základní skupiny - skupina D, 1. kolo
18.09.2019 21:00 CET
1 : 2
(1:2)

Reportáž

Lokomotiv ztrestal chyby Leverkusenu a slaví výhru

Lokomotiv věže důležité tři body z Leverkusenu. Moskevský celek trpělivým výkonem udržel soupeře na uzdě, využil jeho chyb a do Ruska věže výhru 2:1. Všechny branky padly již v první půli, tu vítěznou obstaral Barinov.

první opravdu zajímavou akcí přišel v deváté minutě Bayer. Aránguiz vysunul Havertze, avšak jeho slabou střelu v klidu chytil brankář Guilherme. Sedm minut poté ale přišla pro domácí pohroma. Bailey si špatně zpracoval aut od Wendela, míče se hned zmocnil soupeř, João Mário poslal do úniku Krychowiaka, jenž přelstil Hrádeckého a poslal Lokomotiv do vedení.

Krátce poté to mohlo být i o dvě branky. Ránu Smolova z brejku ještě zblokoval Lars Bender, následně se ale do balónu opřel Žemaletdinov, jehož projektil prosvištěl jen těsně vedle tyče. Neproměněná příležitost mrzela hosty obzvlášť po brzkém vyrovnání skóre. Domácí kapitán Lars Bender ve 25. minutě našel ve vápně Aránguize, jehož střelu nešťastnou tečí umístil za záda vlastního gólmana obránce Höwedes. Německému zadákovi tak návrat do vlasti dosti zhořkl.

Lokomotiv se však záhy mohl znova dostat do trháku. Barinov ale ve slušné pozici pálil vedle a po chybě v rozehrávce Bayeru si na Hrádeckého nepřišel Krychowiak. Ve 37. minutě už se ruské mužstvo radovalo, a to díky výraznému přispění brankáře Hrádeckého. Tomu vůbec nevyšel odkop a pouze namazal na nohu Barinova, který pohotově vsítil jeden z nejsnadnějších gólů své kariéry - 1:2. Poločasovou remízu mohl zajistit Volland, ovšem v nastaveném čase hlavičkoval z nadějné pozice po rohovém kopu vedle.

Pět minut po změně stran spálil další velkou šanci Leverkusenu Havertz, jenž po nepovedené střele Bellarabiho hlavičkoval nad břevno. Jinak se ale domácí horko těžko dostávali k zakončení, neboť Lokomotiv dobře bránil. Pouze v 79. minutě pálil z přímého kopu nad bránu Amiri, což byla pohříchu také poslední zajímavější příležitost Bayeru.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Elmas

4:2

Reagovat
John Obi Mikel

3:0

Reagovat
ttopi

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Lokomotiv bez klicovych hracu, bratri Mirancuku, tenhle zapas nejspis prohraje a to s handicapem . Tip : 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Také jsem příjemně překvapen

Reagovat
DidusIneptus

1:1

Reagovat
Pharrell

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

5:0 Rusakum je treba narezat

Reagovat
smazaný uživatel

To byl nářez

Reagovat
smazaný uživatel

Je to parta neschopů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

to sú tragédi v tej Európe, fakt

Reagovat
johnn

Čiste drevá úž 3 zápasy nedali gola

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele