semifinále - odvety
25.04.2012 20:45 CET
2 : 1
1:3 pen.
(2:1, 2:1)

Reportáž

Finále bez španělské účasti, Bayern si vysloužil postup přes Real

Spousta fanoušků čekala ryze španělské složení letošního finále Ligy mistrů, nakonec si v Allianz Areně ale nezahraje ani jeden celek z Pyrenejského poloostrova. Z poloviny se o to v úterý postarala Chelsea, která odstranila Barcelonu, Bayern pak ve středu vyřadil Real Madrid. Velké drama rozhodl až penaltový rozstřel...

Mnichované, navzdory všem plánům začali na Santiago Bernabéu nejhůře jak mohli: Real si pohodlně držel míč u svých kopaček a přesnými kombinačními akcemi se dostával k ohrožení Neuerovy branky, sám strážce bavorské svatyně pak svým spoluhráčům přílišnou nervozitou také na klidu nepřidal. A to mohl již po třech minutách potrestat Khedira, jenž se dostal do zakončení po skvělé práci Di Maríi, na tu však potom nezareagoval dvakrát dobře.

Nevyhnutelné se však stalo skutečností vzápětí! Marcelo odcentroval, Di María následně trefil v pádu Alabovu ruku a sudí Kassai ukázal na pokutový kop. Míč si vzal pod patronát Cristiano Ronaldo a poté střelou k pravé tyči bezpečně otevřel skóre - 1:0. Sám rakouský benjamínek mohl hned vzápětí zářit i na opačné straně: Robben ovšem jeho skvělý průnik z levé strany nevyužil - branku z blízkosti vysoko přestřelil (podobně jako na Westfalenstadionu)! Následné obléhání madridské branky pak zakončoval střelou zpoza vápna sám Alaba, ani on však nevměstnal mičudu mezi tři tyče. Bayern ovšem tlačil dál.

Ribéry ve dvanácté minutě našel před pokutovým územím Gómeze, Casillas jeho tvrdý projektil dával jenom před sebe, za minutu dvanáct ovšem před nabíhajícím Ribérym zahrál do bezpečí Khedira. Hra se přelévala ze strany na stranu, zajímavých situací v obou pokutových územích bylo přehršel... Toho se držel také Khedira, jenž skvělou individuální akcí udržel ve středu pole balón, pak našel ještě Özila, ten navíc posunul Ronaldovi, který využil rozestoupeného středu hostující defenzivy a přízemní ranou k bližší tyči zvýšil na 2:0.

Po několika hlušších minutách potom ve 26. minutě Kroos z rychlého protiútoku vracel do šestnáctky na Gómeze, toho rukami poslal k zemi Pepe a hlavní rozhodčí se na pokyn asistentů rozhodl pro další penaltu! Proti všem fotbalovým zákonitostem si balón na značku postavil Robben a s velkým štěstím poslal kulatý nesmysl do sítě - 2:1.

Ofenzivní podívaná ale tímto momentem neustála. Bílý balet odpověděl volným přímým kopem koho jiného než Ronalda, ten ovšem mezi tři tyče nemířil - balón poté nedokázal usměrnit do brány ani na malém vápně připravený Pepe. Hned o minutu později následovalo skvělé představení Benzemy, ten však zatočeným pokusem nedokázal umístit míč na zadní tyč. Druhá strana nespala! Ve středu pole se výborně ukazující Kroos vyslal balón za obranu na opomenutého Gómeze, mnichovský kanonýr ale na jeho skvělou práci nenavázal a z otočky napálil jenom připraveného Casillase. Do pauzy to ještě zkusil Robben, ze standardky však našel jen strážce madridské branky.

Krátký oddech v nastoupeném trendu ani o zlomek neubral! Obě strany měly evidentní snahu utkání rozhodnout ve svůj prospěch, avšak hře přece jenom trochu scházela přidaná nadstavba v podobě té smrště zajímavých akcí, jež byly vidět v prvních pětačtyřiceti minutách. I tak ovšem měli Mnichované více ze hry... Lahm narýsoval bochánek pro Gómeze, ten však branku minul. Vytáhlý střelec pak ještě Casillase opětovně prověřil.

Za domácí byl tím neúnavným motorem ofenzivy jednoznačně Karim Benzema - nejen, že ukázkově dřel na hrotu proti přesile, ale především se po obrátce jako jediný dostával do zakončení: pokusem z úhlu ale branku netrefil, ke druhé ráně ho oslovil přihrávkou pod sebe Ronaldo, ani placírka si však cestu do prostoru ohraničeného třemi tyčemi nenašla. Další dva pokusy z volného přímého kopu měl také sám portugalský mág, nejdříve ovšem našel pouze náruč nachystaného Neuera, aby si do třetice vyzkoušel disciplínu, jež mu byla dobře známa z Mnichova... Čtyři minuty před koncem poté neuspěl proti připravenému bloku Gómez!

Na řadu tak muselo přijít prodloužení, v jehož úvodu se domácí hráči viditelně sebrali, do žádné akce ohrožující Neuerovu svatyni se však za úvodních patnáct nastavených minut nedostali - výjimku snad tvořila pouze nebetyčná snaha Cristiana Ronalda. O nic lepší to však nebylo ani z pohledu Bavorů, ti sice drželi balón, ale to bylo tak všechno...

Vyčerpaného Benzemu přišel do druhé části prodloužení nahradit Gonzalo Higuaín, střed pole potom došel posílit Esteban Granero. Ten se však uvedl pouze urychleným pádem v souboji s Neuerem, jenž pak znamenal pro domácího středopolaře žluté ocenění. Ještě předtím ale zakončoval Ronaldo, mezi tři tyče však nezamířil. Nadějnou příležitost měl i Kaká, jenž si nehlídaný ve vápně pohlídal balón, pak ale narazil na připravený blok Boatenga.

Utkání tak ke konečnému rozhodnutí ani další minuty navrch nepomohly, ke slovu se rázem dostaly pokutové kopy. Hned na úvod si vzal slovo nejmladší hráč na trávníku Alaba a bezpečně k pravé tyči dostal Bayern do vedení. Navíc hned nato vyzrál na Ronalda skvělým reflexem Neuer, jenž pak lapil i pokus Kaká. Iker Casillas se však nenechal zahanbit, a tak Ramos měl rázem před sebou možnost to všechno zase odstartovat "od začátku", ani on ale situaci nezvládl a branku vysoko přestřelil. Kýžené rozhodnutí pak leželo na bedrech Bastiana Schweinsteigera, který s přehledem proměnil a zároveň tak poslal Bayern do mnichovského finále!

Autor: Jiří Vojík

Komentáře (2383)

Přidat komentář
penepi

Budeme tlačiť ešte viac ako Bayern doma, treba si zobrať príklad z Borussie. Tipujem 3:0, Hala Madrid!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co to tu třepete o postupu Bayernu, když se v každým zápase Bundesligy třese o výsledek naposled Brémy, nebo Mainz, na Bernabeu to bude úplně jiný zápas, jiný Real Madrid, od začátku na ty germány vlítnou a věřím že i přes velkou snahu hostů postoupí za stavu 3:0 do dalšího El Clásica ve Finále!!! Tady se nejedná o nic jiného než o postup Realu!! Klidně mě sérkujte že si věřím atd atd. ale já sem o tom přesvědčený že Real postoupí HALA MADRID!!

Reagovat
smazaný uživatel

I v tom prvním semifinále měl Bayern co dělat aby neprohrál a to byl Real poloviční, nevím sice proč hrály tak špatně, ale i tak výsledek 2:1 o čem se tu chcete bavit? Real má nejlepší přechodovou fázi na světě, navíc Bayern nemá zas tak oslňující obranu, sice Lahm je nadstandartní obránce, ale ti další nic moc!! Moc se budu těšit jak Bayernu sklapne a ty výroky že nepřijedou zaparkovat autobus před branku na Bernabeu, to ještě víc nahraje do karet Realu!!! VAMOS MERENGUES!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Už jen kvůli tuposti a nadusti uživatelů jako je M.Recinho doufám, že Bayern postoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak ty si naliskej frajere!!! Nechápu proč bych nemohl na fotbalovém portálu vyjíádřit svůj názor, nikomu to nevnucuju, ale ty máš asi nějaké postižení, protože pokud se ti můj názor nelíbí tak ho nekomentuj!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát že proti Brémam nebo Mohučí hráli 3/4 hráčů ze střídačky..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
godwood

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern zaslouzenej postup v obouch zapasech byl lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Leda piču byl lepší Bayern, za 15min prohrával 2:0, kdyby to neposral idiot Pepe, tak bylo hotovo, takhle to byla jen loterie ve které sklamal Ronaldo, Kaká a hlavně Ramos, kurva nechápu když takové nervy jsou, že tam jde, když si nevěří!! Co dodat Bayern neměl ve finále co dělat, ale měl včera štěstí i to patří k fotbalu!!

Reagovat
smazaný uživatel

I fanoušci Realu přiznali, že byl Bayern o chlup lepší a ty si pořád schopnej tvrdit, že to bylo pořád jen štěstí a nejspíš by to tvrdil i kdyby to skončilo 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern je v klidu přehrál a nechápu pořád tu sebejistotu...jestli předvedou to co před tejdnem postup Bayernu je jasnej

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu přehrál? Tak já nevím jestli ses díval na ten zápas, ale i přes tragickou obranu Realu v čele s Coentraem, se do vyložených šancí dostal nejednou Benzema, Ronaldo a Di María, to mi moc jako v klidu vyhrátej zápas nepříjde a to uznám že hrál fakt Real špatně, na 60% toho co normálně odvádí, ale nevím proč, to si nedokážu vysvětlit, ale však uvidíte jakej bude Real v dnešní odvetě, pak mi možná dáte za pravdu!! HALA MADRID!!! To si všichni zapamatujte

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sory ale asi si ten tvuj REAL FAKT PAMATOVAT NEBUDU

Reagovat
smazaný uživatel

co delaas machraa

Reagovat
smazaný uživatel

On se smál před zapasem jak je přehrajou 3:0 já se směju protože byl Bayern zase lepší já bayernu nefandim jen nemám rád namyšlený debílky co neumí přiznat že se zmýlili (přesně jeho případ) tak se do toho neplet

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 (CR2x,Benzema,Gomez)

Reagovat
kezba1

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozné kurzy 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

real to neda...2:2 finale barca-bayern

Reagovat
Tuxedo

Tip 4:2 Real do toho.

Reagovat
smazaný uživatel

5:1 HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

na penalty postoupi Bayern finale Bayern Barca Real

Reagovat
smazaný uživatel

to spíš tvůj komentář je na

Reagovat
Krausio_Real_M

Tři týmy ve finále?

Reagovat
zizou996

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3-2, po prodlouzeni 4-2

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bolo by tých predĺžení keď by to skončilo 3:2

Reagovat
vanGomm

Co když to myslí tak,že na 4:2 padne gól npř.90+2.Což je prakticky také tzv.prodloužení.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je úplně největší prodloužení

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to myslel tak, ze by hra skoncila v zakladni hraci dobe 3-2 pro Real, pak by bylo prodlouzeni a tam by vyhral real.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si sa teraz zabil :), ak to skončí 3:2 tak by som odfotil Tvoj výraz tváre :D

Reagovat
smazaný uživatel

tak 1. zapas skoncil 2-1 pro Bayern tak kdyby to skoncilo 3-2 pro Real, bylo by to 4-4 celkem a bylo by prodlouzeni.

Reagovat
smazaný uživatel

To těžko, protože by Bayern automaticky postupoval do finále vzhledem k více vstřeleným brankám na hřišti soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

očividne sa tu niekto rozumie futbalu :D

Reagovat
scholes18

tak to vyzera ked maju deti pristup k zakazanym strankam

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi začal sledovat fotbal včera??

Reagovat
scholes18

Reagovat
smazaný uživatel

3-1

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern zjistil,že takhle by to mohlo jít.Prostě do toho šlapat 95 minut a ejhle ono to jde.Ale pozor-real je doma.Opět to bude špičkový zápas.Tipuji výsledek 4:2.Finále bude španělské.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 REAL končíííííííííííííííí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 pro Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 Benzema,Di maria,Ronaldo ----HALA MADRID!!!!!!!Letos double..

Reagovat
Losinho

4:1, 2 góly CR7

Reagovat
smazaný uživatel

Reál vyhrál na Camp Nou, to ho hodně povzbudí. Doma dokáže zahrát fantasticky a přejet kohokoliv. Tipuju 2:0, ale věřim, že to hlavně jakkoliv zvládneme! Vamos Real

Reagovat
smazaný uživatel

1632883293492. pro postup Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

Bud vyhraju spanieli alebo vypadne Real. Radost bude v kazdom pripade.

Reagovat
Tomtaf

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 BAYERN to dokáže Máme silnej tým a výzvu na poslední 2. trofeje škoda domácího titulu,ale náprava je maximálně silná!!! Fc Bayern Munchen

Reagovat
madridcan

Píska Viktor Kassai

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Vy co tipujete výsledky 4:1, 5:1, 4:2 jste totálně mimo. Na Realu neprohrajeme, ba naopak Bayern překvapí a zvítězí 2:1 (Robben, Goméz) Wir sind FCB!

Reagovat
smazaný uživatel

njn si moc veriš na SB

Reagovat
penepi

Že kto je mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

5:2

Reagovat
smazaný uživatel

Real - Bayern 3:2!!! Postop pre Bayern!!! Kassai to vzládne. Bayern do toho.

Reagovat
Mikesh

Helou Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
F.Torres

S odřenejma ušima, ale snad to ten Real ukope za každou cenu. Cristiano to rozhodně.... tip 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Real bude mat velke mnozstvo sanci, ale Bayern bude efektivnejsi v koncovke, co bude v konecnom dosledku rozhodujuce a Mnichov sa moze tesit na finale

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Shevchenko

3:2, stejně jako před dvěma lety v Manchesteru.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvědavý, až uvidím ty německ ksichty se slzami v očích :)).HALA MADRID...výsledek tipovat nebudu, ale věřím v postup :))

Reagovat
hradec

fuj real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

hurá, nebude ve finále El Clasico

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Carlos Juan Pablo

Předčasný finále. Chelsea nemá s budoucími absencemi nejmenší nárok

Reagovat
Mikesh

To se říkalo i o jejím postupu

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já to neříkal Chelsea jsem z principu věřil, jinak jsem nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

To, že nehraje ivanovic a meireles neni tak hrozne,, škoda ramiho a samožřejmě terry vlastni blbostí,,,,, Možná tomu dávám víc nadějí jelikož bude hrát Luiz a Cahill v obraně toho 19.5. a to mi stačí :-P

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 nebo 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

jistě

Reagovat
Kenneth

Největší zápas pro mě za dobu co fandím Realu. 3:1! 10. titul je blízko!

Reagovat
smazaný uživatel

jak dlouho jim fandíš?

Reagovat
madridfan

Od vítězství na Barce

Reagovat
smazaný uživatel

jak to je vůbec s finalisty LM dalšé sezonu? ? vítěz jde do skupiny a poražený ?

Reagovat
Kily

dost možná do Evropské ligy

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
fantomas

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Nice one.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Arne

Reagovat
Swarley

Reagovat
herbage

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
m.sali

tak tipoval jsem před semifinále, že finále bude Chelsea vs Bayern .... z půlky mam splněno, tak uvidíme zejtra. rozhodně si myslim, že to nebude tak jednoznačný, jak si tu mnozí myslí ... nedávná forma Bayernu v lize se vůbec nemůže brát na zřetel - po porážce s Dortmundem Bayern ligu jasně odepsal a soustředil se čistě na LM ... takže za mě postoupí Bayern - němci to tam ukopou

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Tipoval bych to 2:1 a rozhodovat se bude až v prodloužení myslím si že gól dá střídajícího útočníka s více silami možná Olič nebo Callejon podle toho jaké budou sestavy

Reagovat
smazaný uživatel

turnajovi nemcouři :D HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

postoupí Bayern Real na ně moc nevymyslí

Reagovat
smazaný uživatel

od EF sem ani jiný tip čekat nemohl...snad Vám všem zklapne :)) HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

eurofotbalu věřím bude to plichta tip: 2:2(C.Ronaldo,Ribery,Schweinstenger,Higuain)

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze to domaci v klidu daji tipuju 3:1 plus cervena pro nekoho z bayernu.kdyby mel nekdo zajem o vstupenky na nase zapasy na euru ve skupine klidne piste na carlos.11@seznam.cz

Reagovat
Bayern +

Včerajšia remíza sa splnila, tak ešte dnes! MIA SAN MIA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

ultimátní přestřelka 4:3

Reagovat
Bayern +

Nie som proti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jdem si pro postup a pohár LM

Reagovat
smazaný uživatel

Že by dnes postoupil příští vítěz? Nechci Chelsea podceňovat, ale ať už postoupí Bayern nebo Real, tak bude velkým favoritem.

Reagovat
M0rb1D4S

Já nechápu, proč se při semifinále takhle podceňují některé týmy.. To snad ani není pravda. Budu si přát postup Bayernu a tipuju výhru Realu 3:2

Reagovat
j_mrazik

Je mi jedno, kdo z nich postoupí, hlavně aby vyhrál finále.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nech postupi Bayern fandim mu viac a nevidim dovod preco by nepostupil aj ked neni favorit je to 50na50....nemci tam tu remizku spravia maju skusene muzstvo.....real-bayer 1-1BAYER MURINHO

Reagovat
smazaný uživatel

Bayer vypadl už trochu dřív

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to na dva banány Ronalda a po jednom přidají Benzema a sváteční střelec Özil, za Bayern bude korigovat Robben. 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by mohl Mario dát 2 góly, aby dohnal skrčka. Real není kdovíco, máme kompaktnější zálohu, u nich stačí odstřihnout Ronalda a Özila + slabá obrana a chabej brankář, vidím to na slušnej výsledek, snad Basti nebude hrát za Real jako v minulém zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Ta slabá obrana, která nedovolila Barceloně na vlastním hřišti skoro nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Té Barce, která nedokázala ani porazit oslabenou Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Real bránil aktivně. A krom dvou šancí Barcelonu nepustil vůbec do gólovky, což se o těch modrých luckerech říct nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Však kvality současné Chelsea jsou někde jinde a včera toho zas tolik taky Barca nevymyslela.

Reagovat
smazaný uživatel

skoro nic?? zase nepřeháněj

Reagovat
Langi

chabej brankář ty budeš asi vědátor

Reagovat
smazaný uživatel

ked uz iker je slaby brankar, tak potom uz fakt neviem, kto je dobry....

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer?

Reagovat
teenz

Jsem zvedav na teto komentare dnes po zapasu. Experti

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen udělal předpověď ve stylu zdejších fans Realu a to jsem se ještě držel při zemi.

Reagovat
teenz

Ano ano, slaba obrana, chabej brankar a jedinej kdo hraje je CR a Ozil. To samo o sobe rika ze tomu hodne rozumis.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně takhle to bylo ale v Mnichově. Nebýt našich chyb, tak si ani nic nevytvoříte.

Reagovat
teenz

Vsak si povime.

Reagovat
smazaný uživatel

hele víš co s tím skrčkem můžeš jít do řiti a neurážej messiho

Reagovat
Pinturicchio

Doufám, že Real vyprovodí Bayern z CHL nějakým hezkým výsledkem, ... třeba 5:1.

! ! ! MADRID ! ! !

Reagovat
Ed_Hazard

Dnes to musí byť kolotoč hned od začiatku.....polčas tipujem 2:0 - konečný výsledok 3:1 HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Po vitezstvi na Camp Mou si nenechame vzit ani CHL, Tipuju 4-2, druhej gol Bayernu padne az v nastaveni

Reagovat
Arne

Takovej mač a já z něj minimálně většinu neuvidím, přitom paradoxně budu v Bavorsku... Každopádně věřím, že Manu to vychytá a FC Bayern to v květnu už dotáhne!

Reagovat
smazaný uživatel

taky doufám (a hlavně doufám, že vzhledem k tomu, že to zapnu podobně jak zápas s BVB,že zas první co uvidim nebude gól soupeře )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejsi sám, možná dopadnu uplně stejně byť přes něj jen pojedu do Dortmundu

Reagovat
smazaný uživatel

José, věřím, že to takticky a motivačně zvládneš

Sergio a Pepe, věřím, že to zvládnete bez karet

Álvaro a Marcelo, věřím, že to zvládnete bez zkratů

Xabiere, věřím, že to zvládneš zrežírovat a bez karet

Sami, věřím, že to zvládneš oběhat a ubránit

Ángele a Cristiano, věřím, že to zvládnete bez simulací vepředu rozbořit

Mesute, věřím, že to zvládneš s finálními přihrávkami i s dechem

Karime, věřím, že to zvládneš zakončovat s klidnou hlavou

A dos pasos de la gloria! Hasta el final (y la final), vamos Real! La Décima os espera!

Hala Madrid!

Reagovat
penepi

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Kenneth

Reagovat
FuckT

len Marcelo nech nejde hrat, to by Bayern vyhraval po 5 minutach 3:0 a Marcelo by tam niekomu zacal skakat po hlave ... Marcelo jednoznacne lavicka, Coentrao zakl. 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bude to o nervy a tipuju výhru Realu : (což by nám naštěstí ještě stačilo)

Reagovat
smazaný uživatel

tak výhra realu 1:0 nevim jestli by vám stačila

Reagovat
smazaný uživatel

no asi to měla být reakce že? páč jinak je tu dalších x možností s výhrou realu a pospem pro real..

Reagovat
smazaný uživatel

neměla, ale vypadl mi num lock mělo to být 3:2

Reagovat
cepinzcegamy

šestikilo na bayern

Reagovat
cristiano.K.

Je mi jedno,kdo z těchto dvou týmů porazí CFC ve finále

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern dneska zpečetí postup!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to vidím na 1:0 - Sami a další šediny na mé hlavě

Reagovat
DreamTeam

dneska to bude uplne jiny match...

jsem zvedavy zda Jose nasadi Marcela nebo Coentraa

dulezite bude dat v prvnim polocase aspon 2goly...

no a pak davat pozor i na karty pripadne finale.. ikdyz Chelsea uz je taky dost absenci rozbita

Reagovat
mike.84
Reagovat
smazaný uživatel

Bayern gol neda, handicap Real s uplne chybnym kurzem 2,4 je zarucen...

Reagovat
DreamTeam

joo pokud nechce Real spolehat na prodlouzeni nebo nejistych 1:0 tak ten handicap se jevi jako velice rozumna sazka dneska

Reagovat
RMCF

Real nehraje s nějakejma nazdrákama, ale proti jednomu z nejlepších mužstev evropy

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych byl dnes pro Marcela. At to s Cristianem rozjedou Navic bude cerstvej uplne.

Reagovat
RMCF

Taky si myslím, že by měl dnes hrát, hce to větší podporu ofensivy. Ale možná že bude Jose vsázet na výhru 1:0.

Reagovat
Godwinson

Po včerejšku tedy musím usilovně přát Bayernu, tak snad to půjde.

Reagovat
penepi

Iker

Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo

Xabi, Coentrão

Benzema, Özil, Ronaldo

Higuaín

3:0

Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Máme na to. BAYERN!!!

0:2 Gomez, Ribéry

Reagovat
teenz

Reagovat
madridcan

Zeby treti krat ta ista zostava? Jose podla mna aspon jednu zmenu spravi.

Reagovat
Jerichoo

Asi to bude Marcelo za Fabia

Reagovat
Kenneth

Marcelo má trest.

Reagovat
RMCF

aha to sem si vubec neuvědomil...

Reagovat
RMCF

Tak že by jediná změna byl Granero v základu?

Reagovat
FuckT

Granero je traged, zostava by mala zostat rovnaka ako v 1 zapase, t.j. Coentrao na lavej strane obrany a Khedira so Xabim def. zaloznici...

Mozno by som este dal namiesto Ramosa Varaneho, lebo to co Ramos robil proti Bayernu bolo az neuveritelne

Reagovat
RMCF

O tom že bude Granero v základu se mluví hlavěn proto že byl na tiskovce. Jinak traged to rozhodně není a Realu má co dát...

Reagovat
Kenneth

Místo Khediry? Určitě ne.

Reagovat
RMCF

To s euvidí, ale Mou bere vždy na tiskovku hráče, který bude v základu... leda že by to byl taktický tah na zmatení soupeře...

Reagovat
madridcan

je v nominacii

Reagovat
Kenneth

Četl sem to na českým webu Realu. Navíc se stojí při 3 kartách ne? A on svojí 3. dostal proti Bayernu. Takže to trošku nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Za ten Záhřeb má nulu, protože byl vyloučený.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelův jedinej trest na dnešní zápas je ten, že není Portugalec.

Reagovat
RMCF

to by snad mohla zafungovat polehčující okolnost, že umí "obstojně" Portugalsky a mohl by být v základu moc se mi nehcce věřit, že by seděl tři zápasy po sobě...

Reagovat
Kenneth

Robben proti Marcelovi? Ne děkuju, stačí že na druhý straně bude nejspíš dostávat čočky Arbeloa.

Reagovat
RMCF

pokud Alvaro zahraje jak v sobotu a Di Maria mu dostatečně pomuže, tak by to mohlo fungovat Fabio je o něco lepší v obraně, ale nedělal bych z toho takovej rozdíl jak se dělá, navíc Marcelo je o hodně lepší dopředu, což bude dnes potřeba.

Reagovat
Kenneth

Ribery není Tello. A navíc, my nepotřebujeme dohánět 2 golový náskok, nám stačí dát jeden gol. Proto nechápu co mají všichni s útočným Marcelem. Toho gola musíme dát i bez něj.

Reagovat
RMCF

otázka je jestli dokážem žádnej nedostat, navíc si nemyslím, že by Marcelo byl zas tak hodně slabší v defensivě než Coentrao...

Reagovat
DreamTeam

hra s Marcelem je defakto vyhoda i do defenzivy..protoze.. Marcelo se nevraci a nebo laxne brani, toho si je moc dobre vedom Ramos, ktery casto brani i za nej... pres Marcela behem sezony padlo uplne minimum branek.. ovsem v momente, kdy nastupuje Coentrao tak najednou Ramos uz mu na kraji nepomaha a spoleha na nej, coz muze byt opet kamen urazu.. protoze v Clasicu sice odvedl Fabio "dobry" vykone, jenze na nej hral jen samotny Alves.. coz neni moc velka hrozba....proti Bayernu horel jak papir...

o ofenzive nemluve.... tam je to nebe a dudy.. a pokud nebude Fabio dostatecne Crise doplnovat tak nebude mit nalevo sam moc sanci se prosadit.. takze to vidim, ze se bude tocit hodne s Benzemou, pripadne Higuainem pokud nastoupi on

Reagovat
stas87

3:2,bayern v madride uz dal aj 4 goly a vo finale ak sa tam bayern dostane tak svoj sen uz diotiahne

Reagovat
madridcan

Kto vyhra tento zapas, vyhra Ligu Majstrov. Ked postupi Real, tak sa budem drzat celkom pri zemi, ale ked postupi Bayern, tak ten ma este vacsiu sancu Chelsea rozmetat(najma doma). Takze sen sa stane skutocnostou pre dnesneho vitaza...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Neuro

doufám že Bayern uhlídá remízu.. bylo by to zajímavé finále a oba "nejlepší kluby na světě" by to sledovali max na televizi.. je to vždy hezké když takový titul vyhraje ten zatracovaný.. např Monako, Porto..

Reagovat
Ranoth

bayern nebyl zatracovany, myslim ze po barce a realu nejvetsi favorit spolu s chelsea, pod pojmem zatracovany si predstavuju nekoho jineho

Reagovat
Neuro

já to nemyslel až tak doslova.. ale to bylo keců když jel Real do Mnichova že 0:3, 0:5 apod... a teď vidím to samé

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz byly jeste zakladni skupiny,tak se psalo,ze vitez LM bude Real nebo Bayern.

Reagovat
One-Real

Pro me osobne asi co se tyce fotbalove kvality zapas sezony.S Barcou byl nejdulezitejsi, ale dneska budeme muset hrat a souper ma taky velke kvality, takze by to mohla byt oslava fotbalu. Co si budeme povidat, hraci maji v nohou uz 53 zapasu a Bayern jen o tri mene. Do konce sezony nam vsak zbyva 5-6 a vzhledem k situaci v lize (kde sice nastoupime za necelych 90 k zapasu se Sevillou) ocekavam, ze dneska to bude nadoraz a na Bayern vletime hned od zacatku. Vidina vytouzeneho titulu, vyloupeni Nou Campu, moznost slabsiho soupere ve finale, atmosfera domaciho stanku a vidina vyhrat jubilejni 10 triumf a udelat ze sezony mega uspesnou, vsechno tohle musi hnat hrace dopredu a kazdy v sobe snad nalezne jeste dostatek sil.

Ted kratce k lize. 7 bodu je naprosta parada, ale jako klicovy vidim vyhrat zapas se Sevillou. V tom poslednim zapase Mallorcu prejedem, o tom nepochybuju. Priprava bude celotydenni, takze o nejake unave nebo nedostatecne priprave na ten zapas nemuze byt ani rec. S Athleticem nebo Granadou nejaka ztrata prijit muze, i kdyz to taky moc neocekavam. Athletic snad bude mit plnou hlavu dvou finale a naklepem jim jak loni. Granada dost mozna bude taky potrebovat utocit a parkrat utecem a je vymalovano.

Dneska bude podle me hodne zalezet hlavne na prvnim polocasu. Pokud se v nem Bayern netrefi a my aspon jednou jo, tak verim ze ve druhem si na nich uz smlsneme. Klicem bude nenechat je hrat a znechutit od zacatku Riberymu hru. Na nekterych mediich je uvedena sestava s Karimem a Pipitou a bez Di Marii, ale to by vzhledem ke kvalitou jakou Bayern disponuje na kridlech byla sebevrazda. Dneska cekam tezsi zapas nez pripadne finale a to tim nechci nijak shazovat kvality Chelsea. I kdyz byli podcenovani, presli pres Neapol, Benficu a Barcu. Nadruhou stranu maji v nohach jeste o neco vic zapasu, mame troufam si rict kvalitnejsi kadr a budou jim chybet Meireles, Terry, RAmires a mozna i Ivanovic, tam si nejsem jisty jak je to s tim skrtanim karet.

Sestava by mela byt celkem jasna. Pepe ma o vikendu stopku, takze dneska doufam dvousetprocentni vykon, Ramos si bude muset hlidat karty, protoze do pripadneho finale bude proti duraznemu Didierovi potreba. Tezko rict jak by to tam zvladl cerstve 19lety Varane (HB ) nebo Albiol, ktery by asi dostal prednost. Napravo urcite Arbeloa a nalevo Fabio, ktery to ale dneska bude mit zase neporovnatelne tezsi, nez to mel s "nebehavym" Alvesem. Xabi si bude muset davat taky velky pozor, ale u nej jsem si skoro jisty, ze se to bez zlute bohuzel neobejde. Vedle nej asi Sami, i kdyz uz jsem videl i verze s Fabiem a Marcelem na beku a nebo dokonce Nurim na stredu. Ofenzivna ctyrka je snad jasna, dneska by mohl nechat Angel zapomenout na muj vkus nepovedeny zapas proti Barcelone a predvest neco (ne kulturni vlozky).

Dneska to snad bude zapas se vsim vsudy. Hala Madrid ! 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Co je HB u Varaneho? Nemá Marcelo trest? Nekde se to psalo. A jak myslis "vidina domaciho prostredi"? Vzdyt finale LM se hraje v Allianz arene.

Reagovat
One-Real

Happy Birthday Mam napsano atmosfera domaciho prostredi A vidina vyhrat jubilejni 10 triumf v LM. Uz nekdo nahore psal ze ma trest, ja si abych pravdu rekl nejsem uplne jisty, tak nechci placnout kravinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak atmosfera domaciho prostredi? Narazis na to,ze do Mnichova prijede podstatne mene fans Chelsea nez Realu v pripade postupu?

Reagovat
Bayern +

Vo finale sa to pre divakov rozdeluje pol na pol, aspon na neutralnej pode urcite.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nechapu o jake domaci atmosfere One-Real pise

Reagovat
One-Real

facepalm, MLUVIM O DNESKU

Reagovat
smazaný uživatel

Okay.

Reagovat
teenz

Marcelo nemá trest.

Reagovat
Bayern +

Hlavne by ste si mali dat pozor prave na to vlietnutie vsetkymi hracmi na Bayern hned od zaciatku. Jose spravi najlepsie, ak bude prvych 10-15 minut drzat loptu na svojich kopackach a Bayern bez lopty ustvat a uspat. Vlietnutie vsetkym bielym by som neriskoval, staci jedno posmyknutie a Robbery smrtiacimi brejkami vedia zatopit. Nasledne za 75 minut trikrat prekonat Neuera by uz mohlo byt pre vas sakramentsky tazke.

Reagovat
penepi

Sahin nie je nominovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1. Bayern postoupí do domácího finále, kde rozrazí ten modráckej beton !

Reagovat
pavel.fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

To bude dobrý zápas.Už sa tešim.

Reagovat
smazaný uživatel

ten kurz na Bayern je úplně směšný a podle mě se to vymstí rela nedokáže porazit Bayern podle mě to skončí 2:2 nebo 1:2

Reagovat
pavel.fotbal

Když mi včera nevyšla Barcelona, aspoň, kdyby Bayern uhrál takový výsledek, na postup. Moc bych jim, i si, to přál. A pak ještě velké vítězství Bayernu doma nad Chelsea. Přání na dnes: 1:1. Tip: 2:1, a po prodloužení 2:2 a postup Bayernu. Snad to vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Zdarec.

Robim seminarku na temu Které organizace (společnosti, firmy)

vám připadají prestižní a proč? do managementu

Moja organizacia je klub real-madrid.

Mam uvod neake vseobecne informacie to je ako prva cast,

a druha cast ma byt co my pripada prestizne a preco.

Moja otazka:

Ake su podla vas hlavne ukazatele prestize futbaloveho klubu?

ale mam brat klub ako firmu teda nielen sportove uspechy

Mna napadlo ze uspechy=historia=tituly (podla mna sa to da brat

ako spotrovy uspech aj uspech firmy)

a byt znamy=popularni=asi 46 mega fans na svete (uspech firmy)

neake napady?

kazda pomoc je výtana

dik moc

Reagovat
Bayern +

200. pre postup Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
Kenneth

http://www.real-madrid.cz/bulvar/2012040110-jese-ma-nakroceno-do-benfiky.html

Tak příště nezapomente koupit další Altintopy a podobné smetí, aby si i největší talenti z akademie nezahráli.

Reagovat
RMCF

Doufám, že je to blbost, pokud by se Castille povedlo postoupit do druhé ligy, tak by to byla ideální příprava mladíků na ačko, tak jako pro generaci Granera, De la Reda a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Hamita bych jim zlíbal nohy, že nás ho konečně zbavili. :D

Reagovat
DreamTeam

a co jako..stejne ho prodaji nejspis s nejakym predkupnim pravem.. takze pokud bude v Benfice hravat a vyhraje se do podoby kdy by nam moh byt platny, tak ho pak zase odkoupime..

nemam s tim zadny problem..

Reagovat
Kenneth

Paráda, dáme za svýho odchovance 10 mega. Výborná taktika

Reagovat
DreamTeam

uz znas presne castky jo

u nas by si stejne nekopl..mnohem lepsi bude, kdyz bude nekde pravidelne hrat nez cekat celou sezonu na dva zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

všetci podceňujete Bayern ale včera by nikto nečakal , že postúpi Chelsea....a že jasná 1....houby!!..nech aj real vypadne a bude to tip top ...Mia san mia !!! :)

Reagovat
smazaný uživatel

Solymr25.04.2012 00:45

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně aby postupující spráskal ve finále modrou lůzu. Přál bych to Bayernu, když se hraje u nich...

Reagovat
FCSL

0:1

Reagovat
madridcan

Ach to cakanie na vecer...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Krausio_Real_M

Hmm, a já jdu do práce a uvidim hovno

Reagovat
smazaný uživatel

2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ukážem těm namyšleným madridistas, kdo si finále zaslouží! Mia san mia!

Reagovat
DreamTeam

Real si ho bezpochyby zaslouzi, co presne ukazete se jeste uvidi

Reagovat
smazaný uživatel

A Bayern si ho snad nezaslouží? Koho jste vůbec porazili, že si ho zasloužíte?

Reagovat
DreamTeam

kde pisu, ze by si ho nezaslouzil.. krome vas jsme zatim porazili vsechny.. takze mi to vychazi, ze jste na rade

Reagovat
smazaný uživatel

Tak spíš vy teda máte co ukazovat.

Reagovat
DreamTeam

jiste.. cesta do finale vede pres vitezstvi nejlepe o dve branky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako týmy jako Dinamo Záhřeb nebo CSKA Moskva? WOW!

Reagovat
DreamTeam

hmm neco na tom bude.. pokud se nechcete zaradit mezi ne tak budete muset maknout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Čo sme mali požiadať o zmenu žrebu?

Reagovat
smazaný uživatel

Já nic takovýho neříkám, já jenom říkám, že se nemáte čím chlubit že jste porazili všechny své předchozí soupeře.

Reagovat
penepi

To ani nemôžeš myslieť vážne, toto sú také argumenty že Neboj sa, ani CSKA, ani Lyon sa neporazili sami.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a my jsme porazili Basilej a Marseille, na nás prostě nemáte.

Reagovat
Kenneth

Zapomínáš že největší aroganti jste vy. Doufám že tomu vepřovi ve vašem vedení sklapne.

Reagovat
kiwwi

vcera sme to boli my

Reagovat
smazaný uživatel

Co čtu tvoje příspěvky tak mi jediný namyšlený příjdeš ty..

Reagovat
penepi

Inak presne to som chcel napísať. Smiešne ako sa tu niekto ohradzuje, že je niekto namyslený, pritom on tu celý čas reaguje arogantne a tupo. Hold, zlodej kričí chyťte zlodeja.

Reagovat
teenz

No jo, namyšleným.

Reagovat
Kenneth

To že Barcelona postoupila, nám ale ještě může uškodit. Hráči budou přemotivovaní. 10. titul je hrozně blízko.

Reagovat
smazaný uživatel

neboj,on se po dnešku tradičně vzdálí

Reagovat
smazaný uživatel

postoupila?

Reagovat
smazaný uživatel

ono se strašně špatně píše "nepostoupila" ona vlastně posledních pár let postupovala skoro pořád,tak neni divu,že to člověk lehce splete

Reagovat
smazaný uživatel

Tak stačí si zapamatovat: sudej rok= Barcelona nepostupuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

"nepostoupila" . Chyba

Reagovat
FCSL

Bayern @ 6,5

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=l86L93nf-NI to bude paráda,Bayern finále doma

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se Bayern nekoukal včera na Chelsea a nezkusí to co oni. Další zabitý fotbalový večer nepotřebuji. Ať vyhraje ten lepší

Vítězi tohohle semifinále budu ve finále přát. Užíjte si tuhle důležitou informaci, já jdu spát.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern neni takový outsider, a nijak moc kvalitou nezaostává, nemá důvod tak hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Real vyhraje ligu mistru jedině s Vicente Del Bosquem na lávce...takže asi už nikdy .

Reagovat
smazaný uživatel

a s Juppem

Reagovat
smazaný uživatel

no i s Juppem byli sympatičtější a hlavně hráli hodně hezkej fotbal,a ne to co poslední dobou.

Reagovat
smazaný uživatel

jaký hrajou fotbal teď ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to bral podle zápasu v Mnichově, tak se mu nedivím.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže poslední dobou znamená jeden zápas v LM, ahá.

Reagovat
penepi

Najviac gólov v histórii nie je dobrý futbal?

Reagovat
Krausio_Real_M

Pořád lepší než to co hrajou ti, no ti, přece tamti, ti co to projeli s CFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze si po dnesku strihne Mou s hraci zase tanecek 4:1

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Snad 3:1...Bayern nás už doma porazil a i venku bude kousat, ale Real doma to je válec. Každopádně by to mohl být špíl s hodně šancemi a ve vysokém tempu po celý 90 ne-li víc minutami

Reagovat
DreamTeam

doufejme.. takovy spil jsem cekal uz u nich, ale nakonec holt zvitezilo usetrit sily na Barcelonu...

ted se ukaze zda to bylo dobre, ci nikoliv.. prvni cast ukolu jsme zvladli ted to jen potvrdit

Reagovat
smazaný uživatel

jesse rodriguez zrejme prestupil do benfiky lisabon

Reagovat
raduinho

Neskutečné, opravdu neskutečné jak jsou někteří fanoušci Realu namistrovaní, a myslí si, že v klídku postoupí To, že je Real doma válec a každého drtí, platí možná tak ve sranda lize, ale když na ně vyběhne Robben, Ribery, Gomez, Schweinsteiger a spol. tak budou mít co dělat, aby doma neprohráli. Tip : 1-1 a postup Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

gomez poleno , robbena sa lahko vymaze , schweinsteiger po zraneny nema formu ... akurat ribery .... prosim ta pozri sa kde je spanielska liga a nemecka a potom nieco hovor o sranda lige dobre ???

Reagovat
smazaný uživatel

Goméz poleno, ale branku vám dal. Robbena jste taky nevymazali a Basti horší jak minule už být nemůže. A Španělská liga je tak na úrovni Skotské, dva týmy a pak dlouho nic.

Reagovat
DreamTeam

a jedno z tech dlouho nic si nedavno vytrelo prdel se Schalke

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to Schalke doplatilo na svou naivní hru, stejně jako občas doplácí v lize + zraněné golmany.

Reagovat
smazaný uživatel

a druhy bezproblemo preslo pres leader Premier League Nevsimej si ho, je jeste mladej, naivni a zaslepenej

Reagovat
raduinho

Gomez poleno to beru jako první joke

Robben se vymaže joke číslo 2

větě Schweinsteiger po zraneny už se radši ani nesměju

Reagovat
smazaný uživatel

achhh jaj poleno znamena silovy hrac ktory neni moc technicky zdatny a to ze nam dal gol dorazkou to s neho nerobi boha

Reagovat
raduinho

Gomez je pan kanonýr, o tom nemá cenu ani diskutovat, a sorry ale pod pojmem poleno si představím spíš neschopnýho hráče, než silového hráče, který není technicky zdatný

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si vůl.

Reagovat
DreamTeam

tjn.. a hlavne ze ta sranda liga v semifinale CHL a EL valcuje v obsazeni zbytek sveta

Reagovat
raduinho

V obsazení ano Ale LM vyhraje tým z Německa nebo z Anglie.

Reagovat
smazaný uživatel

Minulý týden prohrály týmy ze sranda ligy všechny zápasy a včera barca vypadla, tak jaký válec?

Reagovat
DreamTeam

jednak mas milne informace a druhak tohle je vyrazovaci faz vime ??

vsak ja jsem na ty vase hrdiny zvedavy

Reagovat
smazaný uživatel

neprohrála snad Valencia?

Reagovat
DreamTeam

nevyhralo snad Atletico

Reagovat
smazaný uživatel

I tak prohrály týmy ze sranda ligy všechna utkání, to nevyvrátíš.

Reagovat
DreamTeam

Atletico svuj zapas vyhralo :)

navic jsou spanelske tymy doma tradicne mnohem silnejsi nez venku..

a von ani Bayern zrovna mimo svuj stadion nepredvadi nic extra...

takze ten smich o sranda lize opravdu neni prilis na miste..

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu, proc by mela byt vira ve vlastni tym vnimana jako arogance A z te sranda ligy jsou 2 tymy v semifinale CL a 3 tymy v semifinale EL

Reagovat
raduinho

Já uznám víru ve vlastní tým Ale sorry tipy jako 5:1 anebo doma sme válec, bude to jasný , jsou směšné.

Reagovat
smazaný uživatel

A co je na tom smesneho? Kdyz mohl Mainz dat Bayernu 3 goly, proc by nemohl dat Real 5? Stat se muze cokoliv

Reagovat
miky10

Hezkej fotbal, hodně gólů, hodně karet.

3:2 po prodloužení.

Reagovat
smazaný uživatel

Miky, jdeš v neděli, abys za své řeči neproseděl utkání na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte dá se někde vsadit, že real vyhraje 2:1 a pak vyhraje bayrn prodloužení ? loni jsem to sázel dne to naít nemůžu

Reagovat
miky10

Fortuna to má.

Po prodloužení postoupí Bayern - 25

Po penaltovém rozstřelu postoupí Bayern - 35

Reagovat
penepi

Ušetri si peniaze.

Reagovat
smazaný uživatel

Real musí prohrát, dostat debakl. BAYERN je musí převálcovat... BbbAaaYyyEeeRrrNnn!!!!

!Do toho.....

Reagovat
smazaný uživatel

Hodina a půl před zápasem a 300 komentářů. Včera v tuhle dobu bylo tak 1000.

Reagovat
Kenneth

Přitom to bude lepší fotbal. Škoda.

Reagovat
Swarley

no nevím nevím, jestli se dá včerejší nervák něčím překonat

Reagovat
miky10

To už nejde.

Reagovat
kiwwi

nepisal drama, ale futbal

Reagovat
miky10

To nic nemění.

Reagovat
teenz

Reagovat
DreamTeam

protoze Barcelona se "vypracovala" v tym, ktery nesnasi prakticky vsichni

to se dalo cekat, ze dnes to bude klidnejsi

Reagovat
madridfan

Tak ja bych neřek zme nesnáší. Polovina je zbožňuje a druhá nesnáší ale já osobně ač fandim Realu tak mám hru Barcy rád a na prvním místě mám ronalda ale hned za ním je Messi... Ano nadávejte mi ale je to tak. Ale Chelsea je stejně nejlepší klub

Reagovat
smazaný uživatel

Nick madridfan a poslední věta. Are you kidding me?

Reagovat
madridfan

No jo no... To bylo v dobe kdy chelsea prohravala ne ja mam prostě dva kliby Chelsea a Real a do nicku sem dal real... Ale to je protože sem byl na el clasicu v lednu na nou campu 2:2 tak sem dal tohle

Reagovat
mithro

Reagovat
madridfan

ale abych řek pravdu tak sem po tom commentu čekal takovou otázku

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas - Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo - Khedira, Xabi - Di María, Özil, Ronaldo - Benzemaaaaa official

Reagovat
Kenneth

Marcelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě správná volba.

Reagovat
Kenneth

Mourinho snad ví.

Reagovat
teenz

Marcelo se krásně doplňuje s Ronaldem. Pro útočnější fotbal jenom dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se zdá být výbornou volbou.

Reagovat
DreamTeam

skvely

Reagovat
smazaný uživatel

Kteří hráči jsou ohroženi kartami na finále z obou klubů ?

Reagovat
teenz

Ramos, Xabi, Coentrao, Higuain z Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
DreamTeam

Jerome Boateng, Thomas Müller, David Alaba, Luiz Gustavo, Toni Kroos, Holger Badstuber a Philipp Lahm

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Když si člověk přečte ty seznamy hráčů, co přijdou/by přišli o finále, tak to je divné. Na to finále by asi měly týmy nastoupit s tím nejlepším...

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Kily

určitě téma na zamyšlení

Reagovat
teenz

Aspoň se ukáže kvalita týmu. Každý tým by měl mít adekvátní náhradu.

Reagovat
Kenneth

Taky bych žlutý karty mazal.Ale když někdo dostane červenou, tak by hrát nesměl.

Reagovat
smazaný uživatel

viděl bych to stejně...

Reagovat
herbage

hm, tohle by Bayern v případě postupu mohlo mrzet více než Chelsea, protože oni nemají prakticky žádné náhrady

Reagovat
madridcan

Real Madrid: Casillas; Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo; Khedira, Xabi Alonso, Di María, Özil; Cristiano Ronaldo a Benzema.

Bayern Mnichov: Neuer; Lahm, Badstuber, Boateng, Alaba; Luiz Gustavo, Schweinsteiger, Ribery, Kroos, Robben a Mario Gomez.

Reagovat
Jerichoo

očakávané, som zvedavý čo sa bude diať na ľavo, asi na nich chce jose vbehnut

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Naše oficiální sestava: Neuer - Lahm, Badstuber, Boateng, Alaba - Basti, Gustavo - Ribéry, Kroos, Robben - Goméz

Reagovat
teenz

Vzali jste sebou i security pro případnej fight ve vašem týmu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ho bude potřebovat spíš Real.

Reagovat
teenz

My máme Pepeho, nemám strach.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Goal.com Čech nejlepší hráč včerejší odvety.

Reagovat
teenz

Asi ano, možná by to byl i Drogba kdyby nezavinil penaltu.

Reagovat
Jerichoo

Pre mňa jednoznačne Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

5:0, realu pomôžu rozhodcovia

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme, červená a penalta by se šikla

Reagovat
Jerichoo

No ja ti neviem, dovčera som bol presvedčený, že UEFA to dotlačí na finálové el classico

Reagovat
teenz

Barca hrála ale včera.

Reagovat
smazaný uživatel

no nepomohli

Reagovat
smazaný uživatel

Po včerejším Čapkově oprašování análů dnes raději zvolím nějaký EN sopcast...

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Jerichoo

Zizu najúžasnejší player akého som zažil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten volej je nádherný...jak ten míč dlouho padá a on se rozpřáhne, jak kdyby je tam chtěl pozabíjet!

Reagovat
Kokesh

Byla by škoda nepotvrdil Barcu. Dáme vás bavoraci.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern to musí zvládnout,po včerejším vyřazení Barcy bych asi postup Realu nerozdýchal

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem napnutý jak kšandy. Bayern nám dneska nedá rozhdoně nic zadarmo, ale věřím, že to zvládnem. Jsem rád za Marcela v základu. Ronaldo bude potřebovat jeho pomoc při otvírání pravé strany jejich obrany. V jejich spolupráci spočívá velká porce naší ofenzivní síly. Jen je to pak trochu slabší směrem dozadu. Ale není nač čekat, první zápas jsme prohráli, dneska se musíme prezentovat úplně jinak.

HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jose Mourinho po sezóně do Manchestru city!!!

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

treba si vymysliet nieco realnejsie ...

Reagovat
teenz

Tohle neni FIFA.

Reagovat
smazaný uživatel

Real!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes je čas ukázat odhodlání a chuť nasrat barcelonský vzít si to co patří už nám a poslat němčoura domůůůůů HALA MADRID

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

dneskam verim v ronadlove meteority ... prosim pressing

Reagovat
Swarley

tip 2:1 ať se podíváme taky jednou na prodloužení

Reagovat
Kily

nepřekvapilo by to, čekám, že Bayern tam gól dá

Reagovat
Swarley

chtělo by to rychlý gól Realu

Reagovat
Kily

v sobotu ráno si promluvíme a vymyslíme pár tiketů

Reagovat
smazaný uživatel

No dá když dá tak Real dá 2 když když dají 2 Real dá 4 a tak bych mohl pokračovat ...ale to je zbytečné bude to s nulou

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to Bayern zvládne, včetně finále pak.

Reagovat
Free_player

Musí

Reagovat
božský John

Normálně by mi to bylo tak nějak putna, protože my jsou oba týmy docela sympatický (i když Bayern o maličko víc), ale Bavorům to domácí finále neskutečně přeju, takže BAYERN do toho !

Reagovat
kiwwi

je uplne jedno kto to vyhra, hlavne ten tim musi vyhrat s modrou luzou vo finale

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jedno, Cristiano hrá za Real ...

Reagovat
Miguel19

To měla vyhrát i Barcelona. A teďka může jet na dovču

Reagovat
VALEN

lůza jsi ty ubožáku

Reagovat
Josifek

To je dost pravděpodobný, my ani Bayern by jsme Chelsea neseděli, navíc budou mít asi problémy s poskládáním sestavy.

Reagovat
Kenneth

HASTA EL FINAL, VAMOS REAL

Reagovat
Free_player

Ribery a Kroos ... stříhat si o to kdo bude kopat přímák

Reagovat
Jerichoo

Tak podme do nich!!!

Hala Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák Zelenka To bude...

Reagovat
smazaný uživatel

Ultras Sur

Reagovat
penepi

Šál a dres na sebe, pome na to! HALA MADRID!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
niflheim

Ty žluté karty na obou stranách jsou drsné.

Reagovat
aither

GO! BAYERN GO!

Reagovat
Free_player

Bayern !!!

Reagovat
Bayern +

Jetzt geh´t los! FC BAYERN

Reagovat
Miguel19

Sice jsem si říkal, že je mi jedno kdo postoupí, ale nakonec budu tlačit více Madrid. Ale hlavně ať se pořádně žlutí pane sudí!!!

Reagovat
Free_player

ufff

Reagovat
smazaný uživatel

Tři minuty a už první golovka,takhle se hraje fotbal.

Reagovat
One-Real

1 tutovka

Reagovat
Josifek

Úúúúú....sebevědomí po sobotě snad máme, musíme hrát pořád aktivně, nepolevit po patnácti minutách jako v Německu. Dnes to musíme uhrát a bude to fantastická sezona, konečně...Hala Madrid.

Reagovat
Miguel19

Krása

Reagovat
Free_player

achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Real na ně ale vlítnul ve velkém stylu

Reagovat
Josifek

Je to táááá, pojd Cristiano.

Reagovat
madridcan

Jednoznacna!!!

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern těžce nestíhá teda.

Reagovat
niflheim

Žlutá karta možná trochu krutá.

Reagovat
smazaný uživatel

kde je ten raduinho?

Reagovat
SunFells

To zamrzí, ještě když to letělo úplně jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

CRISTIANOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Messi, divas se?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

Tipoval jsem tebe nebo iSkagena. Vyhráls :)

Reagovat
smazaný uživatel

uvažoval jsem o tom ale

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

tak čo ronaldo dívaš sa

Reagovat
Josifek

Goooool.

Reagovat
niflheim

Cristýna

Reagovat
C0br

Messi kouká a kouká

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takhle se kopou penalty v semifinale LM

Reagovat
REPLIKATOR

Smůla

Reagovat
Jerichoo

Ronaldoooo

Reagovat
Swarley

a máme tu rychlý gól dobře Cristiano

Reagovat
mithro

ronaldo, tak sa to kope

Reagovat
Miguel19

Marcelo ale parádní centr!

Reagovat
Counter

Přísná penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Alaba

Reagovat
madridcan

Pekne Arjen

Reagovat
Swarley

uffff, Robben

Reagovat
Kenneth

OLEEEEEEEEEEEEEEEEEE CRISTIAAAAAAAAAAAAANKOOOOOOOOO

Reagovat
C0br

Alaba

Reagovat
smazaný uživatel

Robben

Reagovat
SunFells

Robben

Reagovat
smazaný uživatel

Robben

Reagovat
Free_player

Robben

Reagovat
slovaňáák

Fuuuu

Reagovat
aither

KURVAAAAAAAAAAAAAAAAAAA to je magor

Reagovat
smazaný uživatel

Robbene, jdi se bodnout.

Reagovat
kiwwi

tak co...kde su barcelonski fans (respektive fanusikovia Messiho), ktori zhadzuju Ronaldove goly z penalt?

Reagovat
jenage

Reagovat
roberos

Tady jsem fanousek Barcy - opravdu Ronaldo kope penalty skvěle jen tak dál.Real vypadl díky skvělé taktice Mourinha - doma hrát na brejky , no Real má letos aspoň 1 trofej Barca už 3 a ješrě může získat špa.pohár

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Arjen i nadále merengues.

Reagovat
REPLIKATOR

Robben

Reagovat
smazaný uživatel

to je magor woe ten Robben!

Reagovat
Godwinson

Proboha, ten Robben mi pije krev :)

Reagovat
Miguel19

Za to ho Ribery hrozně zlíská

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku jiný fotbal než včera. A diváci taky trošku jinak hluční než včera v tom divadle...

Reagovat
smazaný uživatel

typický komplex mladšího neúspěšnýho bráchy. Jen houšť.

Reagovat
Josifek

Tak jako dneska je to opravdu úplně jiný fotbal, pro nezaujatého fanouška, pokud se bude pokračovat v zatím zajetých kolejí, určitě mnohem výživnější. Koukat na to, jak obléháte Chelsea v devíti na vápně není extra pokoukáníčko (čímž vám to nevyčítám, co vám taky zbylo..)

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Arjen je ještě myšlenkama na Vestfálském stadionu

Reagovat
kiwwi

Robbeeeeen...jeho zufalost sa momentalne da prirovnat k Torresovi

Reagovat
Bayern +

Reagovat
jv

Škoda. Bayern tam ale jednoho stopro dotlačí.

Reagovat
Swarley

co to bylo za skok do sítě?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel si že to bude platit jako gól

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Free_player

Reagovat
Swarley

to by to jako jediné vysvětlilo

Reagovat
terry
Reagovat
Swarley

jj, sem se to teprve pořádně hodí

Reagovat
miky10

Nechtěl dopadnout na tu zadní tyč.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vůbec se nedivím že tady Madridcan píše jednoznačná penalta.Tohle kdyby pískli Barceloně,tak je tu sprška negativ.A byla by oprávněná,ale ted ji tady nevidí.Podle mě pánové se tohle pískat nemělo,byla to klasická nastřelená ruka,nijak zvlášt od těla,navíc ničemu nezabránila!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

50:50

neda sa povedat ani ze jednoznacna, ani ze jednoznacne sa to piskat nemalo

Reagovat
Miguel19

Nebylo od těla??? Ničemu nezabránila???

Reagovat
smazaný uživatel

lopta nesmerovala na branku

Reagovat
m.sali

a robben dohrál....

Reagovat
kiwwi

jj, uz dohral divadlo a beha dalej

Reagovat
smazaný uživatel

Khedira... neskutečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

ooou shit !

Reagovat
smazaný uživatel

khedira

Reagovat
m.sali

ty vle bayern 2 tutovky neproměněný ...

Reagovat
smazaný uživatel

Bavoři na Real vlítli ve velkém stylu.

Reagovat
smazaný uživatel

Si neviděl prvních 5 minut že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale góly dává Real.;-)

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Josifek

Kua, tak jako mohli by jsme zase začít hrát, jinak bude brzy vyrovnáno..

Reagovat
C0br

Cristianooooo

Reagovat
Josifek

Goooooooolasoooooo.

Reagovat
niflheim

Cris

Reagovat
Swarley

Cristiaaaaaaaaano

Reagovat
smazaný uživatel

RONALDOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
miky10

Reagovat
madridcan

ANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Miguel19

To je PÁN!

Reagovat
smazaný uživatel

oleeeee :)

Reagovat
smazaný uživatel

ojéééé

Reagovat
smazaný uživatel

střed obrany Bayernu na párku

Reagovat
REPLIKATOR

To jsou luckeři

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern teče a to je 14 mintt.

Reagovat
smazaný uživatel

GB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MES QUE UN MESSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
hefy

Cristianoo.

Reagovat
smazaný uživatel

Öziiiiiil

Reagovat
smazaný uživatel

Solymr25.04.2012 00:45

5:0

Tak co,bude to nebo ne?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Bayernu Tohle už je pro ronalda jednoduchý pak..

Reagovat
mithro

krasne ich rozobrali

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo vidí rozebrání, někdo fatální selhání obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Robben dal. :)

Reagovat
smazaný uživatel

this is football!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pech no.

Reagovat
božský John

Normálně by člověk řek, že si Čech zachytá konečně proti Realu, ale po tom včerejšku to fakt ještě může skončit všeljak

Reagovat
Kenneth

CRISTIAAAAAAAAAAAAAANKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
m.sali

Real 2 šance 2 góly; Bayern 2 šance 0 gólů nechápu jak ho můžou na vápně nechat absolutně volnýho

Reagovat
smazaný uživatel

Realu verim spis, ze Chelsea prejede, takze je to asi dobre.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Vždyť to je celou dobu naprosto ideální scénář.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
niflheim

Mourinho smete Chelsea ve finále...co může být krásnější?

Reagovat
jv

Bayern by je doma dal.

Reagovat
Josifek

Ta naše přímočarost Chelsea absolutně nebude sedět, myslím, že pokud se do finále dostaneme, a že snad ano, tak je dáme relativně hladce.

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně Chelsea bez Terryho, Ramirese a nevím koho ještě.. ty 2 budou znát moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Braňo a Ramires... Náhrady na stopery máme skvělé - Cahill + Luiz jsou výborní a dokážou to zvládnout. Ale místo Ramirese je jen Kalou a místo Braňa jen Bosingwa, což je fakt průser.

Reagovat
captain18

Reagovat
Amos

Reagovat
Josifek

Hlavně nepolevit a nepřenechat iniciativu Bayernu, to by se nám takřka jistě nevyplatilo.

Reagovat
patas92

tohle mi na Ronaldovi nejvic vadi...dostane skvelou prihravku a misto aby bezel podekovat jejimu autorovi, zase voli oslavu typu "ja sem tady ten nejlepsi, zbytek stoji za hovno"

Reagovat
kiwwi

a podla mna ti najviac vadi ze ma ruzove kopacky

Reagovat
patas92

ne, prave naopak, vadi mi ze si misto nich vzal dnes bile

Reagovat
kiwwi

no vidis, tebe bude vadit vzdy nieco

Reagovat
smazaný uživatel

a podle me to, ze je hezkej a bohatej

Reagovat
teenz

Ronaldo s Ozilem jsou velcí kamarádi. Tohle je spíš euforie před 90k lidma.

Reagovat
patas92

tak ted to docela chapu...ale myslim to celkove...jak si zacne placat po stehne a takove

Reagovat
teenz

Kdyby si sledoval trening Realu, tak víš že s tim stehnem si dělal srandu s Coetraem a zápas na to vyšle takovou pumelici. Co dál ?

Reagovat
smazaný uživatel

O co šlo jestli se můžu zeptat?

Reagovat
teenz

Byla rozcvička a Ronaldo s Coetraem si dělali srandu. Načež ukazoval na svojí nohu a dělal tam kraviny s balonem. Poté vyšle takovou pumelici, tak se otočí na Coetrala na lavičku a oslavuje. Nepříjde mi na tom nic špatně.

Reagovat
patas92

mas pravdu treninky nesleduju...jako nemusis v tom hledat nic spatneho ja Ronalda uznavam hodne, je to fantasticky fotbalista, muze byt i v soukromi dobry clovek (verim, ze je), to ja neposoudim ale je mi proste nesympaticky

Reagovat
teenz

Ne v pohodě. Skromný nevím jeslti (nechodím s ním na kafé) ale zajistil celou svojí rodinu a stará se o ně. Takže v hlavě má hodně.

Reagovat
patas92

Reagovat
kiwwi

vsak to robi len po delovkach, kde za gol vdaci len a len sebe...uz ste fakt zufali

Reagovat
kiwwi

a myslim si ze o zlatej lopte je na takych 70% rozhodnute

Reagovat
teenz

Nikdy neřikej nikdy. Víš co myslím.

Reagovat
kiwwi

vsak tych zvysnych 10% je postup Realu do finale a 20% je ze rozhodne aj finale

Reagovat
teenz

Ještě mi tam chybí tlačenice ostatních hráčů.

Reagovat
Mercury

EURO nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam zaziari Messi..

Reagovat
kiwwi

no beriem ako istotu, ze Messi na EURE nezahra ani hovno

Reagovat
aither

třeba emigruje, nikdy nevíš

Reagovat
Mercury

Jakkoliv jsou ti dva nejlepsi, tak vyloucit pred ME vsechny ostatni mi neprijde uplne koser.

Reagovat
Amos

A zaslouží si ho ale tentokrát víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta "obrana" Realu ale pořád dává Bavorům slušný vyhlídky.

Reagovat
Shevchenko

Ty seš taky borec.

Reagovat
smazaný uživatel

včera to taky bylo 2:0 a jak to dopadlo...

Reagovat
kiwwi

lenze Bayern nie je betonarka

Reagovat
m.sali

přes tuhle obranu může Bayern dát dva góly v cukuletu .... otázkou je kolik jich za tu dobu dostane

Reagovat
Josifek

Atmosféra parádní zatím na ESP.

Reagovat
m.sali

"musí dát jeden, minimálně dva góly" zajímavě řečeno, jen co jež pravda

Reagovat
C0br

Jinak Real hoří jak prase.

Reagovat
m.sali

zatim jsou obrany docela dost děravý

Reagovat
Miguel19

Bayern ten fík dá...jde o to, jestli ale mezi tím neinkasují další 3

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozhodčí je vtipnrej si asi vsadil na real

Reagovat
REPLIKATOR

Real má nehorázný štěstí...

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim parádní tempo.

Reagovat
SunFells

Tyto týmy jsem chtěl ve finále ..z těch 4 semifinalistů.

Reagovat
panca

lahm je uzasnej

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal nahoru-dolů. Trošku jiné kafe než včera...

Reagovat
Miguel19

Mou

Reagovat
madridcan

Bayern sa este pobije

Reagovat
C0br

Takhle přesně probíhalo čtvrtfinále z 2009/10 s náma.

Reagovat
kiwwi

pravda...tam by si na Bayern po 30 minutach nevsadil nikto ani deravy gros...uplne sme ich zvalcovali a bolo 3:0 v suchom tricku

Reagovat
smazaný uživatel

Ten piskot

Reagovat
smazaný uživatel

Real staví autobus...

Reagovat
Mikesh

Kde ?

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale Bayern nehra vobec zle, snad to este zvladne..

Reagovat
One-Real

Ta obrana cinnost je dost spatna, urcite se neda rict ze je rozhodnuto, tempo ale paradni.

Reagovat
m.sali

nice

Reagovat
smazaný uživatel

Mylit si holohlaveho Benzemu s Khedirom, to je sila Marcel

Reagovat
niflheim

to bude ještě sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná.

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

jo!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Ajajaj

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Swarley

solidní vítr v obranách, tohle bude ještě svinsky zajímavé

Reagovat
Godwinson

Jo!

Reagovat
aither

POĎME

Reagovat
smazaný uživatel

jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byla jasná penalta.

A Pepe je trotl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle klidně mohla být zmařená gólová šance, pane rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi py*us

Reagovat
kiwwi

ou, to by bolo velmi prisne aj na Pepeho

Reagovat
Josifek

Ten Robben ale zřejmě nemá problém se sebevědomím.

Reagovat
madridcan

Luckerko

Reagovat
REPLIKATOR

už jste toho štěstí měli dost

Reagovat
smazaný uživatel

Robben No, proc ne.

Reagovat
niflheim

Ouuuu...těsně

Reagovat
aither

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR

Reagovat
smazaný uživatel

To je lucker ten Robben ale dobře pro fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

bayern zaslouženě

Reagovat
Free_player

Robbeeeeeeen !!!!! GOOOOOL !!!!

Reagovat
Godwinson

To snad není pravda. Takovou penaltu mu nechat ... alespoň, že měl kliku.

Reagovat
smazaný uživatel

výborný zápas ale

Reagovat
m.sali

arjen utek ribéryho pěsti .... ale jenom o fous

Reagovat
Free_player

Reagovat
Amos

Krásně se ten zápas vyvíjí !

Reagovat
Josifek

Velká škoda San Iker, tomuhle hajzlíkoj bych přál, aby zase vyhořel..

Reagovat
smazaný uživatel

Robben si musí vyklepat trenky

Reagovat
Miguel19

Tvl, to kdyby nedal, tak by se k tomu lískání přidal i zbytek týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Super.

Reagovat
REPLIKATOR

Historie se opakuje! (včerejšek)

Reagovat
Free_player

i když s odřeným zadkem ale je tam

Reagovat
Josifek

Velký zápas zatím.

Reagovat
One-Real

Tak ted je Bayern trochu ve vyhode co si budeme povidat, kazdy dalsi jejich gol bude dvojnasobne tezky dohnat.

Reagovat
božský John

To je krásnej fotbal :))

Reagovat
Yanek

Tohle je prostě něco úplně jiného, než zápasy Barcelony. Dnes se fakt bavím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
captain18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
slovaňáák

Reagovat
Josifek

Aby jsme byli objektivní, ono to není jen o Barce ale hlavně o tom, s čím vyrukuje soupeř. Pokud by hrál Bayern s Barcou jako dnes s námi, tak nemu šanci..

Reagovat
Mercury

Je to bohužel pravda. A Barca si za to může trochu sama, kolikrát mají šanci na protiútok a sami to zbytečně zbrzdí a pak buší do plných. Nicméně i její zápasy, pokud hrají oba týmy ofenzivně, bývají krásné. Ale je fakt, že někdy mám pocit, jakoby hlavní cíl bylo držet balon místo toho dát soupeři gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas,bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, dneska hrajou oba dva tymy, včera hrál jen jeden

Reagovat
smazaný uživatel

za to barcelona nemůže, že si proti tim nikdo nedovolí hrát otevřeně

Reagovat
smazaný uživatel

Oslava fotbalu moc pěkný zápas

Reagovat
Swarley

kurňa gólů jak sviňa, ale v podstatě se hraje teď od nuly

Reagovat
m.sali

nn, bayern je mírně ve vedení = jeho gól > gól realu

Reagovat
Swarley

pravda, plus německé větrné počasí...

Reagovat
smazaný uživatel

jen zdánlivě - Případný gól Bayernu bude za dva.

Reagovat
Swarley

hoši, to "v podstatě" tam taky není pro srandu králíkům

Reagovat
Miguel19

Ten Benzema je parádní

Reagovat
REPLIKATOR

Fuuuu

Reagovat
Josifek

úúúú, parádně zatím Karim

Reagovat
smazaný uživatel

karim hraje fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, big balls

Reagovat
Free_player

Di Maria

Reagovat
REPLIKATOR

Dive Maria

Reagovat
smazaný uživatel

Už to tady jednou padlo - Robben se furt asi cítí jako Madrista. Dneska na co šáhne, podělá.

Ale je to velkej hráč. Věřím, že ještě něco předvede.

Reagovat
teenz

Neremcej.

Reagovat
smazaný uživatel

No kličku do hřiště určitě ještě aspon 3x,ale jestli připraví nějaký gol,o tom pochybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

vim, ze to delaji vsichni, ale tyhle ksichty, kdy to vypada, ze fotbalista umira a nic mu neni, je trapne a melo by se s tim neco delat, ted minimalne, kdyz bayern musel zakopnout, tak maria mel tahnout za caru

Reagovat
aither

s tim už se nic moc dělat nedá, bohužel to k modernímu fotbalu patří , i když by nemělo

Reagovat
smazaný uživatel

ale kdyz protivnik musel zastavit hru, tak dotycny mel jit za tu caru, a ne kdyz se utok zastaven, tak se zvednu, jak vzkriseny a kyvnu na rozhodciho, ze su vklidu

musim jeste jednou

Reagovat
aither

to máš pravdu, aspoň trochu slušnosti by mohli mít a vypadnou za čáru

Reagovat
Free_player

škodaaa !

Reagovat
lnterista

neco mi rika ze to Bayern da

Reagovat
m.sali

OMG!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou šance kua!!

Reagovat
C0br

No jestli Real hodlá takhle bránit dál, tak se na to můžou rovnou vysrat.

Reagovat
One-Real

Ta obrana je strasliva.

Reagovat
Godwinson

Hodně slušně Bayern, toho druhého by tam dát mohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Gomeeez, ta co..

Reagovat
smazaný uživatel

Hra bez obran

Reagovat
Josifek

Ta naše obrana je jak cedník. Ještě že proti nám nepotvrzuje gomez svou kanonýrskou extraclass.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hraje parádně,moc se mi líbí.Jen ten gol tomu chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Není čas na bránění Real jede podle hesla , dáme víc

Reagovat
kiwwi

to im ale nemusi stacit

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi ještě líp jak Khedira předtím.

Reagovat
One-Real

Arbeloa tam nema statickeho Tella a je bez Di Marii a najednou to ma strasne tezke.

Reagovat
smazaný uživatel

Abych pravdu řek, kdyby teď Bosák Ozila neoznačil, tak nevím že hraje...

Reagovat
smazaný uživatel

A jeho prihravka na Ronalda?

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo fakt strašně složitý, tam nemohl udělat nic jinýho, já od takovýho hráče čekám trošku víc než jednu přihrávku.

Reagovat
m.sali

BTW ten Di Mária je strašně nesympatickej hráč ... i když na Pepého má pořád daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Mě připomíná mumii, má tak vyhublý ksicht

Reagovat
Mercury

Mě spíš cigánskou čórku z ulice.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně spíš smažku. Jenom brýle, zvonáče a jedem na Tiesta..

Reagovat
niflheim

Toto by bylo pěkný finále.

Reagovat
Mercury

Bayern zatím v mezihře lepší, ale efektivní moc nejsou. To se proti nim může nakonec otočit..

Reagovat
Kenneth

Bayern útočí a ten idiot Arbeloa si tam vykračuje. Ven s ním. Ramos napravo, Albiol na stopera.

Reagovat
One-Real

Reci o predcasnem finale asi nebyli blbost.

Reagovat
m.sali

Do kdy ma Mourinho smlouvu???

Reagovat
smazaný uživatel

2014

Reagovat
m.sali

doufam, že neprodlouží ..

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, Mou má rád výzvy a pokud letos vyhraje double tak by teoreticky prodlužovat asi nepotřeboval.

Reagovat
m.sali

to je mi celkem jedno .... but I want José back in a SUITE

Reagovat
Free_player

ouuu

Reagovat
smazaný uživatel

Gustavo bez karty ještě pořád?

Reagovat
smazaný uživatel

Je Gaitan v Benfice lepsi, nez bol Di Maria?

Reagovat
stas87

aky je to zatial futbal?som v robote a uvidim len zaznam bayern uz mohol dat viac ako jeden gol?

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal je luxusní , spousta šancí na obou stranách , obrany dneska moc neexistují, Bayern prohrává 2:1 ale neproměnily dobré 3 obrovské šance

Reagovat
kiwwi

aj tri

velmi otvorene na oboch stranach

Reagovat
stas87

moj tip bol 3:2,cize by sa smial bayern na konci real chelsea by som nepozeral ani keby mi zaplatili

Reagovat
Mercury

Kassai zatím velice přesný. Tenhle sudí se mi dlouhodobě líbí.

Reagovat
Mercury

Tak jsem to zakřikl, Robbenuv tradiční dive.

Reagovat
kiwwi

jj, jeden z najlepsich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem mu to uvěřil

Reagovat
smazaný uživatel

ten co pískal včera Barcu taky byl hodně kvalitní , myslím na semifinále se ti rozhodčí opravdu povedly a jde jim to náramně

Reagovat
kiwwi

ja stale stojim za tym, ze ti rozhodcovia su kvalitni dlhodobo, ale potom pride jeden zpackany zapas, hned nato pridu v dalsich zapasoch nejake chyby a uz sa tu nadava na rozhodcov vo velkom...ale je to moda no, za vsetko mozu rozhodcovia

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono to je snažší si pamatovat hrubky rozhodčích než jejich kvalitní výkon, ten se bere jako samozřejmost, ale jak se udělá bota tak je toho všude napsáno spousta.

Reagovat
Miguel19

A bude bitka

Reagovat
smazaný uživatel

Robben

Reagovat
One-Real

Robben

Reagovat
Free_player

Joo šatnák dávej Arjene !

Reagovat
smazaný uživatel

kámen nůžky papír dneska nebude ?

Reagovat
Free_player

jo to mě nejvíc pobavilo jak si stříhali

Reagovat
smazaný uživatel

Robben je díky tomuto kopu na facku...od Riberyho

Reagovat
Josifek

Skvěle Iker vychytal toho zmr...

Reagovat
REPLIKATOR

Pepeho že?

Reagovat
Josifek

Tak chápu, že nefanoušci Realu tak Pepého nazývati mohou a vlastně i právem. A podobně právem tak nazývám i Robbena, je to extrémně nesympatický xindl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak někdo projde Chelsea,Realem a nakonec zakotví v Bayernu,tak nemůže bejt normální.Souhlasím.

Reagovat
Mercury

Tak Pepe jasná ruka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase ten přímák byl nafilmovanej,takže je to fér.

Reagovat
Mercury

karma :)

Reagovat
C0br

Krásnej fotbal, bude ještě sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Uf to mela byt penalta, jeste ze tak..

Reagovat
One-Real

Ten Robben je dneska jeste horsi nez Di Maria a to je co rict.

Reagovat
teenz

Ono i Arbeloa neni žádnej med.

Reagovat
smazaný uživatel

takže na pravo snad přijde Müller a to pak bude jízda

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka, která změnila let míče na bránu a Pepe už měl žlutou. Hmmmm

Reagovat
gonzalesl_is_back

Nemáš co na práci? Jo aha, vy jste vypadli včera proti 10 lidem s Chelsea .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

plný příspěvek argumentů, koukám.

Copak se stalo? Nelíbí se mi, když ti někdo dokáže, že tvýmu týmu sudí pomohl?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Tím, že jsi konstatoval svůj názor, jsi něco dokázal? Ne, mě prostě baví, jak ti v křeči fandíte Bayernu, protože jste sami nebyli schopný porazit tragickou Chelsea. Dneska vítězí fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

ty si myslíš, že kdyby Barca nevypadla, tak Bayernu nefandím?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Spíš si myslím, že byste chtěli potupit Real ve finále, a fandili mu míň než dnes, nebo se mýlím?

Reagovat
smazaný uživatel

takže bych fandil Realu?

Reagovat
teenz

Je tu spoustů fanoušku, kteří fandí Realu kvuli zastoupení španělského týmu. Nevidím na tom nic špatného.

Reagovat
smazaný uživatel

kteří?

Reagovat
teenz

To řiká někdo z barcelony ? Vtipné Když chceš jít do detailu, Robben to nasimuloval. Tak kšá

Reagovat
teenz

A o pár příspěvků dole "O to víc pobaví, když tohle chování vyčítá Barceloně fanda Madridu." a teď děláš to samý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fňuk fňuk

Reagovat
smazaný uživatel

z nasimulovanýho přímáku

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern na šance vyhrál asi 10:2

Reagovat
m.sali

o čem teď řikali, že měla bejt penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně se na to kouká, předčasný finále opravdu.

Největší smolař zápasu zatím Ribéry, 2x ho připravil Xabi respektive Khedira o jasnej gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria, Özil, Ribery, Robben - simulanti barcelonskýho typu

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo, Pepe, Arbeloa... ještě bych mohl pokračovat

Reagovat
smazaný uživatel

u Ronalda už to neni tak horký jako kdysi, u Pepeho to bylo snad jenom v clasicu kde se nestydí udělat ledacos, Arbeola nvm

Reagovat
pejsek5

Zatím pěkně Bayer. Ať aspoň dneska postoupí lepší mužstvo!

Reagovat
smazaný uživatel

Gustavo může být rád, že hraje. Chytne si míč do ruky jako by nic, pak tam zajede do Ozila úplně bez míče, následuje faul na Ozila u rohového praporku a aby toho nebylo, na konci dojede DiMariu. A on si pokračuje bez karty

Reagovat
m.sali

Pepé už taky moh bejt venku ... takže prašť jak uhoď

Reagovat
CHONG

Tak ta penalta Bayernu mě teda nasrala.

Reagovat
smazaný uživatel

Muzu se zeptat, zda je zvykem ve spanelske lize obecne, ze pri faulech ci "faulech" se vsichni hraci tymu, jehoz hrac byl faulovan ci trosku zahral, bourlive gestikuluji a zvedaji ruce na hlavu atd.? Nemyslim to ted ani moc zle... Nevidam casto spanelske tymy, ale kdykoliv vidim Real nebo Barcelonu, tohohle si vsimam, ze vic padaji a vic machaji rukama a upozornuji. Mne to teda vadi, protoze na to zvykla nejsem, ale rikam si, jestli to treba nevyplyva z te jizanske horkokrevnosti. Deje se to treba i v italske?

Reagovat
herbage

u Realu je to běžný obrázek, u Barcelony celkem také, zbytek ligy jak který tým, ale dalo by se i takto generalizovat. V Serii A je to snad ještě horší, to je úplná žumpa

Reagovat
smazaný uživatel

Me to fakt docela irituje, cim vic na to koukam. Uz v prvnim semifinale jsem se skoro musela i zacit smat, kdyz po prvnim nejakem kontaktu dvou hracu, kdy tam nejaky hrac Realu velice ochotne padl, se vsichni v cele s Ronaldem vydali za rozhodcim :-). Mne to silne pripomina hadajici se trhovce :-).

Ale jestli to je i v Italii, mozna to je jen ten jizni temperament :-).

Reagovat
smazaný uživatel

neřekl bych, že je to větší žumpa, ve Španělsku je to nejvíc rozšířený, ale je pravda, že mě vytáčí, když hráč padá už v letu chytá do ruk míč, to dělají snad všichni v Itálii, dával bych za to karty

Reagovat
Yanek

V Serii A to není o nic horší než ve Španělsku, žumpo.

Reagovat
smazaný uživatel

je to španělská mentalita. Hodně se to vyčítá Barce, ale ono se to děje často i v jiných klubech. Hodně tohle praktikuje třeba i Real nebo Sevilla. O to víc pobaví, když tohle chování vyčítá Barceloně fanda Madridu.

Reagovat
Arbiter

nebo naopak

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bych prosil někdy ukázat

Reagovat
Arbiter

máš krásné selektivní vnímání

Reagovat
smazaný uživatel

tak tyhle trošku přičmoudlý národy to maj ve zvyku hodně gestikulovat

Reagovat
smazaný uživatel

tak němcí tam maj taky min. 2 specialisty

Reagovat
herbage

moc pěkný zápas, vážně se bavím. Jedno kdo postoupí, i když bych to moc přál Bayernu, ale hlavně ať vyřadí prašivou Chelsea (slyšíte, žádné žluté karty)

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern se mi zatím líbí rozhodně víc :) Real děravý jak řešeto...

Reagovat
C0br

Tak Ronaldo dal podle čapka v La Lize letos 19 gólů z penalt.

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas byl naprosto fantastický. Oba týmy hrajou ofenzivní fotbal, je spousta možností. I když Real má vedení, podle mě Bayern hrál o trochu líp. Nicméně zatím nic není rozhodnuto, a tak jsem si jistý, že to nejzajímavější teprve přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

úžasnej zápas, real měl trochu i štěstí,bayernmoh klidně vést, jinak výborný individuální výkony z obou stran, benzema,cris,marcelo,alaba,goméz

Reagovat
smazaný uživatel

Za poločas měl kždý tým víc tutovek ja Barca za 90 minut.

Reagovat
Free_player

a co s tim jako ?

Reagovat
smazaný uživatel

asi lebo sa hra ofenzivne chytracik...

Reagovat
smazaný uživatel

nic proti, ale proti Barceloně v desíti nikdo nebude hrát fotbal ba dokonce to moc dobře nejde ani v jedenácti. ty karty byly včera rozdány jednoznačně a myslím že všem muselo být jasné dávno dopředu jak ten zápas bude asi vypadat.

Reagovat
Infi

Že někteří "fanoušci" Realu budou mít komplexy i z prohry Barcelony, to jsem nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je nááádherný zápas.

Oba týmy mě ohromně baví. Tomu by skutečně slušelo finále. Úvod jsme trochu zaspali a byla otázka času, kdy se Real prosadí...škoda, že to bylo z penalty, které předcházela ne zrovna nebezpečná střela. Ale zase si Ronaldo připisuje dva góly. Jemu to moc přeji. Při druhém gólu se zachoval naprosto chladnokrevně. Naproti tomu se chladnokrevně nezachoval Robben po skvělé Alabově akci. Ale tohle mu nezazlívám...já bych tento balon nakopl úplně stejně. O to více jsem se ale divil, že šel k penaltě. Ten musí mít nervy ze železa. Zápas je to otevřený, divím se, že se nám snadno daří pronikat na bránu, ale nestěžuji si. Ribéryho čas ještě asi přijde. Těšte se! Bayern tato vypjatá utkání zvládá, tak se nechme překvapit, co nám tyto týmy ještě připraví. Jen nechci penalty...po včerejšku už fakt nemám nervy.

Jo a ještě něco: Přestaňte klucí simulovat...je to škoda, kazit nám tuhle nádhernou podívanou zbytečnými pády.

Reagovat
cresposuper

Ty vole, prečo to Real nezatvorí? Takto to mohlo byť kľudne 2:3...

Reagovat
herbage

Jinak k tomu rozhodčímu, zas tak moc dobře nepíská. Dle mého píská až moc úzkostlivě, což je na druhou stranu dobře, aby se mu utkání nevymklo z rukou. Nicméně faul na Robbena nebyl, ruka alaby nastřelená, to ať s nezlobí, ale to se nepíská no a odpísakné fauly na Marcela či Özil, to jsem se leckdy také jen smál

Reagovat
smazaný uživatel

měl Pepe ruce na Robbenovi? měl + když někde uvnitř víš že jsi posral první penaltu tak tuhle prostě pískneš

Reagovat
herbage

ta druhá byla bez pochyb, šlo mi spíš o to, ja sklízí chválu a pak píská podle publika či jak někdo máchá rukama

Reagovat
Mihi

Presne tak. Veď píska každý pád na zem, mohol by dať hre voľnejší priebeh.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas do puntíku. Taky se mi zdá, že těch přihranejch soubojů "spolknul" už dost. Ještě bych mu jako mínus přišetl neožlucenou úmyslnou ruku Di Maríi.

Reagovat
smazaný uživatel

lehce připískával realu, neodpískal mu 2 fauly a plus ta diskutabilní penalta a pro bayern robbenův tyjátr

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to tak bude pokračovat i dál, tak mě asi trefí. Teď jsme ale na koni my! Musíme vstřelit gól na 2:2 a je to naše.

Reagovat
smazaný uživatel

jako toto dneska se nedá se včerejškem vůbec srovnat, dneska to má šťávu, má to říz, spousta šancí, pěkných individuálních průniků, je tam střelba z dálky , je to moc pěkný fotbal a opatrně si dovolím říct že dneska hraje budoucí šampion LM.

Reagovat
REPLIKATOR

a za nick taky

Reagovat
smazaný uživatel

že děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

né patrně, ale určitě dneska hraje budoucí vítěž, Cheslea už nebude stavět před bránu autobus, dostane klepec.

Reagovat
Josifek

Kua, musíme zpevnit obranu, to je nutné, bez toho inakasujem ještě 1-2 goly a bude po srandě...taky by bylo dobré více podržet balon, občas trochu zklidnit hru, chce to více zapojit Xabiho. Snad se zvedneme a štěstíčko se k nám přikloní.

Reagovat
Infi

Najs, zatím super fotbal. Je dobře, že Bayern dal takhle rychle kontaktní a pokud by přidal na 2:2, tak by Real musel jet na 200%. Pepé kdyby nebyl naprosto vypatlaný idiot, tak by jistě patřil mezi nejlepší stopery světa.

Snad to Bayern urve, přeju jim to strašně moc. Je mi tam několik sympatických hráčů a vyhrát celkově LM na vlastním stadionu, to se nepoštěstí jen tak

Reagovat
Carlos Juan Pablo

On mezi ně patří, jen je vypatlaný.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

A to zase v rámci jednání na hřišti, v soukromí není.

Reagovat
Josifek

Tak to že Pepé je idiot nemění nic na tom, že mezi nej stopery světa patří.

Reagovat
Miguel19

Parádí zápas. Real skvělý vstup do utkání, ale celkově Bayern dá se říct i jasně lepší. Penalty obě jasné, tu ruku Pepeho mohl taky pískat, klidně i s 2. žlutou. Ale ten přímák vlastně ani neměl být, tak se to "vyrušilo" Na straně Realu nejlepší asi Benzema, pak možná Ronaldo (ale měl dost ztrát). Naopak Diver Mária podle mě hodně slaboučký. Většinu poločasu spíš ležel na zemi. Nic nevymyslel. Z mnichova se mi líbí Alaba, Robben, ani Gomez nehraje zle. Riberyho moc vidět nebyl. Ale fakt padání zápas! Snad to takhle půjde dál. Zítra mám od 11, takže bych si přál i penalty, ale pokud to bude pokračovat, tak se jich nedočkám.

Reagovat
smazaný uživatel

přišel jsem teď a z reakcí jsem toho moc nepochytil - za co byla penalta pro Real? (a zaslouženě?)

Reagovat
Kily

dlouhý míč Marcela z levé strany na Di Mariu, který z první vystřelil a trefil ruku padajícího Alaby. Sice ta střela nešla na branku, ale penalta podle mě v pořádku, minimálně nic, co by měl rozhodčímu někdo nějak dlouze vyčítat

Reagovat
Arbiter

ta ruka byla blíž k trávníku nebo dál?

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, penalty já taky nechci, protože to bude hrůza. Tak nebo tak očekávám, že padnou další branky. Předpoklady k tomu můžeme jasně vidět. Jinak, jak se díváme na zápas, to fakt by byl nádherná finála. Nemám nic proti Chelsea, ale myslím si, že jejich hra není až tak atraktivní jako ta Realu či Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fandové Bayernu perfektně.

Reagovat
smazaný uživatel

ten názor v případě postupu Bayernu ještě změníš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme kde bude po dnešku Reál

Reagovat
Arbiter

hehe, tak to bychom si notovali

Reagovat
smazaný uživatel

spíš potvrzení velikosti Barcelony

Reagovat
Arbiter

Tak ono dostat se na finále na ten stadión bude stejně docela dost těžké, jen to budou mít blízko. Ale úplně domácí publikum to v případě toho postupu nebude

Reagovat
smazaný uživatel

chlapi pozrite si tajne video z oslav realu po vitezstve nad barcou,... http://www.youtube.com/watch?v=QaYlmxpYPcE&feature=related

Reagovat
m.sali

Disco dance !!!

Reagovat
smazaný uživatel

pepe s marcelom celkom zapada

Reagovat
smazaný uživatel

tohleto už tu někdo dával je to povedené, opravdu mi to rozesmálo

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, ja nic nemam proti realu, no sranda musi byt

Reagovat
smazaný uživatel

to rozhodně

Reagovat
Swarley

je to totální hovadina, ale musím uznat, že mi u toho málem vylétla nudle z nosu

Reagovat
smazaný uživatel

to je právě to, že když jsem to viděl poprvé tak mě to nejvíc rozsekalo

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to Iker vytlačil očima.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern cítí že kořist je raněnná ,alespoň mi to tak přijde , Real je takový mi přijde zakřiknutý

Reagovat
smazaný uživatel

Je osvěžující, když je na koho ve vápně centrovat.

Reagovat
Free_player

Reagovat
herbage

arbeloa spadne, chytne míč a píská se faul, opět

Reagovat
smazaný uživatel

nj,kdyz uz tak at tu LM vyhraje péťa... preju mu to fakt moc... a to jsem mimochodem fanousek barcy... i kdyz jsem na nej vcera nadaval na cudlu jednoho jak svin... ČEŠI zas jednou muzou byt hrdy.. bohuzel ne ty hajzly co na cecha jen a jen nadavaj a plivou... ty at si jsou polibit svoje pr...

Reagovat
Arbiter

tak ten byl milimetrový teda

Reagovat
smazaný uživatel

ale stejně je Mourinho klasa , mě to ukrutně baví sledovat jeho práci , jak na hřišti tak celé to dění okolo něj, on v tom vskutku umí chodit dokonale, nepamatuju si trenéra kolem kterého by bylo stále tolik povyku

Reagovat
kiwwi

jediny anglicky klub, ktory porazil bayern v mnichove je norwich city

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
One-Real

U toho Pepeho je takova skoda, ze ma v te hlave tak nasrano. Dneska az na ten faul ZATIM parada.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady v tom zápase to jde dobře vidět, Pepe je stoper výbornej ale v hlavě má prostě totálně vymatláno

Reagovat
Mikesh

Reagovat
smazaný uživatel

Karim hraje též náramně

Reagovat
smazaný uživatel

Goméz už měl těch dobrejch pozic taky docela dost.

Reagovat
smazaný uživatel

tu poslední solidně zadrbal , myslím z toho šlo vytěžit určo víc, rozmýšlel , rozmýšlel až pak nic

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

podoba sa Benzema na Khediru Merčiak by si mal zhodit dole tie okuliare

Reagovat
captain18

a ten jeho xavi alonso

Reagovat
smazaný uživatel

Karim zatim nejlepší na hřišti

Reagovat
Arbiter

ha, je tam Löw, bude zase žrát šušně?

Reagovat
smazaný uživatel

cože ? on to žere ?

Reagovat
smazaný uživatel

kristamarja to je cip

Reagovat
Infi

Tak snad je dnes Barcelona v dresech Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

proc by mela byt?

Reagovat
Infi

Taková menší narážka na Madrid v dresech Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

jo taaak...

Reagovat
m.sali

30 minutes to go!!! We are ready for epic finish

Reagovat
Mikesh

Ježiši Robbene

Reagovat
smazaný uživatel

Čím dýl Robbena sleduju, tím míň se Riberymu divím.

Reagovat
Swarley

já bych je liskal od rána do večera oba

Reagovat
smazaný uživatel

oba dva

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to neni futbal ale kuskus

Reagovat
One-Real

Jen tak pro jistotu. Kdyby to takhle skoncilo a prodlouzeni dopadlo 1:1, tak se to pocita jakoze 3:2 pro Real a postup Bayernu, nebo se to pred prodlouzenim maze?

Reagovat
smazaný uživatel

první možnost

Reagovat
San Iker

V tom případě by Real vypadnul

Reagovat
smazaný uživatel

OT:prosímvás vysvětlí mě tu někdo proč by v případě že Sparta nevyhraje titul a vyhraje pohár hrál EL čtvrý tým tabulky a ne druhý finalista domácího poháru ? já jsem to prostě nějak nepochopil jaký na to má to umístění vliv, vždyť sparta má evropu jistou tak jako tak , tak proč by to najednou mělo být to čtvrté místo a ne Olomouc coby finalista, jestli je to moc dementní tak se omlouvám ,ale nepřišel jsem na to proč tomu tak je

Reagovat
Arbiter

Protože právo na Evropu má jen vítěz poháru a ne jen finalista. Finále neznamená vítězství

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, ale třeba Atlhletic Bilbao má taky jisté EL přes pohár i když nevyhraje tak proč se to třeba i ve španělsku nepřidá v tabulce o jednoho navíc ? tomuto já právě nerozumím .

Reagovat
Arbiter

kde je napsáno, že má jistou EL?

Reagovat
smazaný uživatel

někdo to tu tak říkal že to mají jisté EL kvuli tomu že Barcelona jde do LM a nemůže tudíž do EL přes domácí pohár tak že to má ten druhý ve finále to místo po nich , tak právě mě to mate proč to není i tak s tou spartou a olomoucí

Reagovat
Arbiter

Jo, tak to je trochu něco jiného, Sparta by se v tom případě nekvalifikovala do LM přes ligu, což je tady podstatné. Tým, který se kvalifikuje do LM a je ve finále ligového poháru už nemůže hrát o postup do EL, protože LM je "nadřazenou" soutěži. No a jelikož nemůže hrát o EL, tak se to řeší tímto způsobem

Reagovat
smazaný uživatel

bezvadné , díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

Ribery - Robben

Reagovat
Arbiter

Di Maria plác s sebou o zem

Reagovat
jenage

"s sebou"

Reagovat
Arbiter

to s tam samozřejmě nepatří

Reagovat
C0br

Robben

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle Robben úplně podělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ribery: Ten Robben je uplne na facku.

Reagovat
smazaný uživatel

Robben je hodně namotivovaný ukázat se na San Bernabeu jinak si to neumím vysvětlit co tam dělá za lojzoviny

Reagovat
Free_player

tjn hrozně zbytečný sola

Reagovat
smazaný uživatel

On mu tu zloutou neda ty vole..

Reagovat
smazaný uživatel

za čistej zákrok?

Reagovat
Arbiter

jenže odpískal faul...

Reagovat
smazaný uživatel

takže tu budeme brečet, že nedostal kartu za čistej zákrok?

Reagovat
Arbiter

To je jen o tom, jak špatně tohle posuzuje rozhodčí. Pokud pískal faul, měla přijít žlutá...

Reagovat
Arbiter

dostal nařízení šetřit kartami

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz Gustavo 6 faulov = bez karty

Reagovat
smazaný uživatel

Čistej zákrok.

Reagovat
Mr.Jindros

Mimochodem nechápu, jak mohl někdo chtít Robbena do Juve. Strašný kokot. Jen ať pěkně zůstane tam, kde je.

Reagovat
DelPiero137

Ja by som ho pred 2 rokmi bral (ale nie zakazdu cenu). Teraz nie. Je moc citatelny a sebec.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle sudí přehání. Jedna standartka za druhou. A tahle byla hodně vtipná.

Reagovat
Arbiter

čisté...Ale kdyby to čisté nebylo, tak měl dostat kartu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je vybornej fotbalista, ale pulku primaku proste kope hur jak zacek

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A není to snad pravda? Kdyby k tomu pustil jednou za čas někoho jiného, tak udělá stokrát líp.

Nedávno jsem narazil na statistiku, že Ronaldo dal gol jednou ze 40 pokusů. To je katastrofální průměr.

Reagovat
Chazy

Něco takovýho bych i čekal, kope je fakt hrozně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

kope ich vyborne...najradsej mam to ked mi tu niekto povie, ze Messi ich kope lepsie, pretoze vzdy trafi branu

vsak to, ze mu to ulietava suvisi s tym, akou technikou to kope...keby to nekopal tak, ako to kope, tak vzivote nenastriela z priamych kopov taku spustu golov, ako nastrielal za svoju karieru

Reagovat
fantomas

Výborně? To je pak zákonitě musí kopat výborně i "mistr záklon" Persie.

Reagovat
smazaný uživatel

spoustu golu? podle me najdes minimalne 20 soucasnych exekutoru, kteri jsou uspesnejsi

Reagovat
kiwwi

tato debata prebehla uz tolko krat, ze o tom uz nejdem diskutova...pre mna najlepsi sucasny exekutor priamych kopov na svete

kazdopadne krutil som ocami nad tym ze to kope ako zacek, kedze tie nevydarene priamaky vyplyvaju z toho, akym stylom to kope

Reagovat
Chazy
Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný

V Realu jsou ale asi od R.Carlose na takovou úspěšnost zvyklí

Reagovat
Chazy

In 2010-11 season he scored 5 goals in 78 free kicks in all competitions.

To je drsný no

Reagovat
kiwwi

a to vies porovnat s inymi? inac ta statistika velku vypovednu hodnotu nema no

Reagovat
fantomas

Del Piero: He has1 in 3 ration of goals to free kicks taken in the last 8 years. That means that in the last 8 years he has scored from 34% of the free kicks he has taken.

Juninho (prakticky stejnej styl): 1 free-kick every 7.5 games during his Lyon's days

Mihajlović: 1 free-kick every 12.5 games

Pelé prej měl průměr jednoho gólu na tři zápasy, Zico jednoho na 11,5...prostě má Ronaldo šílený čísla.

Reagovat
kiwwi

a zije aspon polka z tych co si tu vypisal?

ja sa bavim o momentalnom exekutorovi, inac by som tam napisal Beckhama a Del Piera

Reagovat
Arbiter

Beckham umřel?

Reagovat
kiwwi

jj aj Juninho

vies dobre ako som to myslel tak tu neskusaj na mna tie svoje tahy

Reagovat
Arbiter

Beckham ale pořád profesionální soutěž hraje

Reagovat
kiwwi

jj a hefy by ti vysvetlil aku fantasticku

Reagovat
Arbiter

tak rovnou napiš, že je to nejlepší exekutor v Realu

Reagovat
fantomas

Ty vole, tak chtěl si srovnání, ať má ta statistika výpovědní hodnotu a teď se takle vykrucuješ? Neskutečný...tohle jednoduše dokazuje, jak moc špatně je na tom Ronaldo v porovnání s opravdu světovými exekutory, tak se stáhni...(nehledě na to, že tu žádný tvý slovo o "současnym" nevidim)

Reagovat
kiwwi

kiwwi

25.04.2012 22:45

Reagovat
fantomas

No tak si dej tu práci a dohledej náký ty současný.. Juninho, Del Piero ani Becks kariéru dosud neskončili a nepochybuju, že i takovej Henry bude mít lepší statistiky. Ale to je holt těžký no, když jsou "současní" jen hráči do třicítky.

Reagovat
kiwwi

ne do tridsiatky, ale hrajuci velke ligy...u nas na dedine mame borca, co v prvej triede dava gol z kazdeho druheho priamaku

Reagovat
fantomas

Ohromně srovnatelný. Prozradim ti tajemství: všichni jmenovaní maj v těch svých statistikách započteny i bilance v top ligách a dokonce i v těch soutěžích, kde teď hrajou, nejsou brány stometrový nebo tak něco...

Reagovat
kiwwi

prekvapim ta, ale aj u nas su brany podla predpisov

statistiky za ich predchadzajucu karieru im neberiem, bavim sa o sucasnych hracoch v top ligach

Reagovat
Arbiter

Reagovat
fantomas

No ty krásko.

Reagovat
kiwwi

no vidis, nedavno dal dva ci tri goly z priamych kopov...stale si drzi uspesnost okolo tych 10%

Reagovat
smazaný uživatel

coz je tragicky malo

Reagovat
kiwwi

no dobre ty statistik...pytam sa ta, kto zo sucasnych hracov, hrajucich v najlepsich ligach ma tie cisla lepsie

Reagovat
fantomas

To je těžký no, je to složitě dohledatelný.

Reagovat
kiwwi

tak potom hovorim, ze vsetci su tragedi, ale Ronaldo je najmensi

Reagovat
fantomas

No počkej... to, že ty statistiky nejsou dohledatelný, samozřejmě neznamená, že by byly automaticky horší. Jen to nejsou mediální dítka no.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Určitě hodně nedávno no, když za poslední zápasy má 2-3 góly z přímáků...

Reagovat
smazaný uživatel

Máš nějakou přesnější? Vždyť on kope přímáků za zápas 5-6 a gól z přímáku dá jednou tak za deset zápasů ne?

Reagovat
kiwwi

podla mna ich kope za zapas 10 a da gol raz za 15 zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se pleteš

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Dlouho nedal gól a asi před měsícem dal hned dva nebo tři během pár zápasů no. Stats si nevedu, přesně nevím, bych musel hledat

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by právě zajímalo jak to. Když to trefí, je z toho parádní gól, ale většinou to letí mimo a to tak, že ne nijak těsně, ale úplně do pr..

Reagovat
smazaný uživatel

40 – Cristiano Ronaldo has scored a free kick with his 40th attempt since his last goal from free-kick in La Liga (15/05/11). Alleluia

Optajose z 31.3.2012

Reagovat
hefy

Tohle by se pískat nemělo, ale když se to písklo, tak by to měl Cristiano už nechat taky někomu jinýmu. Dneska to je tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Özil dolů

Reagovat
smazaný uživatel

proč Di Maria , proč né Ozil , ten dneska se mi zdá horší co

Reagovat
Free_player

jak se Robben furt sere

Reagovat
Yanek

Pojď Ricky.

Reagovat
smazaný uživatel

Robben buď dá rozhodující gól, nebo zprasí Marcela a nechá se vyhodit.

Reagovat
Godwinson

Zelenka

Reagovat
Infi

Kroos je senzační

Reagovat
fantomas

Se zatim všichni krotěj s těma kartama.

Reagovat
smazaný uživatel

Viktor krotí karty v kapsičce, ty už nervně skáčou ven samy.

Reagovat
fantomas

Ale Kassai je solidní sudí, doufám, že to ještě v prodloužení roztočí, ať je to finále aspoň trochu důstojný.. :))

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho mám rád, přišel mi vždycky jako jeden z těch nejlepších rozhodčích

Reagovat
fantomas

Jj, mně taky. A teď sem se lek, že sem to už zakřik.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni jim třikrát zpomalí záběr že to do autu kopl Kaká a stejně se budou navzájem utvrzovat v tom že to tak kopl Badštrůdl..

Reagovat
smazaný uživatel

Oni jim třikrát zpomalí záběr že to do autu kopl Kaká a stejně se budou navzájem utvrzovat v tom že to tak kopl Badštrůdl..

Reagovat
smazaný uživatel

ne asi

Reagovat
smazaný uživatel

Ať vyhraje kdokoliv, tak dneska hezkej zápas :)

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas... souhlas...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pohled z tý helikoptéry je parádní.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

To je vůl ten Gomez

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej pohled na hru Realu bez pohybu

Reagovat
smazaný uživatel

Ta ptačí kamera je úplně famózní, to už je skoro jako v FMku takový pohled

Reagovat
Godwinson

Gomez

Reagovat
Free_player

to snad neeee

Reagovat
m.sali

ajajajaj

Reagovat
Swarley

Gomeze omlouvá to, že bych od Robbena tu nahrávku taky nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria moc venku, aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze Di Maria moc venku...ten tam neni Zelenko Arbeloa hori,jsem ho sledoval,se ani nevracel!!!

Reagovat
smazaný uživatel

joo to bude jeste prdel...

Reagovat
Free_player

Pepe

Reagovat
hefy

pepe.

Reagovat
captain18

pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe Ja miluju ty jeho xichty.

Reagovat
smazaný uživatel

show must go on by Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe

Reagovat
One-Real

Proc ma v te hlave tak nasrano.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe zase baví

Reagovat
Chazy

Reagovat
Godwinson

Ten Pepe je komik :))

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně Real dneska hoří v obraně, nečekal jsem takové okénka , Bayern sice občas taky něco zapomene, ale Real opravdu nebrání dobře

Reagovat
Swarley

trapné a nedůstojné - hezky řečeno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pi*us ten Pepé fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Vystřídej už Mesuta, to je k blití ten jeho výkon!

Reagovat
centos

To je dobré hovado ten Pepé..

Reagovat
m.sali

toho teda chytla křeč, že z toho mále udělal kotrmelec

Reagovat
smazaný uživatel

proč musím mít každý hrací den LM takové nervy furt

Reagovat
smazaný uživatel

"... trapne a nedustojne dospeleho chlapa ..." pod to se podepisuju a nemam na mysli jen pepeho

Reagovat
Pipo123

To simulovanie ide na nervy, moja frajerka by viac vydržala ako tie baletky na ihriskách

Reagovat
ďuriLFC

Xabička vymisli niečo

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nebyl faul?

Reagovat
smazaný uživatel

Arjene ty tomu dneska dáváš též

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ozil šel hodně dolů oproti minulé sezóně

Reagovat
smazaný uživatel

Neznášam hráčov ako pepe, každému rád náloží, ale simuluje jak primitív. Zlatý skrtel.

Reagovat
fantomas

Kteří Bavoři sou v karetnim ohrožení, víte někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Je jich 7, lepší říct, kdo není

Reagovat
One-Real

Gomez,Neuer,Robben,Ribery?

Reagovat
fantomas

A kdo neni?

Reagovat
smazaný uživatel

určitě není Robben a Ribery ale jinak nevím , moc jich má karetní ohrožení , skoro celá jedenáctka

Reagovat
kiwwi

Robben uz je

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale on by musel dneska dostat druhou žlutou né ? jinak ta jedna mu nevadí aby příště hrál myslím.

Reagovat
jenage

vsak proto taky pise "uz je"

Reagovat
smazaný uživatel

no jako je v ohrožení že by šel ven, ale je tam spousta těch kteří by v případě žluté sice zůstaly na hřišti , ale nemohly hrát finále.

Reagovat
hefy

Granero!!!

Reagovat
SunFells

Je Müller na lavce?

Reagovat
smazaný uživatel

jo... asi mu hrozí stopka, jinak si nedovedu vysvětlit to, že pořád sedí

Reagovat
smazaný uživatel

A přitom takovej tvrdák ten Pepe! Ubohá komedie.A sám šlape na ruce atd.Hovado,nenávidím ho.Dřív jsem přál portugalcům,ale s tímhle vylízancem to nejde.Normálně neurážím,ale pro něho normální označení.

Reagovat
Free_player

Wau .. to bude drama jak hovado ... už se těším

Reagovat
C0br

Cristiano tam padnul, jak kdyby vypadli.

Reagovat
fantomas

Bůhví, jak je na tom s matematikou, viď..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

zeby od unavy?

Reagovat
Swarley

no tak včera jsem sice tipoval výsledek 3:2, ale zase na druhou stranu jsem trefil střelce Torrese

dnes jsem tipoval 2:1 a k tomu rychlý gól Realu

rád rozhoduji o osudech fotbalového světa...

Reagovat
Infi

Co Pepé, přežil to?

Reagovat
smazaný uživatel

No, co si budeme povidat, Bayern je lepsi a mame stesti, ze vubec to prodlouzeni hrat budeme.. BUDICEK!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to v prodloužení? Začíná se remízou a góly doma venku se nepočítají? dík

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledek z prodlouzeni se pricita k dnesnimu skore 2:1,cili jak padne gol v prodlouzeni, penalty nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

takže když dá bayern gól, musí dát Real dva?

Reagovat
panca

robben si pres marcela ani neprdnul

Reagovat
Kenneth

Kaká klasicky k ničemu, Arbeloa klasicky největší tragéd.

Reagovat
Kenneth

Marcelo hráč zápasu zatím.

Reagovat
Kenneth

A Pepe klasicky největší vemeno. Za tohle bych dával tak mastný pokuty, že by se to odnaučil za týden.

Reagovat
smazaný uživatel

Mlč, ztrapňuješ sebe i všechny ostatní fanoušky Realu

Reagovat
smazaný uživatel

a nemá pravdu ty jelito?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt Pepeho, tak je Real dávno out. O co je Kaká horší než celý zbytek Realu? Nejsou schopní si nahrát ani uprostřed hřiště, natož ještě něco vymyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe vemeno je, svým chováním, jeho kvality tím nijak nesnižuju a Kaká hraje bačkoru už pěkně dlouho, měl by sis najít nějaký jeho zápas za AC, pak bys pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdo nepopírá, jenom říkám, že ve druhém poločase hoří celá ofenziva, tak proč vypichovat Kaká. Pepe je ostuda svým chováním, které dneska potvrdil leda tak tou etudou s Riberym, jinak hraje výborně, narozdíl od Ramose, který vůbec neví. Arbeloa, jak ho nemám vůbec rád, tak dneska s ohledem na koho hrál, tak to zvládá se ctí.

Reagovat
smazaný uživatel

musí Pepe simulovat a svíjet se na zemi každou minutu aby byl vemeno? Podle mě stačí to co předvedl s Riberym, nebýt toho jeho chování je to dost možná nejlepší stoper na světě, nebo aspoň jeden z nej.. Kaká přišel jako náhradník co má plno sil a má rozhýbat tu tragickou ofenzívu, když se mu to nepodaří, jakože nepodařilo, tak to je pak na hovno hráč

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo to rozhýbal víc? Granero? Já ho neobhajuju, že tam bůhví co předvedl, to ani náhodou, ale chtěl bych tam vidět tebe, spoluhráči stojí jak gumy, čumí a čekají, jestli se náhodou Ronaldo ještě jednou neukopne. Nemluvě o Higauinovi, který tam má přijít a lítat a on je pomalejší, než obránce, který odehrál zápas + polovinu nastavení a pak se ještě debilně přimotá do šance a zazdí ji svým ofsajdem.

Reagovat
Kenneth

Jediný kdo tady někoho ztrapnuje je Pepe. Sám sebe a špiní jméno Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

proč nehraje Coentrao na PO?

Reagovat
One-Real

Bayern ve druhe pulce jasne lepsi, chteji vyhrat mnohem vic. My jsme nervozni, protoze vime ze inkasovany by znamenal takrka jiste vyrazeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern by si to zaslouzil mnohem vic, dle meho skromneho nazoru ;-). Ale tak nejak mam neprijemne tuseni z toho, kolik nepromenenych sanci si pripsali..., aby nedoslo na okridlene "nedas, dostanes". Kazdopadne me prekvapuje, ze jsem zatim nevidela ten avizovany realovsky valec.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci my sme hrali cez víkend proti Barcelone na jej letisku, proste niesú sily a hráme to tak ako hráme...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozměry Camp Nou a ESB jsou totožné

Reagovat
captain18

presne tak,bayern hral v lige s b-kom..

Reagovat
smazaný uživatel

střídat nebudem?

Reagovat
smazaný uživatel

José, prosím táhni do Anglie, nikdo na tohle není zvědavý. Není to ani účelné, ani důstojné Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hraje Real proti Jiri-fcb

Reagovat
smazaný uživatel

A za týden napíše, že fanoušci Realu svoje zápasy nekomentují, ale zápas barcelony každých 5minut. A dneska (opět) to dělá on sám. Ten chlapec je k smíchu

Reagovat
Kenneth

Musíme rozhodnout v prodloužení. Na penalty nám vůbec nevěřím. Kromě Ronalda a Kaká není nikdo extra pokutový exekutor.

Reagovat
kiwwi

hlavne s Nemcami by som na penalty nechcel ist

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ty komentátoři řadí Bayern na úroveň Sigmy nebo já nevim co to melou za sračky

Reagovat
Counter

Za předvedenou hru bych postup přisoudil Bayernu.

Reagovat
herbage

takže postoupí Real

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Logická otázka. Já jsem si všiml až k 80. minutě, že Don Jupp nedělá žádné změny. Ale musí v tom prvním prodloužení, aspon jednu.

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy nikdo nehovorte ze arbeloa zaklad na RB ... v lete musi prist RB !! ale tam naucit hrat coentrao

Reagovat
smazaný uživatel

strasne nenavidim nemce(hold historii nesmazes jen tak)... a nemam rad real(fanousek barcy)... ale dnes to preju bayernu,poprvy v zivote preju nemcum... ale ve finale to samozrejme preju cechum... takze petovi...

Reagovat
Swarley

když už, tak ať je to tedy na penalty

Reagovat
Arbiter

Ani teď nebude žlutá? Po tom faulu na Ronalda?

Reagovat
captain18

arbeloa

Reagovat
Swarley

ten Alaba hraje úžasný zápas..

Reagovat
Free_player

au

Reagovat
fantomas

Sledujete to někdo na Bloodzeedu?

Reagovat
Swarley

?

Reagovat
fantomas

Tam přepli na nákýho nervózního pána ve studiu, co nic neřikal, jen čuměl někam mimo kameru...

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

jj ... dobry vypadok

Reagovat
smazaný uživatel

Strašná kanada.. já jsem čekal nějaký teroristický útok vyhlášený..

Reagovat
fantomas

Přesně no.

Reagovat
m.sali

Míru si ujít nenecham...

Reagovat
smazaný uživatel

co to bylo bloodzeed?

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem se lek, že to přeruší.

Reagovat
smazaný uživatel

Mueller rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Mou, zadne stridani krom Kaka?

Reagovat
Godwinson

Zajímavý střídání.

Reagovat
DelPiero137

Pekny zapas!

Sledujem tuto sezonu hru Realu a paci sa mi ich hra. Ale dnes (aj prvy zapas) ma viac uchvatil Bayern a podla mna o kusok lepsi ako Madrid. Viac sanci, vacsia snaha. V kratkosti k rozhodcovi, sere ma . Mierne pripskava osobne suboje Realu, prva penlata prisna (padajuci hrac sa snazi brzdit pad a nastrelia mu ruku. Nevidel som este padat niekoho na bok aby mal ruku pri tele. Druhy gol sa mal piskat offside, mierny ale mal. Este odpiskal aj Mnichovu jednu 11-ku.

Gomez je strasny palic a Robben strany sebec, co zatial Bayern neposuva do finale.

Pre mna Bavorcania sympatickejsi vykon, bez simulovania a vacsich reklamacii. V Reale strasne nemusim skupinu Arbeloa, Pepe, DiMaria, Ramos. Dost velke herecky a za kazdu blbost reklamuju u rozhodcu trest smrti.

Vyborny zapas, uzivam si ho. Takto si predstavujem moderny a atraktivny futbal

Reagovat
DelPiero137

Inak tento zapas mi pripomina staru dobru LM na prelome tisicrocia. Heroicky vykon, boj, hracske kvality na oboch stranach, vyborne vykony, vyrovnany zapas, napatie.

Reagovat
kiwwi

wau, ten pas od Ozila

Reagovat
smazaný uživatel

Takový nervy jsem zažil naposled v semifinále Arsenal - Liverpool....skvělý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

jako sorry ale ten robben je fakt lesba, sice s neskutecnym zakoncenim a obcas prihravkama, ale lesba...

Reagovat
One-Real

Gustavo ji vazne dostal.

Reagovat
Kenneth

Po 7. faulu žlutá . Ale je tam.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle si Pepe doslova vymodlil

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz Gustavo 8 faulov = 1. karta

Reagovat
smazaný uživatel

Mou, co delas? Vzdyt ve Fife je tak lehke trenovat tym a dovest ho k vitezstvi.

Reagovat
Kenneth

Ted ještě vykartovat Lahma.

Reagovat
sintha

Chtěl jsem se zeptat, jestli se počítají góly z penaltového rozstřelu do tabulky střelců? Díky.

Reagovat
kiwwi

mozno rozhodujuci? tu si nie som isty

Reagovat
kiwwi

ale asi nie...to je v hokeji

Reagovat
Kovi81

v hokeji se do statistik nepocita ani rozhodujici najezd. aspon teda neda ne v nhl.

Reagovat
C0br

U nás určitě jo.

Reagovat
sintha

Já právě nemám ani tušení, tak jsem se chtěl zeptat, docela by mě to zajímalo.

Reagovat
smazaný uživatel

jezi nejak predbihas ne?

Reagovat
Kenneth

Prase Badstuber. Další vykartovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Gustavo, Badstuber out

Reagovat
smazaný uživatel

Alaba

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva ten Real je na blití.

Reagovat
smazaný uživatel

Do finále půjde torzo Chesela a k nim se možná přidá torzo Bayernu né

Reagovat
smazaný uživatel

A bude hrat Chelsea B - Bayern B

Reagovat
smazaný uživatel

aspon si nahradnici zahrajou finale LM

Reagovat
smazaný uživatel

* Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

fuj tak to bol šlapák jak kráva

Reagovat
smazaný uživatel

Ty karty jsou uplně na hovno....by se měli mazat na finále...Takhle bude finále bej nejlepších hráčů, na píču

Reagovat
smazaný uživatel

sohlas...

Reagovat
SunFells

Na penaltách bych víc věřil Bayernu.

Reagovat
Kenneth

Útočíme . Radši vypadnu golem v normální hrací době, než na penalty.

Reagovat
Swarley

náhradníci Bayernu se už těší na finále

Reagovat
smazaný uživatel

a v případnym finále nemáme koho dát na stopera

Reagovat
smazaný uživatel

van Buyten?

Reagovat
captain18

tymo

Reagovat
One-Real

Uplne vidim jak ten zapas dospeje na penalty a prohrajem 4:5 nepromenenou Ronalda.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by postoupil, pokud dají oba dva týmy gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

pokud dá každý po jednom tak postoupí Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

predlzenie sme lepsi zdolajme tych nemcurov !! inaq verim ze dneskam tie penalky vychyta iker !!!

Reagovat
Mikesh

2 buzničky si zaflirtovali

Reagovat
smazaný uživatel

ty a zrcadlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mikesh

Taky si travestita když ho máš v nicku ?

Reagovat
smazaný uživatel

to je z jiného důvodu. Každopádně připadá ti Robben jako transvestita? Plešatý Robben?

Reagovat
Kenneth

Kaká nehrál 3 zápasy, měl by tam lítat od praporku k praporku. Místo toho se tam plouží jak duch.

Reagovat
smazaný uživatel

No ono když takhle naskočíš na konci do zápasu tak ono to moc nejde....to uplně znám, to chceš lítat,ale nějak to nejde prostě.....na druhou stranu, nevim jestli zrovna Kaká se chce běhat :D

Reagovat
C0br

Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty standartky Realu dneska moc nejdou

Reagovat
smazaný uživatel

Graneroooooooooooooooooo

Reagovat
Kenneth

Mamut Odmakal to na krev.

Reagovat
smazaný uživatel

Granero tak poď eště to dáš

Reagovat
hefy

Granero!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jose to včil vystihl

Reagovat
smazaný uživatel

hej Kaká prooooč to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Kaká zmiz.

Reagovat
smazaný uživatel

Co měl teď dělat jinýho? Do kličky nemohl jít, proti noze mu taky nikdo nešel.

Reagovat
smazaný uživatel

Zpracoval to a potom mel strilet.

Reagovat
One-Real

Kaka je v te praci s balonem neskutecne pomaly, to je hrozny pohled, kdyz si srovnam, jak to s nim bylo driv.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Muller hraje hrozně, měl by to rozhodnout, aby si to vylepšil!!

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš co ten Kaká pořád tam dělá , proč toho tolik kazí LOL

Reagovat
Free_player

ty jo ... že by penalty ?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad.

Reagovat
Free_player

hmm penalty .... to bych si spíš vsadil na Real

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda spíš bayern, jednoznačně.

Reagovat
smazaný uživatel

yup, budeme to mít dneska i s dezertem

Reagovat
Free_player

taky doufám

Reagovat
penepi
Reagovat
smazaný uživatel

hoši já už fakt teču

Reagovat
smazaný uživatel

ach granero

Reagovat
C0br

Granero

Reagovat
smazaný uživatel

Granero rofl co to je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co si ten idiot Granero myslel? panebože na nebesích

Reagovat
captain18

granero

Reagovat
smazaný uživatel

no ten pád byl teda hodně vtipnej

Reagovat
smazaný uživatel

Kristova noho

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodněte to někdo, já na penalty nemám nervy

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Granero musí eště potrénovat od zkušenějších tady tyto pády

Reagovat
hefy

Škoda, že to Granero tak strašně přihrál, protže Neuer ho fakt kopnul.

Reagovat
Swarley

ty vole ten klid Marcela, to bych fakt chtěl mít

Reagovat
C0br

On je s míčem někdy ještě neuvěřitelnější než Messi.

Reagovat
Swarley

tak on stíhá ty kličky sázet do plnýho sprintu, to je prostě mazec...na vlastní šestnáctce to jen dloubně pět metrů před sebe, s klidem to doběhne, vydrbe s jedním, s druhým a ještě dá nahrávku z které mohl být nádherný brejk

Reagovat
C0br

Hlavně jemu ten míč na noze drží i když udělá fakt nějakou šílenost, při které bych si já zlomil nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že má taky chvílema v hlavě vyjebáno

Reagovat
captain18

marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

Higuaineeeeeeeeeeeee dopice

Reagovat
Swarley

to kdyby pustil Cristianovi tak mohlo být po parádě...

Reagovat
DelPiero137

Za toto by som Ronaldovi dal kartu.

Reagovat
Mikesh

Marcelo dneska fakt valí neskutečně

Reagovat
Kenneth

Marcelo je bůh. Omlouvám se, že jsem nechtěl abys dneska hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl by Ronaldo dostat žlutou? Za ten gól po odpískání?

Reagovat
smazaný uživatel

jezis neblazni zase...

Reagovat
smazaný uživatel

proč by bláznil. Nikdo už nehrál a Krystýna kopla balon do brány. Žlutá jednoznačně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RMCF

měl...

Reagovat
penepi

To sú nervy...... Naposledy pri Slovensko vs. Taliansko..

Reagovat
wild

Marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

penalty budou fajn... tesim se.... at postopi psychycky zdatnejsi...

Reagovat
smazaný uživatel

Krec strida krec. Pocitaji se ztraty,jako ve valce.

Reagovat
One-Real

Tak tohle bude na infarkt.

Reagovat
smazaný uživatel

Pentleeee

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať se to natáhne hezky, at nemusím pak moc čekat na NHL.

Reagovat
Arbiter

Letos penaltový rozstřel poprvé, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon s Apoelem

Reagovat
Counter

Lyon - Apoel

Reagovat
wild

Apoel - Lyon

Reagovat
Arbiter

Apoel-Lyon hňupe

Reagovat
Free_player

paráda podává se dezert

Reagovat
smazaný uživatel

No ty kokos, penalty... to budou nervíčky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo? Xabi, Kaka, Cristiano, Ramos, Granero?

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tu. Tahání sirek...

Reagovat
smazaný uživatel

Jebnuté penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Show začíná

Reagovat
mithro

ronaldo neda, to je tutovka

Reagovat
C0br

Já bych na to vsadil, kdy jindy přerušit strike.

Reagovat
kiwwi

25 premenenych penalt po sebe...to by bolo fakt prekliatie

Reagovat
smazaný uživatel

Cooo? Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne, penalty sem fakt nechtěl

Reagovat
DelPiero137

A jeje, zacina to

Skoda, toto malo byt finale...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám nervy na toto

Reagovat
smazaný uživatel

ja taky ne... na mou dusi

Reagovat
aither

tvl Bayern poďme !!!!

Reagovat
Kenneth

Ramos (?) Xabi Granero Ronaldo Kaká

Reagovat
Shevchenko

Super tip

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím němcům víc.

Reagovat
Free_player

a já věřim tobě

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to Bastian nahecoval, pravý německý peklo po Hittlerovsku a španělové se poserou z toho.

Reagovat
Langi

Iker vychytá

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi, Kaka, Higi, CR a 5.?

Reagovat
smazaný uživatel

Granero

Reagovat
smazaný uživatel

ja uz sa na to nemozem divat ,,, naozaj nemozem

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Nervy

Reagovat
Wat

Už je to bere.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo, Kaka, Xabi, Pipita, Khedira

Reagovat
smazaný uživatel

předčasné finále se vším všudy

Reagovat
kiwwi

to by bol Real majstrom uz v riadnom hracom case

Reagovat
kiwwi

no nic, na penalty viac verim Nemcom, podla mna sa prejavi juzanska povaha a zlyhaju...Neuer to vychyta

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby si daly kamen nuzky papir tak by to bylo lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

dali

Reagovat
smazaný uživatel

cr7 , kaka , xabi , ramos , granero ?

Reagovat
smazaný uživatel

real to zvládne

Reagovat
smazaný uživatel

Ja proste milujem penalty, mali by byť hned po základnej hracej dobe....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Ale niekde sa tak hraje, tusim v MLS nie?

Reagovat
Arbiter

Nic ve zlém José, ale doufám, že postoupí Bayern

Reagovat
Kenneth

Šance tipuju tak 80 procent pro Bavory. Měli jsme to rozhodnout, ted už to bude těžké.

Reagovat
kiwwi

worst fan...EVER

Reagovat
smazaný uživatel

Ikere pojď na ně, ukaž všem bavorům , že si tu král

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos ne na penaltu čo ste blázni?

Reagovat
Mihi

Nechcel by som byť teraz fanúšikom Bayernu alebo Realu.

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

ja som toto zazil vo finale a bolo to na infarkt

Reagovat
Josifek

Takže drama až do konce, tak snad penalty zvládneme. Uvidíme, věřím nám, mohli by jsme mít více papírových exekutorů a i Ikerovi věřím více, Neuer na mě dnes až tolik dnes dojem neudělal...dneska se mi nejvíce líbil Marcelo a Pepé.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bude sranda.... ale preju to bayernu... a nema to co delat s tim ze jsem fanousek barcelony... proste se mi jejich projev libil vic i v prvnim zapase...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to Bastian nahecoval, pravý německý peklo po Hittlerovsku a španělové se poserou z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

psychika vs psychika

Reagovat
SunFells

Neuer vychytá

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Alaba to umí no

Reagovat
lnterista

Bayern postoupi to je jasny

Reagovat
stas87

tor

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Alaba má koule

Reagovat
Miguel19

Rony nedá jak proti CFC

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

CR7 = Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Kretén

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
stas87

manu !!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
aither

Ronaldoooooooooooo tak se to má dělat

Reagovat
Kenneth

BOHA JEHO

Reagovat
smazaný uživatel

CR :((((((((((((((((((((

Reagovat
mithro

nevravel som

Reagovat
Wat

Jako proti Chelsea.

Reagovat
Counter

To zas bude

Reagovat
Infi

penaltový mág (neuer samozřejmě, nedovolil bych si kritizovat ronalda přece )

Reagovat
fantomas

Mourinho.

Reagovat
slovaňáák

Manuuuuu

Reagovat
DelPiero137

A kua

Uz som myslel ze mu tam preklzne...

Reagovat
Josifek

Hmm, já to čekal, že v nejméně vhodný moment to Cristianovi nevyšlo. Tady se asi hodně projevila únava..

Reagovat
smazaný uživatel

ten je fakt prokletej v rozstřelech

Reagovat
stas87

tor!!!!!!!! fur fc bayern

Reagovat
Pipo123

Neuer je hrozne veľký, super brankár na penalty

Reagovat
Arbiter

kiwwi, in your face

Reagovat
smazaný uživatel

Go Go Go GOMÉÉÉÉÉÉZ

Reagovat
smazaný uživatel

Merčiak : 2-0 pre REAL MADRID !!!!

Reagovat
DelPiero137

Je to borec

Mne sa pacilo Gomeš, nemecky hrac a on ho vyslovuje ako Brazilcana...

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo Karluš Kvejruš

Reagovat
DelPiero137

Inak asi 3x krat si splietol Khediru s Benzemom. Pozeram ze kde vidi Khediru a zakazdym to bol Karim

Reagovat
smazaný uživatel

On je tiež často poriadne mimo

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Manu

Reagovat
aither

BAYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

Reagovat
Kenneth

KONEC.

Reagovat
stas87

BAYERN GIGANT

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer!!!!! Tak to je mazec!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Neueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer Schalker goalkeeper kurva!!!!

Reagovat
slovaňáák

Reagovat
hefy

To snad neni pravda,...

Reagovat
DelPiero137

Ty vole, ako cez kopirak

Reagovat
Free_player

ty píčooo

Reagovat
Langi

twl to je hotový

Reagovat
fantomas

Fantastickej zákrok.

Reagovat
smazaný uživatel

no ty to kopou jak Brazílie

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, prostě v penaltách a v těhle vypjatejch situacích nemaj němci konkurenci.

Reagovat
Josifek

Auu, teda, dvě hodně oflákly pentle. Neuer dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Moje babička by to bodlem kopla líp jak Kroos.

Reagovat
Free_player

ouuu do prdele to je drama

Reagovat
Miguel19

To to mohl hlavičkovat tvl

Reagovat
minoLFC

dve najdrahsie posily Realu v historii

Reagovat
hefy

Ta byla téééééda odfláklá

Reagovat
smazaný uživatel

Manu vzpomenul na Porto

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi je jistotka.

Reagovat
smazaný uživatel

hoši nervy co

Reagovat
Free_player

pod Lahme !

Reagovat
Miguel19

Nakonec nedá Robben

Reagovat
Langi

Reagovat
Kenneth

IKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERE MILUJU TĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚ

Reagovat
smazaný uživatel

Lahm tak to jsem nečekal, ale to je drama

Reagovat
Josifek

Ikééééééér

Reagovat
smazaný uživatel

Ikeeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitka

Reagovat
smazaný uživatel

kurvy

Reagovat
smazaný uživatel

relax

Reagovat
smazaný uživatel

YEEEEEES....Real do toho !

Reagovat
smazaný uživatel

Já se z toho snad pos....

Reagovat
Counter

Reagovat
mithro

a zaciame znovu, parada

Reagovat
Free_player

Reagovat
stas87

tak tohle kurevsky obratilo sance

Reagovat
Wat

Paráda.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Free_player

ty krávo to drama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

RAMOS

Reagovat
Free_player

Ramos

Reagovat
C0br

Ramos

Reagovat
centos

Reagovat
lnterista

Ramos byl uplne jasnej

Reagovat
smazaný uživatel

RRRRRRRRRAMOOOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
Mikesh

Reagovat
Wat

To je blbec.

Reagovat
Swarley

tak tohle poslal ještě až za Beckhamovku

Reagovat
smazaný uživatel

To kopol pánu bohu do okien

Reagovat
Josifek

Ty p!čo..

Reagovat
Counter

Ramos byl jasný

Reagovat
stas87

ramos ta kurva spinava este aby nedal ten idiot pepe

Reagovat
SunFells

Reagovat
mithro

ramos ty si pripad

Reagovat
DelPiero137

Ja by som nemohol byt trener, tie nervy by som neuniesol...

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole to je fakt moc

Reagovat
raduinho

Ramóoooooooos :D :D :D

Reagovat
Free_player

tak pod Basti

Reagovat
smazaný uživatel

Basty rozhodni to!!!!!

Reagovat
stas87

kurva basti posli ma do mnichova na to finale

Reagovat
Josifek

to je ende

Reagovat
minoLFC

namyslena guma nedala

Reagovat
smazaný uživatel

messi včera?

Reagovat
minoLFC

nie, celenka dneska

Reagovat
gonzalesl_is_back

“Anything that you resent and strongly react to in another is also in you.”

― Eckhart Tolle

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Free_player

joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Basty fantastyy

Reagovat
REPLIKATOR

Jooooooooo

Reagovat
C0br

Tak tohle byl libovej kolaps. Jižanská klasika.

Reagovat
herbage

Bastiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Free_player

je to tam !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace do Mnichova.

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooooooooooooooo Německo kua!!!!! Koeficient pojď mi!!

Reagovat
aither

a kdo čekal finále BAYERN- CHELSEA myslim že moc z Vás to nebylo

Reagovat
Miguel19

Tak kde máte to El Trapiko??

Reagovat
smazaný uživatel

Si to daj o 3. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole nedat tri penalty, to je neskutecny..

Reagovat
stas87

FC BAYERN STERN DES SUDENS NNAYERN JE GIGANT

Reagovat
Pipo123

Gratulujem Bayernu k výhre v LM

Reagovat
smazaný uživatel

počkej na autobus Chelsea jak bude pevnej

Reagovat
DelPiero137

Autobus

Reagovat
Josifek

Reagovat
hefy

Ramosi, cos to provedl?

Reagovat
Kenneth

Neuer judas. Na tohle se můžu vysrat. Díky hoši za všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Real 3 ze 4 nedat

Reagovat
smazaný uživatel

čo to bol za nápad že ide kopať Sergio to bolo už včera jasné, že prekopne

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern na titul!!

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Ramos musí sa cítiť hrozne

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea tu LM letos vyhraje

Reagovat
VALEN

ty to dosra... dřeváci no tak Chelsea go!

Reagovat
Infi

Hoši hoši, já bych řekl... Boží mlýny za včerejšek

Bayern super, po Barceloně ze semifinálových dvojic jednoznačná volba. Snad tu Chelsea ukopou

Reagovat
mastakillah

nevím co maj boží mlýny společnýho se včerejskem

Reagovat
mastakillah

nevím co maj boží mlýny společnýho se včerejskem

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
mastakillah

Real si to prohrál sám, ale dobře jim tak. Ikdyž mě to dost mrzí

Reagovat
smazaný uživatel

ANOOOOOOOOOOOOOO REAL PAL DO PEECKA

Reagovat
raduinho

Good bye Real

Reagovat
herbage

a zlatý míč Bastimu

Reagovat
smazaný uživatel

tak to dopadlo pro fotbal moc dobře

Reagovat
stas87

arne ideme do mnichova na finale,kludne len do baru nasat atmosferu

Reagovat
smazaný uživatel

zdravim vsetkych neveriacich tomasov plevel vypadol, kvalita ide dalej

Reagovat
Langi

Chelsea ve finále musí

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo, Kaká - stejné chyby stejné známky

Reagovat
smazaný uživatel

Bastian Tomu ten pohar ligy mistru preju nejvic

Reagovat
slovaňáák

Gratulace Bayernu, rozhodne si to zaslouzili.

Reagovat
DelPiero137

Slava vitazom, cest porazenym. Hra Madridu sa mi tuto sezonu paci, ale Bayern o kusok lepsi v dvoj zapase.

Skvely zapas, podla mna, najlepsie muzstva tejto sezony v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

ramos hral napicu cely zapas este aj penaltu dojebal ... hmmm ... dnesakm marcelo .ozil , roandlo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis, ja jsem mela dojem, ze mi pukne hrudnik... takhle mi nebusilo srdce snad ani pri orgazmu . Ja jsem tak stastna!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

to chce lepsieho partnera:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

By ti vytekl silikon

Reagovat
smazaný uživatel

Proc to rikas? Ze by kysele hrozny?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Finále Chelsea - Bayern....fuj to je hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Rozhodně lepší než Real - Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

PŘEDČASNÉ FINÁLE JAK MÁ BÝT!

Bayern překvapil

Reagovat
smazaný uživatel

Netreba nic rikat Kaka, CR a Ramosovi,kteri penaltu nedali. Predtim se hral fotbal 120min a tam se melo rozhodnout.

Reagovat
Josifek

Ricky ať jde do hajzlu, byl čerstvý, je to velký hráč, nemohl být unavený, je skvělý technik a penaltu takhle zazdí..

Reagovat
Kily

já bych snad i řekl, že jediné pozitivní na dnešním výkonu Kaká bylo to, že Müller na druhé straně byl jako náhradník ještě o level horší

Reagovat
Josifek

No jo, trošku slabá útěcha pro držitele Zlatého míče v nejlepších letech..

Reagovat
RMCF

to je výstižný, Kaká je platný fakt jenom proi uběhaným soupeřům ze spodu tabulky kde má na všechno hodinu času...

Reagovat
Kily

jeden z nejpodivnějších penaltových rozstřelů, které jsem kdy viděl. Řekl bych, že Bayern nakonec postoupil zaslouženě, jelikož byl o jeden nebo dva fousky lepší. Škoda toho poločasového stavu, který se pak projevil na kvalitě druhé půle, ta první byla parádní

Reagovat
Swarley

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

kazdopadne, skvely zapas, paradne som si uzil futbal

Reagovat
Shevchenko

Řekl bych, že byl o dost lepší.

Reagovat
Chazy

Super..

Reagovat
Josifek

Kurvááááááá, neskutečně takhle zajebat penalty, nepochopil jsem moc teda, proč šel kopat Sergio. Že nedal Ronaldo, dá se pochopit únavou, vypadalo to, že ke konci prodloužení už ho trochu tahají křeče. Ale že nedal Kaká? Pro něj omluvu nemám, hrál hovno, i když byl čerstvý, nakonec nedal penaltu, po sezoně může jít...

Každopádně Bayern byl v součtu o fous lepší, postoupit si asi zasloužil o malinko více.

Reagovat
Free_player

Bayeeern !!! jécháááá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak finále Německo - Anglické Pecka, tohle se mi celkem líbí. Navíc nejsme jediní, kdo přišli o pilíře týmu - Bayern nebude mít ve finále Badstubera, Gustava a Alabu, že ano?

Reagovat
Swarley

a ještě bych dal karty těm, co shazovali dresy po rozhodující penaltě v čele s Bastym

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na vykartované hráče prakticky vyrovnané, ne? Oni 3, my 4 včetně Meirelese. Toho je škoda hlavně z důvodu, že chybí Ramires a bude chybět další alternativa do zálohy, holt to budou muset odběhat Mikel,Essien,Lampard a Mata.

Reagovat
herbage

O Alabu ne, ne?

Reagovat
Wat

Ale ano.

Reagovat
herbage

Reagovat
Tolstobik

Spanelska nadvlada

Reagovat
kiwwi

Reagovat
sensei25

madrid sa vcera smial a oslavoval,ked barca nepostupila...ked porovnam vykon madridu dnes,tak barca sa nema zaco hanbit...madrid ani desat prihravok po sebe dnes nedal..som rad,ze postupil bayern....gratulujem

Reagovat
smazaný uživatel

Letos je ta LM FANTASTICKA.Tolik zvratů,o tom se mi ani nesnilo.Reklama na fotbal se jak má být!

Reagovat
OVi.77

JE TO TAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Je to taaaaaaaaaaaaam! Vy zasraný madridistas, namyšlená arogantní. Prej jasnej postup!!!! Jooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

inaq iker je omnoho lepsi brankar ako neuer !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý tah Mourinha to stažení Mesutka

Reagovat
Infi

To bylo včera výsměchu Messimu Jó jó

Reagovat
herbage

někdo to už psal před semifinále ale Chelsea má radost z finále, Bayern také, Real z vypadnutí Barcelony a Barcelona z vypadnutí Realu, všichni tedy mohou být štastní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

....

Reagovat
Kily

Reagovat
Swarley

Reagovat
Free_player

Reagovat
Infi

Reagovat
Wat

Reagovat
Mihi

Reagovat
SunFells

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, kdo tohle vymyslel Tipuju, že kopy nebo killy

Reagovat
fantomas

Nn, někdo neznámej.

Reagovat
herbage

a ten to také možná někde okopčil. Řekněme proto, že jsem to vymyslel já

Reagovat
fantomas

Akorát sem tě chtěl pokárat, že tu jen lížeš smetanu no.

Reagovat
kiwwi

viem ze to bol fanusik Bayernu a jeho nick sa zacinal na A a obsahoval š Avoš, Aloš, Ašov...take nieco

Reagovat
Kily

no tak, začněte ten nick psát konečně správně a já to nebyl, i když by to ke mně celkem pasovalo

Reagovat
herbage

nn, to je jasný herbagův ostrovtip

Reagovat
Rssa

To vypadá jako krásná aplikace některého z Kilyho zákonů

Reagovat
kiwwi

Avoš

19.04.2012 00:55

Paráda, fandové Chelsea jsou spokojení, protože porazili Barcu, my jsme spokojení, protože jsme porazili Real, fandové Realu jsou spokojení, že Barca prohrála a fandové Barcy jsou spokojení, protože Real taky prohrál. A tak to má být

http://www.eurofotbal.cz/liga-mistru/2011-2012/reportaz/chelsea-fc-fc-barcelona-297002/?forum=1#forum

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
captain18

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

Joooooooooo toto bude pre nás určite hrateľnejší súper než Real

Reagovat
Kenneth

Cmon Chelsea. Ta bavorská lůza musí vyjít s prázdnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si magor.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

modrý xindl půjde domů s prázdnou

Reagovat
Langi

Reagovat
smazaný uživatel

jaká lůza? každý tým, který přehraje real budeš urážet?

Reagovat
Kenneth

Bayern nikoho nepřehrál . Mimochodem, Bayern je lůza i kdyby Real postoupil.

Reagovat
smazaný uživatel

taky to přeju Chelsea, ale né kvůli dnešku Každopádně za Blues

Reagovat
smazaný uživatel

jaká "lůza", ty lojzo. Byly v obou zápasech lepší, než ti tvý paňáci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo

Reagovat
kiwwi

jaj tak o to islo od zaciatku

Reagovat
smazaný uživatel

nevim o co se snažíš

Reagovat
kiwwi

ze podla vsetkeho hladas kazdu zamienku nato, aby si sa mu mohol vysmiat no

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji tvé výborné dedukci, Sherlocku.

Reagovat
kiwwi

tak potom neviem, co tam bolo na tie tri rechtajuce sa smajliky...standardne kopnuta penalta, dobry zakrok brankara

Reagovat
smazaný uživatel

přijde mi směšný, že hráč, který trhá všechny možné i nemožné střelecké rekordy a adept na zlatý míč opakovaně selže v penaltovém roztřelu, když o něco jde

ta penalta byla kopnutá špatně, dobře kopnutá penalta vypadá jako ta Alabova

Reagovat
kiwwi

len to? a nie je v tom nahodou aj kusisko skodoradosti?

inac podla mna to nebola zle kopnuta penalta...nie dokonale, ale celkom dobre...vyborny zakrok Neuera - v podstate to iste Kaka - islo to k zrdi, islo to po zemi

vyslovene zle kopnuta penalta bola od Lahma - vyska v strede brany (pre brankara najlahsie co moze byt) a horizontalne to slo do polovice tej polovice na ktoru kopal...otrasne zahrane

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nemám rád glorifikaci a kulty osobnosti. Proto ani ten bezmezný obdiv Messiho a Ronalda. Ale tohle byla čistě reakce na to, že dá za sezonu bambilion gólů a v nejdůležitější šanci selže.

Vyloženě špatně kopnutá nebyla, ale dobře taky ne. Jestliže ji Neuer vystihl, tak proto, že Ronaldo špatně klamal tělem. Když chce kopat takovýhle šmudly, tak musí poslat brankáře na opačnou stranu.

Alaba ji kopnul perfektně, to by nejspíš nechytil, ani kdyby vystihl směr a Xabi Alonso tradičně s přehledem.

Reagovat
Chazy

Takže Ronaldo zopakoval svůj penaltovej výkon z finále proti CFC, sympatický

Reagovat
C0br

Klasik. Škoda že si Terry nezahraje finále.

Reagovat
kiwwi

skoda ze Terry nehra za Bayern

Reagovat
Chazy

Já sem tady říkal, že to nedá no. Co už, aspoň tam Mourinho zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

jen to ne, prosím

Reagovat
Wat

Taky mě to napadlo už nahoře.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulacia BAyernu ... takto ma hrat velkoklub , takto sa ma hrat futbal aj ked ide o vsetko , nebali sa utocili a nezaliezli zbabelo pred 16-ku ... Real sa ale nema za co hanbit , aj oni prispeli k paradnemu dvojzapasu kde bolo na co pozerat ... dufam ze vo Finale tych buzikov z londyna rozmetu na sracky

ironiou je ze MEssi a Ronaldo zlyhali v najnevhodnejsi moment

Reagovat
One-Real

Tohle boli, strasne. Z uspesne sezony mohla byt megauspesna. 3 ze 4 hracu nedaji penaltu, tohle je na rucnik panove. Uprimna gratulace Bayernu, dneska si to zaslouzili asi o kousek vic. Hala!

Reagovat
Filipow

Hmmm.

Aspoň postoupilo to menší zlo, ale i přesto finále pro mě bude takové nemastné, neslané.. Nebudu moct komu fandit.. Je tam ultrasuprově nesympatická Chelsea a Bayern.. Asi to budu více přát Bayernu, no.

Reagovat
smazaný uživatel

HELL YEAH!!!!!!!!!!!!!!! zaslouženej postup

Reagovat
smazaný uživatel

Znovu se mi potvrdilo, že zápasy Bayernu jsou skvělý!!!

Reagovat
fantomas

Hm, chtěl sem Mourinha proti svym. Ale ono to je docela jedno...každopádně Neuerovy dva zákroky neskutečný, naopak Kroosova pentle napřesdržku.

Reagovat
Josifek

Zákroky výborný, ale penalty CR i Kaká nebyly dostatečně prudké ani umístěné, zas tak neskutečné mi nepřišli.

Reagovat
fantomas

Podle mě i docela jo, k tyči šly "dostatečně".

Reagovat
smazaný uživatel

Ta první jo, ta druhá byla fakt nic moc (jestli si je nepletu). I když šly obě dost po zemi, což některým brankářům dělá problémy, Neuerovi asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulacie do Mnichova o tych 5% bol bayern lepsi inak semifinale jak remen a tak to ma byt skoda ze sa to realu nepodarilo holt pencle su loteria este raz Gratulujem bayernu aj chelsea samozrejme dufam ze to bude finale jak sa patri

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajete mrte zapasu v zakladni skupine, snazite se jak fredka ziskavat body a pak vas vyradej trapny penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace velkému Bayernu .

Reagovat
smazaný uživatel

NEchápem nerozumiem prečo Sergio ... prečo nie Khedira ved ten chlap má aspon nervy zo železa .. alebo Marcelo ked už tak ten ma skvelu kopaciu techniku .. prečo Sergio

Reagovat
alcantara

Gratulacia Bavorom, absolutne zasluzeny postup do finale

Dokonaly exeturor penalt potvrdil labilitu v najdolezitejsich momentoch, a ten Ramos

Reagovat
JozkokozleJ

Bayern

Reagovat
mickey mouse

ach jo, nejhorší možné finále

Reagovat
sensei25

a tie penalty ani nekomentujem a ze messi je kkt,,,,,,,XD.....

Reagovat
smazaný uživatel

No co, svet se nezborii, je treba rict, ze Bayern hral u nas vyborne postoupil naprosto zaslouzene

Reagovat
smazaný uživatel

ramos sa moze premenovat na valacha !

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio Ramos is trending worldwide on twitter right now, actually is the no.1 trend

Reagovat
herbage

C.Ronaldo celkem frajer, že si věřil i podruhé. To Robben ty koule neměl a udělal dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ještě nějaký chuj z Realu řekne, že to Pep včera prokaučoval, tak si sere do vlastních bot aneb pojedeme do Mnichova na výlet a doma uvidíme. No tak jsme viděli...ostudu a trapas.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byla ostuda a trapas?

Reagovat
smazaný uživatel

Připadl ti výkon na bayernu řekněme aspoň "dobrý"? čekat 45 minut na konec s tak tragickým bráněním? no jak to dopadlo? mizerným výsledkem do odvety. Připadl ti důstojný výkon od 20 minuty dnešního zápasu? že si kucí nebyli schopní nahrát? Kromě úvodních 15 minut, kdy jim vyšlo, na co šáhli, to bylo ubohé a trapné ANO

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bylo ze slabsiho soudku

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej počkej, to by mě zajímalo v čem nemám pravdu?

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern hrál teda kurevsky dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně,byla to bída,3 rychlé góly na začátku a pak dlouho nic a museli jsme na další góly čekat až do penalt,to včera,to bylo daleko zajímavější

Reagovat
hefy

Tak a teď držet palce Němcům ve finále.

Reagovat
smazaný uživatel

Finále bude ochuzené o spousty hráčů, ale přesto daleko víc věřím Bavorům. Jsou o dost lepší než současná Chelsea. Ale ... kolikrát se tohle o Chelsea už letos psalo, že jo ...

Ve finále budu fandit okatě Bayernu, ač by mě asi ani výhra Modráků úplně nevadila.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Alaba je ale super, on je aj primarne lavy obranca?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je ještě mlad´oučkej, takže svůj post ještě nemá vyprofilovanej, ale mám dojem, že hrál záložníka. A máš pravdu, je skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, střední záložník. Ale téměř od začátku jara (kromě pár zápasů kdy zaskakoval za Bastiho) hraje levýho beka.

Reagovat
Rssa

Hmm...finále bez dvou největších favoritů na vítězství...zajímavé.

Lhal bych, kdybych řekl, že nemám radost. Radovat se já raduju.

Každopádně ve finále budu více na straně Chelsea.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Prečo Chelsea ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

po finále FA Cupu budeš mluvit jinak

Reagovat
Kenneth

. Vůbec nechápu jak namachrovaným němčourům může někdo fandit.

Reagovat
smazaný uživatel

lebo fanusikovia realu a barci nie sme namachrovani???? :D podla mna viac ako nemci :D trosku rozmyslaj kym das takyto brept

Reagovat
nemamvasrad

Jestli bych měl někoho nazvat namachrovaným, první bych zavítal do Španělska.

Reagovat
Filipow

Všechno, je lepší, jak modrá lůza.

Reagovat
raduinho

Dokaž to.

Reagovat
smazaný uživatel

já zas nechápu, jak někdo může fandit zákeřným a ubrečeným jižanům..

na každého psa se hůl najde..

Reagovat
smazaný uživatel

namachrovaným? A to říká fanda Realu?

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna od tebe to opravdu sedí

Reagovat
tomasinho

No fuj, styď se.

Reagovat
Rssa

Pro všechny - klubová příslušnost jde stranou, jako Čech přeji Čechovi

Reagovat
blade115

Alespoň někdo dokáže sundat haterský brýle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Sergio?? sakra řekni proč? ale gratulace Bayernu. Když ty naši moulové neumí kopat penalty to je pak těžký. Big like pro Casillase aspoň někdo mi ještě udělal radost

Reagovat
smazaný uživatel

neplac nad rozliatym mliekom veril si ta kto skusil no sklamal keby dal bol by hrdina a vravel by si nieco ine :)

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím ale proč to šel kopat zrovna on to nepochopím zrovna v tak důležitou chvíli Sem fakt smutnej navíc sem prohrál flašku Morgana

Reagovat
smazaný uživatel

tak z tej flasky by som bol aj ja smutny sice sme nepostupili ale krasne semifinale sme pripravile pre fandov futbalu a to je podla celkom fajn nie? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo to zase jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mikesh

Jožko asi netrénoval penalty , btw jak po zápase v Bayernu velice sebevědomě říkal , že není pochyb o postupu jeho týmu , každopádně sem je chtěl ve finále

Reagovat
smazaný uživatel

Co dodat, díky za pěkný fotbal, měli jsme tam dát ještě jeden.. Gratulace do Mnichova, dneska hráli fakt dobře I přes to, že nedal penaltu tak Cristiano Marcelo a i další samozřejmě. Ramosova penalta, to se asi bude cítit jako Messi, když ji nedal a docela v důležitý moment. Každopádně to přeju více Chelsea. 10. přijde příští rok HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by to byl čekal, že tak bude finále vypadat

Reagovat
smazaný uživatel

aspon mame ligu ! minuly rok pohar , tento rok ligu a nabuduci uz to ta liga majstrov bude ,.. vypadnu hraci ako kaka higuain a hned sa bude lepsie hrat

Reagovat
smazaný uživatel

..nejlepší možné finále

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá se nic dělat. Nebudu říkat, že nejsem zklamanej, protože to určitě škoda je, ale Bayern měl prostě o trochu víc štěstí uplně na konci. Ve finále to budu přát Chelsea, hlavně kvůle Petrovi

Zápas hezkej, prodloužení se dalo čekat, že už bude spíš vyčkávaná a penalty asi přijít musely. Tak teď ať hlavně Real ukope tu ligu už a budu s touhle sezónou spokojen José Cristiano Celej REAL MADRID CLUB DE FUTBOL Hala Madrid, navždy!

Reagovat
smazaný uživatel

Kenethe tak co mourinho, včera si tu blil na guardioly že nezměnil hru, co real dnes po obdržení gólu znervózněl, 2. poločas hrál real tužku

Reagovat
smazaný uživatel

Španielska liga tu nemá obdoby kluci

Reagovat
smazaný uživatel

jak to myslis?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo bude chybět Bayernu ve finále teda?

Reagovat
Honza Matoušek

Klasicky..

17 - Sergio Ramos' penalty will land on Mars in 17 hours time. Orbit.

Reagovat
Mikesh

Reagovat
kiwwi

stretne sa s Adamovou

Reagovat
smazaný uživatel

a Davidovou

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim co se sral do penalt horká brambora Ramos Nejhorší finále za posledních let je tady

Reagovat
blade115

Právě že úplně nejluxusnější. Bez Katalánců, Manchesterů, s Chelsea a s domácím účastníkem. Paráda.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Zvláštní, ale ani nejsem naštvanej, skvělé semifinále z obou stran. Ať jeden nebo druhý si to zasloužil. Hala Madrid navždy, alespoň liga .

Reagovat
smazaný uživatel

Je tak. Ten zápas byl parádní, první poločas naprosto. Bayern překvapil a i přes pasivní prodloužení si to finále asi zaslouží.

A ne alespoň liga, ale hlavně liga! Přece jen pro Real či Barcu je ligový titul o něco víc...

HALA MADRID

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
hrundy

předčasné finále skvělej zápas a bayern jde po zásluze dál, ale pochybuju, že chelsea dokáže hrát tak, aby fotbal byl aspoň z poloviny tak dobrej jako dneska

Reagovat
stas87

mourinho na kolenach ja som tak stastny teraz asi len pojde o to ci bayern chelsea nepodceni,snad to jupp zvladne a namotivuje hracov aby to oslavili doma,vyhrat este k tomu pokal

Reagovat
smazaný uživatel

kdopak se tu vcera smal?!

Reagovat
hrundy

všichni a poprávu real vypad víc než s úctou

Reagovat
smazaný uživatel

no tak mi v tom pripade vypadli se super uctou...

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
hrundy

to asi těžko nasimulovali ste si penaltu a červenou jinak ste se nedostali skoro do šance... z obou stran včerejší zápas neskutečně plesnivej a nekoukatelnej. Dnešní zápas úplně jak jinej sport

Reagovat
smazaný uživatel

to chceš říct že chelsea byla lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme velká gratulácia Bayernu dnes boli skvele fyzicky pripravený

Tú Ligu majstrov som aj tak nechcel i ked ked sme už boli tak blízko dva tituly za rok je veľa netreba byť nenažratý

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, aby ne, když o víkendu odpočívali

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi najlepší záložník nezaváhal. Bask

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
ďuriLFC

Naša Xabička

Reagovat
Rssa

© já

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, z Realu Sociedad.

Reagovat
13

Největší sympaťák na hřišti!

Reagovat
smazaný uživatel

Zbožňujem ho. Mal by sa vrátiť, v reale je len jeden z mnohých...

Reagovat
tomasinho

Stal jsem tam z něj ale celkem prasák, kolikrát až čumím, jak hraje nečistě, tohle si u nás nedovolil. A je i daleko laxnější, 1. zápas s Bayernem byl špatný. Ale bral bych ho hned, aspoň bychom se nemuseli dívat na Adama.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u nás vedel niekedy tiež zabrúsiť, v tomto je podobne "nenápadný" ako Arteta.

Holt v LFC mal svoje naj životné sezóny, prvú a poslednú. Nezabudneme. YNWA!

Reagovat
tomasinho

Tak to každopádně. I teď by byl ale král, chybí mi.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutočne.

Reagovat
smazaný uživatel

BTW. Charliemu stále verím, že sa prekoná. Talent má, v nohe to má, len musí makať ako nikdy. Všetko sa dá, a on nie je tragéd.

Reagovat
tomasinho

Jenže za rok nezamakal pořádně ani jednou. On potřebuje vedle sebe minimálně jednoho, ne-li dva hráče schopné bránit, jinak přes to vlak nejde. Takež posila na DM + Gerrard nebo Hendo, on nemůže hrát v 4-4-2, to je vyloučené, na to jednoduše nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.lfcway.com/vsetky-zapasy/stats-11-12/strana-4

Keď ťa zaujíma môj pohľad naňho pozri si moje hodnotenia. Prvú polovicu sezóny mal záblesky a aj podarené zápasy, postupne išiel dole. Keby v ňom nevidím talent, tak toto nepíšem. Oproti Lucasovi má o dosť viac talentu.

Reagovat
smazaný uživatel

A áno, do 4231 s kvalitným DM je najpoužitilnejší.

Reagovat
vladis271

je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Budu fandit Chelsea už je z toho titulu že tam máme Čechíňa tak jemu to budu přát tu trofej , pro mě jasná volba

Reagovat
smazaný uživatel

Ve finale to preju Péééťovi

Reagovat
Jerichoo

Ach Gratulácia do Mníchova a dúfam že si domáce finále úžijú

Každopádne ligu treba udržať a oslavy sa môžu začať , sezóna úspešná, Mou musí ostať

HALA MADRID!!!

Reagovat
mastakillah

Aspoň, že ta Neapol dneska potěšíla

Reagovat
F.Torres

Škoda no, vyhrál štastnější, o ničem jinačím penalty nejsou.... Jinak nejlepší hráč Realu Pepe, I když má v hlavě vymeteno, tak obránce to je neuvěřitelnej Druhej nej byl Ronaldo a na třetím místě Ozil/Benzema/Alonso. Kakáč musí v létě pryč, na Real už zdaleka nemá a místo něj by to chtělo někoho jako je Gotze atd..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně nejlepší byl Marcelo!!!! potom ti tvoji ostatní

Reagovat
F.Torres

Marcelo do útoku nic moc a z obraný čtveřice byl nejhorší..

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
F.Torres

řekni mi aspon 2světlý momenty Marcela..

Reagovat
DreamTeam

jo tak Marcelo nezklamal..dneska vyborny vykon...

Reagovat
Kily

mě třeba Ronaldo dneska celkem zklamal. Tragédie nebo cosi podobného to samozřejmě nebylo, ale nebyl vidět tak, jak se čekalo, od druhého poločasu mi jeho výkon připomínal ten z Mnichova

Reagovat
F.Torres

tak dal 2 goly, z toho hlediska ho řadím tak nahoru

Reagovat
herbage

Nedá mi to a musím reagovat na Jiříkovo-fcb před semifinále LM a EL, kdy bylo 5/8 klubů z PD a jirka prognózoval finále 4/4. Zatím to vypadá spíš na 1/4. Také bych chtěl být takový prognostik

Reagovat
smazaný uživatel

on toho nakecá...

Reagovat
13

No ale ono to bylo docela logický. Já ještě teď nemůžu uvěěřit co všechno Barca spálila

Reagovat
smazaný uživatel

Tak šance, že tam bude Bayern byly tak 50:50, možná o něco vyšší pro Real, CFC bylo prorokováno tak 25:75 a v EL máš 3 týmy ze španělska, slušná pravděpodobnost taky

Reagovat
herbage

Atletic nejspíš neotočí, tak to vypadá jen na madračky

Reagovat
Rssa

Trošku si rýpnu - jirka-fcb se zná s italem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neprognózoval. Psal, že by to bylo krásné.

Ale beru.

Reagovat
herbage

však moc dobře víš, jak moc rád bych tam místo Chelsea viděl Barcelonu, ale nemůže být každý rok posvícení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RC

asi 4 finále úplně nudný.Když už to má bejt, tak přeju Bayernu, ale jen proto, že nesnášim chelsea...

Reagovat
DelPiero137

Kto sledoval Bayern v LM celu sezonu, nemoze tvrdit ze necakany finalista. Uz v zakladnej skupine ukazal ze potencial nato ma. Po prestavke si udrzal formu a dokazoval to kazdym zapasom. Pre mna zaujimava a vitana zmena finalistov.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace k všem fanouškům Bayernu! Pro náš oblibený klub je to historický večer, který nikdy v životě nezapomeneme. Tedka můžeme hlučně tento úspěch oslavit a at vyhrajeme finalový duel na Alianz Aréně!

Reagovat
stas87

ludia z PL sekcie,budete fandit bayernu alebo chelsea?mysleno okrem fanusikov chelsea

Reagovat
herbage

FC BAYERN MÜNCHEN

Reagovat
kiwwi

Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

no,aspon to ukazuje na sympatie chelsea tu na EF myslim si ze v BL sekci budu vsetci priat bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

Logicky kohouti, Arsenal i Newcastle fans budou přát jasně Bayernu, aby je CFC neošidila o místo v LM. Nehledě na rivalitu a vzájemnou nenávist. Fans MU nás poslední dobou, kdy je připravujeme o tituly taky zrovna nemilují a zbytek (řekněme 10-20 lidí?) bude půl na půl

Reagovat
stas87

diky za prehlad,len ma trosku zarazil newcastle...lexess tusim pisal ze by sa bez LM obisiel,kader vraj nemaju siroky a radsej by hrali EL,myslis ze pre chelsea je snazsi cesta z ligy ci cez finale?a celsea by teoreticky nasadila slabsiu zostavu proti newcastlu?

Reagovat
smazaný uživatel

naopak LM bych hrál rád, protože ta dává punc velkého týmu, udrží stávající a přivede nové hráče, je z ní dost peněz a hlavně v PL je neuvěřitelně těžké se do ni dostat

EL by byla super, protože bych mohl vyjet někam na zápas, případně s trochou štěstí by přijel NUFC i do ČR, ale jinak je to spíš mínus, protože se musí rozšířit kádr stejně jako na LM, ale peněz a slávy je daleko méně

Ale obojí je super a před sezonou neočekávané

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nemamvasrad

Bayern, ať Chelsea neveme NUFC místo v LM. A taky Chelsea nemám zrovna v lásce.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea...Bayern je muj nejneoblíbenější klub Jenom je mi líto Newcastlu

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Choci Choci.

Reagovat
tomasinho

Jasně že Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern!!!

Reagovat
smazaný uživatel

bayernu samozřejmě, vyhrát na domácím stadionu je pohádka

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas CRonaldo perfektní výkon, po přestávce šel hodně dolů včetně celého týmu. Bayern zasloužený postup, i když po odchodu Riberyho moc nevěděli jak dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zlyhala napokon (napriek dvom golom, ale je to tak) aj druha velka hviezda. Nemozem si pomoct, pre mna nie je ani jeden z tychto hračov najlepším na svete. Pre mna je svetovy hrač Iniesta, Casillas a Cavani napriklad.

Reagovat
Mihi

Tak to je vysmech toto

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo dal před tou dnešní neproměněnou nějakých 25 penalt v kuse (myslím že 25) bez chyby, to je ale kopyto že tu 26. tou nedal A i když byla důležitější než mnoho jiných, stane se a furt je to penaltový exekutor par excellence

Reagovat
smazaný uživatel

pre mňa nie

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

A som rád, že to rozhodol práve Basty to je sympáťák tomu to doprajem

Reagovat
smazaný uživatel

to nemyslis vazne my vsetci, co sme pozerali sme hovorili, ze ten najhorsi to rozhodne najmenej sympaticky a rozne dalsie podobne privlastky

Reagovat
herbage

však C.Ronaldo rozhodl

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne netrapoš :)

Reagovat
smazaný uživatel

kto ty?

Reagovat
kiwwi

takze najprv anglicku ligu prevalcovala v europe talianska liga a potom spanielska...da sa vobec dostat z takejto krizy?

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern Neuer Real Ronaldo

tak vám třeba,hlavně Fňukýňovi za to prohlášení,že o postup se vůbec nebojí

Reagovat
smazaný uživatel

LIVE NEWS FROM MARS: Ball kicked by Ramos just arrived!

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Shevchenko

BAYERN !! Naprosto zaslouženě, v životě bych nečekal, že budou Real na SB takhle přehrávat. Doma si pro ten triumf už dojdou.

Reagovat
smazaný uživatel

My sme hrali cez víkend na Barcelone oni oddychovali..aj to sa podpísalo pod to prehrávanie

Reagovat
Josifek

Je to možné, na druhou stranu je pak paradoxní, proč jsme právě až v prodloužení byli lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Hurá,Pepe nebude hrát finále

Reagovat
Josifek

Terry taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Satisfakce!!!!!! A hlavně finále jak má být. Všechno mi vyšlo. Tikety atd......

Reagovat
F.Torres

Jinak ve finále favorit uričtě Bayern, zaskočil mě jak je skvělej. Myslel sem si, že Real je přejede.. Ta penatla je vrátila do hry a ukázali svoji sílu. Přeju ovšem ve finále Chelsea...

Reagovat
blaugrana

Hala Bayern!!!!!!!!!!!!! Joooooooooooooooooooooooooo!!!Vidieť sa loptu trepotať v sieti madridu a vidieť ksich mourinha po dvoch nepremenených penaltách...to je proste kráááááááááááása!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jak si psal odpoledne, s tou bacelonou to mělo znaemnat, že už ji nefandíš a teď fandíš bayernu, ano?

Reagovat
blaugrana

Fandím Barcelone a aj vždy budem. A áno. Dnes aj vo finále budem fandiť Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

jo takže už tě ten rage přešel, chápu

Reagovat
blaugrana

Ja som nechcel ani nič písať, ale musel som to dostať von a teraz už som OK. A hlavne keď dnes vypadol madrid.

Reagovat
Masi

Bayern zaslouženě, nezbývá než popřát, dvojutkání zvládli líp

Reagovat
Arbiter

Takhle má Chelsea mnohem větší šanci na vítězství než proti Realu Oni nebudou mít pořádnou obranu, nám bude chybět kvalitní RB a Rami, takže to bude v tomhle ohledu vyrovnané A domácí prostředí? S tím způsobem prodeje lístků? Tolik to nebude znát

Reagovat
smazaný uživatel

přesně můj názor.

Reagovat
Josifek

Bayern bude mít určitě lepší křídla i střed hřiště, můžete je porazit opět jen týmovosti, bojovnost v kombinaci se štěstím. Myslím, že o mnoho lehčí s Bayernem než by jste to měli s námi, to mít určo nebudete. A naše obrana je určitě většinou prostupnější než ta Bayernu.

Reagovat
blade115

Jde jen o Mourinha. Ten to prostě na Chelsea umí. Jinak by byl Real soupeř jako každý jiný...

Reagovat
Arbiter

Ofenzivní hráči Realu jsou jinde než hráči Bayernu. Trojka Luiz-Cahill-Cole si je dozadu pohlídají, bojím se jen Bose, no...Ale tam mu snad bude někdo pomáhat. Pro mě je to schůdnější varianta a Bayern pro mě není nějaký extra favorit

Reagovat
Josifek

Nemyslím si, že by ofenziva Bayernu nějak pokulhávala za naší, snad jen, že namají takovou golovou mašinu jako CR. Navíc je Bayern lepší i v postupné kombinaci a rychlé breaky zvládá skoro tak dobře, jako my. Snad jen ty větší absence budou hrát ve prospěch Bayernu jako snazšího soupeře. No nevim, když jsem viděl hrát Luize s Cahillem (mockrát to pravda nebylo), tak ta organizace defenzivy byla tedy mizerná.

Reagovat
Arbiter

Pár zápasu spolu odehráli, nebylo to nic světoborného, ale postupně se to zlepšovalo. Oba dva jsou to kvalitní obránci a minimálně jeden z nich by v tom základu byl. Terry bude chybět hlavně jako lídr, ale máme Petra, Didiho, Lampse, kteří ho aspoň částečně nahradí. Jak říkám, strach mám jen z Bosingwa, zbytek mi starosti nedělá...

Reagovat
smazaný uživatel

Vám by nikdo nechyběl, ne? Jim budou chybět 3 hráči ze základu, takže minimálně to je pozitivum proti vám.

Ale ono to je relativně jedno ve výsledku ohledně šancí, oba týmy mají hromadu hráčů, kteří umí rozhodnout zápas - Robben, Ribery,Gomez na jedné straně, CR, Benzema, Higuain na straně Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

V celku

Reagovat
kiwwi

to ide pod brvno

Reagovat
PaulinhoTheGunner

No přál jsem to víc Realu, ale zas je dobré, že španělům trochu spadne hřebínek... Že finále bude bez jejich účasti si myslel asi málokdo

Reagovat
smazaný uživatel

Však Mata hrát bude... a Torres taky možná nakoukne

Reagovat
smazaný uživatel

Pred prvým zápasom Chelsea vs Barcelona.... Murinho: Chelsea vs Real nebude finale .... a vy viete prečo!!! :D Odkaz novinárom na adresu chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

pardon ale stále sa nemôžem prestať smiať ..c´mon Blues.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern snad to celé vyhrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Bayerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrn

Upřímně, dost mě naštvalo, že se to dostalo až do penalt. Celej zápas jsme byli daleko lepší, ale jsme ve finále. To tady asi fanoušci realu nečekali, na začátku plnou hubu keců

Reagovat
smazaný uživatel

Daleko lepší zase ne, nepřeháněj

Reagovat
smazaný uživatel

ok

daleko lepší ne, to jsem přehnal, ale převahu jsme v obou utkání rozhodně měli.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ted kdo nebude fandit bayernu bude fandit peťovi ne?

Reagovat
smazaný uživatel

"Mourinho psal před zápasem hráčům Chelsea, že se potkají v Mnichově." Tak to už aby si pomalu sháněl VIP vstupenku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych nevylučoval, že si sedne za lavičku Chelsea .

Reagovat
smazaný uživatel

to už nemůže :) podle pravidel.

Reagovat
Didier Drogba

Je mi líto Josého

Reagovat
Woods

o rok si to vynahradi, tento rok Chelsea , buduci rok to vyhra Real

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně to bolí...Bojovali jsme až do konce , penalty jsou loterie a já nerad gratuluji Bayernu ,ale život jde dál.Pro mě jste vítězové a tenhle tým budu milovat i v případě neuspěchů.

HALA MADRID !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo kdo ve finále v dresu Chellsea bude chybět???

Včera jsem zápas neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič, ramires, terry a meireles

Reagovat
Woods

Terry, Meireles, Ramires, Ivanovic

Reagovat
F.Torres

terry, ivanovič, ramirez, meireles

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
madridcan

Takze Bayern gratulujem k postupu. Normalne som cakal, ze to Cristiano do*ebe, ale nasral ma Ramos. Presne som cakal, ze uplne bez rozmyslania to kopne. Dufam, ze nikomu na parkovisku nerozbil auto. Kazdopadne facka pre vsetkych, ktorý mali Bayern za nazdarkov. Premna boli najvacsi favoriti na vitazstvo a nemeni sa to ani teraz. Premna je to vsak finale Porto-Monaco Gratulujem este raz Bayernu. V sucte je to aj zasluzene. Dakujem hracom Realu, siahali na dno svojich sil.

Reagovat
Josifek

Mně teda neuvěřitelně nasral Kakáč...za to, co odehrál plus speciálně za penaltu. Ramos na tu pentli chodit neměl, tam měl Mou radši dát třeba Marcela (jestli teda nebyl pátý). Tak finále Porto-Monaco jen za Chelsea, Bayern určitě patří mezi top 5 tým Evropy a finále si i zasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

V čem je to jako Porto - Monaco?

Reagovat
madridcan

Premna je to ako Porto-Monaco Synonum pre finale, ktore ma nebude zaujimat

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak to chápu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se Fňukýno před zápasem víc věnoval Bayernu, a míň Chelsea a Barcelony, tak to mohlo dopadnout jinak, ale ...

Reagovat
smazaný uživatel

ale co, nejcennější trofej je stále ve hře ne jirko?

Reagovat
Josifek

Hele, že ty vždycky nejvíc prskáš na Barca-hatery a pak u každýho našeho většího matche hrdě neseš vztyčený prápor Real-haterů...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak řekni, že to není pravda - Mouřenín pokecává s hráčema Chelsea a radí jim, jak na Barcu. A pak připraví svůj vlastní tým tak, že se nechá přehrát doma Bayernem.

Mě to prostě hřeje. Právě kvůli Mouovi. To prostě po těch jeho kecech musíš chápat.

PS: Naopak - Bara si Realu nevšímá. Nemáte důvod takhle hatovat.

Reagovat
Arbiter

Dívej, to, co proběhlo bulvárem přece nemusí být absolutně pravda. On možná popřál hodně štěstí svým bývalým hráčům, které má rád. To není soustředění se na Barçu, to je normální lidská činnost...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže je Čech bulvár. Hmmm

Reagovat
Arbiter

Čech si ale na tiskovce ze všech udělal prdel Všichni se tomu strašně řehtali, protože ta otázka byla hloupá...

Reagovat
smazaný uživatel

nebol to nahodou len vtip petra cecha pred zapasom, ked vyuzil toho ze real vyhral na nou campe?

Reagovat
Josifek

Já vůbec Barcu nehatuju, třeba proti Chelsea jsem vám i fandil. A ty hateři z našich řad to jsou povětšinou jen krátkodobjěší lojzové potažmo poblázněný dolar..

Reagovat
smazaný uživatel

ty si neuveritelny clovek jiriku jedna vec je jak dokazes brnkat na nervy fandom madridu na druhej strane tu riesis hate barci ze ako ich niekto moze nenavidiet aj ich fanusikov a tvoje komentare su presne tak naformulovane aby ten hate zvyraznovali

Reagovat
stas87

hreje ta to na srdci? mne k dokonalosti chybal este pepe keby kopal a nepremenil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

ale prosím tebe. Sám nadáváš na madridisty a pak přijdeš sám s tímhle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
CHONG

Trapné jak tvůj nick.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nick je skutečně důležitý.

Reagovat
valloire

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Masi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Hlavně, že "nejlepší fotbalista světa" tu penaltu včera kopl prvotřídně.

Reagovat
raduinho

Tak tohle mě rozsekalo

Reagovat
blaugrana

Len aby Amíkom ta lopta nezostrelila nejaký satelit. To by mohlo vijsť madrid ešte draho.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, stejně tak kop cuency proti Realu

Reagovat
Jerichoo

*tello

Reagovat
CHONG

Ty jsi vtipný jak Petr Novotný.

Reagovat
blaugrana

Ovie, kašli už na to.

Reagovat
CHONG

Kdybych byl schopný cítit soucit k hlupákům, tak by mi tě snad bylo i líto.

Reagovat
Dubov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a stejne je spanelsky fotbal uz na stejny(ba mozna na lepsi) urovni nez ten anglicky......... no ni?

Reagovat
raduinho

Tak určitěěě

Reagovat
F.Torres

Angláni jdou pomalu do kytek. Jejich fotbalu v europě odzvonilo

Reagovat
smazaný uživatel

hej F.Torres to je poprvy co spolu asi budem souhlasit... tim myslim ze na teto dizkuzi jsem novy(zelenac to zni debilne,ale budiz) nevadi,kazdopadne spolu sem tam budem mit konflikt(co jsem cetl nejsi tu zrovna oblibenej ),ale doufam ze v ramci fanouskovskych kecu si budem rozumet.. rozumnych a ne urazejicich... tak se zatim mej

Reagovat
CHONG

Nic se neděje, vloni jsme vyhráli Copa del Rey, letos vyhrajeme La Primera División a Ligu Mistrů holt vyhrajeme příští rok. HALA MADRID!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern zaslouženě z pohledu dvouutkání

Reagovat
blaugrana

To je tak krásne, že ta penaltová mašina zlyhala zrovna v tak rozhodujúcom momente.

Reagovat
Josifek

Messi nebo Ronaldo?

Reagovat
smazaný uživatel

tak messi nikdy penaltová mašina nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Messi

Reagovat
kiwwi

Reagovat
blaugrana

Keďže Leo penalty nevie, tak je jasné, že hovoríl o ronaldovi, ktorý po 25. penaltách v rada čo? Čo? Zlyhal!

Reagovat
Josifek

Messi rozhodně není žádný penaltový niemand.

Reagovat
kiwwi

stavil by som sa, ze ste tvrdili, ze Messi kope aj priame kopy aj penalty lepsie ako Ronaldo...kurva mali by tu na EF uz zaviest to, ze si kliknes na uzivatela a mozes prezerat jeho komenty

Reagovat
Jerichoo

pokrytci

Reagovat
blaugrana

Ja som nič podobné v živote netvrdil.

Reagovat
kiwwi

prave kvoli tomuto som napisal to druhu cast vety

Reagovat
blaugrana

Ja nemám potrebu tu odrbávať.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně tu důležitou proměnil, což Messi u té důležitější včera vyhořel na plné čáře, při rozstřelu vyhořel hlavně Ramos, to byl důležitý moment. Takže prostě to, že to Messi zkonil víc jak Ronaldo nevyvrátíš

Reagovat
blaugrana

ronaldo to zadrbal presne tak isto ako Leo.

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím, kdyby ji třeba při rozstřelu Cris trefil, nemusel se trefit zbytek a nic by to nepomohlo ale Messi měl postup na kopačce a na konec skončil na konstrukci

Reagovat
blaugrana

Keby pes nesral, tak by ho urvalo. Čo je toto za obhajoba?

Reagovat
kiwwi

dost dobra...Ronaldo nekopal rozhodujucu penaltu (a kvoli tomu siel aj ako prvy si myslim)

Reagovat
blaugrana

Takže vlastne nezlyhal. Ok.

Reagovat
kiwwi

zlyhal, ale nie v rozhodujucom momente

Reagovat
blaugrana

Penaltový rozstrel je rozhodujúcim momentom od začiatku a nie od tretej, štvrtej ani piatej penalty.

Reagovat
kiwwi

rozhodujuci moment je vtedy, ked ides o niecom rozhodnut...trebars penalta Terryho, ten zlyhal v rozhodujucom momente...penalta Anelku, ten zlyhal v rozhodujucom momente...penalta Ramosa, ten zlyhal v rozhodujucom momente...end of story

Reagovat
blaugrana

Očividne to každý vidíme ináč. Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Jerichoo

Messi? No stáva sa mu často, chudák

Reagovat
valloire

Bylo vidět,že Clasico ubralo síly jak Realu,tak Barceloně. A Ronaldo nedá tu nejdůležitější penaltu v sezoně. Ale tak to prostě bývá. Ty největší hvězdy už v rozhodujícím okamžiku zklamali. Což se netýká Messiho,protože ten těch penalt už letos nedal víc...

Reagovat
Bayern +

MIA SAN MIA ♥

F C B A Y E R N

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Bayernu,postoupil lepší a ne štastnější,přeju to fotbalu,tak by bylo dobré kdyby vyhrál Bayern,ten chce hrát aspon fotbal.

Reagovat
mastakillah

Nepochopím jak můžou poslat Ramose kopat penaltu. Líp by to kopli aj borci z okrasního přeboru

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Bastian Schweinsteiger !!!!!!!! ♥ jakou já mám radost, dneska hrál výborně! kdo se mnou souhlasí,palec na horu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

na sněžku?

Reagovat
smazaný uživatel

Krasny zapas! Oba teamy si za semifinale zasluzia standing ovation. Bayern svojou hrou prekvapil a zasluzene postupuje. Pre nas je tato sezona velkym vitazstvom, pretoze sa nam podarilo to najhlavnejsie - zosadit Barcelonu! HALA MADRID !!!

Reagovat
DreamTeam

nechapu proc kdyz jsme meli v prvnim polocase Bayern na lopatkach, tak jsme chteli odehrat 70 minut na brejky

tohle byl ohromny prehmat. v te dobe jsme meli dal utocit a lupnout tam dalsi gol nebo dva...

bohuzel pak uz jsme se nechali prehravat... a klobouk dolu pred Bayernem, kdby nemeli na hrotu kopyto Gomeze, ale nekoho schopnejsiho tak si to vyhrali uz v normalni hraci dobe...nebo by nas mozna druhy gol do nasi site probudil, ale takhle to neslo... krom uvodu, ktery byl nad ocekavani vsechno spatne

Penalty bez komentare..

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako kopyto ... tu jednu šanci měl přes nohu a na jednu kde by šel sám mu Robben nepřihrál takže asi takhle. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ta nejkrásnější náplast za včereješek

Gratulace Bayernu k postupu k zaslouženému postupu

Reagovat
herbage

Kroos za Luize, Müller na podhrot, Lahm nalevo, Rafinha napravo a van Buyten na stopera.

DM proti autobusu stejně nebude třeba

Reagovat
smazaný uživatel

pokud bude Buyten fit

Reagovat
smazaný uživatel

Tymoschuk nepřichází v úvahu?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě sestava

Lahm Boateng Buyten Rafinha

Tymo Schweinsteiger

Robben Kroos Ribery

Gomez

Reagovat
Bayern +

Prichádza celkom reálne. Všetko to záleží od zdravotného stavu Van Buytena (teoreticky Brena).

Reagovat
smazaný uživatel

pokud nebude hrát van Buyten

Reagovat
homeles8

hovnooo!!! Španělská liga je v prdeli Takhle bude aspoň dobrý finále ropa+klobásy > simulnati+simulanti

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
raduinho

ropa + klobásy ... dobrýýý

Reagovat
smazaný uživatel

:-) I like this :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím, neukáplo mu do oka při té penaltě trochu gelu? :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy bych nevěřil jak budu přát Mnichovu a ejhle stačí nesnášenlivost k Realu :-D, a jinak Jonaldovi a Ramosovi ty ne-penalty přeju řádně

Reagovat
REPLIKATOR

Chelsea může ve finále reálně uspět, protože jí to už nemůže prohrát Terry

Reagovat
F.Torres

Reagovat
F.Torres

ještě Beckham tam chybí, nebo to je ten ve skafandru?

Reagovat
Kily

ten už hraje za Galaxy, tak ten míč snad našel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pecka :-D, nevěřim tomu že bude mít CFC zas takové štěstí... anvíc se Mnichov určitě poučil ze zápasu Barcy proti nim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný fotbal. Ale myslíš si herbage,že CFC bude hrát to co včera? Blbost!!!! To bude ůplně o něčem jiném.

Reagovat
vitasrp

Absolutně jsem nevěděl, koho si přát do toho finále.. Vidina nejdůležitějšího mače sezóny proti Mourinhovi byla extrémně lákavá, zase ale na druhou stranu on finále neprohrává a kvalita Realu je vyšší než Bayernu, takže bychom to měli extrémně složité. Potom, co se Bayernu vykartovali 3 defenzivní hráči, jsem už věděl, který soupeř by pro nás byl lepší..

Na konci jsem ale stejně cejtil zklamání, Mourinha mám rád a vypadnutí jsem mu nedokázal přát, bohužel.. On má navíc to semifinále prokletý, není možný, kolikrát tam už ztroskotal, navrch dva penaltový rozstřely prohrál.. Zase tak nebudeme hrát s Realem a s Mouem se teda nesetkáme. Podle mě to teda znamená, že Jose bude v Realu určitě i v příští sezóně, protože ještě nevyhrál všechno - a s pocitem, že má někde nedodělanou práci, prostě dobrovolně neodejde..

Reagovat
nenavidimManUTD

Naprosto s tebou souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

spíš se strachuj o vaši defenzivní hru, pokud teda nebude Drogba opět pravý obránce

Reagovat
herbage

koukal jsi na stejné semifinále? Nevím jak ty, ale Bayern tedy dle mého byl v obou utkáních o fous lepší a nějakou vyšší kvalitu na straně Realu jsem neviděl. Pro vás jistě horší soupeř bude Bayern

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vitasrp

Jo, koukal a v životě bych si nedovolil říct, že pro nás bude těžším soupeřem Bayern..

Mourinho neprohrává finále, umí výborně připravit tým na jeden zápas.. Tím spíš se umí připravit na tým, kterej sám stavěl. Navíc by neměl žádné absence..

Proti Realu hráli výborně, ale já nehodlám soudit, kdo z těch dvou soupeřů by byl hůř hratelný, jen z těhle dvou zápasů..

Reagovat
smazaný uživatel

"Mourinho neprohrává finále" - to je nějaká konstanta nebo co to je za argument?

Reagovat
valloire

To je konstanta.

Reagovat
vitasrp

S Chelsea ve finále poháru neprohrál, pokud teda nepočítám superpohár, což je v Anglii bráno jako trochu sranda pohár. S Portem vyhrál obě finále evropských pohárů. S Interem vyhrál ve finále LM i ve finále poháru, jiné finále, co vím, nehrál. A s Realem zatím ve finále domácího poháru také dokázal zvítězit, on tyhle velké zápasy umí moc dobře..

Reagovat
herbage

Mourinho už prohrál a prokoučoval takových zápasů, že ta aura kolem něj je až občas komická. Věřím, že vás by porazil tak na 80%, ale Bayern věřím také. Sice méně, protože se budou cpát dopředu a vám sedí pozice outisdera, nicméně pořád mají velkou kvalitu a hodně vás pozlobí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tím asi každej počítá, že pozlobí...Spíš nastoupit proti kouči, kterej tě trenoval, přivedl mezi největší hvězdy a má kolem sebe tu auru, to všechno na těch hráčích něco zanechá, i kdyby šlo jen o blbou chvilku, kdy nedávají pozor a mrknou na Moua, co tam dělá.

V tomhle by byla fakt nevýhoda hrát proti kouči, kterého jsme měli. S Bavorama nebude slitování, jediné pouto je Robben a ten odešel už dávno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já doufám, že v tom zápase bychom snad byli silnější než v těchto týdnech, kdy každý třetí den hrajeme o život a přeskakujem mezi euforií a vyčerpáním. Malý zázrak, že nás dneska neřízli už v té druhé půlce nebo prodloužení.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ale mají snad všechny týmy v současnosti, my hrajeme už 8 týdnů s tím, že nejdelší přestávka mezi zápasy byla 5 dní a byla jedna. A to máme ten program takovej až do 5.5.

Reagovat
smazaný uživatel

Má to hodně týmů, ale nezvládá to všechno ani jeden.

Reagovat
Arbiter

Jenže hráči by nastoupili proti Mourinhovi, to už tak udělá svoje...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas Bayern je pro vás schůdnější. Snad to vyhrajete

Reagovat
smazaný uživatel

Mezinárodní vesmírná stanica (International Space Station - ISS) práve potvrdila, že lopta Sergia Ramosa práve dopadla na Zem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bol to pekny futbal len som sklamany z hracov preco maly az tak velky respekt s bayernu ???? ...

Reagovat
smazaný uživatel

No preto lebo nakoniec proti ním ani nepostúpili

Reagovat
smazaný uživatel

oni si prostě nedokážu přiznat že prvů půlku měl na vrch Real, pak jednoznačně Bayern .... :D

Reagovat
tomasinho

A jediný úspěšný exekutor Realu Xabi, holt liverpoolská škola. Z těch jeho penalt by se měli Adamové, Kuytové a Suarezové hodně učit.

Reagovat
hrundy

no ale jinak výkon Xabiho tragickej nehne se a chodí to přes něj jak kdyby tam nebyl, jinak tady zdůrazňovat Kuyta mi přijde jako velkej nesmysl...

Reagovat
tomasinho

Proč? V dvou klíčových zápasech jednoduše selhal a je tak jedno, že předtím jich pár proměnil. Netrefil se v derby a v zápase, který nám definitivně odrovnal sezonu.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Škoda, přál jsem to Realu. Ale Jose to pos*** druhým poločasem prvního zápasu.

Co mě ale na tomhle zápasu zarazilo byla obrana Madridu, kterou jsem považoval za jednu z nejlepších. Bayernu se na můj v kus az příliš často dostával do nebezpečných situací.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepších? tuhle sezónu krom Barcelony nehráli proti silnému soupeři. Pardon proti Ajaxu kterej jim dal tři góly ale dva z toho neuznam rozhodčí když kupoval Lyon.

Reagovat
valloire

Reagovat
insane

španělobijci onanujou, ale zřejmě nevidí fakt, že i ta neúčast ve finále nic nemění na tom, že španělský mužstva nahrabaly do koeficientu tolik bodů, že i tak se dá mluvit o jejich dominanci. a to nejsem žádnej fanatickej fanoušek primery division.

Reagovat
homeles8

1700. pro zákaz Španělských klubů v Evropě

Reagovat
One-Real

Ja vim ze se snazis byt za kazdou cenu zajimavy, ale tohle uz je krec houmi.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

homelesi prohrál si . Buď rád,že nezpíváš jak loni herbage.

Reagovat
homeles8

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu spát,ale vzpomeň si. Říkal si,že Real bude vítěz LM . A že se vsadíš. Nakonec jsme to nechali být,ale i tak. To samé keneth,ale ten dělá mrtvého brouka. No nic,seru na to. Dyť je to prdel.

Reagovat
Kenneth

Vždyt si sám říkal že jsme to nedotáhli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo no. Škoda.

Reagovat
homeles8

to už si nepomatuju Ale je to možný že jsem to psal, protože každej zrovna v tý diskuzi psal, že Real LM nevahraje :))

Reagovat
homeles8

resp. jedině v tom případě bych to napsal. (a možná napsal)

Reagovat
smazaný uživatel

North Korea has contacted Sergio Ramos seeking information on how to get projectiles to leave earth's atmosphere.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jestli bude nalevo dvojka Lahm+Ribery, tak musí jasně na RW Kalou (respektive Torres, jestli si na to RdM troufne). Ale spíš tipuju, že Torrese si nechá jako žolíka na vystřídání.

Reagovat
centos
Reagovat
smazaný uživatel

no....skoro mu ta ruka upadla , tohle fimování hráčů je k smíchu

Mi na tohle máme Robbena

Reagovat
smazaný uživatel

no....skoro mu ta ruka upadla , tohle fimování hráčů je k smíchu

Mi na tohle máme Robbena

Reagovat
smazaný uživatel

Mi? Are u fucking kidding me?

Reagovat
Rssa

Klasický Pepé, no ...momentálně největší prase a simulant na světových trávnících. Vražedná kombinace.

Reagovat
herbage

souboje Drogba - Pepé by byly jistě zajímavé, ale rád o ně zůstanu ochuzen

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pánové. Takhle si představuju semifinále (stejně tak čtvrtfináe a finále) nejprestižnější a nejlepší klubový soutěže na světě v moderním stylu. Dneska to byla oslava fotbalu a ačkoliv jsem přál Bayernu, tak kdyby postoupil Real, nebudu naštvanej. Za dnešní výkon si oba týmy zasloužili finále. Pro mě to předčasný finále bylo. Díky do Madridu, dlouho jsem neměl u fotbalu takovejhle zážitek ( a to se ani nejednalo o moje oblíbený týmy)

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, po dnešku je nejprestižnější a nejlepší klubová soutěž na světě PD, jak už tu zmínili fandové Realu

Reagovat
One-Real

Zas se nesnazte bejt vtipny za kazdou cenu. Liga byla oficialne formulovana jako cil letosni sezony a z naseho pohledu nejdulezitejsi zapas se odehral pred par dny, kde hraci nechali strasne sil. LM by byla super a byla hodne blizko, ale holt nemuzem mit vsechno. Ja jsem spis zklamanej, nez nasranej a beru to nejak v pohode. Taktika byla proste podrizena sobote a dneska se projevilo, ze hlavne v druhe pulce sily zkratky chybely.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla narážka na nějakej vtip nějakého fandy ze španělska před 5ti minutama tady Kterej napsal to samé ze srandy

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku výmluvy ne? Neřeknu kdyby výhra znamela postup Barcy do čela, ale i kdyby jste prohráli tak by tam byla ztráta 1 bodu, který by jste si mohli stále pohlídat... Takže z mého hlediska větší pozornost měla a i směřovala k odvětě LM

Reagovat
One-Real

Meles nesmysly. Vedeni v cele s Perezem prezentovalo jako hlavni cil LIGU, to byl cil pro tuhle sezonu a LM byla az druhorada. No to je sice hezky, ze by jsme meli 1 bod, ale uz by jsme nesmeli zavahat a to je kurevsky obtizna situace. Mohli jsme se vysrat na Clasico a smerovat to k tomuhle, ale to se nestalo a ja to kvituju. Liga byla letos holt prednejsi a dneska to bylo zaslouzenejsi pro Bayern, pristi rok muzou byt ty cile jine.

Reagovat
smazaný uživatel

A co že vedení něco říkalo v předstihu.. Když už jste se tam dostali a jste tým jako Real Madrid tak na každé z tech 3 zápasů v posledním týdnu jste měli být připravní na 110% a nezapomínej na to že před prvním utkáním hrál Bayern stejně důležitej zápas proti Dortmundu jako vy proti nám o týden později...

Bayern Vás prostě herně přehrál a nakonec i když se štěstím zasloužené postoupil!!!

Reagovat
One-Real

Nejde odehrat po nejakych 50 utkanich co ma tym v nohach behem 5 dnu dva spickove vykony. Real si zkratka vybral jako prioritu ligu a tam to zurocil. Pri vetsim stesti jsme mohli slavit i dnes. A proc mi tu predhazujes ten zaslouzeny postup? Ja uz hned po zapase napsal koment, ze Bayern vyhral zaslouzene a ze mu gratuluju. Ty tu diskuzi zas vedes do zahrobi.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš mi připadá, že chtěl ještě dostat šanci v lize a tak mu vadí, že byla prioritou. Podle mě se vůbec nedá srovnávat práce, kterou jsme letos udělali v lize (a ty nervy!) s naším vystoupením v LM, kde jsme si sice střihli zase pár rekordů, ale jinak jsme tam hráli v podstatě jen dva zajímavé zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

A jaký fanoušek by tu šanci vykřesat ještě nechtěl? Pro mě je PD a LM na stejné úrovni(letos pro mě byla LM víc, ale tak to je vcelku jasné proč..) . Určitě svůj podíl na tom má ,že jako fanoušek Barcy jsem namlsaný uspěchy a trofejemy, které poslední roky přinesly.

Titul v lize vypovídá o celoroční práci týmu proto chápu vyjadření, které vaše vedení avizovalo, ale v situaci když už jste v semi LM, tým jako Real by měl chtít všechno!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že jsi to to zmiňoval promiň, že jsem napsal to samé.

Prostě mi nejde do hlavy, že tohle v tuto chvíli byl pro Real ,,druhořadý" zápas, cíl..

A jak jsem psal Real měl před druhým zápasem težké él clássico, Bayern před prvním duelem boj o titul s Dortmundem.

Reagovat
hrundy

finále snad bayern dá chelsea si to za ty výkony v lm vůbec nezaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

ale cech si to zaslouzi...

Reagovat
smazaný uživatel

BAYERN SUPERRRR byli jste jednoznačně lepší než Reálek a postup jste si zasloužili o tom není pochyb a myslím si že nějaký anti-fotbal v podání Chelsea ve finále ligy mistrů vyřešíte rázně a odstraníte její šanci na případné vítězství

Reagovat
raduinho

Yes !! Finále bez Španěláků, vyšlo to nejlíp jak mohlo

Reagovat
homeles8

Reagovat
CHONG

Snad Chelsea ty nesympatické fritzky na tom jejich stadiónku roztrhá jak papírový pytlík.

Reagovat
smazaný uživatel

Stadiónku...

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem já sloužil to první léto, vysloužil jsem si CdR za to.

A Pepek běhá s doublem po dvoře, já přesto pláču doma v komoře.

Když jsem já sloužil to druhé léto, vysloužil jsem si španělský titul za to.

A Heynckes běhá s rukama nahoře, já zase pláču doma v komoře.

Made by Special One.

Reagovat
CHONG

Vtipné jak Dobroty Petra Novotného.

Reagovat
smazaný uživatel

are u fu.king kidding me?:D

Reagovat
valloire

A když jsem já sloužil to třetí léto, vysloužil jsem si titul i LM za to.

A Pepek neběhá po dvoře, teď už jenom pláče doma v komoře.

Made in future of Barcelona.

Reagovat
johan14

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Kenneth

Jinak Mou je genius. Klečel tam schválně, aby média zítra rozebírala jeho a né výkony hráčů. MOU

Reagovat
Side

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak co mou, dnes takticky skvěle co?

Reagovat
smazaný uživatel

FC Bayern München, FC Bayern München, FC Bayern München

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

A ještě jedna věc - pořád nechápu, proč se za karty stojí i ve finále. Připadá mi to jako nesmysl, ty hráče to obírá o největší zápasy kariéry a brání jim to dokončit práci, se kterou se celou sezónu tvrdě dřeli.. Navíc pro obránce je velmi těžké hrát bez karet, tam se to nastřádá jedna báseň..

Karty na finále bych zrušil.. Vždyť v tomhle finále LM bude kvůli žlutým kartám chybět 6!! hráčů, což mi přijde úplně ujetý (Terryho nepočítám, to je rudá a za ní stopka být musí). Tohle pravidlo je stejně populární jako žlutá za stažení dresu nebo oslavu s fanoušky, akorát to hráče prudí, přitom by snad nebyl problém, aby se ty žlutý na finále nepočítaly..

Reagovat
smazaný uživatel

A já měl za to, že se to zrušilo a pro finále platí pouze stopka za červenou.,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

njn, my tiez vieme svoje (Keane, Scholes, Fletch)...ja som tiez jednoznacne za nulovanie zltych kariet po semifinale - dovtedy to celkom aj chapem

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím

Reagovat
Kily

souhlas. Ta zmínka o kartě za svlečený dres mě ale přivedla na jednu věc - neměl by ji dodatečně dostat i Schweinsteiger za oslavu po proměněné penaltě?

Reagovat
raduinho

Podle mě ne, protože zápas byl proměněnou penaltou ukončen.

Reagovat
Kily

jj, taky si myslím, jen si nejsem jistý

Reagovat
Kenneth

Reagovat
herbage

jenže tohle se nemůže měnit v průběhu sezóny, ale před jejím startem. Myslím, že je to jednou tak nastaveno a hráči by se s tím měli smířit. Kdyby nevisela nad hráči takováto hrozba, tak by pak prasili o stošest. Už jen díky tomu bylo dnešní utkání tak dost vyhecované, ale poměrně férové. Nebýt hrozby stopky, tak by se mnohem více prasilo a rozhodčí by neměl jak hráčům v tom zabránit. Díky tomu tak byl koukatelný fotbal na obou stranách. Mně to přijde fér

Reagovat
fantomas

Samozřejmě že se to nebude měnit v průběhu. To ani vitasprs nepožaduje..

Reagovat
herbage

to ani netvrdím. Jen že to má svá pro i proti. Možná že proti převažují, ale i ta pro mají něco do sebe. Nechtěl bych třeba vidět výkon Chelsea na Nou Campu, kdyby jim třeba nehrozily postihy zdržování. To by každý hráč šel minutu vhazovat, jen aby hru zdržel

Reagovat
fantomas

To by těžko bylo nějak žhavý, pravidelně kdekoliv dostávaj karty za zdržování takřka výhradně golmani. A těm málokdy něco takovýho hrozí...

Reagovat
herbage

vem si, 80. minuta, jde ti o postup, 8 tvých hráčů nevidělo žlutou a prakticky každé vhazování můžeš vydolovat půlminutku, rozjitřit emoce a nahlodat soupeře. Tohle už se tolikrát diskutovalo, že se k nějakým závěrům logicky dospělo a musely převážit argumenty pro. Odpouštět žluté před finále by byl čirý populismus a o ten by Uefě jít nemělo. Stejně se to řeší je tehdy, když se vykartuje nějaká hvězda. Zajímavé, že s tím má najednou problém jen Chelsea. Bayern si s tím bez problémů poradí a ani mu to neubere na síle

Reagovat
Arbiter

Tohle ale není myšlenka jen Chelsea fans Navíc, pokud se nepletu, tohle platí na mistrovství...Takže úplný nesmysl a populismus to není. Tím, že dostaneš žlutou ti hrozí, že při velké nešikovnosti můžeš dostat další a poslat tým do oslabení. Žlutá není žádný žalář za krutý zločin, žlutá je jen napomenutí. A finále je prostě vrchol sezóny, tak proč jen za napomenutí v několika zápasech z toho množství máš být připraven o tenhle vrchol?

Reagovat
herbage

pro někoho je vrchol i semifinále a to už rovnou můžeme zrušit tresty úplně, včetně skupin

Reagovat
Arbiter

jenže všeobecně je vrcholem finále, ať chceš či nechceš. Proto by se mohly mazat karty před finále (myslím ty žluté), protože ty karty většinou nepřichází za hrubé porušení pravidel...

Reagovat
herbage

to je fuk. Bylo by to hrubé zvýhodnění finalistů vůči ostatním účastníkům vyřazovacích bojů. Buď zrušit ty tresty ve vyřazovací části úplně nebo vůbec. Argument o finále je pouze populistický. Dlouhá léta se to neřešilo, hráči si dávali pozor a když je někdo nedisciplinovaný a čeká ho trest, tak to začně teprve někomu vadit. Nedvěda mi sice bylo líto, hodně líto, ale vzal to s pokorou

Reagovat
SunFells

Prosím tě, bylo by to jak normální utkání, kdy hráč jde po dvou žlutých do sprch a další zápas si nezahraje.

Reagovat
stas87

a teraz pri vyvoji sezony a vyvoji PL sa di matteo bude sustredit na co?aj z tohto pohladu to moze byt pre bayern vyhoda ze uz nema o co hrat a v podstate ho caka len finale LM a finale pohara

co cakas ze bude matteo hrat v AA?trosku vacsiu aktivitu dopredu alebo obrana a spoliehanie sa na standartky?ja mam bayern nasledovany celkom dost a viem co hraju ale u chelsea vazne neviem a mam z nich neprijemny pocit oni su ako cesky hokejisti,ked im nikto neveri tak vyhraju

Reagovat
Arbiter

Bude hodně důležité, jakou formu budou mít všichni borci na konci sezóny, ale myslím, že bude vycházet ze zajištěné obrany...

Reagovat
stas87

hm,cize to ani trosku neotvori a nepokusi sa ani na chvilku dominovat hre? myslis ze chelsea skusi stavit na jednu kartu a vsetko obetuju finale?fakt vam to nezavidim co by ste mali uprednostnit

Reagovat
Arbiter

Dost pochybuju o tom, že vyrukujeme na Bayern se stejnou taktikou, s jakou jsme šli na Barcu. Hra Barcy je specifická, proto ta taktika. Možná se budeme o něco snažit, nebudem úplně zalezlí. Ale prát se určitě budeme i v PL, protože vítězství v CL je docela daleko a zatím na tohle hrát je dost risk...

Reagovat
stas87

hm,bez tych vykartovanych hracov by ste boli favoriti,sice mierny ale boli...ja si mysim ze hraci bayernu budu mat v hlave ze chelsea nebude tak pevna v obrane a bude to viest k podceneniu...

nemecky bulvar uz pred zapasom bude pasovat bayern na vitaza...siroka verejnost tiez ked sa nad tym clovek trosku zamysli tak prave to domace prostredie moze rozhodnut,prial by som si aby sa vyplnila veta tusim linekera asi budes vediet...

Reagovat
vitasrp

To fakt netuším, s čím ve finále vyrukujeme.. Je to ještě moc daleko a bude záležet na dost faktorech, každopádně o dominantní fotbal se určitě pokoušet nebudeme, to je asi úplně jasné..

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě dodám, že je to obrovská škoda nejen pro ty hráče, ale i fanoušky. Ty chtějí vidět ve finále to nejlepší z nejlepšího. A fanoušci znamenají pro UEFU money.

Reagovat
herbage

vážně netuším, proč by takový Badstuber po šlapáku na Benzemu měl hrát finále nebo Ivanović, když si otvírá hubu na rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

Žlutá je pořád hrozba pro případné nedohrání důležitého zápasu semifínále. Si myslíš, že by se najednou začali chovat hráči v rozhodujícím zápase o postup do finále LM jako magoři jen proto, že by si někteří z nich mohli dovolit dostat žlutou? Pokud by byl rozhodčí striktní, tak se to nezvrhne.

Důvody pro zrušení karet dle mě převažují.

Reagovat
vitasrp

Tak to je ale vyloženě smutný no, když nevidíš důvod, proč by hráč měl mít možnost odehrát ten největší zápas svýho života/sezóny.. A jako obránce se prostě některým faulům nevyhneš, ani kdyby ses stavěl na hlavu, pokud tedy jdeš do všeho naplno..

Reagovat
herbage

Ivanović to neviděl za hrubý faul, ale za kecy, takže jeho blbost. Zajímavé, že v případě Terryho tu blbost neomlouváš a Ivanoviće je ti za stejnou hloupost líto. Badstuber také udělal klukovinu a ten šlapák byl ošklivý. Přitom hlavní sudí se dnes moc a moc snažil, aby žádnou žlutou dávat nemusel a ty hráče o finále tak nepřipravil

Reagovat
Arbiter

Kopnutí v zápase a červená a kecy na rozhodčího dáváš na stejnou úroveň?

Reagovat
herbage

pokud víš, že ti hrozí za žlutou zmeškání finále a stejně si tu hubu na rozhodčího otevřeš, jak jinak to nazvat než demence?

Reagovat
Arbiter

Pokud jdeš do zápasu naplno, tak nemůžeš být svázán tím, že ti hrozí vynechání finále, bojuješ za tým, pracují v tobě emoce. Navíc je to jen žlutá karta, za něco, co není extrémní provinění

Reagovat
herbage

výjimku bych dal, kdyby byla žlutá karta udělana prokazatelně neprávem, ale tak odvolat se vždycky šlo

Reagovat
stas87

mozno to je blbe prirovnanie ale napada ma-v hokeji so zodpovedny za sovju hokejku,vo futbale za fauly a ich nasledne potrestanie,pokial ten hrac nedokaze udrzat nervy na uzde a nenadavat rozhodcovi tak si to finale nezasluzi,kedze dalsich dajme tomu 6 ci 7 hracov sa toho vyvaruje a on nie tak by potrestany byt mal,bez debaty

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť může být stále potrestán v tom daném zápase - kde je pro něj žlutá stále hrozba. Stále se může vykartovat ze hřiště v semifinále.

Reagovat
stas87

v tomto mas pravdu,len ma zaraza ze ak sa tam dostane spanielsky ci anglicky tim kde je plno hviezd ktore nemozu potom hrat tak sa o tom debatuje,teraz keby bolo finale porto-monaco a vykartoval sa treba prso tak by to nikto tolko neriesil

Reagovat
fantomas

A to má bejt Ivanović robot, aby si to na tom konkrétnim místě, po penaltě (!!!) uvědomil a odpustil? Se mi snad jen zdáš...

Reagovat
fantomas

Terry dostal přímou rudou, o jejich rušení samozřejmě nikomu nejde.

Reagovat
SunFells

Nedvěd

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska už asi v Madridu nebdue taková nálada

http://i.imgur.com/2Un7F.gif

Reagovat
fantomas

80,000 - Real Madrid have ordered 80,000 helmets for fans just in case Sergio Ramos takes another penalty.

Chvályhodný.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne sa ukazalo ako sa ma hrat futbal! Nie ako nudna Barca ale toto bolo stretnutie! Rychle, napinave, plne subojov, sanci. Inak aka ironia, ze 2 najdrahsi hraci za vyse 150 mega zlyhaju v absolutne najdolezitejsom okamihu sezony. Taky Kaka si timto definitivne podpisal ortiel nad karierou v Reale. Ist kopat Ramosa bola hlupost a to riesenie palit silou v takomto okamihu doteraz nechapem. Ale myMadridistas sa nemame zaco hanbit, zosadili sme Barcelonu a to sa velmi ceni.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

chapem, ze pravda sa cita tazko a z psychologickeho hladiska davaj smajlika ale inak ta to stve

Reagovat
smazaný uživatel

bych vas chtel videt proti chelsea vcera jak byste hrali...

Reagovat
smazaný uživatel

u vas to nebol ani naznak kombinacie alebo suboja jeden proti jednemu, ziaden rychly protiutok alebo poslanie 2 hracov na hrot a tam nakopavat, ziadne centre len hadzana zo strany na stranu. s timto tituly vyhravat dlho nebudete

Reagovat
smazaný uživatel

jak mohli udělat rychlý protiútok když chelsea útočila ve 2-3 hráčích

Reagovat
smazaný uživatel

muzes mi vysvestlit jak jsme meli hrat protiutok? kdyz jste hrali v deseti ve vlastnim vapne? a to i pred vyloucenim terryho... a prej nakopavat!!! no tak to snad ne... jsi zblblej nasi lihou nebo co? centru jsme meli dost,ale hold mame maly hrace... a tech kombinaci bylo taky dost, hold jsme meli smulu....

Reagovat
smazaný uživatel

u 2.poločasu jsem usínal

Reagovat
smazaný uživatel

keby Barca nehrala s nami o body tak usnem hned zo zaciatku

Reagovat
F.Torres

Jinak první rok Copa, druhý titul, třetí hattrick Nezbývá než dosáhnout hranice 100bodů, nastřílet aspon 115 golu a Ronaldo at vyhraje kopačku a da gol Mallorce a hattrick Seville

Reagovat
smazaný uživatel

zacinas me srat... ne delam si prdel...

Reagovat
Godwinson

Snové finále, lepší už to být nemohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

naopak snad nejhorší finále který jsem si před sezonou mohl představit. Horší by snad byl jen Bayern - Leverkusen

Reagovat
smazaný uživatel

avsak bayernu by jsem to pral... ale kdopak ze to chyta za chelsea? kdopak ze to chyta za chelsea? jj, je to ten nas cech,takze mu to preju jak svin... je to borec i presto ze tu dokazou na nej plivat sracky ktery nic v zivote nedokazaly... doufam ze vyhraje LM a posili ho to na euro... a ti co ho nazyvaji tankistou by se meli zamyslet sami nad sebou buzici... no ni?

Reagovat
valloire

Reagovat
uff

Konečne sa ukázalo že futbal nie je len Ronaldo a Messi a Barcelona a Real. Ako sa nám snažia nahovoriť médiá. Pre futbal sa nemohlo stat lepšie. A to som fanúšikom Barcy.

Reagovat
Liquid

pro Chelsea to nakonec dopadlo nejlépe jako mohlo, slabší Bayern, který navíc bude postrádat 3 hráče dnešní sestavy, i tak to ale bude obtážný zápas, navíc když jsou oni doma, ale zase jsem si dlouho přl finále Real - Chelsea, ale z pohledu Chelsea, je toto přijatelný a hratelný, do zálohy s Bizonem a ono to nějak půjde, na beka Torres v útoku Dorgba...

Reagovat
Shevchenko

Když Chelsea skončí pátá a vyhraje LM, tak do LM jde přímo, půjde do LM z Anglie ale pět týmů nebo čtvrtý bude hrát jen EL?

Reagovat
herbage

Chelsea by šla do předkola LM a čtrvtý tým PL jen do EL

Reagovat
vitasrp

Mám dojem, že bychom šli rovnou do skupiny..

Reagovat
herbage

měl jsme stejný, ale counter mě přesvědčoval, že by jste šli pouze do předkola

Reagovat
Arbiter

to je od Countera hezké, ale rozhodně nemá pravdu...Vítěz CL má jistotu startu ve skupině, protože předkola se neberou jako samotná CL, nýbrž taková kvalifikace...

Reagovat
Arbiter

Chelsea by do žádného předkola nešla

Reagovat
stas87

cize by tam siel arsenal ako 3. tim?no to by bola prdel keby arsenal vypadol v predkole LM vdaka chelsea

Reagovat
Arbiter

ne, prostě první tři týmy mají z Anglie jistou účast v základních skupinách, tohle je jen o tom 4. místě, když tam skončí CFC a vyhraje LM, tak prostě jde do skupinové fáze, když kdokoliv jiný a CFC bude 3., 4. tým jde do předkola, když bude CFC mimo první čtyřku, 4. tým jde do EL a CFC do základní části s těmi třemi týmy...

Reagovat
stas87

a v predkole ak by chelsea vyhrala a skoncila 4 tak by sa len koefecient pre nasadzovanie posunul o jednu krajinu?ak tomu rozumiem

Reagovat
Liquid

Určitě ? Nějak se mi nechce věřit, že by pustili rovnou do hlavní soutěže 4 týmy z jedné ligy, koho by pak dali na to místo anglického týmu do předkola ???

Reagovat
Liquid

to bych si přál, budou tam zřejmě silné týmy jako je Lille / Lyon, Valencia / Malaga ???, Lazio / Inter, Neapol, uvidíme loni dostali Udine a moc nechybělo aby vypadli

Reagovat
Liquid

4.bude hrát EL

Reagovat
homeles8

To je pěkně debilní

Reagovat
Arbiter

jsou jen 4 místa v LM, Chelsea, pokud vyhraje, vždy postupuje automaticky do základní části, ať už skončí jakákoliv. Zbytek doplní tři nejvýš umístěné týmy v PL...

Reagovat
herbage

nn, prý jen do předkola

Reagovat
Arbiter

ne, automaticky půjde do skupin, přečti si pravidla

Reagovat
Shevchenko

To je všeobecně známá věc, že vítěz má účast v LM jistou.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bolo pre Newcastle strasne krute

Reagovat
Arbiter

Proč zrovna pro NUFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo skonci stvrty..

Reagovat
smazaný uživatel

Já už fakt nevím, co se to ve fotbale děje poslední měsíce Nechce se mně ani nijak hodnotit, ale jedno je jisté, fotbal jde do pytle . Ani bych se nedivil, kdyby Chelsea porazila na stadionu Bayernu ve finále Bayern třeba 3:1 . FOTBAL NEMÁ LOGIKU

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, vzdy je nieco co pomaly nikto necaka. Nikdy by som nepovedal, ze Barca pride o 2 najdolezitejsie trofeje za par dni alebo my skoncime na penaltach.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si myslíte, že Bayern porazí lehce Chelsea, tak na to zapomeňte ! Podívejte, co udělala Chelsea s Barcou, může to předvést taky a oživit vzpomínky na Řecko na EURU Nemám slov

Reagovat
smazaný uživatel

OFF TOPIC...Ako sa vola ta fesna doktorka na lavicke Chelsea? Kvoli nej si snad to finale aj pozriem. Tak uz chapem preco sa Drogba tolko valal. Uz to vyzeralo na groin injury ale v satni mu fajnovo vymasirovala, jak ked sme v detstve robili z plasteliny kosik

Reagovat
Liquid

je z Gibraltaru, Caneiro myslím...

Reagovat
Liquid

Eva Carneiro

Reagovat
Kily

sympatická, už vím, proč Drogba před týdnem spadl na míč přirozením

Reagovat
Liquid

Reagovat
fantomas

Cahill má taky nakonec hamstring, ale určitě si nejprv řekl o masáž třísel.

Reagovat
smazaný uživatel

hej hej v klidu kamo netreba se hnevat.... ty kospiracni teorie o tom jak bude finale real vs barca jsou zazehnane a ze barca je uefacelona taky... takze doufam ze budou zavreny ty jejijch papuli na dlouhou dobu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zklamanej, hodně zklamanej, a to nefandím ani Realu ani Barceloně .

Reagovat
smazaný uživatel

Neštěstí je,že tým jako Chelsea,který je ostudou fotbalu a zvláště v letošní sezoně,je pro mě favoritem finále,neboť oni to prostě jsou schopni ukopat,zalézt,nudit,nehrát s míčem a klikařit bohužel letos vyhraje.Když jsem viděl jak Benfica,která byla výrazně lepší to nezvládla,říkal jsem si : Máme nové Řeky.Ale fanoušci tohoto paskvilu jsou jistě spokojeni,že jejich tým odevzdal vše a hlavně se zbytečně nzdržoval hraním s tím protivným balónem.

Reagovat
homeles8

tak to dá rozum že jsou fanoušci spokojení, ten tým opravdu v rámci možností nechal nahřišti vše

Reagovat
smazaný uživatel

říkáš přesně to samý co kámoš, ale podle mě jim to štěstí nevydrží věčně a co víc, takhlle se finále hrát nedá

Reagovat
Liquid

nudí akorát házenkářská Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jste neměli nechat Barcu nudit , vzít míč a ukázat fotbal.Takhle ta nudná Brca v obou zápasech musela čelit zaparkovanému autobusu,plnému hráčů,co nechtěli míč,přitom jste jako lepší tým a podle mnohých zasloužený postupující měli diktovat hru a tvořit a proměňovat šance.

Reagovat
Liquid

tak to vezmu od konce : šance jsme proměňovali

Reagovat
smazaný uživatel

Ukázat fotbal a dostat nášup.Vzpamatuj se.

Reagovat
smazaný uživatel

Duelu Barca - Chelsea říkáš dostat nášup? Kdo ten nášup dal? A čím?

Pokud jsi viděl Euro 2004 a fandil Čechům,musel jsi nadávat na Řeky,teď takový fotbal velebíš.

Reagovat
forrest

No a? Ku*va to je tak težký uznat, že Barcelona byla zaslouženě vyřazena? Co chceš hrát v 10 proti Barceloně bez stoperské dvojice?

Pokud by ta super skvělá Barcelona byla tak dobrá, jak jí furt velebíte, tak si s tím poradí. A neporadila. A to je špatně. Barceloně se prostě nemůže nikdy ukřivdit, ona je prostě dokonalá, že jo?

Každeýho nebaví styl fotbalu, jakej Barcelona hraje. Mě se to třeba vůbec nelíbí, když k tomu přidám to neustálý filmování ÚPLNĚ všech hráčů Barcelony, tak právě Barcelona je pro mě tím největším paskvilem. Chelsea je vypráskala a jsem za to rád. Aspoň zase budete trochu nohama na zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

prej zaslouženě a nevím,proč hodnotíš jen ten úterní zápas,když Chelsea hrála úplně stejně i DOMA V PLNÝM POČTU,ona nevyřadila Barcelonu,Barca se vyřadila sama tím neproměňováním šancí,měla prostě jen nehoráznou smůlu,kdyby za ten dvojzápas dala tak 6 gólů,tak nikdo nemohl říct ani půl slova

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea Drogbič

Reagovat
smazaný uživatel

Zhodnotim to tak, ze fandovia Baarcy nemaju co vycitat Realu a opacne. Obidve teamy skoncili avsak predsa len sme v tejto sezone dosiahli viac

Reagovat
smazaný uživatel

Superpohá, Sp. Superpohár, Mistrovství světa klubů... SP. pohár (snad vyhrajem) zas taková tragédie to není

Reagovat
smazaný uživatel

to je jak razítko slona do žákovský

Reagovat
valloire

To jsou ale trofeje na základě minulé sezony. Letos jste vyhráli prd.

Reagovat
smazaný uživatel

Titul nic, LM nic, Sp. pohar bude len mala naplast /ak ho vobec vyhrate/. Lenze porovnavat sp. pohar a sp. titul je rozdiel a to velky

Reagovat
Kily

slabá náplast, Barcelona šla do letošní sezony jako ten největší favorit a z těch hlavních tří trofejí může reálně získat jenom tu nejméně cennou, tahle sezona úspěšná nebude, mrzet může to, že Barcelona všechno zahrabala pod zem během šesti dnů

Reagovat
herbage

to ještě nic není, Arsenal takhle vloni během dvou týdnů přišel hned o 4 trofeje

Reagovat
Kily

Valencia loni v únoru o tři

Reagovat
Kily

během jednoho týdne

Reagovat
Infi

Možná slabá, ale přecejenom nějaká. Netvrdím, že sezona není neúspěšná, ale aby ten Bieber psal, že Real dosáhl díky titulu víc, než Barcelona, která vyhrála 2 výše zmiňované poháry + možná Copu, tak o tom by se dalo polemizovat.

Reagovat
Infi

Co 2, 3 poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o tom, že liga je pro Real či Barcu to nejvíc se snad bavit nebudem. Kdyby jste vyhráli LM+copu třeba, tak budíž. Ale ty trofeje co zatím máte jsou přece jej jiného ranku....

Reagovat
smazaný uživatel

FC Bayern vyhrá ligu majsrov v Allianz aréne !!!

Reagovat
pospech11

já to věděl už když se Ramos stavěl k té penaltě, nějak nemám rád když koupou obránci, většinou to jde někam pánubohu do oken. To, že nedal Ramos je sice smůla, ale Ramos není žádný vyhlášený pokutový exekutor, tím je pokud vím Cristiano Ronaldo a ten když dá 25 penalt v řadě, naloží s tou penaltou stejně jako když ji kopal ve finále proti Chelsea. Ále tak co je to jen fotbal, chleba levnější nebude a když nejde o život jde o hovno. Gratuluji Bayernu k postupu a snad se finále ponese v duchu útočného fotbalu, protože abych pravdu řekl, poslední dvě finále jsem sice sledoval, ale nějak mě nebavily.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo všechno bude CFC chybět ?

Reagovat
Liquid

Ivanovič, Terry, Meireles, Ramires

Reagovat
valloire

A Barca se s tím milovaným balonem tak mazlí,že zapomene na to,co je nejdůležitější. Dopravit ho nějak do brány. Místo toho si přihrává do zblbnutí a říká se tomu ofenzivní fotbal.

Reagovat
valloire

reakce na Barca1

Reagovat
smazaný uživatel

ono když si 10 lidí stoupne do brány, tak to neni jednoduchý ;)

Reagovat
valloire

Není,neříkám. Ale vedu 2-0 tak nehraju furt stejně. Trochu se zatahnu a počkám,co soupeř. A občas zkusím vystřelit...

Reagovat
smazaný uživatel

takhle asi barca bohužel hrát nechtěla, jak řek Pep, asi je třeba něco možná změnit

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver Torres (Atletico B player): - In the morning I will take a trip to Valdebebas to give back the ball that ended up in my house from Ramos pentaly kick.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že je Neuer podle mého absolutně šmatlavej a na Baern nemá, tak teď to odčinil těma penaltama

Reagovat
smazaný uživatel

bayern moc nesleduji, ale v LM jsem u něj neviděl špatný výkon

Reagovat
valloire

Co v Basileji?

Reagovat
smazaný uživatel

On myslel Neuerův, ale tam to taky nebyla jeho vina...

Reagovat
stas87

ak myslis vykon bayernu tak ten tam mal do 20. minuty dve jasne sance,nedal a basilej sa dvihla,zacala bayern prehravat a vytvarat si sance,bayern vtedy nemal formu a nakoniec bol rad za 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

On nám vychytal jen finále LM, finále poháru a podržel nás několikrát v lize...

Reagovat
smazaný uživatel

ale na titul jak vidíš to nestačilo a co střela, tak se bojim, že dostanem gol

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jen brankář, nemůže za hru celého týmu experte.

Reagovat
smazaný uživatel

netvrdim, že jsem expert, ale koukni se kolik golůkvůli němu bayern dostal

Reagovat
smazaný uživatel

2-3 za sezonu? A kolik jich vychytal? Kolikrát 2-3 za zapás, nenechám si tebou zkazit náladu...

Reagovat
smazaný uživatel

3 Defenzivně hrající hráči to je dobré... škdoa že LAmpard nešel do sprch a Drogba za tu ruku nedostal druhou žlutou... ale i tak věřím v Riberyho a Robbena

Reagovat
smazaný uživatel

když už tak to přej chelsea ;) bayern je děsně nesympatickej

Reagovat
smazaný uživatel

Za stavu 2:0 som mal zly pocit, ze Bayern skoruje. To je ta nemecka buldocia povaha. Paradoxne vsak na nich sedi prave styl Barcy, pekne ich ubehat, v nadstavenom case sa to ukazalo. A este gratulacia hracom Realu, ze po El classicu dokazali hrat aj proti oddychnutym hracom Bayernu a ze ich v nadstavenom case prehravali. Barca proti Chelsea odpadla uz po 60. minute

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo jsou hrdinové.... ale končej :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ja stoho nemozem :D :D :D

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč šel na penaltu Ramos . To mi fakt nejde do hlavy . To chtěl být slavný ? Proč nešel až na konec, jak stopeři chodávají ? Proč nekopal Higuaín, nebo radši Pepe svou dělovku ? Kdo měl na starost výběr hráčů, tak to prokoučoval . Ronaldo špatně kopnutý, Kaká nehraje tři zápasy, a místo aby tam lítal tak hraál jak duch . Myslím si, že ten nahoře to poslední dobou až moc motá, ty osudy těch zápasů ..

Reagovat
smazaný uživatel

základ je půlku lavičky prodat, spousta lidí tam nemá co dělat, chce to novej impuls

Reagovat
smazaný uživatel

mal tam byt Higuain ale tak na treningu mu to islo avsak v tichto situaciach sa ma skor pouzivat cit a presnost ako sila.

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo nikdy nemůže říct, že on by to zrovna dal....

Reagovat
smazaný uživatel

futbal nema logiku ale spravodlivost v nom existuje. Chelsea si to za rok 2009 zasluzila. Ale to co nedala Barca bolo neskutocne. Taky je futbal

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedno ci to ramos alebo niekto iny nedal .. nedal to ani ronaldo ani kaka neverim ze by boli na tom ostatny o dost vnutorne lepsie ..

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe svou dělovku . Pipita je teda kope hrozně, většinou góla dá, ale vždy je to s tečí nebo pořádnou klikou. Šel by jako pátý, to by teda byl taky nervák. Granero mohl jít, ale pak už je to těžký, když nás pod tlak dostali dva nejlepší exekutoři.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevem prečo ale podla taký Khedira by to dal

Reagovat
RMCF

Ono by třeba 9 z 10 dal, ROnaldo i víc, ale nedal, toto není klasická penalta, ale o tom kolik zbylo komu sil, kdo si jak věří. Ramos si určitě věřil jak známe jeho povahu, ale hrozil sem se už když jí šel kopat, Před rozstřelem jsem viděl 4lidi, kteří by měli určitě kopat(Ronaldo, Kaká,Granero a Xabi), plus sem trošku čekal Pipitu, i když mu na penalty nevěřím a dopadlo to tak, že sklamali ti co měli být nejjistější... Nezbývá než pogratulovat Bayernu k postupu, hlavně v prvním zápase byli lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná to byly boží mlýny na prohlášení Ronalda, že je jistý, že Real postoupí . Mourinho to taky nezvládl . Co přišel do Madridu tak to není ten starý dobrý José z Chelsea a Interu Do Madridu přišel José jako jižanský svůdník a Madrid z něho udělal domovníka Myslím si, že po tomhle vyřazení bude La Liga pro Real málo . Zvlášť, když finále hraje Chelsea, kterou mohli rozjet na plné obrátky

Reagovat
smazaný uživatel

slusna perla vies mourinho povedal ze priorita je la liga a splnil svoje ocakavania ... co mal ronaldo povedat ??? Aleee viete co jebeme na to ??? ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale po dnešku Rea nemůže být maximálně spokojený se sezonou . I když každý bude psát, že to bylo fajn, tak double měl být doma . Ronaldo to co řekl, řekl . Třeba tím uvedl spoluhráče do rozpaků, že to bude lehký . Z stavu 2:0 to bylo pdcenění, i před tím měl Bayern šance . Real si mohl vzít příklad z Barcy ..

Reagovat
CHONG

Už radši nic nepiš.

Reagovat
smazaný uživatel

A to jako proč ?

Reagovat
CHONG

Nic proti tobě, nechci tě nijak urazit, ale to cos napsal jsou hrozné blbosti.

Reagovat
smazaný uživatel

asi takové blbosti jako ve středu a včera psali fandové realu pod barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Vite komu se smeju nejvic? Vsem tem co v 5. Minute psali at se messi diva na CR jak se to kope.ja jsem pak zbystril a sledoval to az pri penaltach a musim rict ze jsem se priucil.hned po ramosovi byla ta jeho nejexcelentnejsi...

Reagovat
CHONG

Víš, komu já se směji nejvíc? Lidem, kteří neumí ani správně psát.

Reagovat
smazaný uživatel

steeeeejne to ten peeetan vyhraje... hej petan vyhraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Kaka musi ist von. Este za neho dostaneme slusne miliony a chce to tam niekoho mladsieho. Tiez miesto Lassa to chce noveho stredopoliara. Ramos nech ide na RB a Varane do zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Kaka ven to je jednoznačné . Vyhnal bych i Lasse a něco udělal i s útokem . Benzema a Higuaín nevím, nevím . Proti slabším hrají dobře, ale jak přijde těžký soupeř je to zlé . I když Benzema hrál dobře dneska

Reagovat
smazaný uživatel

chcelo by to typ hraca ako Khedira, takeho pracanta, paci sa mi Francuz M´Villa alebo Javi Martinez aj ked ten by stal dobry kopec. Miesto Kaka sa mi pozdava Hazard alebo dat sancu canalesovi. a rohodne v buducej sezone viac rotovat, hlavne Xabi-Sahin

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole nebudte jako man city... proboha...

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvědavej jak to všechno po téhle pro nikoho vydařené sezóně dopadne... MU už musí konečně nějak posílit, Barca změnit radikálně styl hry(doufám že to přinese Neymar) Realu tohle už 2. sezonu taky nevyšlo, uvidíme- a nepište mi že se do boje LM zapojí někdo z Itálie :-D třeba juventus... : ::spew:

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam rad juve od malicka diky nedvidkovi... proc by ne.. aspon to tu soutez obohati... kor kdyz nejspis juve vyhraje italskou soutez...

Reagovat
smazaný uživatel

Moc se mi líbil výkon CR, po těch 2 golech jsem nezbystřil, že by někdy měl míč dýl jak 5 vteřin. Plus jsem strašně zvědavej co Peter na ME chytí, poslední dobou chytá jak ďas, teď je otázka, jestli na něj nepřišla ta forma moc brzo!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Peta chytal dobře... ale uvědom si kdo před nim stoji v CH a kdo tam bude v repre :-D i když je zase pravda že poláci :-D

Reagovat
smazaný uživatel

on mu ho tam lewandovski lupne ani nebude vědět čí je

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa děs a běs.....

Reagovat
homeles8

omg, nesnášim spojení ''boží mlýny'' je to blbost

Reagovat
valloire

Není,podívej na tu kejdu Chelsea. Za 2009.

Reagovat
homeles8

ve 2009 za to moh rozhodčí, že to posral a teď hráči Barcelony, to oni si mohli za to, že se netrefí do brány. A ne bůh bůh neni

Reagovat
valloire

Bůh sice není,ale přesto bylo spravedlnosti učiněno zadost. V 2009 měla Chelsea vyhrát 4-1,nevyhrála,teď to mělo být naopak a 2-2.

Reagovat
forrest

Já jsem Boha viděl, ty chytrej...

Reagovat
smazaný uživatel

Není to blbost . Ono se to vrátí časem všechno . To je život . Akorát, že Real se mohl poučit z Barcy, aby se nestalo to, že Vayern dá gola . Nestalo se .. Ta matematika je neúprosná v pohárech . Mourinho jim to říkal určitě, ale hráči to nepobrali . Byla i smůla, že Cassilas to nevyškrábl . Messi včera nedal, a Robben dneska dal se štěstím, co na to říct ..

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Jinak děvčata zapnout ČT 4 je tam spousta pěknejch kliček bílý balet

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tanci ty pary na podiu, tak tanci hraci Realu s micem.

Reagovat
smazaný uživatel

Real tak dnes proti Bayernu tančil bez míče,ale chápu,že tím chtěl být tím lepším a zaslouženě postujícím týmem jako včera Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Původně jsem chtěl ve finále Barcu, ale s tou provizorní obranou by to fakt nešlo. Už i s Chelsea to bude problém, doufám že se uzdraví DvB. Tyma si ve finále prostě nedovedu představit. Nalevo by mohl hrát Contento, Rafinha bude možná ještě větší risk.

Dneska jsem čekal všechno, ale až tak výborný výkon ne, škoda těch zahozených šancí, Mario příště alespoň jeden dej. Potvrdilo se že naše záloha dokáže přehrát kohokoliv. Škoda, že jsme nepředváděli takové bojovné výkony po celou sezonu, tolik odevzdaných bodů... A Dortmund ať si strčí mísu kam chce, máme jich dost.

FC BAYERN!

Reagovat
M0rb1D4S

No, myslím, že naše ztráta v obraně pro nás bude mnohem citelnější, než ta vaše pro vás..

Reagovat
Kenneth

A

Reagovat
homeles8

B

Reagovat
raduinho

Bayern a Chelsea jsou velkokluby, a spousta lidí se diví, že vyřadily ty "superkluby" Real a Barcelonu. I ty kurzy co byly vypsány, to byl totální výsměch, to je neskutečné jak sou Barca a Real v porovnání s ostatními týmy přecenovány.

Reagovat
Kenneth

A Kaká si dnešním zápasem taky podepsal ortel. Jak se někdo může tak zhoršit, to je mi záhada. Nejenže neudělal dobrý míč, zahodil tutovku a pak ještě nedal penaltu. Toho by měli z Madridu hnát hned po zápase. At se chytnou s Torresem za ruce a jdou dohrát kariéru do Kataru.

Reagovat
CHONG

Nevím, proč zrovna s Torresem, ty jsi asi moc zápasů Chelsea neviděl co? Navíc Kaká už možná nemá na Real, ale proč ho proboha hned posílat do Kataru, myslím, že by ještě mohl hrát na evropské úrovni velmi slušně, třeba v tom PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Kaká akorát nemá herní praxi, jinak je to stále jeden z nejlepších záložníků světa ty Katare

Reagovat
smazaný uživatel

naivita ja som mu tiez 1,5 roka veril ale opak je pravdou

Reagovat
stas87

1987. pre ludi narodenych v tomto roku

Reagovat
homeles8

1991. pre ludi narodenych v tomto roku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

no ja som ani ligu majstrov niako neocakaval... viem ze ste vsetci sklamany aj ja som stoho ze proste mame lespie muzstvo ako bayern ale velmi velmi sme maly snich respekt .. na tie penalty to je uz iba o nahode ... jednoznacne sme zahrali pekny zapas ... marcelo , ozil , benzema , ronaldo sklamal ma arbeloa , di maria ...

a pre ludi ktory riesia prestupy .... out - kaka , higuain(ako vymena),lass,albiol,pedro leon,gago,drenthe,carvalho,altintop,(granero?)

aguero,hazard,javi martinez,RB, ...

Reagovat
smazaný uživatel

A co výkon rozhodčího ? Žádné výmluvy? ja bych jen asi že Bayer mohl kopat i druhou po PEpeho ruce ve 45. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni mluvili o El Clássicu jako o finále . Byl tam velký tlak, zatímco Bayern a Chelsea se mohli soustředit v klidu na svou práci . Myslím si, že nikdo nepochyboval o tom, že Real a Barca vypadnou . Všichni bla bla, jasné postupy, možná mohlo dojít k podcenění, zvlášť když oba vedli 2:0 . Mourinho už taky upustil od své taktiky, vzít na sebe tlak z hráčů, je tak Madridistas ?

Reagovat
smazaný uživatel

Barca posobila psychicky aj fyzicky unavenym dojmom. Bayern setril 7 hracov a Real bol po El classicu aj to som prekvapeny, ze to zvladli az do konca. Ale na Reale ma sralo, ze uz v 1. polcase nechali hracov supera prenikat, taky Robben tam bol uplne sam a prestrelil, Marcelo ho vobec nestrazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro každý útok Bayernu byla golovka

Reagovat
smazaný uživatel

to by som nepovedal, dost to hrozilo ale najma v 2. polcase viac pokryli kridla a Bayern bol prekvapujuco tiez dost utahani nato, ze setrili

Reagovat
smazaný uživatel

Barca nakoniec nevhyra ani ten kralovsky a to bude ostuda pre "najlepsi team sveta"

Reagovat
Woods

Bilbaoooo

Reagovat
Carlos Juan Pablo

2000. pro srdcaře San Ikera

Reagovat
smazaný uživatel

Teď trochu mimo ... jednou někdo na DF dával gif. obrázek chlapa,kterej tleská a ironicky se směje. Nemůžu to nikde najít,nemá někdo odkaz?

Reagovat
Carlos Juan Pablo
Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
homeles8

2008.pro fifu 2008

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole muze tu uz nekdo uznat a pochvalit Čecha?

Reagovat
smazaný uživatel

ja ale hru chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ja jsem fanousek barcy.... ale jsem hlavne cech.... takze se ted bez ohledu na to jak jsme vyspadli budu soustredit na cechina...

Reagovat
pospech11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Čech je bůh !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

neni ale je nas...

Reagovat
Kily

může, ale musí počítat s tím, že tak strká hlavu do oprátky spoustě podivínů, z nichž se vždycky najde někdo, kdo na to zareaguje naprosto opačně, jelikož má potřebu ho zase rychle shodit

Reagovat
homeles8

2012. pro konec světa

Reagovat
smazaný uživatel

netreba zabudat ze El Classico sa hralo v sobotu real a barca tam hrali v plnej sile o titul !!! zatial co bayern a chelsea setrila svojich hracov ...

Reagovat
smazaný uživatel

jsou to světový týmy, s tim by se měli umět vypořádat

Reagovat
smazaný uživatel

ozil po zapase s barcu vyhlasol ze uz nevladze a jeho nema kto zastupit po sezone ci real ci barcelona vyhodi nepotrebnych hracov a pridu novy takze budu este silnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

bolo to vidno. Barca padala uz po 60. minute ale Real to vydrzal, zato si zasluzia obrovske

Reagovat
smazaný uživatel

brek brek a už je to tady

Reagovat
CHONG

Žádný brek, spíš poměrně trefná poznámka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne jen normální výmluvy.

Reagovat
CHONG

On ale nepsal, že vypadli jenom kvůli tomu, ale že to může být jedna z příčin a to je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je důsledek úzkého kádru, máme to podobné, zas nemáme tiul v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

*titul

Reagovat
blaugrana

Omfg. Ty si nejaký cudzinec, čo prekladá anglické vety do slovenčiny cez google prekladač?

Reagovat
raduinho

No a ve finále se potkají 2 nejlepší gólmani světa, krásně to vyšlo

Reagovat
homeles8

Buffon > Neuer

Reagovat
raduinho

To už dávno neplatí

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Real Madrid ani Manchester City finále nehrají.

Reagovat
homeles8

to by mělo bejt Chelsea-Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

a co s tim, ani jednomu nefandim

Reagovat
CHONG

Jo já vím, reagoval jsem na špatný komentář.

Reagovat
raduinho

Tak sem se zasmál

Reagovat
mastakillah

Iker

Reagovat
raduinho

Ten už taky dávno ne

Reagovat
homeles8

omg, Buffon je pořád nejlepší, i když nehraje LM

Reagovat
raduinho

Tak to těžko, Buffon není nejlepší už tak 2 roky.

Reagovat
homeles8

omgroflwtf? Kde jsi na to přišel? Předminulou sezonu byl půlku zraněnej, druhou se z toho dostával a teď je zase nejlepší.

Reagovat
homeles8

teda minulou, já už mmám teď konec sezony

Reagovat
raduinho

áááá nesnáším omg lol rofl a podobný debilní zkratky Čech , Neuer a Hart jsou prostě už lepší, Buffon je ale pořád v TOP 5

Reagovat
homeles8

omg, nemůžou bejt lepší, můžou bejt max na stejný úrovni, Buffon nedělá chyby, je jistej, vybíhá dobře a dělá matrix-zákroky. Prostě lepší brankář bejt nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč sem furt někdo cpe Buffona, když už několik let nehraje poháry ani. Včera jsme mohli sledovat skvělý brankáře a hlavně Iker ,,,

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
CHONG

Real Madrid ani Manchester City finále nehrají.

Reagovat
homeles8

to by mělo bejt Chelsea-Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžu si pomoct, ale tenhle rok nemá abiati konkurenci

Reagovat
homeles8

tak si nepomáhej

Reagovat
smazaný uživatel

a co umíš dál krom chytání za slovo?

Reagovat
homeles8

krájet chleba

Reagovat
smazaný uživatel

a honit si ego na internetu

Reagovat
homeles8

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

kolik ti je? 15? vypadáš na to

Reagovat
homeles8

ne, to opravdu nevypadám

Reagovat
smazaný uživatel

výrazama a prosazováním si svého jako malé dítě asi ano

Reagovat
homeles8

asi, tak asi teda jo, no

Reagovat
raduinho

When i came to Spain...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Podle mě je teď nejlepší gólman na světě Hart, pak ten Čech s Casillasem, Neuer je dost nevyrovnaný, někdy je špička, někdy zas působí jako slušné kopyto, Buffona jsem neviděl chytat už strašně dlouho, tak tam fakt nevím.

Reagovat
raduinho

Čech, Neuer, Hart, Lloris... až potom je Buffon a přecenovaný Casillas.

Reagovat
homeles8

Buffon je lepší než Neuer a Hart určitě, Lloris nevim a než Čech o trochu taky

Reagovat
smazaný uživatel

Jano Mucha z Evertonu

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Před 10 lety možná.

Reagovat
CHONG

Tys asi Harta mockrát chytat neviděl co?

Reagovat
smazaný uživatel

on se zamiloval do buffona nměj mu to za zlé

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak nevyrovnané výkony to nebyly, nepřehánějte. Navíc u nás je pvní sezonu, po složitém přestupu, příští sezonu bude ještě lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

to už se utkali teď v tom dvojzápase

Reagovat
smazaný uživatel

k prestupom: miesto Kaka bud Aguero, Hazard alebo dat sancu Canalesovi, tam to potrebuje mladeho, rychleho, agilneho a draveho hraca s vybornym driblingom, prihravkou a technikou. Miesto Lassa jedneho z dvojice M´Vila alebo Javi Martinez aj ked ten by bol dost predrazeny, vid rivalita s Bilbaom. Na RB dat Ramosa a dat sancu Varanemu. Mohla by sa riesit vymena aj za Higuaina

Reagovat
smazaný uživatel

jezis tak si kupte celej svet jako city.. jsem zvedavej kdy se dostavy uspechy...

Reagovat
smazaný uživatel

delas si srandu? popri LM uz nemoze byt vacsieho uspechu ako zosadit Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

takhle to vůbec nemyslel, nemýlím-li se

Reagovat
X-bano-X

A kde ste konkrétne tú barcu zosadili? V Cope Vás vyklepala, v LM ste sa nestretli a v lige ste doma prehrali vyšsím rozdielom ako vonku vyhrali.......tak kde je to zosadenie? Na tom, že Barca ligu neobháji máte rovnaký podiel ako každý, kto v tejto sezóne barcu obral o body.

Reagovat
smazaný uživatel

kupujeme iba mladych hracov do 25 rokov ktory zo seba dostanu vsetko a maju dravost nekupujeme cely svet ale novych hracov potrebujeme tak my ako aj barcelona ... pohar ,, la liga to ti nestaci ?

Reagovat
smazaný uživatel

ok... smekam pred normalnim komentarem a rozumnym... ale stejne jste utratily posledni dobou vic za hrace nez je zdravo... kde jsou odchovanci? (branim spanelsky fotbal...)

Reagovat
smazaný uživatel

ale prestupova politika sa zmenila ... aj mourinho aj perez pochopili ze chcu kupovat mladych nadejnych hracov ktory sa proste presadia ... jediny omyl bol kaka , ci khedira , ci benzema , ci ronaldo , ci ozil , ci di maria kazdy sa presadil za posledne 2 roky ... boli dobre prestupy ... aj juventus pominal vela penazi

Reagovat
smazaný uživatel

ja jen bych rad vic spanelu v zakladu... spanelaku ci porugalcu(chilani,argentinci,brazilci).. proste pro me je spanelska liga vic nez anglicka.... sorry vsem ale je... a nerad bych aby nase predni tymy ve spanelsky lize skocily jako v anglicky...

Reagovat
Ronaldo.com

Ta se teda fakt zmenila no. Hrace ktery si vyjmenoval khedira di maria atd. Ano je jim min nez 25 ale uz v te dobe kdy ste je kupovali to byli prakticky hotovi fotbalisti kteri tahli svuj tym za uspechem a vedela o nich vela evropa tudiz se za ne muselo dat hodne penez plus jeste ronaldo a ted ten nahore napise ze chce hrace na ktery by si musel mit aspon 80mil. € tak mi prosim ukaz jak se ta vase prestupni politika zmenila co? Je stejna jako v city

Reagovat
smazaný uživatel

Real ma najlepsiu mladeznicku akademiu, odchovanci vyhrali juniorov i kadetov, Castilla vyhrala 3. ligu no tam to zial konci. My mame velke talenty Morata, Jese, Joselu a svet zacne spoznavat Enza Zidaneho. Je ale risk dat im priestor lebo napr. Barca dost doplaca na Tella alebo Cuencu co su uplne priemerni hraci, Thiago potrebnu kvalitu este nema a tak prichadzaju o body.

Reagovat
smazaný uživatel

treba pochopit ze barcelona dava odchovancom sancu v A time zatial co mi ich posleme na hostovanie do napr benfiky kde sa ukazu ako hraju a pokial zaziaria pojdu naspet ... ale moc ich neslo naspet ...

Reagovat
smazaný uživatel

davame jim moznost a snad budete vic i vy... hlavne at spenelsky fotbal(i kdyz uz ukazal...) co v nem je...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že tvůj komentář nahoře je rozumný ... týpek napíše, že v létě by koupil 1-2 hráče a Ty mu na to napíšeš ať Real rovnou koupí celej svět jak ManCity.

Reagovat
smazaný uživatel

ok,omlouvam se moje prehnana reakce..i.kdyz ...ne ok omlouvam se... ok?

Reagovat
smazaný uživatel

lol, srovnej si myšlenky a interpunkci, než něco napíšeš

Reagovat
smazaný uživatel

tys to nepochopil viď?

Reagovat
smazaný uživatel

u jazyka trollů jsem se zapotil, ale vyluštil jsem to

Reagovat
smazaný uživatel

Jako mě se omlouvat nemusíš to bylo jen konstatovaní

Reagovat
X-bano-X

presne tak, kupujete len mladých hráčov do 25 viď Carvalho, Kaká, Xabi Alonso a Altintop

Reagovat
smazaný uživatel

Vidět Mourinha na kolenouch? K nezaplacení

Reagovat
smazaný uživatel

hej este pred Ramosovou penaltou ale treba uznat, ze odkracal ako Special One

Reagovat
smazaný uživatel

proti tomu ani ň

Reagovat
smazaný uživatel

kolenoch, kolenach, kolenouch, kolenách

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teda,teď už předevčerem

Reagovat
homeles8

trolololol, koukám že tu nemůže usnout víc lidí, ale já už jdu,

Reagovat
smazaný uživatel

je třeba celou noc popíjet colu s rumem a pak je síly až do rána, ale už bylo na čase

Reagovat
-Carles-

Bayern

Skvelá podívaná to bola.

Reagovat
stas87

OT:na ct1 teraz bezi spanielsky(katalansky) film,videl ho uz niekto?ma cenu to pozerat?

Reagovat
smazaný uživatel

usínat se u toho asi bude špičkově

Reagovat
stas87

?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem moc rád,že ministr arogancí Mourinho vypadl se svými Portugalci, i když jsem se v takovém případě těšil,že to bude ve hře a že dají najevo svou frustraci a neúctu k soupeři nějakou zákeřností či pokusem o vypíchnutí oka,spojenými s poukazováním na rovlivnění zápasu rozhodčími.Tedy ne že bych to hráčům Bayernu přál,jen bych chtěl,aby bylo stále vidět,jak se Real chová,když si jej někdo dovolí porazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hej kamo v klidu... ja se z toho uz teda vyspal,ale ty potrebujes jeste o den vic...

Reagovat
F.Torres

Co tu plácáš o vypíchnutí oka atd? Jo Mourinho aspon ty zápasy prožívá, já vím, že u vás v kostele je ta atmosféra trošku klidnější asi, tak to nedokážete pochopit hold..

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře jim dal fíka Fernando

Reagovat
smazaný uživatel

ja jen bych rad vic spanelu v zakladu... spanelaku ci porugalcu(chilani,argentinci,brazilci).. proste pro me je spanelska liga vic nez anglicka.... sorry vsem ale je... a nerad bych aby nase predni tymy ve spanelsky lize skocily jako v anglicky...

Reagovat
smazaný uživatel

kde je nevidíš?

Reagovat
smazaný uživatel

vidim je vsude... pro me je hlavni ta posledni veta...

Reagovat
smazaný uživatel

pre mna tiaz preto som nasrany ze vypadla barcelona ... tesil som sa na El classico ... spanielska liga tak nemoze skoncit lebo spanielsky hraci su technicky vyslejsi ako ty anglicky ... spanielska liga je technicka a anglicka silova ... neboj sa vetsina kazdy mlady svetovy megatalent chce hrat v spanielskej lige .. eriksen , gotze , hazard , lucas , neymar atd atd ... juzania spanielskej lige davaju viac prednost jedine co ma stve je ze anglicka liga ma peniaze a spanielska ich moc nema ...

Reagovat
smazaný uživatel

jezis konecne nekdo normalni.... je to fakt ze v anglicky lize jsou prachy o kterych se ve spanelsky lize muze nechat jen zdat a je to skoda... ale navadi... spanelsky kluky to doposud na jejich hre nejak neovlivnilo a ta zem je lihen talentu jak svin... a porad bude...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej Götze tam tolik chce, že z toho podpsal novou smlouvu.

Reagovat
smazaný uživatel

yomus je gay a sám to velmi dobře ví

Reagovat
smazaný uživatel

HEJ ten RAMOS to je hovado vid...kamo...

Reagovat
smazaný uživatel

ten jse z tim nepare...

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooooooo Bayern a mate to Madrid!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme to viděli, prognózy 90% lidí zde se naštěstí nevyplnily a finále bude úplné Traumfinale! Bez Španělů, bez Barcelony, bez Realu, s BAYERNEM !!! Ten letos tak opomíjený klub nakráčel až do finále, naprosto zaslouženě přešel přes Real a jako první v historii se představí ve fináel na domácím stadionu. To, co jsme za poslední rok prožili (od boje o holé předkolo až po samotné finále), to se nedá slovy popsat. Tak krásně se mi bude dnes usínat a zítra vstávat, stále budu mít před očima ta velkohubá prohlášení, podle kterých jsme měli dostat už v AA, přinejhorším v Madridu, a pořád si budu říkat, že to kluci dokázali, neskuteční srdcaři, dravé mládí, nejlepší golman na světě, Robben s Ribérym ... těm všem děkuju za krásné okamžiky, i když kvůli Mariovi jsem opět zestárl o 15 let, jen doufám v jedno ... že pohádka ještě neskončila!

Reagovat
smazaný uživatel

opomíjený klub ? to bych v žádnym případě neřekl

Reagovat
smazaný uživatel

FC Bayern!Mnichovská pohádka pokračuje,ani Madridští žoldáci nám nemohli zabránit v postupu!Bayeeeern!

Reagovat
M0rb1D4S

Finále bez španělské účasti. Může být něco lepšího? Ani náhodou.. Sice jsem včera po té první čtvrthodině už ztratil naději, ale naštěstí se opět vrátila po penaltě Robbena

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ste si to malovali a nakonec bude finale Neclasico

Reagovat
Neuro

tak co vy rádoby odborníci z Realu... byli jste přesvědčení že je v Mnichově převálcujete, pak že je i doma převálcujete, už jste se viděli s titulem nad hlavou a ejhle.. vážně ze všech fandů jsou ti Realoví nejnamyšlenější a všude vidí výhru.. dobře vám tak

Reagovat
johan14

No tak jo, Real vypadol

Reagovat
smazaný uživatel

Všem fanouškum Bayernu gratuluju,letošní sezonu LM jste odehráli parádně,takže zasloužené finále

Reagovat
smazaný uživatel

těšil sem se na clasico ve finále LM. bohužel no. jen by mě zajímalo jestli někde bude psát pohobný hňup Z. Nehodovi, že by měl real vyměnit kádr a trenéra. bylo jasné, že se jednou ronaldo netrefí. ale tento ročník nedal messi jen 2 pecky(takže moc nechápu jak se tu na něj blvalo) ronaldo 1. jasné, každý ví, že to kope neporovnatelně líp, ale 2 nejdůležitější penalty nedal....

Reagovat
smazaný uživatel

jinak kdo je z bayernu vykartovaný? badstuber a gustavo? nebo ještě někdo? a karta za vysvlečení trika se nedává když je po penaltovém rozstřelu(když si to sundal hned jak to kopl)??

Reagovat
smazaný uživatel

Jakmile dal gól, tak zápas skončil, takže to už bylo po zápase řekl bych.

Reagovat
smazaný uživatel

To kopali z půlky, nebo na hokejovou branku? Jsem to neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

z půlky na hokejovou branku

Reagovat
smazaný uživatel

Takovýhle chytráci jsou nejlepší, jestli si někdy v životě kopal penaltu, tak musíš vedět jaký jsou to nervy, teď si to vynásob 100 protože to je semifinále LM a pak něco raď.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jsem zase tolik neřekl... samej podrážděnej odborník na slovo vzatý tady. víc než polovina neproměněných? Většinou to bejvá, že jeden nedá a tým jde ven, tohle mi přijde dost neobvyklý, kor když selhala i taková Kristýna.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nejsem podrážděnej, ale odborník jak ty jsem určitě větší, když nazýváš frajera co dal přes 5é g=olů v sozoně Krystýnou, to hovoří za vše. Pokuď si se dobře díval, tak Bayern první dvě dal a pak zase ne, tak co to tu meleš, že když nedá ten první střelec tak jdou ven Opravdu tomu rozumíš

Reagovat
smazaný uživatel

Ale neříkej, že to nebylo špatně kopnuté. Skoro všechno po zemi, ani ne k tyči... Takoví hráči by to měli zvládnout lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak UEFĚ to nevyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo, kde jsou ty dva debakly, co tu každý předpovídal.

Reagovat
Neuro

Reagovat
niflheim

Bude to ale pěkné finále...

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň v jednom semifinále se štěstí přiklonilo na toho fotbalově lepšího..

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že to bylo hodně vyrovnaný, Real lepší první půle a prodloužení, Bayern ve druhym poločase ,,,

Reagovat
smazaný uživatel

V prodloužení už se moc nehrálo.. Ale v kontextu obou zápasů byl rozhodně o něco lepší Bayern..

Reagovat
smazaný uživatel

To byl, to uznávám, Chelsea to bude mít ve finále hodně těžký.

Reagovat
X-bano-X

Podľa čoho súdiš, že Real bol lepší v prvej polke? Lepšie povedané bol efektívnejší. 2 šance - 2 góly. Bayern mal tiež tutovky, len ich nedal. Zdá sa mi, že Bayern mal väčšiu vôľu po víťazstve čo spolu s Mourinhovou taktikou prispelo k postupu Bayernu.

Reagovat
RMCF

Tento zápas byl vyrovnaný, ale v Mnichově byl lepší Bayern... zlomovej bod tohoto semifinále, byl gol na 2:1 v Mnichově...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hodně mi to připomínalo Barcu, vést dva nula a pak ,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro kazdu sezonu je jeden ucastnik vo finale z anglicka to potvrdzuju neuveritelnu kvalitu Anglickeho Futbalu .........spanielskej division su len 2 teamy v anglicku su ich 8 teamov vyrovnanych to je rozdiel .....a kazdy z tych 6 teamov by dokazal vyhrat nad tymi 2 teamym , Chealse,MC,MU,Liverpool,Tothaname,Arsenal. spanielska division je len BARCA a REAL

Reagovat
smazaný uživatel

jakých 8 vyrovnaných. se podívej na tabulku angl. ligy. 2 týmy- dlouho nic a pak vyrovnané.

španělská - 2 týmy- dlouho dlouho nic a pak ku-evsky vyrovnané

Reagovat
X-bano-X

To ale nič nedokazuje. v EL je zas medzi poslednou 4, trojica tímov z Primery.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, hlavně ten Liverpool

Reagovat
fenixLFC

hej hlavne ze posledny zapas ste dostali 4:0 a takyto super ako real nam sedi tak tu nepindaj

Reagovat
smazaný uživatel

gratulujem bayernu,dúfam že chelsea doma rozdrvia moc ím to prajem

Reagovat
smazaný uživatel

Prekvapuje me, kolik lidi tady podcenovalo Bayern a v kolika komentarich jsem se docetla, jak je Bayern prekvapil. Nabyla jsem z toho dojmu, ze spousta lidi kouka asi jenom na Barcu a Real, obcas mozna na neco v Anglii, ale ostatni ligy jim pripadaji jaksi podradne a nehodne zhlednuti a zajmu. Ze jinde se dobry fotbal hrat proste snad ani nemuze.

Take me trochu mrzi, ze tu vetsina lidi neni ochotna uznat, ze Bayern byl lepsi. Porad se tu lze docist neco o tom, ze do prvniho zapasu nedali vsechno a ve druhem meli v nohach El Classico a ze stejne pro ne je priorita liga. Nezlobte se na me, ale El classico se hralo snad v sobotu, ne? Nerikejte mi, ze 3 a pul dne nestaci na regeneraci. Ze profici, kteri maji podstatne lepsi kondicku nez kdokoliv z nas, co tady piseme (pokud je mezi nami nejaky profi fotbalista ci jiny sportovec, tak se omlouvam), by se nedokazali vzpamatovat z jednoho zapasu, ktery hrali pred 3 dny. Jsem si vedoma toho, ze hraji hodne zapasu, ale to hraji na tehle urovni vsichni a hraci jsou na to pripraveni. Co maji rikat teniste, kteri hraji treba 3 hodiny a hraji zapasy obden ci kazdy den (zalezi na typu turnaje)?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ty frajeři maj za sebou třeba už přes 50 zápasů v sezoně ,,,

Reagovat
smazaný uživatel

TO nepopiram a muzes ti dohledat ve vete "jsem si vedom,a ze hraji hodne zapasu".

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě minulý týden z toho dělal Mou výhodu, že budou v zápasovém rytmu...

Reagovat
Neuro

ono je to takovo globální mi přijde.. někdo vidí německý klub a hned "němčouři si to nezaslouží"... přitom Bayern a Dortmund patří mezi evropskou extrašpičku srovnatelnou s Realem či Manchesterů.. ale jsou to Němci tak jim to nikdo nepřeje a i média je hrozně přehlíží.. věčně čtu jen o Španělsku nebo Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

O tom Dortmundu si nejsem moc jistý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Všem normálním fandům Bayernu gratulace. Naplaveninám, usazeninám a zbylému scumu zase přeju rozum.

Hala Madrid! Nos volveremos!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Bayern včera výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Live TV přenosy: www.sportchat.webnode.cz

Reagovat
smazaný uživatel

AJAJAJAAAAAAA - FC BAYERN MÜNCHEN! Wir singen und tanzen auf jedem Fußballplatz - ein Schuss, ein Tor, die Bayern! DIE BAYERN!!!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K0QgJMi9KEY

Reagovat
smazaný uživatel

vyborny zapas bayern zasluzene vyhral....real ze vraj mal vyhrat 4-0 to sa musim smiat sak rybery,kross,robben a gomez to je obrovska utocna sila tak neviem ci to je az take prekvapenie.....ak poda takyto vykon vo finale malo by to stacit na Chelsu....BAYERN je pre mna favorit..... .....a MURINHO nech si to pozrie v telke.....MURINHO

Reagovat
Neuro

Robbena žene dopředu hlavně jeho ego.. jsem vůbec nečekal že se bude hnát do té penalty.. co se týká ofenzívy tak je Robben nejslabší článek Bayernu takový Alvés by tam nebyl špatný

Reagovat
smazaný uživatel

I bez extra formy rozhoduje zápasy, ale jasně je to nejslabší článek...

Reagovat
smazaný uživatel

s tym suhlasim je najslabsi clanok,ale lepsieho nemaju......

Reagovat
Neuro

tak teď jim to hodí docela dost peněz tak snad přivedou někoho na jeho post.. nemusí být nutně v základu ale hodila by se tam "dvojka"..

Reagovat
smazaný uživatel

Však máme Shaqiriho...

Reagovat
Neuro

ajo pardon na toho jsem zapomněl

Reagovat
M0rb1D4S

Spanish Football Federation rules are that the opposing fans cannot leave the stadium until everyone else has left, so security literally locks you in for about 30-45 min after the game until the rest of the stadium is empty.

Reagovat
smazaný uživatel

To je normální. Když jsem byl v Miláně na AC vs Barça, tak nás tam drželi skoro hodinu a pak ještě asi 20 minut před stadionem, než se to uplně vylidnilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzkaz pro jiri-fcb: Až při přištím zápasu Barcelony budeš chtít napsat zase něco ve smyslu, že fanoušci Realu víc komentují právě zápas Bacelony, než svůj vlastní, tak se napřed zamysli, pak si dej facku a nakonec si uřež prsty, aby jsi takovou pokryteckou blbost nenapsal.

Reagovat
Liquid

uřěž prsty..to né, díky šampioni by mi tu chybělo a brzy by skončil i jeho fanklub

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace do Bayernu, včera vcelku pěkný vyrovnaný zápas

Mohlo sice padnou tak o 5 gólů víc, ale to by nesměli hrát Robben a Kaka -

celkem dost to kazili(hlavně Kaka) a sobecky hráli na sebe(zase Robben)

Jinak penalty Vám luksusně vyhrál Neuer Teď jen doufám že finále skončí v hrací době a ne na penalty, jinak je předem víc než jasné jak to asi skončí.

Ještě uvidíme jakou roli ve finále zahrajou vykartovaní... ale pro chelsea bude asi největší problém jen Braňo(Bosingva bude proti Riberymu hořet)

Doufám v sestavu: Čech - Bosingva,Cahill,Luiz,Cole - Essien,Mikel - Mata,Lamps,Torres -Drogba

Teď už jen dočkat a COMON BLUEES!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš že Torres bude hrát? Proti Barceloně kromě gólu všechno zkazil. Docela bych byl rád, kdyby hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že hrát bude, na úkor Sturridge NIKOLI Drogby. Dle mě na tom křídle zahraje líp, zapracuje pro tým, navíc je nakoplý tou trefou, byť kní přišel jako slepý k houslím... A i Drogba sem tam zaperlil na tom backu např. tou penclí

Reagovat
Xavi

Mohli by se zas zeptat Nehody na Real ať je sranda.

Jinak nechci rýpat, ale po kolikáté už vám ten úžasný Pepe posral LM?

Reagovat
Puskas

Pepep byl včera s Marcellem z mého pohledu nejlepší hráč Realu, ta penalta je holt problém, ale inak se mi líbil. Hlavně jak pak řval jak tur a držel se za ruku

Reagovat
Xavi

Tak penalta je dost zásadní problém, stejně jako červený s AS a Barcelonou.

Reagovat
Puskas

Ano, ale pořád měli ještě poločas. Chápu, že nešlo útočit bezhlavě, ale jeho bych nevivnil. Ztratili to spíš v Mnichově, když si nechali dát branku před koncem. Penalty - rozstřel, to už je jiná kapitola, to my tady od počítače vůbec nemůžeme hodnotit.

Reagovat
j_mrazik

Ten Real má hodně divnej systém. Pokud mi ho někdo vysvětlí, tak mu budu vděčný. Jinak je mi tak trochu líto krajních beků, protože díky lenosti 2 středních záložníků není možné dát příhru doprostřed. To takový Kroos nebo Schweinsteiger si pro ty balony chodí a jsou bekovi v podstatě pořád k dispozici. + ten Xabi neskutečně zpomalil. Všechno mu hrozně trvá, škoda, mám ho rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Systém je to trochu zvláštní, to, jak nás ve středu pole dokázal přehrávat Bayern, totiž dokážou i Málaga, Valencia nebo Villarreal. Většinou máme o záložníka méně než soupeř, Xabi vykrývá levou stranu až k lajně, kde pomáhá Marcelovi, Khedira totéž napravo a někdy se nám to úplně rozjede, takže uprostřed není už vůbec nikdo a soupeř může vesele hrát. Pokud zakládáme útok, skoro jistě to jde na Xabiho, který dlouhým pasem nebo krátkou přihrávkou posouvá hru, kterou samozřejmě máme založenou hlavně na brejcích. Khedira je téměř mimo.

Teď bych řekl stojíme někde na křižovatce, buď se spokojíme s tím, že i bez záložníků asi budeme hrát o titul i příští rok, ale v semifinále LM proti Bayernu nebo Barceloně tomu zase bude kousek chybět, nebo do toho radikálně rýpneme a vytvoříme ve středu hřiště něco nového včetně varianty 4-3-3. Tohle se mělo stát už před rokem, ale se Sahinem se to bohužel pokazilo a on kvůli slabému tempu hry vážně nebyl použitelný skoro na nic. Je to další výzva, těším se.

Reagovat
j_mrazik

Já si právě říkám, že když jeden z tý dvojky def. záložníků jde až k lajně, tak vlastně dělá práci za Özila nebo Di Mariu. Benzema s CRonaldem jsou v podstatě volní. Ten Sahin místo Khediry by mohl fungovat, pokud se do toho dostane. Líbí se mi vaše rychlý přechody, ale chce to vážně nějaký motor do zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Víme víme. Fanoušci touží aspoň po dvou herních záložnících, kteří ty stojaté vody trochu rozvíří, ale nesmíme zapomínat na Mourinha, který si celý ten systém vymyslel a třeba raději přivede druhýho Khediru. Pokud se zapracují borci, kteří hrají na více dotyků a více rozhazují balony do šířky, hra Realu už nikdy nebude taková jako dřív a některým vpředu by to mohlo třeba i ublížit. Teď jde o to, jak pomoci a neublížit .

Reagovat
smazaný uživatel

GRATULACE BAYERNU ZASLUZEN POSTUP, REAL ME SKLAMAL , ALE JETO SPRAVNE 4 X KOPALI PENALTA A 3X NE DALI CO VIC K TOMU SAMI SE PORAZILI.

Reagovat
Darren Fletcher

chelsea to dá

Reagovat
Arne

Manueeeel !!! (sakra, jak že se dělají ta srdíčka? )

Reagovat
Pinturicchio

To je v prdeli. Tak nezbývá, než ve finále přát Chelsea.

Reagovat
teenz

Začátek krásnej, jenže opět to bylo jen na úkor aktivitu našeho útoku (jak je tomu už v několikátém zápasu). Jakmile útočné trio Benzema - Ronaldo - Ozil přestali, zatlačil Bayern a byli jsme strašní. Di Maria přestal úplně pomáhat Arbeloovi (v tom byla jeho velká síla) a ten pak vůbec nestíhal. Hlavně neni furt ve formě, zpracování někdy opravdu strašné. Po příchodu Kaka mi přišlo, že hraje svůj první zápas a na šáhl, to dopalo ztrátou balonu -> v létě bych ho prodal (asi AC ? nebo PSG) a koupil někoho mladšího a snaživýho. Škoda, že musel Benzema odejít, poté Higuain už čekal jen na koncovku a do kombinací se opravdu nezapojuje + navíc si nedokázal ani po pár minutách pohlídat offside, kde by Ronaldo od krásné individuální akci Marcela šel sám na Neura. No co už. Pepe až na penaltu (?) dobrý zápas, to samé Marcelo, který Riberiho opravdu smazal.

Prodloužení už bylo v chůzi, Real si nemohl dovolit šetřit hráče a hrál nadupaný zápas proti Barce. Podle toho to taky pak vypadalo. U penalt bych toho moc Ronaldovi nevyčítal, po 25 penalt v řadě se to dalo čeka a navíc už proti němu za zápas jednou kopal a to je potom o dost těžší. Kaka co seděl několik zápasů v řadě taky nekopl. Nehodnotim. Xabi předvedl, že zkušeností má na rozdávání. Nakonec jsem nepochopil, proč kope penaltu Ramos, když máme v týmu Granera (který vyniká v této disciplíně) nebo Pipitu či Marcela.

Nakonec chci poděkovat Ikerovi, to co předvedl celý zápas a pak za stavu 0:2 na penalty, bylo krásné.

Gratuluji Bayernu . Hrál výborně oba zápasy. Zaslouží si to.

Reagovat
teenz

* nevím jestli se mi to zdálo, nebo to tak je. Ale podle mě Real nepočítal s tím, že by to mohlo dojít až na penalty a podle toho to vypadalo.

Reagovat
Puskas

co vypadalo?

Reagovat
teenz

Penalty ? .. Jak píšu nahoře.

Reagovat
Puskas

No právě - tu je to úplně jiná kapitola, to není otom, co kdo čekal, tlak na jedince, co ji kope, je tak extrémně velký, že nějaké předzápasov předpoklady jsou v tu chvíli pasé. Plno vynikajících hráču selhalo - Zico, Platini, Socrates, Hoeness, Baresi, Baggio... Zkušení, ostřílení, psychicky perfektně vybavení, geniální... Je to jen o tom momentě, my si to vůbec nedovedeme představit, co prožívají.

Reagovat
j_mrazik

Ten Schweinsteiger musel mít srdce až v žaludku.

Reagovat
Puskas

Nechtěl bych kopat penaltu ve finále v 93. minutě za stavu 1:2...

Reagovat
teenz

Jasně, já nikomu nic nevyčítám. Jen jsem naznačil, že máme i další střelce (možná lepší). Život jde dál. Musíme pohlídat ligu a příští rok se o to porvat.

Reagovat
Tomanatura

Strasne moc dekuju Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak může být Terry ještě kapitán.Bez ohledu na to že postoupili by mu měl Romča dát megapokutu a trenér vzít kapitánskou pásku.Tohle přeci kápo nemůže dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

No co k tomu dodat, strašně mě to mrzí, čekal jsem, že tento rok, to už Real vyhraje a postoupíme minimálně do finále, ale opět se nestalo, přijde mi, že hráči podali minimálně o třídu možná i dvě horší výkon než proti Barceloně v lize. Asi to bylo i z velké části tím, že už byli dost unaveni, i když zrovna v prodloužení Bayern přehráli. Prostě nebylo tam tolik té bojovnosti, kolik by potřebovali a hlavně jsme hráli strašně nepřesně, snad jen do stavu 2:0 to byl fotbal jaký bych si představoval, ale zase i v téhle části hry jsme dělali chyby vzadu. Jinak musím vyzdvihnout Marcela, který je jednoznačně nejlepší levý (ne-li krajní) bek na světě, to co si dovolí a jak brání a útočí je neskutečné. A je pravda, že prostě něco by to chtělo v té záloze změnit, nějakého kreativního záložníka, protože proti týmum jako je Bayern to jde bez kombinace a bez držení míče těžko. Teď si musíme hlavně pohlídat ligu.

Reagovat
Jerichoo

Iker:

"Una pena amigos madridistas!!! No ha podido ser dar ese pasito para llegar a Múnich. El próximo año volveremos a intentarlo. Ahora solo queda pensar en la Liga BBVA española. Con vuestro apoyo será mas fácil!!! Se que es duro asimilar este golpe pero los mas fuertes se levantan!!! Y nosotros, lo somos!!! Gracias por el animo de la afición y por encima de todo: muchísimas gracias a Cristiano, Sergio Ramos y Kaka por ser valientes en un momento tan difícil!!! Sois grandes!!! Que nadie dude de ello!!! Hala Madrid!!!!"

""Je to škoda přátele. Příští rok se vrátíme a zkusíme to znovu. Teď musíme myslet jen na ligu. S vámi to bylo snazší. Je to těžké vstřebat, ale posilní nás to. Děkuji za veškerou podporu, a také děkuji především Cristianovi, Sergiovi a Kaká, že byli tak odvážní a postavili se k tomu. Jste skvělí. Nikdo o tom nepochybuje! Hala Madrid!!"

Včera nás podržal a ukázal prečo je jednička

Reagovat
JacoBee

Neuer včera ukázal že je lepší.

Reagovat
Jerichoo

Včera Iker toho včera pochytal viac tak ako Neuer ukázal, že je lepší?

Reagovat
Neuro

Neuer má našlápnuto ke světové jedničce jako byl Kahn

Reagovat
Puskas

Kdy?

Reagovat
teenz

Ukázal ? co začátky zápasu ? Výkopy ? Nejistota ? Nevím no.

Reagovat
Infi

Zrovna Neuer nejistota?

Reagovat
j_mrazik

Tak slušně si to hodil mezi 2 presující hráče Realu a v klidu rozehrál.

Reagovat
sensei25

jordi alba na kraj s alvesom,bastuber/neviem presne ako sa pise jeho meno/ s piquem stred obrany a gomez na hrot a verim tomu ze by barca buducu sezonu isla ako dobre namazany stroj...vcera sa mi pacil strasne ten bastuber a gomez....

Reagovat
Jerichoo

"I think it's difficult for any team to reach the semifinals two straight campaigns and it's also difficult for a coach to reach them six times in eight years. We deserved to win because both games were tight. It is more difficult to play this match when you're still in the fight to win the league title than when you're not. I remember the semifinals I lost with Chelsea against Liverpool. They faced Fulham in the previous clash with their reserve players, while we used our main men in our weekend clash and ended up suffering from that."

"It's our fault because we would have used different players in our previous game if we weren't fighting to win the league title. My men gave a fantastic performance. It is difficult to overcome a 2-1 result. They knew they couldn't make any mistakes and felt great pressure. They were also exhausted in the penalty shootout. Together, both sides missed five penalties. Only those who shoot miss. I don't miss because I don't shoot them. Those who miss have balls and aren't selfish. They do their best for the team. I am incredibly proud of my men."

"Everyone makes mistakes. Superhumans only exist in the movies. These men are the best at their level, but people criticise them when they miss a shot. These critics are like people who get exhausted by climbing two flights of stairs and badly need a lift. My men ran like animals despite the pressure and missed in the final stretch, but what do you expect them to do? Would you rather see them die or see Bayern drawing the match? They played to the limit. I'm not here to make excuses, especially for our opponent. Teams that win two or three titles in one season achieve something incredible, but it is very difficult to reach the semifinals in two consecutive campaigns."

"The final will be disputed between the fifth team in the Premier League and the runners-up in the Bundesliga, and both used their reserve players this weekend, while Real Madrid and Barcelona faced each other in the most important match of the season in the Spanish league. People listened to me when I said the calendar had to be adjusted in these circumstances in Italy, and it made me happy. I don't have that power or enjoy such respect for my opinions here in Spain. We've started the most important month of the season with mid-week games and it's resulted in yesterday's and tonight's results. Bayern won and were luckier than us."

"The squad feels proud. The players know they have nothing to be sorry for. I've told them to go home to their wives and girlfriends and not hide because they have nothing to be ashamed about. I will absolutely try to win this title again with this team. I want to win with these players. It was important for the club and for us to win the Copa del Rey last season. We need six points to win the league and it would be fantastic to do so. This team has great room for improvement and so does the club. Clubs have to adapt to the times. If they believe I can continue to add to the team by staying on, and my players believe so too, then I feel I will stay."

"I feel the pressure of knowing my players are subjected to great pressure. I currently enjoy the joy of others more than my own, and the same goes during bad times. That's why this hurts. These players have worked very hard. There are four games left in the season and we have to take the six points we need like we've done till now: on our own. We worked hard and fought mightily. We will have had a good season if we win the league title and it will allow my men to feel they've done a good job. We will be here fighting for the Champions League again next season."

"The final will be a good match and I would like Chelsea to win, but I have great respect for Bayern Munchen. Chelsea were heroic yesterday and I know some people believe they are the lords of the game and therefore entitled to criticise Chelsea or Inter Milan's victory two years ago. I know the Blues behaved like heroes. Chelsea deserve it and Bayern are there too."

José

Dokonca sa jemne zastal Barci

Reagovat
Puskas

Tak a teď mi to ve dvou třech větách shrň česky

Reagovat
Jerichoo

Zhrnutím by to stratilo kúzlo, onedlho bude preklad, môžem postnúť

Reagovat
smazaný uživatel

Hned v první větě se pochválil, dobrý no

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Co se týče tý Barcy, tak mi přijde, že ji zmínil jen jako "důkaz" pravdivosti svých slov o náročnosti programu posledních dnů pro tyhle dva týmy. "Koukejte, i Barcelona prohrála, prostě jsme to měli těžký."

Skoro celou první půlku věnuje tomu, že byli hráči vyčerpaní - poukazování na skutečnosti, který Realu prohráli zápas a on je samozřejmě nemohl ovlivnit :-) Mohl by se trochu věnovat i tomu jak vypadal zápas.

Plus spousta omáčky o tom jak chválí své hráče, klasika. Tuhle pózu zkrotlýho Mourinha známe.

Reagovat
Jerichoo

"Kto chce psa biť, palicu si nájde" alebo každý vidíme čo chceme

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nechci řikat, že to jsou jen lehce nabubřelý žvásty - projevil i spoustu respektu k finalistům například, což je dobré. A celkově se zdá, že hovořil v klidu, což je u něj také plus :-)

Nicméně to co jsem psal výše, je fakt, to neni jen "má hůl" Já ho rozhodně nemusim za každou cenu kritizovat, i když ho rád nemám. jen jsem spíš moc nepochopil proč jsi mu dával ten palec nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

kolikrát má ješte Lahm ukázat, že je jednoznačně nejlepší RB na světě? - cčera opět geniální

Reagovat
Bayern +

Suverenne najlepsi pravy bek planety, to mi nevyvrati nik, pretoze sa to ani neda.

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to tak, že by musel hrát za real nebo barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Zda se mi, ze je hlavni problem, ze hraje v Nemecku :-). Je to fakt takove zvlastni, ze v diskuzich po tomto semifinale se porad resi hlavne Barca a Real, resp. schopnost promenovat penalty Ronalda a Messiho, pripadne jak to Chelsea bude mit proti Bayernu jednodussi apod. Ve studiu dokonce rekli, ze ve finale nebude zadny velkoklub... je to vubec mozne? On asi Bayern je vlastne na urovni Baniku...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál skvěle v tomto dvojzápase I když, včera cca po 85. minutě tam měl několik chybek, který mi zabránily v tom, abych ho přechvaloval.

Reagovat
Jerichoo

I ako fanúšik Realu nemám problém priznať, že Lahm hral oba zápasy absolútne fantasticky. Že je najlepší si tvrdiť nedovolím, kedže nemám nasledovaných RB z PL ale určite patrí medzi veľmi úzku špičku

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Bayern dotáhl přestup Danteho z Gladbachu

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

potřebujeme větší kvalitu na lavičce, to byl totiž hlavní důvod, proč se před nás dostalo BVB, jim se zraní Götze - jeden z nejlepších hráčů, ale co se stane? On naskočí Kuba a skvěle zapadne do týmu a absence Maria není znát - tohle my zvládnem snad jen, když sedí jeden z trojice Robben-Kroos-Müller (ikdyž by to samozřejmě chtělo na stopera extra-třídu vedle Holgera )

Reagovat
smazaný uživatel

...+Danteho bude na lavičce docela škoda

Reagovat
Bayern +

Ja uz aj ked si odmyslim vsetky spekulacie so zostavou, tak som smutny, pretoze moj sen, ze prestupova bomba bude Benedikt Howedes sa zda rozplynul.

Inak ale suhlas. Prichodom Shaqiriho sa ofenzivna cast este skvalitni a vystuzi, podobne ako u BVB, navyse Kroos bude (snad i v repre na Eure) nastupovat vedla Bastiho.

Reagovat
smazaný uživatel

s tim Tonim souhlasim...

...jinak toho Höwiho bych se ještě tolik nepouštěl - už v minulosti jsme dokázali odstřelit třeba Sagnola, takže bych se nedivil, kdyby se to samé stalo van Buytenovi

...ale teď zas Olić potvrdil odchod k vlkům, takže tou bombou bude spíš hrot

Reagovat
jv

Van Buyten podle mě po tomhle skončí...

Jenom, aby ten hrot nakonec nebyl Lucas, ani by mě to svým způsobem nepřekvapilo.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych raději Džeka... Lucase po jeho prohlášeních nechci

Reagovat
jv

Ani se tomu nejde divit.

Reagovat
Bayern +

Ale nebudu podla teba traja stoperi na Bayern malo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nouzovky budou Gustavo a Tymo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a vlastně ještě Can.

Reagovat
smazaný uživatel

toho snad už do obrany cpát nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

Však jsem ho dal jako nouzovku.

Reagovat
jv

Tak tak. Navíc u těhle třech je předpoklad, že nebudou pořád na marodce.

Reagovat
Bayern +

Toho Olića je ale skoda, typologicky takeho utocnika budeme hladat tazko, navyse Ivica je skuseny borec a taky Assulin i ked je to talent ako hrom, moze pre svoj vek vyhoriet.

A odchod van Buytena tiez nebude pre mna ideal. Mam ho rad a jeden skuseny v obrane je vzdy len plus, i ked by ten zaklad pravdepodobne nehral. Neviem, ale Howi je uz zrejme pase, skoda.

Reagovat
jv

Máte Jeromea. Poslední dobou hraje výborně a půjde jenom nahoru, docela to drží i za Holgera.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne drží se navzájem, pro mě je to ideální stoperská dvojice na X let.

Reagovat
jv

Tak samo, každej je trochu odlišnej, ale vážně se mi Jerome na rozdíl od začátku sezóny pozdává čím dál tím víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je mu neprospěl ten pravej bek, to pro něj není. Na stoperu je úžasnej, ale občas tam nějaká chybka je. Holger je vyrovnanější, taková jistota.

Reagovat
jv

Máš se na co těšit, budete mít konečně trojici schopných stoperů. Cena se odhaduje na 5,5 mil. euro, což je oboustranně za daných okolností slušný, Gladbach za to může přivést solidní náhradu (snad to nebude Felipe Santana) a ještě aspoň jednoho hráče na rozšíření kádru...

Jinak Vlci dotáhli příchod Oliče, takže příští rok (když ještě zpevní obranu), můžou jet v klidu na poháry, ta útočná trojka je hodně silná.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se Ivica dostane ještě nahoru. Zatím toho moc po zranění neukázal.

Reagovat
jv

Podle mě určitě, pro VfL bude na ty dva roky skvělou posilou, která ten tým zase pozvedne výš. Felix ale nesmí myslet jenom na ofenzivu, chtělo by to posilu i dozadu, pravej bek a jeden stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho vyvinul moc malej tlak na rozhodčí...

Reagovat
valloire

Jdi na záchod a vyviň větší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Neuer je asi najviac overrated brankár za dlhú dobu....ako chytá dobre, ale koľko kiksov už urobil aj v Bayerne ? Preto nemôže byť najlepší,....najlepší brankár sveta musí byť stopercentne istý, a spoľahlivý pričom si nemôže dovoliť kiksovať. A preto je stále najlepší jedinenčný Gigi Buffon

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo: 94 mil. €

Kaká: 65 mil. €

ten moment když oba dva hned po sobě nedají penaltu: k nezaplacení

Reagovat
Bayern +

Reagovat
jv

Reagovat
teenz

Ronaldo dal 25 penalt v rade. Nekdy to prijit musi. Kaka je mimo hru. Prijde mi zbytecny takhle rejpat.

Reagovat
JozkokozleJ

Ved to bol len (podareny) vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

M.Recinho

24.04.2012 10:57

Nevím co to tu třepete o postupu Bayernu, když se v každým zápase Bundesligy třese o výsledek naposled Brémy, nebo Mainz, na Bernabeu to bude úplně jiný zápas, jiný Real Madrid, od začátku na ty germány vlítnou a věřím že i přes velkou snahu hostů postoupí za stavu 3:0 do dalšího El Clásica ve Finále!!! Tady se nejedná o nic jiného než o postup Realu!! Klidně mě sérkujte že si věřím atd atd. ale já sem o tom přesvědčený že Real postoupí HALA MADRID!!

[reagovat]

M.Recinho

24.04.2012 11:09

I v tom prvním semifinále měl Bayern co dělat aby neprohrál a to byl Real poloviční, nevím sice proč hrály tak špatně, ale i tak výsledek 2:1 o čem se tu chcete bavit? Real má nejlepší přechodovou fázi na světě, navíc Bayern nemá zas tak oslňující obranu, sice Lahm je nadstandartní obránce, ale ti další nic moc!! Moc se budu těšit jak Bayernu sklapne a ty výroky že nepřijedou zaparkovat autobus před branku na Bernabeu, to ještě víc nahraje do karet Realu!!! VAMOS MERENGUES!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel máš pravdu. Já jsem fanoušek Bayernu a fandím Neuerovi, ale nemohl bych říct, že je nejlepší brankář na světě. Musí pořád pracovat, aby se stal takovým. Hlavně má problémy při odkopu míče a je to trošku kuriozní, že to se objevilo až po jeho přestupu do Mnichova. Nicméně patří mezi pěti nejlepšími golmany na světě a podle mého nazoru je to jenom otázka času, než se stane tím nejlepším. Aspon včera jsme viděli jeho obrovské kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

Hru nohou má jednu z nejlepších, však hraje jakéhosi libera, je často zapojovanej do rozehrávky, je jasné, že se to občas nepovede.

Reagovat
smazaný uživatel

Pusinky opať raz nezvládli tlak súpera! Môžu ísť si plieskať hlavu o múr :D Roter Riese vyhrajú LM :D

Reagovat
smazaný uživatel

Super! Přeju to Bayernu.... doufám, že bude i trofej!

Škoda že si finále zavřela Barca sama. Finále Barca-Bayern jsem si přál

Viva el Barca!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Losinho

Velmi špatný zápas ze strany Realu, nebýt skvostného Ronaldova začátku a pálení šancí Robbena a Goméze, mohlo být hotovo i bez nervů. Na druhou stranu, kdyby Iker penaltu vyrazil jen o kousíček víc do strany, nebo kdyby měl Higuaín alespoň průměrné prostorové vnímání, mohl jít dát Real. Penalty už byly vypjatý, nervózní, Němci potvrdili svou výjimečnost v tomhle.

Suma sumárum, zasloužený postup Bayernu, hodně štěstí do finále, i když ve finále budu přát Čechínovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní dvojzápas a reklama na fotbal. Doma jsme předvedli solidní výkon, prohráli jsme si to v Mnichově, když jsme přistoupili lehkovážně ke konci zápasu a nechali si dát gól na 1:2. Bohužel nemohl postoupit lepší tým, protože lepší nebyl nikdo. Postoupil šťastnější Bayern. Ten si ale postup zasloužil, protože udržel nervy na uzdě při penaltovém rozstřelu a zvládl ho lépe. Oproti té frašce, co předvedla Barca s Chelsea o den dříve, to bylo pohlazení po duši. Byť jsme nakonec vypadli, zápas mě nesmírně bavil a moc jsem si ho užil. Už teď se těším na finále a přál bych to oběma mužstvům. Generace hráčů okolo Čecha, Terryho, Lamparda a Drogby byla několikrát velmi blízko a titul ji proklouzl mezi prsty. Bayern zase bude hrát doma a jeho styl se mi líbí už po několik sezón. Jen Robben s Ribérym mi nejsou moc sympatičtí, takže asi budu o trochu více přát Chelsea. Mělo by se zauvažovat nad něčím jako je finálové imunita alespoň na žluté karty, protože ve finále by podle mě měli hrát ti nejlepší hráči, ne náhradnící jen pro to, že hvězda týmu dostala ve svém 12. zápase LM 4. žlutou kartu. P.S. Cristianovi nemůžeme vyčítat vůbec nic. Nebýt jeho, v La Lize se pereme o třetí místo s Valencií a Málagou, s Bayernem bychom prohráli 0:1 a o penaltách jsme jen snili. Za to, co už třetí sezónu pro Real odvádí, si zaslouží akorát obdiv a uznání.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern by potřeboval jednoho zkušenýho stopera, pak by těžko hledal konkurenci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Tak za prvé bych chtěl poděkovat hráčům za další skvělou sezonu v LM. Konečně jsme si zase získali respekt fotbalového světa o který nás připravilo Galáctico. Co se týče včerejšího zápasu tak gratulace Bayernu, zasloužili si to a my nemůže říct proti tomu ani hovno, stejně jako oni kdybychom postoupili my. Každá serie jednou končí a v sobotu to poznala Barca a teď i Bůh z Madeiry. Včera se mi od nás nejvíc líbil Pepe, byl všude. A ty penalty Ronaldovi, Ramosovi a Kakámu klidně prominu, celou LM jsme hráli krásný fotbal a kluci mě bavili a to je to hlavní a věřím, že pokud José zůstane tak příští rok už to konešně vyjde.

!HALA MADRID!

Reagovat
Miguel19

Mezinárodní unie fotbalistů (FIFPro) požádala UEFU, aby pro letošní finále Ligy mistrů zrušila všem šesti hráčům, kteří kvůli žlutým kartám nemohou hrát, tresty.

Reagovat
Al Capone

Blbost

Reagovat
Kily

snaha sympatická, ale narazí na odpor

Reagovat
blaugrana

Už dávno malo byť pravidlo, že na finále treba karty zrušiť.

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

píčovina

Reagovat
blaugrana

Vo finále majú hrať tí najlepší, tak aká pičovina. A navyše si tí hráči potom musia dávať väčší pozor, keď hrajú s vedomím, že im hrozí stop a nemôžu hrať tak, ako by ináč hrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak promiň, ale za ten Terryho výpadek bych mu to třeba neprominul

Reagovat
Losinho

Reagovat
Rssa

15:43 Benfica lanaří dalšího hráče Realu

Benfica v posledních letech na přestupovém poli často spolupracuje s Realem Madrid a tak by tomu mělo být i v letošním létě. Do Lisabonu by měl zamířit Jesé Rodríguez Ruiz, 19letý útočník rezervního týmu Realu, jednání jsou na dobré cestě a brzy by mohlo dojít ke konečné dohodě.

Já měl za to, že Jesé je obří talent Realu a byla by ho škoda se zbavovat...I když odchovanci a Real, to je kapitola sama pro sebe, že...

Reagovat
blaugrana

Finále dopadne výsledkom 9:8 pre Bayern.

riadna hracia doba: 5:5

1. polovica predĺženia 6:6

2. polovica predĺženia 9:8

celkovo 9:8!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

A Barca vyhraje PD

Reagovat
smazaný uživatel

BAYERN to dokázal Byli jsme lepším mužstvem a kdybychom výhrali 5:2 nikdo by se nedivil a nechápu pozápasový vyjádření Murinha,že byl Real utahanej atd fakt ze sebe udělal osla BAYERN=NEJLEPŠÍ KLUB PLANETY Neuer je novej Kahn

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší klub planety? No zajímavé tvrzení, škoda, že ty tomu oslovi nesaháš ani po konečky prstů

Reagovat
CHONG

Kdyby to četl Jürgen Klopp, tak by se asi smál, až by se za břicho popadal.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem ako mohol vypadnut real zo slabym superom ako je bayern,,,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal-někdy krutý,někdy překvapivý,proto krásný!

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
blaugrana

Odobrať doživotne licenciu.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

hodně smutné

Reagovat
fantomas

Jj, a si vem, že tam takle skáče každej druhej hráč, uplně běžná věc v tý srandalize..

Reagovat
CHONG

Tak jako na jednu stranu je to slušná lumpárna, ale na druhou stranu už jsem viděl i větší bláboly a to v předních evropských ligách i na půdě Ligy Mistrů.

Reagovat
fantomas

Samozřejmě, nevim, o co se tu Shevchenko snaží..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak. Z pohledu hlavního to mohlo vypadat jakkoliv.

Reagovat
cristiano.K.

ale lidi to tam žerou

Reagovat
Miguel19

Příjde bába před nebeskou bránu a Svatý Petr si začne číst její hříchy. Po dočtení povídá: "Ále, tak babi, žila jste docela pěkně, zase tolik jste nehřešila, tak Vás bereme." Kolem projde Sergio Ramos. Svatý Petr se ptá: "A co ty tady chceš?" Sergio mu odpoví: "Já nic, já jdu jenom pro balon."

Reagovat
CHONG

Vtip na úrovni Petra Novotného.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou jsem tu horečně bránil Kaká. Za to se omlouvám, jelikož v Realu už snad horší hráč není (možná Raúl Albiol).

Reagovat
CubONE

preco?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč co?

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOL ŠVÉDSKO!

Reagovat
cristiano.K.

Postoupil ten lepší z toho dvojzápasu

Reagovat
smazaný uživatel

kaka stal 65mil

Reagovat
smazaný uživatel

postřeh

Reagovat
smazaný uživatel

skvely nakup

Reagovat
smazaný uživatel

něco jak Torres, Carroll atd

Reagovat
smazaný uživatel

Stara máma a Sergio Ramos stojí před nebeskou branou. Bůh se ptá babky:-Proc si myslis ze si zaslouží jít do nebe? -Poslouchala jsem, modlila jsem se kazdy den. Bůh ji pustil do nebe. Pak se otočí na Ramose a da mu stejnou otázku. Ramos se nechápavě zatváří a říká:-Já nevím, já jsem si jen přišel pro míč: D: D: D

Reagovat
smazaný uživatel

,, Vela ludi kritizovalo po postupe do finale Chelsea a Inter - ale presne tito ludia o futbale nic nevedia." Big José po zapase s bayernom

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ať se dívám kam chcio tak Bayern je prostě tým,kterej dal nejrychlejší gol LM , Bayern je i první tým kterej bude hrát finále LM na vlastním stadionu a ani bych se nedivil tomu kdyby Bayern zase jako jedinej a první tento titul obhájil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele