeře se vším, co měli, když si naopak chtěli odpočinout, bránili protivníkovy ataky disciplinovaným a organizovaným způsobem.

Dění na hrací ploše měl anglický celek, tedy až na opravdu pár výjimek, jednoduše pod vlastní kontrolou. A nakonec vlastně nepotřeboval svou největší ofenzivní zbraň Erlinga Haalanda, jenž se mimochodem ani v jednom duelu proti Bílému baletu gólově neprosadil. Toho sice dokázali hosté slušně hlídat, tak trochu ovšem zapomněli, že i ostatní na opačné straně barikády umějí prostě zdárně zacílit.

Ve 13. minutě se mohlo poprvé měnit skóre ve prospěch manchesterského souboru. Grealish svým obloučkem pobídnul Haalanda, který konečně chtěl prolomit brány Los Blancos, avšak fantasticky se proti jeho hlavičce vytasil brankář Courtois. A ve 21. minutě se belgický muž v rukavicích činil proti Haalandovi snad ještě perfektněji. De Bruyne zprava nacentroval na zadní tyčku, Akanji míč sklepl k norskému reprezentantovi, jenže ten následně mohl pouze sledovat, kterak jeho sok jednoruč vyráží zakončení do zámezí.

Ve 23. minutě se už na každý pád The Sky Blues dočkali své trefy. Bernardo Silva číhal za obrannou čtyřkou, ve vápně byl prostě trestuhodně nehlídaný, a tak De Bruynemu stačilo vyslat jen lehkou kolmici. Po ní se jeho spoluhráč sám před Courtoisem v koncovce nezmýlil. Kdyby ve 35. minutě zareagoval Kroos a vyrovnal, zřejmě by se utkání upínalo jiným směrem. Napálil ovšem, smolně pro něj, pouze brankovou konstrukci.

A naopak osm minut před obrátkou udeřil Manchester City podruhé. Gündogan sice ještě z vyloženého postavení síť nerozvlnil, poněvadž jeho střela byla sražená bránícím Éderem Militaem, balón se však dostal do vzduchu k Bernardovi Silvovi, jenž ho hlavou přeposlal na potřebné místo určení.

Zkraje druhého poločasu možná působil Real nebezpečněji, hlavně Alabaova dělovka z přímého kopu byla hodně nebezpečná, ale domácí obecně pohotový náskok hlídali s velkým přehledem. I proto, že Rakušanovu pumelici zlikvidoval gólman Ederson, který byl obecně rozhodně v daleko menší permanenci než Courtois.

Na nějaký zvrat v zápase Madriďané definitivně rezignovali v 76. minutě, kdy se jejich konkurent propracoval k třígólovému vedení. De Bruyne rozehrál standardku zleva pasem někam na hranici brankového území, tam si naskakoval Akanji, merunu zřejmě i lehce líznul, vlastenec byl každopádně zapsaný bránícímu Éderovi Militaovi. Od něj totiž putoval míč za Courtoise.

Deprimovaný a zklamaný španělský celek ještě v samotném závěru frustroval čtvrtou brankou Man City v pořadí Álvarez. Ten přišel na hřiště v 89. minutě, aby si ještě o několik desítek vteřin později užil rovněž své chvilky slávy. Parádní přihrávku do pokutového území mu adresoval jiný náhradník, a to Foden, a Argentinec poté vystřelil přesně do spodního rohu brány.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com, uefa.com

Komentáře (1374)

Přidat komentář
John Obi Mikel

2:0

Reagovat
Vysajmi hadici

a to přesto, že tam zase Real parkne bizarní bus, jako je inzerát na prodej téhle garáže (do které by se ten jejich bus určitě nevešel ) https://www.bezrealitky.cz/nemovitosti-byty-domy/782670-nabidka-prodej-garaze-u-kurtu-odolena-voda

Reagovat
Bastaron

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 (2x Alvarez, 1x Foden)

Reagovat
penepi

4:1

Reagovat
Fikus19

2::1

Reagovat
Filip236

2:3

Reagovat
MCFC_8

Real si uz vycerpal dost stastia...3:1

Reagovat
Agent z Melmacu

podvodník Guardiola

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Dominator

ani nie

Reagovat
pantondavo

Ty kurzy zvlášť po prvním utkání jsou legrační.

Nečekám přestřelku, pokud Real bude hrát to, co v prvním zápase, a rozhodčí nedarují City další gól, tak to vidím na 0:1, možná 0:2 v závěru z brejku

Reagovat
Pharrell

To spíš. Musíš být hlavně realista. Taky jsem fan RM ale vzhledem k formě City a ještě k tomu budou mít velkou podporu doma. No uvidíme Real ještě nikdy nevyhrál na Etihad Stadimu. Moje přání je výhra hostí 1:2 ale realita možná asi bude jiná ( reálný spíše těch 2:1 3:1 bohužel ). Ale uvidíme LM je soutěž Realu tak uvidíme zítra třeba hosté mile překvapí vlastní fans.

Reagovat
Bastaron

velkou podporu

Reagovat
Laliga

tak možno tam naženú komparz

Reagovat
Pharrell

Však jo

Reagovat
penepi

Tak ono pri týchto veľkých štadiónoch to aj tak nie je o nejakom mohutnom supporte, ten sa väčšinou aj tak stratí na možno pár výnimiek ako Dortmund, Marseille a pod. A áno, psychická podpora je aj to, že máš za sebou cez 50-tisíc ludí v domácom prostredí, aj keď len sedia, to proste neojebeš. Najpodstatnejšie ale je, že dnes nemôže zaúradovať aura Bernabeu. Tak by som veril na postup viac Realu, takto vobec.

Reagovat
Bastaron

Však jasné pohoda, jenom je nezvyk si pustit zapas v PL kde se místo fandění a chorálu jenom tleská, když jsi zvyklý na fandění v Německu.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Pharrell

Čemu se směješ Sparťané . Ty se raději starej ať Sparta přejde předkolo LM.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Salfovic

Obecne je letos v LM Real kurzově neskutečně podceňován. Před ČF na něj byl 3x vyšší kurz na celkové vítězství než na Neapol.

Reagovat
Salfovic

re: více než 2x

Reagovat
Laliga

tak ale to bolo dané vetvou v ktorej sa nachádza, nie porovnaním Real/Neapol, takže kurz úplne v poriadku za mňa

Reagovat
Laliga

sorry vlastne ty hovoríš pred ŠF, beriem späť

Reagovat
Laliga

tieto rána , ak myslíš pred žrebom, beriem späť, ak po žrebe kde už bol jasný aj SF súper, platí pôvodná verzia, teraz sa radšej odmlčím než dopijem kávu

Reagovat
AlevsakNevadi

ako 5,20 vo fortune na vitazstvo realu ? postup 3,35

Reagovat
Laliga

Tak tu bola konkrétne reč o kurze na víťaza LM pred ŠF, čo s týka dnešných kurzov, tak možno mohli byť o niečo nižšie, ale vzhľadom na formu oboch tímov a históriu zápasov na Etihad, sa to dá pochopiť.

Reagovat
kilobyte

Jenže City nebudou hrát to co v prvním zápase. Doma hrají lépe, venku jsou poloviční.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Greaber

Reagovat
pantondavo

Real nehrál to, co doma, no

Reagovat
misinho7

1:2

Reagovat
Pharrell

Kéž by

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Pharrell

Reagovat
dextroza_m

4:1

Reagovat
dextroza_m

Realu jsem moc věřil...

Reagovat
Salfovic

No, že by tomu šel Pepek nějak naproti, to se říct nedá.

Reagovat
Kejza

Reagovat
Csaplárova past

Real postup, tady neni o cem

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Tipy proti Realu ti nevychazi, tak zkousis opacnou taktiku?

Reagovat
smazaný uživatel

zas mi to nevyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

V podstate vyslo, mnohem lepsi by byl typ 0:4 trebas

Reagovat
Pharrell

Reagovat
dextroza_m

Odteď vždy na regal

Reagovat
Mercury

7:0

Reagovat
El Matador

1-2 po prodloužení

Reagovat
diastan

3:1

Reagovat
sensei25

Ak Nastupi Bernardo a Jack tak postupi Real.A kedze je Guardiola tvrdohlavy tak ich postavi dnes opat aj ked v prvom zapase nehrali absolutne nic.

Reagovat
Laliga

tiež som čakal že tam proti Camavingovi pošle Mahreza, uvidíme

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Kinky7

2:1 ... Snad doufám. Kurna Real je Real ale u nás ještě na nevyhrál a i loni jsme si ho doma dávali jak kuřata. Jenže zase ten proklatý zápas číslo 2.....

Reagovat
Csaplárova past

Na Real kurz jako na nějaký Everton. Opět podle sázkovek těžký outsider a opět se bude dost lidí divit, až to Real zase urve.

Ale možná sázkovky zažívají zlaté časy a chtějí nám dát více peněz ...

Teď vážně - City nejsou žádný megafavorit a tyhle zápas si Real dává s prstem v prdeli. Ten mančaft přežije všechno ...

Reagovat
Laliga

Kurzy odzrkadľujú formu oboch tímov. Nerobia ich hlupáci. A pri všetkej úcte, reči o tom Real si takéto zápasy dáva, sú len akýmsi "tancom Haka".

Reagovat
Csaplárova past

Real a jeho hráči v minulých letech přežili dost v play off. Tihle hráči jsou ti nejzkušenější a forma nehraje roli v takových zápasech. Viz. první zápas ...

Reagovat
Laliga

Samozrejme aj toto hrá svoju roľu, ale ako určite aj forma . Títo hráči hrali aj proti Ajaxu keď s mladými uchami dostali na Bernabeu 4 kúsky.

Reagovat
kilobyte

City hrají v LM venku hovno vždycky. I s Lipskem hráli venku prd a pak jim doma dali 7. Doma neprohráli už skoro 5 let.

Reagovat
Kiss Me Polka!

tak na ne vsad barak a nebrec, ze ti nabizi prilis vyhodny kurz

Reagovat
kilobyte

Ani past nepomohla.

Reagovat
fenixLFC

everton tam uhral lepsi vysledok...

Reagovat
Kluivert9

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tip mi těsně nevyšel

Reagovat
Gedofrey

Real by si finále pohlídal, City se spíš zesere.

Takže snad 2:0 v suchém triku

Reagovat
Laliga

Tipovať si netrúfam. Skôr favorizujem City. Ale povedal by som že rozhodne prvých 30 minút. Keď prežijeme začiatok, potom sú šance 50/50. Dúfam v tento scenár, pretože by to následne mohol byť veľmi napínavý zápas aj pre nezaujatých divákov.

Reagovat
king23

vidím to stejně

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Grealish opet v zakladu, ten zase zazije sikanu jako posledne od Carvachala

Reagovat
ACSeRw!n

1:2pp

Reagovat
O.Giroud

Hrozné kurzy,to ani nemá zmysel proti Realu dávať.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale smysl má proti Realu fandit.

Reagovat
Tromas

Dokonce i jako fanoušek Atletica dokážu uznat že Real je menší zlo (a to je fakt nesnáším víc z fotbalových klubů nesnáším už jen pražská S) stále je lepší, aby LM znovu vyhrál Real než aby LM vyhráli umělé ropné mrdky (PSG a City).

Reagovat
O.Giroud

Prečo sa vlastne tak rieši iba od Šejkov odkiaľ majú peniaze? Akože napr. Američania sú všetci tip top?

Reagovat
ACSeRw!n

a nejsou ?

Reagovat
Kiss Me Polka!

ne

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Ze sejku je na mile daleko cejtit ta umelost, vsechno se snazi skupovat, posily za miliardy, a timto okradaji fanousky o to, kvuli cemu zacali fotbal sledovat a klubu fandit (nepocitam gloryhuntery). Ani vyhrane tituly v lize tu nikdo nekvituje. Jakto, ze klub financne podporovany Amiky ma mnohem vice fanousku nez klub, ktery se 'znovu narodil' pred 10 lety diky sejkum prave?

Jedina vyjimka je zatim jenom Newcastle, sice to vlastni sejkove, ale funguje tam skvela koncepce, zadne skupovani hotovych hracu za 100+ milionu eur.

Reagovat
Salfovic

Co myslíš tím ,,to´´ ?

Reagovat
smazaný uživatel

Odpovim ti trosku jinak, ale snad to bude davat smysl. Kolik myslis, ze tu realne je lidi, kteri zacali fandit PSG, City, nebo prave Newcastlu jeste driv, nez sejci zacali do techto klubu pumpovat penize? Je zasadni rozdil mezi fanouskem, ktery fandi temto klubum (spise uspechum nez klubum) od te doby co se jim zacalo z duvodu zmineneho nahore darit, a fanouskem, ktery ma v srdci klub s historii uz 'odjakziva', protoze fanousek 1 nema poneti o tom, co znamena vasen podporovat svuj klub, at uz primo nebo neprimo.

Nevsiml jsem si napriklad, ze by vsichni odepsali napr. Barcelonu po tech nasich trapasech v LM za poslednich 6 let, to bude asi ten zasadni rozdil no..

Reagovat
Salfovic

A kolik myslíš, že by tu bylo fanoušků Arsenalu, ManU a Barcelony, kdyby se tyto kluby většinu historie plácaly ve středu tabulky?

Reagovat
O.Giroud

Ale zas a Arsenalu, Liverpoolu, ManUtd sa zacalo fandit preco? Lebo roky hrali o zostup? nemozes porovnavat take kluby s ManCity, kt. zacali brat vaznejsie mozno po druhom titule. Myslim, ze pocet fanusikov im dost stupol, ale stale to nie je len o tom, ze fandim komu sa dari a teda sa ludia rozdeluju aj do Arsenalu, Liverpoolu a pod. a to sa bavime len o Anglickej lige, potom su tu ludia co maju radsej Spanielsky futbal a idu fandit Realu. A kde mas napisane, ze ak sa teraz nezacne darit ManCity tak ich fanusikovia pojdu fandit inde?

Reagovat
diastan

Bože to jsou kecy to že si zajedeš 1-2 x za sezonu do Barcy nebo někam do Anglie na fotbal, o víkendu si pustíš fotbal z gauče z tebe nedělá, że máš ten tým v srdci o nic víc než fanoušek City nebo Newcastlu už i proto že 90 procent lidí fandí zde jen úspěšným klubúm, proto jsou zde stovky (no na novém EF už ne) fans MU a ne třeba Stoke. Takže ne, není zde zásadní rozdíl u českých fanoušků TOP klubů, většina fandí úspěšným a známým, jen třeba City začíná být známé až teď. Jo financování a zdroj peněz jsou na jinou diskuzi, ale stejně je to většině gaučáků u zadku, jde jen o to kouknout na slušný fotbal

Reagovat
Salfovic

Spíš tak 95 %, minimálně.

Reagovat
Jordi Alba

Hlavně úspěchem se ty fandové prostě taky získávají. Já jako malej spratek viděl zubatýho Brazilce s culíkem a mladýho Argentince s dlouhýma vlasama. Kdyby to s míčem tak neuměli, tak pravděpodobně fotbal ani Barcelonu nesleduju, nicméně by mě nenapadlo ani při neúspěšných sezónách to prostě už přestat sledovat. Někdo se tam narodí, někoho okouzlí hráč, někoho hra, nechápu co je špatnýho na tom, že dnešní děcka vidí dominantní hru City a proto jim začnou fandit.

Reagovat
Jordi Alba

Nemluvím o tom, že City jsou prostě příklad toho, jak se to má správně dělat. Velký podíl sice nese Guardiola, ale zásluhy asi zaslouží víc lidí, než trenér a majitel..

Reagovat
penepi

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
El Cid z City

Spousta těch vopravdovejch klubů tu umělost dokáže přelakovat tak, aby to fanoušek nepoznal, užívej si to.

Reagovat
smazaný uživatel

Vratim se k puvodni otazce, proc ma Manchester City nebo PSG mene fanousku nez v soucasne dobe mene uspesne kluby, i presto ze maji nabity kadr?

Reagovat
Neutron

Pretoze mali kratsi cas na to ich ziskat.

Reagovat
El Cid z City

Z mýho pohledu to je jasný, 15+ vyrostla na jiných vítězných týmech.

Reagovat
O.Giroud

No umelost je najviac citit z Lipska, lebo to umely klub je. A teda neviem kde je taky problem, ze niekto kupi klub a hned zacne investovat. Spravil to Abramovic, Boehly aj Everton sa svojho casu dost opustil ked to kupil Moshiri a urcite x dalsich. A sejci vlastnia aj timy ako Malaga, Sheffield a nie je to hned o tom, ze ideme kupovat 300 hracov. To s fanusikmi je blbost ked ides porovnavat ManCity s timami ako ManUtd, Arsenal, Liverpool a pod. Napr. PSG maju tiez sejci a fanusikov maju dost, lebo kupili klub, ktory ich mal uz vtedy vela a zas nemozes cakat, ze teraz ManCity 10 rokov hraje o spicu a zrazu im narastie pocet fanusikov o x milionov, to je asi beh na dlhsiu trat a budu teraz naberat skor tych mladsich, kde aj tak velka vacsina sa rozdeluje medzi jednotlive ligy/timy.

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

Nepodal jsem to uplne nejlepe, ale i tak tam citim nejakou pachut, co se tyka techto klubu. I tak diky za rozumny nazor

Reagovat
penepi

Odkedy prišiel v 2016 Guardiola do City, minuli na prestupy menej ako Chelsea, Barca, Juve a tuším aj ako United.

Reagovat
Bandita_Harry

Lebo je to top tréner a ked tím má top trénera potrebujú menej prachov aby sa dostali k úspechu.

Reagovat
Neutron

by ma zaujimalo ako teba ovplyvni, ci to vyhra Real alebo City

Reagovat
king23

2:3 po prodloužení

Reagovat
king23

Jak tu někdo psal nademnou, vydržet prvních 30 minut, kde bude City určitě hrozně tlačit a pak už to půjde Navíc pokud se podaří Rüdigerovi smazat Haalanda tak jako posledně, tak jediným nebezpečným hráčem zůstává KdB, tak snad mu to tam nepadne jako minule. Z posouvačů míčů typu Grealish nemám strach vůbec, snad to bude dobrej špíl.

Reagovat
dextroza_m

Posouvač míčů Grealish

Reagovat
king23

Vždyť je to úplně marnej hráč jsem celkem přesvědčenej, že kdyby nebyl angličan, tak by v týmu jako je City základ určitě nehrál.

Reagovat
Front hell

Jako že ho zrovna Pepek staví jen na základě národnosti?

Reagovat
king23

Nemyslím si, že Guardiola o tom takhle přemýšlí, to ne. Ale Jack přišel za velké peníze, které byly takto velké hlavně proto, že je to angličan (na tom se snad shodneme). A logicky hráče, co přišel za 100 mega plus nenecháš sedět na lavičce, takový hráč bude dosávat mnohem víc šancí než stejně kvalitní hráč co přišel za míň (zdravím Hazarda). Plus si myslím, že je tady tlak aby v anglické lize hrálo co nejvíc angličanů. Tím nemyslím, že by to Pepkovi někdo nařizoval, to určitě ne, ale to prostředí si to nějak "žádá".

Reagovat
bbbauch

Staci napsat, ze mas o Grealisove hre naprosto nulovej prehled. A to jako fanda United fskt to posledni co bych chtel, je obhajovat 100 milionovej prestup City.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Front hell

Že byla cena ovlivněná národnosti se shodneme. A tam to končí

Reagovat
Front hell

Jak říkáš

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Here we go! nervozitka velká, ale jdeme si pro finále!

Reagovat
smazaný uživatel

Postup Real , dost mozno v predlzeni resp. na penalty Hala Madrid

Reagovat
Ángel di María 22

Nechci říct, že nemáme co ztratit, ale vypadnout po prohře na Etihadu s tímhle Man City, to se případně prostě musí sportovně brát.

Nicméně nemyslím si, že jsou takový favorit, jako naznačují kurzy. Bude to hodně o prvním gólu - pokud se ho z nějakého brejku podaří dát nám, tak to může být ještě hodně zajimavý

Klíčový pozice pro celkovou hru bych viděl hlavně Camavinga na LB a střed zálohy. A co si budem povídat, asi bude muset mít Courtois svůj den, jinak to nepůjde.

Reagovat
Cracker10

Kurz na Real je lakavy.

Reagovat
Kepy_FCB

Finále letošní LM neboť Inter bohužel nebude pro postupujícího soupeř...

Reagovat
smazaný uživatel

Kurz hodne luxusni, sazim na Real, fandim City, win situace v kazdem pripade

Reagovat
j_mrazik

Předčasné finále.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si. První zápas byla docela nuda, druhý zápas bude to samé.

Finále bude až proti Interu.

Reagovat
misinho7

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
king23

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Neutron

wtf

Reagovat
misinho7

prvy zapas bol top, bolo vidno ta kvalita oproti Interu/AC...celkovo aj to finale, ci tam pojde Real abo CIty tak pojdu ako obrovsky favorit, nepamatam si kedy to tak bolo vobec posledne roky vo finale..

Reagovat
Allianz_Arena

Kvalita na míči určitě, ale nepřeháněl bych to pořád s nějakým top...City hráli údržbu, v podstatě to samé, co jsou nuceni hrát poslední týdny kvůli náročnému programu i v lize. Proti vám hráli čtvrtý zápas v deseti dnech, kdy každý byl hodně důležitý. Teď se jim po ztrátě Arsenalu přesouvá koncentrace 100% na LM, takže teprve dnes bych od nich očekával ten top výkon. Je teda pravda, že mě ty kursy na zápas trochu překvapují, sázkaři to vidí až přehnaně jasně.

Reagovat
misinho7

Tak kvalita na lopte atd. Proste tam vidis ten rozdiel medzi tymto dvojzapasom a tou kvalitou hracov aky su tam a potom to milanske derby. Sak si zobere ze asi ani jeden hrac z Interu ci AC by nehral ci v Reale abo v City v zaklade.

A tak Real tiez nehral nejak prehrotene, bola to taka opatrna hra a suboj v strede ihriska.

Som zvedavy co dnes, je jasne ze City na nas vyleti a bude treba prezit prvych 20min.

Reagovat
technecium

Tak treba Dumfries by si u vas zahral dost

Reagovat
Eichel

Bastoni, Barella, Theo ? Minimálne tento Theo by u vás ten základ hral, je ďaleko lepší ako keď odchádzal. Bastoni v City by v tej trojici? určite našiel uplatnenie. A Barella by možno nebol čistý základ ale futbalista je to skvelý a minimálne by rotoval.

Reagovat
El Cid z City

Když může hrát Akanji,Aké,Stones na dm. O Barellovi moc nepochybuji, hodně zajímavej pod Pepkem by mohl být i Tonali.

Reagovat
Largo

Barella, Maignan, Bastoni, Tonali, Hernandez...

Reagovat
fenixLFC

tonali

Reagovat
Largo

Reagovat
Laliga

Ty ich aj sleduješ či len výsledkovo? hovoríš o 4 za 10 dní. S Leedsom si asi zostavu moc neštudoval. Ale mohlo by ti niečo hovoriť už to že proti Realu nevyužili jediné striedanie. Asi neboli tým programom tak zaťažený ako si chcel naznačiť. Real hral pred prvým zápasom 6.5. o 22:00 finále pohára, zatiaľ čo City hrali o 16:00 proti Leedsu s riadne pozmenenou zostavou.

City použili 4 hráčov z posledného zápasu, Real 8. Ak si chcel povedať že City snáď malo byť ovplyvnené nejakým nahusteným programom, tak to bolo skôr naopak

Reagovat
Laliga

*hráčov v poli aby som bol presný +brankári

Reagovat
Well

Souhlas a teď v odvetě je to naopak.

Reagovat
El Cid z City

Pep řekl jasně, jsou na to zvylkí, přestávka mezi Evertonem a Realem bez cestování je až až, no problem.

Reagovat
Allianz_Arena

Zaprvé, sleduju. A zadruhé, samozřejmě jsou zatížení daleko náročnějším programem než Real. Tři měsíce musí vyhrávat v lize jeden zápas za druhým, což se jim daří, do toho se jim ten program ještě více nahustil před semifinále. Ono ani tak nejde o sestavu, jako o samotnou taktiku a cíl v tom kterém zápase. City musí poslední týdny daleko více dbát na taktiku během zápasu, proto častěji hrají údržbu. Jestli ty vycházíš z toho, že si rozklikneš sestavy z předchozích dvou, tří zápasů, a pak z toho uděláš takový závěr...ok, ale nevypovídá to skoro o ničem.

Reagovat
El Cid z City

Neznám vytížení Realu, to City je už několik měsíců enormní, přesně jak píšeš. Jenom v jedné věci nemohu souhlasit, City v Madridu nehrálo údržbu záměrně, to je zápas, kdy to rozbalíš jak můžeš.To,že to nešlo ani jedné straně není věcí nějakého šetření se.

Reagovat
Allianz_Arena

Jasné, já to ani nemyslím ve smyslu šetření, spíše spokojenost s remízou proti hodně kvalitnímu soupeři. Původní má reakce byla na to, že to byl minulý týden top zápas, což mi právě z těchto důvodů nepřišlo, očekávám to až dnes. Ten zápas se příliš nelišil jejich venkovním zápasům v letošní vyřazovačce, vlastně možná v celé LM. City mají z 6 zápasů v LM venku jen 1 výhru a 5 remíz, přičemž dali i velmi málo gólů.

Reagovat
El Cid z City

To souhlas, top zápas to fakt nebyl, City moře nevynucených chyb...

Reagovat
Laliga

Sorry, ale stále je to somarina. V čom majú nahustenejší program? V sezóne odohrali ešte menej zápasov ako Real,. Nechápem o čom točíš. Program sa im nahustil? Real ešte aj teraz od apríla odohral o zápas viac. Takže si to naozaj pozri než niečo vypustíš.

Reagovat
mistr129

Real kromě pár zápasů v Copě a LM hraje už od zimy o nic, City musí jít každý zápas na 100 %.

Reagovat
Laliga

Tieto vaše argumenty postrádajú význam. Najskôr sa tu hovorí ako má City nahustený program a keď Vám človek dokáže že je to somarina, miesto toho že by ste uznali že ste asi celkom neboli v obraze tak idete riešiš dôležitosť? Ale tak Barcelončan, pochopiteľne niečo čím by naznačil že Real to má uľahčené treba nájsť, čo ak by náhodou postúpili, treba si to ospravedlniť nejako, chápem.

Posledný súperi v lige po Arsenale, (kde sa o titule už prakticky rozhodlo) boli Fulham , West Ham, Leeds, Everton priam hororový program Presne tak to vníma Pep asi, preto si v pohode prerotuje vyše polovicu zostavy, tak náročné zápasy sú to pre City

Čo tam máš ďalej?

Predpokladám že nahriate loptičky, to by bol argument na podobnej úrovni.

Reagovat
Allianz_Arena

Od začátku se tu píše náročnější program, ne nahuštěnější. Celkově to není o tupém sčítání zápasů, ale schopnosti trochu přemýšlet.

Reagovat
Laliga

Hej preto je náročnejšie hrať doma proti Leedsu ako finále pohára A hoc kto by ti vedel povedať že to môže byť oveľa náročnejšie udržať koncentráciu na TOP výkony keď hráš zápasy v ktorých už nemáš žiadnu extra motiváciu, ako hrať každý zápas "finále".

a len tak na okraj "do toho se jim ten program ještě více NAHUSTIL před semifinále" - tvoje slová nie moje

Reagovat
Allianz_Arena

Ta věta ale přeci znamená, že program se jim nahustil skrze dohrávku, spojitost nebo srovnání s Realem sis dal do hlavy sám. A ano, hrát s Leedsem nebo Fulhamem je hodně náročné. A pokud musíš podobné soupeře tři měsíce vkuse každý týden porážet, aby si neztratil kontakt s Arsenalem, tak máš šíleně náročný program. A tím se vracím k úplnému začátku, tohle vše je jeden z důvodů, proč například všechny tři venkovní zápasy City ve vyřazovačce nebyly z jejich strany ideální. Jestli jim bude stačit opět jen super výkon doma, to se uvidí večer.

Reagovat
fenixLFC

hrat proti leedsu je narocnejsie nez proti nejakej osasune

Reagovat
SunFells

Liverpool - Tottenham

Reagovat
Eichel

Vidíš, mne napríklad príde, že Inter svojim štýlom hry nemusí City vôbec sedieť. A teda síce som Spurs fan, ale pri tom finále Liverpool Spurs som si bol absolútne istý, že to pool zvládne. Ten tím bol v totálnom úpadku, skoro na to vyhodili Pocheho a dostal sa tam fakt mega haluzou s Ajaxom. Za celý zápas neohrozili Pool ani raz. To Interu skrz formu, štýl hry či Guardiolove špekulovanie verím o dosť viac ako vtedy Spurs, ktorí sa tam dostali fakt haluzou proti rozbehnutému Poolu.

Reagovat
Hachim Mastour

Luxusný kurz ty vole..

Reagovat
Rip

Kurz 6.2 na výhru Realu nebo postup 3.9 na Real by byl hřích nezkusit. City se zase zesere a projede to jako vždycky.

Reagovat
AlevsakNevadi

totalne nechapem, je to sutaz Realu, Pep je bottler v takychto zapasoch, ale nevadi za ten kurz je hriech neskúsiť.

Reagovat
Neutron

ma tvoj nick spojitost s uspesnostou stavkovania?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak. Pep bude opět zkoušet uhrávat to na půl plynu a opět na to doplatí. Přitom tu žebrotu mohli zničit už na SB, kdyby hráli trochu s větším nasazením.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Ty a ten novy Jacob ste snad najhorsie co od Cule tu bolo za poslednu dobu. Totalna retardacia

Reagovat
smazaný uživatel

Pro jednou se ponizim na tvoji uroven a odpovim ti. Libi se mi, jak pokazde poslusne reagujes, inteligentni clovek by to ignoroval, takze o nejake retardaci bych pomlcel v pohode, me ani nezajima nazor cizich lidi, takze reaguj jak chces, stejne to ubyva jen tobe

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád retardácia? Čistá realita

Reagovat
Edgar Davids

Furt to nedorovnava tebe jako fanouska Realu, co pise jak desetiletej dement Totalna retardacia

Reagovat
Spagetka

Mark my words...

Real postoupi po nake mega haluz chybe soupere. Bud uklouzne Stones ci Gundogan nebo Emerson udela minelu jak krava.

Uz ted mi je z toho blivno

Reagovat
Miguel19

Emerson z WHU nebo Spurs?

Reagovat
Spagetka

tak nak jsem cekal kdo prvni se toho preklepu trapne chytne

Reagovat
Pharrell

Ederson se jmenuje

Reagovat
Salfovic

To je jedno, jak se ten kiksař jmenuje.

Reagovat
Spagetka

Dalsi

Reagovat
Swarley

Mozna tohle je ta mega haluz chyba, po ktere Real postoupi

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Ladas321

Tuhle sezónu City na Etihad stadium prohráli jenom jednou ve všech soutěžích. V LM tuto sezónu City v 6 venkovních zápasech vyhráli pouze 1x a 5x remizovali. Doma z 5 zápasů vyhráli 5x.

Real na venkovních stadionech velká nejistota a prohry proti Sociedad, Gironě, Mallorce nebo Barceloně.

Reagovat
Unique

Jen bych doplnil, že ty venkovní prohry Realu byly ještě v rámci Španělska. Tady letí do jiné země. Vím, že jsou asi na cestování zvyklí, ale i to podle mě hraje roli.

Reagovat
Lamskej#RMCF

Poprvé snad vypnu tv a mobil..počkám na večer, nemám na to nervy každopádně ropákům tu LM nikdy nepřeju, na ten klub mám větší averzi než na Barcelonu...

Reagovat
Mönchengladbach

Josef G. je nejlepší trenér světa na ligové soutěže, Karel A. zase na Ligu mistrů.

Mimochodem - Karel bude určitě trénovat Real i v příští sezóně, nebo nemá pozici úplně jistou (či chce sám odejít trénovat třeba tu Brazílii)?

Reagovat
smazaný uživatel

Brazílie

Reagovat
Laliga

Nechce, viackrát sa vyjadril, že sa určite nikam nechystá. bude v Reale tak dlho kým ho nevyhodia. A Real nemá dôvod ho vyhadzovať. V ďalšej sezóne bude určite pokračovať.

Reagovat
smazaný uživatel

13/14 taky super sezona s Carlem, 14/15 nevyhrali nic a letel jak namydlenej blesk letos mate stesti jen v tom, z mate CdR v kapse, ale to je vse.

Reagovat
Laliga

Len pre úplnosť. Vo vitríne svietia ešte trofeje za MS klubov a Európsky Superpohár.

Reagovat
smazaný uživatel

Cili nejmene relevantni trofeje

Reagovat
Laliga

Čili vďaka že si sa predstavil už viem že nestojíš za debatu

Reagovat
Krausio_Real_M

Nejméně relevantní, ale když jste je výjimečně vyhráli vy tak jste to slavili jako by jsme vyhráli mistrovství světa

Radši zase záleží a nedělej ze sebe šaška, z vašeho tábora už je váš tu dost klaunů

Reagovat
smazaný uživatel

A ocividne se to za sebe snazis vyrovnat i u vas beluh, a dari se ti to

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
misomy6

Ja by som iba poznamenal ze sa už hlasnejšie šušká o odchode asistenta Daniela A. ( aj syna Karla A.). Daniel A. pritom často je označovaný ako mozog v pozadí, v zápase ho možno vidieť neustále za tabletom alebo pri Karolovi v diskusii. Jeho strata by bola ohromná a odhliadnuc od toho ci by Karol zostal alebo nie

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Je to Davide, ale jinak souhlasí

Reagovat
misomy6

Pardon moje chyba

Reagovat
wyqinac

ma smlouvu jeste na rok, verim ze zustane

Reagovat
insane

1:1 (3:4 na penalty)

Reagovat
smazaný uživatel

Kua, nevěřím Realu Guardiola to asi vyhraje

Reagovat
Spalovač šancí

Mají City vůbec nějakou šanci zvládnout postup?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravděpodnost je blížící se jedné.

Reagovat
El Cid z City

Stejnou jako slavija na titul.

Reagovat
Laliga

To im teda príliš neveríš

Reagovat
El Cid z City

Víru bych do toho netahal, ale co je na tom jak vtipnýho?

Reagovat
Laliga

Tak Slavia na titul šance príliš už nemá, príde mi úsmevné že si k tou prirovnal šance City. Myslím že najlepší tým posledných pár rokov, má na domácom ihrisku rozhodne "slušnú" šancu postup

Reagovat
ACSeRw!n

99%, takze bez sance

Reagovat
Kiss Me Polka!

4:1, max 3:1 kdyz gundo nebude mit streleckou

Reagovat
Salfovic

Kurva, včera večer jsem dával Real v kurzu 5,2 a teď už je 5,9, mohl jsem mít o barák víc

Reagovat
Csaplárova past

Pockej si do poloviny polocasu na live kurz. City budou mit drzeni mice, par sanci a kurz vyleti na 6,5

Mas tady vyrovnany zapas a na jednoho je kurz 5 nebo 6 hrich tohle nevsadit aspon za par stovek.

3,5 na postup Realu uz je zlocin nevsadit

Reagovat
netopier

Stavkove kancelarie to maju dobre spocitane. Drviva vacsina bude tipovat ManCity, cize v pripade vyhry City nemusia vyplacat velke vyhry (a kedze je tam nizky kurz, tak kazdy tiper prida na svoj tiket este nejake ine zapasy ktore mozu byt cervene).

No a ak vyhra Real (co je velmi nepravdepodobne), tak sice budu musiet vyplacat 6 kurz nejakej casti tiperov, ale peniaze sa im vratia z cervenych tiketov na ManCity (a tych by bolo sakra vela).

A najviac sa stavkove nazeru v pripade ze bude X a po predlzeni postupi ManCity.

Reagovat
Salfovic

Tak remíza je pro sázkovky jak nula v ruletě.

Reagovat
O.Giroud

Pri včerajšom zápase asi každý zaspal tak snáď toto bude iná show.

Reagovat
Xavi

Taky vám přijde divné, že zápasy v play off LM nekončí na penalty?

Reagovat
Jordi Alba

Já už jsem na to tak nějak zvyknutej, přijde mi, že v Evropskejch pohárech moc penalty nejsou, naopak na mezinárodních turnajích pořád.

Reagovat
Salfovic

Jo, je to divný.

Reagovat
Xavi

Právě. Když je play off MS nebo ME, tak je tutovka, že nějaký dvojzapas půjde do prodloužení nebo na penalty a v LM nic. Nechápu.

Reagovat
netopier

Pretože v klubovom futbale sa hrá playoff na 2 zápasy. Čím dlhšie trvá zápas medzi dvomi tímami, tým je nižšia pravdepodobnosť remízy. Napr. pravdepodobnosť, že bude remíza v 1. minúte zápasu je oveľa vyššia ako že bude remíza aj po cca 180min.

Reagovat
Xavi

Jo to máš pravdu, na to jsem jaksi zapomněl.

Reagovat
Jesfey

Tak v letošní sezóně většina dvojic dopadla jednoznačně. Jenom AC Milán a jeho soupeři (až na Inter) byli tragičtí, tam se to se štěstím prodloužení vyhnulo.

Reagovat
Shevchenko

Ani jeden nešel ani do prodloužení.

Reagovat
wyqinac

2:2 a postup po prodlouzeni

Reagovat
Hachim Mastour

Fandím City. Aby už konečne plešatý podvodník po stovkách miliónoch narvatých do City vyhral Ligu Majstrov a aby mi nebolo ľúto, že som si nevsadil na dobrý kurz Realu

Reagovat
penepi

Reagovat
zasranej malíř

Courtois;Carvajal;Militao;Alaba;Camavinga;Kroos;Modrič;Valverde;Rodrygo;Benzema;Vini Jr

Bez Rudigera? No snad ví Carlo co dělá

Tip 2:3 pp

Reagovat
Mateo16

Militao ten brazislky Maguire

Reagovat
misinho7

Fuu, cakal som Camu v strede a Valverde napravo.

Postavil to ofenzivne a neboji sa toho. Ale Rudi minule vymazal Haalanda, tak mohol dostat sancu. Militao po tych paradnych vykonoch siel dole a mal par hrubiek...

Reagovat
Salfovic

Pokud není nějak zraněnej tak WTF

Reagovat
Kinky7

Bude prestrelka

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Hm, tak ten Rudi to je dost překvapení

Reagovat
misomy6

Jedine co ma napada je ze Militao a Alaba vedia posielať lopty do predu na Viniho/Rodryga… dúfam ze to klapne

Reagovat
srandamač

0:1 a Junior gól, ale radost z toho nemám.

Reagovat
zasranej malíř

City: Ederson,Walker,Dias,Akanji,Stones,Rodri,Gundogan,De Bruyne,Grealish,Bernardo Silva, Haaland

Reagovat
O.Giroud

zas Nudando Silva, Grealish sa doma nakopne

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
JFT97

3:4

Reagovat
Pharrell

Ale něco z historie LM Ancelotti už dokázal vyzrát na Guardiolu 2x v semifinále LM (2014 & 2022). 2014 to byl souboj mezi RM & Bayernem Mnichov. Vloni dnešní aktéři. Teď by ho mohl udělat už 3x v semifinále.

Reagovat
sensei25

Guardiola je hlupak ked tam postavi tu istu 11-tku co v Madride.Nechapem ci je slepy alebo hlupy.Grealisch a Silva tam nemaju co robit

Reagovat
Salfovic

A nejvtipnější je, že většina z ní hrála prakticky celej zápas s evertonem.

Reagovat
Shevchenko

Jojo Guardiola je hlupák a neschopný trenér, za to ty jseš odborník. Ty fakt žiješ ve svém malém světě.

Reagovat
Kejza

a zrovna Bruno rozhodl a Grealish hrál výborně, tudíž je Pep spíš chytrák

Reagovat
sensei25

Guardiola je hlupak ked tam postavi tu istu 11-tku co v Madride.Nechapem ci je slepy alebo hlupy.Grealisch a Silva tam nemaju co robit

Reagovat
LAM

Třeba od nich očekává úplně jinej výkon. Zase na druhou stranu City doma a venku úplně jiný výkony.

Reagovat
Pharrell

To je fakt no

Reagovat
Kiss Me Polka!

Grealish hrát musí, on je top a ma formu, navic dozadomu maká. ale souhlasím se silvou, měl hrát mahreze a skočit na ně hned od začátku

Reagovat
SunFells

Reagovat
penepi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
noustres

po 90 min. 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Nech ta zkurvena Nova o ty práva přijde Zlatá O2. Poslouchat zkurvence Jinocha za mikrofonem a ve studiu dementy Jiranka, fetku Bednáře a naprostého tykváče Čontofalského, to je moc. Špíny z Novy

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnáším Novu Jen slyším dementama Contofalskeho a mám chuť rozjebat tv. Všude ve světě na tyto zápasy dávají naprosté hvězdy a v ČR Contofalskeho tvl. Vsak mu nejde ani rozumět.

Reagovat
O.Giroud

Teraz som si zapol Contofalskeho na youtube, ze ako rozprava a teda je to fakt des tomu nerozumiem poriadne ani ja snad to zlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Je to úplný dement. Jak může být v tv? A v takový večer? Šašek Zas ho tam někdo tlačí

Reagovat
O.Giroud

To neviem posudit, mozno hovori k veci akurat mu nejde vyjadrovanie, ale mozno casom zlepsi.

Reagovat
netopier

Futbal začína o 21:00. Všetko pred tým sú nepodstatné sračky

Reagovat
Salfovic

Reagovat
icka

Reagovat
fabec1222
Reagovat
Kinky7

no ty vole....

Reagovat
Greny

Jo už to vidím... Klasika bude tlačenka bílého baletu

Reagovat
misinho7

Reagovat
Dayman

Uplne stejnej tweet napsali i s City.

Reagovat
Xavivax1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Snad nechceš, aby někteří šli na fotbal a nevěděli, jak to dopadne

Reagovat
Kinky7

to zase nekdo klikal rychleji nez myslel

Reagovat
Greny

Má to cenu zapínat když UEFA má jasno že ve finále je Real?

Reagovat
Kinky7

zverejnili oboje. klid

Reagovat
Xavivax1

Reagovat
O.Giroud

saved

Reagovat
Salfovic

Ale City až když jim došlo, jakej to bude průser

Reagovat
penepi

Reagovat
misinho7

borci pardonom pustia grafiku plagatu na finale skor ( ked urcite maju pripravene obe uz pred zapaasom) a tu uz take reci..

Reagovat
mistr129

Křetinský taky omylem zabloudil k rozhodčím a dál už to známe

Reagovat
O.Giroud

tak stane sa, zabludit je normalne. Tiez som raz isiel do skoly a skoncil som v pivarni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ušoplesk dnes zachytá na Kariuse a bude vymalováno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Shevchenko

Angličtí dementi si neváží Ligy Mistrů, snad je Real zase vyjebe

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Pharrell

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

anglicania si nevazia (pochopitelne) UEFA

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je stejně největší paradox. Zaplatíš x tisíc liber za vstupenku, a pak přijdeš na stadion a bucis na hymnu soutěže, na kterou sis zaplatil vstupenku. Demence. Jak cela Nova. Sorry, Hovna.

Reagovat
Ladas321

Rudiger na lavičce?

Reagovat
smazaný uživatel

Akanji konečně má někdo originální účes

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč hraje Camawinga. Zas dojebe celý zápas.

Reagovat
Furia Ceca

Když jsem kdysi začal sledovat víc fotbal, tak bych tenkrát nikdy neřekl, že City, chudí příbuzní United, budou jednou pravidelně hrávat semifinále LM Svět se úplně posral

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem taky nikdy nevěřil, že semifinále LM bude vysílat TV HOVNA. A bohužel se stalo.

Reagovat
mistr129

Jakože by bylo nejlepší, aby hrálo semifinále LM furt 5-6 stejných týmů dokola?

Reagovat
Furia Ceca

Mně teda přijde, že tenkrát ta LM byla pestřejší... že o celkový vítězství hrálo 8, 9 týmů, zatímco poslední roky si to pořád předávaj 4 stejný týmy Samozřejmě to je blbost, seznam vítězů je trochu pestřejší, ale stejně se toho pocitu nemůžu zbavit...

Reagovat
mistr129

Jo tak to chápu, jen mi teda vůbec nevadí, když se to trochu obměňuje - ideálně ať to je těch 8-9 týmů o kterých píšeš, ale postupem času ať se obměňují

Reagovat
Jesfey

Nooo, prvních 6 minut a už se bojím o výkon rozhodčího...

Reagovat
smazaný uživatel

Co umí Camawinga kromě skluzů? Nic.

Reagovat
smazaný uživatel

už začínají hořet jak fakla

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to nejlepsi!

Reagovat
Kincl

Co nedal ty kravo

Reagovat
smazaný uživatel

City válec. Bernardo Silva

Reagovat
doocetung

tvl ti nás zas melou.. takže 15-20. 0:1 benzin

Reagovat
diastan

Klasika..

Reagovat
smazaný uživatel

Silva si tu pravou stranu dava

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicky Real. Za chvíli převezme taktovku a z první šance gol.

Reagovat
smazaný uživatel

on to nedal

Reagovat
Salfovic

Nunez by to dal.

Reagovat
Grahf

real jak v kine

Reagovat
LAM

Real jsou opravdu poslední roky v LM hrozný haluzáci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavivax1

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Začněte laskavě hrát, to je jak kdyby přijela proti City hrát Swansea.

Reagovat
JFT97

Courtois je fakt blazen

Reagovat
Gazdo

To je fakt neskutocne… ten chlap ich tam zas dotiahne to je neuveritelne ze ta moze super mliet ale staci ti skvely jeden hrac a hotovo (EF magic prosim)

Reagovat
CHONG

Vy jste letos takhle vyhráli ligu

Reagovat
Gazdo

Ok raz sa to da pochopit. Ale ten dement vam vyhral LM uz minuly rok. Uz stacilo

Reagovat
diastan

Smarja jak z tho tlaku nic nebude

Reagovat
Xavivax1

Jeden gól a zlomí se to. Haaland dá dneska šestku

Reagovat
Csaplárova past

Kurtoa se nudit nebude dneska.

Reagovat
zasranej malíř

Thibo ale melou nás teda fest

Reagovat
Kincl

Ho trefil

Reagovat
masly008

Reagovat
Kincl

Ti mají fakt jen štěstí nic vic

Reagovat
O.Giroud

Grealish jak nacechral

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim vyrovnane drzeni mice

Reagovat
Salfovic

Kde vzal Real 20 %

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti to zkouší na Priskeho.

Reagovat
kilobyte

Sparta hrála v bloku, ale aspoň něco dopředu předvedla. Real jen čeká.

Reagovat
Kiss Me Polka!

grealish je pri chuti, ale halland

Reagovat
Miguel19

Real jedna přihrávka na minutu

Reagovat
81Tomas

Jsem se zarazil, jeslti blbe vidim

Reagovat
patas92

Real z první střely na bránu gól. You heard it first here

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se dívá údajně nejlepší trenér v ČR Trpisovsky, jak se hraje, když má člověk drtivou převahu v držení míče. A ne že necháš soupeře dát 3 góly. Sasek.

Reagovat
Kincl

Hlavne že tady místní trenéři kecali Pepovi do práce a chtěli ať sedí Silva a Grealish.

Reagovat
SunFells

zábavní

Reagovat
Dr. Admess

A stejně zase postoupí Real.

Reagovat
Salfovic

V suchém triku.

Reagovat
Mateo16

To je výkon ako víno

Reagovat
masly008

13 přihrávek.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Manik...

Tvl Real to vzdal už před zápasem, ne?

Reagovat
Mateo16

Ty vole lenivý na 5 metrov

Reagovat
smazaný uživatel

Byli za půlkou nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Bude penalta. Uvidíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvíli je tam penalta

Reagovat
Doubas

Kokoti viděj dneska Real asi poprvý tvl. Ani bych se nedivil, že bude zase jejich klasická brejková desetiminutovka.

Reagovat
CHONG

Hrajeme fakt neskutečně připosraně, to je výkon, jako kdybychom si z SB přivezli vedení 2:0

Reagovat
Mato178178

Do pice uz

Reagovat
Mato178178

Prominte

Reagovat
vitasrp

Ten chlap si dělá úplnou prdel prostě. Tohohle jsme vyměnili za Kepu, ach jo

Reagovat
mistr129

Tak Kepa si taky dělá prdel ne?

Reagovat
vitasrp

Bohužel no

Reagovat
Manik...

Ale u toho nic nechytí..

Reagovat
Manik...

Reagovat
Gazdo

to mi ani nenapadlo to musi strasne boliet

Reagovat
Cotton

Nejlepší gólman na světě

Reagovat
smazaný uživatel

to si už děláte prdel ne

Reagovat
KnoxXx

Haaland

Reagovat
smazaný uživatel

Courtouis stejná forma jako loni. Jedeme Real.

Reagovat
zasranej malíř

Thibo famózní ale už by se mohli probrat

Reagovat
O.Giroud

to je neskutocne tento typek

Reagovat
Cracker10

Courtois je proste carodej, demon, mimozemstan, jen diky nemu maji vsechny ty tituly.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkurvenec Camawinga krásně bránil. Nech táhne, proč vůbec hraje? Co umí kromě skluzů? Hovno.

Reagovat
SunFells

Ty vole tu je zas elita

Reagovat
Gazdo

To je nejaky novy borec a to co tu zacal predvadzat nema moc sanci na prezitie

Reagovat
Neutron

Beztak to bude masopust

Reagovat
TopinB

imho diskostu

Reagovat
Neutron

Reagovat
Neutron

resp. nebol diskostu Slovak?

Reagovat
TopinB

To nevím, ale vím, že to byl podobný kokot

Reagovat
teenz

Reagovat
diastan

Se ztoho zeseru

Reagovat
Salfovic

Haaland bude po tomto zápase úplně na sračky, pověsí kopačky na hřebík a půjde lovit velryby.

Reagovat
Cracker10

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr si myslím, že Vincko pôjde do cirkusu.

Reagovat
Grahf

nech to všetko vyhraje city a potom im už konečne dajte ban, lebo okrem PL začne srať aj kluby mimo ostrovov

Reagovat
Mato178178

Konecne

Reagovat
Svatej

Courtois je prostě brutální

Reagovat
smazaný uživatel

a jedeme, ještě 4

Reagovat
mistr129

Reagovat
Pospovič

Gooooooooooooooool

Reagovat
dextroza_m

Yes

Reagovat
Murena

Reagovat
Dr. Admess

Finally.

Reagovat
diastan

Joooollooooooo jooooooooo. Ale meli uz byt 3!!!!! Nepolevit dokud nebudou pryc ze stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
penepi

Reagovat
dextroza_m

Pro jistotu z ostrovů..

Reagovat
Ladas321

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Debakl se blíží

Reagovat
dextroza_m

Známe

Reagovat
Svatej

Kolotoč ty krávo

Reagovat
O.Giroud

teraaaaz chytaj

Reagovat
smazaný uživatel

Demence. Kde byl picus Camawinga? Kde? Kokot ho tam nechá volného. Picus

Reagovat
Salfovic

Někem vyrazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Idiot

Reagovat
ElectrickMann

Podle mě umí jenom skluzy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Kolotoč žerte

Reagovat
smazaný uživatel

Nice!!!!!!

Reagovat
wyqinac

pice pojdte hrat uz

Reagovat
smazaný uživatel

Veď už hrajú.

Reagovat
wyqinac

ted uz jo

Reagovat
smazaný uživatel

Bernardo je dnes neskutočný!

Reagovat
penepi

Šikana

Reagovat
Salfovic

Ušoplesk si jako tipl, kam půjde

Reagovat
fabec1222

Takhle mě vždycky drtí lepší týmy v FM...

Reagovat
smazaný uživatel

"Jejich soutěž" a hrají jak Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

To City hrá ako City

Reagovat
Kiss Me Polka!

konečně bernardo hraje skvele, to jsem necekal

Reagovat
Greny

Už by se mohl aspoň trošku Real účastnit zápasu

Reagovat
Gazdo

Skoda ze KDB nebude mat podobne trofeje ako Xavi, Iniesta alebo Modric ale ak vydrzi v tomto tempe este tak tri styri roky tak by som sa kludne nebal ho k tymto velikanom po konci kariery zaradit

Reagovat
EL Gringo

KdB je lepší ako všetci menovaní vo svojom najlepšom obdobii

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Mercury

Jiste

Reagovat
dextroza_m

Mno....

Tak sme si zaprehaneli...

Reagovat
Xavi

Ne, to fakt není škoda.

Reagovat
Gazdo

Je mi luto hraca nie klubu

Reagovat
Eichel

Reagovat
Xavi

Není tak dobrej, jak výše zmínění, proto nemá tolik trofejí, logicky.

Reagovat
Mateo16

Ja už to Modricovi dnes ani nepočítam ty vole ani nevie nahrať na 5 metrov

Reagovat
Greny

15 přihrávek za dvacet minut prej celý tym

Reagovat
smazaný uživatel

Krásné finále to bude opravdu. Finále, které skončí tak 5:0.

Reagovat
Svatej

TO je normálně trénink

Reagovat
smazaný uživatel

Stones je na tom DM skvělý

Reagovat
O.Giroud

ale nazdar Filmicius, aj ten hra

Reagovat
smazaný uživatel

ale rukama

Reagovat
Csaplárova past

Tak takovy uragan jsem teda necekal.

Camawinga 10 prihravek a 10x dozadu na golmana ...

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě jeho gol. Ten by si nezahral ani za Valladolid.

Reagovat
dextroza_m

To mel skoro vsechny prihravky Realu za polocas....

Reagovat
smazaný uživatel

Takze dneska bez gelu

Reagovat
vitasrp

Jako ale od Realu to je neuvěřitelný výkon, však Grealish běží vesměs rovně a proběhne úplně v klídku přes tři hráče.

Reagovat
Pharrell

Jak fan RM ale opravdu uznávám momentální velkou sílu Man City. Tady hosté ani nehodou nevyrovnají to vůbec. Spíše nastane velký debakl a pořádná ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak, když dáš místo Marcela nějakého blba se jmenem Camawinga. Pak můžeš vyhrát tak maximálně Audi Cup.

Reagovat
smazaný uživatel

V prvním zápase byl nejlepší z baletek

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, až na to, že zavinil gol A dneska druhý

Reagovat
Cobra

Audi Cup je nedoceněná soutěž.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wyqinac

tak se tam nikdo nejmenuje

Reagovat
dextroza_m

Tak ale on snemuze za to, kam ho strcil trener...

Reagovat
mr.Silver

Militao

Reagovat
mistr129

Militao

Reagovat
tunkic

Tak posraně jako Real jsme tam snad nehráli ani my

Reagovat
mistr129

zrovna jsem na to myslel, jestli je Liga mistrů soutěž Realu, tak se už těším, jak to tam příští rok roztrháme

Reagovat
tunkic

..teda než dostanem Bayern

Reagovat
Furia Ceca

Představa Arsenalu, jak to v LM trhá LOL

Reagovat
tunkic

S tebou musi bejt v hospodě hrozná prdel

Reagovat
Svatej

Začínám si myslet, že ten tvůj uletěnej komentář v zápase proti Chelsea nebyl jen kvůli fandům CHelsea, ty jseš takhle zaujatej proti čemukoliv z PL

Reagovat
Furia Ceca

"Uletěnýho"? Vždyť jsem měl pravdu

A kdy to Arsenal v LM naposledy trhal? Od odchodu Henryho si kromě výhry 3:0 nad AC Milán nic nevybavuju – a i tahle vzpomínka je stará, kolik... 11 let?

Reagovat
Shevchenko

Jako že nás trhal, i když první zápas rupnuli 4:0?

Reagovat
Svatej

a ta odpověď s pravdou se podle tebe snad musí vylučovat nebo co?

Reagovat
Furia Ceca

Ne. Ale když mám pravdu, tak mám nárok napsat sebevětší píčovinu – a tou pravdou se ta píčovina vykrátí, takže se vlastně napíše něco s nulovou hodnotou Takže vlastně nenapíšeš vůbec nic. Ale tím, že se toho chytnou jiní a berou to vážně – tak se pak paradoxně z píčoviny stane legitimní příspěvek, kterej si pak žije vlastním životem

Reagovat
Svatej

Alright

Reagovat
Furia Ceca

Mně už ten zápas ke konci nebavil

Reagovat
fenixLFC

si u talianov zvyknes

Reagovat
Rizek

Militao

Reagovat
Mato178178

Walker

Reagovat
Svatej

Eder klasik. Když hraješ na hovno, začni padat a brečet.

Reagovat
Gazdo

on je strasny simulant ale pamatam si ako sa ma snazili niektori fans realu presvedcit ze simuluje iba Vini od nich

Reagovat
Svatej

wtf, tam regulérně simuluje jako prase snad třetina z nich Carvajal, Eder, Vini, Kroos, Rudiger a i Benzema si rád spadne, když má aspoň blbej důvod, to je bulšit

Reagovat
Gazdo

Uz tu diskusiu asi nedohladam ale tusim to bolo k prvemu clasicu kde Eder nastupil proti Barcelone a to vobec netusim kedy bolo a uz vobec nie v ktorom suhrne k lige sme to potom rozoberali

Reagovat
Svatej

Věřím ti, tohle se deje až smutně často úplně všude

Reagovat
Eichel

Mňa teda po Vinim najviac serie Carvajal A rudiger, lebo ten do toho ešte rád rozdá a tvári sa, že nič.

A zas od nás absolútne chápem, že im vadí Gavi a Alba

Reagovat
Svatej

Reagovat
O.Giroud

Haaland zbytocne, ale Militao

Reagovat
zasranej malíř

Toni škodaaaaa

Reagovat
Pharrell

Škoda teď Kroos břevno

Reagovat
Pharrell

Škoda teď Kroos břevno

Reagovat
Salfovic

Ederson by to měl.

Reagovat
mistr129

Reagovat
DieFohlenBMG

Heski to zkusil

Reagovat
Dr. Admess

To je krása koukat jako, no.

Reagovat
mistr129

Reagovat
zasranej malíř

Hm, tak asi hotovo

Reagovat
Ladas321

Ještě jeden! Nebo klidně dva!

Reagovat
Grahf

tak to by sme mali

Reagovat
smazaný uživatel

a žerte

Reagovat
mr.Silver

Oni to dělají prostě tak jednoduše, krása

Reagovat
Kinky7

Kdo tady odepisovala Bernarda?

Reagovat
Salfovic

Nějakej plzeňák.

Reagovat
Gazdo

Ja sa kludne priznam ale vobec sa za to nehanbim proste mu dnes ten zapas sedi a chuti a vobec nepopieram ze je to velmi talentovany futbalista co aj dokazuje. Ale to ze sa mi tuto sezonu vobec nepaci je fakt a za tym si stojim

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Svatej

Wow, ti je masakrujou

Reagovat
Ladas321

Další zápas jste na řadě

Reagovat
Svatej

my už jsme mrtví, nám je to fuk

Reagovat
smazaný uživatel

Kam ten Kurtoá lezl?

Reagovat
CHONG

Tohle už bude asi neřešitelné

Reagovat
Mato178178

Ty si nemal v oblubenych aj man utd?

Reagovat
CHONG

To fakt ne

Reagovat
avicii

Inter držím palce vo finále ale dnes im nalozte, nemôžu mat furt také šťastie

Reagovat
penepi

VAMOS

Reagovat
smazaný uživatel

Ten chlapec čo dnes predvádza je neskutočné.

Reagovat
O.Giroud

grealish a silva si idu

Reagovat
Neutron

Vyslovene idiocia Pepa, ze ich opat postavil

Reagovat
O.Giroud

hlupak alebo genius, asi vieme co z tohto vyhralo

Reagovat
Neutron

My ano. Sensei nie.

Reagovat
Salfovic

Tak říká se, že mezi genialitou a debilitou je úzká hranice.

Reagovat
Neutron

Takze sensei je teda velmi blizko genialite

Reagovat
diastan

Co jeeeeeeeeee poracujeme jeste nevypadli

Reagovat
supporter

Ty vole to bude debakl

Reagovat
Kiss Me Polka!

bernardo hlavou to proste nevymslis

Reagovat
Salfovic

Něco jako Rodri levačkou z 25 metrů.

Reagovat
Miguel19

sensei25

17.05.2023

20:00

Guardiola je hlupak ked tam postavi tu istu 11-tku co v Madride.Nechapem ci je slepy alebo hlupy.Grealisch a Silva tam nemaju co robit

Reagovat
Jesfey

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Manik...

A je to v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jasné, priorita Realu byla v této sezoně Copa del Rey. Kdyby chtěli, roznesou City na kopytech.

Reagovat
CHONG

Ty jsi hrozně smutná postavička

Reagovat
smazaný uživatel

Smutná postavička je taktik Ancelotti.

Reagovat
CHONG

Já ti nevím, na jedné straně máme jednoho z nejúspěšnějších trenérů všech dob a na druhé straně máme někoho, jehož největším životním úspěchem jsou desítky žlučovitych komentářů pod každým zápasem Realu...

Reagovat
smazaný uživatel

Já snad stavím sám sebe do opozice s Ancelottim? Snažíš se, ale je to slabé. A řekl bych, že žlučovitější je neustále trapně reagovat na moje provokace. Možná je na místě se zamyslet, jestli vaše ultrapragmatická hra už už není na konci životnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Já na tebe reagoval po celkem dlouhé době, po shlédnutí tvého FB profilu jsem pochopil, že to nemá moc smysl...

Reagovat
smazaný uživatel

Dno. Pokud jako tzv. právník umíš komunikovat jenom ad hominem, tak soustrast tvým klientům.

Reagovat
CHONG

Ty jsi tady už mnohokrát prokázal, že nějaká rozumná diskuze s tebou nemá cenu, tak proč se snažit...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
drussbarb

Ty jsi prostě nový Bola nebo dokonce Valloire. Smutné

Reagovat
Manik...

Reagovat
Manik...

Reagovat
S-C-O-T-T

CHONG ti tím chtěl říct milý Klokanomete, že jsi hrozná píča. Tak čau

Reagovat
wyqinac

a priorita barcelony byla liga, tak radsi preventivne vypadli ve skupine LM

Reagovat
dextroza_m

Titul predsedo, titul...!!!

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Greny

Snad dá city ještě jeden ať nehrozí Csaplar

Reagovat
Kincl

Pep si maže místní trenéry na chleba

Reagovat
Alan_Shearer

Uzasnej vykon City, fotbalova radost.

Reagovat
smazaný uživatel

nEjLePsI kLuB hIsToRiE rEaL mAdRiD

Reagovat
pingla

typíčo, fanoušek 4rsenalu a Barcelony se tady jde vysmívat nejúspěšnějšímu fotbalovému klubu historie

Reagovat
Neutron

Reagovat
DieFohlenBMG

Overperformujou

Reagovat
wyqinac

prosim te i Nacho ma stejne trofeji z ligy mistru jako tvoje dva oblibeny tymy

Reagovat
tunkic

Bernardo dělá z Camavingy slušnej trhací kalendář

Reagovat
smazaný uživatel

Z něj by dělal kalendář i Tecl

Reagovat
Hachim Mastour

Hahahhahahahah

Bernardo Silva, ktorého ste podcenovali Vám to ukázal

Reagovat
smazaný uživatel

Protože má proti sobě dementa, kterého by vyucil i namrdany Tecl.

Reagovat
DieFohlenBMG

Jediný ofenzivní hráč City, kterého nemám ve fante

Reagovat
Greaber

Hlavně City nepolevit ani na vteřinu, naložte jim ještě víc, ono se to do Realu vejde

Reagovat
DieFohlenBMG

Marciniak pískal během jednoho roku finále MŠ, semifinále LM a pražské derby. Klobouk

Reagovat
smazaný uživatel

Camawinga

Reagovat
mimi_united

A Tchouameni na lavičke

Reagovat
mr.Silver

To je šílenost

Reagovat
smazaný uživatel

Camawinga

Reagovat
JFT97

dobre si je vodej

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli chteji odvratit manitu, tak Camavinga s Ederem ven

Reagovat
dextroza_m

Hazard na hriste

Reagovat
Neutron

Ale ze Real ani na branu nevystreli som necakal

Reagovat
wyqinac

tak vystrelili do brany aspon

Reagovat
Xavivax1

Kroosova jeba na břevno byla fajn

Reagovat
diastan

Za nasi strany bezchybny polocas. Jestli to vydrzi nejde se ani o nicem bavit. A spraveni oka po te vcerejsi srajde

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Jesfey

City je doslova jediný tým, který ve vyřazovacích hrál alespoň trošičku koukatelný fotbal. Druhá strana pavouka absolutně tragická, Real musel s pomocí přejít taktéž tragickou Chelsea...

Reagovat
vilp

Hoď tam ručník, Carlo.

Reagovat
Rizek

Dneska si zatím Carla Pepek vychutnává. Ale ještě není konec. U vás jsem si v LM zvykl, že není konec, dokud není konec.

Reagovat
vilp

Jako že dají dva góly z vlastní půlky?

Reagovat
Rizek

Nemusíme chodit daleko - loni vás měli na lopatě a vy jste dali dva góly z hovna a hula hop ... finále.

Já vás už prostě neodepisuju, ani kdyby to bylo o pět kousků. Zkušenosti jsou bolestné.

Reagovat
wyqinac

dve minely v obrane dva goly a muzeme bejt jeste radi no.. Skoda strely kroose, ale jinak tam nic nebylo, skoda toho druhyho golu, zrovna jsme zacali trochu hrat.. Ale vubec netusim co zmenit do druhy pulky, City to dneska valcujou slusne

Reagovat
Likan7

Tohle je fakt šílený...jako čekal jsem, že City budou aktivnější, ale tohle je totální masakr.

Reagovat
Luc-Luc

Real dneska teda nic moc, za 0:2 muzou byt jeste radi zkurvenec Guardiola to letos asi uz vyhraje z tema arabskyma chcankama

Reagovat
LAM

Jako on někdo může fandit Realu? Vždyť City jsou pastva pro oči.

Reagovat
Luc-Luc

Korupcnici, snad je preradi do Champu

Reagovat
penepi

Reagovat
dextroza_m

On je zkurvenec a ty nevis kde napsat s/z, seznamte se...

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
icka

Reagovat
Rizek

Zatím to vypadá dobře. Doufejme, že to takhle půjde i po půlce.

Reagovat
Xavivax1

City si jede Bago v 16 Realu

Reagovat
Greny

Camavinga vůbec neví kde je a co se deje

Reagovat
vilp

Není sám, Modrić a hlavně Valverde zdatně sekundují. Jediný, kdo si drží na míči standard, je Kroos. Ale ti tři hoří i dozadu.

Reagovat
LAM

Tak takhle na kolotoči Real snad nikdy nebyl-totální dominance. Ale City mělo přidat ještě nějakej gól, protože mám tušení, že Real tam dá zase nějakou totální haluz a bude to vyrovnaný.

Reagovat
roman1978

Ale byl

Reagovat
Devil

Real je na ručník

Reagovat
Ereinion

Celkem nedůstojný SF...City je prostě moc dobrý, pro neutrální fanoušky je to jen o tom, v jakým handicapu to Shity dá

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně vezmou City všechny tituly až jim potvrdi ty podvody. Nebojte.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč. Však RM je dělají věčně

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
FCSL

Tak co, pořád byl ten kurz na Real přestřelenej? Podle 1. půlky byl přestřelenej spíš na City

Reagovat
misinho7

City lepsie o 10 tried. Nepamatam si zeby niekto niekedy tak nad nami dominoval ako oni.

Nasa taktika je nakopavat na Rodryga a Viniho?

Akoze ak nedame nejaky gol co nas nakopne tak je to bez sance..skorej cakam ze nam este zo 3 daju a bude debakel.

Cosi sialene.

Reagovat
MarcoBanco

Inak tie nakopy nechapem.. ako hej rozohravka na kratko je tazka nakolko City napada no stale vacsia sanca nieco vymysliet ako nakopavat na Rodryga co sa hned odvracia pred nase vapno

Reagovat
Salfovic

Vážně mělo City xG jen 1,3? Takže je to vlastně pro Real krutej výsledek? Ta statistika je fakt nahovno.

Reagovat
Ereinion

pak je ještě myslím xGOT, který bere v potaz kvalitu tý střely

Reagovat
Rizek

Reagovat
nani92

Jasne ze je nahovno, používajú ju len ľudia, ktorým sa nechce futbal sledovať a chcú len mudrovať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš počítat i s Curtoa konstantou x0,7

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná hovadina

Reagovat
vitasrp

Infogol má 1,61, The xG Philosophy má 1,81, určitě to pro Real není krutý.

Reagovat
Cotton

Taky mi to nesedí. Dá se někde najít přehled, kolik přesně xG tým obdržel za každou střelu/akci?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
netopier

nedávno v nejakom zápase LaLigy utočník zakončoval z 5 metrov do poloodkrytej brány a v tabulke vyskočilo goal probability 15% Vtedy som si uvedomil, aká je to pičovina.

Reagovat
fenixLFC

alebo iba nepoznas statistiku

Reagovat
netopier

nezakončoval Gerrard

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
bbbauch
Reagovat
zasranej malíř

Jediná šance

Reagovat
wyqinac

jedina sance

Reagovat
JFT97

Reagovat
Cotton

Reagovat
_Blind_

50 Kč za kolotoč ať jim dají.

Reagovat
MarcoBanco

Strašne medzere v obrane, nedoraz v strede, niektorym ako keby sa ani nechcelo.. Vini zatial odstaveny.. je tu ešte druhy polčas tak snad Carlo nieco vymysli

Reagovat
smazaný uživatel

Že by se dnes RM lucku nedočkal?

Reagovat
PhilipS

Totální fotbal. Strašidelně dobrej tým. Z Realu City dělá partu poloprofesionálů. Oni se k nim ani nedokážou dostat do souboje. Zarážející kolik místa mají. Camavinga na ručník, přitom je to strašně dobrej hráč a dneska mi ho je vyloženě líto. Kroos s Modričem úplně na kolotoči.

Zajímal by mě souboj tohohle City s prime Barcelonou s Messim, Iniestou a Xavim.

Reagovat
Mercury

Me taky. Ale City hrajou v mnohem vetsi rychlosti, precejen 10 let je ve fotbale nejaka doba. Kazdopadne bych to srovnani videl rad. A hlavne jeste jednou prime Messiho s Iniestou, achjo...

Reagovat
PhilipS

Reagovat
drussbarb

Mně by stačilo ještě vidět prime Messiho. Na MS hrál dobře, ale jeho prime byl naprosto brutální

Reagovat
Mercury

2009-2013

Reagovat
Mateo16

Ak tato prehra bude znamenat odchod vela hracov z Real Madrid berem. Nutne potrebujeme velke zmeny v kadri.

City ani nehra niak extra ale oni su normalne leninvy na metrov.

Skoda ze to ma Carlo zachranené Copov ale vyhadzov si zasluzi. Do.jebal Ligu pre jeho uzasnu rotaciu a dnes takticky to dal na Mourinha a dostal zatial 2jku.

Valverde, Kroos, Modric nefunguje. Cama asi jeho najhorsi zapas.

Reagovat
Jesfey

Tak Kroos s Modricem je dle mého hloupost, už jsou prostě moc staří, aby to s nimi uběhali v takovém tempu...

Reagovat
Mateo16

Na behanie tam je hlavne Valverde ale ten ocividne to dnes proste vypustil.

Reagovat
Jesfey

Tak on tam má ve středu proti sobě 3 borce...

Reagovat
Ladas321

Vy nepotřebujete nové hráče, vy potřebujete nového trenéra.

Reagovat
Mateo16

To sa ale nestane ani ked tam dnes dostane 5tku ma trofej,

Reagovat
CHONG

Reagovat
CHONG

Z naší strany fakt zoufalost, nejhorší mi na tom přijde, že City hrají sice výborně, ale nijak nadpozemsky, akorát my jsme tak neskutečně špatní

Reagovat
Kiss Me Polka!

hrajou nadpozemsky, to je kombinace liverpoolu a barcelony v nejlepsich letech. to tempo, jakym hraji nestiha nikdo a neverim, ze byl v historii tym, ktery by to zvladal.

Reagovat
Svatej

Reagovat
mistr129

Reagovat
Cotton

Reagovat
Gazdo

Bayern 2013 a to by bol zapas

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Cobra

Akorát že vůbec. Vy jste zoufalý, protože City jsou výborní.

Reagovat
CHONG

Nevím no, hráč City běží středem a obejde tři naše, všechno jim strašně ulehčujeme naší připosraností a nekvalitou, tam nějaké přísnější měřítko snese jen Courtois...

Reagovat
Xavi

taky bych řekl, že jim to dost ulehčujete.

Reagovat
Jordi Alba

City jsou jinde, Real prakticky nepřeleze polovinu. Do 60. minuty 2:3.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Ladas321

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

dufame

Reagovat
Svatej

Reagovat
JFT97

Reagovat
mistr129

Reagovat
Cotton

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
teenz

Klid. Vse je dle planu.

Reagovat
smazaný uživatel

Camawinga udělá penaltu.

Reagovat
Well

No to je hnus co hrají, jediný hráč z pole, který se s tím snaží něco udělat je Modric, dost smutný, že nejstarší hráč z pole poskytuje největší nabídku. Nakopávané míče úplně k ničemu, Benzema snad nevyhrál ani jednu hlavičku a nepodrzel ani jeden míč, Vinicius dneska děs nabídka žádná snad, z té útočné trojice tam alespoň nějaký náznak udělal jen Rodrygo. City mají snad každou hlavičku a každý odrazeny míč, hráči Realu stojí, dávají si přednost a pak nemají nic, prostě zatim horor. Doufám, že po poločase změní celý přístup k tomu zápasu.

Reagovat
Well

A hlavně děkujme Courtoisovi, že jsme ještě alespoň částečně ve hře.

Reagovat
vilp

Modrić je snad nejhorší na hřišti.

Reagovat
r.mrazik

Úplně jiný svět...

Reagovat
Rizek

Pepkův svět

Reagovat
misinho7

Camavinga na tej lavej strane abo v strede jak boh a dnes kurva snad najhorsi zapas od neho. Strasidelne.

Reagovat
Kiss Me Polka!

tohle je brutál. nebýt toho břevna, tak je to ještě mnohem horší než ten zápas s arsenalem.. neskutečné, jak je presují, dostupují a berou odražené balony a okamžitě je dokáží dostat pod kontrolu. tempo city je úplně někde jinde.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
2miguel1

Toto City sa už začina podobať na totalny futbal Pepa v Barce.

Reagovat
penepi

Je to kvalitou ešte aspoň o level vyššie, keďže futbal sa odvtedy neskutočne zmenil a zrýchlil.

Reagovat
roman1978

Ne

Reagovat
mrtvej ofsajd

Ano

Reagovat
Salfovic

ne

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
penepi

to by si len chcel, toto City by si vtedajšiu Barcu natrelo na chleba tak ako dnes Real

Reagovat
Largo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
roman1978

Reagovat
masly008

Jako tým jsou lepší akorát nemají Messiho v topu.

Reagovat
roman1978

Ani náhodou. Barca neměla jen Messiho, měla také jednu z nejlepších záloh všech dob a vyhrála vše, co šlo. Toto City se má ještě co ohánět.

Reagovat
drussbarb

Každopádně Messi v topu by byl ten největší rozdíl. Tipoval bych vítězství Barcy.

Reagovat
El Cid z City

Akanji nebo Stones proti Messimu? Jakpak by to asi dopadlo.

Reagovat
Kiss Me Polka!

city jsou systemove lepsi a hlavne dynamictejsi. ale zas pravda, ze prime messi, iniesta, xavi je hracskou kvalitou jeste vyse.

Reagovat
roman1978

Messi, Pedro, Villa

Iniesta, Xavi, Bus

Dani, Puyol, Pique, Abidal

Bezchybná sestava. Nikdo není systémově lepší. Sestava Barcy vyhrála vše + měli nejlepšího hráče všech dob. Ani porovnávat se to nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Az na toho Villu souhlas

Reagovat
Cotton

a trochu i na totální fotbal JT ve Slavii

Reagovat
misinho7

Zaujimalo by ma aka taktika ale bola na prvy polcas? Nakopavat na nizkych kridelnikov?

Taktiez nerozumiem ako mozu mat tolko priestoru a ked mame loptu my tak nemame ani centak.

Reagovat
Well

Vůbec je nedostupuji, nevím co tam předvádí, ta převaha v soubojích je strašlivá.

Reagovat
Kokesh

Co si budem, úplně zaslouženě. Takhle sesypaný Real si nepamatuji, tam není nic, jen Thibo.

Tam půlka hráčů neví co má dělat a kde stát, šílený přebírání i tak hlubokým bloku, těch prvních 25 minut byl fakt extrém.

Cama zase chvíli na středu a opět golovka pro ně...i když hrál ve spoustě případů na LB solidně, to nestálé DM a vlastně žádné tradiční LB nás muselo někdy v sezóně dohnat, škoda že v té nejdůležitější fázi, no. Ale soupeř je opravdu vynikající, třeba smeknout.

Reagovat
smazaný uživatel

Právo a Lukaku. Kati City. První jim vezme tituly a druhý jim vezme LM.

Reagovat
Bastaron

Reagovat
misinho7

Otocili sme uz vselijake zapasy ale netusim ako dnes dame 2 goly..alebo teda ze uz nedostanieme ziaden

Reagovat
mrtvej ofsajd

Nadhernej fotbal ze strany MC, nepamatuju tak dominantní a fotbalovej výkon. To je mrdačka.

Reagovat
Neon

borec z onlajnů jen opisuje, co říká komentátor na nově, nebo už to nepíše člověk, ale jsou to automatické titulky? "Bernardo Silva se obtočil kolem Camavingy jako by tam vůbec nebyl... "

Reagovat
wyqinac

to pise ten komentator jako vedlejsak

Reagovat
Ángel di María 22

Jestli to dneska City nedotahnou, tak by to sejkove meli prodat

Hrajeme priserne, Modric neda prihravku.. Ale hrajeme na stadionu tymu momentalne nejlepsi formou na svete, proste hrajou velmi dobre. Letos to cekani uz asi ukonci.

Lepsi nez PSG. Haalandovi a Bernardovi to preju.

Reagovat
Salfovic

Nebo konvertovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted beze srandy, Real naprosto odevzdany bezduchy vykon, Benzema se dotkl mice jen pri rozehravce z pulky, kdyz padl gol, jedinou motivaci s tim neco udelat ma snad jen Vinicius, ale i ten je mimo, zadny naznak, napad, nic. Obrovska chyba nenasadit Rudigera a nechat Camavingu.

Bernardo na te prave strane naprosto dominuje, neskutecny progres oproti minulemu zapasu. Haaland vice ve hre, to je taky sileny problem pro beluhy.

Podle mne nechaji Realu z milosti dat jeden gol, ale i tak to bude minimalne o 3-4 goly

Reagovat
O.Giroud

inak ten Militao ma prekvapil, to je lepsi nez Rudiger?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednu dobu byl fakt v topu, ale dva mesice u neho co zapas to kiks, strasne sel dolu. Nepochopim mastermind Carla v podobe nechat Rudigera na lavicce, kdyz jeho osobka proti Haalandovi byla vynikajici a fungovala.

Reagovat
O.Giroud

o to divnejsie, ked sa tak hovorilo o tom ako schoval Haalanda tak som sa na ich suboj dnes tesil.

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo ocividne si rekl, ze uz ma tech LM tolik, ze finale prenecha City. Ale ze takovymhle zpusobem, to jsem necekal

Reagovat
Mercury

City mi chvilemi silne pripominaji dominantni vykony Barcy 2009-2012 na mici, Pep holt vi co dela a klidne tech golu uz mohlo byt vic. Famozni vykon. Real si naopak neda dve prihravky v rade, kdyz uz se nahodne dostanou k balonu, to byla totalni zoufalost.

Reagovat
JFT97

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo - Camawinga. Co chceš hrát, když nahradíš nejlepší levého beka za x posledních let tímto dementem? Silva si tam s ním dela, jak kdyby tk byl hráč z páté ligy.

Reagovat
misinho7

Reagovat
bbbauch

Uz dost internetu dneska

Reagovat
O.Giroud

ved ste mali zraneneho Mendyho ci?

Reagovat
Dontlookatme

Dobry hovno

Reagovat
Nikikrew

Rodri - momentalne najviac nedoceneny hrac v PL a LM.

Reagovat
Kinky7

Souhlas

Reagovat
Xavi

Co jsem teď viděl City, tak se mně strašně líbil, na rozdíl od prehypovaneho KDB.

Reagovat
misinho7

Snad to aspon nebude debakel dufam..

Reagovat
zidane78

Reagovat
El Cid z City

Velké, černé,suché dildo strká Pep Carlovi do řiti a ten drží,drží a nastavuje. Jeho taktika je strach a bázlivost. Pep proti Carlovi, to je liga mistrů proti divizi.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
O.Giroud

tebe trosku preplo posledne dni, ci to tak bolo stale?

Reagovat
avicii

Tiež mám ten pocit

Reagovat
Salfovic

Tebe bych nechtěl potkat v pánských sprchách.

Reagovat
El Cid z City

Hospoda plná baletek a fšichni,když zařval jeden lef, stáhli vocas mezi nohy!

Reagovat
smazaný uživatel

Střed Reálu je k smíchu. A to už tolik zápasů...Modřic a Kros jsou za zenitem. Na Copu to ale stačí

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
wyqinac

na chelsea treba taky levou zadni

Reagovat
Miguel19

To je útěcha Na nás stačily sestupující týmy PL...

Reagovat
Jesfey

S rozhodčím určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
garruklol

Csaplárova past

Reagovat
Kinky7

Jestli existuje tým který to dokáže otočit tak je to Real a prime Pool. Stejnou dominanci jsem navíc už viděl v derby proti utd. Taky 2:0 a nakonec 2:3.....

Reagovat
wyqinac

zadny stridani je presne to, co jsem od Carla cekal

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Salfovic

Ten by mohl sáňkovat na OH

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

pro hráče Realu. Čekal jsem, že už se radši nevrátí.

Reagovat
zasranej malíř

Teď si dal Real za ty 4 minutky víc přihrávek než za 1. poločas ne?

Reagovat
O.Giroud

de bruyne dnes dava otrasne prihravky Haalandovi

Reagovat
_Blind_

Reagovat
Witcher

Velký obrat začíná

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Furia Ceca

Real ještě vyrovná

Reagovat
Pharrell

Reagovat
diastan

Doprdele proc zas prechazime na taktiku zpocený az na kulach ...pojdme 3.

Reagovat
mr.Silver

Walker hraje velký zápas, naprosto bezchybný

Reagovat
Kokesh

Jako zdvojovat Grealishe...už jsem asi viděl všechno...

Reagovat
Jesfey

Tak pokud ho nezdvojíš, tak to pak vypadá takhle

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Čekám tu penaltu.

Reagovat
SunFells

KdB je dnes nadrbaný ne, neskutečně nepřesný.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
_Blind_

Hrůza, všechny finální nahrávky úplně do lesa.

Reagovat
Kiss Me Polka!

carvajal se nekomu vysmiva, ze simuluje to je jak kdyz tierney za to zjebal nejake hrace...

Reagovat
Ereinion

Benzema už na to nemá

Reagovat
roman1978

Zluta

Reagovat
Pan.Antonin

Tady je hotovo.

Reagovat
mr.Silver

Co to je za střídání

Reagovat
Ereinion

Rüdiger na centry, proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

Rudi na hrot?

Reagovat
smazaný uživatel

Hotovo. Začíná tiki taka. Půl hodiny zbytku zápasu nekoukatelnych.

Reagovat
smazaný uživatel

KDB dolů

Reagovat
diastan

Piskej konec

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně moc ztrát. To je jak v české lize.

Reagovat
Miguel19

Na co čeká s tím KdB? Už vůbec nemůže...

Reagovat
smazaný uživatel

Už to nemá náboj. City nechce a Real nemůže. 2:0 FT.

Reagovat
Furia Ceca

Je to jak včerejšek přes kopírák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
O.Giroud

co Haaland? nastastie Thibo chyta

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší gólman Courtouis

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema utaveny

Reagovat
Švejk :)

To je prostě síla Premier League......za 2-3 roky už to bude jen o klubech z PL díky novým majitelům - City,Newcastle,United

Na Real a podobný už zbude pouze druhá řada.

Reagovat
SunFells

Lol

Reagovat
Talker

To se říká už X let.

Realitou je, že PL je extrémně náročná i právě díky tomu, že tam máš City, Chelsea, Liverpool, Arsenal, k tomu teď Newcastle, Tottenham... K tomu i zbytek klubů má desítky milionů na přestupy k dispozici.

Což je výhoda (zvyk na silné oponenty), ale i nevýhoda (akumulovaná únava).

Reagovat
Švejk :)

Nezlob se,ale kvůli Chelsea zrovna určitě ne.....neznám momentálně větší zoufalce

Reagovat
Spalovač šancí

No, nebude, protože týmy jako Real, Barca mají pohodičku v lize, takže více sil do LM

Reagovat
Švejk :)

kde byly ty síly včera?

Reagovat
drussbarb

Vidím to stejně, bohužel. Ale ono to nevydrží věčně, třeba se pak zvedne Itálie, aspoň doufám.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kiss Me Polka!

kazdopadne zajimava taktika realu na kbd, davat mu tolik prostoru, aby furt musel behat a vycerpal se

Reagovat
diastan

Reagovat
Unique

Reagovat
Salfovic

Už se někdy stalo,aby měl Real na hřišti Benzemu, Juniora, Rodryga, Valverdeho i Asensia ?

Reagovat
mr.Silver

Ten má smůlu

Reagovat
smazaný uživatel

Inter je poslední naděje pro všechny normální fandy. Inter nebo právníci. A na ty se spoléhat nedá.

Reagovat
Ereinion

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Z Haalanda je proti Realu Tecl.

Reagovat
Cotton

Mít pod sebou v záloze KdB, Gündogana nebo Bernarda Silvu, to by i ten Tecl dal dneska gól

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není žádné semifinále. Marně vzpomínám na bitvy City vs Liverpool. To byl rock n roll. Tohle je dechovka.

Reagovat
Neon

Camawinga je dneska hroznej kužel

Reagovat
smazaný uživatel

a je tam už nepomůže ani ukopnutí Asensia

Reagovat
Jackmaker1989

Už si si dal tabletku? :)

Reagovat
Kiss Me Polka!

gundo > iniesta (skoro )

Reagovat
Kejza

ehm ehm...

Reagovat
diastan

Váaaaaaaleeeec a jeste ctvrtej a muzeme je nechat odjet

Reagovat
Cotton

Haaland je génius. Znemožnil Rodrimu výskok, aby se nezapojil do hry a tím pádem nebyl ofsajd.

Reagovat
Cobra

Reagovat
JFT97

Reagovat
Neon

Reagovat
diastan

Prehled o hre

Reagovat
Cotton

Pep z něj bude nadšen

Reagovat
Kiss Me Polka!

to jsem si rikal, ze asi jeho nejlepsi moment v zapase

Reagovat
Rizek

Reagovat
mistr129

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Salfovic

Ancelotti maloval kosočtverec

Reagovat
Furia Ceca

Tak kosočtverec jako symbol kundy je česká "specialita"... v zahraničí to nikdo nezná. Můj spolubydlící mi dokonce říkal, že jeho kámoš na tohle téma píše diplomku.

Reagovat
Salfovic

Já vím. Tak když tak napiš, když přijde na to, jak to vzniklo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu diplomku nutně potřebuji, název, pohlídám si, až bude v Theses, díky

Reagovat
Furia Ceca

Je to tak rok-dva nazpět, takže teoreticky už by mohla být na světě...

Reagovat
smazaný uživatel

Máme jméno autora?

Reagovat
Jordi Alba

Píčo vole on je snad fakt někdo vyřadí.

Reagovat
penepi

Easy game

Reagovat
mr.Silver

Wow, super atmoška

Reagovat
CHONG

Škoda, ještě jsem trochu doufal, že bychom mohli v nastavení zazlobit

Reagovat
Kokesh

S dnešním Karimem těžko...

Reagovat
Well

Reagovat
Ladas321

City dnes ve stylu.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, prilis jednoznacny zapas, ale Real si to projel sam. To je ta karma za ten uhaluzeny minuly rok

Reagovat
VALEN

kdo čekal, že dopadne jinak

Reagovat
Jackmaker1989

Konečne to tomu Pepkovi vyjde, snáď Inter rozjebe. Zaslúžene.

Ale ten krč všetkých tu na Real, lebo nevedia uniesť ich úspechy v LM, tak to je na liečenie :)

Reagovat
CHONG

Jsme v Česku, tady se úspěch neodpouští

Reagovat
Rizek

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
mistr129

Reagovat
roman1978

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Furia Ceca

Gratulace City Ale postoupit do finále, kde na ně čeká vypíčenej Inter... tak trochu se člověku vkrádá do hlavy pocit, že se tím postupem chytili do pasti.

Reagovat
Rizek

Jako chceš tím říct, že měli vypadnout radši už teď, aby se Interu vyhnuli?

Reagovat
Furia Ceca

Hele, já myslim, že nevim.

Reagovat
Rizek

Jestli tam City postoupí a jestli City ukáže jen poloviční výkon, jako dneska v první půlce, tak Inter nebude stíhat.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Ladas321

Jaká past? Inter dostane trojku a čau. To, že jsou ve finále je jen čisté štěstí na los. Ve skupině nedokázali porazit ani jednou Bayern, tak tady nemluvte nic o nějaké pasti. Dnes se hraje finále a dnes se měli rozdat medaile i trofej, ale nevadí, počkáme ještě pár dní.

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
PISTOLERO

tragéde

Reagovat
smazaný uživatel

Inter je opravdu podezřelý. Po tom jejich březnu/dubnu by mě nikdy nenapadlo, že projdou do finále jako nůž máslem.

Reagovat
mr.Silver

Please, ta jejich strana pavouka byla tragická, úroveň EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to slabší, ale všichni známe Inter, proto na ně nikdy nesázím.

Reagovat
O.Giroud

Ceballos proti Burnley bol dobry

Reagovat
Rizek

Tak že by fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

s jiným sudím by ještě mohly být dvě penalty a Miliramosova hlavička, ale Polák je kvalita

Reagovat
hematop

Ty jsi fakt neuvěřitelný píčus. Hlavně, že v diskuzi ohledně Realu jsi nejaktivnější uživatel. Ty máš fakt těžký mindrák, ale tohle je už na Chocholouška. Jak tě strejda pravidelně znásilňoval, tak hrál zrovna Madrid, že je tak nenávidíš? Já to nechápu. Jsi fakt neuvěřitelný kokot.

Reagovat
Mönchengladbach

Nakonec spravedlivě oba týmy letos treble. Real Supercup, MS klubů a CdR, City LM, PL & FA Cup.

Reagovat
Jordi Alba

LL, Supercopa, vypadnutí Realu z LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesfey

Nejnudnější sezóna LM, kterou jsem kdy viděl (možná vyjma té covidové). Zápasy byly buďto jednoznačné, nebo vyrovnané, ale to jen díky tomu, že oba týmy hrály tragicky.

Reagovat
Ereinion

Může to spravit jen výhhra Interu na penalty

Reagovat
Pony Slaystation

Covidva byla paradoxně ta nejlepší, co si pamatuji ty zápasy

Reagovat
Salfovic

Protože ses na ně nedíval v hospodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Polák slušně píska

Reagovat
Rizek

Tak měl to jednoduché - Real o to dneska ani nezkusil zabojovat.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Marciniak nech jde do prdele, udělal zápas bez náboje. Žádné strkanice, pozdvižení.

Reagovat
Rizek

Vinicius dnes absolutní nula. Walker ho slupnul jak malinu.

Reagovat
O.Giroud

tak rýchleho staříka ešte nevidel

Reagovat
Cobra

Reagovat
vilp

Reagovat
Gazdo

Strasne dominantny vykon. Takto som Viniciusa este nevidel a strasne ma to potesilo

Reagovat
Rizek

Několikrát si ho takhle dal Araujo. Ale v Evropě to vidím poprvé.

Reagovat
Kejza

Reagovat
Eichel

Reagovat
Jordi Alba

Tzv na Arauja.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Cirkus Vincko mal včera zatvorené.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlata ceska liga. Tam jsou aspoň emoce. Tohle je nuda.

Reagovat
Ereinion

Derby o dost zajímavější no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Jako nic by to asi nezměnilo, ale aby tým jako Real měl směrem dopředu na střídačce jenom hráče jako Asensio, to je fakt průser...

Reagovat
CHONG

Dneska (bohužel) nebylo o čem, City o parník lepší, naprosto zasloužený postup a ten loňský rok nám vrátili i s úroky.

Každopádně vzhledem k tomu, jak jsou City nabombení, to finále nemůže dopadnout jinak než 1:0 pro Inter gólem Džeka

Reagovat
Salfovic

To už jsem psal včera

Reagovat
kaja900

Reagovat
Messiáš

Taky to nějak čekám. Pepek přetaktizuje sám sebe

Reagovat
boryland

Pep Guardiola....kat podvodníků.......

Reagovat
roman1978

Reagovat
CHONG

Až na to, že je trénoval

Reagovat
Well

Reagovat
Largo

Reagovat
Truffaldino

Kat, co pracuje pro podvodníky? To docela sedí

Reagovat
Mateo16

Kondicne tento tym neexistuje.

Reagovat
Mateo16

To sa City hra ked nikto tam nie je schopny urobiť jeden krok na viac.

Reagovat
AA

Reagovat
Patt

Mbappé moc dobře věděl, že nešel do Realu. Tam by nic nevyhrál. Tento tým Realu nemá budoucnost.

Reagovat
misinho7

Reagovat
mistr129

nemůžeš dostat na prdel v přímé konfrontaci s Haalandem, když se do ní nedostaneš

Reagovat
smazaný uživatel

Když si vezmeš, jak rádi realisti mluví o minulosti, tak to dává dokonalý smysl.

Reagovat
kilobyte

Přišel by tím o finále.

Reagovat
Svatej

Tak nejdůležitější pro internetový memes bude skutečnost, že Haaland nedal gól, worth it

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš baletky chodící kanálem

Reagovat
misinho7

jj vypadnut v semi, potom co sme to minuly rok vyhrali..jasne to je na kanal..kde potom musia byt fanusici Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea vyhrála 2021.

Reagovat
Svatej

Ty vole, to fakt není v záloze originálnější argument než vztáhnout protiútok zpátky na fanbase?

Reagovat
O.Giroud

no nasere, 3 mega zakroky Courtoisa a vsetko Haalandovi

Reagovat
Salfovic

Po dnešku může Haaland na zlatou mičudu zapomenout.

Reagovat
Kejza

ona by beztak slušela konečně KDB, ale to se nestane

Reagovat
Salfovic

To ne, ten měl hrozné MS.

Reagovat
Kejza

nojo, ono je to vlastně tentokrát v sezóně

Reagovat
mr.Silver

Krásná akce

Reagovat
smazaný uživatel

3 minuty tvl. Kdyby dal 6, tak by to bylo málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Juliánko

Reagovat
Pan.Antonin

Alvarez > Haaland

Reagovat
kilobyte

Obránci si oddechli, že odešel Haaland a přestali bránit.

Reagovat
Rizek

Ou, tak tohle už je dardička

Reagovat
Jackmaker1989

Pár poznatkov:

1. Pepek je genius, zároveň ale: forma Grealisha tento rok famozna a hlavne aj vdaka nemu sú hore vo všetkých súťažiach. Prerobiť Stonesa na 6 bol skvelý ťah ale kurva Rodri, to je neskutočný borec

2. Kurtoa je proste bestie

3. Rozhodca - klobuk dole ako pískava, neskutočný borec.

Reagovat
diastan

Pecka uz odpovidajici skore

Reagovat
misinho7

City zasluzene. Snad to cele vyhraju, momentalne najlepsi tim a zasluzia si.

Za nas sialena katastrofa od Karima. Celkovo tato sezona je uz od neho slaba a vazne by trebalo poriesit hrot. Lebo nema za neho nahradu je dost hanebne na takyto klub..

Reagovat
Jackmaker1989

už minulý rok to smrdelo brutálnym prúserom, ale mal životnú sezónu on.

Reagovat
Ereinion

to jádro už jednoznačně přesluhuje, otázka je, jak je na tom vlastně Real finančně

Reagovat
O.Giroud

ta chceli Mbappeho tak asi dobre

Reagovat
Nuno čomes

Však tým s možnostmmi jako Real nemůže nemít na lavičce kvalitu na křídla. Asensio a Hazard se nedá počítat. A vlastně ani náhradní kvalitní devítku. Z toho pohledu je semifinále LM až až.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tohle už neotočí

Reagovat
LAM

Reagovat
Rizek

odvážné ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

By se hodil meme s Trinity z Matrixa, jak drží pistoli u hlavy agenta a říká: zkus tohle otočit.

Reagovat
LAM

Demolice

Jinak se asi ukazuje, že Modrič s Kroosem už na tohle nemají. Ale kdo byl dneska hodně nulovej z RTealu byl Benzema

Reagovat
Jackmaker1989

Nemají, ok

Reagovat
CHONG

Spíš jsi měl napsat, kdo dneska od nás nebyl nulový

Reagovat
LAM

Courtois

Reagovat
CHONG

Jo a tím to končí...

Reagovat
Spalovač šancí

Ještě asi Rodrygo

Reagovat
Gazdo

Courtois

Reagovat
dextroza_m

Carlo, vyžváchal s přehledem tak batoh orbitek

Reagovat
vilp

Kroos dneska náhodou dobrý, jediný z hráčů Realu, kdo dokázal fungovat i pod tím šíleným presinkem City v prvním poločase.

Reagovat
misinho7

no hlavne nemaju na to behat tam 90 min..a hrat presovaci futbal, to hned vidno ked niekto nas pressuje tak je to v prdeli..ale svoje si odohraju ako stale, len nemozu hrat kazdy zapas a nonstop..

Reagovat
El Cid z City

Vždyť to není třeba, stačí se zatáhnout a čekat na chyby soupeře přeci.

Reagovat
Xavivax1

Alvarez tento rok vyhraje všechno co může

Reagovat
Salfovic

Ona nebo Lautaro si to rozdají o zlatý míč

Reagovat
Forza_Inter

prosim?

Reagovat
BBystr

Vy by ste to fakt niektorí dali aj tomu Jorginhovi

Reagovat
Greaber

Jorginho je super, kdyby včera hrál za Real tak by třeba i trefili občas míč

Reagovat
tunkic

Tak dobrý, po dnešku už mi ten výbuch Arsenalu na City nepříjde tak hroznej

Reagovat
zasranej malíř

Nadpozemský výkon od City, letos je to jejich od Realu jedna velká katastrofa

Reagovat
Well

Gratulace City dnes jsme na ně vůbec neměli.

Reagovat
mimi_united

A vo finále prehrajú 0:1

Reagovat
Mateo16

Boze dufam ze sa v lete nieco zmeni nech padaju hlavy. Ochod vela hracov berem.

LB, RB, LCM, RCM, LW, RW, CF - masaker čo nutne potrebujeme

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
icka

Reagovat
Ladas321

Je to tam! Ještě 90 minut a jedno vítězství a můžou Pepkovi v Manchesteru začít stavět sochu.

Reagovat
masly008

A klidně by mohl odejít zase jinam.

Reagovat
Rizek

Jako měl jsem staženou řiť, aby se to zase nepodělalo, ale nakonec ohromná spokojenost. Ten tým je famozní.

Snad si dají i to finále. Inter je papírově o dost slabší, ale je to na jeden mač.

Reagovat
Furia Ceca

Jsem to už vypnul a teď vidím, že nakonec 4:0?

Reagovat
MarcoBanco

Čakal si 3:4 čo?

Reagovat
MarcoBanco

Tak asi len pogratulujem City, dnes sa to nedalo ani porovnat s Realom.. Verim ze tento rok to uz dotiahnu dokonca, my snad zas za rok

Reagovat
Kinky7

Kdo to vsadil ten barák na Real?

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
PISTOLERO

Sorry, reakce mířila o příspěvek níž

Reagovat
O.Giroud

snad aj finale 5:0, vyhra o gol by bola sklamanie proti tomu Milanu

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Cobra

Fanoušci City na stadionu dneska suprový.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
diastan

Reagovat
Elliasson

Reagovat
smazaný uživatel

Inter je to na vás. Udělejte zázrak a poteste celý svět. Díky.

Reagovat
Rizek

Co to meleš ty vole?

Reagovat
diastan

Prave jsi dal te gume vetsi pozornost nez bylo treba. Sis jeste nevsiml ze je to totalni vymaz

Reagovat
smazaný uživatel

Výmaz jsi ty, ty špíno, která fandi korupcnikum. Mrdko. Neboj, brzy všechny tituly vezmou. Špíno

Reagovat
diastan

skoda ze te vasi obcas nechytli, kdyz uz te vyhazovali prostacku. Cus gumo

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj špíno, finále Shity prohraje

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Gazdo

Reagovat
TopinB

Reagovat
Dron

Reagovat
Ereinion

jj, finále mě může vlastně jen pozitivně překvapit

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Pharrell

Gratulace velká pro Man City. Úžasný fotbal a přeji jim treble. Tuhle sezónu si to rozhodně zaslouží.

Reagovat
Kiss Me Polka!

tak a ted by me jeste zajimalo, co rikaji ti, co vsadili na real baraky a smali se, jak to bookies posrali

Reagovat
Spalovač šancí

Baníkovci už dávno žádné baráky nemají ...

Reagovat
Sixsixnine

Bohuzel, tohle jsme si strasne zaslouzili, tam nebylo nic..vubec nic..ten system je na prd, kdyz vidim kridla jak se nevraci, Vini rozhazuje rukama.. Valverde byl asi zpatky doma a Carlo? Stoji a zvejka a ukazuje obrazovku.. ach jo.. gratulace City, nepustili nas k nicemu..nevim, jestli jim ve finale budu prat, ale to uz se rozhodnu podle toho, jak se opiju

Reagovat
MarcoBanco

Mna ten Vini pekne sral.. vie ako je na nom zavisly cely utok a on to odchodi a uplne vypusti

Reagovat
Kinky7

Na něm bylo vidět jak ho úplně rozhodilo jak ho Walker předběhl v první půli.

Reagovat
Sixsixnine

Jediny co ho rozhodilo byly jeho ruce

Reagovat
Well

Nejnebezpečnější z toho tria byl Rodrygo, což jsem teda nečekal.

Reagovat
MarcoBanco

Tak hej snažil sa, Benz nemal s kým a ani nemal čo

Reagovat
Well

Benz dnes neměl vůbec svůj den buď neměl s kým a nebo ty situace řešil špatně.

Reagovat
MarcoBanco

Reagovat
Sixsixnine

Rodrygo se ykazuje v cim dal lepsim svetle, skoda, ze je tAk mrnavej a hubenej

Reagovat
Well

Strašně se mi líbí ten jeho dribling a futsalová technika, ale strašně lehce se odstavuje od míče, to máš pravdu.

Reagovat
Sixsixnine

Rodrygova technika a dribling je jak rikas z futsalu, on proste ty otocky z centimetru umi, jenze je problem, ze tam pak nikdo neni, bylo mi smutno videt hrace City pressovat v 6 hracich a my toho nejsme schopny za celou sezonu! Vim,ze hrajeme na breaky, ale kdyz tam je pak Benzema na 30 metru a Vini na 50 a pak nikdo s kym by si to mohl kloudne kopnout tak musi hrat na obrance no

Reagovat
Mateo16

Rodrygo tento rok urobil najvacsi progres stale to nie je na zaklad ale zlepšuje sa. Problem je ze na kridlo mame iba VInicia a Rodryga a koniec

Reagovat
MarcoBanco

Zamňa aj Fede tam vobec nebol špatný

Reagovat
king23

Asensio je určitě hráč co má na to, aby minimálně pravidelně střídal.

Reagovat
wyqinac

Rodrymu slusne stoupala forma koncem sezony

Reagovat
Sixsixnine

To bylo strasny, ale sleduju kazdy zapas v La Lize a snazim se i CL a on tohle dela porad, fenomenalni fotbalista, ale proste one je jen dopredu, nic jinyho ho nezajima

Reagovat
Kokesh

Za mě nejhorší Cama, Fede a Karim.

Problém je, že Cama hraje mimo pozici, Fede celý zapas a Haalanda střídá nebezpečný Alvarez, Karima kdo?

Reagovat
Mateo16

Od odchodu Alvara ten problem ignorujeme. Po 6 rokoch sa stazovať ze nemame backup za Karima je celkom vyhovorka.

Dlhodobo su tam tak tvrdo ignorované problemy ze človek az zasne.

Reagovat
Well

S tím útočníkem máme největší problém Benzema se po zranění už nedostal do té formy a druhého útočníka máme Mariana, kterého už nemá smysl tam ani dávat. Alvaro je sice fajn, ale je mladý a potřebuje čas, pro takové zápasy potřebujeme někoho jiného, celkově ten útok ani nemáme moc jak oživit.

Reagovat
O.Giroud

tak mohol Hazard

Reagovat
Well

To bys nechtěl vidět.

Reagovat
O.Giroud

co s nim vlastne je? to hra fakt tak zle, ze nestoji za rec ani ako zolik

Reagovat
Mateo16

sere na to uz ani netrenuje

Reagovat
Well

Skoro nehrává, ale kdyz hraje, tak je to jak uplne jiný hráč, radši si ho pamatuj z PL, protože je to docela smutný pohled. Vlastně mi teď i vadí, že zabírají společně s Marianem místo na lavičce někomu jinému. Dřív jsem si také říkal, at ho tam dá, ale už to asi nemá moc velký význam.

Reagovat
vilp

To tempo, co dnes City na začátku zápasu nasadili... Eden hraje v přesně opačným, to je hráč pro nějakou chodící ligu a zápasy legend.

Reagovat
Well

S těmi legendami si to tempo vystihl přesně.

Reagovat
Sixsixnine

Pravda, dneska Cama nemel den, ale jinak mne se libi.. i na tom LB si zahraje svoje, i kdyz to neni jeho pozice, kdybysme ho dokazali preucit, tak by to byl Marcelo 2.0 kolikrat rikam manzelce, ze ten kluk je jak tank .. Fede od toho incidentu v La Lize ( uz si fakt nepamatuju, komu tam natankoval) je nulovej a Karim? Nabiha si, snazi se, ale kdyz mu jde vsechno na paty tak s tim tezko neco udela

Reagovat
wyqinac

bohuzel mas pravdu, i kdyz mi prislo, ze Cama ozil a byl mnohem jistejsi, kdyz se pak udelala zmena s rudigerem a sel do stredu, ale na beku vcera horel jak papir.. Druhyho dobryho hrota potrebujeme jak sul, Karim bohuzel tuto sezonu uz nebyl ten Karim z minuly sezony a vcera to bylo vylozene hrozny

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě očekávaný průběh. Škoda že jich tam nepadlo více.

Reagovat
Kinky7

Muž zápasu ? Asi Walker. Nebo rodri.

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí

Reagovat
diastan

Rozhodne

Reagovat
Kinky7

Souhlas

Reagovat
Rizek

Walker, Bernardo, Grealish

Reagovat
Mateo16

Rodri jedny hrac ktorého City zavidim.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
andkoo

Pep, za to ako ich pripravil na ten zapas

Reagovat
Kokesh

City klobouček....nevyšlo to 1x, 2x,3x, vyjde to teď...dělají pro to maximum, fakt skvělá práce od A po Z. Výborný trenér, nákupy, zázemí, mládež, fanoušci (pěkný dnešní choreo). Nakonec si Pep opravdu celou PL i Evropu povodí jako v Barce, pár zápasů a o nejlepším trenérovi historie asi nebude pochyb...i toho mladšího norského Cristiana nebo Zlatana si přivedl pro LM, takový typ by si ta jeho umíněnost nikdy nepřipustila.

Dlouhou dobu jsme byli v LM za naprostý top a vlastně nikdy netahali za kratší konec, nyní jo a je asi potřeba s tim něco udělat.

Reagovat
Forza_Inter

či to nebude miliardou eur čo mu nasypali do teamu?

Reagovat
Kinky7

Proč takhle teda nehraje utd nebo Chelsea když do toho nasypali stejně....

Reagovat
noustres

Utd bych za příklad zrovna nedával. Tam nerozhodovalo sportovní hledisko, nýbrž značka a těžba z historie a popularity Safa. Takové období trvá a marketingově je potřeba to podojit.

Reagovat
mistr129

PSG, United nebo Barcelona tuhle teorii moc nepotvrzují

Reagovat
Spagetka

Tim padem by United a Chelsea meli vyhravat treble kazdej rok

Reagovat
Salfovic

To zní logicky.

Reagovat
Forza_Inter

Chelsea drtivu vacsinu spendingu dala za posledny rok takze nie, United má tak smiesny manazment ze to nerátam ako relevantne porovnanie a PSG minulo o cca 300 mega menej plus nemoze tazit zo zazemia premier league

Reagovat
Spagetka

Net spending Chelsea je podobny jako u City za poslednich 10 let i bez minule sezony.

Reagovat
Forza_Inter

bavíme sa o období ked je guardiola koučom, co je cca 6. rok... a takisto nie o net spendingu kedze ide o to kolko kto nasypal do teamu , čo net spending nemeria

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Rizek

Gratulace a dobrou noc, Citizens.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, brzy budou odpočty bodů a vzite tituly, užívej zatím nevědomost

Reagovat
Bastaron

Reagovat
2miguel1

Ja len dufam, že henten sračkovy futbal na švaba od Realu pojde do uzadia v buducnosti a bude trend hrat utocny futbal ako hra City Barca Arsenal

Reagovat
Kokesh

Barcu a Arsenal dát do spojeni s tímhle City

Reagovat
2miguel1

Samozrejme je Barca Arsenal o level nižšie momentalne, ale futbal hraju ofenzivny, otvoreny. To hra este mozno United, inak trend poslednych rokov bol smerovany na obranu

Reagovat
MarcoBanco

Ale no tak to iste si si hovoril aj po odvete v pohari?

Reagovat
2miguel1

Ak by ste nemali v tíme Benzemu Luku ci Viniho, nepoviem nič, ale prečo takto hrate ked evidentne mate kvalitu hrať ovela ofenzivnejsi futbal. Toto co hrate, to je vyslovene futbal zalezenych.

Reagovat
MarcoBanco

To hodnotiš na zaklade jedneho zapasu? Alebo pozeráš Real pravidelne? Hodnotit nejaky pravidelny herny prejav na zaklade vyprasku od City kde City hra uplne iny futbal ako vsetky ostatne timy je pekna blbost

Reagovat
king23

Hele tyhle řeči o tom, že máme v týmu kvalitu a přesto nejhrajeme ofenzivně čtu rok od roku pořád dokola. Real tento systém nehraje a co ho sleduju nějakých 20 let, tak nikdy nehrál. A já jsem za to rád, protože ten ofenzivní styl, nebo spíš ofenzivní styl, tak jak si ho představuješ ty, trofeje nevyhrává. Ano v sezónách jako je tato, kde je jeden tým (City), který kvalitou o level převyšuje ostatní lze vyhrát i tím "ofenzivním" stylem. Nicméně v letech, kdy je to víc vyrovnané vyhrává rým, co v prvé řadě hraje ze zajištěné obrany a má dost velkou individuální kvalitu na to, aby proměnil šance, když se do nich dostane. Proto byl schopen v minulosti vyhrát titul třeba Inter nebo Chelsea, přestože nebyli papírově nejlepší, ale nikdy to nebyl schopen vyhrát tebou zmiňovaný Arsenal a podle mě ani nikdy nevhraje, pokud právě nezmění filosofii, jakou hrají fotbal.

A teď k tomu stylu - ty si představuješ pod ofenzivnějším fotbalem nejspíš zejména držení míče, čímž je zase proslulá Barcelona. Ale myslím, že mluvím za většinu fandů Realu - nám se tento styl nelíbí. Většina z nás je nadšená třeba z éry Mourinha, kdy jsme měli smrtící protiútoky a hromadu střel na bránu. A ano - včera to byla bída hrozná, z toho zápasu se nedá udělat závěr o tom jak hrajeme/chceme hrát. Ale třeba první zápas se City byl přesně takový styl, jako se nám líbí.

Reagovat
dextroza_m

Slopeš?

Reagovat
misinho7

ach jaj..

Reagovat
LyEX

No čo mamrdi? Keď bude hrať Bernardo s Grealishom tak istý postup Realku čo? Jeden zápas, ktorý im nevyšiel a odborníci už si vytvorili názor, nech sa páči

Reagovat
Allianz_Arena

Dvě hlavní hvězdy nemají úplně dobrý den, přesto tým předvede takto skvělý výkon

Reagovat
kitas

Vysoké červené topánky, čierne legíny a sako. Zaujímavá kombinácia týpka v štúdiu.

Reagovat
Godwinson

Výkon hodný pravých šampionů. Dostali nařezáno jak malí kluci

Reagovat
Spagetka

Existuje ci existoval krom SAFa tak extremne konzistentne uspesny trener?

To co dlouhodobe predvadi Guardiola je neskutecne. Nekdo bude rikat, ze ma na koho se ukaze, nicmene ty prachy utratily i jine kluby a takove konzistentni uspechy nemaji. Prakticky dominuje fotbalu, jsou treneri co maj dobrej rok dva, ale on je proste dobrej uz nekolik let v rade. Etalon uspechu.

Reagovat
Svatej

Hlavně oni už ani moc nenakupují Přišel Haaland a Grealish a krom toho za posledních x let celkem slabota

Reagovat
Spagetka

Za poslednich 5 let maj net spending na urovni Crystal Palace, no.

Reagovat
Kinky7

Pep straslive utracel prvni 2 sezony. tim stabilizoval kadr a pak uz se jede ca jen jeden velky transfer za sezonu - nekde jsem tu kdysi pocital ze maji v pomeru na sezonu ca stejny net spend s Artetou

Reagovat
SunFells

Což je dost tragické srovnání když Arteta přišel ke Kolasinacum a ne De Bruynům, navíc to jde dost za jinými lidmi, City si však určitě vede skvěle

Reagovat
Kinky7

Tak srovnávás zrovna top hráče s rezervou. Ber to tak že Hart = Léno, Ozil = KDB,clichy (33 let) kolasinac. Aguero = Auba, mangala = holding, saka = Foden atp netvrdím že kádr neměl lepší ale není to tak markantní

Reagovat
BenB

Wow a teď Ten zbytek třeba Kompany, Toure, Silva, Sterling atd..já sit teda myslím, že ten rozdíl byl markantní

Reagovat
Kinky7

https://www.transfermarkt.com/manchester-city/kader/verein/281/saison_id/2015

https://www.transfermarkt.com/fc-arsenal/startseite/verein/11/saison_id/2019

Kompany legenda ale vecne zranena, Toure stary na odchodu. Silva super , Sterling talent ale poletujici jak splasenec, v obrane Zaba, Sagna, Kolarov, druhy utocnik za Agym Bony! u vas to byl Lacazette, Mikhitaryan, Pepe za 52M! , Luiz taky stary uz...

Jasne ze ten tym Pepka byl lepsi ale to ze dostal tym hotovy je proste mytus. Dostal tym s 4 superstars ,par talenty a diky nakupum a treninku z toho udelal monstrum - A Arteta dela totez. Postupne ale dela

Reagovat
BenB

Pepe byl za 72 však ale nikdo neříká, že dostal hotový tým, jen výrazně lepší než byl první artetuv Arsenal

Reagovat
BenB

Minimálně základní 11 určitě

Reagovat
SunFells

Joj, no chápeš to takhle zle, protože se domníváš, že Kolasinac byl rezerva Úplně neporovnatelná kvalita kádru a hlavně důvod proč Arsenal měl v posledních letech velký net spend, kupa takovýchto hráčů bez hodnoty.

Reagovat
Rudnevs

Tak jasne, že do toho nemôže vrážať 500 mio. € každý rok. To by sa mu ten káder celý rozosral. Spočiatku, kým si ten káder vybudoval, do neho ale vrážal extrémne.

Reagovat
El Cid z City

Až na Walkera nevykupoval konkurenci a nechodili prvotřídní hvězdy. City nikdo nikoho levně neprodá, skoro všechno je to s velkou přirážkou.

Reagovat
Kokesh

Určitě ne, tak on má snad kromě 4 sezón každý rok ligový titul. Španělsko, Německo, Anglie.

Reagovat
Spagetka

Prave, vzdyt on asi ani nemel zadnou trenerskou sezonu bez jedine trofeje Takovej trener snad ani neni, ne

Reagovat
patas92

ta konzistence je to, co z něj dělá goata v mých očích. Klopp je úžasný trenér, co je schopný mu konkurovat, ale když v jedné sezóně udělá titul (nebo skoro titul), tak v té další nahraje o 30 bodů míň, s totožným týmem. To by se třeba Pepovi nikdy nestalo.

Reagovat
2miguel1

Pep je goat

Reagovat
smazaný uživatel

Drž picu

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Spagetka

Reagovat
smazaný uživatel

Udělejte se z něj všichni, kokoti. S Teplicemi by sestoupil. To se mu to trénuje, když mu ropáci dodají na koho si ukáže a ještě mu zakryjí finanční podvody. Udělejte se z nej a pak zdechnete.

Reagovat
Kinky7

hodne tu prohru nezvladas. Je mi te lito

Reagovat
mistr129

on nezvládá spíš svůj život, takhle se tu projevuje každý den bez ohledu na výsledky

Reagovat
Kinky7

to je ale skoda. Pri jeho touze po charite by mohl tu energii venovat napriklad vencenim psu v utulcich nebo navstevou detskeho domova.

Reagovat
diastan

Reagovat
Gazdo

Kily to tu ocividne uz zabalil lebo by ho uz davno strelil

Reagovat
masly008

Tak úkol splnil. Rozesral EF a zmizel.

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
mistr129

Reagovat
Rudnevs

Pretoze Klopp trénuje Liverpool a Pep City, ktoré je predsa len trošku inde. Nie len čiastkami na prestupy, čiastkami za platy, za všetko,… to zázemie, čo tam šejk vybudoval, je neskutočné a neviem, či tomu bude schopný na dlhé trate niekto konkurovať.

Reagovat
patas92

To ale přece není pointa. Netvrdím, že by měl Liverpool vyhrávat každý rok, jen by nemusel mít takové výpadky jako má letos, nebo jaký měl v potitulové sezóně.

Reagovat
O.Giroud

hej no to nevyzera moc dobre ked LFC uz druhykrat takto musi zachranovat len TOP 4 na konci sezony

Reagovat
Rudnevs

To je pravda, ze tie vypadky by si mohli odpustit. Na druhu stranu, je asi lepsie raz vyhrat a o rok byt siedmy nez byt trebars kazdu sezonu 4.

Reagovat
Eichel

No ten rozdiel v mzdách teda vôbec nie je nejaký markantný. City neplatí hráčom oveľa viac než pool.

Reagovat
Luc-Luc

Dominuje v Anglii maximalne a to diky tomu, ze podvadi FFP, jinak by LFC udelal nejaky titul navic. V LM byl do ted na smich, blbecek.

Reagovat
Mindas

Ty jses neuveritelne uboha a trapna figurka.

Reagovat
Front hell

A ty jsi pro smích tady

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
diastan

Ne jak ty tady

Reagovat
Svatej

Jinak zdravim místního Jesého, posílám polibky

Reagovat
Visca el barca

Pep je geniální. Snad to dotáhne Realu se krásně sečetl ten luck co je provází už leta.

Reagovat
USA_osloboditel

Pred rokom si tu komentoval ako nám závidite, teraz si sereš do papule. Poraziť v minulej sezóne PSG, Chelsea, City, LFC, to sú odlišné teamy ako Frankfurt, Manchester Utd či Inter

Reagovat
Heresy

A to si je frankfurt namazal ..

Reagovat
JM

No, ostatně United a Inter ve finále taky

Reagovat
Heresy

Reagovat
DreamTeam

Ono ve finále pořad lepší luck, než muset platit rozhodčím

Reagovat
smazaný uživatel

Dojedu sezónu a končím se sledováním fotbalu. Nehodlám dal ztrácet čas sledováním divadla. Klub, který porušil všechna možná finanční pravidla i jiné, si dál hraje bez postihu všechny soutěže a vysmiva se zákonům i pravidlům. Fotbal je jedna čistá černá díra, která jen ukazuje, že člověk si může dělat co chce. Skupina lidí bohatne a chudáci je podporují a platí jim miliardové zisky, auta, haciendy, kurvy atd. Přestávám sledovat fotbal. Stejně už neznám ani ty hráče. Dřív to byli páni fotbalisti, jako Totti, Del Piero, Ronaldo, Romario, Batistuta, Keane, Scholes atd., v každém týmu legendy a osobnosti. Dneska? Zoldaci bez talentu, kteří umí jen běhat. Mrdat celý korupcnicky fotbal. Je to jen byznys a cerna díra na prachy. Haaland nemá iq ani 100 a je bohatší než polovina Afriky, kde decka umírají na hlad a nemoci. A jaký má přínos pro společnost tenhle nymand? Žádný. Fotbal u mě skončil. Dřív to byl sport, když hravali Masopust, Pluskal, Novák (které většina z vás ani nezná, protože jste mladé kurvy), dneska je to jen o prachach a podvodech.

Reagovat
bbbauch

Tak ahoj

Reagovat
Kinky7

vis o tom kulovy.... Kompany a Rashford ci Mata davaji (davali) na charitu tolik prachu kolik se ti nezda.

Rikas pani fotbalisti? co takovy podvodnik Maradona..... Sam jsem vyrustal na Le Tissierovi a hlavne Bergkampovi ale tohle co jsi vyplodil je ptakovina. To muzes vztahnout na jakykoliv sport - basket, hokej, fotbal, atletiku, F1.....

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tři hráči z několika milionů Super, tři z milionů perfektní, tak to mění situaci

Reagovat
Kinky7

promin fakt nemam cisla vsech uctu hracu PL a kolik davaji na charitu.

Reagovat
sejber

ohanas sa tym ze si pamatas Romaria a Batistutu s pises ako pubertacka na pokeci

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Front hell

Vzhledem k tomu vyjadřování bych docela pochyboval,že si je pamatuje

Reagovat
diastan

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bastaron

Reagovat
diastan

smutny pribeh

Reagovat
Spagetka

Pro fotbal skvele, kdyz ho nebude sledovat dalsi nymand co tomu nerozumi

Reagovat
Hachim Mastour

Áno, taký je kapitalizmus. Ale takto to je už dávno

Reagovat
Svatej

Rozkošný. Přitom to divadlo přímo na hřišti předvádějí hlavně vaše holky. Draze koupení Carvajal, Eder, Vinicius, Rudi, driv Kroos a příležitostně Benzema rádi hrají divadlo primo pred ocima fanoušků, ale tam s tim problém nemáš. Horsi je,. když to prestane stačit a zacnou vyhrávat jiný zbohatlicky frndy.

Mej se, tvoje stupidní postoje chybět nebudou.

Reagovat
Laliga

Svatej? Skôr Sjetej. Draze kopení : odchovanec Carvajal, Rudi zadarmo (od Vás) ani nejdem rozoberať zbytok toho čo si tu vyplodil, očividne by to bola strata času

Reagovat
Svatej

Tzn si vezmes jedinou nesikovne napsanou část, která se mela vztahovat na většinu kadru, kterej draze kupovanej byl a zbytek bude ignorovat, protože na to nema co rict .

Dobrý, ani se netrap s odepisovanim, presne vim, jak by se takova diskuze vyvijela a nic by mi nepřinesla.

Reagovat
Laliga

Chcel si sa zachrániť, len si sa potopil ešte hlbšie Väčšina kádra bola drahá? Najdrahší z tých tebou uvedených je Eder za 50 mega Kroos bol neskutočne drahý - 25 mega Benzema 35 mega, Vini 45 mega Mám pokračovať celým tímom? Asensio 3,5 Fede 5 Thibaut 35 Okrem Hazarda a Tchouameniho tam nikto drahý nie je.

Ak sú 2 hráči v 25 členom kádri väčšina, niečo to hovorí o tvojom IQ.

A riešiť Toniho či Benzemu z pohľadu nejakého divadla, to je škoda komentovať. Napísal si dve veci, a neviem ktorá je väčší nezmysel

Reagovat
Svatej

Porovnavat nákupy x let starý po ty inflaci je rozkošný, ale s tvou schopností si utridit informace ani nečekám, ze tuhle myslenku budes schopnej zpracovat, tak to klidne zabal.

Jj, takovej nesmysl, ze to amvyvratis takovym zvancem, cimdal lepsi

Reagovat
JM

Ty vole Mně se zdálo, že tys býval dříve celkem normální. Ale přijde mi, že spolu s Modřínem (který ale byl vždycky celkem ocas), jste se po těch vypadnutí s Realem poslední dva roky úplně nějak sesypali

Reagovat
Svatej

Vůbec ne, ja mam problem se simulantama dlouhodobej a jak prijde.tohle tema, jsem vždycky stejně nekompromisní. Vsimas si toho vic, protože jsme hrali proti vam 3 roky v řadě a tak jsem konečně ziskal příležitost si zhodnotit i hmvase hráče, nic jinýho v tom nehledej

Když to samý dělají naši, schytaji to úplně stejně.

+ Tady ten uzivatel je prvotřídní vocas a ja si proste jen chtěl prisadit

Reagovat
JM

OK. Tak to beru

Reagovat
Ferda Kokeš

Inzaghi má na co koukat. Ale jestli dokáže porazit letošní City, ve finále LM. Tak bude “slavnější” jak brácha.

Reagovat
USA_osloboditel

Legendy ďakujem. Najlepší team za posledných 20 r. To čo ich generácia povyhravala, najmä 5 x LM, taky team v novodobej histórii ani nepamätám.

Modric 39 r.

Kroos 33 r.

Carvajal za zenitom

Benzema není čo byval

Táto legendárna záloha už nestíha a je to citit. Je okamžitá potreba riešiť omladenie.

Reagovat
Well

Reagovat
Mass

Modriče, Kroose a Casemira měli nahradit Valverde, Camavinga a Tchouameni, ale ti na to podle mě nemají.

Reagovat
Kinky7

VAlverde ano. Ale Modric je s KDB nejlepsi zaloznik poslednich 10 let ten se nahrazuje tezko....

Reagovat
LAM

Valverde? Jako když se týmu daří a on tam je kvůli pohybu dobrý, ale co on vlastně umí? Běhat nahoru dolů a občas vystřelit z dálky?

Určitě to není žádnej myslitel a nic nevymyslí....

Jedinej kdo má kvalitu z toho co jsi napsal je Camavinga, ale ten na téhle pozici měl v sezóně dost kiksů a nahrazovat Modriče s Kroosem je trochu velkej oříšek.

Reagovat
Laliga

Ty to asi nesleduješ nejako pravidelne. To neber v zlom, ja tiež nesledujem Barcu každý zápas. Ale to čo si napísal je na Fedem najviac vidieť, to máš pravdu. Ale keby si sledoval pravidelne, tak vieš že Fede dokáže rozdať neskutočné prihrávky. V plnom behu, hlava hore a prudkou prihrávkou presne nájde hráča v pokutovom území, alebo ju pošle poza obranu krásne načasovanú priamo na nohy spoluhráča. Niečo na spôsob tej čo poslal na Viniho vo finále proti Reds. Predpokladal som že to bola náhoda, po X takýchto prihrávkach v tejto sezóne už o tom presvedčený nie som. Fede je rozhodne hráč na ktorom sa dá stavať. Že to nie je žiadny mysliteľ by som preto vôbec netvrdil, nie je to síce typ hráča ako Modrič, ale rozhodne vie zápas rozhodnúť senzačnou prihrávkou. A ten prehľad v hre , najmä v poslednej tretine ihriska má veľmi slušný.

Tchouameni je veľký otáznik. Zatiaľ to vyzerá že on nejaký zázrak zrovna nebude. A Cama je nevyspytateľný, ale má 20 rokov, takže verím že on by sa mohol vyhrať. Dúfajm

Reagovat
Tomik111

Tvoje první dva odstavce za mě třeba charakterizují spíše Gaviho

Reagovat
JM

Gavi neumí střílet z dálky

Reagovat
technecium

Nejlepsi tym, ktery trikrat prisel k vitezstvi v LM jako slepy k houslim

Reagovat
Laliga

Ešte som nevidel žeby niekto použil prirovnanie "slepý k houslím" na niekoho kto niečo dokáže 3x po sebe a za 10 ročníkov 5x ale okej

Reagovat
fenixLFC

tak snad to city dotiahne. ten titul z LM si jednoducho zasluzia a snad dohraju sezonu s treble

Reagovat
Front hell

Reagovat
Luc-Luc

Je ti dobre? Jak tomu sportwashing projektu muzes prat? Obcas mi unika, co se honi v liberalnich palicich fakt

Reagovat
Laliga

Akože okej, história je jedna vec, no na druhej strane tie prachy rozhodujú všeobecne. Prečo je PL najlepšia liga? No lebo je najbohatšia. Nepríde ti teda čiastočne pokrytecké riešiť že City vyrástlo vďaka financiám, keď všetky TOP kluby sú TOP práve vďaka vyšším rozpočtom? Vybojovali si postavenie historicky ok, ale nič to nemení na tom že sa držia nad vodou roky vďaka tomu že si ich predáva jeden investor za druhým. Ako niekto písal vyššie, keď niekoho kúpia Američania, ako napr United, to je okej? tam nevadí že do toho nalejú prachy?

Reagovat
Svatej

ty už normální nebudeš

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
diastan

Hlupacku

Reagovat
Kinky7

POrad si myslim ze ustat Madrid ten sileny tlak z prvnich 30 -35 min tak to bylo 50/50

Reagovat
Salfovic

Zajímalo by mě, jak by se to vyvíjelo, kdyby Kros o trošku lépe mířil. Asi by to domácím hodně sebralo vítr z plachet.

Reagovat
Kinky7

Rozhodně. To je to štěstí které člověk občas potřebuje

Reagovat
Laliga

Tak to je jasné, to sme videli minulý rok, ale netreba špekulovať. Dopadlo to tak ako malo. Už minulý rok ste boli lepším tímom. Aspoň tento rok ste to zlomili a ste zaslúžene ďalej. Nerozmýšľaj čo by bolo keby

Reagovat
Patt

Mě by zase zajímalo, jak by se to vyvíjelo, kdyby Haaland dál ty 4 tutovky, zda by to neskončilo dvouciferným výsledkem.

Reagovat
wyqinac

je to takovy kdyby kdyby no.. Mozna by ten zapas vypadal jinak, ale ve vysledku mi to spis pripada, ze jsme na ne proste vcera nemeli..

Reagovat
Laliga

Tak v podstate sme nato nemali ani minulý rok, ale je pravda že včera sme ten začiatok absolútne nezvládli. No podobne ako minulý rok, tak aj teraz je možné, že by psychika zamiešala karty. Ale aj keď samozrejme za každých okolností fandím Realu, musím povedať že včera som bol z víťazom spokojný. Jednoducho vyhral lepší, a tak by to malo byť.

Reagovat
wyqinac

tak loni jsme odehrali na etihad celkem dobry zapas a k vysledku 4:3 jsme meli letos hodne daleko..

Reagovat
Spagetka

aneb ldyz ti dojde z pekla stesti...

Reagovat
Csaplárova past

Vy, co jste vsadili na Real, nezoufejte. Na Inter bude kurz 10, tam se zahojime

Reagovat
Maximm9

Takovou bidu si ten Cama snad ani nezaslouzi co vsude ctu borec hral do nejlepsiho tymu sveta momentalne mimo svoji pozici a podle nekterych nema v Realu co delat a to jsem si myslel, ze ja jsem prisny na ty nase modre kuzely

Reagovat
Laliga

, Cama má 20 rokov a presne ako píšeš, nastupuje mimo svoju pozíciu. Niekto od neho snáď čaká že bude hrať ako starý mazák? Už len to že dostal prednosť pred klasickými obrancami o niečom svedčí. Samozrejme že tie výkony sú ako na húpačke, osobne ani nič iné nečakám, hlavne nie v zápase kde celý tým nevedel kde mu hlava stojí. Vtedy je preňho o to náročnejšie zvládnuť najmä pozičnú hru, keď to nemá zažité. Pozičné chyby robí pravidelne aj Militao, ktorý je stopér odjakživa, a my by sme chceli aby Cama hral ako z partesu "po dvoch tréningoch"

Reagovat
Manik...

Reagovat
Rudnevs

Fanúšikovia Pepka a PL ma budú nenávidieť, ale pre mňa je City absolutny “pay to win” tím a popri PSG či Lipsku stelesnenie zla. Tím, ktorý s neobmedzeným rozpočtom rozbil svojou hegemoniou konkurenčné prostredie v Anglicku a vlastne sa tak nejak spoluzaslúžil aj o rozbitie trhu a obrovskú infláciu na poli prestupov, nakoľko míňali extrémne čiastky ešte aj v časoch, keď to ostatní zas až tak moc nerobili, mi nemôže byť sympatický. Bohužiaľ im tento rok tá LM zrejme výjde. Kiež by ich Inter potrápil…

Reagovat
LAM

City utratilo dokonce míň než v posledních letech United. Rozdíl v kvalitě hry a kádru je ale úplně mimo. Ono se musí umět i nakupovat.

Reagovat
eibe

Reagovat
Csaplárova past

Ze nekoho koupis ti uspech nezaruci. Takovy Haaland by takova cisla nemel v CFC, United apod.

Ano, v BVB by mu to palilo, ale rozhodne neverim tomu, ze by si takhle vedl v prvni sezone v jinych klubech. Nejsem priznivcem Guardioly, ale to, jak zaclenil Haalanda a City zacali brat zase na hrotoveho utocnika si u me ziskal jeste vetsi obdiv. A takovych hracu je tam vic.

Dneska je to nejlepsi trener ...

Reagovat
Rudnevs

To určite, vdaka Pepovi tam majú aspoň nejaky koncept a nevyhazujú peniaze len tak do blba.

Reagovat
Eichel

Txiki Begiristain

Reagovat
Rudnevs

Toto meno pocujem prvykrat, ale jeho kariera vyzera zaujimavo. To on bol ten mozog za skladanim kadra City či Barcy?

Reagovat
Kinky7

ano

Reagovat
Eichel

Jop, nie kvôli Pepovi nevyhadzujú prachy do blba, ale kvôli nemu. Postavil Barcu a potom si ho priviedlo City aby postavil ich. Keď sa pozrieš na ich net spend, či nákupy tak to proste má hlavu a pätu a je tam jasne vidieť koncepcia.

Reagovat
Rudnevs

To je dosť zaujímavé info, myslel som, že Pep ako manažér si zvlášť v Anglicku robí prestupy sám. V každom prípade šikovný chlapík ten Txiki.

Reagovat
Eichel

Nie, on to aj spomínal na tlačovke, keď odišiel Cancelo alebo kto a pýtali sa ho či niekoho privedie. Vygooglil som to.. "We talked about it but the discussion took three minutes," said Guardiola. "I asked Txiki [Begiristain, sporting director] if there were any perspectives and he said that there weren't so they would need to take a look. So I said to wait.

"We could have gone into the market and paid a huge amount of money for one left-back but we prefer these four months to do it without a new signing. For next season, we will see in summer."

Ono určite musia byť na jednej vlne, ale v konečnom dôsledku tých hráčov vyberá a skladá Txiki. Aspoň tak tomu rozumiem, ale nejaký fanúšik City by ti isto povedal viac, možno som mimo..

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Gazdo

Jednoznacne ten chlap je poloboh

Reagovat
mistr129

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
eibe

Zeptám se. Bohatí majitelé koupili fotbalový klub a chtějí vyhrávat. Mělo říct vedení PL: "těm to nesmíme nechat prodat, jsou moc bohatí, už nám stačí kluby, které utrácí, jako ManUtd, Chelsea,.."? A pak tedy koupili klub a majitelé si měli říct: "Nesmíme kupovat tak dobré hráče hned, někomu by se to nelíbilo, budeme je kupovat v období 20 let a pak se uvidí"?

Reagovat
Rudnevs

Ja nevravím, že spravili niečo zakázané, celý futbal je aj tak už dávnejšie len o peniazoch. Ale mne tieto new money kluby vlastnené nejakym šejkom nikdy nebudú sympatické. Príde mi to celé také umelé, zvlášť ked sa na futbal stále nepozerám len ako na prostý bussiness, ale na hru, kde by malo byť nejake férové, konkurenčné prostredie a hru, ktorá sa hrá pre divákov (konieckoncov, z nich tie kluby najviac zarábajú).

Reagovat
Kinky7

Hele férové a konkurenční prostředí by to mohlo být jedině tehdy kdy by byl transfer strop a platový strop. Jinak vždycky někdo bude profitovat. Kdyby např. Preston byl na topu v roce 1990 a ne 1900 tak ho dneska znají všichni protože vyprofituje z vzniku PL a bude mít miliony fans

Reagovat
Laliga

Presne tak

Reagovat
eibe

vlastněné šejkem. Já zase nemám rád kluby vlastněné pojišťovnami a finančními institucemi.

Reagovat
Svatej

Vsak fer to je tyvole, zaplatili si snad o hráče navíc ve hřišti, nebo v cem tu furt fnukas?

Furt je tam 11 talentovanych lidí, kteří se museli spravme vybrat a léta ladit, jako kdekoliv jinde, jen s vetsim rozptylem výběru.

Proč stejně nefnukas nad tim, ze některý kluby měly od založení pri zacattcich fotbalu vyhodu v tom, ze byly zalozeny ve velkych mestech, kde bylo víc potenciálu nez na vesnicich a casem tak přebírali jinym klubum nejlepší hráče v okolí? Ze na ty nezasloužený výhodě pak postavili celou historii? Tam te pozice silnejsiho nesrala?

Reagovat
Maximm9

Mne treba City neprijde vubec jako “pay to win” a dokonce bych rekl, ze za ty vysledky co maji poslednich 5 let, tak si na ty posily dokazali vydelat.

Jasny, ze zacatku tam byly velike injekce od majitelu, ale skoro k zadnym trofejim to nevedlo. Pak prisel Pepek a ano ma to jednodussi, ze pokud na nekoho ukaze prstem, tak mu ho koupi, ale nevidim zadne silene utraceni jako to dela United nebo Chelsea.

V lete City nakoupilo hrace za 150mega, tak si nekdo rekne ''pay to win'', ale oni i prodali hrace za 150mega.

Podle me za posledni 2 roky i takova Aston Villa utratila vic penez, ale neber me hlavne za slovo

Reagovat
Laliga

Súhlasím

Reagovat
mul

Ohladom Aston Villy ta mozeme brat za slovo Net spend za posledných 5 rokov https://www.transfermarkt.co.uk/premier-league/fuenfjahresvergleich/wettbewerb/GB1. City nie sú ani v TOP 5.

Reagovat
Well

Tady mají zajímavý článek o celkové utrátě jednotlivých týmů PL za jejich sestavy, zdroj uvádí ceny z transfermarktu (neprepocitaval jsem to). Samozřejmě je to nutné brát trošku s rezervou s ohledem na různé roky přestupů atd.

https://www.planetfootball.com/quick-reads/premier-league-squad-cost-each-transfer-window-net-spend-liverpool-man-united-city/

Reagovat
Rudnevs

Ono to neni až tak o utrácaní za posledné roky, ten káder už majú hotový, neni dôvod ho každým rokom meniť, tým by sa len narušila tá harmónia. Kým ho ale postavili, tak utrácali neobmedzene. Uznávam, že Pep to robí rozumne (aj ked pri tejto konkurencii mal LM vyhrať už dávno), som zvedavý, čo bude po ňom. Snád pôjdu dole a budú iba peniazmi rozhadzovať naprázdno, tak ako United či Chelsea.

Reagovat
mistr129

No to bych úplně neřekl, až na výjimky ten současný kádr kupovali v posledních letech (ne možná pěti, ale sedmi).

Logicky tam predtim bylo velké cpaní peněz, ale tím vesměs jen dohnali to, že nebyli zavedeny velkoklub a dostali se na jejich úroveň.

Hlavní pro jejich ale je, že když si na TM otevřeš nejdražší přestupy, tak tam máš na prvních deseti místech buď absolutní hvězdy, nebo minimálně hráče typu Sterling kteří si své odvedli. Mimochodem jejich druhy nejdražší hráč stal méně než paty nejdražší u United

Reagovat
Rudnevs

Akoze ano, ja chapem, ze to robia rozumne. Ale aj tak je to “pay to win”. Uz len ten samotny princip ze museli cpat peniaze, aby sa dostali na uroven zavedeneho velkoklubu. Ale uznavam, ze asi som moc velky idealista a v dnesnom futbale je to normalne. Kazdopadne aj tak tieto vsetky ropne projekty nemusim a podla mna emocie, ktore su v tom klube, a pocit, ktory z toho vyzaruje, sa neda zrovnavat s tradicnymi klubmi, ktore formovali futbal.

Za to, ze neminaju peniaze zbytocne a do vetra jak United, palec hore. Nevravim, ze to tam robia zle. Ale ten ich postup nahor je tak trochu taky “umely”.

Reagovat
mistr129

No ale pay to win je to prakticky u všech klubů s šancí na LM, podívej se vedle zmíněných i na tradiční Real, Barcelonu, v poslední době i Bayern. Bez toho se to logicky dělat nedá.

Reagovat
Laliga

Tak dá sa povedať ale minimálne jedna vec, že Real či Barca nemajú majiteľa ktorý tam tlačí peniaze. Rozdiel tam minimálne v tomto smere je. Uvidíme ako dlho im to ešte vydrží. Nie je to tak dlho čo predaj názvu štadióna zavrhovali akoby na tom stál svet, a dnes tu máem Spotify Camp Nou. Jednoducho ich to časom pravdepodobne oboch dotlačí k takýmto krokom. Barcu možno o čosi skôr.

Reagovat
Rudnevs

Aspon sa na tu uroven dostali tak nejak prirodzene dlhodobym uspechom a zarobili si na seba sami. Pravda, mali to v ich dobe, ked bolo vo futbale ovela menej penazi, jednoduchsie nejak “prirodzene” sa vyskakat nahor. Ja ani neviem, ci v tejto sialene preplatenej dobe je nejaka ina cesta pre “novy” klub nez to co spravilo City. A prave to je podla mna zle. City je pre mna prave symbol toho moderneho futbalu, na ktorom je zle mnoho veci.

Reagovat
Svatej

přirozeně

Reagovat
Kiss Me Polka!

No proste předtím než se člověk narodí, tak je vše přirozený vývoj, a pak už najednou ne

Reagovat
Svatej

Do haje, to je vůbec geniální příměr.

Pokud ses po narozeni nestaral sam od sebe a nelovil potravu jako nemluvně, pěkně bez pomoci, je to nepřirozenej vyvoj!

Reagovat
Rudnevs

Prirodzene = bez odpredania klubu a všetkých rozhodovacích práv členov klubu do rúk bohatého majiteľa.

Reagovat
Svatej

Takže pěstouni detem ničí život, když se do procesu adopce vůbec zapojili? Zmena majitele=změna rodiče

Je přirozený prodat auto kvuli zisku, kdyz nabralo hodnotu? Je přirozený s nim pak jezdit na vystavy, kdyz ho koupim a jeste vylepšim?

Reagovat
fenixLFC

takze budes radsej dokola sledovat tie iste timy ktore su hore kvoli tomu ze v klucovom bodobi, idealne ked si bol este maly, minali viac ako ostatni a nejak si si zvykol ze su tradicne namiesto toho, aby podobnu investiciu do nejakeho klubu priniesol niekto iny a tym ho dostal hore a dalej rozsiril spicku a kvalitu obecne? mne teda moderny futbal absolutne nevadi. mozes hovorit ze je postaveny na peniazoch. realen ale tie penaize vedu k tomu, ze to je kvalitne platena praca, kde sa vykonom podriaduje cele fungovanie od stravy, zabezpecenia, trenignu, maserov a vsetkeho. radsej budem vidiet tento druh futbalu ako 90. kde si hraci boli s fans blizsi kvoli tomu, ze sa s nimi chodili nadrbat alebo to boli podobni alkoholici ako bezni robotnicki fanusikovia. trvanie na minulosti moze byt niekedy roztomile, ale niekedy je treba sa aj posunut a vnimat ako sa svet zmenil

Reagovat
Rudnevs

Ja tvoj postoj chápem, ale moderný futbal postavený na peniazoch je o tom, že kluby majú viac peňazí, tým pádom sú rozostupy vyššie = nižšia zaujímavosť futbalu. Kde sú tie časy, ked titul i bez investora mohli vyhrať Lautern, Brémy, Lens či Nantes? Alebo ligu majstrov Porto či Ajax? A ano, uznávam, že to nie je len ropnými klubmi, ale i postupne vyššími a vyššími príjmami z televíznych práv a ich prerozdelením. Aj tak ale nevidím nič, čo by mi na tých ropných kluboch malo byť sympatické. Okrem predvedenej hry. Ale proste mi tam chýba ten príbeh, tá história, nejaka emócia, ktorá sa mi vybaví s tým klubom.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kinky7

formovat fotbal? kdy se podle tebe formoval fotbal? 1900? 1950? 1970? 1995? - City vyhrali evropskou trofej drive nez Arsenal napriklad. FA cup o 60 let drive nez Liverpool. 1.ligu o 30 let drive nez Leeds. Kde je ta tradice tedy?

Reagovat
mithro

Reagovat
Svatej

Hezky ses zasekl v minulosti hned na dvou urovnich (1 tyhle ideály klubu co nepreplaci nema uz vicemene zadnej top tym + 2 City az na dva nakupy v posledních letech temer neutrácí)

Ale brec dal.

Reagovat
Rudnevs

Fanusikom PL ocividne clovek nevysvetli, tam je to uz normalne. To vsak neznamena, ze to je spravne. A City je jeden z klubov, ktore toto znormalizovali a vdaka ktorym sa futbal takymto stal. Za mna je to jeden zo symbolov moderneho futbalu.

Reagovat
Kinky7

spravny ten system fakt neni. Proste prachy svetu vladnou ale kdyz mela Uefa sanci s tim neco udelat tak si ty svoje tradicni kluby vymohli zmenu FFP na to aby to udrzovalo bohate tymy nahore a omezilo moznost investovani zvenci.

Reagovat
Svatej

Jakože pred city nebo chelsea neexistovaly kluby, co z pozice silnejsiho neprebiraly hráče?

Tohle neni o fanouškovství, ty jseš prostě jen zabednenej pokrytec, kterej přehlíží x nerovností ve fotbale, který uz tu davno byly a vadi mu jedna jediná, která přišla az nedávno. Naopak je tvoje uvazovani dost smutný z hlediska toho, jak moc malo nad tim premyslis a chces jen jak starej dedek na neco nadavat.

Reagovat
Kinky7

nech ho. Tenhle ma nadeji. Jen se s tim jeste nesmiril jak fotbal funguje a pravdepodobne cte clanky kde je City vylicene jako klub co koupi kdykoli kohokoliv. Az se dostane k vice informacim tak zmeni pravdepodobne nazor....

Reagovat
Svatej

Kolikrát jsi viděl někoho změnit názor na základě diskuze s nekym jinym na netu? Tohle je absolutně beznadějný

Reagovat
Kinky7

Já ten zázrak viděl

Reagovat
Rudnevs

Čiže vlastne tvrdíš, že pokiaľ už vo futbale boli nejake nerovnosti, tak je to úplne jedno a môžu prichádzať ďalšie a ďalšie nerovnosti, ktoré kazia konkurenciu viac a viac? Proste buď všetko alebo nič?

Svet nikdy nebude dokonalo férový a určité nerovnosti sú aj v tom futbale potrebné. Toto platí však len do istej miery. Od istej miery sa tie nožničky otvárajú príliš a má to pre zaujímavosť futbalu opačný efekt.

To, že, ako píšeš vyššie, niektoré kluby boli z väčších miest a mali lepších sponzorov, viac fanúšikov, prilákali viacej hráčov atď., to je prirodzená nerovnosť. Svet nikdy nie je úplne spravodlivý. Musí tam byť do určitej miery nejaka hierarchia. Len pri hierarchii je zaujímavé, keď outsider potrápi favorita. Kebyže majú všetci absolutne rovnako silné tímy s rovnakými hráčmi (čo pochopiteľne nie možné), nebolo by to zaujímavé. O výhrach by proste rohodovali náhody a bez akejkoľvek hierarchie by to nebolo zaujímavé, keď to absolutne náhodne môže vyhrať ktokoľvek.

Tá nerovnosť je do určitej miery potrebná, od určitej miery prehnaná. A momentálne sme už za tou mierou. Keď si môže hocijaky šejk kúpiť klub a napumpovať do toho toľko peňazí, že úplne odstaví konkurenciu, to je neprirodzený zásah do dovtedy fungujúceho trhu. Ako ale píše niekto nižšie, uznávam, že City nebolo prvým tímom, ktorý sa takto správal, prvá bola zrejme Chelsea.

Reagovat
Kinky7

tohle zaclo jeste drive nez chelsea, tu spiralu roztocilo primarne vzestup TV a prachy za prava. TIm padem ty tymy co v tu chvili byly zrovna na topu dostaly silenou vyhodu - Externi prachy se akorat tu vyhodu Head startu snazi eliminovat. V anglii to navic jeste umocnil vznik PL a oddeleni penez pro PL a zbytku fotbalove pyramidy

Reagovat
Maximm9

Tak nastesti vsude ve svete krome fotbalu je spravedlnost.

Chelsea ano, ale jestli byla prvni, tak to zalezi jak se na to koukas.

Jak pise nize Fenix, tak treba takovy Real a galacticos bylo co ? Jediny rozdil je v tom, ze nekupovali hrace za 150mega, ale 20-30mega, protoze inflace, ale jinak ten princip byl stejny.

Vzdycky tady byl nejaky klub, ktery rozhazoval a skupoval ty nejlepsi hrace a ten zbytek se na nich nechytal.

Koukas nemeckou ligu, prijde ti fer ta pozice Bayernu, jak tam drzi ten monopol? To same dela Real a Barca, kteri se o ten monopol nechteji delit

A ted te naseru jeste vic, ale majitel City ma po evrope a jizni americe dalsich 10klubu ktere dotuji

Reagovat
Svatej

Kdybych si mel vybírat, tak raději vezmu tenhle realistickej pohled na svet, kterej ho uz bere takovej, jakej je, než abych dělal presnej opak. Opak, ve kterým jsem schopnej přehlížet 150 let tohohle neférovýho zneužívání pozice silnyho vuci slabsimu, aby mi pak pouze nová metoda takovýho zneužívání a neférovosti kompletně rozebrala pohled na celej svět.

Sorry, za běžných okolností nemam problem se staroskolskym pristupem člověka, naopak s tím určitým zpusobem sympatizuju, ale bud s nejakym problemem bojuju kompletně a nebo vůbec. Pokud to nedelam, dostavam se do pozice, ve který jen pokrytecky upravuju podminky tak, aby se ty následky netykaly mě (+v tomhle pripade klubu, kterymu sám fandím) a to je normálně trapný.

Tvuj celej problem tkvi v tom, ze absolutně nemas potize sledovat kluby, který stavěly na tom, ze mely vic prostředků a mozností růst skrze vykořisťování jiných a zároveň ti vadí sledovat kluby, který delaji absolutně to samý, jen jiným způsobem.

Je to jako nemít problém s ubodáním ciziho člověka, protože je to starší způsob zabíjení, ale zastřelení uz je problém, protože je to nový a rychlejší

Reagovat
Čenda

Diskuzi jsem četl jen zběžně, ale tenhle poslední odstavec je top pripodobneni, řekl bych

Reagovat
fenixLFC

inflaciu roztocila najskor chelsea a potom najma PSG, nie city. ked sa spolupodielalo city na roztoceni spiraly tak to mozme povedat aj o barcelone, reale za galacticos a kazdom vacsom klube. neobmedzeny rozpocet ti je k nicomu, ked mas dalsie timy ktore su schopne utracat podobne. tiez nemozes mat vsetkych najlepsich hracov na svete, na to ich je moc. peniaze su proste dolezite v kazdom ohlade a tvrdit ze nie je nezmysel. bez nich mozes dat nejaku chvilkovy uspech ale nie vybudovat dlhodobo silnu znacku. a z mojho pohladu mi je uplne fuk ked teraz do nich leju prachy sejkovia a ked v minulsoti tie velke kluby (real, barca united atd) boli financne silnejsie nez zvysok. v kazdej lige mas hegemonov zalozenych na financiach, lisi sa iba zdroj. vsade sa hovori ako je naprikald bundesliga pre fanuiskov a vsetko, ale realne to vedie k tomu ze ju drti tim ktory sa sprava ako svetovy hrac, ktory ma vlastnych velkych sponzorov a budoval znacku a marketing. ale ako ukazuje aj PSG, prachy bez vizie a koncepcie su ti k nicomu, najma v europe

Reagovat
DelPiero137

Mne na City (aj PSG) najviac vadi ako okato obchadzali pravidla FFP. Ok, maju prachy, chu ich investovat ale iste pravidla by sa mali dodrziavat. Z prachacov si kazdy sadne na zadok a UEFA bude sikanovat mensie kluby aby ukazala ze FFP funguje.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
fenixLFC

ja mam s tymto tvrdenim problem v tom, ze FFP je proste kravina. realne FFP v tej podobe v ktorej je bolo vytvorene na to, aby zabetonovalo postavenie uz existujucich klubov a branilo vziku ich konkurencie. ved povodny platiniho ci koho to bol koncept by dopadal aj na real a barcelonu, takze to bolo zamietnute.

Reagovat
DelPiero137

Povodny ciel mal byt aby sa klubu extremne nezadlzovali a dokazali splacat pohladavky. FFP nie je az taky zly napad. Klub si zarobi na prestupy a musi ich spravne investovat. Nie pokus-omyl pretoze pride bohaty majitel a ten to zacaluje. Za mna preco nie, aspon by to nutilo kluby uvazovat pri prestupoch. Keby to znamenalo ze Barca, MU alebo aj Juve nebudu kazdy rok v LM, som s tym stotozneny.

Reagovat
Laliga

Gratulácia City, a aj keď je to Barcelončan , tak hlavne Pepovi To čo v City vybudoval je obdivuhodné. Zaslúžia si to korunovať trofejov z LM. Keď nevystrelila motyka z Madridu, snáď nevystrelí ani tá z Milána.

Teraz možno niektorý pochopili, že bookmakeri tým kurzom naozaj rozumejú .

Počas sezóny nás trápili dve veci, defenzíva a prvé polčasy. Včera sa to len potvrdilo. Dúfal som že tú úvodnú polhodinu prežijeme, ale to čo včera City, za výraznej pomoci našich predviedlo, to sa vydržať nedalo. V prvom zápase predviedol Carvajal asi výkon sezóny, včera sa vrátil k svojmu štandardu, to samé Cama. Prekvapením bol najmä výkon Modriča, toho sa tak zle zahrať snáď nevidel nikdy. A jedno čo som nepochopil, prečo nehral Rudiger , ktorý je určite oveľa platnejší v tej úlohe osobného strážcu ako Eder. Nie že by včera na výsledku niečo zmenil

Klobúk dole pre Walkerom ako rýchlostne vygumoval o 10 rokov mladšieho Viniho. City je jednoducho posledné roky lepším tímom, a donekonečna nám to vychádzať nemohlo. No aj tak nechápem ako môže byť medzi dvoma TOP tímami tak veľký rozdiel v pohybe. City boli všade 3 na 1. Normálne som rátal či ich hrá 11

Ešte raz zaslúžená gratulácia do City

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
El Cid z City

A Bellingham dá přednost sluníčku před fotbalem.

Reagovat
janinho

miesto aby si sa tesil z vitaztva tu budes pisat kktiny jak keby siel bellingham niekam do las palmas

Reagovat
El Cid z City

Jde zvládnout obojí současně, neboj.

Reagovat
Svatej

Reagovat
janinho

ocividne. este sa aj pochvalis za to

Reagovat
Ladas321

Bellingham se rozhodl správně. City je stroj, ale pod Pepkem bych nechtěl hrát ani kdyby City vyhrávalo treble každou sezónu. Pepek je ten typ trenéra pod kterým dva měsíce hraješ v základu, pak mu přeskočí, vymyslí novou taktiku a do konce sezóny jen rotuješ. Tohle Bellingham fakt nemá za potřebí.

Reagovat
celeb

hlavne v zalohe Madridu bude po sezone prievan, Kroos s Modricom maju svoj vek a ma velku sancu, ze dostane hned velku porciu minut, co by sa mu v City nestalo. Tam az na Haalanda vacsinou hraci 1. rok dost paberkuju a aklimatizuju sa na klub, tim, Pepka ... a viac sanci zacnu dostavat az 2. rok.

Bellingham je super talent, ale v City maju takych plny tim, bojoval by o minuty s Gundoganom (predlzi), Bernardom, KDB, Rodrim, Stonesom, mladym Lewisom, Foddenom, ...

Pre City by to bola investicia do buducnosti s pomalym nabehom. V Reale by mal ovela viac minut a bol by vacsinou v zaklade.

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mindas

Ono to je asi jedno, protoze Gundo bude ohromne chybet i tak. Myslim, ze si to spousta fanousku City ani neuvedomuje. Ja osobne bych zabojoval radeji o Mac Allistera, ktery je Gundovi typologicky hodne podobny.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Xavi

Reagovat
El Cid z City

Měl jsem docela radost, když Real nastoupil se třemi útočníky. Čekal jsem čtyřčlenou zálohu, Rudigera s Militaem a Alabou vlevo, dřív tam vždycky zahrál skvěle. Asi to Carlo City usnadnil. Walker famózní, škoda,že nebyl loni a na beka musel Fernandinho. Nechápu,jak rychlostně může takhle strčit Viniho do kapsy, Mbappé mu naložil na MS fest.

Reagovat
Spagetka

Nevi nekdo jestli uz Walker vyndal Vincka ze sve kapsy, protoze odvcerejska je nezvestny

Reagovat
kovi610

Inzaghi dnes na twitteru psal že do finále postavi Zanettiho i Vieriho... Tak snad...

Reagovat
Zark

A mancity bojinova s bianchim

Reagovat
smazaný uživatel

Možná i taťka Alf-Inge.

Reagovat
oli9

Ten rozdíl byl teda extrémní

Reagovat
Unique

Vzpomínám si na statistiku počtu přihrávek. V 15. minute měl Real pouze 13 úspěšných přihrávek

Reagovat
kaja900

nevím co to mělo znamenat celý první poločas..

Reagovat
Xavi

Podle mě tohle jde dost za Carlem. Už ten první zápas, když se začalo, tak jsem nechápal, jak Real dobrovolně vyklidil pozice a když pak dali gól, tak šlo vidět, že se s nimi dá hrát úplně normálně.

Včera s tou taktikou by prohráli i proti Viktorii Žižkov.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Carlovu taktiku jsem nepochopil, tam nevěděla pravá noha, co dělá ta levá. K tomu bídné individuální výkony snad všech kromě Thiba, který znovu a opět ukázal, že patří k nejlepším brankářům na světe, pokud teda není ten nejlepší.

Nevím, jak to jako chtěli hrát. Blok jsem čekal, ale tohle?.. No ta obměna je nutná, postupně musíme omladit, zkvalitnit a to hlavně střídačku.

City jinde. Fakt baví. A to ještě KdB + Haaland kombo nemělo den. Klobouček

Reagovat
misinho7

dlho som nas nevidel takych bezradnych, absolutne nevedeli co s loptou ked ju uz mali.. ale nas takticky plan na prvy polcas by ma zaujimal, alebo co chcel teda Carlo hrat...

No bude to chciet dynamickejsiu zalohu, Toni a Luka este tu sezonu daju ale uz by bolo fajn kebyze sa to naozaj rotuje pripadne nech uz nie su taky jasny zaklad. Lebo uz proste bezecky niekedy nestihaju. A samozrejme treba vyriesit hrot. Dalsia sezona bez nahrady za Karima uz nemoze byt.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tak tak. Vidět Luku, který absolutně neví, co s míčem... to jsem nečekal, že někdy zažiju

Reagovat
Laliga

On celkovo pôsobil včera ako po opici, nie len s loptou, ale už pri pohľade na jeho pohyb. Včera mu to jednoducho nesadlo, nevedel sa dostať do tempa absolútne. Bol zrelý na striedanie už po 10 minútach.

Ale jemu to rád odpustím

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Naprostá souhlas

Reagovat
HalaMadrid_Flx

ý*

Reagovat
Well

Ani neměl moc co s tím míčem dělat, krásně to šlo vidět, když dal tu paticku do toho autu, celou dobu se snažil hledat, ale neměl komu. Ty jeho chyby byly vidět o to víc, že se snad jediný snažil nabízet pri té rozehrávce a pak nebylo komu. Ve druhém poločase se všichni trošku zvedli, ale mu se to nepovedlo. Celkově lze hodnotit pozitivně jen Courtoise a částečně Rodryga.

Reagovat
misinho7

Kazdopadne Haaland ma asi velku sancu na GB. Sice asi to daju Messimu za MS..ale kebyze da Haaland treble, mozno nejaky golik vo finale..tak by to mohla byt este drama.

Reagovat
El Cid z City

Přijde mi, že šance se po semifinále výrazně snížila.

Reagovat
misinho7

je pravda ze v semi bol prve vymazany Rudigerom a teraz ho vychytal Thibo..ale podla mna kebyez sa utrhne vo finale tak sanca je

Reagovat
Xavivax1

Reagovat
Well

Já mu to přeji, sice nám gól nedal, ale ta jeho práce byla důležitá, včera ta hlavička byla o štěstí. Měl opět spoustu náběhů, obrana na něj musela hrát osobku, díky čemuž vytvářel prostor pro spoluhráče. Celkově má výbornou sezónu a pro za mě nejlepší individuální výkon.

Reagovat
Xavivax1

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Xavi

takhle zahrát Messi, tak se poserete.

Reagovat
patas92

Reagovat
Laliga

No keby bola situácia opačná, bolo by to to samé od Vás. Keď Real vyhráva LM tak hovoríte ako je jednoduché vyhrať turnaj, a teraz idete dávať GB Messimu ktorý vyhral MS, ale inak v LM - OF, v pohári rovnako OF. Vyhrajú akúrát "nadupanú" Ligue1 . Messi má v lige super čísla, ale Mbappe aktuálne lepšie, a Neymar nebyť zranený je na tom možno tiež lepšie. Pretože čo sa týka bod/zápas tak je Neymar pred Leom. Haaland ak získa treble kde bude najlepší strelec LM a PL, tak je naozaj smiešne že by mal trpieť tým kde sa narodil nemyslíš?

Reagovat
Xavi

Haaland ale není nejlepší a v tom dvojzapase se to jasně ukázalo. Že je nej střelec, tak za to dostane cenu pro nej střelce.

Reagovat
Svatej

Zlatý míč se uděluje za celou sezónu a presto se najde pár lidí, co to radeji dají jednomu typkovi, protože druhej, daleko konzistentnější, nezahrál v dvou zápasech

Kurva dneska jsem sem neměl chodit, to jsou fakt šílený věci,.co tu čtu.

Reagovat
Xavi

Viděl jsem všechny zápasy City v play off LM a Haaland fakt nebyl nejlepší. Akorat mu vyšel zápas doma s Lipskem, kde dal 4 doklepavacky odevzdanemu soupeři. Neříkám, že je spatnej, ale GB fakt ne.

Reagovat
Svatej

Budu se venovat čistě ty podmínce o nejlepším v zápasech.

A ty ocekavas, ze GB se dává jen hráčům, co jsou nejlepší každej zápas?

Messi je nejlepší fotbalista historie a presto nebyl x let v řadě nejlepší kazdej zapas, ve kterým nastoupil. Co se dělo? Dalo se to jemu, protože i navzdory tomu, ze nebyl nejlepší absolutně kazdej zapas, byl nejlepší ve větším počtu zápasů nez ostatní.

Fakt v tom nebránila skutečnost, ze v několika zapasech nezahrál. Liga je minimálně stejně důležitá jako LM a daleko dlouhodoběji i ve srovnatelný kvalitě hráče prověřuje.

Argumentovat LM a jejich soupeřema nema smysl. Tou soutěži se dá projít i ve stylu interu, kde silnyho soupeře realne potkas mimo skupinu az ve finále. Kdyby Haaland predvedl hovno proti Milanu a v lize dva dny na to nakopal prdel Chelsea (i ta současná treba Milán srovnala se zemí) nebo Poolu, furt to má větší hodnotu z hlediska síly soupeře, jen nějaká umělá představa toho, ze jde o prestižní soutěž, tomu přidává něco navíc.

Potom vznika otazka -> je důležitější teda proti komu to hraješ dobře, nebo v jaky soutěži? Ty dvě věci nejsou v drtivý většině zapasech pritomny společně.

Fakt nevim, proc by měla Haalanda stat GB skutečnost, ze nezahrál v kolika, 3 zápasech? Včera podal ok vykon, jen mel proti sobě šílence v bráně, proti kterýmu Messi hrát nemusel a proti kterýmu by mel sanci shořet stejně.

Reagovat
Xavi

Jak píšeš, Messi taky nebyl v každým zápase nejlepší, to chápu.

Pamatuji si, že ještě nedávno se vedly debaty, že Pep Haalanda ani nechtěl, že se mu nehodí do systému, co s ním? Posadit ho, když dává tolik gólů? Často jsem slyšel, i když City vyhráli a Haaland dával góly, že ještě má co zlepšovat. PL nesleduji, ale z toho jsem si odvodil, co jsem viděl, tedy že je to mašina na góly, ale herně to ještě není ono a ma co zlepšovat.

Reagovat
El Cid z City

S ním to bylo jako na houpačce. Řekl bych,že byl zbytečně moc kritizován(pokud nebyl výsledek a on měl málo doteků s míčem),že brzdí tým, bez něj to loni bylo lepší, Alvárez pasuje líp..bla..bla..... tak na druhou stranu dal gól a strhla se euforie. Jeho největší přínos je v tom,že poskytuje novou alternativu- je na koho centrovat.

Reagovat
Laliga

Myslím že to je znova len plus pre neho, že napriek tomu že sa im tam nehodí, a že ho nevedia úplne využiť, tak z toho mála dokázal vytieskať:

PL 33 zápasov 36+7

LM 10 zápasov 12+1

A to ho ešte Pep často dosť skoro striedal, keď napr v 60 minúte odchádzal s 3 či 5 gólmi z ihriska, alebo znova nie raz rovno cez polčas po 2 góloch a podobne. Keby ho nechával Pep na ihrisku 90 minút, ktovie aké čísla by ešte pribudli.

Reagovat
Spagetka

Mel by mnohem vic pravdepodobne, nebo by byl davno zranenej. To se uz asi nedozvime Ale taky bych ho rad videl sezonu s odehranym celym zapasem, at je mozne srovnat s temi nejlepsimi, pac tohle jsou neuveritelne stats na tak kratkou minutaz.

Reagovat
El Cid z City

Já s tím nesouhlasím, Pep to upravil i pro něj, kombinace do kuchyně, střílené centry do vaku, občas míče za obranu . Trávíme v okolí a v pokutovém území dost času, to je jak dělané pro něj. Kdyby hrál v Mourinově Chelsea třeba, dával by víc hezčích gólů z úniků,ale nevěřím, že tolik jako v City, ta dominance mu pomáhá. Zpočátku byl jak slon v porcelánu, zlepšil i práci s míčem.

Reagovat
Laliga

Ty si ho videl aj pred prestupom k Vám? Keď hovoríš o slonovi v porcelánu? Že to Pep upravil nikto nespochybňuje.

Reagovat
El Cid z City

Jako slon v porcelánu byl na začátku angažmá u nás, zlepšil se a bude jenom lepší.

Reagovat
Svatej

Tak i Messi mel zjevny slabiny, o kterých se dekadu psalo, jako jeho bránění a uz celkem dlouho i napadání a dokonce i u nej se (byť je zpětně jasny, ze nesmyslně) mluvilo o tom, ze Barcelona jeho odchod potřebuje, aby dal rostla, takze ani tenhle argument pro me neni zrovna toho typu, ze by mi obratil pohled na věc. Slabiny ma tak nejak kazdej a diskuze o tom, kdo je potrebnej i pres svy kvality, pociti taky každej

Reagovat
Gazdo

Taak zrovna u toho Messiho odchodu z Barcy aby rastla by som zrovna dokazal vyjadrit aj suhlas. Barcelona od Messiho odchodu jednoznacne padla na hubu ale odvtedy ide v podstate nahor. Kdezto ked bol Leo u nas tak bola kazda dalsia sezona uz len viac zavisla na tom co vymysli ze to bolo skodne a vysledky isli postupne prec. Ja som sice skoro plakal ked odchadzal ale momentalne sa mi paci Barcelona viac ako dajme tomu v poslednej Leovej sezone

Reagovat
Spagetka

Srovnavat mozek tymu za kterym stoji celej uspech Argentiny vs ultra strelce s genialnim vyberem mista, ktery se za zapas sotva dotkne mice je ponekud nestastne.

City nebyt te absurdni 1% sanci Realu na otocku minuly rok by mela prakticky stejne uspesnou sezonu jako je tato - i bez Haalanda.

Samo kdyz daj treble bude to opet kontroverzni a pro Haalanda smutne, ale odlehcene jestli si aktualne nekdo v City zaslouzi Zlatej Mic vic jak Messi, tak je to Guardiola.

Reagovat
Svatej

A proc by mel bejt mozek týmu (diskutabilní, Enzo byl v tyhle kategorii též) důležitější nez strelec? Proc by mel byt důležitější nez obranar? Proc by mel byt důležitější nez motor?

Ne kazdej tym ma "mozek tymu" a funguji (Conteho chelsea, Siemoneho Atletico kdysi), nejaky tymy svedou byt relativne uspesny i bez slusnych obranářů (Pepova Barcelona nebo Brazilie mela skvely utocniky v obrane, ale ne obranáře), jiný dokonce i bez klasickych zakoncovatelu (Bosqueho Španělsko). Proc si myslíš, ze je mozek týmu důležitější než střelec?

My treba mame tehlech mozku a kreativcu plnou prdel, streleckej gen v tymu Chelsea nema absolutně nikdo, takže zaostavame za xg tak absurdnim rozdilem, ze to prestalo byt legracni uz rok zpatky, kdy to jeste ani nebylo tak absurdni jak dnes.

Tak jako tak chces v tymu vsechny možný typy hráčů. Nemuzes fungovat jen s jednim z toho, to je oukej, ale u výběru jedince pro individuální cenu uz ma každej jiný predstavy o tom, co je důležitý a mozek není to, co má větší hodnotu nez to ostatní. Můžeme se bavit o tom, kdo je objektivně lepší fotbalista, ale cenu pro hráče si ma odnest ten, kterej nejvic posouval tym a jestli to svede udelat za 8 dotyků, kdyz jini to nezvládnou za 60, je to jejich problem, ne Haalanduv.

Reagovat
Ereinion

no problém je v tom, že Messi je obojí - jednak mozek týmu, ale taky nejlepší střelec Argentiny...někdo by ještě dodal, že i nejlepší driblér. Nedávno to celkem dobře vystihl Pep - se ho často ptají na srovnání Haaland vs. Messi - říkal, že Messi je GOAT, ale co se týče čistě gólů, tak Haaland je na jeho úrovni

Reagovat
Spagetka

Sorry, ale to se po tobe neda cist. Asi si zapomenul, ze Messi, krom toho, ze diktoval tempo hry a zakladal nebezpecnych akce, on i ty goly daval

Erlinca jsem mel to stesti ho videt zive v zapase v PL, jeho pohyb, vyber mista, vyskok, navazani protihrace je genialni. Nicmene Man City by ten titul pravdepodobne vyhralo i bez nej. O Argentine se to rict neda.

Bavime se tu zbytecne, City treble jeste nema.

Reagovat
kaja900

GB by měl se hlavně dávat za celý rok, ne za jeden měsíc.. Messimu hraje do karet že bylo zrovna MS, jinak by se ani nerešilo kdo ho má dostat.. takhle počítám s tím že Haalandovi nepomůže ani případný treble

Reagovat
Spagetka

Kdyby si to mel brat takle, tak by mel Zlatej Mic ziskat Alvarez, protoze vyhral MS a vyhraje i pripadny treble.

Reagovat
Svatej

jak rikam, pochopeni nula

Reagovat
Spagetka

Pro tvou logiku zcela tezko, no

Reagovat
Svatej

Prominu. Beru si k srdci tyhle komentáře jen od lidí, kteří mají schopnost to opravdu rozeznat a ne od tech, co nejenže nejsou schopni text cist, porozumět mu a natož ho pak posuzovat + to pisou jen proto, aby druhyho na startu zdiskreditovali a ponizili, aby ten nazor vypadal hůř

"Diktoval tempo hry", uff Haaland ho diktoval jeste lip tim, ze zápasy reálně rozhodl a tak nutil soupeře hrát pod tlakem a útočit, tyhle kretensky obecny veci si strč za klobouk To už muzeme u Haalanda zahrnout treba i to, jak jeho aura donutila upamecana se prvotřídně posrat strachy a s naprostou vážností to prodat jako prednost pro GB.

Jistě, City by v pohodě vyhráli, kdyby měl jeho 52 branek a 9 áček nahrazovat Alvarez, ale Messi se 7 kouskama by byl absolutně nenahraditelnej. Ty jsi tohle tvrzení se vsi vážností narval do 2 po sobe jdoucich vět, kruci to miluju.

Jsi moc roztomilej, umíš i nějaký zábavný povely, nebo je srani z huby ten nejlepší, co máš v repertoáru?

Reagovat
Well

Oni si asi někteří představují, že on se svojí postavou bude ideálně přebírat míče někde na svém vápně a pak obcházet soupeře jak kužely nebo rozdávat milimetrové přihrávky. Jen je trošku rozdíl to dělat když má někdo 1,7m a 1,94m.

Když jsme u toho srovnání tak City je favorit PL a strasne se shazuje, ze davá goly u nich. Argentina byla podle sázkovek druhý největší favorit, a to především vzhledem k losu, který měli velmi milosrdný až do semifinále, kde podle předpokladů měli narazit na Brazílii, která byla největší favorit. Jak víme, Brazílie vypadla a opět byla Argentina favorit i v semifinále. Jediný zápas, do kterého nešli jako favoriti bylo finále.

Takže úplně stejně se dá říct něco podobného o Messim.

Reagovat
El Cid z City

Souhlasím s názorem na Haalanda, on nikdy nebude tvořit,není možné to po něm chtít, přesto může být a teď společně s Mbappém je nejlepší na světě. Ale srovnávat City s Argentinou je nesmysl, City je v úplně jiné pozici. City bylo favorit poslední tři roky bez Haalanda, teď jsou všichni na vrcholu sil. Argentina měla horší hráče než Francie,Brazílie,Portugalsko,Anglie-jednoznačně....Španělsko asi také. Jo tým měla jeden z nejlepších.

Reagovat
Well

Jo já to porovnával skrz ten pavouk, Argentina byla podle kurzů druhý největší favorit (po té Brazílii)a do všech kromě jednoho zápasů šla jako ten favorit. City je spíš taková klubová Francie, jen ste i ten těžší pavouk zatím celý zvládli a uvidíme co finále.

A ano City je prostě nejlepsi v lize letos, ale ruku na srdce, nevím kdo jiný by tam u vás dával takové kvantum gólů než Haaland? Dehonestace jeho výsledků, že neměl takový vliv atp a porovnávat s Messim, když má každý úplně jiné fyzické předpoklady.. Přesně jak píše Svatej Haaland to rozhodne dvěma góly, na Messiho hru se sice lépe dívá, ale objektivně ten dopad do výsledků je už vyšší od Haalanda. Proti Bayernu například ty góly dal hlavně díky tomu, že obránce dostal pod tlak napadením například... Není to tak oku lahodící, ale je to účinné

Reagovat
El Cid z City

Mít Haalanda je hrozně fajn,jsme s ním lepší i navzdory spoustě názorů odborníku že nikoli. Zapomínáš na jednu podstatnou věc, City trénuje Pep, loni dalo City v lize 99 gólů, bez devítky, pro mě je to taky nepochopitelné, ale to jsou fakta, pokud tu tabulku teda někdo nezfalšoval.

Reagovat
Well

To samozřejmě vůbec nerozporuji, že ste byli dobří i bez něj, ale stejně on ty góly zatím dával ijinde, u vás si to jen dokonale sedlo. Za to co letos předvádíte si podle mě zkrátka zaslouží GB jeden z dua KdB a Haaland, Haaland je samozřejmě více vidět a KdB je ten, kdo tvoří hru, ale zase na srovnání je to těžké. Jinak tobě osobně jsem chtěl ještě pogratulovat k postupu.

Reagovat
El Cid z City

No já nikam nepostoupil, moc si na takové gratulování nepotrpím,ale i tak díky. Více vidět pro fanouška, kterej sleduje každej zápas je KdB, mediálně samozřejmě Haaland. Na druhou stranu, po MS byl Kevin opravdu hrozný, nikdy takhle špatně nehrál(blbost, on nikdy nehrál špatně, vždycky jenom skvěle a každej rok přidával něco navíc) a teď dvakrát proti Arsenalu a dalších klíčových zápasech byl nejlepší, jenže pojebal MS. Erlingovi úplně nevyšlo semifinále (přesně na takové zápasy byl pořízen), finále rozhodne,ale mně je to celkem jedno, hlavní je výhra,ale s ohledem na věk KdB bych to víc přál jemu.

Reagovat
Well

Měl jsem to úplně stejně v případě Modrice a Crise, v té anketě jsou jiné posty mimo útočníky nedocenění. Modricovi jsem to strašně přál, protože byl mozek týmu a velmi výrazně táhl i Chorvatsko. A to semifinále Haalandovi úplně nevyšlo, první zápas to nebyl vůbec dobrý výkon, včera už to bylo lepší, do šancí se dostal a chybělo mu jen trošku štěstí.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Spagetka

Vážně chceš dát titul v PL výše nad vítezstvím na MS?

Tady je to slušnej materiál nelogičnosti.

Reagovat
Well

Máš trošku problém s chápáním textu ty logiko.

Reagovat
Spagetka

A pak se div, ze te tu nikdo nebere vazne, kdyz vyplodis tohle

Reagovat
Svatej

Vzhledem k tomu, ze o tom vis hovno,.to bude jen dalsi komentář do fronty tech,.co maj hovno vahu a jsou stejne zoufaly jako ty snahy o kterejch pisu v posledním komentáři, kocourku

Reagovat
Spagetka

to radši zabal, tohle je slušná křeč

Reagovat
Svatej

Nj, nejak jsem se k tobe priblizit musel, aby jsi byl schopnej porozumět

Reagovat
Spagetka

Méně chápavým lidem nikdy neporozumím, nicméně, pokud si to stále nepochopil, rád ti to vysvětlím

Reagovat
Svatej

Potom dava smysl, ze se nevyznas ani ve vlastnich kydech

Končíme, nebavíš mě a ja tebe, těžko se přesvědčíme, ze ten druhej je větší curak a me vysira vidět notifikace

Reagovat
Spagetka

Jenze ty uz si me davno o tom presvedcil

Reagovat
Svatej

Uuuuuf, zase a znova neumis chapat text.

Přirozeně jde o přesvědčení toho druhýho o tom, ze je větší curak, jinak by ta věta nedávala smysl, ty slintající nemyslící demente.

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Svatej

Už zase jsi dostal chuť na to mi strkat nos az do prdele? Bych pro tebe upravil jidelnicek o vikendu.

Reagovat
Edgar Davids

sracka jako sracka, jak priznacny pro tebe

Reagovat
Svatej

Těžkej nezájem

Reagovat
Edgar Davids

ani lhat neumis, gumo

Reagovat
Svatej

Furt nezájem

Reagovat
Svatej

A jen doppnim - argument s doklepavackama je hroznej.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Laliga

Tak vy si to ohýbate ako uznáte za vhodné, keď Vám to vyhovovalo rátali sa trofeje, keď Vám vyhovovali individuálne štatistiky tak ste rátali individuálne štatistiky, a keď ani jedno ani druhé, tak zrazu už pre strelca je iná trofej Sorry, ale Haaland jednoducho an tom ihrisko odviedol kus práce aj včera, že ju ľudia ktorý vidia hráča len keď dotlačí loptu do brány nevidia je druhá vec. Ale hlavne by ma zaujímalo ak sa nebudem pozerať na štatistiky ani trofeje, prečo Messi? Čo zázračné predviedol Messi? vyšli mu tak 3 zápasy na MS ale takisto bol u toho keď rupli zo Saudami . V PSG ten tým nikam neposunul.

Reagovat
Xavi

Messi to má především za to MS, kde byl nej hráč a nakonec to vyhrál. Rupií se Saudama, ale pak to odcinili.

Reagovat
Svatej

Rzn pravej opak toho, zahrál v hrstce "důležitých" zápasů a proto si to zaslouží vic nez typek, co v hrstce "důležitých" nezahral

Reagovat
Well

Za to je zase cena pro nejlepšího hráče MS.

Reagovat
Kiss Me Polka!

A Zlatý míč je teda za co? Za nic? protože máš i cenu pro nejlepšího hráče ligy a lm

Reagovat
Well

Já nejsem ten, kdo tu začal argumentovat tím, že Haaland je jen nej střelec a za to dostane cenu.

Reagovat
Kiss Me Polka!

A co to mění na tom, že tvůj komentář, na který jsem reagoval je blbost?

Reagovat
Well

Ten smajlík je tam přesně proto, abys odhalil tu blbost toho argumentu. Xavi tu psal, že Haaland je jen nej střelec a za to dostane cenu, LAM mu tu píše, co dokázal Messi letos zázračného, dodává, že byl nejlepší na MS, tak přesně píšu, že za to mas taky samostatnou cenu.

Reagovat
Talker

Takže Messi to dostane za 3 zápasy na MS. Cool. Soutez nejlepsiho hráče roku

Reagovat
Svatej

Kez by se za to být nejlepším hracem toho turnaje davala nějaká cena, by vyřešilo všechny problemy

Reagovat
Spagetka

Skoda, ze nedavaj cenu za nejlepsiho hrace Premier League , no. Tim by se vse vyresilo. V LM by ti mohli dat De Bruynemu. A nemuselo by se nic resit naky Zlstym Micem

Reagovat
Kiss Me Polka!

ms je jednoznačně nejdůležitější věc toho roku, takže logicky má největší vliv. Vždy to tak bylo, je a bude, to už jste si za ty roky mohli vsimnout. A Messi opravdu neodehral jen tři dobře zápasy, statisticky patří k nejlepším po celý rok (a to jako vždy se musí dodat, že nehraje hrotaka)

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš to chápat, podle komentářů je po včerejšku De Bruyne na rovině s Xavim a Iniestou, Akanji a Dias si můžou podat ruce s Maldinim, gólový rekord Haalanda důležitější než velkolepě splněný celoživotní Messiho cíl a Pep je bez pochyb nejlepší trenér všech dob. Lidé si prostě pamatují to, co mají v hlavě nejčerstvější a čerstvost dojmu je nutí určité věci přeceňovat. MS pro internetovou generaci už strašně daleko.

Reagovat
El Cid z City

Fandím City i Argentině. Pep sám do své nejlepší 11 místo Iniesty vybral vedle Xaviho de Bruyneho (může v tom být politika,podkuřování,ale na míle vzdálen jim rozhodně není). Je jasné,že triumf Messiho pro nás, co vyrostli na mistrovstvích světa je nejvíc, je to velkolepý, nezapomenutelný turnaj, který strčí do kapsy každoroční ligu mistrů mnohem víc než Walker Viniciuse. Za třicet let si to budu pamatovat jako Nagano. Ale zbytek sezony měl průmerný, v LM na to házel bobek. Cannavaro vyhrál ten rok i proto, že nebyla konkurence, tak vybrali nejlepšího z týmu (ikdyž pro mě to byl Pirlo). Messi už to má za sebou, Haalanda je v topu, pokud vyhraje, bude to zasloužené.

Reagovat
smazaný uživatel

Upřesním, já nemám problém se srovnáváním opravdu vynikajících hráčů a KdB je jistě jeden z nejlepších záložníků své doby. Poukazuji spíš na tu jednoznačnost a rychlost soudů, příznačnou pro obecně krátkou paměť současné společnosti. Projevuje se to na všech úrovních, asi nemusíme chodit daleko, třeba k Burešovi, který bude co nevidět zase zachránce s 35+%

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsem zapomněl, že Pepovo City by si Pepovu Barcu namazalo jako Real, protože před deseti lety se prý hrál fotbal v chůzi

Reagovat
El Cid z City

Tohle je hrozně vtipný. Na bílýmbaletu jsem se dočet, že Vinicius je nejlepší hráč na světě. Walkerovi je 33 a strčil ho v rychlosti do kapsy. Víš jak musel být Walker dobrej v 22,23 nebo v 25? když teď strčí do kapsy hráče, co vyniká rychlostí a je v top věku a Walker věku fotbalovýho důchodce? V mládí Walkera, kdy se hrál ještě pěší fotbal a on byl na vrcholu rychlostních sil, musel všechny strašně drtit, škoda že si to nepamatuju

Reagovat
Kiss Me Polka!

pokud máš rád fotbal a podíváš se na hru messiho a hallanda tak ti musí být jasné proč Messi.

"Vyšly mu tři zápasy na ms" ještě pojď a napiš, jak někdo jiný ohyba pravdu, aby se počítalo jen co je vhodné, trapny pokrytče

Reagovat
Laliga

Ja som Messiho fanúšik, a vždy som ho radil napr nad Ronalda aj v ročníoch ktoré Ronaldo vyhral. A áno, radšej sledujem hráčov ako Leo. Ale toto by mala byť anketa po vzore MVP. A ako som spomínal Leo už nemá taký dopad na tie tými. PSG nikam neposunul. Nedá sa povedať ani že by bol najlepším vo svojom vlastnom klube. Keď nastúpi Neymar, jeho dopad na hru PSG je väčší než Leov. Na MS takisto hrali polovicu zápasov na figu. Vyšiel im zápas proti Chorvátom a Francúzom. Tak prestaň žiť v minulosti a nechaj si tie urážky

Reagovat
Kiss Me Polka!

Ale toto by mala byť anketa... bla bla bla, nikdy to taková anketa nebyla, tak nevím proč teď najednou měnit pravidla.

Neymar se messimu mohl rovnat tak prvnich 10 zápasu v sezóně, už pred ms ztrácel a potom už neuhral skoro nic.

Na ms předvedl jeden z nejlepších individuálních výkonu v historii ms. Shazovat to na to, ze se mu povedly jen 3 zápasy, je donebevolajiici lez a blbost

Halland taky není nejdůležitější hráč city. A taky je trochu rozdíl přijít do stroje který dlouhodobě ničí vše a rozhodného klibi bez konkurence v lize..

Ale hlavně šlo o to, jak se stavíš do role objektivity a přitom používáš lži a manipulace.

Reagovat
Laliga

Mne budeš hovoriť o pokrytcoch a napíšeš proč meniť pravidla, to vy si každoročne upravujete "zdôvodnenia" Messimu na mieru(nechápem o akých pravidlách hovoríš, žiadne neexistujú). Toto nie je anketa o umeleckom dojem. To tam mohol bodovať aj Adel Taarabt svojho času.

A koľko tých zápasov na MS odohral akože nadpriemer? Austrália, SA,Polsko či Holandsko boli ako nejaké senzačné zápasy? Zabral proti Mexiku, a v dvoch spomínaných vyššie.

Jasné, ešte povedz že vlastne ťažšie sa presadiť v L1 než PL. Zaujímavé že sa Neymar podľa teba rovná Messimu len 10 zápasov, pritom napriek tomu že po zranení nemusí byť v ideálnej forme, aj tak sa udržuje štatisticky na lepšom priemere než Messi

Reagovat
Well

Docela obdivuji tvoji trpělivost.

Reagovat
Laliga

Tak voľný čas by som takto netrávil, respektíve ani netrávim, z domu sa sem ani neprihlasujem. Ale zase keď potrebuje zabiť čas, tak sa takáto "zmysluplná debata hodí"

Reagovat
Ereinion

Když to mohl dostat Modrič v 2018, tak to každopádně může dostat i Messi v 22/23...byl jednoznačnej MVP v nejdůležitějším turnaji sezóny a i klubový statistiky měl na hodně vysoký úrovni, takže GB pro něho za mě ok.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Pravidla jsou taková, že každý si může volit na základě svých pocitu koho chce, ty se snažíš navodit dojem, že to ma byt volba o mvp, což není pravda.

Vůbec moje staré názory neznáš, tak mě tady někam nezarazuj, nevymyslej si imaginární argumenty a mluv k věci a reaguj na to co píšu, ne na tvoje vybajene myšlenky,co jsem asi někdy kdysi napsal..

Messi odehral všechny zápasy ms na vysoky nadprumer (to ze nedal gol/asistenci neznamena ze hral blbe staci se na zapasy divat a hlavne mit na nej stejne naroky jako na ostatni hrace), ve třech z nich předvedl naprosto top vykony, kterými rozhodl o nejdůležitější trofejí ve fotbale

Těžké je se prosadit do zakladu city, top střelci pl pak mívají většinou podobny pocet gólů jako ve francii. hlavně ale já nikde nepíšu, halland v pl nepredvedl něco výjimečného, ale tento rok bylo ms a to je mnohem důležitější.

Píšu, že Messi patří statistický k nejlepším i v ligových soutěžích, to je fakt.

Herně je Messi lepší než neymar, můj dojem a třeba statistiky hodnocení jejich hry to vidi stejně. Statistický je lepší v celých číslech, že je o pár setin lepší v přepočtu na 90 minut mi přijde docela nicnerikajici.

To že je neymar zraněný je irelevantní, to bych pak mohl říkat, že Messi je zase starý, takže nemusi být v idelani formě.

Proč jsi pokrytec jsem ti už napsal, chceš to vysvětlit znovu??

Reagovat
smazaný uživatel

Docela obdivuji tvoji trpělivost.

Reagovat
Laliga

Úplne mi stačia tieto tvoje výplody Keď už ani čítať nevieš, neviem ako ti pomôcť. Hovorím že by mala byť o MVP, nie že tak funguje. Dobré ráno stará mama Ani nejdem komentovať tie trápne hodnotenia čo tu spomínaš. Čudujem sa že ešte stále je človek čo nevie ako fungujú

Reagovat
Kiss Me Polka!

no vidis, tak sis sam sobe odpovedel, proc je tva myslenka irelevantni a hodna vysmechu, kdyz se bavime o zlatem mici. protoze jsou tvoje kriteria uplne mimo misu i podle tebe. trapna hodnoceni, ale jasne tvuj nazor je ten jediny spravny ze

za to tvuj jediny argument, je ze neymar je lepsi, protoze ma o par setin lepsi statistiku v prepoctu na 90 minut. co na tom, ze odehral hovno oproti messimu a na vykony a body tymu mel o mnoho mensi zasluhy, ze..

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar

Reagovat
Laliga

veru, je to smiešne, ale žiaľ pravdivé

Reagovat
Front hell

Oni by se posrali aby byste z toho ustrikovali

Reagovat
Front hell

A vy

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
kaja900

Jako chudák Haaland jestli ho nedostane po takový sezóně jen proto že nevyhrál s Norskem MS

Reagovat
O.Giroud

ale zas titul najlepsieho strelca mu uz asi nikto nezoberie, najlepsi strelec aj v PL, este do toho ten ak vyjde ten FA Cup. No to by len potvrdilo, ze ci sa to este da brat vazne ak by to dostal Messi, ale tak este stale Haaland nema ani jedno

Reagovat
El Cid z City

Nejvíc bych to přál KdB, pro nás nejklíčovější hráč. I za to,jak nese to,že se všechna sláva hrne na Erlinga.

Reagovat
Gazdo

Ja by som mozno uvazoval aj o KDB lebo ten je proste lepsi futbalista ako Haaland

Reagovat
Laliga

KDB je ďalšia obeť týchto ankiet. Dlhodobo TOP, dlhodobo prehliadaný.

Reagovat
CHONG

Hattrick ve finále a je to jeho.

Reagovat
Jordi Alba

To si myslel i Mbappé.

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
smazaný uživatel

Bez MS nedostane nic, jeho čas ještě přijde.

Mbappe má v tomto výhodu s Francií, budou vždy hrát o titul. Haaland musí s Norskem daleko na ME a třeba play-off na MS a stát se tam nejlepším střelcem, aby měl šanci. Určitě jim totiž doroste víc soupeřů do GB a nebude to jen o těch dvou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem cekal ze dovoli beluham vstrelit gol z milosti. Tohle byly neskutecny jatka, ale nebudu lhat, ze nemam radost, z toho jak nas nejvetsi rival dostal takhle narezano na holou

Reagovat
kaja900

Taky jsem doufal aspoň v ten gól, ale nedovolili nám vůbec nic za celý zápas.. doufám že nas příští rok vystřídate a dostanete je v play off vy, já už je další rok nechci

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud tam bude beast a KdB, nedelam si iluze o tom, ze bychom pres ne prosli

Reagovat
10

...no a teď je Inter porazí ve finále penaltou Lukakua

Reagovat
Ranoth

ocakavana demolicia Realu uz len Inter ma sancu zastavit pure evil

Reagovat
pantondavo

Inter je větší zlo než City

Reagovat
10

jestli někdo, tak Inter

Reagovat
Laliga

Väčšiu šancu dávam črevnej viróze

Reagovat
10

ok, přeložím to "jestli je někdo ještě větší zlo než City, je to Inter"

Reagovat
Laliga

už to vidím, myslel som že reaguješ na komentár ktorý vlákno odštartoval

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
10

?

Reagovat
Rudnevs

Inter, hoc váš rival, je zástupcom tradičného futbalu. City je len ropná umelina.

Reagovat
10

ty nevíš

Reagovat
Rudnevs

O čom?

Reagovat
10

Inter je možná tak zástupce mafiánských praktik a zkurvených čínských komoušů, ty moralisto

Reagovat
Rudnevs

Nebol zástupca mafiánskych praktík skôr Juventus s odpočtom bodov a preradením do Serie B? Alebo AC s Berlusconim? Ale úprimne uznávam, že o tom moc neviem, čiže kľudne ma pouč, aspoň sa niečo zaujímavé dozviem.

Reagovat
10

já tě poučovat nebudu, ale možná bych zvážil takto vyhraněné názory na něco, o čem "moc nevieš"...

Reagovat
Rudnevs

No ok, tak sa nedozvieme nič Môj názor nebol nijak vyhranený, iba som bral City za moderný umelo nahor vyhnaný klub a tým pádom za väčšie futbalové zlo než Inter.

Reagovat
netopier

To sa dalo čakať. Nevie kde je sever

Reagovat
diastan

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Už chybí jen to, aby podíl v Interu koupil nějaký pojebaný oligarcha, který podporuje Putlera.

Reagovat
Kinky7

zeptam se - fandis 1.FC Kaiserslautern. Kolik na ne chodilo v 3. lize lidi

Reagovat
Rudnevs

Ak nerátam sezóny s covidom, tak v priemere okolo 20000. To je podľa mňa dosť slušné.

Reagovat
Kinky7

na city chodilo v sezone 98/99 35000 lidi v prumeru v 3.lize - kde je ta umelotina....

Abychom si rozumeli. Taky me sere jakym zpusobem do toho city cpaly na zacatku prachy ale pokud mas kartel tak jak ho chces rozbit? 30let cekani? 40?

Reagovat
Rudnevs

To je slušné, netušil som, že mali toľko.

Ono ja tú cestu City chápem, viem, že sa to v dnešnej dobe asi nijak ináč nedá, ak si chce niekto vybudovať nový klub.

Ono to neni ani až tak moc ohľadom City samotného, je to pre mňa proste smutné víťazstvo moderného futbalu, kde si môže tím s bohatým majiteľom kúpiť kohokoľvek. Kluby mali byť vlastnené fanúšikmi a nemali sa z toho stať firmy s investormi. Je ďalšia zhasnutá sviečka pre futbalového romantika. Niečo podobné, ako keď RB Lipsko minulý rok vyhralo pohár a tento rok to zrejme zopakujú znova.

Reagovat
Kinky7

ja rozumim ze ti je lito ze ta romanticka idea fotbalu jako sportu je pryc.... ale ta byla pryc uz davno.... hodne davno.

Reagovat
Rudnevs

Doteraz sa aspoň tým ropným klubom v Európe moc nedarilo a zakaždým ich tá LM nejak minula, či už to bolo PSG alebo City, vždy tam bola nejaka satisfakcia toho, že to spackali.

V Nemecku sa táto myšlienka ešte stále drží, vynimajúc napr. Lipsko, už aj tam to speje zlým smerom, ale predovšetkým v hlavách ľudí a menších klubov je tá mentalita stále nastavená tak, že futbal je pre ľudí. Ako vidím tu, fanúšikom PL je to už tak nejak jedno, sú s tým zmierení, ba to dokonca podporujú.

Reagovat
Kinky7

jde ti fakt jen o tu ropu? nebo jde o prachy obecne. Smireny jsem protoze je jedno jestli vyhraje Real, FCB, Bayern, Utd, City nebo Chelsea (btw dle tve definice taky ropny klub pacto Abra) - vzdycky jsou za tim i prachy.

Bud se presto clovek prenese a zacne sledovat tu sportovni stranku na hristi a uzivat si fotbal jako takovy nebo by musel zacit sledovat amatersky fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak by to ani nešlo. I 10 let je přéliš dlouhá doba, aby kartel zareagoval a ošetřil si to.

Reagovat
Kinky7

mel by jsi stejny problem kdyby napr Apple koupil 1.FC - nacpal do toho prachy a vytahl je na spici Bundesligy?

Reagovat
Rudnevs

Odhliadnuc od toho, že by sa to kvôli pravidlám nemeckého zväzu nemohlo stať, nepodporoval by som to. Svoje kluby si vyberám práve ako futbalový romantik i podľa určitej tradície a histórie. Kaiserslautern má investora, ale na nemecký spôsob, investor pomohol z problémov, čiže do určitej úrovne tam tá romantika tiež trošku zhasla, ale myslím, že odpredanie určitého podielu kapitálu za nejaky finančný obnos je trochu iný, prijateľnejší model než funkcia majiteľa v Anglicku. V Nemecku to našťastie nikdy (alebo aspoň zatiaľ) nebude na takej úrovni, že firma bude mať 50% hlasovacích práv s možnosťou prehlasovať členov klubu. Dokým je tam toto pravidlo, nemôže klub predvádzať niečo na úrovni Chelsea či City. Teda okrem Lipska. Tí to pravidlo obišli. A za to schytávajú hate.

Reagovat
Kinky7

NA druhou stranu tohle pravidlo pomohlo zakonzervovat spicku ligy kde Bayern nevyhraje v podstate jen tehdy kdyz zblbne. Vyhrava - ma prachy a tim padem pozira bez problemu nej hrace Bundesligy - k tomu to v PL fakt nedoslo. Tam za poslednich 10 let fakt nebyl TOP transfer mezi konkurenci o titul.

Reagovat
Rudnevs

To nie, na druhú stranu City až na tú jednu sezónu Liverpoolu viac či menej dominuje PL rovnako ako Bayern bundeslige. A nevidím reálne, že by sa to malo v blízkej budúcnosti nejak zmeniť. Dôsledok dominancie Bayernu je v rozotváraní sa nožničiek medzi klubami, ktorý je spôsobený práve masívnym prílevom peňazí a komercializáciou futbalu za posledných 20 rokov.

Reagovat
Kinky7

Moment moment. Nevím jestli považujeme za dominanci totéž. V Anglii sice letos vyhraje Pepek 5. Titul za 6 let (téměř jistě) ale 2 ty tituly byly v posledních ne kolech ale minutách.... To fakt v BL není. Komercializace fotbalu začla právě ještě před Chelsea apod. Ta je důvod co odstřihla cestu na vrchol týmům jako je sunderland bez vnějších investic

Reagovat
Pinturicchio

Inter > veškeré zlo světa dohromady.

Reagovat
kaja900

City si to tenhle zaslouží vyhrát celý už konečně

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Pharrell

Reagovat
meril

Na rovinu, až do začátku zápasu jsem nám (kor po tom výkonu v prvním zápase) fakt věřil, že to zvládneme. Ale tohle prostě nešlo, v životě jsem neviděl Real takhle rozebraný, neschopný vůbec ničeho. Už jsem nás viděl prohrát s větším výsledkem, ale nikdy jsme nepůsobili takhle bezmocně. Modriče jsem snad poprvý viděl úplně bezmocnýho a neschopnýho s míčem cokoliv vymyslet. Camavinga včera snad nejhorší zápas co kdy odehrál, Alaba byl vyloženě strašidelnej. Jestli City takhle rozebralo Bayern i Real v jedný sezoně, tak (byť jsem jim to fakt nepřál a nepřeju) tak musím říct, že letos si to prostě zaslouží.

Ale fandit budu ve finále Interu

Reagovat
Allianz_Arena

City - Bayern byl ale úplně odlišný zápas, opticky vyrovnaný, kde rozhodla větší kvalita a forma v koncovce. Se včerejškem úplně nesrovnatelný, v kontextu toho, že to někteří označovali jako předčasné finále, tak dokonce i docela smutný. Snad je Inter na neutrální půdě trochu potrápí, ať to není tak hladké. Jinak souhlas, City si to zaslouží, zasloužili si to už loni, nejlepší v Evropě jsou již dlouho. Když by se člověk soustředil jen na sportovní stránku, tak by bylo vítězství City dobrou zprávou.

Reagovat
meril

To samozřejmě vůbec nepopírám! Bayern byl doma skvělej a co si tak matně pamatuju tak v úvodních minutách měl nějaké velké šance a reálně mohl vést klidně 2:0, ale rozhodla spíš smůla v koncovce. Hele to že by si to City zasloužilo už loni.. já nevím, upřímně byť opticky v tom zápase v Madridu dominovali, tak minimálně v koncovce působili poměrně sterilně, našemu středu se docela dařilo vymazat ten jejich a nenechali jsme je hrát to, co oni potřebovali a chtěli. Víceméně bych řekl, že vloni Carlo nepřipravil tým na to, co a jak má hrát, ale na to, co a jak má hrát, aby nenechali hrát City - a vyšlo to. Ten zápas vloni na Etihad byl snad jeden z nejlepších fotbalových zápasů za poslední roky.

Reagovat
El Cid z City

Nemám rád výmluvy,ale bejt tam tehdy zraněnej Walker, tak ta strana s Vinckem vypadala jako včera. Ale tak to je, to je život.

Reagovat
Free_player

Pěkně City baletky vyprovodilo s velkou náloží na cestu domů .... jen škoda, že to nebylo bůro to je přeci jen hezčí číslo

Reagovat
Greaber

Měli dostat víc, to je pravda, minimálně 6:0 by více odpovídalo dění na hřišti. Tak snad příště vypadnou s Barcelonou už ve skupině, ať je klid.

Reagovat
hematop

Asi by sis měl trochu osvěžit znalosti ve světě fotbalu. Vypadnout v LM ve skupině s Barcelonou? Asi těžko

Reagovat
sergi

Asi to myslel tak, že nie v jednej skupine, ale naraz v jednom ročníku vypadne zo skupiny Barcelona a v druhej skupine aj Real.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
pantondavo

Osmička je ještě hezčí

Reagovat
Luc-Luc

Souhlas. Taky me mrzelo, ze jsme onehda nedali buro barcelone i s tim vasim skretem v sestave

Reagovat
Free_player

Co by současný Liverpool dal za to, aby někdo z týmu hrál aspoň tak z 30% jako ten ''skřet'' co dal za dobrou sezonu podobný počet golů než celý ten váš připosraný tým teď

Reagovat
kaja900

To se vám to dělá frajery když 2 roky nehrajete playoff LM a nemusíte s týmem jako City hrát jsem zvědavý na vás až je chytnete jednou

Reagovat
rominhoFCB

Pep Guardiola dosáhl na metu 100. vítězství v Lize mistrů. Více mají pouze kouč Realu Carlo Ancelotti (107) a legendární trenér Manchesteru United Sir Alex Ferguson (102).

Pri jeho veku, velka vec.

Reagovat
Laliga

Reagovat
Unique

Reagovat
smazaný uživatel

Kurz na City vs Inter: 1,4 x 7,54 ...čekal jsem to výraznější.

Reagovat
Kinky7

zaprve neutralni prostredi a za druhe 1-2 zraneni do te doby mohou prijit a v zapase muze prijit cervena a pac a pusu.

Reagovat
Svatej

Finale LM, jeden zápas,.naopak je to docela dost vysoký.. bychom my dva meli vedet, jak se sa vyhrát proti nesrovnatelně silnějším soupeřům

Reagovat
Kinky7

Stačí zranění rodriho. Jsme v prdeli pak. Absolutne nejdůležitější hrav

Reagovat
Laliga

Nezmysel, Rodri je samozrejme výborný. Ale keby nehral Rodri, KDB a Haaland, stále bude City veľký favorit. Tým nechcem povedať že majú rovno trofej odovzdať City, lopta je guľatá. Ale vy máte dostatočne kvalitný a široký káder aby ste si poradili aj s viacerými absenciami, nie to s jednou.

Reagovat
Kinky7

Tohle je jediná pozice kde není kvalitní náhrada . Philips mě absolutně nepřesvědčíl

Reagovat
Laliga

Ale ešte k tomu Rodrimu. Keby som si do dnešného Realu mal vybrať jedného hráča, bol by to Rodri

Reagovat
Luc-Luc

Takovyho zmrdecka nesympatickyho

Reagovat
Laliga

Neviem prečo, mne nevadí, a je to skvelý futbalista.

Reagovat
Kinky7

Luc Luc nesnasi vsechno co ma neco spolecneho s city (mozna s vyjimkou KDB)

Reagovat
Luc-Luc

Inter asi zkusim, ten kurz je peknej a Pep uz dokazal, ze dokaze posrat v LM i jasny zapasy

Reagovat
Rizek

Tady bych šel jen proti kurzu a dal Inter.

Reagovat
Kluivert9

Camavinga sáňkuje ještě teď

Reagovat
DidusIneptus

Inter si s nima poradi. Na Inter nikdo nemá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele