čtvrtfinále - 1. zápasy
02.04.2013 20:45 CET
2 : 2
(0:1)

Ibra, Messi a ti druzí: do Paříže přijíždí Barcelona

V Paříži se pod štědrým katarským patronátem rodí evropský velkoklub, a už postup do čtvrtfinále Ligy mistrů lze považovat za velký úspěch; není však pochyb o tom, že Carlo Ancelotti by svoje svěřence rád protáhl ještě dále. V cestě však stojí protivník z nejtěžších - katalánská Barcelona.

Oba soupeři jsou necelé dva měsíce před koncem sezony jasně na čele svých ligových tabulek; o barcelonském titulu je de facto rozhodnuto už delší dobu, a nic na tom nezměnila ani poslední remíza 2:2 na půdě Celty Vigo. To Pařížané sváděli dlouho přetěžkou bitvu s konkurenty z Lyonu a Marseille, avšak ti se díky řadě zaváhání stáhli trochu do ústraní a dovolili bohatému celku odskočit osm kol před koncem na sedmibodový rozdíl.

Osmifinálové duely v milionářské soutěži zvládlo o něco lépe PSG, které postavilo postupové základy díky perfektnímu výkonu a výhře ve Valencii; Barcelona oproti tomu musela doma otáčet špatně rozehraný duel s AC Milán a řada fanoušků měla za to, že letošní evropské tažení pod skončí už v této fázi. Famózně odehraná odveta a jasná výhra 4:0 však milánské nájezdníky dokonale usadily.

Velkou vzpruhou pro katalánský velkoklub je návrat kouče Tita Vilanovy, který teprve nedávno ukončil v New Yorku léčbu rakoviny příušní žlázy; přínos bývalého Guardiolova asistenta, jenž dnes odkoučuje první zápas po nemoci, kvituje také sportovní ředitel klubu Andoni Zubizarreta. "Tito je v pořádku, proto s námi letí do Paříže," těší bývalého legendárního brankáře. "Po několika měsících to pro nás znamená návrat do normálu. Jak on, tak Abidal jsou zdraví, což je velká úleva," připomíná Zubizarreta podobný osud francouzského obránce.

Dlouholetý strážce španělské branky zároveň varoval před sílou dnešního soupeře. "Bude to pro nás opravdová zkouška. Mají velmi talentovaný tým, a to jak kolektivně, tak individuálně. Každou pozici na hřišti mají kvalitně obsazenou, a jejich hráči jsou zkušení, takže se jim nerozklepou kolena," shrnuje. "Zejména v útoku mají hráče, kteří jsou rychlí a dokážou v jakýkoliv moment udeřit."

Velkým tématem je osoba Zlatana Ibrahimoviće: kontroverzní švédský forvard prožívá letos báječnou sezonu a táhne PSG za trofejemi, dnes však původně neměl být k dispozici díky vyloučení v osmifinále proti Valencii. UEFA mu však nakonec trest zmírnila, a populární "Ibra" tak dostane šanci pomstít se klubu, který i přes skvělou statistickou bilanci neopouštěl zrovna v dobrém, což posléze doložil i ve své vlastní autobiografii.

Sám Ibrahimovic, jenž je vedle Maxwella a Motty jedním ze tří současných hráčů PSG, kteří prošli Barcou, však žádnou zvláštní zášť necítí: "Od té doby, co jsem odešel, jsem už proti Barceloně hrál. Nebude to speciální zápas jen pro mě, ale pro každého," připomíná loňský rok, kdy se Blaugranas postavil v dresu AC Milán. "Kouč pravděpodobně připraví taktiku na míru, abychom byli schopni eliminovat nejlepší tým světa." Zubizarreta pak ke zmiňovanému snížení trestu dodává: "Myslím si, že tento krok stanoví precedens do budoucna."

"Tento klub má velké ambice," doplňuje David Beckham, který i přes důvěru, již požívá u kouče Ancelottiho, zřejmě začně opět na lavičce. "Chceme dojít co nejdále ve všech soutěžích. Je zřejmé, že hráče na to máme, stejně tak mentalitu. Teď nám nezbývá než to potvrdit na hřišti. Jistě, bude to těžké, ale zároveň vzrušující," těší se bývalá ikona Manchesteru United, mimochodem poslední anglický hráč, který ve věhlasné soutěži ještě zůstal.

Současné PSG těží značnou část své síly z argentinského útočného dua Pastore - Lavezzi, a především první jmenovaný se po nečekaném přesunu na levou zálohu ve formaci 4-4-2 našel a podává opět znamenité výkony. Mladý playmaker se navíc netají optimismem: "Samozřejmě, že můžeme projít do semifinále, ve fotbale je možné všechno. Musíme odehrát dva skvělé zápasy, zůstat koncentrovaní a doufat. Nic ještě není rozhodnuté. Na této úrovni si už protivníka nemůžete vybírat, všichni jsou silní."

V rozhovoru, poskytnutém pro oficiální stránky klubu, Pastore dále rozvádí svůj názor na soupeře: "Hrají velice dobrý fotbal, bude to nesmírně těžké. Je nezbytné maximálně se soustředit, protože Barcelona umí potrestat i tu nejmenší chybičku, a v takové chvíli je extrémně obtížné vracet se zpět do zápasu. Musíme zůstat klidní v okamžicích, kdy budou mít míč na kopačkách," plánuje argentinský reprezentant, který zároveň vyzdvihnul kolegu Messiho jako "nejlepšího na světě" a "vzor pro každého Argentince".

V Paříži mají na spojení Barcelony a Ligy mistrů sice trochu zaprášené, přesto však hřejivé vzpomínky - psal se rok 1995, kdy francouzský tým naposledy prošel do semifinále slavné soutěže, a čtvrtfinálovým soupeřem mu tehdy byli právě Katalánci. Od té doby se sice mnohé změnilo, ale Ancelottiho svěřenci by rádi dávnou historii opět oživili - a zejména před domácím zápasem mají důvod k optimismu.

Pohárová bilance PSG v Parku princů je totiž jedním slovem dechberoucí: od nečekané prohry 2:4 proti Hapoelu Tel Aviv v listopadu 2006 nepadli před vlastními fanoušky šest a půl roku, což činí celkem 23 zápasů. V posledních osmi střetnutích pak zaznamenali jedinou remízu - v osmifinále proti Valencii (1:1), poté, co v prvním kole vyhráli na Mestalle. Španělé se navíc ve francouzské metropoli evidentně necítí dobře - s výjimkou Deportiva v roce 2000 tam z osmi pokusů ještě nezvítězili.

Barcelona je na druhou stranu skutečným odborníkem na čtvrtfinálové zápasy - nejenže se jí daří do této fáze neustále postupovat, ona jí s železnou pravidelností prochází. Naposledy se to nepovedlo v sezoně 2002/03, kdy katalánskému mužstvu vystavil stopku Juventus. Poslední výlet blaugranas do Paříže navíc oživuje chuť šampaňského: právě zde, na věhlasném Stade de France, totiž ve finále roku 2006 udolali londýnský Arsenal..

Hostům se vrací do sestavy uzdravení Xavi s Jordi Albou a také brankář Valdés, kterému vypršel trest; chybí však jiné trio, včetně kapitána Carlese Puyola, jehož místo ve stoperské dvojici zaujme Mascherano. Zraněný je také Adriano Correia a disciplinární trest vyřadil ze hry Pedra, což otevírá otázku, koho postavit na pravé křídlo..

Jednou z možností je vysunutí Iniesty a vyztužení záložní řady Fábregasem; variantou je však i Cristian Tello, teprve jednadvacetiletý křídelník, který byl díky brance a asistenci důležitou postavou ligového utkání s Celtou. "Tello je možností," připustil asistent Jordi Roura. "Je to velmi talentovaný hráč, který přináší do týmu něco nového. Pracuje na sobě a odstraňuje své slabiny. Dnes (proti Celtě, pozn. red.) odehrál vynikající zápas."

Pařížané jsou oproti tomu po Ibrahimovicově omilostnění takřka kompletní - vynechán byl pouze Thiago Motta, kterého sužují drobné zdravotní problémy a nebude tak moci nastoupit proti svému bývalému klubu, a z rozhodnutí trenéra i náhradní brankář Ronan Le Crom.

Utkání začne ve tři čtvrtě na devět středoevropského času a řídit jej bude pan Wolfgang Stark z Německa.

Paris Saint-Germain - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Jallet, Alex, Thiago Silva, Maxwell - Lucas Moura, Verratti, Matuidi, Pastore - Ibrahimovic, Lavezzi

FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdés - Alvés, Piqué, Mascherano, Alba - Xavi, Busquets, Iniesta - Fábregas (Tello), Messi, Villa

Autor: Dominik Zezula / psg.fr, fcbarcelona.com, uefa.com, sports.yahoo.com

Vzájemné zápasy

14.05.1997
FC Barcelona
1:0
Paris SG
PVP
F
15.03.1995
Paris SG
2:1
FC Barcelona
Liga mistrů
ČF 2.z
01.03.1995
FC Barcelona
1:1
Paris SG
Liga mistrů
ČF 1.z
15.03.1995
Paris SG
2:1
FC Barcelona
ČF 2.z
01.03.1995
FC Barcelona
1:1
Paris SG
ČF 1.z

Paris Saint-Germain - poslední zápasy

29.03.2013
Paris SG
1:0
Montpellier
Ligue 1
 30. kolo
17.03.2013
St-Étienne
2:2
Paris SG
Ligue 1
 29. kolo
09.03.2013
Paris SG
2:1
Nancy
Ligue 1
 28. kolo
06.03.2013
Paris SG
1:1
Valencia CF
Liga mistrů
OF 2.z
02.03.2013
Stade Reims
1:0
Paris SG
Ligue 1
 27. kolo
27.02.2013
Paris SG
2:0
Marseille
Coupe de France
OF
06.03.2013
Paris SG
1:1
Valencia CF
OF 2.z
12.02.2013
Valencia CF
1:2
Paris SG
OF 1.z
04.12.2012
Paris SG
2:1
FC Porto
Sk A
21.11.2012
Dynamo Kyjev
0:2
Paris SG
Sk A
06.11.2012
Paris SG
4:0
Dinamo Záhřeb
Sk A
24.10.2012
Dinamo Záhřeb
0:2
Paris SG
Sk A

FC Barcelona - poslední zápasy

30.03.2013
Celta Vigo
2:2
FC Barcelona
Primera División
 29. kolo
17.03.2013
FC Barcelona
3:1
Rayo Vallecano
Primera División
 28. kolo
12.03.2013
FC Barcelona
4:0
AC Milán
Liga mistrů
OF 2.z
09.03.2013
FC Barcelona
2:0
La Coruña
Primera División
 27. kolo
02.03.2013
Real Madrid
2:1
FC Barcelona
Primera División
 26. kolo
26.02.2013
FC Barcelona
1:3
Real Madrid
Copa del Rey
SF 2.z
12.03.2013
FC Barcelona
4:0
AC Milán
OF 2.z
20.02.2013
AC Milán
2:0
FC Barcelona
OF 1.z
05.12.2012
FC Barcelona
0:0
SL Benfica
Sk G
20.11.2012
Spartak Moskva
0:3
FC Barcelona
Sk G
07.11.2012
Celtic FC
2:1
FC Barcelona
Sk G
23.10.2012
FC Barcelona
2:1
Celtic FC
Sk G

Komentáře (1667)

Přidat komentář
madridcan

nepostup Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

kežby, už se těším na Ibru, doufám, že se mu ten dvojzápas povede

Reagovat
madridcan

Az privelke ocakavanie budu nanho a prave preto od neho ela necakam

Reagovat
smazaný uživatel

ja od neho cakam kung fu a kartu :)

Reagovat
smazaný uživatel

Komu nebo čemu fandíš?

Reagovat
smazaný uživatel

A proč , pro vás přece Barca v semifinále nebude žádný soupeř,ne? S ní si přece vždycky poradíte.

Reagovat
madridcan

Toto mozes vesat na nos tym, ktori to tvrdia. Dikes

Reagovat
smazaný uživatel

Jo , máš pravdu , ty takové silácké řeči nevedeš , myslel jsem to obecně na vaši fanouškovskou obec.

Reagovat
smazaný uživatel

to je sen co?

sám tomu nevěříš

Reagovat
Mrvinho

Tak jako fanoušci Barcy nevěřili v postup Barcy přes AC po prvním zápase..

Reagovat
smazaný uživatel

ne fanoušci, ale tupci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
antimadrista

0:2

Reagovat
madridcan

Podla programu pojde prave tento zapas na Prima Cool.

Reagovat
smazaný uživatel

vidím to na 0-2 pro Barcelonu o goly se postarají Messi a Villa

Reagovat
smazaný uživatel

1: 0

Reagovat
JackDaniels.

7:7

Reagovat
SIRBRANIKE

Nepi to už, 0:8

Reagovat
Tuxedo

a ty už nefetuj drogy su zlé

Reagovat
smazaný uživatel

to nebudou hrát hokej, ale fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
boryland

0-3.....messi..messi..messiíííí...vo.é!

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 Ibra Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Madrid coach Mourinho has sent PSG a video pointing out the weak points of Barcelona, the next CL opponent of the French club. [lequipe]

Reagovat
LAM

Francouzský deník, L´Equipe, uvedl, že trenér Realu Madrid poslal videa a rozbor posledních dvou El Clásic sportovnímu řediteli PSG, Leonardovi. Oba jsou dobří přátelé a materiál by měl pomoci Carlo Ancelottimu vyzrát na hru Barcy. V obou utkáních, tj. odvetě Copa del Rey a ligovém duelu, totiž tým Joseho Mourinha Barcelonu prakticky k ničemu nepustil a Real vyhrál v poháru 3:1 a v lize 2:1. Není to zároveň první případ, kdy portugalský kouč půjčuje své materiály soupeřům Barcelony v Lize mistrů.

Ten Mourinho je fakt dement.Ta jeho nenávist vůči Barceloni je fakt na léčbu.Nepamatuju na někoho kdo by něco takovýho dělal ale je to něco co poškozuje tým kterej trénuje i když ten už poškodil tolik že to asi už víc nejde.Doufám že po sezoně opravdu PD opustí o bude klid.

Reagovat
smazaný uživatel

já si spíš myslim že to dělá zcela zištně (samozřejmě ta jeho averze proti Barce tam je a taky mi příjde debilní, jenže on debil je, dobrej to on je v určitejch ohledech, ale arogantní debil pro mě). On totiž nechce narazit na Barcelonu v LM, protože ví, že 3x za sebou už se mu jí porazit nepodaří, tamto byla výhra bídnou hrou Barcy (měla svojí "krizi" kterou si vybere každej tým v určitym období - zákonitost), absencí trenéra atd. On je chytrej a moc dobře ví, že kvalitativně jsou na tom hráči Barcelony v 90% líp a myslim si že i to, že Messi je nejlepší, ale nikdy to nepřizná, to by od něj samozřejmě nebylo taktický, to by ztrapnil svýho nejlepšího hráče, nicméně to ví že Messi je prostě unikát.

Reagovat
smazaný uživatel

a docela mě i mrzí, že Messi je pod patronátem trenéra co moc nemá charisma.. Když byl pod Pepkem, tak to byla krása..Jako táta a syn ,) když si třeba představím Hiddinka a Messiho spolu...Safra proč ten chlap pověsil trénování na hřebík ? ...Měl by jít do Argentinský repre, pak by byl podle mě vítěz MS 2014 nad slunce jasnej

Reagovat
teenz

Ty si mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ano, ano, pokaždé když Barcelona prohraje, tak je to její špatnou hrou, nikoliv kvalitním soupeřem.

Reagovat
roman1978

a na druhou stranu. když vyhraje, tak je to tím, že soupeř už není to co býval, nebo neměl den nebo pomohl rozhodčí atd atd atd.

pravda je taková, že barcelona prohrává opravdu velice velice velice zřídka tak, že ji soupeř přehraje. když hraje barca naplno a má svůj den, tak jí nedokáže porazit ani výběr světa.

Reagovat
San Iker

Tohle mě pobavilo

Reagovat
smazaný uživatel

On necítí k Barceloně nenávist. Právě naopak ji miluje. Tvrdil to už dávno. Akorát tam prostě funguje faktur zhrzené lásky, když v létě 2008 už prakticky byl na lavce Barci a ta si na poslední chvíli vybrala Pepka.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec tu dobu nepřipomínej.. Aby Iniesta, Xavi a Messi hráli pod Mourinhem, to by byl naprostý zločin proti fotbalu. A tys ho tam pořád cpal..

Reagovat
smazaný uživatel

Protože hráči večírkovali, chlastali, nepracovali, a já se bál, že by "kamarád" Pepek s nima spíš držel basu, než že by je donutil makat.

Mýlil jsem se. Toť vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Je zajímavé, že ty údajné materiály, o kterých psal bulvár, se k Ancelottimu vůbec nedostaly. Že by je ztratil pošťák? To fakt musíte věřit každé kravině z bulváru?

Reagovat
teenz

Komplex maji z Moua no.

Reagovat
OnderCZ

Až na to, že tahle zpráva je výmysl médií.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno, hlavně že si může zanadávat.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že se to moc řeší. Dokážu si představit, že si takhle známí trenéři pomáhají docela často.

Mourinhova blbost je jen ta, že to pustil (dovolil pustit) ven. Pak to zbytečně přiživuje tu válku Barci s Madridem a rozšiřuje ji to i tam, kde na ní nejsou zvědaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to, že to je uplná kravina, jak se tomu na tiskovce smál i Karanka, sis dobre pobrecel

Reagovat
smazaný uživatel

Není to jedno, však aj tak vieme, čo bolo na tých kazetách

http://www.fcbarcelona.cz/images/karikatury/FCB_13402615.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2..0:2

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem fanda Barcy, ale snad si i přeju aby tam prohráli, aby to zas na Camp Nou byla pecka ..když vyhrajou 2:0 v Paříži, je vymalováno a odveta ztrácí náboj. Na druhou stranu by PSG muselo v odvetě dost otevřít vrátka a pak by to mohli bejt gólový hody ...Jinak můj tip 1:3, Messi samozřejmě zářez.

Reagovat
smazaný uživatel

* mohly

Reagovat
smazaný uživatel

Já jse fanda Barcy už dlouho a přeju si , aby na PSG vyhrála , zápasů s nábojem si ještě užijeme, podruhé by to už nemuselo vyjít , postup přes AC beru po tom prvním zápase jako malý zázrak,teď bych si chtěl užít jistoty.

Reagovat
lampard11

2:4

Reagovat
johnn

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

PSG podle me bohuzel neni typ tymu co by dokazal barcu porazit

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Tomtaf

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
antimadrista

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 Barca tady urcite nevyhraje

Reagovat
berger321

1:2(Ibra-Messi 2)

Reagovat
A Seleção

1:1

Reagovat
drussbarb

Já bych si přál výhru Barcy, ale střízlivě to vidím na 1:1. No, možná v to i trošičku doufám, mám obavy, aby to ze strany Barcy nebyla holomajzna jako proti AC na San Siru

Reagovat
Woods

3:2 (Ibra 2, Pastore - Messi 2)

Reagovat
Woods

budem rad ak sa presadi Zlatan ale zaroven by ma potesilo keby Messi zaokruhli svoj golovy ucet v LM na 60-tke

Reagovat
Free_player

no stress ... 0:2 ( 2x Messinátor )

Reagovat
Robochelsea

3:2 Zlatan,Zlatan,Lavezzi-Messi,Villa

Ale v Barcelone 2:0...

Prajem si vsak postup PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 - Lavezzi, Ibra, Matuidi / Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nebude hrát Fabregas, jinak to Barcelona takticky zvládne jen ztěží.

Reagovat
smazaný uživatel

Dle sestavy v sobotu bych čekal dnes sestavu:

Vicky - Dani, Pique, Mash, Alba (snad) - Sergio, Xavi, Iniesta - Villa, Messi, Alexis

Cesc hrál v sobotu skoro celý mač (a blbě), takže s ním bych nepočítal v žádným případě.

Reagovat
smazaný uživatel

A co Tello ? teď zahrál ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tello udělal zápas. Klidně bych ho postavil místo Alexise, ALE - hrál v sobotu, takže bych spíš využil odpočnuté hráče a zadruhé a hlavně - hrál by vpravo, kde nevím jestli někdy vůbec hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

A Tello v průběhu zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Místo Davida.

Reagovat
-Carles-

Cesc je podla mňa viac než pravdepodobný, žiaľ.

Reagovat
smazaný uživatel

Já právě zase vidím spíš důvody, proč by mělo být pravděpodobné, že nenastoupí.

Reagovat
-Carles-

Ja ako hlavný dôvod vidím to že hráme vonku a Cesc je akýmsi nepodareným talizmanom pre takéto zápasy. Pokiaľ chce ísť Tito do zápasu opatrne, tak tam Cesc podla mňa bude, ale snáď sa mýlim.

Reagovat
smazaný uživatel

Cesca bych chápal v případě, že by chtěl Tito silnějo ovládat střed a hrát s menší intenzitou v útoku. Což by, pravda, mohl být důvod, proč ho tam dát. Ale zase - nebavíme se o Cescovi z října, listopadu, ale o tom hráči, který byl v sobotu na Celtě nejvíc vidět až když střídal ...

Reagovat
-Carles-

Tak v podstate ten istý tragický Cesc naskočil v základe v Miláne, pričom takisto predtým odohral plný ligový zápas. A v Miláne bol katastrofálny, čo mi dáva malú nádej že Tito to tentoraz neriskne. Ale veľké nádeje si nerobím

Reagovat
smazaný uživatel

Už nemám argumenty, takže můžu jen napsat, ať nestrašíš ...

Reagovat
-Carles-

Nádej umiera posledná

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, musí tam být někdo s vyváženou ofenzivní a defenzivní (alespoň dynamickou) schopností.. Potřebuje se otrávit první dotek Pastoreho, odříznout Ibru by měl Busquets a rychlost Lucase zčásti eliminovat Alba.. Ale je potřeba dbát i na Pastoreho a nečekám, že by tuhle úlohu Cesc zvládnul..

Reagovat
smazaný uživatel

Cesca chápu jen jako vatu na vystlání tiki-taka. Pokud by měl makat na někoho dozadu, tak to nedá.

Navíc - jestli půjde Cesc do zálohy, tak půjde Iniesta na křídlo a zase ztratíme tu hladovost Davida před bránou. Což bude mít za následek i Messiho horší výkon. Jsou to všechno spojený nádoby.

Snad se Tito nepodělá a postaví to podle mýho návodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

So Cescom by mala defenzíva trocha iný rozmer, a to hlavne viac držania lopty. V podstate nič viac momentálne Cesc priniesť nevie, a aj to robí nahovno. Ako píše jiri, Cesc v základe = Iniesta na krídle = odrezaný Leo = neškodná Barca smerom dopredu.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude voda na mlýn pro PSG, dostanou balon a v tu chvilku začnou být nebezpeční.. Pastore má oko a kličku, Lucas má vedení míče a neskutečnou rychlost (a taky centr a střelu), no a Ibra je fenomén.. Já spíš dnes moc nečekám Verrattiho, podle mě tam frknou Mottu, nebo někoho víc stabilního v soubojích.

Reagovat
alcantara

Motta neni v nominacii.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, je zraněnej.. Tak Chantome. Verratti je dobrej, když drží balon.. Bez něj je ani ne poloviční. A Ancelotti nemůže čekat, že proti Barceloně bude mít balon.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď mě napadlo, co nejspíš Carlo udělá.. Dá do středu hřiště Thiaga a na stopera Sakha..

Reagovat
-Carles-

Presne toho sa obávam. Na druhej strane, nie sú tak dlho pokope čo môže byť veľkou výhodou pre Barcu. Ty ich asi sleduješ viac, pôsobia rozohraným dojmom?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně nehrajou to na co papírově mají... Ale maj Ibru, znáš to.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu nedodat - mají ale neměli mít ...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
alcantara

Tito vraj povedal hracom, ze dnes treba rozhodnut A to sa vylucuje s nasadenim Cesca do zostavy, takze Alba a Xavi by mali byt stopercentne fit

Reagovat
herbage

nn, Roura zjistil, kdo stál za vypadnutím z Copy z Realem a málem i s AC a podobnou chybu neudělá. Už jen z toho že hrál proti Celtě by mělo být jasné, že dnes bude sedět

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře že se teď uzdravil Xavi ! protože Fabregas je teď slaboučkej a Thiago ztrácí moc balonů

Reagovat
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Barca by to měla zvládnout.

Reagovat
GEGE

To 4-4-2 co praktikuje Carlo se mi vůbec nelíbí doufám,že překvapí a hodí nějakou jeho klasiku.Takhle je to absolutní zabíjení Pastoreho....Jinak se těším na ten match jsem rád,že cool vybrala zrovna tohle

Reagovat
smazaný uživatel

On chudák s tim Maxwellem za sebou ani nic moc hrát nemůže. S jiným hráčem by ty pozice vypadaly nejspíš jinak.

Reagovat
GEGE

Maxwell mu to určitě neulehčuje ale i kdyby tam hrál sebelepší bek tak na tehle pozici Pastore neukáže to nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že s jiným bekem by nehrál takhle u lajny, což by mu prospělo.. Ono to ani teď není rozdhodně klasický 4-4-2..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
exse

Není to špatný, jsem rád že jsou lidi, co se o ligu takhle zajímají. Jenom tam máš několik chyb, jak gramatických, což ale není problém, ale hlavně faktických. Pokud jsi viděl zápas Teplice - Slavia, tak nemůžeš napsat že Škutka hrál tvořivého záložníka. Zaprvé ani Kisel nehraje tvořivého záložníka, ale podhrota a zadruhé tuhle roli měl v zápase s Teplicemi převzít Fenin, rozhodně ne Škutka. Ovšem celkově máš pravdu, i Fenin tam hrál hrozně a doplatila na to celá hra Slavie, Rada tam měl dát Skácela, který by předčil i samotného Kisela. Další věc je Jarolím, máš pravdu s jeho brečením, to si mohl odpustit, ale co se týče jeho výkonnosti, tak si ligu dává uplně s přehledem a je nejlepším hráčem Bolky. A ještě jedno doplnění, to že Příbram sbírá body není až tak zásluha Straky, jako spíše Marka, ten Příbram na jaro připravil dobře, v zápasech lepší fotbal než na podzim a připsali si i důležitou výhru nad Teplicemi. Starka pak uplně nesmyslně Marka vyhodil a přivedl Tataráčka, kterej jenom slízává smetanu. Navíc z dlouhodobého hlediska je Marko lepší strenér, Straka bude chvíli těžit z jeho práce, možná je i zachrání, ale pak to půjde dolů a on dostane taky padáka.

Reagovat
vanGomm

Tip H1X.

Reagovat
smazaný uživatel

PSG na to absolutne nema. Uz minule posoupilo jen tak tak pres Valencii. Budu se opakovat, ale neni to tym, vubec tak nehrajou. Ten jejich projev je strasne neurovnanej, nema to tvar, neprijdou mi moc silny, akorat tam maj par individualit.

Reagovat
smazaný uživatel

2

Reagovat
Carrick

Stejně je zvěrstvo, že takový hráč jako Sakho jen leští lavičku.

Reagovat
A Seleção

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, ale tohle se dá napsat o hodně hráčích. Velkokluby prostě nemůžou hrát jen s jedenácti hráčema.

Reagovat
Carrick

Jasně, ale takový Alex mi celkově lepší nepřijde a nikdy nepřišel. Podle mě tím docela riskujou, že jim takový klenot brzo bude chtít někam pláchnout.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to souhlas v obou bodech. Každopádně - když jim to funguje s Alexem, tak chápu, že to nechtějí změnit. A Sakho prostě hraje v TOP klubu, takže prostě nemůže čekat jistotu základu, kdykoliv si přidupne.

Reagovat
GEGE

Tak tam hlavně nejde o srovnání Sakho-Alex ale o to kdo se víc hodí k Thiagovi.S Alexem jsou sehraní navíc nemají problém v komunikaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel..

Reagovat
Carrick

Ok, však já to beru.

Reagovat
smazaný uživatel

Zasmál jsem se "Francouzům", kteří plivali na Thiaga Silvu, protože si ten prý diktuje, s kým chce a nechce hrát. A pak sem hodili rozhovor s Thiagem, kde ten říká, že radši hraje se zkušenějším parťákem, čili Alexem. Žádný diktát, ale klasické vyjádření názoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufejme , že si z Paříže odvezeme lepší výsledek než z Milána, i když právě ten stál asi za nejlepším výkonem sezony v domácí odvetě.PSG by teoreticky nemělo být tak silné jako Milán a v obranné činnosti to snad nebude taková špička jako AC , Chelsea apod. , ale viděl jsem , že tam mají pár velmi šikovných hráčů s míčem.Jinak Paříž skoro neznám,jen toho rapla Ibru , myslím ,že se musí brzy objevit v Realu ,tam mají rádi takové hráče a pokud tam zůstane trénovat pan božský , tak by jej mohl přivést, tam ještě nehrál a tomto týmu ještě neříkal , že je nejlepší na světě.

Dává Bayern - Juventus nějaký sportovní kanál?

Reagovat
smazaný uživatel

PSG by právě teoreticky mělo být silnější než Milán..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitou hráčů..

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám neumím to úplně posoudit , viděl jsem tam technické hráče , ale viděl jsem toho málo , myslím , že v italských klubech ty obranné systémy bývají propracovanější a hráči silnější ,ale nechejme se překvapit, pokud bývalý milovník Barcelony opravdu Ancelottimu radil , tak by mohli být silní i vzadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Italské týmy bývají propracovanější.. Uvědom si, kolik je tam hráčů ze Serie A, že to tam vede jeden z nejúspěšnějších koučů tamní ligy.. Jedou si trochu Italskej styl. Horší je, že ještě nejsou tolik sehraní a že na krajích obrany nemají dobré hráče pro jejich systém.. Zas ale mají Ibru, kterej vyhrává zápasy sám i bez spoluhráčů a taktiky..

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si ,že to bude jednoduché , ale z AC prostě ten respekt je vždycky větší , je to velkoklub , který může kohokoliv porazit , navíc má až na zápas v Barceloně skvělou formu a velké výsledky,ale PSG může být také nepříjemné , kvalita hráčů je vysoká, otázka co předvedou , jako tým toho zatím v pohárech moc neodehráli , a Valencia byla podle mě blízko k postupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencie moc blízko k postupu neměla, PSG bylo o dost lepší.. S tím velkoklubem se to bohužel mění, stačí peníze, celkem povedený scouting a je to.. AC sice má pořád větší jméno (a doufám, že ho bude mít větší už navždy..) ale teď jsou karty rozdané takhle, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem jen odvetu a v ní byli netopýři o dost lepší,pokud si dobře vzpomínm , měli i šance,ale bohužel se nepoštěstilo,dost si to prohráli už doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Já viděl domácí zápas celej, tam si netopejři neškrtli a v domácím zápase už to byla spíš taková údržba od PSG..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom to asi nebude nic lehkého , Valencia nám většinou svým fotbalem hodně zatápí, na Mestalle je skoro nejsme schopni porazit, ale těžko je to takhle srovnávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Teoreticky, prakticky ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Prakticky to nevíme ani náhodou..

Reagovat
smazaný uživatel

Teoreticky uz vubec ne. Ale prakticky se to dneska muze do jsite miry ukazat, az PSG poda vykon daleko horsi nez AC doma, tezko vyhraje 2:0, dokonce proste nevyhraje vubec.

Reagovat
smazaný uživatel

No když už to takhle víš, tak to ti nebudu ani oponovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, o tomhle jsem překvapivě přesvědčen

Reagovat
smazaný uživatel

Ale z tebe je nějaký pesimista, před časem jsi nás peskoval , že jsme nevěřili do odvety s Milanem , a ty tu teď pláčeš, že největší rival postoupí , když se ještě vůbec nekoplo do míče.

Reagovat
smazaný uživatel

? Co to. Věřit svému týmu je samozřejmost, co tu teď motáš dohromady? To je uplně něco jinýho. Já Realu věřím vždy.

Co píšu tady je, že PSG je dle mého názoru horší tým než AC a přidávám tip, že dnes nevyhrají. Absolutně nechápu, co sis teď vymyslel za bramboračku

Reagovat
smazaný uživatel

Ale přece tak jako věříš tomu svému týmu , tak musíš věřit proti úhlavnímu nepříteli , to bys nebyl dobrý merengue, v titul v La Lize přece taky stále věříš,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřeháněj, zabíháš do uplnejch blbostí už. A věřit v obrat proti slabšímu soupeři do odvety doma po výsledku 2:0, nebo věřit v titul proti srovnatelně silnýmu soupeři s bodovou ztrátou 13 bodů a v lize a faktem, že proti ostatním soupeřům v lize se moc neztrácí, je diametrální rozdíl Věřit, neznamená věřit slepě. Člověk někdy musí být realista. Ale ztrácet naději po 1 zápase ze 2 bylo slaboučký

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledek 0:2 proti týmu , který v obraně umí jako málokdo mi prostě ukazoval (při současné formě) na to , že nebudeme schopni vývoj otočit. Popravdě : Ty jsi si myslel , že to Barca otočí? Určitě ne, a nebyla to jen íra v soupeřův neúspěch. Podobně jsme se na to dívali reálně i někteří culés. To , že to vyšlo a zrodil se malý zázrak bylo jen skvělé,ale popravdě tomu věřil málokdo i mezi culés.

Ale v lize tam se hraje ještě o 27 bodů , tak pokud chceš být příkladem všem fanouškům , měl bys říct : JÁ VÉŘÍM.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, 2:0 porazit doma AC neni zadny peklo a jit do penalt treba. To proste realny bylo. Ja jsem to porad videl 50:50 teda. A s tim titulem nebud smesnej a nerikej mi, co mam rikat

Reagovat
smazaný uživatel

Před domácím utkáním s Milánem dostala Barcelona gól ve 13 z 14 předešlých zápasů (nulu udržela jenom proti bezmocně poslednímu Deporu), to myslím o šancích na 2:0 vypovídalo dostatečně.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidis, nakonec by i 4:1 stacilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo by i 10:0, to je přece taky reálný. Jen ty okolnosti tomu nenasvědčovaly.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl jsem ti radit, jen tě povzbudit k tomu, abys řekl , co si myslíš a vzhledem k tomu , že jsi propagoval bezbřehý optimismus,tak bych řekl , že v titul Realu , který má v současné době velkou formu , věříš,zvláště , když jsi považoval realistický tip za proradné fandovství.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravěže bezbřehý optimismus je špatně, to bylo ale něco jinýho. Už mě to nebaví rozebírat, klidně si vám nevěřte, mně je to jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak věříš v ten titul nebo ne, to jsem se nedozvěděl, Milan už teda nechejme , nevěřili jsme slepě,tak jsme špatní,ale ty máš možnost ukázat , že jsi úplně jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to stejně. PSG je nehorázně silné. Jediné co jim chybí, jsou úspěchy a nějaká bližší historie. Každopádně velkoklub toho nejvyššího ranku to je už teď. A půjdou ještě výš ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud na nás vyrukují s fotbalem , tak bychom se nemuseli , bát , pokud budou dobří v betonářství , tak to bude horší , anebo pokud vyjdou s inflační politikou faulů jako to v kombinaci s tlakem na rozhodčí dělal ještě před rokem Real , tak to by bylo úplně nejhorší,ale věřím ,že se podobných prasečin nedočkáme a naopak uvidíme fotbal s našim úspěchem.

Reagovat
smazaný uživatel

Beton ... beton ... beton ... To je hrozně ohraný slovo, co se dneska používá naprosto na všechny obranný typy hry, ale ono to tak není. Podívej se na údajný beton, se kterým uspěla včera Chelsea a na beton, se kterým vyřadila Chelsea Barcu. Chelsea včera bránila a přesto měla šancí jako máku ...

A já přesně tohle čekám od PSG - mají rychlé hráče na křídlech, tvořivé hráče v záloze a geniálního Ibru. Ti budou hrát pevnej blok s rychlým přechodem do útoku. Ne beton.

Reagovat
smazaný uživatel

Beton je beton , tím vyřadila Chelsea Barcu , včera jsem viděl druhou půli FAC a Chelsea hrála velmi pěkně v obraně i v útoku, ManU je v posledních zápasech , co jsem jej viděl opravdu tragický, ale Chelsea se zato fotbalově zlepšuje, má tam několik velice šikovných tvořivých hráčů a na jejich zápasy se už dá dívat.

Co bude hrát PSG vůbec netuším , viděl jsem je fakt hrozně málo , můj postřeh byl také jen o tom, že je tam pár výborných ofenzívních fotbalistů , ale jestli jsou schopni hrát beton , který nám vsunul AC , vážně netuším.

Reagovat
Carrick

MU je "tragický" od toho domácího zápasu s Realem, na hráčích je vidět nulová motivace a sezóna se dohrává už jen z povinnosti. Dá se říci, že už pro nás vlastně skončila.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel ta křivda s Realem se na hráčích asi podepsala,ale nemělo by to tak být , není to hodno takového klubu , kterému jako jedinému mužstvu trochu fandím(dá-li se to tak vůbec v porovnání s Barcou říct), jinak kromě fandovství Barce ještě stejně silně nefandím Realu a ostatní zápasy jsem nestranný.

Reagovat
alcantara

To neustale opakovanie krivdy voci ManU je uz komicke, najma v situacii, ked sa o ziadne jednostranne ublizenie nejednalo. Nechajte to uz tak radsej

Reagovat
smazaný uživatel

Jednalo , v Madridu Varane ven nešel , v Manchesteru šel Nani ven za zákrok sotva na žlutou. V sobotu jsem viděl jak psycho Ramos zramoval soupeře před sebou (tedy ho viděl!) rukou i nohou , pak se samozřejmě s křikem k tomu skácel a nebyl kartovaný , ale fakt toho asi nechejme, protože těch věcí bylo za poslední dobu opravdu hodně.

Reagovat
Carrick

Tak ona se to vypadnutí na psychice podepsat muselo. A v kombinaci s luxusním náskokem v lize se ta motivace hledá těžko. Navíc to jde vidět pouze na líném herním projevu, ale body kluci sbírají pořád. Snad se kvůli fanouškům dokážou namotivovat aspoň na pondělní derby proti šejkům (i když už vlastně jde o prdlačku).

Reagovat
smazaný uživatel

Když to ale vezmu ještě jednou dokola, tak aby chyběla motivace v FA Cupu , to je opravdu síla,něco není v pořádku, na to se nemůže žádná křivda podepsat.

Reagovat
valloire

Béééé. Koukni se jak vám v posledních letech celkem pravidelně sudí tlačí káru,až jste si vysloužili trefnou přezdívku Uefalona. Ale to jistě víš a zkoušíš vařit z vody proti Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vůbec nejdeš s dobou , dnes platí trefná přezdívka UREFAL ! Když už se zase chceš ohánět stupiditami . Na ty fotbaly se nedíváš a jelikož fandíš Realu to už vždycky budeš vidět tak , jak to řekl ten , od kterého ti to vyhovovalo.

Reagovat
madridcan

UREFAL To znie ako nejaka tabletka

Reagovat
smazaný uživatel

Ano , i když jak jsi sám souhlasil , ty poslední zápasy Realu byly ze strany rozhodčích spíš na posr.ní , než na potřebu urologických preparátů.

Reagovat
alcantara

Taliansky tym, je to jasne. Skvela organizovana obrana, proti ktorej si vela sanci nevytvorime. Verim ale tomu, ze tymovost a celkova chemia v muzstve nie je este na takej urovni, aby uz dokazala vyradit Barcelonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufáme všichni culés.

Reagovat
Godwinson

Tak jsme si malinko zapřeháněli :)

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro vítězství Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jseš sice vedle, ale jo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta devadesátdevítka mi prostě nedala, kdyby byla kdekoli.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vedle , Bayern je podle mě favorit dost velký, i když Juve může být nepříjemný pro každého.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem ve VEDLEJŠÍM článku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

Když už jsme u Barcelony - zachytili jste to info, že je Barca zacálovat jakousi výkupní klausuli Hummelse? Prej 36 mega ojro ... To by bylo k nasrání. Po tom co jsme si loni nechali zdrhnout Thiaga za podobnou sumu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Silva bude mrzet ,ale doufám , že po souboji s PSG už ne

Reagovat
-Carles-

No, pred rokom bola situácia iná. S biednou Mascheho formou a zraneným Puyolom top obranca prísť musí, pred rokom to akútne nebolo. 36 je ale za Hummelsa vela, to už radšej Sakha.

Reagovat
alcantara

36 mega za stopera na lavicku? Tak blby uz nebudeme.

Reagovat
Jerichoo

Na lavičku? Mne sa zdá že by bol váš najlepší stopér.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdes to cetl? Ja zas slysel, ze to dal Real

Reagovat
smazaný uživatel

Sport, tuším

Reagovat
Free_player

to je nějak moc ne ? .. to už bych radši Sakha ...

Reagovat
smazaný uživatel

Sport to prebral z nemeckého Bildu, takže to je niečo ako Sun alebo Sunday Mirror. S tými dohodami a predkupnými klauzulami sa píše od kauzy Neymar takmer pri všetkých hráčoch, ktorí majú prestúpiť do Barcelony.

V Bildu bolo napísané, že trhová hodnota Hummelsa je 25 mega a má kontrakt do 2017. a jeho výkupná klauzula je 37 mega, (čo už tu sa mi zdá ako bulvárny kec), ktorú Barca vraj nemá problém zaplatiť.

K tejto téme o stopéroch sa napísalo veľmi veľa, keď Zubi cestoval po zápase s Getafe do New Yorku za Titom, aby naplánovali novú sezónu ako aj káder. Z celého tohto nakoniec vyliezlo, že priorita je stopér a že sa plácneme toto leto cez kapsu, pretože sa chceme vyhnúť chybe z minulého leta, keď sme celé leto hrali hru s Galianim o Thiaga Silvu, ktorú sme prehrali s PSG na plnej čiare. Priorita je top kvalitný stopér, reprezentant so skúsenosťami a žiadny talent, ktorý sa potrebuje zlepšovať. Má to byť podobná investícia ako v prípade Alvésa.

Som pre myšlienku zacálovať 30-35 mega za kvalitného stopéra, za podmienky, že jeho prestup by vykompenzoval odchod Mascherana, na druhej strane, nie som presvedčený či to má byť práve Hummels

Reagovat
-Carles-

Aby z toho nakoniec nebol Ramos

Reagovat
Jerichoo

To by ma zabilo a spálil by som jeho dres

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nie s klukami v reprezentácii si rozumie a už sa pomaly dostáva do tej rodičovskej fázy s cieľom usadiť sa a naviac v Barcelone je pekne a aj k moru je to blízko. K tomu Casillasa ešte na vrch za odchádzajúceho Valdésa a budem spokojný, určite by sa nemali problém aklimatizovať jednoduchšie ako všetky spomínané voľby mimo La Ligy, čiže by sa znížilo aj riziko investície, oslabili a nasrali by sme Real, sem s nimi

Reagovat
-Carles-

Zobrať dvoch kapitánov Realu počas jedného leta?

Reagovat
Jerichoo

No práve je dosť známe, že s Piquem sa moc nemusia, možno aj s Xavim. A nepíšte tu takéto protištátne reči Aby sme mi nekúpili Sergia od vás

Reagovat
smazaný uživatel

To je len tak naoko, to aby Mou nemal proti nemu zbraň voči fanúšikom. U Ramosa by to nebolo až také prekvapivé, naviac nie je váš odchovanec a vieme ako to bolo pri prestupe zo Sevilly. U Casillasa je to nemožné, to je niečo ako keby Puyol mal prestúpiť do Realu Madrid. Ale keby sa to Jožkovi nejako podarilo, asi by som si kúpil tričko s nápisom - Mourinho is my special one

Reagovat
Jerichoo

S tým Pique si myslím, že to naoko není. Real hlavne nemá vôbec potrebu kupovať Puyola Ja som presvedčený, že Sergio je madridiska. Ak niekedy prestúpi tak pôjde do Anglicka. Ale to budem plakať

Reagovat
-Carles-
Reagovat
Jerichoo

Pique mal vždy homo sklony

Reagovat
-Carles-

Tým šťastnejším v tomto páriku je však evidentne Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

Piqué evidentne vie ako potešiť každého

Reagovat
Pharrell

Hlavně Shakiru .

Reagovat
smazaný uživatel

S tým Puyolom to bolo iba na ilustráciu. Inak ak by som si mal vybrať niekoho od nás komu by to až tak nevadilo bol by to Cesc a myslím, že by vám v tom vašom systéme sedel viac ako nám

Reagovat
smazaný uživatel

Nepovažoval bych to za úlovek , spíš jakési selhání , že potřebujeme jejich ikony jako posily , Casillas je skvělý brankář a jako náhrada by byl dobrý, Ramos je jeden z nejlepších obránců na světě,ale ta jeho psychika je katastrofální , možná v Barce, kde by měl míň práce by se uklidnil , ale i přes jeho kvality jej nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta psychika sa pomaly ukľudnuje a ako píšem s otcovskými starosťami to bude lepšie a lepšie

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho psychika se rozhodně neuklidňuje , jen Real teď prožívá klidnější období , protože sice na titul nesahá,ale dokáže porážet Barcu a to je pro ně něco jako titul a dává jim to klidu , kdyby prohrávali jako před tím ,tak se těch nechutností dočkáme nejen od něj , ale i od dalších psychoušů jako Pepe , arbeloa , Mou a od fanoušků keců , že je to vše jen nasimulované a oni hrají slušně.

Reagovat
alcantara

Nechapem, ako si moze fanusik Barcelony zelat v time Ramosa alebo Casillasa, uz len uvazovat o tom je chore.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nie každý prežíva tie vaše rivalské vojny/sračky na život a na smrť a ako keby sa to pred tým nedialo Luis Enrique a Eto´o budiž čerstvým príkladom

Z mojej strany je to samozrejme nadsázka, ale keby sa to náhodou stalo určite by mi to žily netrhalo, keďže obaja sú to hráči, ktorí by zdvihli konkurenciu v tíme a boli by sme s nimi silnejší

Reagovat
alcantara

Prosim Ta, neviem o kom hovoris v mnoznom cisle, pripadne mi snad vykas, ale nesnaz sa zahrnut do skupiny bojovnikov na zivot a na smrt za spravodlivost v madridsko-barcelonskej prekaracne zrovna mna, ja fakt nie som ten typ.

Ale po tej umyselnej snahe zranit Messiho, facke Puyolovi, Casillasov reciach o padani... To si naozaj neviem predstavit

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš to a cítiš to znova iba cez tie barcelonské brýle a chcel by si, aby život bol čierny alebo biely, ale tak to proste v živote nefunguje. Tí hráči sú profesionáli a chcú vyhrávať za každú cenu, ale hlavne sú to ľudia tak ako my a občas robia chyby resp. to prestrelia v danej situácii. Ja ich za to neodsudzujem, ja mám dôvod o to viac prežívať zápas a zanadávať si, pretože futbal by bez tých kontroverzných momentov (faulov, simulácii, chýb rozhodcov atď) bol nudný a človek by nemal o čom sa baviť v piatok pri pive s kamarátmi.

Ja sa na hráčov pozerám cez ich futbalové kvality, ty hľadáš bezchybného a bezhriešneho Ježiša Krista.

Tvoj názor akceptujem, ale nemôžem s ním súhlasiť a vyprosujem si aby niekto ten môj zhadzoval iba preto lebo sa na Madrid pozerá cez modročervené brýle.

Reagovat
smazaný uživatel

To byste z toho vyšli jako vítězové ze všech stran.. Doufám, že se tak nestane.

Reagovat
Arne

Bild s těma anglickýma sračkama nesrovnávej, ten je minimálně o úroveň výš... Mimochodem s tou informací přišel SPORT BILD, což je taky něco jinýho. Jinak ta spekulace je asi týden stará a i tam se píše, že před MS Hummels těžko přestoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to připomíná loňskou situaci, anketa, jasný vítěz, největší hvězda na trhu a teď se o něm bude několik měsíců mluvit. Nakonec přijde šejk a vezme vám ho. Chybí mi tam nějaká šikovnost, překvapení, rychlost, je to podobný porod jako když my jdeme kupovat záložníka.

Reagovat
smazaný uživatel

V poslednej dobe je to pravda. Pamätám si však na jedno leto tuším 2007, keď sme priviedli Milita, Abidala a Yayu, všetko sme to stihli v prvé dni prestupového termínu za prijateľné ceny, káder bol posilnený a hráči boli k dispozícii počas celej prípravy, ale v tej dobe nebol ešte tak trh zdeformovaný šejkami

Reagovat
mastakillah

1:0 (Lavezzi)

Reagovat
smazaný uživatel

Messi Ibra tipuji krásný fotbal, spousta branek skóre 5:5

ale stejně to bude 0:0 nuda

Reagovat
smazaný uživatel

rad bych videl barcu OUT.. ale PSG proste neni ten typ tymu co je vyradi.. tady to bude mit barca jednodusi nez se zda... ale samozrejme zas nevyhraji ted v parizi 3-0

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, třeba je Carlo takticky sestřelí

Reagovat
Leo Rekordman

rychly proces

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

mluví za vše

Reagovat
alcantara

Tak uz som videl dve predpokladane zostavy s trojicou vynimocnych v zalohe, snad tomu bude tak aj vecer.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám takové tušení, že dneska překvapíme 2-1 a nejlépe pak na Nou Campu 4-4 :D

Reagovat
smazaný uživatel

To zní realně.

Reagovat
smazaný uživatel

2:2, ibra nedá gól

Reagovat
smazaný uživatel

Barca má velmi silnou sestavu a na lavičce je Tito !!!! dnes vyhrajeme pro Tita

Visca El Barca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
madridcan

Dufam, ze ho v zostrihoch zachytia. Som zvedavy ako vyzera. Snad ho nemoc az na tolko nepoznacila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Biedne, veru biedne.

Reagovat
alcantara

Messi has scored 257 goals in his last 250 official matches for Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

129 branek v posledních 104 utkáních.. To je hezčí statistika

Reagovat
EmC

3:5

Reagovat
CHONG

PSG - Barcelona - 1

Bayern - Juventus - 02

Tak jsem teda zvědav.

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda a 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Forza PSG!

Reagovat
Didier Drogba

Ibra hattrick a kung fu kop do Messiho škopku

Reagovat
roman1978

raději se rozběhni a skoč do zdi. třeba to pomůže.

Reagovat
Didier Drogba

nebudu dělat něco, co mi poradí kdejakej nýmand...

Reagovat
roman1978

píše se kdejaký. a nýmand tě ráno oblékal

Reagovat
Free_player

spíš ne ...

Reagovat
CHONG

To by šlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Pravověrní fanoušci Realu se znovu ukazují v pravé podobě a dávají mi za pravdu , co na to říkáš madridčane,tomuto fandíš?

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

O tobě jsem nepochyboval.

Reagovat
teenz

Koukám, že už ze smíchu dokážeš usoudit co a jak. Klobouček.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ze smíchu ! Ze tvých příspěvků.

Reagovat
teenz

Au.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň. Když mě přesvědčíš o opaku , tak se omluvím.

Reagovat
teenz

Dobrý, já se s tim nějak smířim.

Reagovat
smazaný uživatel

ria, ria, psychiatria

Reagovat
CHONG

Co do toho pleteš madridčana, já si můžu říkat co chci, nepotřebuji něčí souhlas a už vůbec nepotřebuji někomu lézt do prdele, jako vy ovečky shromážděné kolem pasáčka Jirky.

Reagovat
smazaný uživatel

mohl by toho skřeta někdo proplesknout

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc se mi líbilo to rozestavení Barcelony v druhém zápase s AC..tojest že Villa hrál hrot a Messi začínal jakoby na pravém křídle a stahoval se doprostřed pod Villu a Alves hrál prakticky křídlo a vzadu zůstávali většinou jenom stopeři. Ale je to riskantní taktika..hodí se spíš když je potřeba dohnat náskok. Proti AC jim to vyšlo a byl to i lepší fotbal.

Reagovat
-Carles-

200. pre Barcu vo Wembley

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

dovolil by som si to opraviť 200. pre výhru Barcy vo Wembley

Reagovat
smazaný uživatel

to je ještě hezčí.

Reagovat
smazaný uživatel

leda na exkurzi

Reagovat
The Krupy

Už fakt stačilo. Nie som vôbec Barcelona hater, ale čo je veľa, to je veľa. Ten tím mi už lezie krkom, takí ste dobrí. Dúfam že sa do finále dostanú iné tímy....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Aby vůbec sehnali lístky.

Reagovat
smazaný uživatel

ve Wembley se ale bude hrát fotbal, ne házená..

Reagovat
smazaný uživatel

1:1/2/3

Reagovat
blaugrana

Kvôli zmyslu života miestnej elity dnes musí Barca dosiahnuť dobrý výsledok.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo bude mít úvodní výkop?

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
El Campeon

0:2 barca válec poučení díky AC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tento výsledek je podle mě na 99% nepravděpodobný, Barca venku prakticky vždy inkasuje.

Reagovat
Infi

dneska goly messi 2 a lavezzi 1 - v druhém zápase matri a kroos

Reagovat
M0rb1D4S

Joseph Barton ‏@Joey7Barton 4h

Thiago Silva. That the same pussy thats been injured all season. Another over rated Brazilian. Sort your hamstrings out FatBoy...

Se nám zase rozjel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že nemůžou nepostoupit oba. Nejnudnější fotbal na světě versus šejci v čele s debílkem Ibrou. Výběr snů...

Reagovat
CHONG

Zlatan je borec

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Tak já třeba doufám, že jako jediné PSG, které má na každém postu TOP hráče (hlavně ve středu zálohy) by mohlo Barcu pozlobit a né jen odevdzávat míče a čekat na chybu (i když nevim jak hodně je tohle pravděpodobný). O Ibrovi se nemá ani cenu bavit. To je kapitola jiná.

Reagovat
herbage

nejnudnější? Nepleť si pojmy s dojmy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Škoda že to AC nevyšlo, oveľa radšej by som videl súboj Thiago & Ibra vs AC.

Ale myslím že Barcelona s nimi nebude mať najmenší problém, PSG má od skutočného veľkoklubu ešte ďaleko.

Reagovat
teenz

No už je to ale větší velkoklub jak City.

Reagovat
Jajinek

jj, stejně jako nevyhrají titul ve Francii...

Reagovat
Kenneth

Ten titul by vyhrála na lavičce i cvičená opice.

Reagovat
Jajinek

no mě to nepovídej...

Reagovat
The Krupy

Fajn. Mám ti tu začať predhadzovať tie tvoje nepodarené tipy na ktorých sa tu tak skvele bavil MSgoo ?

Reagovat
Honza Matoušek

Nevíte někdo, kdy se losuje stadion pro finále 2015?

Reagovat
Kenneth

Vymažou Ibru a končí. Podle mě se Barcelona nezapotí. Bohužel...

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra to zařídí

Reagovat
smazaný uživatel

uz nech je 20:45, no taaak

Reagovat
smazaný uživatel

PSG nebude důstojným soupeřem. Aspon at nasadí nejlepší hráče a bude se na co čumět. Lucas, Beckham, Lavezzi, Ibrahimovič, Silva, Pastore, Maxwell, Alex prostě kvalita

Reagovat
Andis

Bože já se snad udělám takový zápas sem si přál, to je jiný kafe než nějaká Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Tipujem rovnaky vysledok sako v Milane opat v prospech somacich s gusakom, ze Ibrakovic da aspon jedn gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Valdès, Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Alexis, Villa y Messi

Reagovat
smazaný uživatel

To uz ?

Reagovat
smazaný uživatel

Eurofotbalová..

Reagovat
alcantara

Barcelona bench: Pinto, Montoya, Bartra, Song, Cesc, Thiago, Tello

Reagovat
vocasisko

Tello > Alexis

kua

Reagovat
-Carles-

JO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Once del PSG ante el Barça: Sirigu; Jallet, Thiago Silva, Alex, Maxwell; Matuidi, Beckham; Moura, Pastore, Lavezzi e Ibrahimovic.

Beckham v základu, paráda

Reagovat
Kenneth

To by mohli být rohy na hlavu Ibry.

Reagovat
smazaný uživatel

Beckham

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm.. Pojede se na standardky, to může být parádní taktika..

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=R0MwLQvpO44

Ale Piqué není Oleguer .

Reagovat
smazaný uživatel

S dnešní Barcou by na takový kop neměl čas.. :)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Sám víš, že to nejde srovnávat.. Ten Becksův kop je naprosto precizní, se zpětnou rotací, přesně do běhu a vyšachoval obranu..Na to potřebuje čas.. Tohle byl odkop, kterej akorát podcenil Masch. Pepe jen cítil, že by to možná mohlo vyjít..

Reagovat
smazaný uživatel

Tam jsou ty góly dva a vyhráli jsme díky nim Superpohár. Za obranu Barcy se to dá vždycky dobře kopnout, když na to máš hráče. Ale jinak to neber úplně vážně, vidím Beckse v sestavě, tak jsem zavzpomínal na jeho vydařené Clásico.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Xabi to dokazal na 80 metru.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráče na to právě PSG má.. Ale čekal jsem, že to bude kopat Pastore..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to z toho videa nevypadá, ale tenhle pas poslal druhym kontaktem s míčem po tom, co ho přebíral zády k bráně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že Becks v tom byl fenomenální.. Jenže s tím prvním dotekem může být problém. Jakmile ho hráč u středovýho kruhu udělá, tak je u něj napíchnutej aspoň jeden hráč.. Nejsem si jist, že by někdo dokázal zpracovat, podívat se, natočit se takhle k balonu a ještě to trefit tou jeho poloplacírkou..

Reagovat
smazaný uživatel

Času a prostoru by dnes dostal rozhodně míň, ale tehdy se k němu ten míč dostal víceméně náhodou, okamžitě po ztrátě balonu od Barcelony, kdy i dnes tu vteřinu na zpracování soupeř dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Marty, ty děláš, jak kdyby byl fotbal jen černá a bílá...

Reagovat
smazaný uživatel

No já vím.. Ale zrovna u tohodle příspěvku?

Reagovat
smazaný uživatel

Z cele petky od zalohy jeden branici hrac. To teda nevim no..

Reagovat
smazaný uživatel

*sestky

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to uvidí Florentino, až bude vybírat trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi vysvetli.

Reagovat
smazaný uživatel

Carla nechci a mám obavy, že by to mohl být v létě on.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Jinak teda ho taky nechcu.

Reagovat
alcantara

Matuidi sa mi celkom paci, ale ze by to bol Makeleleho mocnina, nepredpokladam.

Reagovat
teenz

Matuidi je opravdu výbornej. O tom snad neni pochyb.

Reagovat
alcantara

Ja o tom nepochybujem.

Reagovat
teenz

Reagovat
Yanek

Carlo to postavil pěkně ofenzivně, jsem zvědav na Beckse.

Reagovat
alcantara

Sirigu - Jallet Alex ThiagoSilva Maxwell - LucasMoura Beckham Matuidi Pastore - Lavezzi Ibrahimovic

Reagovat
Godwinson

Reagovat
.13

Alex a David su tam ako past na oko

Reagovat
smazaný uživatel

Aby rec nestala, jedna OT anketa, ktora ma celkom zaujima. Aky komp doma pouzivate (pisete na EF) ako primarny, laptop ci stolny pocitac:

Reagovat
Godwinson

Ntb, ale stolní je stolní.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamine Sane. Je dobrej?

Reagovat
domingo

Klasicky velky cerny obrance, skvely ve vzduchu, tezko se odstavuje od mice. Dobry je, ze moc nefauluje, je spolehlivy, s micem zadny zazrak.. you get the idea

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to uz chapu, proc ho chce Pochettino koupit, presne tohle jim chybi. A i kdyz s micem moc neumi, myslim, ze by to na stred tabulky PL melo stacit, pokud by ho dokazali nalakat. Diky moc. Jo a jeste jedna vec - odhadovana cena je v Anglii 5m liber, sedi to?

Reagovat
Godwinson

Podle mě hodně, tipl bych tak polovinu.

Reagovat
Maresma

laptop

Reagovat
teenz

Macbook Pro.

Reagovat
smazaný uživatel

netbook

Reagovat
smazaný uživatel

vědecká kalkulačka

Reagovat
cubinho

OT: Jarda Jágr v Bostonu

Reagovat
smazaný uživatel

Kurna, porad nevim, jakymu zapasu dat prednost.

Reagovat
alcantara

300. pre nas postup

Reagovat
.13

Allez PSG!

Mam rad oboch, PSG viac snad postupi lepsie muzstvo a padne vela golov

Reagovat
Swarley

Beckham

Reagovat
Swarley

těším se na něj jak malej kluk, to bude paráda

Reagovat
teenz

Tak pomé PSG. Krásná sestava.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra hobbity rozdrtí

Reagovat
alcantara

Snad rovnako ako vzdy predtym

Reagovat
smazaný uživatel

Poď Ibro

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

TIP 2. (2:0 BECKHAM Z PENALTY A IBRAHIMOVIC)

Reagovat
smazaný uživatel

sám nevíš koho tipuješ

Reagovat
smazaný uživatel

fandim PSG ale moc to nevidim, ten druhej tip je spíš vysněnej

Reagovat
smazaný uživatel

1-0 alebo 2-1. Prvý goalscorer v oboch prípadoch čurák Ibrahimovič

Reagovat
smazaný uživatel

Qatar vs. Qatar

Reagovat
smazaný uživatel

good to be Qatar

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ta zostava psg..to by mohol byt zaujimavy futbal a milion golov, necakal som toto od carla

Reagovat
salaminoo

doufám že PSG aspon 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo mi věnoval dárek v podobě Beckse v základu, a to jsem televizi nadával na výběr mače. Tak snad kluci z Paříže odehrají slušný výsledek, když je Mou tak skvěle takticky připravil.

Reagovat
Kokesh

Do výběru sestavy ale Carlovi asi moc nepomáhal, by vypadala jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Můj typ 0:1 ,Alba gol

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze s takovou sestavou PSG neuspeje, ac je to na pochvalu, ze zrejme budou chtit hrat s Barcou otevrenou partii, nevim nevim

Reagovat
Kokesh

Už jsem dlouho neviděl Ibrův pyšný nos, těším se.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ibra a jeho tetování To je snad od toho nejlevnějšího tatéra

Reagovat
smazaný uživatel

to si ešte nevidel Tottiho

Reagovat
smazaný uživatel

wow, sestavy slibují špičkovou podívanou.

Reagovat
smazaný uživatel

jen aby.

Reagovat
smazaný uživatel

to studio na Coolu

Reagovat
roman1978

no jasně, vždycky tam jsou hlupáci, co nerozumí fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Mně se to líbí, je to normální, v poho, free..

Bouček je zapálenej a má zajímavý otázky, aspoň se neptá na to samý pořád dokola..

Rozhodně lepší než ten zrzek z ČT, kterej dělá z fotbalu hroznou vědu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli tě ten bulvár o tetování nebo řidičích autobusů zajímá, tvoje věc, mě se tenhle styl hnusí, mám raději fotbal než VIP Zprávy

Reagovat
Kokesh

Jak říkal Bosák, snaží se většinou divákovi u TV říct nějakou zajímavost či novotu, né to co vidí na obrazovce. Samozžejmě záleží na typu informace, na coolu jsou někdy otázky a infa jak u mimoňů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Dneska nezačali moc dobře no...

Reagovat
The Krupy

Sa ešte sťažuj na štúdio my ostatní musíme streamovať Bayern-Juve

Reagovat
smazaný uživatel

mas na to super sopcasty, to nemoze byt problem

Reagovat
smazaný uživatel

aj ked rusky, ale super kvalita a o to ide

Reagovat
The Krupy

Nerád sledujem takéto zápasy pred PC, ale niekde v krčmičke s kopou chľastu a inými ľuďmi.

Reagovat
smazaný uživatel

wrestlemaniu pozeras pred pc?

Reagovat
Tomanatura

Hmm, tak seru na Bayern, Becks znici Barcu v primem prenosu

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

To studio na coolu je v pohodě. Bouček i ten druhej se ptají věcně, jasně a občas i docela zajímavě. Ne jak na ČT, kde se ptají pořád dokola na to samí + si v 80% ty redaktoři ještě než dořeknou otázku sami odpověděj.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že je to hlavně o tom zavděčit se českému člověku. Když jsem se začal dívat i do diskuzí, tak je to všude jen kritizování, nadávání, lidi už jsou takoví, nemůžeš se divit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Karoch a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

ale Bouček se taky ptá na to stejný akorát to ještě neni okoukaný, ale zas lepší než zkostnatělé čt

Reagovat
Miguel19

Vztah hráčů k řidiči autobusu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Bouček se mi asi zdá otázky to sou hrozně neobvyklý, ale nedá se na ně odpovědět!

Reagovat
Swarley

klid Ujfi, vidíš, že Jankul už si zvyknul

Reagovat
smazaný uživatel

Jankul je hrozny sympatak

Reagovat
Swarley

rozhodně... já je mám rád oba, navíc Ujfi je tu od nás z Olomouce

Reagovat
smazaný uživatel

stuido na coolu mi nevadí .. jsem pro ještě více fotbalu všude v tv třeba i na barandovu

Reagovat
Miguel19

Naše liga by měla běžet na stanici "Smíchov"..

Reagovat
smazaný uživatel

nadpis pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Chci vidět Verrattiho

Reagovat
Yanek

Ujfi celkem styl.

Reagovat
Kokesh

Jsem zvědaj, jestli Jallet bude hořet tak jak v repre proti Španělsku. Zase proti stejným, a to tam bude mít ještě Albu.

Reagovat
smazaný uživatel

Štěrba k tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterba je dlhodobo najlepsi komentator v Cesku a na Slovensku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Štěrba !!

Reagovat
j_mrazik

Sestava Carlo se toho nebojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Becks

Reagovat
smazaný uživatel

Becks

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň komentátor na úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

jj Štěrba je dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že to není v HD no ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dresy Barcelony Příště jim rovnou dejte klaunský sako, nebo havajskou košili.

Reagovat
madridcan

400

Reagovat
smazaný uživatel

pre nas dvoch, ked sa stretneme v Cermeli niekedy na pive

Reagovat
madridcan

To zalezi len na tebe. Ty si pracujuci.

Reagovat
smazaný uživatel

ved ja som tam bol dnes, ale jak som ta mal najst mezi tolkymi ludmi

Reagovat
madridcan

Ta vsak ides mi flasku, vidime sa Mozme aj tento tyzden. Ja som sedel v strede pri prvej zrdi

Reagovat
smazaný uživatel

ja uz roky stojim pri tom jak je E8, takze som nebol od teba daleko

Reagovat
madridcan

pod mojou ,,tribunou" asi cely druhy polcas behalo dievca hore dole

Reagovat
smazaný uživatel

trosku sa bojim o to, ci to Becks zvladne, kazdopadne velka odvaha nastupit proti Barcelone so stredom Matuidu-Beckham

Reagovat
smazaný uživatel

Alvés má tuhle komedii na hlavě jak dlouho?

Reagovat
madridcan

Toto nemyslis vazne. Taky tec

Reagovat
madridcan

vedla

Reagovat
smazaný uživatel

pro Alvese jasná karta teď celkem....

Reagovat
j_mrazik

Dej mu kartu, salátovi!

Reagovat
smazaný uživatel

Salata nehra

Reagovat
Masi

Kdyby někdo sledoval fungující stream, nebojte se podělit. Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern 1-0, po 25 sekundách

Reagovat
Swarley

pěkně je vymotal

Reagovat
smazaný uživatel

UF

Reagovat
smazaný uživatel

to si snad děláš prdel už ne? :D :D

Reagovat
Yanek

Solidní začátek.

Reagovat
CHONG

Co to má Alves na hlavě za komedii, ve spojení s tím dresem vypadá, jak kdyby se zrovna vrátil ze šapitó.

Reagovat
madridcan

Takeho maju v Slovane ako som dneska videl

Reagovat
EL Gringo

sakraaa

Reagovat
mastakillah

Lavezzi

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky nelagujuci link ?

Reagovat
masly008
Reagovat
smazaný uživatel

Bez reklam a nesekající se na ITV. http://www.filmon.com/#ITV1

Reagovat
Miguel19

Hvězdný Piquenbauer zase v lese

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký sopcast?

Reagovat
Staenly10

Beckham to krásně rozdává.

Reagovat
Kokesh

Bez gólu to asi nebude, ale nechápu, co dnešnímu PSG může dát Pastore v základu. Nikdy se mi nelíbil a nikdy mu asi nepřijdu na chuť...

Reagovat
smazaný uživatel

dneska už stihnul vytvořit šanci Lavezzimu a ještě jednu kolmici z první, kdy byl Lavezzi v těsným ofsajdu.

Reagovat
Kokesh

A dozadu je pohybově úplně komický.

Reagovat
Masi

To já asi taky ne ale podle ohlasů je to jejich útočné motor, víc než např. Moura.

Reagovat
masly008

cesc a song ,hráči kteří byli v arsenalu jedni z nej na své pozici leští lávku.to si pomohli kluci.

Reagovat
Godwinson

Lucas pěknej dive

Reagovat
smazaný uživatel

PSG hralo s akou zalohou predtym, ako tam prisli Beckham a Lucas?

Reagovat
Godwinson

Ménez, Chantome/Verratti

Reagovat
smazaný uživatel

Ibraaaaaaaaa ty kokot, ved to je pre Beckhema parketa

Reagovat
smazaný uživatel

ne tu, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
M0rb1D4S

Busquets alias nejlepší defenzivní záložník světa totálně nestíhá..

Reagovat
smazaný uživatel

PSG

Reagovat
smazaný uživatel

barcelona solidne dostava

Reagovat
smazaný uživatel

PSG zatím bez diskuze lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej obstřel.

Reagovat
smazaný uživatel

Když nepočítáme Real Madrid, tak pro PSG to je nejtěžší možný soupeř a pro Barcelonu též. Ale o postupu se rozhodne až ve Španělsku. Ať to dnes dopadne jakkoliv, je zbytečné něco řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

a podme Becks

Reagovat
Swarley

Reagovat
Yanek

PSG zatím nehraje vůbec špatně, až na to že Ibra se vůbec nedostává k míči. Trojka Pastore, Matuidi, Becks společně se Silvou umí krásně podržet míč a rozdat, přičemž Beckham funguje jako spojka. Carlo to vyřešil bravurně.

Reagovat
smazaný uživatel

PSG hraje famozne

Reagovat
Miguel19

Zlatan

Reagovat
smazaný uživatel

filmarik

Reagovat
Godwinson

Že uvidím PSG takhle hrát proti Barceloně je jedno z největší zklamání téhle sezóny ... snad jim Barcelona jen dává čuchnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne se na Nou Campu. Hrajou dobře, ale to i AC hrálo dobře a jak dopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Už prostě musíš přijmout tu pro tebe nepříjemnou pravdu, že PSG má ohromnou sílu ...

Reagovat
Godwinson

Já neodmítám, že mají sílu. Jen odmítám tu neskutečně vtipnou věc, co jsi napsal nahoře ... kde jsi je div nepostavil na úroveň Barcelony.

Reagovat
Staenly10

Proč to nekopal Becks

Reagovat
Miguel19

Protože to kopal Zlatan.

Reagovat
Staenly10

Díky. Záhada rozluštěna.

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes

Reagovat
Rssa

Kua, to jsou draci...

Reagovat
masly008

busqets předvádí co mu jde lejlíp .film

Reagovat
Godwinson

Pastore

Reagovat
smazaný uživatel

to je nemyslitelne, aby z takej pozicie kopal priamy niekto iny, ako Beckham

Reagovat
mastakillah

Pocho si zatím pěkně vytíra s obránci Barci prdel

Reagovat
mastakillah

Thiago Silva

Reagovat
smazaný uživatel

Joo,kez by tak Messi umel ve vapne nahrat...

Reagovat
Yanek

Thiago TOP

Reagovat
smazaný uživatel

SILVA!

Reagovat
Alan_Shearer

Tak jedem PSG ! Mensi zlo musi vyhrat .. zatim maji vice sanci, skoda ty tyce. Jinak smekam pred Lavezzim a Pastorem zatim, ikdyz nektery prihravky mohl poresit lepe.

Reagovat
smazaný uživatel

PSG je mensie zlo? tazko hladat vo futbale väcsia zla, ako pakluby typu PSG

Reagovat
Alan_Shearer

Jasne, jsou to ropaci, ale proste kdyz tam je Zlatan s Beckhamem, tak se jim v tomto zapase neda neprat. Navic mam rad fotbal a ne hazenou.

Reagovat
valloire

Kdessi

Reagovat
Tomanatura

Ma prosim nekdo link, ktery funguje?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Messi ztratil podruhe za sebou uplne zbytecne...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdessi, už se mi po něm stýskalo

Reagovat
smazaný uživatel

messi

Reagovat
Kokesh

Miluju Brazilce, co si prostě jen vezmou míč a jdou si hrát jako na Copacabaně .)

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že to tam zatím PSG nepadá :(

Reagovat
smazaný uživatel

PSG hraje fantasticky, su naozaj zdravo nabudeni a zomknuti

Reagovat
smazaný uživatel

Velké štěstí pro Barcu, že to Ibrovi nesedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tu jejich reakci, když jim vylosovali Barcu, hrají teda skvěle. Minimálně dneska bych jim přál dobrý výsledek.

Reagovat
Rssa

Ibra ve vzduchu naprostý suterén

Reagovat
smazaný uživatel

Zase trapacek...vpravo mam 2 hrace,nahraju nebo pujdu sam proti 3 ? ..Ego vitezi..

Reagovat
smazaný uživatel

ten Lucas ma bavi, vidim ho teda druhy krat len

Reagovat
Swarley

Lucas to dobře valí

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejak chapem, preco chcel Fergie za neho vyhodit tolko penazi

Reagovat
Swarley

tak já ho vidím tuším poprvé, těžko říct jak hraje běžně...tehdy mi to přišlo jako dost šílená částka, ale kdo ví, třeba bude stát za to

Reagovat
Arbiter

hraje půl napůl, zatím toho odehrál málo, v polovině byl podprůměrný, v polovině zářil...

Reagovat
smazaný uživatel

cize sa potrebuje hlavne vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Lucas s nimi hrozně vytírá prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Proc Perez toho Mouru nekoupil

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas si zatím s barcelonou dělá naprosto co chce....

Reagovat
Rssa

nasadit Tella na osobku Lucase. Aspoň ten by mu frnknul...

Reagovat
Arbiter

aspoň někdo to té Barçe sbíhání k rozhodčímu nežere

Reagovat
Rssa

Ale no tak...už to rozhodčí zbytečně kouskuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam teď Alves skákal jak opička? :D

Reagovat
Godwinson

GOOOOOOOOOL

Reagovat
patas92

Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

kruté, haluzácké, běžné...bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdessi?

Tady.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se vzal, tu se vzal...

Reagovat
Rssa

Kdessi? Tady je.

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Free_player

Messinatooooor

Reagovat
smazaný uživatel

hejtri su u prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Messi!

Reagovat
CHONG

Z hovna bič

Reagovat
Alan_Shearer

To me poser... ale pekne Alves

Reagovat
smazaný uživatel

fenomen

Reagovat
smazaný uživatel

lol alves si skoro kopol do hlavy..nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně Dani

Reagovat
smazaný uživatel

trošku Ot ale tohle by čech chytil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ta Daniho kolmice ... Hmmm ... libovka

Reagovat
smazaný uživatel

...tohle PSG ale těžce nezvládlo :/

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Godwinson

Pěknou faleš tomu dal ten hráč Juventusu.

Reagovat
smazaný uživatel

to teda, ještě to bouchlo na penaltě.

Reagovat
smazaný uživatel

to byl nádhernej balón...

Reagovat
smazaný uživatel

Alves zatím nejlepší na hřišti ,,aspoň teda co se barcelonských hráčů týče.

Reagovat
smazaný uživatel

Futbal nema logiku a spravodlivost

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
CHONG

Reagovat
secho

Ale Barca takhle hraje vzdycky. Neni prece jeji problem, ze PSG neda sve sance. Ci jak by se dalo napsal jinak...Barca nebude cekat, az se PSG uraci dat nejaky gol

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze tuto logiku Barca fans nepouzivali i proti CFC ci Interu Milan.

Reagovat
smazaný uživatel

konecne, Messi PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Paradoxně mu ta rána ani nesedla

Reagovat
CHONG

Zlatan to ještě otočí

Reagovat
smazaný uživatel

A další Messiho nádhera.

Reagovat
Rssa

Leoš

Reagovat
Alan_Shearer

Nejak se mi tam nelibi Jallet, proc nehrava Van der Wiel? V Ajaxu i v repre se mi driv libil.

Reagovat
Godwinson

Protože je Jallet o dvě třídy kvalitnější.

Reagovat
smazaný uživatel

1. volba na RB v nároďáku Francie

Reagovat
Rssa

Ale neeee

Reagovat
C0br

1. co to má Alves na hlavě?

2. co to bylo za bránění?

Reagovat
smazaný uživatel

To snad neni mozne, dajte Paklicovi trochu priestor a potom tam lieta ze ho musia nahanat i traja.

Reagovat
Miguel19

Paklíč

Reagovat
Josifek

Reagovat
Kokesh

Odehrát s nima tolik zápasů co my poslední dobou, asi by to vypadalo taky jinak. PSG nehraje zle, ale pořád je tam hodně, hodně špatně provedených věcí. Určitě bych vysypal Pastoreho a začal hrát víc na Ibru.

Reagovat
Godwinson

Maxwell je mezi těma fotbalistama jak pěst na oko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Hodně mně připomíná Heinzeho .)

Reagovat
smazaný uživatel

maju tolko penazi, preco tam hraje on?

Reagovat
smazaný uživatel

tu standartku teda nechat mohl....

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Messi ? Preco sa rozcvicuje Fabregas ?

Reagovat
Miguel19

Messi už si odmakal svých 5km, tak má padla.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

no kdyby dal 5 kiláků za půlku, tak to by bylo na klobouček dolů ...

Reagovat
smazaný uživatel

messi do konce sezony out.. april nene dame bobulky a za chvilu zase pofrci jak rybicka :))

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam, ze 0:1, ja jsem ti to rikal, marty, ze PSG nema na to aby uspelo.

Reagovat
One-Real

Tohle je krátkozraký. Mohli dát na 1:0 a bylo by to úplně jinak. Rozhodně to neni hra kočky z myší a PSG se s nimi minimálně doma můež rovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo jasný, že když z úvodního tlaku nedaj gól, tak jsou v prdeli. Koukám, že měli trochu smůlu, ale na to se nehraje. Já neřikal, že to bude kočka s myší, ale že PSG dneska nevyhraje a na postup nema, ted to jen potvrdi druha pule.

Reagovat
teenz

Škoda, že na něj zapoměli. Jinak hrajou parádní zápas, Lucas, T.Silva.

Třeba ještě něco vymyslí.

Reagovat
smazaný uživatel

PSG sa prvu polhodinu vyblaznilo a potom nastupili oddychnutejsi hostia.

Reagovat
alcantara

Dani Alves, are you kidddddding meeeeeee?!

Reagovat
REPLIKATOR

Messi zraněný?

Reagovat
Josifek

Alvés pěkná asistáánc, Messi super náběh a ukázkové profi zakončení, jinak ten gol zápas asi trochu zabil. Říkejte si, že je Ramos sebevětší magor, ale oproti Alvésovi má aspoň vkus, ten teď vypadá jak nejšpinavější cigoš od kolotočárů..

Reagovat
j_mrazik

Až si doopálí hlavu, tak to bude ok.

Reagovat
Josifek

Alvés je normálně takový typoš cigánka, na těchto typech mi peroxid blond přijde strašně laciný a slizký.

Reagovat
j_mrazik

Aha, já myslel, že je to světlý od toho, jak měl pod tím vlasy a jeho neosmahlá kůže vypadá takhle. Jestli má blond, tak to ta sázka musela být fakt extrém.

Reagovat
Josifek

Je to fešák

Reagovat
smazaný uživatel

Prohrál sázku. Nemá na vybranou.

Reagovat
Josifek

Tak to OK, myslel jsem a u něj jsem fakt věřil, že je taký blázen a myslí to upřímně.

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas se ukázalo, že PSG zatím, bohužel, tu ohromnou sílu nemá. Což je škoda, prvních 25minut měli velmi dobrých a něco z toho vytěžit mohli

Reagovat
herbage

Dříve měl nejlepší šajtli na světě Rosa, ale poslední roky převzal štafetu Alvés. Ten pas na Messiho neměl jedinou chybičku. Celkově nádherné utkání, parádní tempo, výborně takticky připravené oba týmy, na každém postu výborně technicky vybavení hráči, nikdo nezdržuje, rozhodčí bezchybní, diváci skvělí, co více si přát?

Reagovat
smazaný uživatel

Postup PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Jen poznámka pro Tebe - když na NC pískalo obecenstvo na Arsenal, tak jsi to kritizoval. Když v Parku Princů pískají Francouzi na Barcu, tak to hodnotíš jako "skvělí fanoušci".

Reagovat
herbage

ne, pískot se mi také nelíbí

Reagovat
teenz

Taky poznámka. Když RvP neslyšel před 90k lidma píšťalku a dal gol, tak dostal žlutou. Alves nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem mu ji dát já?

Reagovat
Free_player

Reagovat
teenz

Tak nevím kam až sahají tvoje možnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Quaresma

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda. Víc, než jsem si vůbec po půlce přál. PSG má vyjímečný hráče - Lucas, Lavezzi nebo Pastore ... hmmm ... nehrát proti Barce, tak bych si jejich hru vychutnával.

Do gólu bylo PSG mírně lepší. Po něm domácí úplně rozhození. Uvidíme, co s něma udělá pauza. Já čekám, že to trochu otevřou. Přecejenom vědí, že co nenahrají doma, na NC těžko doženou.

Z naší strany jde o to, že se podařilo, proč jsme do Paříže přijeli - dali jsme gól. Teď to chce co nejvíc kontrolovat hru a čekat, jestli se něco neurodí z brejků.

Reagovat
ADM

Messi očividne zranený, čo sa stalo? nevidel som ...

Reagovat
smazaný uživatel

"Dříve měl nejlepší šajtli na světě Rosa"

"poslední roky převzal štafetu Alvés"

Reagovat
teenz

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

PSG hraje skvěle, Carlo si za taktiku zaslouží absolutorium.. Lucas i Pastore předváděj přesně, co jsem čekal.. Matuidi neskutečný prostor, fakt jako Makelele. S faktorem Messi ale nejde počítat holt nikdy..

Reagovat
ADM

Pre všetkých, ktorý kritizujú Alvésov účes, urobil to kvôli nejakej stávke, takže aspoň to je muž slova..

Reagovat
Rssa

Snad to nebude nic vážnějšího a střídání je jen preventivní. Místo Cesca bych tam hodil Tella, ten by byl do druhého poločasu, kdy to PSG bude muset otevřít, ideální. Nejrychlejší muž na place na protiútoky.

Reagovat
herbage

on bude střídat?

Reagovat
Rssa

Jo, poslední minuty jen stál u postranní čáry, chytal se za kolenní šlachu nebo stehenní sval a Cesc se rozcvičoval. Řekl bych, že do druhého poločasu už nenastoupí.

Reagovat
herbage

Cesc se rozcvičoval pro všechny případy, jen kamera si ho holt vybrala. Uvidíme, třeba doktoři překvapí. Takovýhle match je třeba odehrát i se sebezapřením, vždyť v lize může odpočívat

Reagovat
alcantara

koleno, mal ho aj zakrvavene a po tej strele prestal uplne behat. Zatial to vyzera na striedanie.

Reagovat
herbage

krvavé koleno nic není, to je jen odřené. Problém by byly vazy nebo sval

Reagovat
smazaný uživatel

Na place asi ne...

Reagovat
Rssa

V Paříži? Nesporně ano.

Reagovat
smazaný uživatel

No určitě ne.. Lucas je rychlejší.

Reagovat
Rssa

Není. Lucas je rychlý, ale Tello je z ranku Walcotta. Sprintér.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřeháním..

Reagovat
Rssa

Ano, z porovnání vychází Tello rychlejší.

Reagovat
smazaný uživatel

nepřeháněj! Tello je jiná liga

Reagovat
smazaný uživatel

S balonem na noze mozna.

Reagovat
herbage

kdyby to bylo vážnější, tak nečekají do konce poločasu, ne? Takhle je možná naděje, že ho přes pauzu ošetří

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak - Cesc nám momentálně dělá spíš přítěž a domácím by hru moc nestížil. Byť teda Villa dneska jalový.

Reagovat
Swarley

nádhernej pass od Alvese, to byla lahoda

Reagovat
jenage

Jak hraje Becks?

Reagovat
Rssa

Nic moc. Pár dlouhých centrů, nějaké rohy, ale jinak zatím žádná sláva. Vidím ho na první střídání PSG

Reagovat
herbage

ale kdyby ho Ibra pustil k tomu přímáku, mohl být bůh jako Messi

Reagovat
smazaný uživatel

PSG skvely, to jsem fakt necekal. Bohuzel tomu sulinkovi staci jeden okamzik, i kdyz predtim 5x z peti akci ztrati a proste to tam soupne. Ta Alvesova nahravka byla genialni. Kazdopadne mi u Barcy hrozne chybi ten pressink, s nim by byli daleko silnejsi. Jinak Lucal ma fakt drajv jak prase, ta jeho rychlost s balonem u nohy je uzasna. A co me zaujalo jeste byl Thiago Silva a ten jeho bozskej klid v rozehravce. Snad PSG aspon vyrovna.

Reagovat
CHONG

Bouček zas solidně masturbuje

Reagovat
smazaný uživatel

počítá se ještě s Ujfim v Gala?

Reagovat
Kokesh

A uchcávačka z Messiho pokračuje. Co si třeba promluvit i o jeho hře za celý poločas a né jen zbytečně onanovat z gólu?

Reagovat
blaugrana

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
REPLIKATOR

Něco pokazil?

Reagovat
smazaný uživatel

dal gól. To Madrista nemůže unést ...

Reagovat
Free_player

copak ?

Reagovat
j_mrazik

Na Inzaghiho taky byla snad onanie a ten udělal na place ještě míň týmový práce než Messi. Vyhrává jim zápasy? Vyhrává, tak šuš.

Reagovat
Kokesh

O to nejde, i já ho vidím jako nejlepšího hráče světa, jen je neuvěřitelný, co se z něho dělá navíc. Kdo jiný by měl dat za Barcu gól, než on? Pořád to opravdu někoho překvapuje? Vždyť do gólu měl snad nejvíc strát z ofenzivníc hřáčů, i když byl daleko víc vidět, než takový Villa. Ta onanie je proto už do nebe volající...

Reagovat
alcantara

Neplakat, vody bolo uz tento rok dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prostě fenomén

Reagovat
Josifek

Ty vole, to studio na coolu je otřesný, to i kdyby byl moderátor Láďa Vízek a vybral by si do studia pár svých oblibýných kumpánů z hospody, nebyla by ta úroveň profesně nižší. Jankula mám docela rád, Ujfu taky přežiju, ale svými "postřehy" nemají moc co divákům, co občas sledují fotbal, nabídnout. "Tak určitě" bych tam mohl v klidu říkat taky ...a Boučka komentovat netřeba, je to fotbalový naprostý laik, nevtipný, otřesné a nepochopitelné, že někdo takový může být ve fotbalovém studiu, ten může dělat nějaké přitřoublé seznamovací pořady, ale né něco takového..

Reagovat
smazaný uživatel

Muzes být rád, že to v televizi vůbec je a nikdo tě nenutí se na studio dívat...seš prostě mamlas a typickej čecháček

Reagovat
CHONG

Na konstruktivní kritice nevidím opavdu nic špatného a ten blábol a stereotyp o typickém čecháčkovi si laskavě strč do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle ti připadá jako konstruktivní kritika?? At to pošle na primu přímo a nebrečí s tím tady...tak typickej blbec (nahrazuju čecháček za to se omlouvám) a pak až plno lidí bude mít kecy na každýho hosta a moderátora na studio se vyserou a zas budou všichni hledat linky na netu některý se budou sekat, některý v blbý kvalitě atd atd.

Reagovat
CHONG

Omluvu přijímám a na té kritice nevidím nic špatného, byla věcná, trefná, zábavná a bez zbytečných urážek a vulgarismů, pro mě naprosto v pořádku.

Reagovat
Josifek

Oproti tobě rozhodně nepíšu jako blbec, ty tu jen žvatláš své dojmy, žádné fakta, žádné argumenty, to přemýšlivý člověk nemůže brát vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jaký fakta by si chtěl...Pohled na komentátory má každý člověk na planetě jiný.. Je to subjektivní pocit...z toho co si napsal jasně nemáš Boučka rád to ti neberu.. já nemám rád Bosáka třeba. Ale neberu mu jeho komentování protože vím, že ho někdo uznává a tak to neřeším vypnu si zvuk a koukám na fotbal o kterým to je. Studio a komentování je až podružný.

Reagovat
Josifek

Bouček je mi ukradený, dříve mi vcelku nevadil, i když jsem jej nijak nevyhledával, takový Leoš Mareš bez charismatu a ještě méně vtipný. Ale komentování fotbalového studia mu fakt nepřísluší, ty jeho otázky na odborníky ve studiu jsou totálně triviální, takový moderátor by se měl ptát fakt do hloubky, né sračky typu ten Messi je fakt skvělý fotbalista, že ano? To vidí i debil..

Reagovat
Josifek

Naopak, češi jsou vychcané kurvy, které berou i kde co, když je to zadarmo. Schopnost kritického pohledu na předkládaná fakta je typická pro západní svět, my naopak obecně jdeme na ruku tomu, z čeho máme profit či co nám "jde do krámu" Když to studio je totálně nepřínosné a ty plky tam úplně bez nějaké hodnoty (komentátoři ve studiu by opravdu němeli říkat, co vidí i totální laik), tak proč to neříct. Schopnost trefně zkritizovat nedostatky není žádným projevem čecháčkovství. Pokud si myslíš, že v něčem, co jsem napsal výše, nemám pravdu, nic ti nebrání uvést protiargumenty. Naopak označovat kdejaký přístup, se kterým nesouhlasíš, za projev čecháčkovství, tak to je právě jeden z projevů tohoto výrazu..

Reagovat
smazaný uživatel

Barca si nahrávala messi dal gol co víc chceš v tom studiu slyšet??

Reagovat
Josifek

Tak třeba hlubší taktický rozbor, měli by tam být odborníci, co ti popíší, jak se obranné systémy a schémata narušila, kde jaký hráč chyběl a proč a takto danou situaci pomocí vyspělé techniky vyhodnotí, toto bych od profíků čekal, nedělo se ani náhodou. Že si nahráli a dali gol pozná i moje přítelkyně.

Reagovat
SIRBRANIKE

osobný vkus a pohľad na prácu moderátora vychádza z intelektuálnej úrovne hodnotiaceho.. Ja by som dal Boučkovi tiež najradčej pár faciek, ale musíš chápať, že je to zamerané na mainstream a všetci vieme, že rozloženie populácie vzhľadom k intelektu tvorí piramídu.. Prima che osloviť čo najširšie publikum a preto je to z tohto pohľadu OK. Musíš to brať z nadhľadom.

Reagovat
C0br

Tak zrovna na informaci kolik dá Carlo za den krabiček jsem čekal hodně dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak napriklad ja som to nevedel

Reagovat
A Seleção

Reagovat
C0br

No já taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

a kolik?

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň to vynahrazují ti komentátoři.

Reagovat
Miguel19

Jinak Barca fakt potřebuje stopera. To je hrozný co tam předvádí.

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych Sakha nebo toho Hummelse. Mluvilo se i o Marquinhosovi z AS, ale toho nasledovaného nemám.

Reagovat
X-bano-X

Tak Cesc namiesto Lea

Reagovat
smazaný uživatel

Messi nehraje.. Pro tyhle případy už tam dávno měl být Neymar.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Neblázni.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych měl bláznit?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
JacoBee

Wtf

Reagovat
F.Torres

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty peníze mi jeho příchod připadá jako riziko, zvlášť když máme v béčku Deulofea.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak to je blbé.

Reagovat
alcantara

Messi out

Reagovat
j_mrazik

Fabregas in, Messi out.

Reagovat
C0br

Vyteklo moc krve na jednu infuzi...

Reagovat
CHONG

Fabregas jde na hřiště, PSG jde na vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

Pome PSG! Jedina hrozba Barcy je pryc.

Reagovat
A Seleção

Nejvetsi zbran bych bral,ale jedina hrozba...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi dobře mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor este na Alexisa, on je ako virus, nikde nevies kedy udrie.

Reagovat
jenage

Nejaky fungujici stream v EN?

Reagovat
herbage

hm, Messi dohrál, přepínám

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta si taky dneska nešlápne.. Jdu na rum.

Reagovat
C0br

Nečekaně

Reagovat
smazaný uživatel

snad uz ani nejde nakombinovat vice nesympatickou utocnou trojku nez Fabregas, Villa, Sanchez

Reagovat
smazaný uživatel

El Khadaffi-Musaffa-Hamdana em Mohammeda

Reagovat
JacoBee

Villa

Reagovat
Swarley

jinak k tomu Messimu...celý zápas sice moc vidět nebyl, zbytečně to tahal, párkrát se utopil v kličce...ale i tohle dělá velké hráče, kdy se prostě zase až tak nedaří a i přesto dokážou rozhodnout zápas...dal gól, Barca vede, tak o co jde

Reagovat
REPLIKATOR

Matuidi osedlal

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatane notak..

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze messi si uz nezahra v tejto sezone..prajem mu to nech je zraneni co najdlhsie nech si trochu oddychne

Reagovat
masly008

Reagovat
JacoBee

Boze ty si dement.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som dement??...ved mu chcem len dobre nech si oddychne a aj ja si chcem oddychnut konecne...videl si moje ruky?...samy pluzgier ved to neni sranda onanovat nad kazdym golom messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak So zdravim sa nehazarduje a nech si to poriadne prelieci a neuponahla to.

Reagovat
valloire

Ibro..

Reagovat
BakyX

Ibra je dosť mimo. A to rozhodne...

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan to psychicky neunáší..

Reagovat
Godwinson

Matuidi, co chybělo ...

Reagovat
Shevchenko

Ibra

Reagovat
smazaný uživatel

prosim Becks, Pastore out a Menez, Verratti in

Reagovat
Jajinek

Ibra je dnes naprosto otřesný...dá gól.

Reagovat
Corosian

Reagovat
smazaný uživatel

On to snad dělá naschvál, né?

Reagovat
One-Real

Škoda, že je u šejků..místo Essiena by mi Matuidi nevadil, teda jestli dokáže i beka

Reagovat
smazaný uživatel

Ibrahimovic toho dosere strasne vela za zapas

Reagovat
smazaný uživatel

ten Matuidu je uplne luxusny hrac

Reagovat
smazaný uživatel

*Matuidi

Reagovat
smazaný uživatel

uz proti Valenci tahal tu zalohu neskutecne

Reagovat
Godwinson

Tahá ji celou sezónu, je naprosto neskutečnej ... kéž by odešel.

Reagovat
smazaný uživatel

a Matuidi dalsi zapas stoji, sbohom PSG

Reagovat
Godwinson

Matuidiho žeru úplně nejvíc, to je hráč jako víno.

Reagovat
smazaný uživatel

to sú Zanetti a Giggs

Reagovat
valloire

Barca dobře nenápadně prasí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tys nám tu chyběl...

Reagovat
valloire

Jdi do p....

Reagovat
smazaný uživatel

Taky Tě mám rád

Reagovat
valloire

Tak co to je za reakci...Píšu ti to snad taky,kdykoliv se tu objeví tvůj fundovaný postřeh?

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nechodím pod zápasy Realu léčit mindráky.

Reagovat
valloire

to dělám jo? 2 krát tam potáhli hráče PSG při brejku a Stark nic. Proto to píšu. A pod Realem je nablito permanentně,tak nevím co ti dneska vadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis je v tý koncovce prostě trapnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis klasicky

Reagovat
One-Real

Uz chapu katalance ohledne Sancheze

Reagovat
smazaný uživatel

To brzo

Reagovat
One-Real

tak v lize na vás nekoukám

Reagovat
smazaný uživatel

Celou sezónu je špatnej....

Reagovat
patas92

kurva Alexis to musíš z první

Reagovat
smazaný uživatel

viktor valdes najlepsi branar na sirom svete je to frajer ze dokaze chytat aj take narocne centre...

Reagovat
smazaný uživatel

Axelis

Reagovat
masly008

ten sanchez je komický,kolik za něj dala barca?

Reagovat
Swarley

nevím, ale i tak ti řeknu, že víc než se určitě hodilo

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

On predovsetkym nie je a nikdy nebol klasickym zakoncovatelom a strelcom. Nechapem, preco ho tam cpu.

Reagovat
smazaný uživatel

Uf..

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis, co este chces ?

Reagovat
CHONG

Sánchez

Reagovat
CHONG

Každý si dělá srandu z Torrese, ale tenhle šašek je ještě daleko tragičtější.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis byl drahej, ale nestál takovou bombu, jako Torres

Reagovat
CHONG

Ale je to daleko větší tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm Stark piska slager za slagrom

Reagovat
smazaný uživatel

A píská výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Pochvala od Damkové mu hodně pomohla

Reagovat
valloire

Matuidiho je škoda. Vtipný je,že předtím neodpískal 2 fauly při akcích PSG.

Reagovat
Kokesh

Napočítalo se, jasná. Mě ale nepřestane nikdy udivovat, kolik zápasů bez žluté odehraje Busquets. Když stíhá, je famózní, ale kolikrát hraje rukama, tahání apod. V 13. minutě měl tři fauly, ale kolik on udělá neviditelný faulů, který já od tv samozřejmě vidím. Je to borec.

Reagovat
valloire

Dneska tam myslím Matuidiho pěkně rukama zpomalil. Kartu měl mít dávno.

Reagovat
smazaný uživatel

Před chvílí šlapák jako prase na Alvése, a nic. Proč nezmíníš tohle?

Reagovat
valloire

Jo,byl. Ale nečekáš,že si budu stěžovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dani dneska parádní.

Reagovat
Swarley

zatím asi nejlepší od vás na place

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná bomba.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm,pekny primak,ale golman si sahnul...

Reagovat
Godwinson

Ménez

Reagovat
One-Real

Škoda, že je u šejků..místo Essiena by mi Matuidi nevadil (teda jestli dokáže i beka ) tradice Diarry musí pokračovat

Reagovat
CHONG

Bizon je borec

Reagovat
Kokesh

Ale nebýt Mourinha, PD by si v životě ani ve snu nemohl zahrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Becks aj ked na hru nema takmer ziadny vplyv, na Verattiho som zvedavy

Reagovat
Swarley

v první půlce byl celkem vidět, pár pasů do lajny rozdal i překvapivě dobře bránil...celkem jsem byl překvapenej...nebyl to žádnej zázrak, ale určitě ne propadák...

Reagovat
smazaný uživatel

prepadak urcite nie, ale ani nic extra, mna ale tesi, ze stale ma na to, aby hral na tejto urovni

Reagovat
Swarley

tak tak, z toho jsem měl strach, ale pořád to má v noze

Reagovat
smazaný uživatel

bez skřeta je Barca marná

Reagovat
smazaný uživatel

Skurut hai

Reagovat
smazaný uživatel

aaa, ja cely cas rozmyslam, kto mi tam u PSG chyba a to je Sakho a miesto neho tam je kapitan Silva a hraje aj ten saso Alex

Reagovat
smazaný uživatel

Šlapák na Daniho a je z toho žlutá pro Mashe. Tohle byla první velká chyba Starka.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

uplne spravne alves by mali vykopat za tie prasarne a simulacie by ho mali kopat do hlavy kazdy zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Přej a bude Ti přáno...

Reagovat
smazaný uživatel

Slušnej šlapák, a sudí nic.

Reagovat
X-bano-X

Kua to bol slapak

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes

Reagovat
smazaný uživatel

co teraz chcel? aby sa piskal faul pri zrazke dvoch spoluhracov?

Reagovat
C0br

Cirkus dorazil

Reagovat
Godwinson

V tomhle je ale Barcelona vážně nepřekonatelná

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelne

Reagovat
Swarley

Ibra musel být v ofsajdu

Reagovat
Swarley

aha, tak tam leželi dva borci

Reagovat
C0br

Nepsal jsi včera to samé o Chicharitovi?

Reagovat
Swarley

asi bych nemohl dělat rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra je mimo, a to je velká škoda....

Reagovat
smazaný uživatel

ibra to robi naschval .. byt majtelom PSG pokuta jak hrom

Reagovat
valloire

To je zase komedie. Teď to proválí až do konce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra teda slušný propadák , nedá nic .

Reagovat
panca

ibra tu LM zase nezvlada

Reagovat
panca

no vzdyt to pisu

Reagovat
anonym

A teď budou ležet a ležet.

Reagovat
smazaný uživatel

co to tam teď hráči barcelony jako předvádějí????

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný chorál teď zní

Reagovat
smazaný uživatel

fuj, to je hnus ta Barcelona v tomto

Reagovat
smazaný uživatel

fuj, to je hnus ta Barcelona v tomto

Reagovat
j_mrazik

Šulíni se srazí a oni se ještě rozčilujou... Pfff, Stark

Reagovat
mr.Silver

Boze ja ty pice za to hadani tak nesnasim, to je totalni humac.

Reagovat
CHONG

Pro PSG obrovská škoda, že je dneska Zlatan marný jak týden starý segedín.

Reagovat
valloire

Skoro celá jedenáctka Barcelony u sudího...

Reagovat
smazaný uživatel

co by si cakal to im ide najlepsi

Reagovat
C0br

Ibraaaaaaa

Reagovat
M0rb1D4S

IBRAAAAA!!!

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Ibra, tak aspoň nějaká zápletka

Reagovat
Yanek

IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
valloire

Ibraaaaaaaaaaaa

Reagovat
Miguel19

Golaso

Reagovat
smazaný uživatel

KONECNE

Reagovat
j_mrazik

Mascherano za to držkování a i ten ksicht bych mu přičetl => další žlutá a mazej ven.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Už teď se těším na odvetu.

Reagovat
mr.Silver

Zlatan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra..Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Noooooooooooo konečně...

Reagovat
smazaný uživatel

NAPROSTO ZASLOUŽENÁ BRANKA!!!!

Reagovat
A Seleção

Kdo je Milos?

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Fairplay

Sice úspěšnost zakončení asi 3%, ale i tak se počítá

Reagovat
Yanek

offside jako kráva.

Reagovat
smazaný uživatel

Golásoooo

Reagovat
C0br

Ofsajd jak prase

Reagovat
Rssa

Neříkám nic. Radši.

Reagovat
patas92

offside jako kráva

Reagovat
X-bano-X

offsideeeee dpc

Reagovat
smazaný uživatel

PICO A Z OFFSIDU

Reagovat
smazaný uživatel

Stark tomu teď dal - Villa si obhodil bránícího hráče a faul ...

A ještě Ibra v ofsajdu.

Reagovat
Kokesh

Který mu dal tělo a Villa ho stáhnul...hm.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam

Reagovat
Miguel19

A z offsidu, nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

Hraniční situace, ale tak o centimetr tam byl, ale pouštěl bych to.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byl centimetr ?

Reagovat
smazaný uživatel

Offside jako prase...

Reagovat
CHONG

jako prase

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš tvrdit, že ne?

Reagovat
cubinho

Offside...

Reagovat
CHONG

ZLATAN

Reagovat
smazaný uživatel

HRANIČNÍ SITUACE !!!

:D :D :D

Reagovat
Swarley

tak teď to byl ofsajd Cobro, já to viděl už dřív tuhle situaci

Reagovat
C0br

Ten lajnový tam asi pořád viděl ty dva povaleče

Reagovat
Swarley

přesně tak, nemají se válet, vidíš co z toho pak je?

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste z ofsajdu, dobre jim tak uplakankum

Reagovat
rossoneri89

Zlatanovic

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tohle nevidět, to je vážně .... zvláštní.

Reagovat
smazaný uživatel

Kua, ten ofsajd viditelny i z Mesiaca

Reagovat
smazaný uživatel

Hraniční situace, to se musí pouštět

Reagovat
smazaný uživatel

proti barceloně rozhodně

Reagovat
One-Real

tak offside, no doma to pro Barcu stejně asi nebude problém..čekal jsem, že bez Messiho to bude nulový, ale nemít tam Sanchéze tak to bylo 0:3

Reagovat
Josifek

Hmmm, offside, tohle musel lajnový vidět docela jasně. Každopádně Barca je bez Messiho v koncovce momentálně vážně jalová..

Reagovat
Kokesh

Momentálně?

Reagovat
BakyX

Barca si góly z offside zaslúži.

Reagovat
smazaný uživatel

Opěvovaní němečtí sudí.

Reagovat
patas92

celá situace vznikne z neodpískaného šlapáku na Daniho a skončí golem z offsidu

Reagovat
REPLIKATOR

podplacený

Reagovat
smazaný uživatel

V den kdy Platini řekne, že video je nesmysl protože 5 rozhodčích vidí líp.. Dá Zlatan gól z dvou metrového offsidu.. Ale PSG je celý zápas lepší tak se to dá pochopit..

Reagovat
smazaný uživatel

to akoze by sa mal prerusit zapas a ist kontrolovat, ci nebol v ofsajde?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna tady by se to dalo vyšetřit až po vstřelení golu.

Reagovat
smazaný uživatel

proč by někam měl chodit? stačí sluchátko a rozhodčí u videa, my to věděli během pár vteřin...

Reagovat
smazaný uživatel

pořád říkám, koukněte se na rugby

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí aby mu to pustili na velkoplošné obrazovce a viděl by to rozhodčí i těch 70tisíc platících

Reagovat
smazaný uživatel

To je karma z toho teatralneho zdrziavania pred tou akciou.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Dani dostal slapaka ?

Reagovat
smazaný uživatel

slapacek malej ano.. ale myslis to jak tam brecel jak kdyby ho prejel vlak?

Reagovat
smazaný uživatel

nie jak sa alves nechal vynist na nositkach

Reagovat
smazaný uživatel

Copak katalánci? Vlastní medicínka nechutná?

Reagovat
M0rb1D4S

Mascherano už leží a střádá vteřiny.. Zkurvysyn!

Reagovat
Fairplay

Zvedni se ty slizoune, Mascherano

Reagovat
smazaný uživatel

Gol z ofsajdu, jak se to rika - Bozi mlyny melou.. Barcelono.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Reagovat
cubinho

a máš to

Reagovat
smazaný uživatel

Co prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

For dnesniho dne -

"Dříve měl nejlepší šajtli na světě Rosa"

"poslední roky převzal štafetu Alvés"

Reagovat
masly008

ofside to být nemohl,protože se barca ani nehádala a oni se hádají i o goly ze zápasů kde nehrají

Reagovat
smazaný uživatel

uz radsi zdrzujou

Reagovat
smazaný uživatel

ach kde je ten mascherano z liverpoolu???...zostala z neho kopa sracek simulant

Reagovat
smazaný uživatel

doufam.. ze jeste dostanou z vymyslene penalty... barcicko trosku ochutnavka vlastni kavicky

Reagovat
Fairplay

Takovej odpornej hnusák se z něho stal, v Anglii naložil každýmu a teď zafouká vítr a už se svíjí v křečích, hnus

Reagovat
madridcan

Pozeram, ze v oboch zapasoch kontroverzny (ofsajdovy) moment. Uvidime ako to bolo tu, posudim v zostrihoch. Ale ofsajd od hraca co nemal hrat...to by bolo na prasknutu zilku.

Reagovat
blaugrana

Metrový offside. ALe Uefalona.

Reagovat
smazaný uživatel

letos uz vliv uefy zeslabl .. to je smula coo? :(

Reagovat
REPLIKATOR

http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-gambrinus-liga-gambrinus-liga-12-13/145268/stark-piskal-normalne-jen-limbersky-mel-dostat-zlutou-rika-expert.html

„Podobné to bylo i u asistentů, byla na ně slyšet chvála, ale dva ofsajdy podle mého nebyly. Být na jejich místě čeští rozhodčí, hned by se rozebíralo, proč se zvedal praporek,“ vrátil se k hodnocení arbitrů sobotního duelu.

Reagovat
Rssa

To je dneska destrukce

Reagovat
roman1978

to je krásné, jak tady banda idiotů bude mít radost z golu z offsidu.

kdyby to bylo na druhé straně, tak by to tady byla samá uefalona apod.

offside to byl úplně jasný, ale na to se historie ptát nebude a takových bylo a bude......

ale ty reakce.......jde vidět, jak vám ta barca leží v žaludku. krása

Reagovat
smazaný uživatel

A proc bychom nemeli mit radost, ze po letech nadrzovani Uefalone se konecne taky nekdo upiskne proti ni? Tomu se rika "bozi mlyny", kamarade.

Reagovat
valloire

To oni nepochopí.

Reagovat
roman1978

no juchu

Reagovat
roman1978

věta, že boží mlýny melou je dost zcestná.

prostě nemelou a používají ji pouze ti, co nemají normální argument

Reagovat
smazaný uživatel

bod pro Roberta Henna. prej má ČR tak 6 lepších sudích než Stark.

Reagovat
Alan_Shearer

Robert Henn, muz, jehoz poslani je zavest video v ceskym fotbale .. je tim uplne posedlej

Reagovat
smazaný uživatel

a on by byl ředitelem videorozhodčích.

Reagovat
Fairplay

A za kecy už Alves nedostane?

Reagovat
Fairplay

No hurá

Reagovat
Yanek

Stark se s tím moc nesere.

Reagovat
mr.Silver

Stark

Reagovat
smazaný uživatel

Aaa Alves měl být venku. Sudí to nezvládnul, velká škoda

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Hraniční, já bych to pouštěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by řekl Karoch : Wolfgang Amadeus

Reagovat
Kenneth

Ten Alvés je nechutný slizák. Stark by ho měl ještě vylejt.

Reagovat
jenage

Reagovat
Shevchenko

Stylové, že zrovna Ibra. Jinak je to od něho hrozné zklamání, aspoň to trochu napravil.

Reagovat
C0br

Stark

Reagovat
smazaný uživatel

ibra do nich

Reagovat
fajdax

Krásně je mrzačí

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám takovou hřejivou radost a pocit, že PSG půjde dál..

Reagovat
smazaný uživatel

Alvesi Alvesi, ty tiez dobra trubka.

Reagovat
smazaný uživatel

Slušný pařížský čuňata.

Reagovat
smazaný uživatel

ale no prestan...a utekaj pracovat na svoj domcek..

Reagovat
smazaný uživatel

Takovéto hraniční "ofsajdy" se prostě musí pouštět, kor když jde o Barcu..

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/551344_596366600403560_1110760706_n.jpg

Reagovat
patas92

Reagovat
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

o chlp

Reagovat
smazaný uživatel

to snad neni možný

Reagovat
Josifek

Úúúúúúúúúú...

Reagovat
roman1978

Reagovat
Yanek

Sirigu tyvole, tak zbytečně.

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne

Reagovat
roman1978

no juchu

Reagovat
patas92

kurva kdo to bude kopat

Reagovat
smazaný uživatel

Cikán jeden!! Penaltu?!

Reagovat
C0br

Klasická penalta, debilní brankař

Reagovat
Kenneth

Sanchéz ty kurvo.

Reagovat
smazaný uživatel

už chybí jenom redka, ať je komedie dokonána.

Reagovat
smazaný uživatel

Krasne to udelal Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Sirigu je snad sfetovany

Reagovat
smazaný uživatel

odpíchnutý ridbergr

Reagovat
cubinho

Reagovat
Honza Matoušek

To je debil ten Sirigu, pochopí to někdo?

Reagovat
Fairplay

Vždyť by ten míč snad ani neměl, zbytečně Sirigiu

Reagovat
smazaný uživatel

jasná .. golman to dneska prohrál nechytil messiho a zařídil pecku

Reagovat
Ronaldo.com

to je kus debila ten sirigu

Reagovat
Shevchenko

Jak už letěl hned

Reagovat
Mercury

Alexis je hrozný simulant, ale penalta to je. Nechápu jen proč sebou škube jak čurák.

Reagovat
smazaný uživatel

letec banda simulantov

Reagovat
mr.Silver

To byla obrovska chyba golmana.

Reagovat
M0rb1D4S

Krásně si Sánchez naskočil dřív, než se ho brankář dotknul

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry let

Reagovat
CHONG

Penalta jasná, ale Sánchez slušná herecká vložka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co předvedl A. Sanchez...v tom mají jihoameričtí fotbalisté praxi, ale faul to byl. Fuck off PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Tak spravedlnost existuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně sem vám jí přál

Reagovat
Kenneth

Tak odvety jsou rozhodnuté. Škoda.

Reagovat
Rssa

Tak je to správně

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzial, penalta jasna.

Reagovat
smazaný uživatel

Sirigu pochcanej. Co cekal, kokot?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna

Reagovat
madridcan

Pozeram, ze tato bola jasna. Ked tak bol faulovany Kaka v Celte Vigo, tak to bola simulacia

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Stark napravuje chybu

Reagovat
masly008

kua a je po božích mlýnech.

Reagovat
Josifek

V kontextu utkání nezasloužené vedení, v kontextu těch chyb sudího z posledních pár minut je to vcelku ok..

Reagovat
smazaný uživatel

Gól z ofsajdu, zasloužený trest.

Reagovat
M0rb1D4S

"Zdecimovaný tým Barcelony" - chybí jenom Messi I když, to by docela sedělo

Reagovat
smazaný uživatel

vrh kouli - sanchez

Reagovat
Alan_Shearer

Achjo, tak doufejme, ze tento tezce nesympaticky tym vyradi Bayern. Tenhle dvojzapas je hotovej, sice se to rikalo jeste pred vykopem, ale PSG hralo fakt dobre.

Reagovat
Kokesh

Zaslouženě.

Reagovat
rossoneri89

Alexis Sanchez

- v Serii A dobry, snazivy a sikovny hrac

- v Lala Lige obycajna predajna ste*tka ..... mimoriadne odporny hrac ... fuj

Reagovat
smazaný uživatel

navic lempl... vubec nedokaze vystrelit ..ale vrh dobrej

Reagovat
Kenneth

Stal se z něj typický katalánský odpad. Není moc hráčů které by Barcelona charakterně nezničila.

Reagovat
Swarley

tohle jsou vždy těžký penalty, hráč si pro tohle jde, je jasné, že s tím balonem nic neudělá, schválně tam ty nohy nechá, ale faul to je, tam není co řešit...to už spíš gólman musí odhadnout a jít do toho s rozumem...

Reagovat
C0br

Tohle je debilita gólmana. Ví moc dobře, že se to bude pískat, když tam takhle půjde.

Reagovat
Rssa

Alexis si prostě a jednoduše došel pro penaltu, která byla. Ale je to vyčuranost, no.

Reagovat
kiwwi

skor blbost brankara

Reagovat
smazaný uživatel

nebyla omg. kontakt není faul. tohle je kontaktní sport. to že se mu dotkl kopačky není faul.

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

nasimulovaná penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

nasimulovaná ale byla..brankář tam šel nešikovně

Reagovat
smazaný uživatel

zožral mu to aj s naviakom presne akoo gol ibrahimovica, to by som povedal ze je vecsie svinstvo

Reagovat
JacoBee

Jasna,ale kids stejne budou brecet.

Reagovat
smazaný uživatel

ale skoda ... 1-1 bylo hratelny... tak je snad vyklepa bayern :)

Reagovat
CHONG

Škoda, že to nemohl kopat Messi, to by bylo v pohodě.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Žlutou pro Ibru - hra po odpískání

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

cervenou pro valdese.. preventivne

Reagovat
A Seleção

Barca-Real Durtmund-Bayern

Real-Bayern

Reagovat
A Seleção

Dortmund*

Reagovat
smazaný uživatel

raději bych viděl Bayern jak rozválcuje Barcu, Real už to udělal mnohokrát...

Reagovat
smazaný uživatel

jak já tyhle penalty nesnáším, ale odpískaná správně

Reagovat
smazaný uživatel

ale cesc krasna, xavi taketo agresivne finalne prihravky nevie

Reagovat
smazaný uživatel

PSG dva goly v odvete da a viac nez jeden neinkasuje. Najlepsie ak tam da Ibra 1 z ofsajdu a 1 rukou. To by bol Silvester.

Reagovat
smazaný uživatel

Bozi ruka cislo 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze Paklicovu ruku za dotyk nebies neratas

Reagovat
smazaný uživatel

Nic neni rozhodnuto PSG muže vyhrat i v Barceloně .

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Sirigu se ho ani nedotkl... to je strašný chůj ten Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

To potřebuješ černý brejle a bílou hůl.

Reagovat
smazaný uživatel

aha skus si spomenut co si napisal na rovnaky zakrok na kaka ty chytrak

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu jsme napsal, že se ho ani nedotkl?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooo

Reagovat
C0br

Golasoooo

Reagovat
Kenneth

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd ibry

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne

Reagovat
smazaný uživatel

jak cumi LEO KDESSSSI

Reagovat
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes je hvězda ;)

Reagovat
smazaný uživatel

MATUIDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII....jemu to nejde nepřát

Reagovat
smazaný uživatel

OLEEEEEEEEEEEE

Reagovat
C0br

Vicky

Reagovat
smazaný uživatel

krasa

Reagovat
smazaný uživatel

MATUIDIIIIIIIIIII skoda, ze dalsi zapas nehra

Reagovat
masly008

valdes

Reagovat
smazaný uživatel

VALDES JE TAKOVEJ ŠAŠEK KURVA

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Celej mač drží a pak pustí tohle ...

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší gólman vesmíru

Reagovat
Rssa

No, co naplat. Matuidi výborný hráč, aspoň že on.

Vicky

Reagovat
Honza Matoušek

Hodně důležitej gol. Dává PSG alespoň nějakou šanci na postup.

Reagovat
CHONG

Góóíl!!!

Reagovat
smazaný uživatel

valdes comments in 3..2..1..

Reagovat
valloire

Matuidiiiiiiiiii

Reagovat
X-bano-X

Ako tak pozerám fanúšik AC od narodenia a PSG ešte z pred toho nešťastného obdobia

Reagovat
valloire

Ale..AC trochu fandím a PSG dneska protože Barca...To je snad jasný ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To mě poséééééééééér

Reagovat
jenage

krása!!!

Reagovat
Yanek

Výborně.

Reagovat
Josifek

Reagovat
Fairplay

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ona tam byla teč Bartry. Tak omluva, Vicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Tak ne, teč.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyt tam byla teč, tohle je pro golmana těžké

Reagovat
CHONG

Španělská jednička

Reagovat
smazaný uživatel

ale skoro mu to zlomilo chrbticu

Reagovat
Shevchenko

Tak Ibra nakonec udělal oba góly

Reagovat
Yanek

to už je klasika u něj.

Reagovat
Trand

Bylo to asi tečovaný..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to Viktor posral.

Reagovat
smazaný uživatel

jak řekl jiri - fcb

SPRAVEDLNOST EXISTUJE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

jirko maj sa spinkat rano makas na baraku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slovy klasika

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak. I navzdory poloslepýmu pomeznímu vezeme z Paříže výborný výsledek. Spravedlnost existuje.

Reagovat
F.Torres

jak se z toho snaží vyvlíknout

Reagovat
smazaný uživatel

akorát nevím, kde jsme si zasloužili ta zranění ...

Reagovat
F.Torres

vy si toho zasloužíte.. nedokážu to ani slovy popsat...

Reagovat
LGT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
jenage

A tohle momentalne chyta ve spanelske repre...

Reagovat
REPLIKATOR

Tohle vychytalo Frantíky

Reagovat
jenage

De Gea by je vychytal taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Matuidi len korunoval svoj vykon, ja snad zacnem kvoli nemu sledovat PSG, uplne ma uchvalit, tak dominantny vykon som uz dlho nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

*uchvatil

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by do toho Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Super

Reagovat
Kenneth

PSG má víc lajků než Marseille.. No ty krávo, čím nás to krmí v tý TV.

Reagovat
fajdax

Aha tak PSG má víc lajků než Marseile

Reagovat
Swarley

tečovaný, tohle je těžký

Reagovat
C0br

David by to čapnul pravou hnátou

Reagovat
Swarley

tsss, klidně i levou

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes zraje jak tunguzske vino

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

teč

Reagovat
JacoBee

Tecovana strela ale stejne se blije na Victora

Reagovat
smazaný uživatel

jn pritom mel kvalitni zakroky .... ale proste zaujatost se nezmeni i kdyby se zjevil Jezis a pochvalil Valdese

Reagovat
Corosian

Tk nevim jak moc Jezis rozumi fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda závěru, ale tak jako tak je to parádní výsledek do odvety. Spokojenost s výsledkem, ale bojím se těch zranění. Tohle by nám mohlo hodně ztížit konec sezony.

Reagovat
blaugrana

Tak aj napriek tlačenke sa to dalo.

Reagovat
teenz

Aspoň víte, jak to chutná. A to se tohle ještě dalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem Ibra offside ne? Ten gol neměl platit?

Reagovat
smazaný uživatel

Neprovokuj

Reagovat
smazaný uživatel

who nose

Reagovat
ronaldinho_10

Ano, u obou gólů byl ofsajd Ibrahimoviče celkem jednoznačný a jasně viditelný. Ale ono možná lepší, aspoň bude odveta o něco zajímavější...

Reagovat
Ronaldo.com

dneska byli gólmani ve forme

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes

Takova skoda, ze chce od tech ochotniku pryc.

Reagovat
JacoBee

Ujfalusi je nejakej nafetovanej ne :D

Reagovat
JacoBee

Ujfalusi je nejakej nafetovanej ne :D

Reagovat
smazaný uživatel

fu neprijemna tec ale takmer to este chytil a pritom sa aj polamal

Reagovat
j_mrazik

Nejlepší hráč na place si ten gól zasloužil. Jinak Verrati je fantastickej.

Reagovat
REPLIKATOR

Čech by to chytil, nejlepší golman tečovaných střel

Reagovat
Hejnak

Zajímavý zápas. Thiago Silva naprosto famózní

Reagovat
Swarley

on je úžasnej, strašná škoda, že šel do PSG

Reagovat
Josifek

Barca ten závěr vůbec nedala, od takovýhleho týmu bych čekal, že se PSG po té penaltě nedostane ani náznakem k vápnu soupeře..

Reagovat
smazaný uživatel

Psg má viac likeov ako marseille

Reagovat
smazaný uživatel

Psg má viac likeov ako marseille

Reagovat
smazaný uživatel

vyborny vysledok, paris musi na camp nou otvorit a to som zvedavy ako to dopadne, len dufam ze to uz nebude piskat tento pajac,

Reagovat
CHONG

Tak výsledek samozřejmě daleko příznivější pro ochotníky, ale je otázka, jak to bude vypadat s tím Messim, bez něj by mohli mít v odvetě ještě velké problémy.

Reagovat
Godwinson

MATUIDI♥

Jinak penalta na Sáncheze byl podle mě klasický případ penalty, která by se pískat ani náhodou neměla.

Reagovat
C0br

Je to svinstvo, ale nedá se s tím prakticky nic dělat.

Reagovat
j_mrazik

Vzal ho a balonu se nedotkl ani náhodou. Jasná.

Reagovat
Rssa

Reagovat
j_mrazik

Vzal ho a balonu se nedotkl ani náhodou. Jasná.

Reagovat
Godwinson

To je hezký, ale je to asi jako když se hráč zastaví ve vápně, počká až k němu doběhne, trefí obránce do ruky a bude chtít úspěšně penaltu. Je to prostě zbytečná vychcanost hráčů, kopnout si míč do prdele bez jakékoliv šance ještě hrát a naběhnout si pro faul, který byl samozřejmě pak už jasný.

Reagovat
Godwinson

* obránce

Reagovat
Godwinson

* obránce

Reagovat
j_mrazik

Golman snad může stáhnout ruce a nemusí ho sebrat. Spousta brankářů to dělá, že když vidí, co ten útočník udělá a už skoro padá, protože čeká pád, tak stáhne ruce a ten hráč padne sám. Kravina od golmana tohle.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

jo tyhle penalty nemám rád, ale bohužel podle pravidel jasná

Reagovat
smazaný uživatel

vymysli este ine pravidla a bude futbal atraktivnejsi

Reagovat
Josifek

Jo no, podle pravidel jasná, na druhou stranu, hráč si míč píchne kolem golmana někam do hazjlu, kde by ho fakt nemohl stihnout, jen proto, aby "vydudal" pentli. Ideální by za to byl nějaký nepřímý kop či něco takového.

Reagovat
Josifek

Jo no, podle pravidel jasná, na druhou stranu, hráč si míč píchne kolem golmana někam do hazjlu, kde by ho fakt nemohl stihnout, jen proto, aby "vydudal" pentli. Ideální by za to byl nějaký nepřímý kop či něco takového.

Reagovat
Josifek

Jo no, podle pravidel jasná, na druhou stranu, hráč si míč píchne kolem golmana někam do hazjlu, kde by ho fakt nemohl stihnout, jen proto, aby "vydudal" pentli. Ideální by za to byl nějaký nepřímý kop či něco takového.

Reagovat
Josifek

Omlouvám se za triple, přitom jsem na "to" klik jednou..

Reagovat
FC Porto FC

to je blbost co si řekl kámo a to barcelonu nesnáším

Reagovat
X-bano-X

2:2 je fajn. Síce metrový offside naštve, ale čo už. Aspoň nech sú správy od lekárov priaznivé.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně postoupí Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teď chci slyšet váš názor, protože na live to lidi celkem ignorovali

Že dalo PSG gol z ofsajdu apod. - pravda, neřeším!

... chci se vrátit k situaci, kdy Messi lítá po hřišti s krvavým kolenem více jak 10 minut a poté dá takto gol a je uznán. Po pár minutách se jde ošetřit a nakonec zápas nedohraje (nepodstatné).

Podle mého názoru gol neměl platit, protože měl Messi jít koleno ošetřit a zbavit se tak krve. Jaký je váš názor?

Reagovat
herbage

že řešíš kraviny

Reagovat
teenz

No třeba ani tolik ne. Být to kdokoliv jiný a né nadpozemský mistr všech mistrů, skromný Bůh Leo tak jde (bude muset) okamžitě si tu nohu ošetřit.

Reagovat
C0br

Messiho krev hnojí trávník. Klaň se.

Reagovat
teenz

Můj bože.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom za kravinu? Běžně MUSÍ jít hráč okamžitě za lajnu!

Reagovat
herbage

tohle byl lehký škrábanec, ohrožoval tak maximálně sám sebe

Reagovat
C0br

Ale rozhodčí tu povinnost opravdu má, nehledě na rozsah.

Reagovat
herbage

tak to neviděl, no. Většinou toho hráče vykáže, když mu teče krev z hlavy a je to vidět. Rozhodčí běžně na kolena nekouká

Reagovat
teenz

Jasně, neviděl že Messi 20 minut behá s krví na koleni.

Reagovat
smazaný uživatel

podle čeho musí

Reagovat
smazaný uživatel

říkám běžně musí... prostě tě rozhodčí "vyhodí" ven já totiž zažil něco podobného v přátelském utkání a rozhodně jsem měl méně krve, ale musel jsem jít mimo hřiště. Zkrátka se mi to rozhodnutí nelíbilo, ale možná si toho nikdo ani nevšiml. Většinu času to měl schované pod trenkama

Reagovat
smazaný uživatel

hele je to vážně na individuálním posouzení

Reagovat
j_mrazik

Tak je asi jasný, že to rozhodčí neviděl. Nekouká všem na nohy, má svojí práce dost.

Reagovat
smazaný uživatel

ale i kdyby to viděl tak to prostě mohl v pohodě pustit

Reagovat
j_mrazik

Hygiena, AIDS apod. Prostě máš otevřenou ránu, nebo jakákoli krev, tak musíš ven. Třeba krvácení z nosu a tak, tak tě rozhodčí prostě pošle ven. I když máš krev jenom na dresu, tak tě pošle to převlíknout.

Reagovat
smazaný uživatel

nemusíš, já vím že je to tak zažité a běžně se to dělá, ale nemusíš

Reagovat
teenz

Musíš. A je to tuším v hodně sportech takhle. Ne-li ve všech.

Reagovat
smazaný uživatel

nemusíš kdybych měl pokaždé při takové drobné rance posílat někoho na ošetření tak bych byl jen za blbce a to nejen pro diváky a hráče, ale i hodnocení by tomu odpovídalo už sem se s tím setkal tolikrát a nikdy sem neměl problém, stejně jako s tím dresem

Reagovat
smazaný uživatel

No že je to tak? Mi to nikdo nechce věřit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň se ty goly z offsidu apod uznali že jo, jinak by ten zápas byl ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

striktně na posouzení rozhodčího jestli hráče ošetřit pošle nebo ne

Reagovat
ronaldinho_10

Takže prvné gól smažeme kvůli Messimu. Druhý se zase některým nelíbila penalta... U obou gólů PSG jasný ofsajd Ibrahimoviče, takže taky neměly platit. Takže to vlastně skončilo 0:0, ne? Dal jsem to v sázkovce, takže asi zkusím aby mi ten výsledek uznali

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo

Reagovat
alcantara

Tomuto tymu nieco dlzime. Doma je potreba vyhladit ich z ihriska. Doslova.

Victor a Dani su bohovia.

Visca el Barça!!!

Reagovat
smazaný uživatel

este ze si vzdy najdes vyhovorku

Reagovat
smazaný uživatel

No a jedna důležitá věc - jestli zase UEFA něco nevyčaruje, tak by Matuidi neměl v Barceloně hrát. To bychom mohli mít o dost víc prostoru na naši hru.

Reagovat
teenz

Za nesmyslnou žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

ruka v ksichtě už není žlutá?

Reagovat
smazaný uživatel

za simulace by mely byt spis zluty

Reagovat
smazaný uživatel

Je to teda úplně mimo vlákna, ale tím myslíš třeba jaký moment?

Reagovat
valloire

Nevím,na co si Barcelona stěžuje. Já myslel,že když hraje,tak se ofsajdy posuzujou takhle - http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/598631_469508453101722_65350524_n.jpg

Reagovat
db18

Stark

Reagovat
smazaný uživatel

Milujem rozhodcov , ktori bojuju za spravodlivost na dlhe trate

Reagovat
Rssa

Tak pánové, doufám, že ti, co jsou při smyslech, jsou rozumní a nepodléhají emocím právě dneska viděli, s jakým kanálem se tu musíme potýkat.

Nadávky

Urážky

Popírání jasných věcí

Vysmívání

Přání si zranění

Výhružky

Výsměch

Jinak gratulace PSG k remíze. I přes ten ofsajd, což se prostě někdy stane. O mnoho víc mě děsí naše šrámy a zranění plus předvedená hra v závěru. Opět a znovu se nám to nevyplatilo, takhle to bude furt dokolečka, jak za Pepka, tak za Tita.

Matuidi super, Ibra nakonec branka a asistence.

Od nás snad jen Dani.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

ano zrazu to tu je kanal...zapas real-celta rovnaky faul na kakaca a to tu bolo od fans toho hnoja pekne nagrcane ze to prifilmoval...tak prestan

Reagovat
X-bano-X

hh rovnaký faul a dosť už

Reagovat
madridcan

rovnaky styl faulu ale Jasna penalta, hlupost brankara, chytrost utociaceho hraca

Reagovat
CHONG

Ještě, že fanoušci ochotníků jsou samí slušňáci a správňáci, kteří se k ničemu takovému nikdy neuchylují a ani by se nikdy neuchýlili

Reagovat
valloire

Popírání jasných věcí je ale vaše specialita.

Reagovat
herbage

žes sis ještě nezvykl, že si sem chodí léčit komplexy antifanoušci Barcelony

Reagovat
Rssa

Čekal jsem, že mají oči a že je huba nepustí vypouštět takové věci...no, zase jsem o něco více poučenější. Zlatý kiwwi, ten má aspoň úroveň...I ten krleš je oproti nim beránek boží.

Reagovat
herbage

tak tohle jsou ještě děti, musíš být shovívavý

Reagovat
Rssa

Toto bohužel děti nejsou. Tady jde regulérně o blbce.

Reagovat
Swarley

jako fanda MU můžu říct jediný, to už sis snad musel zvyknout ne?

Reagovat
Rssa

Sorry, ale toto na vás nikdy není.

Reagovat
Swarley

ne v tolika lidech, ale taky to bývá pěkné jde o to, jestli je člověk splachovač nebo ne...člověk si stejně většinou přečte názor od těch, kteří ho zajímají...

Reagovat
smazaný uživatel

a jak se hned ozvali přesně ty, o kterých je řeč

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, jak se do lesa volá...

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon chvilku jsem si uzil Verrattiho kouzlo. On bude neskutecnej. Jinak nejlepsi na hristi Matuidi a Thiago.

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

nenávidíš barcu nebo co?? silva a alvés

Reagovat
j_mrazik

Alvés prohrál souboj při druhém gólu.

Reagovat
db18

Škoda, že jeden z těchto klubů musí postoupit

Reagovat
Mishko

Reagovat
smazaný uživatel

V 90 minutě mi klekla TV to nepotěší .... :D

Reagovat
smazaný uživatel

pozeram, ze aj dnes sa tu honilo vo velkom...

Reagovat
smazaný uživatel

jiři to vedl

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze nas zarezal rozhodca, a este vacsia skoda golu v poslednych sekundach. Snad bude Messi v odvete v poriadku.

Reagovat
smazaný uživatel

Seděl v klídku na lavce. Mohlo by to být střídání jen pro jistotu. Snad teda.

To s Mashem to bude kdovíjaké. Ale ten teda v odvetě stejně hrát nemohl.

Reagovat
alcantara

Bartru sa v odvete desim. Radsej Sergio na stopera a Song do zalohy. Nastastie chyba Matuidi.

Reagovat
smazaný uživatel

Bartru určitě ne. Ten podělal už zápas ve Vigu a dneska byl zase u klíčového momentu. To fakt radši Písničku. Nebo klidně i Adriana, ale u něj nevím na jak dlouho je zraněný.

Reagovat
blaugrana

A ta stoka čo sa tu naváža do Victora. Komedianti.

Reagovat
Alan_Shearer

Nakonec je dobre, ze vysilali PSG s tema smejdama... byl to peknej zapas a co jsem cet na onlajnech, tak v druhym zapase hral jen Bayerm a potom uz si to stejne jen hlidal, takze tohle bylo vypjatejsi a zajimavejsi.

Verim, ze PSG bude jeste kousat a vubec bych je neodepisoval, akorat ztrata Matuidiho je obrovska a doufam, ze Messiho zraneni mu nedovoli nastoupit.. bez nej jsou hazenkari v zakonceni marny

Reagovat
Free_player

ta poslední desetiminutovka byla docela pekelná, zajímavý zápas ... 2:2 je hodně dobrý do odvety Visca ! ... Jinak SIlva to je hrozný zvíře kolik toho dnes ubránil , dle mě asi MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

tečoval to někdo před tím valdesem?? z jednoho úhlu se mi zdálo, že jo a z dalšího, že ne

Reagovat
X-bano-X

Zdalo sa že Bartra

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
madridcan

Bartra

Reagovat
smazaný uživatel

To záleží na úhlu pohledu

Reagovat
alcantara

Jasna tec Bartry.

Reagovat
smazaný uživatel

2 věci, které na dnešním mači absolutně nechápu: proč má černej Alves hlavu bílou jak skinhead? a proč Xavi nosí 2 kapitánské pásky?

Reagovat
smazaný uživatel

ten skinhead je vtip alebo urazka?

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodom, ak je Alves cierny , tak co je potom chudak Abidal?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, mat tvoje problemy a milion na ucte

Reagovat
smazaný uživatel

milion na účtě? to má i moje babka...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, vy nie ste v eurozone

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, co jsem to odeslal, tak mi došlo, že vy na Slovensku jedete na eurech. Tak si to užijte.

Reagovat
Rssa

Pokud se nepletu, tak ta spodní je s katalánským vzorem, jenže není povolená v Lize mistrů, tak na ní má ještě oficiální.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dyť jo, mě je to jasné, že chce ukázat, že je hrdým kapitánem nejlepšího týmu Katalánska. Jenže to vypadá úplně debilně a opravdu jsem nic takového nikdy neviděl.

Reagovat
ronaldinho_10

Dvě pásky nenosí v LM jen Xavi, ale každý kapitán v Barceloně, třeba i Puyol - to si jistě již většina fanoušků všimla... Páska v katalánských barvách je jasná a kvůli regilím UEFA musí být i ta druhá. Dokud nezavedou pravidlo, že musí být POUZE ta jedna, tak budou dvě.

A těch blonďáků bylo v minolosti víc, takže na tom nevidím nic až tak výjimečnýho, i když se mi to taky nelíbí. Ale šlo o sázku, tak to Alves dodržel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, já Barcu nesleduju, dneska jsem si toho všiml poprvé a přišlo mi to prostě divný. Ale tak OK. A jinak u toho Alvese netvrdím, že jsem to nikde jinde neviděl (napadá mě třeba Koné), jen tvrdím, že to u hráčů tmavé pleti nechápu.

Reagovat
ronaldinho_10

Mě to taky přijde komický, ale zvyknul jsem si už dřív - viz. http://www.curlymike.com/Entertain/Images/Football/abel_xavier.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak škoda, že to za Valdesem tolik cinkalo. Mohlo to skončit ještě spravedlněji :D

Reagovat
Kokesh

Bez Messiho, Masche, gól o offsidu a dalších špatně odpískaných (důležitých) akcí proti Barce...perfektní výsledek pro hosty, smekám, i když bych si přál opak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
Honza Matoušek

Penalta jasná, ale zavedl bych, aby se takovýhle nepískali. Hráč si kopne míč někam do hoven do autu a brankář udělá lehký kontakt a je to desítka. Stejně do toho souboje jde jenom pro penaltu a ne pro míč.

Reagovat
Honza Matoušek

nepískaly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty musíš být Sanchez, když seš o té penaltě tak přesvědčenej.

Reagovat
smazaný uživatel

co prosím? Jak říkám ta penalta byla jasná, ovšem tyhle zákroky bych penaltou netrestal.

Reagovat
smazaný uživatel

a treba zrusit ofsajdi aj to tam daj do tych tvojich pravidiel

Reagovat
smazaný uživatel

jasně to jsou totiž dvě stejné věci

Reagovat
Honza Matoušek

no jo, haha, zrušit ofsajdy.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí měl zakrytý výhled

Reagovat
Ronaldo.com

Zajimave zapas, vysledek asi prijatelnejsi pro Barcu ale verim ze je PSG potrapi minimalne tak jak dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu se zbavit dojmu, že Barcelona ročník co ročník LM líže piču rozhodčím a za to jejich hromadný sbíhání třeba i za pomezním a neustálý diskutování kvůli každýmu autu bych ty simulantský hobbity všechny vyházel. Posráná Barca

PSG

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak a preto dostava goly z offsajdov lebo im liže piču

Reagovat
smazaný uživatel

jak sem řekl - v LM celkem evidentně lížou piče za pencle a redky ojedinělá minela pomezního ve prospěch PSG mě o opaku nepřesvědčí.

Reagovat
fenixLFC

sorry ale ked gandalf chce znicit hobbitov...

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago Silva - nejlepší stoper na světě.

Reagovat
madridcan

Varane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No ... jestli takhle hraje vždy, tak i jo.

Reagovat
smazaný uživatel

si sa zblaznil pique je najlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Pigue si dneska s Ibrou vůbec nevěděl rady.

Reagovat
CHONG

Číslo na Boha Víš co Boučku, bež do prdele!

Reagovat
CHONG

Neměla být reakce, jinak Piqué je kopyto.

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes tvl Ale tak stejne 2:2 nic neresi, PSG to venku neuhraje.

Reagovat
CHONG

To vypadá, jak rozjezd gymnastické sestavy.

Reagovat
teenz

Něco na tom bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Brusny tanec s podlezanim tyce

Reagovat
smazaný uživatel

ta beznaděj...

Reagovat
smazaný uživatel

uaaa

Reagovat
alcantara

Ja mam 4ky dioptrie a videl som to...Stieve, si to ty?

Reagovat
madridcan

Ci pana Ved ten ofsajd bol jasny aj z prveho TV zaberu. Krajny asi cumel na Parizanky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ronaldinho_10

Pokud myslíš ten první gól, tak taky nechápu, jak to mohl nevidět - výhled měl ideální... U toho druhého jsem to taky hned nepostřehnul, ale možná tam ani nebyl Ibra v záběru, když šla ta svíce z větší dálky. V opakovačce to už bylo jasný i v tomhle případě.

Reagovat
madridcan

Jo prvy. Druhy som z krajneho pohladu nevidel este.

Reagovat
Kokesh

Když si myslíš, že Iniesta je v nesnázi a musí ztratit míč, to excelentní provedení, který má jedinečný na světě, kdy vše vypadá jako procházka růžovým sadem. Nejde mu vzít míč ani ho bránit osobně, fotbalista od pánaboha. Škoda, že se nikdy nedočká individuálních ocenění...

Reagovat
alcantara

Najlepsi futbalista Europy

Reagovat
Kokesh

Nejlepší fotbalový hráč, kterýho si dokážu představit ve futsale.

Reagovat
Kenneth

Tobě se někdo naboural na účet? Prohrál si sázku? Onanuješ nad něma víc než je zdrávo..

Reagovat
Kokesh

Píšu jen to, co si myslím. Za tou Messi onanijí si stojím tak pevne, jako za chválou na Iniestu i to, že Barca dnes odehrála fantastický utkání naproti všemu co se dnes odehrálo. Dokážu si živě představit, co by jsme hráli my bez Crise a Albiola namísto Pepeho/Ramose....nehledě na to, že by jsme možná hráli v deseti .)

Reagovat
Kenneth

... Nedokázali udržet ani jednou výsledek. Dohráli by jsme to úplně stejně.

Reagovat
Kenneth

Bez Matuidiho to budou mít v odvetě strašně těžký. Ibra by se musel zbláznit a udělat ten zápas sám...

Reagovat
-Carles-

Dobrý výsledok do odvety. Som zvedavý na zajtrajšie správy o Leovi, snáď to nebude nič vážnejšie. Gól na 2:2 zamrzí ale taký je futbal, bude to v odvete zaujímavejšie.

Ibra pekný gól, UEFAlona

Reagovat
Godwinson

Jsem hodně zvědavý na odvetu bez Matuidiho, tam by se mně mohla splnit nějaká pětka pro hosty ... bez něj budou úplně ztracení.

Reagovat
smazaný uživatel

dnesny zapas nam jasne ukazal ze barca teams nie je z tohoto svete...jasny dokaz prisiel v nadstavenom case tesne pred koncom kde el valdes prime sa pokusil premenit na transformera no zial vzhladom na to ze odchadza sa mu to nepodarilo

Reagovat
smazaný uživatel

Podle AS Messi údajně 3 týdny out

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně zítra jde na vyšetření, pak můžou tipovat

Reagovat
smazaný uživatel

najlepši hrač silva

Reagovat
smazaný uživatel

máte někdo link fíku na 2:2???

Reagovat
ADM

Messi pravdepodobne zadný stehenný sval ... kolko to može byť? 10 dní?

Reagovat
madridcan

Nebude to nic vazne. Nevysedaval by na lavicke.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ujfalusi ve studiu s tímto podobným zraněním údajně dohrával match a pak chyběl 2 měsíce..ale su v klidu, pokud jde o skřeta ve čtvrtek je stejně na treninku, zbytečné halooo

Reagovat
alcantara

podla katalanskeho radia 3 tyzdne...V prdeli komplet

Reagovat
66pepo66

Nemate niekto video na ten posledny gol PSG?

Reagovat
smazaný uživatel

Stark neurobil chybu v sobotu, lebo si uvedomoval dolezitost zapasu, dnes bezny zapas nebol moc dolezity, tak si dovolili aj nejaku chybicku no

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdu díš!

Reagovat
Eve95

Oba 2 goly PSG byli z Offsidu

Reagovat
smazaný uživatel

já bych se taky rád podíval na ten na 2:2, nemáš link?

Reagovat
Eve95

nemám ale ted sem to videl v TV a řekl bych že tam byl

Reagovat
smazaný uživatel

ten první určitě. Máš nějaký záběr u toho druhýho?

Reagovat
smazaný uživatel

není to zboku ale asi to nebyl ofsíd... http://www.youtube.com/watch?v=Na4g5_vpcZw

Reagovat
smazaný uživatel

určitě ne. To bylo přesně časovaný.

Reagovat
alcantara

Mascherano 6 tyzdnov. Vole, tie spiny parizske neodidu od nas po dvoch nohach. Nemozu.

Reagovat
Mercury

Vsak se oba dva zranili nejspis sami. Jak za to muzou hraci PSG? Hralo se tvrde, ale zadny prasacky zakrok, ktery zpusobil zraneni.

Reagovat
alcantara

Sorry, ale za ten slapak Verattiho, Ibrovo dohratie Alby, dohravanie akcie pri zrazeni sa Mascha s Albom...Neprajem im nic dobreho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Přesně o tom mluvil Bauer. Samé nadávky...

Reagovat
vodka

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

Official: Mascherano has a knee injury and is expected to be out for 6 weeks.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý výsledok do odvety,no potvrdilo sa že Stark je jeden z najhorších rozhodcov v Europe no nič snad tie ropné prasatá nakopeme Visca el Bárca

Reagovat
valloire

Přesně o tom mluvil Bauer. Samé nadávky...

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo a vy tak chtějte nějakou úctu

Reagovat
Swarley

Ujfa pěkný vysvětlení

Reagovat
patas92

to je mamlas fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eve95

já sem se balonu dotkl

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

presne toto nasi neprajnici nevidia...

Reagovat
smazaný uživatel

Mindraky im nedovolia priznat si pravdu.

Reagovat
valloire

a závist...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten brankový na to koukal snad z šesti metrů.

Reagovat
j_mrazik

Brankový to má v divném úhlu, ale pomezák tohle prostě musí vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

pomezního neřeším. Ten měl mít bílou hůl, ale ten pomezní měl Ibru nejblíž. Prostě to musel vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

A co to mal nahlasit? Vsak to nie je jeho praca z tej pozicie posudzovat ofsajdy

Reagovat
smazaný uživatel

jistě, ale mohl mu říct, že se mu ta situace fakt nezdála a jestli si je fakt jistý, že to nebyl ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

To by narusil doveru v kolegoch, jednoznacne to bola chyba postranneho, neviem kde bol, mozno na malej potrebe.

Reagovat
smazaný uživatel

jak píšu - jednoznačně je to chyba praporkáře, ale ten brankový to musel vidět taky ...

... no, takový ofsajd možná mohl vidět i postranní sudí na druhý straně.

Reagovat
smazaný uživatel

Preto som i pisal, brankovy rozhodca sa venuje len lopte pri brankovisku Pochybujem ze by sledoval postavenia hracov, ale viem ako si to myslel.

Reagovat
j_mrazik

I kdyby chcal u praporku a koukal přes ramena, tak to musel vidět. Tohle bylo evidentní. Ale tak stalo se, fotbalu to neuškodilo, spíš naopak a teď jsou v rámci možností spokojeny obě strany. Tady ta situace tolik nebolí jako některé jiné.

Reagovat
smazaný uživatel

Az ma napada zasadna otazka, ci to skutocne bola len ludska chyba . Ten ofsajd by videl i Baumgartner pri zoskoku zo stratosfery.

Reagovat
smazaný uživatel

Ujfi

Reagovat
smazaný uživatel

napsal sem mu sms-ku cez Aguerov mobil

Reagovat
Sarlin

Žádný ofsajd nevidím...

Reagovat
A Seleção

Prijde mi,ze obcas je Jankovi a Ujfimu za Libora trapne

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Priste at na Real pozvou Grygeru a resi ten brutalni slapak na CR.

Reagovat
Hejnak

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš Boučku kup si Zlaté stránky a neotravuj s tím

Reagovat
nani92

to štúdio na Prime je riadne vtipné,nechápem čo naň stále nadávate

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo telefonní čísla a hlavně účesy to opravdu k tomuhle zápasu patří

Reagovat
Swarley

to sice ne, ale zase je to něco jiného a docela jsem se teď nasmál

Reagovat
smazaný uživatel

tak ať si udělá nějakou talkshow s tématem fotbal a nedává to seriozního studia.

Reagovat
roman1978

přesně tak

Reagovat
patas92

vypadá to strašně seriózně

Reagovat
nani92

a anšo stale serioznosť? take seriozne info si najdeš na každej druhej futbalovej stranke,ale takéto veci pomimo nie..

Reagovat
patas92

že Ujfi s Jankulem spali v jedné posteli a proč teď mají dlouhé vlasy mě fakt nezajíma...kdyby jo, četl bych Blesk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

a když tě to nezajímá, tak proč to posloucháš?

Reagovat
smazaný uživatel

to je argument

Reagovat
roman1978

když něco nechce číst, tak to nečte

takže, když něco nechce poslouchat, tak proč to poslouchá?

co je na tom argumentu zcestného?

Reagovat
smazaný uživatel

je to FOTBALOVÉ studio tedy když ho zapnu předpokládám, že budou mluvit o FOTBALE. K tomu čekám na sestřih druhého zápasu a místo LM slyším o účesech a kdo s kým spal na pokoji. Tedy v televizním pořadu o FOTBALE bych nečekal tyhle věci.

Reagovat
patas92

Reagovat
roman1978

jenže na prima cool to není jen o fotbale. v pauze, před dalším sestřihem to má být podle programového ředitele zábava. proto angažovali boučka a je to vedeno tímto směrem. a ptá se na věci, co chtějí lidi vědět, ptá se na ty obyčejné blbosti. a přitom to jsou zajímavé blbosti a mě rozhodně zajímají. a jak vidím, tak spoustu lidí taky

Reagovat
smazaný uživatel

tak to mají napsat něco jako Polofotbalové studio v bulvárním stylu, v podtitulu pořadu a ještě lépe dát hned sestřih na druhý zápas, aby to ty které tyhle sračky nezajímají mohli Cool vypnout.

Reagovat
roman1978

ale ono to taky nějakou dobu trvá, než se to sestříhá a tak to musí nějak vyplnit. a vyplnují to dobře a vtipně.

Reagovat
smazaný uživatel

když nechceš ve fotbalovém studiu řešit fotbal a chceš toto tak fajn, ale stejně si myslím že by nebyl problém takové studio oddělit

Reagovat
CHONG

Tak třeba proto, že si nechci nechat ujít sestřih dalšího zápasu, to to mám pořád přepínat tam a zpátky jak jelito

Reagovat
patas92

třeba čekám na něco zajímavého

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Číslo na Boha Víš co Boučku, bež do prdele!

Reagovat
roman1978

však má pravdu

Reagovat
CHONG

A v čem? Kdyby byl Messi doopravdy Bůh, tak by to dneska asi neskončilo plichtou

Reagovat
roman1978

tak kdyby rozhodčí pískl jasný offside, tak by byla i výhra.

a taky se bůh zranil.

a taky je to rozhodně myšleno jako bůh fotbalu. je to sice nadsázka, ale i já ho za něj považuji.

Reagovat
CHONG

Tak v první řadě Bůh by se asi těžko zranil, zadruhé slovní spojení bůh fotbalu, bůh filmu apod, jsou neskutečné bláboly a zatřetí když Bouček řekl to slovo Bůh, tak teatrálně pokynul rukou vzhůru jakoby k nebi, je to zkrátka idiot.

Reagovat
roman1978

to je ale blábol. však to tím jen podpořil. a jak říkám, komu se to nelíbí, tak at se na to nekouká.

můžeme být rádi, že máme v televizi fotbal a nějak tu mezeru před dalším sestřihem musí vyplnit. je to úplně jednoduché, prostě to chtějí dělat více jako zábavu a ne jen tužku a rozbor akci a pořád ty samé otázky. a bouček se prostě ptá na věci, které lidi zajímají a na které by se třeba sami zeptali v hospodě.

mi osobně to rozhodně nevadí a zajímá mě třeba jaký byl becks v kabině apod.

Reagovat
Kenneth

Nedá se to poslouchat. Je to sice lepší než ČT, ale obě studia jsou podprůměrné. Ostudy.

Reagovat
Shevchenko

Mě Cool baví, sice Bouček to občas přehání, ale Jankula poslouchám moc rád, dneska i Ujfalušiho, minule Grygeru. I hosty má Cool mnohem mnohem lepší.

Reagovat
Kokesh

Fakt se Jankul někomu líbí? Mně možná jako fotbalista, ale né ve studiu.

Reagovat
Shevchenko

Tak hlavně hrál za AC a Baník (moje 2 top týmy), takže už jen z principu žeru každé jeho slovo.

Reagovat
Shevchenko

Tak hlavně hrál za AC a Baník (moje 2 top týmy), takže už jen z principu žeru každé jeho slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Reagovat
vodka

barca celkově asi lepší, ale závěr nezvládla... S messim by to bylo asi jiné kafe... a ibra je mrdka...

Reagovat
j_mrazik

Proč je Ibra mrdka?

Reagovat
vodka

celkově ho prostě nemám rád a v zápase jenom potvrdil, že je to prostě vůl... chodí nečistě do soubojů, ksichtí se jak chuj... sice tu barcelonskou trojku Mascherano, Alves, Valdes nesnáším, ale Ibra je dost podobný level...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry, ale studio na Coolu je naprosto geniální. Parádně se bavím.

Reagovat
C0br

Reagovat
Parker155

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Nechápu, co proti tomu někteří mají. Stokrát raději se podívám na Boučka s Jankulem, co si semtam udělají srandu, než na Vláška s Günterem a jejich analýzy.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to přirovnal k ženskejm - na ČT je to vyjetá prdelatá čtyřicítka, co byla někdy hezká ... ale bere se pořád hrozně vážně. A na Coolu je to koketní prsatá dvacítka, která svoji teatrálnost někdy i přehání, ale alespoň si člověk po jejím boku připadá, že žije a ne jen přežívá ...

Reagovat
smazaný uživatel

já bych to přirovnal ke zpravodajským relacím. Na ČT (kdysi) seriozní zprávy v seriozním kabátě, na Primě VIP zprávy, to je ta největší podoba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
CHONG

To člověk neví, jestli se má smát, brečet, omdlít nebo zvracet.

Reagovat
Free_player

brečet smíchy ... Bouček má otázky jak dítě ...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Hejnak

přesně

Reagovat
One-Real

mně to taky nepřijde špatný, nějaký hlubší analýzy se člověk občas dočká tady (vitasrp a podobně) a aspoň to neni suchý

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

moje rec

Reagovat
smazaný uživatel

Řeší se normální věci, u kterých si pokecáš u pivka, prostě paráda. Aspoň se odlišují od studia ČT, kde se sice řeší jen ty fotbalové věci, ale silně nezáživným způsobem.

Reagovat
CHONG

Ty u piva řešíš, kolik udělá Carlo cigaret za den, proč měli Jankulovský a Ujfaluši dlouhé vlasy a teď už je nemají a proč spolu spali v jednom pokoji?

Reagovat
roman1978

jasně a taky jak to bylo tenkrát na tom hotelovém pokoji, kolik tam bylo kurev apod. prostě normálka

Reagovat
smazaný uživatel

to vám teda pánové ty starosti fakt strašně závidím

Reagovat
roman1978

to nejsou starosti. ale kdybych už byl s nima, tak bych se na to rozhodně zeptal. určitě bych se zeptal na faul na messiho, určitě bych se zeptal na ten pokoj, určitě bych se zeptal na nějaké pikantnosti z repre. co je na tom divného?

Reagovat
smazaný uživatel

faul na Messiho fajn, ale zajímalo by tě jaký měli účes nebo s kým bydleli na pokoji? Vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavně klidně ať to tak dělají jak vidím tak lidi to z nějakého důvodu zajímá fajn. Tak skončí fotbal uděláme rozbor ve studiu, uděláme předzápasový rozbor druhého zápasu mrknem sestřih, rozbor druhého zápasu, dám znělku reklamu a jedu Fotbalovou show Libora Boučka. A neřeknu ani slovo.

Reagovat
roman1978

jenže oni chtějí být jiní. nechtějí dělat nějaké rozbory. od toho je tady čt. už když kupovali práva, tak byl záměr dát fotbal a nějakou show k tomu. prostě něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

a to je ta věc co je podle mě hodně špatně, jako říkám talk show o fotbale takhle uvolněne proč ne, ale do té doby pro mě ČT jasný vítěz a proti Boučkovi zlatý Vlášek s Lípou

Reagovat
roman1978

však vpoho. já mám ale jiný názor a prostě se mi to tak líbí mnohem víc

Reagovat
CHONG

Tak to jsem vážně rád, že chodím na pivo s trochu jinou sortou lidí.

Reagovat
roman1978

a co na tom pivu řešíte vy?

Reagovat
CHONG

Právo, kinematografii, hudbu (já jsem například velký fanoušek vážné hudby a kamarád hudby elektronické, tak jsme řešili jeho tezi, že mají ty dva styly hodně společného), gastronomii, fotbal, cestování atd., hlavně ale žádné bulvární srance.

Reagovat
roman1978

ale jasně, taky se hádáme o všem možném. nicméně k životu patří i toto. v hospodě má být zábava a ne jen vážná témata. a hlavně, jsme mladí jen chvilku, takže je třeba si pořádně užít a řešit holky a bulvár a to kolik jsme vojeli bab a kdo s kým, kdo víc, kdo byl v bordelu, kdo ukecal během jednoho večera víc holek, atd.atd.atd.

fotbal je sice pořád číslo jedna, nejčastější jsou hádky real barca. taky hlavní města, taky filmy taky hudba a koncerty, taky drogy. jéje. prostě život, obyčejný život a o tom je i to studio.

Reagovat
CHONG

To, že řešíš vážné věci přeci ještě neznamená, že to nemůže být zábava, mě prostě ty věci o nichž hovoříš nezajímají a lidé se kterými chodím do hospody to mají naštěstí stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

No, zrovna to o těch babách bych příliš nevytahoval. To přece jen není úplně normální téma k pivu, když už se sejde normální parta lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, my řešíme všechno z toho, navíc se i dovíme, kdo z nás, nebo blízko kolem nás, změnil vizáž. Pokud někdo z nás ví, kolik vykouří kamarád cigaret, mě osobně to zajímá a sdělení té informace zabere maximálně 5 vteřin, následný údiv dalších pět a jede se dále. Takhle bych mohl pokračovat do nekonečna. Zkrátka normální věci a postřehy. Spoustu lidí může zajímat, kolik toho Carlo vykouří, kdo s kým spí na pokoji a proč se ten a ten ostříhal.

Rozhodně máš ale právo vyjádřit svůj názor, jen to prostě zbytečně rozebíráš.

Reagovat
CHONG

Tak u vás to trvá "pět vteřin", to bych snad ještě přetrpěl, ale v tom studiu to trvalo půl hodiny a to mi zkrátka přijde příliš otravné.

Reagovat
smazaný uživatel

Své fanoušky to ale má, tak to ber. Navíc myslím, že jich nebude málo, když vezmeš v úvahu, že nejprodávanější noviny u nás jsou čistě bulvární a nejsledovanější zprávy jsou ty na Nově.

Reagovat
CHONG

Své fanoušky to samozřejmě má, ale na druhou stranu i poměrně širokou základnu odpůrců, soudě alespoň podle zdejších příspěvků, jinak s těmi zprávami na Nově a bulvárními plátky máš nepochybně pravdu, dle mého názoru je to velmi smutné, ale potvrzuje to, že na každé hovno se najde kupec.

Reagovat
smazaný uživatel

U piva řešíme, když někdo nějak výrazněji změní vizáž. Kdybych znal Carla nebo byl fanda jeho právě a věděl bych, že kouří, zajímalo by mě, kolik vykouří cigaret, stejně jako mě zajímá, kolik jich vykouří nějaký můj kamarád. Často u piva vzpomínáme, kdo s kým spal na pokoji, jaké to bylo atd.

Prostě normální věci, svým způsobem fotbalových. Pár zákulisních zajímavostí a rád se dozvím něco ze života Ujfalušiho nebo Jankulovskeho.

Reagovat
smazaný uživatel

*jeho práce

Reagovat
CHONG

Tak to jsem opravdu rád, že chodím do hospody s lidmi, které takové hlouposti nezajímají.

Reagovat
roman1978

a co řešíte vy, světový mír?

Reagovat
CHONG

Viz výše

Reagovat
roman1978

to byl dotaz na čonga

Reagovat
CHONG

No vždyť ano, ale tak znovu: Právo, kinematografii, hudbu (já jsem například velký fanoušek vážné hudby a kamarád hudby elektronické, tak jsme řešili jeho tezi, že mají ty dva styly hodně společného), gastronomii, fotbal, cestování atd., hlavně ale žádné bulvární srance.

Reagovat
smazaný uživatel

Do bulvárních sranců se zde ale s velkou chutí zapojuješ a počínáš si jako elitní čtenář Blesku,zkus tu vážnou hudbu pouštět častěji a hlavně ji poslouchat,pak ti zbude určitě míň času na neustále navážení se do Messiho a do Barcy.

Reagovat
CHONG

Do Barcelony a Messiho se možná navážím, ale na rozdíl od vás tu nerozebírám bulvární sračky, to vy tady pořád jedete bulvární bláboly proti Realu jako např. ty videokazety, jenž měl José poslat PSG atd., tak tady laskavě nelži a svoje rady si strč za klobouk.

Reagovat
smazaný uživatel

Během 15 minut vždy zjistím, co je u lidí kolem mě nového a jede se dále. Zbytečně to hrotíš, navíc máš možnost se na to studio prostě nedívat.

Reagovat
CHONG

To jistě, ale pokud třeba čekám na sestřih dalších utkání, tak to přece nebudu pořád přepínat tam a zpátky, abych věděl, jestli už je ten sestřih nebo jestli tam Bouček pořád mele nějaké nesmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde dělat spousty věcí, u kterých bys nevnímal, co se tam probírá, pokud se ti nechtějí sestřihy vyhledávat na internetu.

Reagovat
smazaný uživatel

*kdo s kým spal, když jsme jezdili na zápasy, turnaje atd.

* svým způsobem fotbalové

ach jóóóó

Reagovat
cristiano.K.

já se taky bavil,ale je zbytečně zdlouhavé. Samozřejmě je vtipný mít v mobilu Máma a pak Messi,ale dát po 45.minutách druhý zápas,kort když ten sestřih trvá 10.minut je výsměch.

Reagovat
roman1978

jenže sestříhat to trvá nějakou dobu a taky je jasně daná doba, kdy se můžou začít vysílat sestřihy dalších zápasů

Reagovat
rufus

Opět parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

Po deseti letech jsem začal sledovat fotbalové studio, skvělá zábava.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Tak Rssabauer měl dneska pravdu. S kým se to tady musíte potýkat,samé nadávky a přání zranění...Chudáci fans Barcelony.

.alcantara02.04.2013 23:01

Mascherano 6 tyzdnov. Vole, tie spiny parizske neodidu od nas po dvoch nohach. Nemozu.

Komár fcb02.04.2013 23:02

Skvelý výsledok do odvety,no potvrdilo sa že Stark je jeden z najhorších rozhodcov v Europe no nič snad tie ropné prasatá nakopeme Visca el Bárca

Reagovat
smazaný uživatel

To je ZASE halo okolo Messiho...a zítra trénuje :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledek je pro nás dobrý, remíza a dvě vstřelené branky na hřišti soupeře. Je vtipné, že výsledek udělal hráč, který hrát neměl a zařídil obě branky z ofsajdů. Každopádně chybovat je lidské, ale ta chyba u první branku je prostě neakceptovatelná, šlo to hned vidět, ani mě v začátcích nemrzelo, že dal branku, jelikož jsem byl přesvědčen, že bude odpískaný ofsajd, ale co už. Aspoň si mohli hloupější napsat bláboly o vlastní medicíně atd.

Nejlepší hráč PSG v odvetě hrát nebude, malé plus pro nás. Hlavní ale bude, jak to je tedy s Messim, protože jestli Silva zopakuje svůj dnešní výkon, bude potřeba, jelikož bych raději viděl zakončovat Abidala, který má snad dva goly za kariéru a Villa, Tello nebo Pedro jsou bez Messiho v zádeli.

Rád bych věděl, jak jsou na tom s reflexy a ovládáním těla všichni, jenž se zasmáli Valdesovi za tu druhou branku. Rozhodně je zde spousta výjimečných lidí a jejich smích je oprávněný. Jen jsou výjimeční jinak, než si myslí.

Tahle diskuze opět ukázala, co za špínu špinavou tady chodí házet špínu Barcelonu. Opět jako u toho ofsajdu, aspoň se mají ti hloupější čemu zasmát a mají komu dát palec.

Reagovat
Kenneth

Jak bylo v Kuala Lumpur?

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to bylo více, než jen Kuala Lumpur. Každopádně naprostá paráda, hlavně ,,bazén'' na střeše Marina Bay

Reagovat
Kenneth

A setkání se všemi piloty formule 1 ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem spíše na Nascar. Formule a vše kolem toho mě nezajímá.

Spíše jen rýpeš, ale ujišťuji tě, že koupání v Marina Bay není vůbec drahá záležitost. Každý, kdo má na dovolenou v Singapuru si může na 100% dovolit ten neskutečný zážitek

Reagovat
roman1978

druhá branka rozhodně offside nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, hodnotil jsem z jednoho záběru, má chyba.

Reagovat
roman1978

já si to původně taky myslel, ale rozfázoval jsem si to

Reagovat
Fairplay

Nejslavnější muž na planetě.. Sorry, ale to je vážně moc

Reagovat
roman1978

však je to vtipné a s nadsázkou a úplně vpoho

Reagovat
Fairplay

Ale proč celé studio mluví jen o Messim, vždyť já bych třeba mnohem radši se dozvěděl i nějaké jiné informace, klidně podobné "drby", ale nemusí být pořád všude jen Messi, Messi... Stejné jak to jeho "zranění", vsadím 100 na to, že do dvou dnů trénuje

Reagovat
roman1978

protože velkou spoustu lidí to prostě zajímá. a asi mnohem méně lidí zajímá zase třeba něco o veratim. je to komerční televize. jednoduché

Reagovat
Fairplay

Zrovna Verratiho jsem chtěl dát jako příklad, že o něm bych se rád něco dozvěděl ok, já stejně koukám o asi 8 minut zpožděně, takže teď už je úplně jiné téma

Reagovat
CHONG

Co přesně je na tom vtipného?

Reagovat
smazaný uživatel

vaše žlučovité příspěvky.

Reagovat
CHONG

Tak mně je jasné, že tobě se to jako materiál k masturbaci hodí, ale já bych v tom studiu rád slyšel i o někom jiném než pořád dokola o Messim, zvlášť když dneska odehrál jenom jeden poločas a kromě gólu nic nepředvedl.

Reagovat
roman1978

už hooodně dlouho nepadlo o messim ani slovo

Reagovat
CHONG

Tak nacpat ho i do rozboru Bayern - Juventus, to už by byl opravdový kumšt.

Reagovat
roman1978

a hlavně, většinu lidí zajímá všechno o messim. můžou o něm básnit a mluvit klidně do půlnoci. mi to vadit nebude. budou o něm mluvit i zítra při zápasu realu atd. je to prostě fenomén a nejde se jej jen tak zbavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Všeho moc škodí.

Reagovat
F.Torres

fenomén je jen jeden a to Cristiano Ronaldo On není fotbalista, on to je stroj a dokonalost

Reagovat
roman1978

jo a proto o něm nikdo nemluví. proto je pořád za messim. proto o něm nikdo netvrdí, že je to nejlepší hráč všech dob.

cris je super hráč, už jsem ho i viděl naživo a byl jsem z toho hotový. jel jsem jen kvůli němu na old trafford, ale leo.........bože, ten je úplně někde jinde.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

V jakym svete zijes, proboha.

Reagovat
F.Torres

aha a kdo mluví o Messim jako o nejlepším? Ronaldo je dokonalý ve všem, nemá žádnou slabinu, je to neskutečná osobnost, co víc musí dokázat? Podle mě nic dokazovat nemusí, už ted překonal všechny fotbalisty, který jsem mohl pozorovat v televizi. Dokonce i Zidana..

Reagovat
roman1978

skoro každý. mimo fanoušku realu a haterů barcy. ale čtyři zlaté míče za sebou mluví samy za sebe. a na kecy tipu, že to vyhrát neměl apod. nereaguji. historie je jasná. vyhrál? vyhrál.

Reagovat
F.Torres

fanoušků Realu a haterů Barcy? Tyjo tak to jsi označil 80% populace... No a? Mě nějaký míče nezajmaj, Messi mě prsotě nebaví. On to je takovej suchar, Ronaldo vnáší emoce do hry, líp se na něj kouká a myslí i na diváky... Nikdy nemá dost, pořád se chce zlepšovat...

Reagovat
roman1978

no ale pořád více lidí se raději kouká na lea. každý o něm pořád mluví. cris je prostě ten druhý v pořadí. a 80 procent populace to asi taky nebude. a kdyby ty zlaté míče vyhrál cris, tak by tě to zajímalo, co?

je to jediné měřítko toho, kdo je jak dobrý.

leo nemusí dělat parádičky, kterýma už několik let nikoho neobešel, leo nemusí bouchat pěstičkama do země, když se mu něco nelíbí apod.

nejlepší argument je: sice jste vyhráli, ale i tak jsme byli lepší my a proto jsme nejlepší. leo vyhrává všechny trofeje, trhá jeden rekord za druhým a cris mu jen sekunduje. a i kdyby nikdy nedal gol jinak než levou nohou, tak co? i tak jich tou levou dá víc než cris všema částma svého těla dohromady.

ach jo, stejně to nemá cenu. zase napišeš argument, já další a nikdo nikoho nepřesvědčí.

takže leo a cris jsou nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohu napsat jen to, že mě vždy bavil argument, že je Ronaldo lepší, jelikož je komplexnější. Jak jsi napsal, Messi dá více branek jen levou nohou, než Ronaldo vším, co má a o důležitosti obou hráčů pro svůj tým netřeba diskutovat.

Oba jsou fenoméni a ty žvásty o světci Ronalda komentovat nehodlám, jako útržek výživných FB diskuzí, kdy se nějaký moula s CR7 mezi jménem a příjmením jde ukázat na fanpage Messiho.

Je úžasné, jak je Ronaldo komplexní, ale nejde to vyzdvihovat jako argument při souboji Messi x Ronaldo.

Reagovat
F.Torres

Tady jde o to, že Messi působí jako suchar, kterýmu to je absolutně jedno, plouží se po hřišti jakoby nic, pak dá gol a zase nic. Ronaldo mě mnohem víc baví. Je akčnější, víc tý hře dává(emocionálně, technicky). Navíc Messi nedokáže ničím nějak extra překvapit narozdíl od Ronalda.

Reagovat
F.Torres

asi takhle, soutěže už mě dávno nezajmaj, vždycky to totiž vyhraje někdo jinačí než tipuju a z mýho pohledu to je většinou absolutně nezasloužený... V současnosti více rozhodují sympatie než umění, tak to bohužel je...

Jinak na zbytek nebudu ani nějak reagovat, nemá to prostě cenu, ale Ronaldo je jedinej hráč, u kterýho jsem změnil názor. Dřív jsem ho absolutně nesnášel, ted ho miluju(není to způsobeno přestupem do Realu, už v ManU jsem ho začínal mít rád..)

Reagovat
smazaný uživatel

Navic nejen fotbalove, ale i lidsky. Ronaldo je proste fenomen dnesni doby.

Reagovat
F.Torres

viděl jsi Cristiano Ronaldo - chlapec který měl sen a Cristiano Ronaldo - Tested to the limit?

Reagovat
roman1978

jo, viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře jsi udělal

Reagovat
roman1978

já vím, já ho mám moc rád.

hlavně, když si na euru v portugalsku hráči stěžovali na nový míč roteiro a cris řekl, že mu to je jedno, že bude hrát klidně i s hadrákem, hlavně když to bude balon. prostě šéf.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Puyol, Adriano a Masch mimo, Bartra zatím nepřesvědčuje. Dočkáme se dalšího velkého návratu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem fakt zvědavej na sestavu do odvety...

Reagovat
madridcan

Veril by si mu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážu říci, prý ještě potřebuje dost zapracovat na kondici, ale do nominací se asi nedostává jen tak. Tohle je otázka pro Tita a spol, kteří ho denně vidí v trénincích, ale kdyby šlo do tuhého (a bylo to jen trochu možné), určitě by dostal přednost nerozehraný Eric než nerozehraný Bartra.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, on se vlastně vrátil Abi ....

No ... já bych ho zkusil o víkendu proti Baleárům a uvidí se. Každopádně radši nerozehraného Abiho, než zase vidět Bartru.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, jestli se dostane aspoň na lavičku. Strašně bych mu ten comeback přál.

Reagovat
herbage

no, zrovna Bartra by si šanci zasloužil. Kdybys neměl krátkou paměť a vzpomenul na začátky Puyola, tak ten by jako 20 letý mladík dneska šanci vůbec nedostal

Reagovat
smazaný uživatel

řeknu to takhle - máme jeden mač na to, abychom vybrali, kdo bude hrát v odvetě vedle Piqueho. To není o nějakým zkoušení, to je prostě 90 minut a jde se do odvety ... Tady to je ohne prdel.

A Bartru už jsem popisoval.

Reagovat
herbage

tak já neřikám, že by měl v odvětě hrát hned základ, ale že na odepisování ho jako hráče je dost brzy

Reagovat
smazaný uživatel

já ho neodepisuju. Jen si nemyslím, že by byl dobrej nápad ho dávat jako hlídače pro Ibru ...

Reagovat
alcantara

Lenze Bartra lietal ako spina v kybli v subojoch proti Vigu...Vies si ho predstavit proti Ibrovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Inak bez Messiho mal Alexis dve golovky !

Reagovat
smazaný uživatel

a zachoval se v nich přesně podle svého - první ani nezakončil a druhou napálil z voleje na kasu takovou střelou, která vyjde jednou za sezonu a ještě ne někomu, kdo se při gólovce rozklepe jak ratlík a bojí se, že to zase podělá.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. Ja sa kazdopadne tesim, ze sme si tie golovky vytvorili aj bez Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis je zralý na psychologa, má neskutečný blok, který je třeba odstranit.

Nebo je opravdu tak marný, což je ještě famóznější, než rekordy Messiho.

Reagovat
Eve95

2. Možnost ..

Reagovat
smazaný uživatel

dneska 2 zápasy a v každém z nich jeden gól z ofsajdu fakt super k čemu tam sou ,ať jdou pískat kuželky

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli jsem viděl tu opakovačku z Bayernu dobře, tak tam ten ofsajd byl opravdu milimetrový (kdo ví jestli vůbce nějaký). Hráč Juve měl hodně u brány nohu, řekl bych. Ale jak říkám - potřeboval bych to vidět víckrát.

Každopádně souhlas - nechápu, proč brání videu, když padají takovéhle góly.

Napadá mě snad jen to, aby takovéhle góly mohly padat ...

Reagovat
Kokesh

A video by se používalo jen u ne/offsidu kdy padne gól?

Reagovat
smazaný uživatel

pokud padne gól, tak je to jasné. A pokud by gól nepadl, tak by to hru nijak neovlivnilo ofsajd/neofsajd.

Reagovat
Kokesh

Kdy někdo napíše konkrétní údaje, kdy by se mohlo video použít. To hráči budou mít něco jako Challenge v tenisu? Využiješ video jen u gólů, nebo i červených, žlutých (po kterých má třeba hráč stop v odvetě), špatně odpískaných autů, rohů, po kterých dostaneš gól...nebo proč by se video mělo zavést tak jako v hokeji u gólů? Vždyť i červená karta může hru ovlivnit daleko více, než jeden gól inkasovaný z offsidu.

Fotbal se hraje několik set let, mění se podmínky, vše se vyvíjí kupředu tak jako v životě, ale já osobně se nechci dožít dne, kdy by mělo ve fotbale rozhodovat video. A ten čistý čas v hokeji je pro mě zásadní, rozhodující oproti fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

já už to psal nejmíň desetkrát. Ale napíšu ti to zítra z práce pojedenácté. Stav se.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych zavedl video především přímo v brance - tzn. zjistit, zda míč opustil brankovou čáru. Udělat to ještě u ofsajdů, tak to bude strašný bordel. Např. když by rozhodčí ofsajd odpískal a ten nebyl, pak už se s tím jako bude dělat co? Jediné, co mě ještě napadá, je řešit takto penalty. Otázka je, jestli by po všech zákrocích ve vápně pak sudí 10x za zápas neběžel k videu. Ale řešit takhle ofsajdy, či fauly, je blbost a prakticky to nejde. Když to rozhodčí zapíská, i přestože chybně, co jako bude následovat? Tu šanci která nebyla ofsajdová už jim nikdo nevrátí, musí se holt počítat s tím, že lidský faktor do sporů patří a chyby taktéž. Ale jsem pro zavedení videa na brankovou čáru, to je podle mě potřeba. A na ty penalty třeba s omezeným počtem pokusů ( 2 na každý tým ) za zápas. Toť vše.

Reagovat
Kokesh

Ano, probíraná situace na mistrovství. Ale kdy pak bylo video potřeba? Po pravdě nevím a takových situací je minimum. Mně by bohatě stačilo, kdyby ti komedianti ala brankový rozhodčí byli bráni právoplatně tak, jak se nazývají. Připadá mi totiž, že je to jen vstřícné gesto od papalášů, aby se aspoň něco dělo. Prostě vidím jasný faul ve vápně, mávnu. Vidím penaltu, mávnu. Vidím kurva ruku, tak ji mávnu. Ale musím mít ty placený ruce na mávání a né jen na držení praporku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti brankoví rozhodčí jsou nejvtipnější výmysl UEFA, co jsem kdy viděl. Ty jsou tam fakt uplně k hovnu. Ale to video bych do fotbalu pustil fakt jen hodně omezeně. Třeba i jen na tu brakovou čáru, aspoň se dostanou pryč kontroverzní momenty, které mohou rozhodovat, i když jich je málo. Jinak to vážně do fotbalu nepatří.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak můžu.

Těch možností je samozřejmě více, ale třeba bych to dal tak, že by týmy měli challenge (jak píšeš). Měly by třeba 3 šance za poločas, aby se zkouklo video. A stejně jak v tenisu - pokud by měly pravdu, tak by jim možnost zůstala. Dále by se mohly kontrolovat všechny góly skrz ofsajd, faul na brankáře nebo podobné viditelné věci. To by hru nezdržovalo, protože by se kontrolovalo v době, kdy stejně hráči slaví. Dále by si sudí mohli nechat zkontrolovat svoje rozhodnutí, kdyby si nebyli jistí. A stejně jak v hokeji by se postupovalo tak, že kdyby si sudí myslel, že došlo k přestupku, tak by hru zastavil. Kdyby si myslel, že k přestupku nedošlo (ale nebyl by si zcela jistý), tak by hru nezastavil. Tady by se postupovalo tak, že by se kontrolovalo video při běžící hře a pak by se rozhodnutí případně zrevidovalo. Třeba by šel jeden tým kopat pentli.

Reagovat
smazaný uživatel

měly

Reagovat
Hejnak

Kde je Milan ?

Reagovat
nani92

v krčme

Reagovat
smazaný uživatel

Na 3.priecke v Serii A.

Reagovat
Miguel19

Já to jenom tak poslouchám, ale dvojka Ujfaluši+Jankulovski je super

Reagovat
nani92

Reagovat
CHONG

Ale Bouček je strašidelný.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

valdes = transformer

messi = goald - falosny boh

Reagovat
smazaný uživatel

Pre nezaujatého fanúšika určite pekný zápas. Do prvého gólu hralo PSG pekne a bolo určite prekvapením, že sa Barca dostala do vedenia ako prvá. Ale ten pas Alvésa ako aj zakončenie Messiho bolo lahôdkové. Potom sa PSG do polčasu nespamätalo a vcelku by ma zaujímalo, ako by sa dohral polčas keby ho Messi nemusel prestáť pri postranej čiare aj keď to bolo iba cca 7-8 min.

V druhom polčase sme si mohli znova pozrieť hru bez Messiho a hráči sa museli znova spoliehať sami na seba. Opäť sa ukázalo, že ten rozdiel je dosť veľký a že bez neho by Barca najmä pri útočnej nemohúcnosti ostatných útočníkov ťažko vyhrávala tak ľahko resp. ten rozidel medzi tímami by už nemusel byť tak veľký. Tá závislosť je dosť veľká a aj keď sa na neho nadáva, že nebehá a občas stráca lopty v budúcnosti môžeme mať problém.

Páčilo sa mi, že už v druhom zápase v LM sa Villa pohyboval na hrote a zamestnával tak stopérov súpera a Messi hral viac z kraja alebo z druhej vlny. Alvés dobre podporoval a Alba

dostal pokyny brániť a moc sa nezapájať do útočenia už kvôli Mourovi.

Penalta jasná, Alexis z toho vyťažil jediné čo sa dalo a využil školáckej chyby brankára PSG. Na druhej strane Vicky podrží v ťažkých momentoch zápasu a na konci dostane takýto gól, viem že tam bola teč, ale Bartra zmenil ten smer len trochu. V tomto má Vicky proste rezervy nie je to prvý gól, ktorý dostal po jemnom teči.

Dneska jednoznačný MOTM na strane Barcy - Alvés a dúfam, že ostane ešte sezónu (škoda tej zbytočnej žltej a rizika, že nebude hrať jeden semifinálový zápas ak postúpime) a na strane PSG - Thiago Silva ak hrá takto pravidelne tak o to väčšia je to škoda, že sme ho nezískali a to gesto po tej inkasovanej penalte, proste borec.

Výsledok do odvety skvelý a ak chceme postúpiť do semifinále doma musíme proste vyhrať. Ten zápas bude veľmi zaujímavý nakoľko PSG nebude mať čo stratiť a môže staviť

všetko na útok a uvidí sa čo im to prinesie. Naviac, bude zaujímavé sledovať ako vyriešia absenciu Matuidiho v strede poľa a uvidíme ako my vyriešime absenciu Mascherana v obrane a ako to polepíme + pravdepodobne bude out aj Messi prvé odhady hovoria o 3och týždňoch.

Malá otázka do pléna na miestnych odborníkov, zaujímalo by ma koľkokrát sa musí ešte Barcelone ublížiť aby tie "božie mlyny" sa prestali točiť resp. sa začali točiť zase opačným smerom. Ďakujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl bych to tak na gol z ofsajdu v každym zapase jeste tak po dobu 5ti let

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím , že ty bys to v zájmu madridské spravedlnosti viděl spíš na doživotí , když už to celý život takhle probíhá.

Reagovat
iamek

Bylo vidět kdo radil PSG.Typický Mourek.Rozkopat Barcu když na ni nemám herně.A nechat pískat skopčáka když Bayernu se hodí vypadnutí Barcy je divné.

Reagovat
alcantara

Ancelotti (coach PSG): "The penalty on Alexis wasn't one, it was a gift from the referee."

Enoug said.

Messiho ucast v odvete vraj vylucena, semifinale neiste.

Reagovat
-Carles-

Priskoro robiť závery nad Leom.

Reagovat
smazaný uživatel

snad to jednou bude tak, že tady přijdu po zápase který se sudímu nepovedl a nebudu tady číst blbosti o božích mlýnech, konspirační teorie, výsměch ale nějaký normální rozbory situace

Reagovat
smazaný uživatel

těžko když rozhodčí umyslne ovlivnil zapas barcelony ve prospech prave jí a to uz po nekolikate nejenom v tomto kalendarnim roce.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

a ze všeho nejhorší jsou trpaslíci

Reagovat
kiwwi

to je fakt neuveritelne...pod zapasom Bayern - Juve sa takisto riesia rozhodcovia, z Clattenburga sa robit komediant a pritom odpiskal normalny zapas s chybickami na obe strany - naprosta klasika

Reagovat
smazaný uživatel

všiml sem si, tam jsou zase hysterické výlevy kvůli nějakým simulacím či co

Reagovat
kiwwi

jj, vsetci placu ze sa simuluje, a ked dal Clattenburg po zltej karte simulantom na oboch stranach, tak zasa placu, ze to simulacie neboli

Reagovat
smazaný uživatel

no urcite se tak stane ale bud uz bude konec zeme anebo prijde znova Jezis a zavede mir

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych se nekdy rad dockal toho, ze se nebudou ovlivnovat utkani ve prospech Barcelony, ale obavam se, ze to jeste nejakej ten cas nepujde..

Reagovat
smazaný uživatel

já se na tuhle udičku nechytím, ale čekám kdo přiletí s Plzní jako první

Reagovat
Godwinson

Ke studiu na Coolu, vůbec to není můj šálek čaje, nelíbí se mi a ty dva reprezentanty taky nemám moc v lásce, ale dnes to nebylo špatné. Když je tam ale ten druhý, co dělal na Primě PL, tak je to naprostý otřes a Vlášek je proti němu Bůh televizního vysílání.

Reagovat
cristiano.K.

nejhorší na tom je,že řeknou "za chvíli se podíváme na druhý zápas". Ok, komentář k zápasu, dlouhá reklama a pak začnou řešit Ujfiho zákroky a sestřih dají až po 45minutách? Šílený!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední věta , jinak nesouhlasím.

Reagovat
Godwinson

To sis dovolil moc

Reagovat
cristiano.K.

měl jsem 1X, takže díky šampioni

Reagovat
smazaný uživatel

já bych to v 93. rozškubal si dobrý pokud si tak neučinil

Reagovat
cristiano.K.

po tom internetu se to špatně trhá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspon poskrabal monitor.

Reagovat
cristiano.K.

tak sralo to i z toho pohledu,že když už byl uznán nesprávně gol,tak už to vyjít mohlo......no a vyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

To samo sebou, Viki malokedy sklame.

Reagovat
smazaný uživatel

já měl Bayern 1 a X v Paříži. Ještě čekám zítra na Málagu a měl bych chytit kurz 20.

Reagovat
Shevchenko

Zítra x

Reagovat
smazaný uživatel

Málaga to musí dát. Můj účet potřebuje injekci (a tahle by byla pořádná).

Reagovat
cristiano.K.

ta kombinace s Malagou je šílená

Reagovat
LAM

Šílený výkon toho debila Starka a jeho kolegů.Dva neregulérní goly od PSG a ten první úplně komickej-nejdřív šlapák na Alvese pak se hraje když jsou dva hráči Barcelony na zemi a v takovym případě se má hned přerušit a né nechat dohrát a pak je posílat za lajnu oba a k tomu gol z 2metrovýho ofsajdu.

Nu což šejci jsou hodně bohatí.

Reagovat
CHONG

Ten druhý gól byl regulérní.

Reagovat
cristiano.K.

Ibra dal sice gol z ofsajdu a na jeden přihrál,ale jinak se mi teda vůbec nelíbil. MOTM dost jednoznačně Silva - Alves. Snad aspon utichnou ty kecy o uefaloně. Penalta jasná,ačkoliv by ten míč samozřejmě neměl, v téhle situaci má golman už jen naznačit rukama a pak je stáhnout.

Reagovat
Kokesh

I tak se to někdy pískne. Pro mě je to stejná situace, jak když si protihráč myslí, že bude mít míč a naproti tomu fauluje. Jen tady je to souboj hráč vs. gološ a v pok. území. Chytrost hráče a pomalost brankáře, penalta ale stoprocentní!!

Reagovat
LAM

Pokuď bude Messi v pořádku tak si myslim že si postup pohlídáme,na NC hrajem daleko líp ale bez Messiho by to byl velký problém.Tým je na něm závislí a i když se říká že každý je nahraditelný tak Leo letost 57+17 opravdu je ten asi jediný kterej není!

Reagovat
Messiáš

Snad bude Leo v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Predbezne - mimo na 3 tydny pro svalove zraneni (zdroj : radio catalunya)

presneji az po vysetreni v Barcelone dnes. V zadnem pripade ale nestihne odvetu...

Reagovat
ronaldik

Ať je klidně v pohodě lidsky, ale fotbal ať už si nekopne

Reagovat
alcantara

Akyto rozdiel medzi pozapasovymi vyjadreniami Roury, Iniestu ci Xaviho a saska Ancelottiho. Velmi poucujuce.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybyste remizovali doma vy, tak mluvite taky jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě bychom se neztrapňovali po zápase, kde by nám pomohli sudí, abychom ještě brečeli jak Carlo ...

Reagovat
valloire

Co trávník? Nebyl moc suchej?

Reagovat
alcantara

Prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

To je pokryteckej zm-d. Tak o ofsajdu, kterej viděl celej svět, mlčí. A o penaltě řekne, že dal za Barcu ten gól sudí.

Reagovat
smazaný uživatel

Neúčast Messiho samozřejmě ztráta je, to se nebudeme vůbec bavit, ale není to tragedie, jak se z toho tady dělá. Já se naopak na odvetu bez Messiho těším. Ti hráči mají víc jak týden na to, aby se připravili, že budou muset vytáhnou to nejlepší, co v nich je. Messiho roli střelce převezme David. Místo Davida na křídlo Pedro, kterej to odmaká parádně i dozadu a uvolní trochu víc ruce pro tvorbu hry od Iniesty. Jen se děsím, aby tam Tito nedal Cesca, kterej se stává víc a víc spíš přítěží. I včera byla jeho hra směšná. Jak nehraje na svým fleku (Xavi), tak hraje špatně ...

A jak nahradit Mashe? Asi tím Abim. Další volbou pro mě je Song. Bartra až třetí.

Vicky - Dani, Pique, Abi, Alba - Sergio, Xavi, Iniesta - Alexis, Villa, Pedro.

Visca!

Reagovat
smazaný uživatel

Já druhej poločas nekoukal, co se stalo, že mají hovada potřebu zas urážet Barcelonu a mluvit o ní jako o cirkusu apod. ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dani dostal šlapák jak prase, po kterým zůstal ležet. PSG se přesně podle fair play vrhlo do útoku po Daniho straně, což skončilo docela divným Mashovým faulem na žlutou a nebezpečnou standartkou. Hráči samozřejmě protestovali.

Další situace byla, když se po rohu srazili dva Barceloňáci a zůstali ležet na zemi. PSG to zase využilo k další šanci Ibry, kterou vyrazil Vicky na roh. A ikdyž se kvůli těm dvěma nepřerušovala hra, tak je Stark vyhnal za lajnu, takže Barca musela roh bránit o dva úbránce chudší, což se samozřejmě hráčům taky nelíbilo a protestovali. Další situace vznikla, když si Villa obhazoval obránce a šel by do brejku, tak Stark fouknul opravdu zvláštní faul Villovi (hned po tom dal Ibra ten gól) ...

No ... situací, kdy se tam naši rozčilovali, bylo dost. Nedivím se jim.

No a pak samozřejmě někteří hateři nerozchodili tu penaltu, která sice byla. Ale byla pro Barcelonu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo táák.. takže chození za rozhodčím se jim nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

No jistě. Co jinýho si mohli hateři najít ...?

Reagovat
smazaný uživatel

Šílený..

Reagovat
smazaný uživatel

Dolarovsko-muhamadovsko-madridcanskej odkaz žije dál.

Reagovat
madridcan

Ja s takymito vecami nemam nic spolocne, ale otret hubu si si musel. Si strasny zufalec a komicka postavicka

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

copak se nezdá? A přesně, prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Co po něm ještě chceš? Je rád , že dal větu dohromady a ty ještě prudíš .

Reagovat
drussbarb

No větu snad ani ne

Reagovat
Pigeon

Tobě za ten freestyle co tu předvádíš tvé slepé obhajování čehokoliv pro Barcu a shrnul jsem to do reakce, která mě nejvíc pobavila...nebo je to zakázané?

Reagovat
smazaný uživatel

"slepé obhajování" - uveď příklad

Zkus nějak rozvést svůj názor na problematiku. Rád si ho přečtu. Smajlíky jsou fajn, ale měly by doprovázet text.

Reagovat
Pigeon

šlapák jak prase ... docela divným Mashovým faulem na žlutou ... což se samozřejmě hráčům taky nelíbilo ... Stark fouknul opravdu zvláštní faul Villovi ... kdy se tam naši rozčilovali, bylo dost. Nedivím se jim....samozřejmě někteří hateři nerozchodili tu penaltu, která sice byla ...

U těchto částí vět jsem se pobavil konkrétně nejvíc...ukazuješ své silně subjektivní hodnocení slovama, které volíš. Opět jsi ukázal svou neschopnost podívat se na zápas lehce míň sujektivněji, než je tvůj standard. K zápasu se vyjadřovat nebudu, jelikož jsem ho nesledoval, což neznamená, že se nemohu vyjádřit k tvé reakci, neboť mě pobavil jazyk, který jsi použil/který užíváš

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl tam šlapák jako prase?

nebyl ten faul na žlutou divný?

nebyl ten faul Villy divný?

A jo, tak už to vidím. Tys to ani neviděl. Pak se té tvojí reakci docela divím. Teda jinak to řeknu - divím se, že se vůbec pouštíš do diskuse o zápasu, který jsi neviděl. Motivace k takovýmu činu mi nedochází, ale je to tvá volba.

Reagovat
Pigeon

Již jsem to jednou napsal, ale dle reakce to píšu znovu. Směju se jazku, který volíš...Pokud tak píšeš pořád, rád bych, kdyby jsi napsal, kdy hráč Barcy fauloval jako prase, rozhodčí odpívskal nějaký divný faul třeba Ibry, nebo že hateři (jak módní, komické a bez nápadu) nerozchodili třeba druhý gol PSG pokud jsi to výše někde napsal, tak se omlouvám

Reagovat
smazaný uživatel

Barca "jako prase" nefauluje. Zpravidla ...

Faul Ibry? Nevšimnul jsem si divný faul Ibry.

Gól PSG rozchodili všichni vcelku v klidu. Proč by mělo haterům vadit, že dalo PSG gól?

A jazyk volím češtinu. Měl bych psát na české fórum jinak?

Reagovat
Pigeon

klasika... tak když Barca nefauluje jako prase, tak třeba napiš, že jejich hráči jsou simulanti a ubrečenci, to už sedí

Reagovat
smazaný uživatel

zkus mi napsat nějakou situaci, kdy se tak zachovali. Já to pak popíšu.

Reagovat
valloire

tolik času asi nemá

Reagovat
Pigeon

http://www.youtube.com/watch?v=s3KTZZ01MXA proč potom kulhá, když se ho nedotkl?

Reagovat
smazaný uživatel

blbě kopl do balonu

Reagovat
Pigeon

omluva bude stačit

Reagovat
smazaný uživatel

A abych to ukončil. Po tom všem se ještě Ancelotti tváří na tiskovce jak boží umučení.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ančeloty je opravdu Murýňovský trapák , opravdu nechápu , co se mu nelíbilo , myslím ,žer za petráky dostali maximum , ten ofsajd při prvním gólu byl naprosto evidentní a úmyslně neodmávaný a šlapák na Alvése? To byla hrůza , v tu chvíli jsem si řekl , že to nemůžeme vyhrát a když jsem viděl , jak vykázal Masche a Albu , tak jsem si myslel , že to nebude ani na bod.

Reagovat
valloire

Ty si tady na něco stěžuj. Zase si bereš zbytečně do huby Real,i když nehrál. A takovýhle ztropí vždycky největší humbuk,když se někdo trošku otře o Barcelonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně gól z ofsajdu to nebyl a zákrok na Alvése byl čistý , jako od Pepého.

Reagovat
valloire

A to si z toho,co jsem napsal,vyčetl? Tak to gratulace k výbornému čtení mezi řádky. Alves potřebuje zjistit,co to šlapák je,takže ho ani trochu nelituju. A jo,Ibra ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě abys ho litoval ,jsi fanda Madridu ,ten chce vidět zlomeniny hráčů Barcy,ne? Stačí tvůj oblíbený a tebe vystihující blijící smajlík, ať se nezdržujeme.

Reagovat
valloire

Blijící smajlík používám jen výjimečně. A po zápasech s Realem jsem si nevšiml,že by měl někdo z Barcelony zlomeninu. A to to jsou samozřejmě brutální zákroky. Divný.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám na hodnocení goalu a tam je hvězda zápasu Ibra ( ). Naopak nejlepší na place Dani má jen 3 hvězdy a tím pádem promůrný výkon.

Flop mače je Villa a s tím se dá souhlasit. Včera mu ten mač nesedl.

Reagovat
Shevchenko

Taky mě to pobavilo, ale prostě má 1+1

Reagovat
alcantara

Tento dvojzapas jednoducho musime vyhrat. Kvoli Ancelottimu, Ibrovi a vobec PSG ako takemu, pre Messiho, pre Mascha. Vypadnutie by bolo po vcerajsku obrovskym sklamanim, ktoremu sa len tak nieco nevyrovna.

Reagovat
CubONE

Thiago Silva ukazal, ze he najlepsim stoperom sveta

Reagovat
smazaný uživatel

Barca předvedla velmi dobrý výkon jen škoda vyrovnání na 2-2 a zranění Lea a Mascherana !!!

Ibra dal gol z jasného ofsajdu ! Psg to bude mít na Nou Campu velmi těžké a myslím si že prohraje o 2 branky určitě ...

Reagovat
ian.rush

Alexis Sánchez se dostal po přihrávce Xaviho k balónu, mírně si jej předkopl a Salvatore Sirigu španělského reprezentante rukama podrazil

Ujel mi snad tento Chilský expres? Takové věci se nesmějí stávat

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde o to, že to je jihoamerický fotbalista a ti jsou simulováním pověstní. Nicméně faul tam byl. Golman nezasáhl míč a nikdo neříkejte, že Sanchéze nestudovali, takže to mohl čekat a měl si dát pozor. Sanchéz to asi tušil a chtěl, ale penalta byla písknuta správně. Zase kdyby ten zákrok pošel bez penalty, řešilo by se, že to na písknutí bylo. Média si vždycky něco najdou a Ancelotti je očividně naštvaný. Ať se podívá na svého Ibru. Zápas se neměl dostat do stavu 1:1 a řeší tu faul na Sanchéze, který je rozhodně víc oprávněný, než offside Ibrahimoviče.

Reagovat
ian.rush

Tys asi nepochopil můj komentář....citaci autora.

Sánchez není Španěl, reprezentuje Chile.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vím, jenže když tu napíšeš, že podrazil španěla, tak to máš asi pomotané.

Reagovat
ian.rush

Ty jsi mimo... zkopíroval jsem část článku autora a přidal otazníky....

pak jsem metaforou přidal to o tom Chilském expresu.... prostě když ani autor článků neví kdeby coby...

Celá pointa byla o tom... poukázat na chybu ve článku... ne nato jestli byla penalta, faul nebo co, to mi je u řiti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem autor a samozřejmě uznávám chybu, podružný věci jsou zbytečný. Viděl jsem Xaviho, tak jsem flákl španělského reprezentanta. Netřeba déle rozmazávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem mimo. Citace vypadá trošku jinak. Nemůžu za tvojí negramotnost, když neumíš ocitovat příspěvek. Vševědoucí nejsem, abych tušil, jak to myslíš, když to neumíš podat.

Reagovat
valloire

Takže dle místních se dva komedianti srazí,hra se nepřeruší,(protože už předtím se tu i tam nějaký hráč Barcelony povaloval a zdržoval) a když je potom Stark zcela správně vykáže za lajnu,je to špatně? Kdyby to neudělal,což musí,tak by se tam váleli dobrejch 5 minut. Barcelona protestuje,protože musí bránit roh oslabena o 2 hráče,kteří za lajnou najednou zjistí,že už jsou fit a hlásí se do hry. Komický. Ale je fakt,že tohle nedělá pouze Barcelona,ale i jiní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Mascherano je zdravý, to se mi ulevilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mascherano je tak zdravy, ze bude mimo nejmin 6 tydnu...

Reagovat
blaugrana

Aj to zranenie len simuluje. Úbohosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Velká škoda té přísné penalty, mohlo to skočit zaslouženým vítězstvím PSG.

A co ten Messi, už trénuje dneska? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Co si dnes měl? Vypadá to na dobrý matroš. Ještě, že Barca na Nou Campu vyhraje, takhle nemusí řešit offside.

Reagovat
smazaný uživatel

Po zaslouženém gólu z ofsajdu určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nova..

Reagovat
GEGE

?

Reagovat
smazaný uživatel

Stark prý chybně nařídil Alexisův nafilmovaný pád..

Reagovat
smazaný uživatel

Nova teda zafrajeřila i s Bílkem, ale tohle je docela mazec.

Reagovat
smazaný uživatel

Nova je neskutečně špatná televize, líp bych to snad vedl opravdu i já.. Prima je už o parní jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Nově došly peníze. Pak se nechali předběhnout Primou, která na pozici jedničky neusnula na vavřínech (jako se to stalo Nově), ale začala Novu drtit takovým neuvěřitelným způsobem ... A na všech frontách. Když si člověk srovná, jaký kanály má Nova a jaký programy rozjela Prima, tak by ani nevěřil, že to ještě nedávno byly dva soupeřící subjekty.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.. Vem si, že jeden z jejich největších projektů, Superstar, je až třetí nejsledovanější pořad v tu dobu.. A SMS poslalo (a to je to o půlku větší trh, protože tam je i Slovensko) 2000 lidí.. Poslední tedy měli kolem jednho procenta, což je cca 20 hlasů Barrandov v létě rozjížděl tu soutěž s receptama a měl s tim docela porovnatelný úspěch, spíš byli lepší..

Reagovat
Pharrell

Prima má lepší i "novější" seriály či filmy na rozdíl od Novy , která si to kvůli financím zatím nemůže dovolit.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím? Snad napořád.

Reagovat
Pharrell

Jestli neseženou finance , tak napořád .

Reagovat
smazaný uživatel

Vylomeniny

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel podle čísel pořád kraluje Nova group

Reagovat
-Carles-

Alexis si po tú penaltu išiel, myslím že o nič iné sa ani nesnažil. Penalta však úplne jasná

Reagovat
GEGE

Reagovat
j_mrazik

By mě zajímalo, kdo tam posílá tyhle bláboly...

Reagovat
cristiano.K.

jestli si to moderátor nedělá sám,tak být za někoho za blbce je blbé

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Pharrell

Stark ? Když jsem slyším tohle příjmení - tak se mi hned vybaví Tony Stark alias Iron Man v podání Roberta Downeyho Jr. A pak až nějaký Wolfgang Stark z Německa.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to mám naopak.. Kouknu na film a vidím rozhodčího.

Reagovat
madridcan

Ja si vybavim proste Iron Mana, vobec nie prave Roberta Ci v kniznom komikse, ci v animaku

Reagovat
Pharrell

Hoši to já jsem úplný maniak do komiksů , takže od Marvel či DC Comics žeru skoro vše a mimochodem Robert Downey Jr. už možná po dokončení filmů Iron Man 3 , Avengers 2 už pak nebude nejspíše hrát tuto postavy , protože má s Marvelem podepsanou smlouvu už jen na tyto filmy , a v 1.rozhovoru také říkal , že nechce aby si ho budoucí generace zapamatovala jako jen Iron Mana - takže tuto postavu v budoucnu nahradí někdo jiný (mladší) , no pokud se bude série Iron Man nadále dělat .

Reagovat
madridcan

Aj ja som blazon do komiksov. Tesi ma, ze vela filmov ide striktne podla nich. Inak by som bol nasraty Ja si Downeyho urcite nezapamatam ako Iron Mana. Ako Sherlock bol lepsi Hlavne od neho cenim viac ine filmy. Kiss kiss bang bang, Zodiac, Pribeh jednej vasne(kde hra muza, ktory ma vlkodlaci syndrom) a tak dalej. Ale jasne, ze najlepsie znie ,,To je ten co hral Iron Mana"

Reagovat
Pharrell

To jenom laik si to bude pamatovat , že Downey Jr. je ten , co hrál Iron Mana , což právě samotného Roberta tato myšlenka celkem dost sere , ale s touhle postavou sekne a nahradí ho další borec , a který komiks máš nejradši ? Já asi X - Men a Avengers , v posledních letech amíci filmují komiks za komiksem .

Reagovat
madridcan

X Men, Spiderman a Batman A ako maly samozrejme Kacer Donald

Reagovat
smazaný uživatel

Přeji si aby postoupilo PSG!

Reagovat
smazaný uživatel

Pro vsechny hatery Barcy, co se tu vysmivaji Messimu a tvrdi ze do dvou dnu bude trenovat a delaji z nej podobneho simulanta jako je ta Kristynka7 z Realu :

Messi mimo na 3 tydny, podle predbezne informace

Mascherano mimo na 6 tydnu...

Reagovat
Pharrell

Fakt ? Tak teď se musí ukázat skutečný charakter Barcy.

Reagovat
valloire

Oni mají charakter?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rozhodne vetsi, nez Real, ktery historicky delal prasarny, ktere ve fotbalovem svete nemaji obdoby...

Reagovat
valloire

a jaký prasárny?To by mi zajímalo...Ale nevytahneš Franca nebo Alfréda,že ne?

Reagovat
smazaný uživatel

A proc ne? Vztah Bernabeua a Franca je vseobecne znamej a nebyt toho, tak Real nemuze machrovat s vetsinou svych titulu... A michat politiku se sportem je prasarna, to mi nikdo nevymluvi. Pisu o tom, ze Real "historicky delal prasarny". A to tomu klubu nikdo nikdy neodpare a proto nikdo kdo ma opravdu rad fotbal nemuze tomtuto klubu fandit.

Reagovat
valloire

a nikdo kdo má opravdu rád fotbal,nemůže fandit Barceloně,protože ta hraje házenou....blablabla. Vztah Bernabeaua a Franca byl nijaký,protože Franco se o fotbal moc nezajímal. Zajímalo ho pouze využití Realu a jeho úspěchů v PMEZ jako reklamy režimu v zahraničí. A když mluvíš o vztahu s režimem,zjisti si,jak Barcelona přivedla Cruyffa a postavila stadion. A že FCB nebyla schopná vyhrát ligu,není chyba Realu,ale pouze její. Ona tu ligu vyhrála třeba taky až po 11 letech v 85,kdy už o Francovi nemůžeš mluvit. Kde byla chyba? A to tam měli Cruyffa,Neeskensa ,Simonsena,Krankla,Maradonu...a...nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem četl, že jste zase vyšetřovaní ohleně převodu jakéhosi pozemku. Prej vám ho stát prodal za simbolickou částku a vy jste ho obratem ruku zhodnotili o 5400 % a prodali dál. Tak uvidíme ...

Reagovat
smazaný uživatel

y

Reagovat
valloire

A nečetl jsi si něco o Spartě? Ta to má s pozemky taky nějaký podivný.

Reagovat
smazaný uživatel

proč furt utíkáš z tématu. Tak se snad bavíme o Realu a jeho špinavostech ...

Reagovat
Pharrell

To se uvidí , ale s těmi "prasárnami" , to i Barca jich v minulosti dost udělala.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelone fandim teprve od roku 1984 (kdyz tam podepsal Maradona), takze nevim. neznam vse, ale nejake prasarny podobneho kalibru si nejak nemohu vybavit. Muzes mi, prosim, nejakou "prasarnu" Barcelony napsat?

Dekuji.

Reagovat
valloire

V 84 už kopal za Neapoll,takže jestli kvůli němu fandíš FCB,trochu to nechápu.

Reagovat
madridcan

Stretli sa tu dvaja nacelnici teraz

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, spletl jsem se, mluvil jsem o cervnu 1982 samozrejme.

Dekuji za opravu

Reagovat
valloire

Kubala,Neeskens,Simonsen,Aston Villa,Krankl,1.kolo PMEZ 61...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, o cem mluvis... Vyjmenoval jsi 4 hrace, 1 klub a 1.kolo v roce 1961...

Tak jo, no...

Reagovat
valloire

Ve zkratce. Kubalu přivedli podivně,k hráčům se zachovali hnusně a s Aston Villou to byl jeden z nejskandálnějších zápasů vůbec. Kterýkoliv jiný tým by byl vyloučen z pohárů na další rok.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, dik...

Predpokladam, ze Neeskense, Simonsena i Krankla privedli taky podivne. Hele, je to vsachno vec nazoru. ja odsuzuju jakoukoliv spinavost ve sportu. Ale proste michat politiku se sportem (jako treba u nas to delala Sparta pred 1989), to povazuju za uplne jinej, a daleko horsi, level prasaren...

Kdyby se mi chtelo hledat, tak bych asi taky nasel nejaky "podivny" prestupy do Realu. Ale proc? Prestupy obecne jsou velmi spinavy obchod a bylo tomu tak i pred 50ti lety - ne az ted, kdy jde o neuveritelny baliky. Takze spinavosti se SAMOZREJME dopousteli vsichni, Barcelonu nevyjimaje...

Nicmene to jsou moje subjektivni nazory a asi se neshodneme.

Mej se pekne.

Reagovat
valloire

Krankl dokonce prohlásil,že - ,,tento klub obchoduje s hráči jako se zvířaty". Byl nej střelec a Barca se ho zbavila. Neeskensovi,ač byl tehdy nej hráč FCB nepřidali a přes odpor fanoušků opustil klub a Simonsen je něco podobnýho jako Krankl. Taky opora,ale musel uvolnit místo Maradonovi a Schusterovi. Jsi slušnej,tak ti to slušně vysvětluju.

Reagovat
Pharrell

Podle mě "prasárna" byla LM 2009 - Semifinále odveta na Chelsea 1:1 , ale to zavinil ten norský sudí a ne hráči Barcy .

Reagovat
smazaný uživatel

Jak pises - to byl zapas sudiho...

Ale rozebirat tu zapasy, ve kterych rozhodci zvyhodnil nebo poskodil Barcelonu (pripadne zvyhodnil nebo poskodil Real, nebo jakykoliv jiny tym), to by asi byla nekonecna debata...

Reagovat
Pharrell

Nebo ročník PMEZ 60/61 1.kolo derby - Barca-Real 2:2,2:1 (v odvetě sudí neuznal Real pravděpodobně 2 regulérní branky).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten zapas jsem nevidel...

Reagovat
Pharrell

Jj já taky ne , jen jsem to bral z historického pohledu , ale na Chelsea 2009 - to byl celkem masakr - Ballack jak mával na Ovrebu , a na konci Drogba na něho " fucking disgrace " .

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Ballacka s Drogbou jsem tehdy chapal...

Moje srdce patri Barcelone, ale tahle vyhra fakt netesila. A nikdo se nikdy nedozvi, jestli to byly jen chyby sudiho, nebo jestli za tim bylo neco vic. O tom se muze )a vzdycky bude) jen spekulovat...

Reagovat
Pharrell

Bohužel , tohle právě na fotbale nemám rád , ale jinak je to krásná hra .

Reagovat
madridcan

http://www.eurofotbal.cz/clanky/barcelona-vedle-vyhry-ztratila-i-messiho-a-mascherana-215149/

Podle zatím nepotvrzených zpráv bude hvězdný útočník chybět tři týdny. Jasno ale bude až během dneška. "Messi podstoupí ve středu další testy, aby byl zřejmý rozsah zranění. Mascherano bude mimo hru přibližně šest týdnů," uvedla Barcelona ve svém oficiálním prohlášení na twitteru.

Chcel by som sa Ti za vsetkych pritomnych podakovat za rychlost a aktualnost Odhladiadnuc od toho, ze Alcantara nam tieto informacie podal uz polhodinu po zapase. Takze este raz dakujeme. Viac by si nas uz len prekvapil tym, ze PSG vcera remizovala s Barcou 2:2

Reagovat
Pharrell

Jj také díky Alcantara .

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz si zalistujes, tak i ja to psal vcera celkem brzo po zapase. Hned jak jsem to slysel na Radio Catalunya.

Ale i presto, ze tu tato informace byla (a jak pises, tak dokonce i dvakrat, diky Alcantarovi, tak porad lide jako ty (rozumej - hateri Barcy) pridavaji prispevky, jako napsal napr. Miloš na hrad v 11:32.

Takze jsem jen zopakoval vseobecne zname informace, ve svem prispevku uz pisu ze to je pro hatery Barcy (protoze kazdy cule to vi)), tak fakt nechapu, o co ti jde...

Reagovat
madridcan

No tak naco to opakujes ked si to pisal aj vcera? To za prve. Za druhe-som hater barcy? Dokaz mi to. Ja som hlavne fanusik Realu. Mna nenavist k druhemu timu nezmenila na pokrytecku nulu ako sme to mohli vidiet na druhej strane barikady za posledne roky Ja zranenie neprajem nikomu, cize ani Messimu nie. Zapas som videl len poslednych desat minut, pozeral som vcera hlavne Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem napsal, proc to opakuju :

protoze se tu porad opakuji prispevky v tom smyslu, ze za dva dny bude Messi zase trenovat a podobne. Ne kazdy si listuje CELOU (ted uz obsahlou) diskusi dozadu.

Takze proto... nevedel jsem, ze te to tak rozohni. Omlouvam se Ti.

Reagovat
madridcan

No dobre, ze si to ty, tak to nechajme plavat

Reagovat
Pharrell

To narážíš na madricana že ? Protože já hater Barcy nejsem , i když fandím Realu.

Reagovat
madridcan

Vsak pise, ze mysli mna

Reagovat
Pharrell

Jj sorry .

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to nebyla reakce na Tebe...

Reagovat
CHONG

O Crise se vůbec neotírej, ty klaune.

Reagovat
Pharrell

Přesně , Cristiana do diskuse zase netahejte - narážím se Messiho zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

CHONGu, Cris je skvelej stoper a nikdy jsem se o nej nijak neotiral. A to ze zacinas s urazkama vuci mne svedci jen o tom, co jsi zac...

Reagovat
CHONG

S urážkami jsi začal ty, tak si radši nejdřív zameť před vlastním prahem, ty šašku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja te nikdy neurazil. A ani pri tom co tu predvadis, se na tvoji uroven nesnizim.

Reagovat
CHONG

Urazil jsi Cristiana Ronalda, to mi jako záminka k odvetě bohatě stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Vytahovat tvoje prispevky kde urazis Messiho ani nebudu, za tu ztratu casu mi nestojis.

Ale ani to ze mne neudela primitiva, ktery se snizi k tomu, aby urazel spoludiskutujiciho.

Reagovat
CHONG

Gratuluji

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Připadaj mi jak fanynky Justina Biebera..

Reagovat
-Carles-

Presne presne

Reagovat
j_mrazik

"Leave Britney alone!" ?

Reagovat
smazaný uživatel

řád Slunečných lidí ...

Reagovat
CHONG

Zase trocha pokrytectví, on napsal Krystýnka z Realu, já jsem se ohradil a nazval jsem ho klaunem a ty a ostatní kašpaři se mi vysmívají, že se zastávám Crise, ale když jsem Messiho kdysi nazval hobitem, tak se tady fandové ochotníků durdili, Messiho se zastávali ještě vehementněji a mě uráželi, ach ta katalánská logika

Reagovat
smazaný uživatel

No, ja jsem te nikdy neurazel - ale ty mne ano. To za prve.

Za druhe ja napsal "Kristynka z Realu", ale ty se zastavas nejakyho Cris. Pritom zadny Cris nema s CR7 nic spolecnyho. A ani v Portugalsku se jmeno Cristiano do podoby Cris nezkracuje. Takze ty sam mu prekrucujes a "ku*vis" jmeno, coz by se mu jiste nelibilo.

Ale to jen tak bokem. Uzivej si svuj zivot, plny nenavisti vuci nejlepsim a nadavej Barcelone a Messimu jak se ti zlibi - pokud to pomaha lecit tve komplexy.

Reagovat
CHONG

Díky za psychologický rozbor, kolik jsem dlužen?

Reagovat
Pharrell

Myslel spíše Cristiana Ronalda , a ne Brazilce Crise , který hrál za Leverkusen , Lyon a Galatasaray.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ano, ja vim. Ja reagoval na CHONGa

Reagovat
CHONG

On to moc dobře ví, jenom ze sebe dělá blbce.

Reagovat
Pharrell

Jj však v pohodě , jen mě baví detaily .

Reagovat
freewill

Přesto, nebo právě proto, že nejsem fanouškem Barcy musím konstatovat, že výkon rozhodčích - Stark, Sauer a Pickel byl naprosto ostudný a odvedli domácím min. nadstandardních 25%, nemluvě o "gólu" Ibrahimoviče!!! Takový 1,5 m ofsajd nepřehlédnou ani v Houslicích. Kromě toho měl Ibra dostat 2 žluté = červenou ... zcela evidentně. Těch sporných výroků tam bylo nicméně mnohom víc.

Pro rozhodčí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Oficialne : Messi bude chybet maximálne 10 dni

zdroj : Radio Catalunya pred asi tremi minutami

Reagovat
valloire

Takže za týden hraje.

Reagovat
Kluivert9

Snad

Reagovat
smazaný uživatel

Muze se stat i to. Rikaji "maximalne 10", takze za 7 muze byt ready... Leo sam rekl "volvere pronto, por suerte no fue mucho"...

Uvidime...

Reagovat
smazaný uživatel

Katalansky denik Mundo Deportivo ted dokonce napsal, ze Messi bude v poradku pro odvetu s PSG...

http://www.mundodeportivo.com/20130403/fc-barcelona/leo-messi-baja-lesion-psg_54371945350.html

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak tohle je to v pohodě vyjádření Roury na tiskovce

"Pamatuji si, co se s námi stalo v minulém kole proti AC Milán. Jeden gól jsme inkasovali po do nebe volající házené. Snad bude v odvetě vše v pořádku". Ruka z minulého dvojzápasu, která navíc ani nebyla a řeší se při utkání s PSG. Takze pokrytectvo cirkusáků pokračuje, ale hlavně že Ancelotti je klaun

Reagovat
smazaný uživatel

"pokrytectvo cirkusáků"

Reagovat
Biozdenda

on myslel herní projev svého týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem hrdý na naše kluky, do zápasu dali vše, a nehráli ten trapnej beton, ale byly aktivní v útoku a prvních 35 minut Barcu přehrávali. Pak nás bohužel s chladil Messiho gól, a dokonce poločasu jsme si už nevytvořili žádnou šanci.

Začátek druhého poločasu taky byl takový vlažnější a do útoku jsme se moc nedostávali, ale naši se snažili o vyrovnání a to nakonec přišlo (škoda že né po té parádní hlavičce Silvy, takhle to bylo bohužel s offisedu, ale to tak ve fotbale chodí, že i takové góly se uznají). Ale pak přišla studená sprcha před koncem zápasu v podobě pentle. Nj Sanchéz gól ze hry nedá, tak si hold řekl že aspoň vybojuje penaltu. No i přes to že do konce zápasu zbývali čtyři minuty a mi prohrávali po penaltě 1-2 tak jsem věřil že vyrovnáme, a taky se tak stalo.

Skvělý míč na Jalleta, ten zpracoval, našel Ibru ten sklepl Matuidimu, v tu chvíli už jsem křičel ať to vybije, on to tam napálil a pak už jen nádherný pocit ze srovnání. Myslím si že by pro nás bylo kruté kdybchom po předveedném výkonu stáli na straně poražených zrovna my. Merci PSG za skvělý zážitek, a věřím že se nám podaří do toho semifinále dostat. Allez PSG!

Reagovat
cristiano.K.

jak dlouho fandíš PSG,když jsi hrdej na naše kluky?

Reagovat
smazaný uživatel

Od roku 2006. Neboj se, nejsem ten co by jim začal fandit jen proto že si můžou dovolit hvězdy typu Ibra a Silva, a věř mi že bych radši místo Maxwalle (nic proti němu nemám) viděl v základě Armanda.

Reagovat
cristiano.K.

ok, já jen,že jsem tě tu neviděl nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak já tu jsem chvíli, a navíc reaguji jen zřídka kdy :D

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona v odvetě vyhraje :) na Nou Campu se neprohrává, vletí do toho jak na AC :)

Reagovat
smazaný uživatel

http://rutube.ru/video/8e3d36feed78a2b49383a6ec849fc659/

Nepochybuju o tom, že by to Barca nedala...ale trochu se obávám, že by mohli hrát na držení míče a na nulu, což by se zítra nemuselo vyplatit...tak snad budeme slavit postup

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele