finále
19.05.2012 20:45 CET
1 : 1
3:4 pen.
(0:0, 1:1)

Reportáž

Chelsea triumfuje v Lize mistrů! Bayern udolala na penalty

Chelsea poprvé v historii vyhrála Ligu mistrů, když v dnešním dramatickém finále přemohla Bayern Mnichov na jeho vlastním stadionu. Modří opět po většinu času bránili, na vedoucí branku Müllera zareagoval Drogba. Ten také proměnil rozhodující penaltu.

Hostující manažer Roberto Di Matteo udělal oproti předpokladům v základní sestavě jednu změnu, na levém křídle se představil teprve 22letý Ryan Bertrand - dlouholetý hráč Blues, jenž ale poslední roky trávil na hostování, převážně v League Championship (Norwich, Reading a Nottingham Forest). Druhá strana naproti tomu žádné překvapení neschovávala. "Domácí" od úvodní minuty, podle očekávání a předpokladů, diktovali tempo hry, drželi balón na svých kopačkách a trpělivě hledali cestičky obranou Blues. To se jim ovšem zpočátku příliš nedařilo, výsledkem byla jen rána Schweinsteigera, jež si vzal pod patronát Cahill, opětovný střelecký pokus druhého středového záložníka Kroose pro změnu mezi tři tyče nemířil.

To anglické mužstvo se zaměřilo především na soustředěnou defenzivu s tím, že se pokusí využívat tu nejmenší příležitost k rychlým protiútokům. Bavoři dál tlačili, skóre mohl otevřít svoji tradiční zbraní Robben, po něm Gómez a do třetice se do zakončení prosadil znovu holandský rychlík, ani jeden pokus ale úspěchem neskončil. Byl to ale právě bývalý křídelník CFC, kdo měl ve 21. minutě největší možnost prvního dějství: Robben se přes dvojblok Bosingwa - Kalou dostal až těsně před Čecha, ten ale jeho ránu (i s lehkým přispěním tyče) za svá záda nepustil.

Arjen Robben byl i nadále hlavní ofenzivní vozbou mnichovského týmu, zastavovat jeho útočné chutě se nedařilo ani zesílené levé straně v podání dvojky Cole - Bertrand. Ze standardky se však Robbenovi podařilo najít jenom připravenou zeď, a když potom z další akce zamířil konečně také na branku, rady si věděl Čech. Teprve až po půlhodině hry (!) přišla první nebezpečná akce před Neuerem, Mata ale ze standardky přestřelil.

O poznání více vzruchu ale bylo na druhé straně hřiště - domácí trávník evidentně Bayernu svědčil, to bylo vidět i na Ribérym, jež si hravě pohrál s Kalouem, následně ovšem branku nenašel. Hned nato se po Contentově centru opřel z voleje do kulatého nesmyslu Müller, ani jemu se však nepodařilo nalézt prostor ohraničený třemi tyčemi! Jednu z mála povedených akcí londýnského celku zakončoval ve 37. minutě Kalou, střelou z úhlu ale na Neuera nevyzrál. Na to odpověděl ještě do přestávky Gómez, jenž se po ose Robben - Müller dostal z vápna ke střele, avšak z dobré pozice bránu trestuhodně nenašel.

Po změně stran se z nastoupeného trendu ani o kousek neubralo: o poznání živějším dojmem i nadále působili Mnichované, kterým ale pozorná, místy až přespříliš sevřená obranná hráz modrobílých stále nedávala ani trochu svobody. Hned dvakrát tak zkoušel štěstí ranou zpoza vápna obávaný dělostřelec Kroos, buď ale branku netrefil, nebo se mu, tak jako o chvíli později Robbenovi připletl do cesty jeden z obětavých hráčů Blues. Ribéry s Robbenem si na trávníku dělali, co chtěli. Prvně jmenovaný však do prostoru branky nemířil a další rána nizozemského reprezentanta pak skončila u připraveného Čecha.

Francouzský šikula poté v 78. minutě připravil dobrou střeleckou parketu pro Müllera, ten ale křižnou střelu nedokázal usměrnit na vzdálenější tyč Čechovy branky. Nejlepší střelec Mistrovství světa si pak vyzkoušel také zakončení hlavou, tentokráte ovšem zasáhl pozorný strážce branky CFC. V 83. minutě pak ale Kroos našel přesným centrem na zadní tyči hlavu zapomenutého Müllera, a ten hlavou nedal Čechovi přílišnou šanci zasáhnout - 1:0. Tím ovšem zajímavé momenty před oběma brankami ne a ne končit... Pouhopouhé dvě minuty před závěrečným hvizdem pak Mata rozehrál rohový kop, Drogba si na přední tyči (za pomoci Lamparda) poradil s Boatengem a z bezprostřední blízkosti opět srovnal na 1:1.

Utkání tak kromě tradičních devadesáti minut dostalo na rozhodnutí dalších třicet. A hned záhy se do hlavní role obsadil znovu hrdina posledního významného okamžiku Didier Drogba, jež ve vápně poslal k zemi Ribéryho a sudí Proenca odpískal pokutový kop. Ten si vzal na starost nenapravitelný Robben, přízemní střelou k pravé tyči ale na pohotového Čecha nevyzrál! Aby toho pro Bayern nebylo málo, ze hry musel následně odejít také Ribéry, jehož místo zaujal s Allianz Arenou se loučící Ivica Olić. Zbytek první části prodloužení sice přinesl mírnou převahu CFC, ovšem ani na jedné straně se ukazatel skóre neměnil.

Druhých patnáct minut se odehrávalo převážně v bavorské režii. Nejprve to po rohovém kopu zkoušel Boateng, jeho ránu ale odvrátil Bosingwa. Daleko více jedu pak v sobě skrývala další akce Bayernu, jíž rozehrál Lahm skvělým křižným pasem na Oliče, ten ale střelou/pasem na van Buytena nedokázal míč usměrnit do branky! Ve sto dvanácté minutě se Robben ukázal v lepším světle, když dobře viděl běžet Lahma, ten poté ještě hledal lépe postaveného Gómeze, před ním však na vlastní nebezpečí zasáhnul Cahill, celou akci poté definitivně uhasil Luiz.

Ani prodloužení nic závratného nerozhřešilo - na přetřes tak přišel penaltový rozstřel. Úvodní slovo si vzal Lahm a se štěstím Čecha překonal. Na druhé straně, poté neunesl tíhu okamžiku Mata, jenž našel jenom skákajícího Neuera. Gómez, Neuer (!!!), Luiz a Lampard potom shodně proměnili. Čtvrtou sérii zahájil Olić, jemuž vydal ráznou stopku Čech, Ashley Cole pak srovnal na 3:3. Za Bayern poté následně šel kopat Schweinsteiger, ale tvrdou přízemní střelou napálil jen pravou tyčku Čechovy branky. Vše si tak na svá bedra naložil Didier Drogba a na rozdíl od Afrického poháru národů penaltu proměnil, čímž zajistil Chelsea dlouho vytoužený pohár pro vítěze Ligy mistrů!

Autor: Jiří Vojík

Komentáře (2674)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
HullCity

Budu fandit Bayernu,takže tipnu 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Chelsea nevytvori chelsea (odtedka tomu rikam autobus ), tak vyhraje Bayern 2-1

Reagovat
smazaný uživatel

To by Bayernu moc nevadilo, protože Chelsea neumí bránit proti centrům a ta je hlavní útočnou taktikou Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea neumí bránit centry?

Reagovat
smazaný uživatel

hej ty si smesny hele a kolik mel Bayern rohu a kolik z nich dostal golu? :D

Reagovat
smazaný uživatel

4-0 bayerm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ved hraju doma , a chelsea si doma neporadila ani s leverkusenom , a doma bayern iba remizoval pri najhorsiom

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 po prodloužení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

4:1 jednoznačné finále pre Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je na tom uplně jinde než bayern a tak po zásluze musí prohrát. Nemuze mit štestí do nekonečna.Trošku spravedlnosti prosim. bayern 3:0 čelsí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ano, prosím...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea nemá šanci - 3:0!

Reagovat
smazaný uživatel

X 2-2

Reagovat
smazaný uživatel

Prosil bych prodloužení a penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nejnapínavější, ale přál bych si Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 Bayern vyhrá ligu majstrov!

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je ta doba, kdy jsem si přál, aby po prvním tragickém utkání proti Basileji, Bayern této soutěže raději dobrovolně zanechal? Kde je doba, kdy jsem si myslel, že s Gómezem Bayern nemůže v Lize Mistrů prorazit? A kde je doba, kdy jsem si byl téměř jist, že finále bude čistě španělské?

Nakonec se okolnosti sešly tak překvapivě, že tu máme finále německo-anglické. A sice utkání, které tu dlouho (jestli vůbec) nebylo. Sám si nedovedu vybavit, kdy na sebe tyto dva týmy narazily. Vzpomínám si, jak jsem z Chelsea pod Mourinhem měl velký respekt a jen tak jsem přemítal, jak by asi dopadlo utkání, kdyby (tehdy takřka neporazitelná) Chelsea narazila na Bayern. Tehdy jsem měl strach, abychom na Londýňany nenarazili, zárověn mě na tom utkání cosi lákalo. Inu trvalo to sice pár let, ale dočkal jsem se. A rovnou ve finále!

Asi málokdo počítal, že se ve finále neobjeví ani jeden španělský zástupce.

Když nás před dvěma lety ve finále porazil Inter, řekl jsem si: ,,Dobrá, klub, který dokázal vyřadit Barcelonu i tehdejší Chelsea, si asi zaslouží vyhrát finále." Navrch ten Mourinhův příběh byl opravdu pohádkový, jemu to nešlo nepřát. Dnes je to ale jiné. Ano, Chelsea se podařilo Barcelonu vyřadit (čímž si u mě trochu vylepšila své špatné jméno), ale prohrát další finále? To už by byla velká smůla. Stejně tak jdou do tohoto utkání jakožto smolaři i hráči Chelsea, protože finálový neúspěch s Manchesterem mají jistě ještě v živé paměti.

Bayern má ovšel o motivaci víc, a sice tolikrát omýlané FINALE DAHOAM. Myslím, že prostředí by mohlo sehrát svou roli a případný úspěch by byl o to symboličtější.

Další zajímavou kapitolou samou pro sebe, jsou určitě absence hráčů na obou stranách. Nebudu se vyjadřovat ke kauze za jejich omilostnění, to by bylo za samostatný článek, jen si dovolím zaspekulovat, koho tyto ztráty zasáhnou více. Na straně Bayernu budou chybět Alaba, Gustavo a Badstuber. Všechno hráči se spíše defenzivními úkoly. Gustavo: hráč, který se uplatní především jako rozbíječ hry soupeře, tvrdý v soubojích (osobně bych pro něj našel uplatnění proti Drogbovi). Badstuber: střední obránce, který se pomalu, ale jistě stává stabilním článkem obrany. Rovněž tvrdý a nekompromisní v soubojích. Možná budoucí kapitán. A nakonec Alaba: velké překvapení této sezóny. Je mladý a občas se chyby dopustí, ale jeho podpora útoku a spolupráce s Ribérym už letos Bayernu nejednou přinesla ovoce. Velký příslib do budoucna!

Na druhé straně Terry, Ramiréz, Meireles a - pokud se nemýlím - Ivanović. Vesměs stabilní články základní sestavy a dle mě hlavně ztráta Ramiréze bude citelná. Když to porovnám, Bayern zamění svou trochu nejistou obranu za trochu nejistější, takže zase žádná velká tragédie. Chelsea by podle mě měly změny zasáhnout citelněji.

Říkám si, že je lepší přijít o Gustava, než o Ribéryho, který si bohužel nemohl zahrát finále proti Interu a proto mu moc přeji, aby v sobotu konečně oslavil velký úspěch. Hlavně jeho absenci připisuji tehdejší neúspěch ve finále. To by bylo, aby si taková persona za svou kariéru nesáhla na ušatý pohár! Jemu to přeji více, než komukoli jinému. Dále Schweinsteigerovi, Lahmovi a dalším věrným článkům našeho stabilního týmu.

Chelsea už letos jednu trofej získala, je na čase, aby i "gigant" zažehnal svůj hlad a opticky tak srovnal tu domácí nadvládu Dortmundu. Tím se dostávám k další zajímavost a sice že oba finalisté jdou do zápasu po nedávných debaklech. Zatímco Chelsea utržila čtveráka od (již v pohodě hrajícího) Liverpoolu, Bayern se vzpamatovává z ještě čerstvějšího bůra od Dortmundu. To ale podle mě roli nesehraje.

Vzhledem k tomu, že jsem Bavory letos již několikrát odepisoval, dovolil bych si jen velmi skromně favorizovat Bayern. Přesný výsledek si netipnu, ale osobně si přeji, aby se gólově prosadil Ribéry.

Reagovat
M0rb1D4S

Chceš říct, že si nepamatuješ, jak dopadl zápas Chelsea - Bayern před 7 lety pod Mourinhem?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Žel, tehdy jsem měl období, kdy jsem fotbal hrál, ale absolutně nesledoval. A vzhledem k tomu, kolik mi bylo, asi bych z toho moc neměl. Přesto tohle klání považuji za neohrané.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanoušek Chelsea špatně snáším všechno proti ní, hlavně ty tipy, ale s tímhle musím souhlasit. Normálně fandím oběma. V žebříčku komu fandím je ale CFC 2. a Bayern 4. Navíc Bayern má pro příští rok LM jistou, a Chelsea ne. Takže fandím Chelsea.

Souhlasím s problémem absencí že Bayern na to tolik nedoplatí jako Blues, jenom chci říct že to je Ramires a ne Ramiréz.

Takže tip (spíš přání, uznávám) 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

si fanusik chelsea ale fandis bayernu si normalny?

Reagovat
smazaný uživatel

No a nemůžu? Vždyť se ještě v době co sleduji fotbal nesetkali. A nevím co na mě řveš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak španělští zástupci tam budou: Torres a Mata

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. A plus ještě polovina Gómeze, viď? Teď jen, jestli ta horní nebo dolní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Z nick

Reagovat
cristiano.K.

ten první odstavec je strašný úlet

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern v té době až do prvního zápasu s Basilejí včetně hrál strašný fotbal. Absolutně bez nápadu a v domácí lize to přinášelo bodové ztráty. Proto jsem chtěl, aby se Bayern soustředil na Bundesligu a započal nějakou vítěznou sérii. Pro mě bylo hlavní, aby Dortmund neobhájil. Gómezovy góly jsou pro mě stále větší a větší záhadou. Někdy si je pusť. Mně se jeho hra nelíbí a i kdyby jich dal za sezónu 100, nebude pro mě nikdy TOP útočník.

No a tomu španělskému finále se snad divit nemůžeš. To pro mě bylo jasně narýsované. Já bych si na to, že ve finále nebude Real a Barcelona, nevsadil ani korunu. Na to jsem je měl ze španělské ligy až příliš nakoukané, abych o nich pochyboval. Řídil jsem se tedy heslem, že raději nebudu očekávat větší úspěch, že mě Bayern a Chelsea mohou pouze příjemně překvapit. No a vida. Překvapili mě.

Reagovat
cristiano.K.

Co vlastně po Gomezovi chceš? Finále Real nebo Barca v konkurenci anglických klubů? To opravdu není žádná tutovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Fc Bayern se vrátí na trůn a bylo už na čase Poslední triumf z roku 2001 je hodně rezavej! Dokážeme to Musíme zapomenout na blamáž s Dortmundem a urvat nejcennější klenot 3:0 BAYERN

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 (Gomez 53´ - Drogba 45+´, Lampard (pen.) 76´)

Reagovat
M0rb1D4S

Ano, preview k zápasu Chelsea a takzvaná sešlost haters Chelsea.. Pomalu žádný fanoušek protivníka, čistě jen haters CFC.. A jako vždycky, typicky dementní příspěvky typu "Chelsea nemá šanci", "Chelsea dostane přes prdel", "Štěstí jim nevydrží donekonečna." .. Ach jo, že to ještě některé lidi neomrzelo, házet zbytečný hate na tým, který to prostě dotáhl dál než jejich.. Pořád se tady zapomíná, že Bayernu bude chybět v zadních řadách nejlepší stoper, pravý bek a DMF.. Navíc včera se objevili zprávy o problémech Schweinsteigera s kotníkem a 3 hráči netrénovali (Ribéry, Lahm, Gomez..)

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš tyvole?

Reagovat
smazaný uživatel

kde si to slyšel o těch hráčích že netrenovali a ten bastian sem četl někde taky

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu tě proč hate? Prostě je to nesympatický tým a okolnosti velí přát to Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

nesympatická Chelsea s rozpadlou obranou dostane výprask... děravý Čech v brance je toho zárukou

Bayern 4:0 Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Poor trolling

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jenom lidi, co si v životě nestoupli mezi tyče tohle můžou říct :D

Reagovat
Bayernista18

BAYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Losinho

1:1, Chelsea na penalty

Reagovat
madridfan

Dobře ty jak moc sem to Chelsea přál

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to nevyhraje Chelsea. Už Neapol je měla vyřadit, Benfica je přehrávala, zápasy s náma raději ani nekomentuju, takové štěstí prostě nemůžou mít pořád...Bayernu to přeju, tak snad to zvládnou. Tip 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Bayern to bude lehoučká práce Gómez tam šoupne Čechovi hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

3:0. Modráckej beton nebude mít proti Bayernu v Allianz Areně šanci. Gomez hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa teším ako Chelsea zavrie všetkým týmto haterom papule

Cmooon Blueees! Cmooon Chelsea!

Reagovat
smazaný uživatel

PEŤA TO VYCHYTÁ!!! A TORRES TO ROZHODNE

0:1 PRO CHELSEA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern tento zápas zvládne a vyhrá po presvedčivom výkone 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 Chelsea

Reagovat
Tuxedo

Pod Di matteom este neprehrali v pohároch a ani neprehrajú s Liv to bolo o tom ze dali zostavu aku dali ale sobotu to bude ine moj tip 1:2 alebo 1:3 a písat tu hovdiny ze Chelsea dostane 3-4 goly asi tazko ved ba nou campe v oslabeny dostala 2 .

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn dostala jen 2 na NC, to je uspech...pockat! Ja jsem tam u Cecha videl nejakeho Drogbu! A co tam delal? Prece branil ! Autobusaci v cele s ridicem Cechem to projedou 3-1.

Reagovat
Bayernista18

Zápas se bude odehrávat před vápnem těch modrejch betonářů, ale na Bayern beton neplatí. Zvládne to a vyhraje, ale nebude to nic jednoduchýho. Bude rozhodovat jedinej gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern : Chelsea 3:7

Reagovat
smazaný uživatel

Davids co si nafetovany?

Reagovat
tlaci

Bayern umí hrát velké zápasy. Tentokrát už se dočkají - 2:1 Robben, Gómez - Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

tip 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:3pr.

Reagovat
smazaný uživatel

zítra bude den jak víno, hokej a pak toto

Reagovat
madridcan

Je mi luto takych dobrych ludi ako je napriklad Miky Najprv prehra Česka a potom prehra Chelsea...dufam, ze tolke sklamanie vykryje

Reagovat
miky10

Reagovat
madridcan

Ja som spokojny a myslim, ze aj ty

Reagovat
smazaný uživatel

čekám překvapení

TIP 1:2 pro Chealsea

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
Neuro

nedejbože aby první gól dala Chelsea.. zbytek zápasu bych mohl prosrat na záchodě a o nic bych nepřišel protože by se jich 10 nasáčkovalo do vápna..

Reagovat
smazaný uživatel

Tip na sestavu chelsea - Čech - Bosingwa, Cahill, Luiz, Cole - Mikel, Lampard - Kalou, Mata, Torres - Drogba --- na papíře je tohle útočná sestava jak blázen, ale ve skutečnosti to může být úplně naopak. Ale jsem rád, že se Chelsea vrátila zpět k fotbalu jaký umí asi nejlépe. Tvrdá obrana a smrtíci kontr s obrovskou úspěšností.

Snad nenastoupí Sturridge. Essien je teď slabý, uvidíme jak se mu bude dařit v další sezóně, ještě bych ho neodepisoval. Bertrand na finále? To asi nebude RDM riskovat.

Největší slabina Bosingwa. Rychlostě by na Ribéryho měl mít, ale herně ne. Snad bude hrát hlavou a nebude to zbytečně honit dopředu.

Očekávám obětování Torrese na křídlo. Malouda je zraněný, ale i tak bych ho nedával.

Reagovat
smazaný uživatel

2000 vsazené na nás. Už se nemůžu dočkat, jak CFC půjde ke dnu.

Reagovat
Marosh16

Reagovat
smazaný uživatel

konec anti-fotbalu Bayern zničí Chelsea tip: 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

bayern vyhrá je to jednoznačné

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že sem taky nějákym dementům říkal, že bude Lahm napravo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten trenér (Di Matteo) vypadá jak UFO :DD

Reagovat
smazaný uživatel

tip eurofotbalu bezte do pi.ce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neboj jim ty tipy většinou nevýdou

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

přestantě tady všici fetovat že bayern vyhraje 3 nebo 4 -0 a myslím co tady píšou tak sou fanoušci united city arsenal liverpool atd. protože jenom závidí a neviděli ani jeden zápas bayernu v bundeslize

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern 3-5 pp Chelsea

Góly: Robben, Gomez, Ribery - Drogba, Lampard 2x, Torres, David Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne chcem vidieť každého hráča bojovať na hranici možností..ak do toho dajú všetko, tak verím že to dotiahnu k najúžasnejšiemu triumfu a príbehu novodobej Ligy Majstrov. A keď nie, tak stejne...BLUE IS THE COLOR!

Reagovat
fantomas

CFC!!!

Reagovat
blade115

Kvůli Spurs?

Reagovat
fantomas

Samozřejmě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

1) RDM

2) Gary

3) Fujky Bayern x Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea není žádná Anglie

Reagovat
fantomas

Reagovat
blade115

Reagovat
raduinho

Reagovat
-Carles-

Reagovat
fantomas

Reagovat
-Carles-

Fanúšik Arsenalu fandí tomu modrému pakašvilu...

Reagovat
blade115

Reagovat
fantomas

Však k tomu mám naprosto racionální důvody. A mimo jiné sem taky fanoušek anglickýho fotbalu (ale to je ten nejmín pádnej argument pro fandění CFC)..

Reagovat
homeles8

já jsem tak fandil Interu a AC v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 (Robben, Goméz, Robben - Drogba)

Reagovat
smazaný uživatel

v akej zostave si myslíte že nastúpi Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

je to už viacmenej aj jasné..podľa správ z tréningov.

Čech

Bosingwa Cahill Luiz Cole

Mikel Lampard

Kalou Mata Torres

Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

ešte vyšli správy, že na krídlo sa postaví Bertrand ale to by bol až veľký šok na finále LM

Reagovat
Manik...

Reagovat
Arbiter

Až tak hloupý nápad by to být nemusel...

Reagovat
blade115

Tak otazníky už jsou jen křídla, jinak to je víceméně dané...

Reagovat
smazaný uživatel

V brance autobus....

Reagovat
božský John

4:3

Reagovat
Manik...

Obrana Bayernu je nesehraná, oba stopeři mají red card, Drogba jim zavaří... 1:2 Ribéry, Drogba, 68. Lampard pen.... a v 90 po velkém tlaku Bayernu, z protiútoku dá na 1:3 Fernando Torres a všichni fanouškové Chelsei ho budou milovat

Reagovat
smazaný uživatel

Oba stopeři?

Reagovat
Manik...

a né? Oba by měli mít stopku za žluté . Aspon tak to říkal komentátor v zápase s Realem

Reagovat
smazaný uživatel

komentátor asi nevěděl, kdo hraje stopera

Reagovat
smazaný uživatel

Z komentáře během zápasu Bayern vs. Real jsem se třeba dozvěděl, že Granero je útočník. Což vyznívá docela vtipně, když snad za celou sezonu nedal gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Každý fanda pěkného fotbalu dnes bude fandit Bayernu!

Reagovat
godwood

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že sis oblíbil novou stránku

Reagovat
fantomas

Tak potom, co už nikde jinde chalkboardy nenajdeš.. byl sem donucen Guardianem.

Reagovat
smazaný uživatel

Stadión: Allianz Arena, Mnichov (neutrální půda)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo v horší den to být nemůže...kdo ví, v jakém stavu se dobelhám z hospody

Reagovat
olis

dufam ze vyhra bayern, chelsea celu LM hra futbal na grc, herec drogba nech ide do hollywodu a nech bayern ukaze chelsea ako sa ma hrat, vo finale mal byt neapol a nie tyto antifutbalisti

Reagovat
Agnar

Ty jsi toho včera vypil nějak moc ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to zvládnem a vyprovodíme ruskej klub z Bavorska!!

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=xpKOV-EaFj8

Chlapi toto video povinne pozrieť Mráz po zádech. GO GO CHELSEA!

Reagovat
smazaný uživatel

Za video.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to vyrovnaný, ale jako skalní fanda Bayernu si musím tipnout na výhru domácích - 3:1

Reagovat
Bayernista18

Co to je za nadpis? Stadión: Allianz Arena, Mnichov (neutrální půda) Neutrální půda?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem koukal

Reagovat
smazaný uživatel

ten co to dělal je dement

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
sejber

Prekrasne finale ktore nech dopadne akokolvek budem sa velmi smiat. Bud na vyplakanych ksichtoch v modrych dresoch ktory posrali svoju dalsiu pravdepodobne poslednu sancu na vytazstvo ligi majstrov. Alebo na hracoch tottenhamu ktory vybojovali ligu majstrov a vdaka uspchu nenavideneho klubu ju aj tak hrat nebudu

Reagovat
FUnk

stejne na tom nic nemeni, za vyhrala opetr chelsea diky kurevskemu stesti....

Reagovat
smazaný uživatel

3:4 bych poprosil, aby moji sympatáci z Bayernu nevyšli naprázdno...

(Gomez,Robben,Schweini - Drogba, Lampard,Luiz,Torres)

Reagovat
Langi

Chelsea

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea bez šance Bayern si nenechá vzít trofej ze svého stadionu

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Miguel19

100 pro výhru londýnské Chelsea

Reagovat
blade115

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Fantomasi já tě snad fakt začínám mít rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre mu tak!

Reagovat
smazaný uživatel

To sem ale nechtěl

Reagovat
Infi

Reagovat
fantomas

Až si tam Abra místo RDM dosadí nákýho dalšího jižanskýho šaška a prodá Garínka, tak zase hodně rychle přestaneš...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se tohle stane, tak asi hodně opadnou i moje sympatie k Chelsea. Už jenom proto si přeju dnešní výhru víc, než pro cokoliv jiného.

Reagovat
blade115

Pokud odejde Roberto (jako že už jsem se s tím smířil), tak podle mě s největší pravděpodobností přijde Blanc. Jediný potenciální jižanský šašek by byl Guardiola, jenže ten si chce dát tu avizovanou pauzu.

Reagovat
fantomas

To je fakt, tam má namále spíš LFC.

Reagovat
blade115

Tam zcela jasně vidím Rafu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MacekKlacek

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pravi fanusikovia Bayernu ...penaltovy rozuzlenie semifinale s Realom

http://www.youtube.com/watch?v=Hp6CO_VgUY8

Reagovat
smazaný uživatel

100

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Miguel19

Nehledě na to, že neumíš počítat

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Snad vyhraje Chelsea, aby Totthem nemohl hrál příští rok LM

Reagovat
smazaný uživatel

asi scumík

Reagovat
smazaný uživatel

Vite, co znamena u toho stadionu (neutralni puda)? To je, ze domaci nemaji vyhodu domaciho stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, rozhodně to neutrální půda není, i když tam budou platit jiné pravidla než u domácího zápasu Bayernu, zvlášť z pohledu fanoušků atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně s lískama je to tak, že to rozhodně nebude mít atmosféru domácího zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bayern má určitou výhodu, že nemusí nikam cestovat, a má podmínky jako by hrál doma (normální režim, vlastní šatna a tak), ale s lístky to rozhodně jako na domácím zápase nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca fandí Bayernu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Realista ...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hlavně pitomec.

Reagovat
smazaný uživatel

jejej, ono už to tady je.

Reagovat
stas87

tak alkohol tour zacina dnes o 17:15,dufam ze budem pit a oslavovat postup slovenska a vyhru bayernu,ak postupi cesko a vyhra chelsea pit budem na zal

nech vyhra ten lepsi a da do toho viacej nez ten druhy...

Reagovat
smazaný uživatel

Kámo, ty dneska budeš pít tak moc na žal.

Reagovat
stas87

aj to je mozne

Reagovat
smazaný uživatel

dnes postoupí česko a vyhraje Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

ide ti

Reagovat
smazaný uživatel

"Abramovich will not give Di Matteo the manager's job even if Chelsea win the Champions League" - ex-Chelsea star Bolo Zenden

tomu neverím

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím,že je to tady samej mimoň.Je mi tím pádem už teď jasný kolik bude večer brečet těchhle velkohubejch borečků co dělaj teďka z Chelsíků úplný blbečky.Takže frajírci a Bayern fans...nachystejte si na večer kapesníčky jo???

Reagovat
smazaný uživatel

ok budu si utirat slzy radosti

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Gomez, Drogba, Mata

Reagovat
Agnar

Tady je zase hnoje to vám řeknu.. a zvlášt těch co jejich kluby skončily na Blues ... tomu se říká zášt

Reagovat
smazaný uživatel

vy fanoušci Chelsea jste roztomilí jakmile někdo vašemu nesympatickému týmu nefandí už je za tím zášť, závist a podobné nesmysly.

Reagovat
blade115

Je třeba rozlišovat pojmy "nefandit" a "nenávidět". A druhá varianta snad nikomu není příjemná, jen je na každém, zda se s ní dokáže smířit nebo ne, protože to je boj s větrnými mlýny.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to souhlasím nenávist do sportu nepatří, a proto Chelsea jen nemám rád, ale za normálních okolností bych jim jako anglickému týmu fandil, ale vzhledem k té situaci se Spurs jim to nepřeju to by byla sviňárna na ně.

Reagovat
blade115

Tak od fanoušků Spurs se dá pochopit, že nám fandit nebudou, ale ostatní angličtí fans, kterým už stejně naše vítězství nemůže ublížit, ti by anglické vlajce fandit měli. Zvlášť, když se někteří prohlašujou za fanoušky Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by před několika týdny řekl, že bude finále bez španělské účasti...

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea by neměla hrát fotbal, radši by měla pomáhat na stavbě stavět betony

Reagovat
smazaný uživatel

Zasmiali sme sa

Reagovat
FUnk

tezit ropu.....

Reagovat
fajdax

Jaký debil dělal tu předpokládanou sestavu?

Reagovat
smazaný uživatel

Príde mi celkom jasná. Ako zo strany Bayernu, tak zo strany Chelsea.

Reagovat
Arbiter

no ze strany CFC to není tak úplně jisté...

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeme se jen dohadovat. Vše záleží na chlapcích na trávníku, ale to už všichni dobře víme. Jsem fanoušek Chelsea, ale ať vyhraje ten lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

"Byť outsiderom nie je zas tak zlé, pokiaľ veríte samy sebe." - Lampard

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 pro bayern - 14´ Ribery, 33´ Gomez, 72´ Gomez : 48´ Kalou

Reagovat
Ronaldo.com

dneska vyhrá 3:2 bayern. Jinak si myslim že dneska ČT4 za ten podvečero-večer(hokej a LM) překoná všechny historický rekordy co se sledovanosti týče

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokial bude môcť nastúpiť Cahill s Luizom tak Chelsea je pre mňa favoritom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sotuen

3:1

Reagovat
penepi

Pri tomto hokeji som si až včera uvedomil, že ke "nejaké" finále LM. Teraz som svojim spôsobom aj trochu rád, že Real nepostúpil, lebo takto sa vysrať na finále by bolo neúctivé. Doprajem to Chelsea dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mně to vyšlo krásně - po páté hodině hokej, a večer fotbal (i když mně tohle finále zas až tak nebere, když nepostoupila Barcelona). Na to druhé semifinále MS koukat nebudu.

Reagovat
penepi

Tak ale hokej skončí tak o 20:00. A keď som videl čo bolo po Kanade, tak teraz to bude veľmi dlhé zapíjanie postupu alebo prehry. Rátal som, že doma si stihnem pozrieť druhý polčas, ale zdá sa mi to teraz nereálne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zapíjej hokej při fotbale, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám horší problémy, v pondělí mám státnice, tak přemýšlím, jestli koukat na fotbal, nebo se učit.

Reagovat
penepi

Hm, tak s týmto ti nepomôžem, nechcem sa ti do toho starať. Ale myslím, že 3 hodinky venované finále LM ťa nezabijú.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale ten hokej předtím, a rázem to máš skoro o tři hodiny víc. Uvidim, jak na tom budu s učením.

Reagovat
Marosh16

Fanúšikovia Bayernu, kto kope penalty za Bayern? Robben ci Ribery???

Reagovat
Bayern +

Robben.

Reagovat
Marosh16

dik

Reagovat
Godwinson

Doufám, že se ta stará garda Chelsea hecne a konečně to vyhraje.

Reagovat
blade115

Prd, ty musíš zaujmout svůj tradiční negativní postoj.

Reagovat
Arbiter

takticky mění strategii

Reagovat
Bayern +

Dahoam g´winna ist am schönsten! FC Bayern!

Reagovat
smazaný uživatel

neutrální je to v tom, že když je kapacita např. 60 000 tak jde 27000 lístků pro fans CFC a 27000 pro FCB fans, zbytek sponzorům atd

Reagovat
terry

Už je to tak sice několik let, ale hrát finále Ligy mistrů v sobotu prostě nemá to svoje kouzlo. Nehledě na to, že to je prostě sobota večer.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj kluci, dejte mu prosím lajk, je hrozně škaredej a zrovna mu umřel pes tak je na tom psychicky špatně. Já se mu snažím zvednout sebevědomí tím, že bude mít nejvíc lajků ze všech kluků. Díky http://www.facebook.com/photo.php?fbid=380715458632680

Reagovat
FC Porto FC

CHELSEA Let's goooooooooooooooo !!!

Reagovat
GEGE

Podme Bayer pro usaty pohat

Reagovat
Kenneth

Leverkusen dneska nehraje.

Reagovat
GEGE

Tak to dopadá když píšu po ranu s kocovinou přes mobil.BAYERN

Reagovat
smazaný uživatel

Jste bez šance - určitě vyhrajeme!!!

Nechci vidět v příští sezoně chelsea, to radši ten tottenham.

Bayern Meister

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro výhru Bayernu a Spurs v lize mistrů.

Reagovat
smazaný uživatel

199.

Reagovat
GeneralGoat
Reagovat
cristiano.K.

3:2. Hlavně at padá hodně golů. Přeji více Bayernu. Přeji také hodně Drogbovi, je to sice zmetek,ale jeden z nejlepších útočníků poslední dekády a tyhle zápasy miluje. Pro sázkaře doporučuji vsadit,že dá gol.

Reagovat
Manik...

Ten kurz je ubohost

Reagovat
Infi

Pojďme Bayern, ačkoliv nechci vidět Robbena jak zvedá trofej, tak celkově Bayern sympatiemi Chelsea válcuje.

Tip 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:2 Bayern

Reagovat
Arbiter

Nažhavený jak cyp, nemůžu se dočkat!!! Musíme, prostě a jednoduše MUSÍME! C'MON YOU CHELS

Que sere sera,

What ever will be, will be,

We are now in Germay,

Que sera sera!!!

Reagovat
Arbiter

Chelsea ready to gamble on Ryan Bertrand in final with Bayern Munich:

http://www.guardian.co.uk/football/2012/may/18/chelsea-ryan-bertrand-bayern-munich-champions-league

Reagovat
Shevchenko

Krásná fotka.

Reagovat
Pinturicchio

Tak pome, Bayern, pro Tottenham ( Ale jsem v pokušení vsadit na CFC )

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za takovej kurz by to temer kazdej sazkar mel zkusit, sance 5:1 je opravdu prestrelena.

Reagovat
Pinturicchio

Je to mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

According to the Mirror, the Guardian and the Sun Ryan Bertrand will start as a left winger.

Reagovat
fantomas

Jj, už odvčerejška se o tom spekuluje.

Reagovat
Arbiter

Ale jen na základě toho, že tam Ryan odehrál půlku zápasu proti B'burnu a proto, že RDM řekl, že chce myslet v taktice na všechno. Moc šancí tomu nedávám...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale nebol by to zlý ťah..Bertrand nikdy nesklamal zatiaľ :) .. no aj tak by mi to prišlo nefér voči Torresovi..najmä po góle proti Barcelone a hattricku..Torres to na krídle zvládne

Reagovat
Arbiter

šak máme dvě křídla

Reagovat
smazaný uživatel

by si tam dal Sturridga s jeho bránením?

Reagovat
Arbiter

tys to asi nepochopil- v sestavě u RDM je místo pro dvě křídla, z toho jedno křídlo by vyžral Ryan, takže by zbylo jedno místo pro Torrese

Reagovat
smazaný uživatel

ajo :D tak takto by som to bral :) ja rátal s Kalouom že je to istota do základu..pod RdM docela hraje

Reagovat
Yanek

Komentářů teda zatím moc není na zdejší poměry...

Reagovat
C-M@ster

Bayern u nás nemá tolik fanoušků

Reagovat
Al Capone

Přiznejte se, koho taky tento mač zajímá mnohem více než hokej

Reagovat
smazaný uživatel

Přiznejte se, kdo ještě z tohohle hokeje neviděl ani sekundu a je mu úplně ukradenej...

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zatim videl poslednich 10 minut treti tretiny proti Svedum jinak nic. Ale zapnul sem to v pravej cas videl sem gol na 4:3 a zas to vypnul.

Reagovat
herbage

Reagovat
Bayern +

Jááá!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, nó... Fotbal je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mňa

Reagovat
smazaný uživatel

víc fandím bayernu než našim

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

To je fuk, skončí hokej a začne fotbal

Reagovat
Bayern +

Proti tomuto zapasu je dnesny hokej pre mna na sledovanie asi tak zaujimavy, ako kedysi na ulici s tenisovou loptickou.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to mám přesně obráceně, fotbal mně dneska až tak nebere, na hokej ale určitě budu koukat.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filipow

No mě je hokej u prdele, ale když jsou ve finále Bayern a Chelsea tady, tak taky to nemá pro mne ten náboj, jako by tam byla Barca. Ovšem , už kvůli tomu, že chci aby Spurs se dostali do LM tak budu fandit Bayernu!

Reagovat
smazaný uživatel

Jěštěže mám maturitu. Nemám komu fandit takže to asi vyhraje učení.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nefandím ani jednomu týmu, takže vyhraje zkouškový.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem na tom podobně, v pondělí státnice.

Reagovat
Bayern +

Taktiez som sa cez zapas Slovensko - Kanada venova platobnym nastrojom medzinarodneho platobneho styku a zahranicnemu obchodu...

Reagovat
smazaný uživatel

Schweinsteiger je nebo není defenzivní záložník

Reagovat
Bayern +

Podobne ako Carrick, Busquets. Je aj nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

Holding MF.

Reagovat
Didier Drogba

C´mon Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Stadión: Allianz Arena, Mnichov (neutrální půda) - neutrální půda?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

lístky jsou 50:50, takže ano

Reagovat
Arbiter

Navic si Bayern nr,uye diktovat, jak bude vypadat travni

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdit, že Allianz aréna je pro Bayern neutrální půda je naprostá kravina. Nebo snad není pro Bayern výhoda, že hraje doma? Je a proto se to všude uvádí, ale proč když to je neutrální půda?

Reagovat
smazaný uživatel

akože Benfica bola pre Chelsea ťažšou prekážkou ako Neapol, ktorý bol v súčte oboch zápasov lepší ako Chelsea ?

Reagovat
Sarlin

Pokud Chelsea vyhraje, tak příští rok nejde Tottenham do LM? Je to pravidlo někde rozepsané?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dneska vyhra futbal (bayern) proti betonu (chelsea),,vidim tu vysledky 3:7,3:5 a podobne,,kto by tam preboha daval goly ,,,to ze torres dal minule nejaky nahodny a simulantovi drogbovi sa obcas nieco podari,,,som sklamany iba ztoho ze som chcel vidiet zapas bayern-barcelona ale futbalovy boh ma zmysel pre humor a nejakym sposobom sa tam dostala chelsea,,,

Reagovat
smazaný uživatel

trapko

Reagovat
smazaný uživatel

Momodou autobus je uz pripraveny?

Reagovat
smazaný uživatel

au

Reagovat
smazaný uživatel

BAYERN!!!BAYERN!!!BAYEEEEEEEEEEEERN!!!Mia san mia!

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou sportovní postavičky ti dva vpravo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

A všichni tři byli fotbalově lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

NE OCEKAVAM MOC BRANEK , BUDE SE PRODULZOVAT, POMALO STEJNI SCENARZ JAKO NA NOUKAMP VINIKAJCI P. CECH...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
oddy

na tom obrázku je nejvtipnější střelba barcy před pokutovým územím

Reagovat
smazaný uživatel

tak sem si vsadil 5litrů na Chelsea,krásný to kurz, ještě když Chelsea úplně s přehledem vyhraje...

Reagovat
smazaný uživatel

FC BAYERN HVĚZDA SEVERU!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

kaktus 5 litrov coho si vsadil?tesco limonady?

Reagovat
smazaný uživatel

tesco limonadu bych vsadil na Bayern,k ničemu jinému není dobrá....

Reagovat
smazaný uživatel

videl si ako sa hraje futbal?,,,bayern a real to predviedli,,,chelsea moze tlacit akurat tak do gatí,,,

ved to nie je futbal co predvadzaju,,,to je antifutbal,,,ja na vasich miestach fanusikov chelsea by som radsej zaliezol niekam s tym vasim futbalom,,,chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

ty Chytráku...a dival ses třeba na zápasy Bayernu v lize...a co třeba DFB Pokal...to si asi neviděl...tak pak začni kázat jak se hraje fotbal...chtěl bych vidět ne tvúj Bayern proti Barce, jak by hrál krásný útočný fotbal dostal by latu a finále by tak viděl maximálně v TV

Reagovat
smazaný uživatel

vo finale mali byt bayern a barca,,co tu vytahujes nejaky DFB pokal,,,bayern sa setrili na ligu majstrov,,,pozri kde skoncila chelsea 6 v lige,,,pekne za newcastlom,,,to je uz skoro stred tabulky,,,tak co tu vytahujes bayern ,,tak real to nandal barce doma,,,bayern to nandal realu,,o akej late hovoris?beries prasky nejake?

Reagovat
Miguel19

Ty si fanda Barcy, Benficy nebo Neapole?

Reagovat
oddy

no opírat se o to že bayern se šetřil na finále LM a pak říkat něco o umístění chelsea je nanejvýš usměvný

Reagovat
smazaný uživatel

ja prášky nepotřebuju,ale ty bys je potřeboval, nebo si zajdi za Ribérym a ten ti dá facku....jinak Chelsea skončila sice 6. ale vyhrala už pohár a dneska vyhraje druhý...

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrat nad chudakmi z liverpolu na to by som sa s tym velmi nechvalil,,,ty skoncili 8mi,,,

vyhrat nejaky bezvyznamny pohar ktory ostatny vypustili,,ako cena utechy je to dobre pre chelsea,,,

vidis pohar uz mate,,,

Reagovat
smazaný uživatel

FA CUP je bezvýznamný pohár??? víš vůbec něco o historii toho poháru?? a Jak můžeš vůbec napsat,že Bayern vypustil DVB Pokal, když hrál v plné sestavě...máš v tom bordel,nebo spíš máš v hlavě ten bordel....radeji už nic nepřispívej

Reagovat
Agnar

Co bereš za zboží? doporučoval bych se na ten fet chvíli vyprdnot, nebo špatně dopadneš ty pubertáčku jeden..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jseš tak trapnej... nedokážeš ocenit kvalitní výkon defenzivy... byl to heroicky takticky zvládnutý výkon... naprosto s tebou souhlasím je to hnus ... měl by být pravidlo že může být maximálně 8 bránících hráčů víc ne :-D :-D :-D

Reagovat
smazaný uživatel

FCB!!!

Reagovat
smazaný uživatel

pokaslali to vasi,,,,mali ten modry bordel vyradit,,,,

Reagovat
smazaný uživatel

ty debile víš co vůbec znaména FCB???

Reagovat
smazaný uživatel

FC bayern ale moze to znamenat aj FC barcelona,,,tu sa to miesa vselijako,,,,

Reagovat
smazaný uživatel

a debil je ten kto na teba pozera rano v zrkadle,,,

Reagovat
smazaný uživatel

a debil je ten kto na teba pozera rano v zrkadle,,,

Reagovat
smazaný uživatel

aha takže článek je o Bayernu a Chelsea a FCB tady znamená tady Barcelona...ja s tebe vážně nemůžu...

Reagovat
smazaný uživatel

To se člověk nemůže radovat ze záchrany Baníku?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

tak keď si to nenapísal celé, FCB pyčo, tak to ľudí zmiatlo

Reagovat
smazaný uživatel

ak si vsimnes miesaju sa po forach rozny fanusikovia,,,riesi sa liverpol a manchester a je tam fanusik arsenalu atd,,neries,,,preco si neni objektivny,,,ak budu hrat chelsea pekny fotbal a vyhraju poviem dolu klobuk,ale ruku na srdce to co predviedli proti barce bol hnus,,,uznaj to,,,podla teba to bol pekny fotbal zo strany chelsea?na toto odpovedz

Reagovat
smazaný uživatel

neříkam,že to byl krásný fotbal proti Barce, ale nevěřím, že kdyby tam hrál Bayern,tak by to bylo o něčem jiném....Bohužel na Barcu to ani jinak asi nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Real isli na to inac,,ak si pozeral el clasico,,,nebetonovali,,,ale hrali ofenzivny futbal,,,

Reagovat
smazaný uživatel

no to se mu povedl jeden zápas s 10...nevím ale zrovna Real nemá dobrou zkušenost s Barcou v posledních tak 3 sezonach...

Reagovat
smazaný uživatel

Mia san mia

Reagovat
smazaný uživatel

co to vlastně znamená? Všude to vidím

Reagovat
smazaný uživatel

Bavorsky "Wir sind wir" (My jsme my)

...a tak nějak to symbolizuje sebevědomí, odhodlání a ctižádost Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

thx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

300. pre vyhru slovenska a bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Snad naopak.

Reagovat
Bayern +

* ok, pre vyhru Bayernu a Slovenska.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea fanusikovia budte objektivny,,,nejaky leicaster a liverpol porazite,,,aj ked liverpol bol dobry tym kym to kenny nedo.ebal ,,ale bayern je trocha ine kafe,,,kurnik to vobec ste neni objektivny ani trocha?

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

jakože Bayern je neporazitelný??? Dortmund by mohl vyprávět...

Reagovat
smazaný uživatel

vytahujes prveho v lige,,,kde skoncili dortmund v LM marseile-dortmund 3:0 ,,,dortmund -marseile 2:3 ,,,bayern -marseile 2:0 ,,marseile -bayern 0:2,,co tu riesime,,?

dortmund v LM vyhori jak fakla,,,

Reagovat
smazaný uživatel

zdržím se už komentáře,ptž to bych už dostal asi BAN

Reagovat
smazaný uživatel

Na Barcelonu coz je nejlepsi klub sveta sem daval Chelsea opravdu minimalni sance a vida presto pres ni presli(je uplne nepodstatny jak) tak proc by nekdo mel predem vzdavat boj s Bayernem ?

Bayern je silny muzstvo , ale stojim si zatim ze Barcelona je lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

mozna bola volakedy,,,teraz nie je ani v trojke najsilnejsich tymov,,,

Reagovat
Didier Drogba

Vy máte v Horních Uhrách připojení k internetu?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem,,ty si odtial tak co sa mna pytas,,,

Reagovat
smazaný uživatel

CFC

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 Mata

nech tu niektorých aj rozdrapí...

Reagovat
smazaný uživatel

O.G.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca fandí Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi jejich tiskový mluvčí?

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k tomu, že Rummenigge má dobré vztahy s vedením Barcy, tak je to víc než pravděpodobné

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že to bude individuální, resp. dá se očekávat, že někteří Španělé budou mít z repre blízko k Torresovi a Matovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za přiblblou otázku?

Jistěže jsem.

Reagovat
herbage

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

ty si tak blbec

Reagovat
smazaný uživatel

Kopírko

Reagovat
smazaný uživatel

FC Bayern Mnichov král fotbalové Evropy 2012

Reagovat
božský John

OT: Honza Bárta

Reagovat
C0br

Škoda. Kreuziger zase rád, že to vůbec uvisel.

Reagovat
smazaný uživatel

Top 10 bude .

Reagovat
C0br

Už by mohl udělat něco víc než top 10.

Reagovat
smazaný uživatel

přál bych si, aby dneska večer všichni hateři CFC zklapli a čuměli na Lamparda jak zvedá trofej pro vítěze LM...

Reagovat
fajdax

Reagovat
fajdax

oprava: na Terryho :) trofej si zvedne on(dostal povolení)

Reagovat
smazaný uživatel

modry dnes odcestuju spat do londyna s dlhymi nosmi,,,najdlhsi nos bude mat simulant drogba

Reagovat
smazaný uživatel

takisto dlhe nosy narastu fanusikom modreho autobusu,,,

Reagovat
smazaný uživatel

tak nevim kolik by to mohlo byt ale zkusim vyhru po prodl. chelsea 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

tym na cele z ruskym rychlozbohatlikom,,,financovany z pofidernych zdrojov,,,vsetko do jedneho vreca M.city,chelsea,PSG este k tomu za tie peniaze produkuju antifotbal,,,ale hlavne ze čvarga privrzencov sa vzdy najde,,,

Reagovat
Agnar

Ty jsi chlastal krabičák někde na šarišském pomezí ty játro ne? :

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to vidím na nejhnusnější finále všech dob

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tu zas - jako když byl ve finále Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Na Inter jsem se docela těšil, na Cheslea ani náhodou, pro mě je to nejodpornější tým...

Reagovat
Arbiter

Půl hodiny do soupisek!!!! Nemůžu se dočkat!!!

Reagovat
Godwinson

Už by to chtělo, potřebuju si vytvořit tým. :(

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Godwinson

Ve fantasy přeci, chci něco vyhrát :)

Reagovat
smazaný uživatel

Cetls ten report od vitasrpa na Bayern? Pro kterou by ses rozhodl variantu s tim rozestavenim? Klasiku nebo ten prvni? Jo a nejak jsem necetl ty zpravy o sestavach v poslednich dnech, myslis, ze ten Bertrand na LW je fakt realny?

Reagovat
Arbiter

Já bych si asi vybral 4-2-3-1, páč v 4-3-3 jsme děsně nekreativní. A Bertrand? Moc nevěřím, tipuju to spíš na výmysl novin na základě toho, že Ryan odehrál půlku zápasu proti B'burnu právě na křídle a prohlášení RDM, že má v hlavě všechny taktické varianty. A hodně věřím v nástup Torrese v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Cekam: Cech - Bosingwa, Cahill, Luiz, Cole - Lampard, Essien - Sturridge, Mata, Kalou - Drogba. Za chvilicku tady bude sestava, tak jsem zvedav kolik tipnu spravne.

Reagovat
Arbiter

Esse vážně nečekám, dostane přednost Mikel. A možná je to přece jen dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Tezko rict, podle me si RDM vybere zkusenejsiho Essiena.

Reagovat
Arbiter

Proti Barce Mikel, ale ve finále Ess? Nevím, nevím

Reagovat
Godwinson

Až na Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

No ja ho tam nechci, pulroku me sere, ale koho? Torrese? To bychom pak nemeli zolika na lavicce. To spis bych dal Kaloua napravo a Bertranda nalevo.

Reagovat
Godwinson

Jj, to by bylo ideální, Bertrand.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw hrajem dneska v novych dresech? FairCop hazel na foru ty letosni, ze se prodavaj s logem LM:

Reagovat
Arbiter

já vím, nevím, v jakých dresech budem, možná to zkus rozluštit z této fotky http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/149324_10150902819537259_86037497258_9670870_1403381278_n.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

To budou podle me opravdu ty co jsme meli tuto sezonu

Reagovat
Arbiter

no je tam nějak málo bílé

Reagovat
spider_8

Určo budem hrát v nových. Při minulým finále LM jsme taky hráli.

Reagovat
spider_8

A sakra, chtěl jsem je vidět. Třeba chceme jen zmást bavory. Budou překvapený až neuvidí bílej proužek na ramenou

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

9,808 - Number of Bayern Munich fans who have Googled who Ryan Bertrand is this afternoon. Wikipedia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Reagovat
Bayern +

Snad zhori.

Reagovat
smazaný uživatel

fans Bayernz ?..

Reagovat
Arbiter

Zatím se mu to nestalo ani jednou, když nastoupil, nemyslím si, že je to pravděpodobné

Reagovat
blade115

Není to tak nepravděpodobné, protože ligové zápasy a finále LM je úplně něco jiného. Ale já mu věřím. Stejně nebude tolik vidět, myslím, že bude nasazen na zdvojení Robbena. Jen jsem teda zvědav, co bude napravo vyvádět Ribéry, aby si tam z Bosingwy nedělal prdel...

Reagovat
Bayern +

Vsak ok, ja proti nemu nic nemam. Akurat je to znamenie, co idete zasa predvadzat. Sa az divim, ze prave "kridlo" nie je Ferreira alebo Hutchinson.

V podstate, je to jedno, na Camp Nou bol stejne najlepsi LB Drogba.

Reagovat
blade115

Pravá lajna Bosingwa - Ferreira... Tak to bych se smál ještě po Euru...

Reagovat
Bayern +

Pokial im zadas beton, tak budu platnejsi nez keby tam bol Sturridge.

Reagovat
blade115

Ty asi nevíš, kdo je Bosingwa, že ne?

Reagovat
Bayern +

Asi viem, kto je Sturridge a je jasne, ze ked ordinujes cisty beton, tak dvojica pravej lajny Bosingwa Ferreira bude platnejsia, nez keby miesto jedneho tam mal byt Sturridge.

A tiez viem, kto je Bosingwa a videl som to jasne na Camp Nou, betonovat vedia i hrotaci, nemam pochyb o Bosingwovi.

Reagovat
Arbiter

já docela jo

Reagovat
blade115

Takže ho neznáš... Bosingwa je totiž poděs, z kterého si pravidelně dělají levý záložníci/křídla prdel několikrát za zápas, dopředu je jeho přínos minimální, dává nepřesné centry, zápasy má většinou na háku a je schopen po vlastní chybě jen vyklusávat... No a Ferreira je dost náladový, ale vzhledem ke svému věku a nerozehranosti by ta pravá strana byl totální průchoďák. Nene, Kalou je napravo nejlepší varianta a být Essien v lepším rozpoložení, volal bych po jeho nasazení místo Bosingwy na pravého beka.

Reagovat
Bayern +

A preto je statisticky druhy najlepsi centrujuci bek v PL.

A Bosingwa uz niekolko velmi dolezitych zapasov v tejto sezone (a uspesne pre CFC) odohral. Nezastavam ho, mozno ak budete hrat vyrovnanu partiu a utocit, tak moze zhoriet, ovsem ak mienite branit, tak o nom nepochybujem.

Reagovat
blade115

No jo, bůhví jak je ta statistiky věrohodná... Nebo jsem potom asi celý ten rok sledoval jinou Chelsea... A v autobuse bych s ním taky problém neměl, ovšem kdekoliv jinde než na pravém beku. Paradoxně tam hraje úplně nejhůř, kdežto nalevo dokázal před třemi lety vymazat Messiho a letos na stoperu taky nebyl marný.

Reagovat
Arbiter

Ta statistika je podle mě kec nebo vtip od OptaJoke. Nejlépe centrující pravý bek je Ivanović

Reagovat
smazaný uživatel

*u

Reagovat
Arbiter

Team: Cech; Bos, Cahill, D Luiz, Cole; Mik, Lamps (c); Kal, Mata, Bertrand; Drog

TAK TO MĚ POSER

Reagovat
Godwinson

Nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s Mikelem jsi mel pravdu, snad bude jisty. Bertrand, ty vole fakt tam je, jsem neskutecne zvedavy dnes na neho Takze to vypada na klasiku pod RDM 4-3-2-1 ?

Reagovat
Arbiter

Jj, vypadá

Reagovat
smazaný uživatel

No nic tak ja mizim pryc, tak at to dneska dobre dopadne - pohar na Stamford Bridge a vyrazeni slepic z LM

Reagovat
smazaný uživatel

Bertrand tam je hlavně z toho důvodu asi aby zdvojoval (ztrojoval) Robbena což by Torres tak dokonale nezvdádl

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Malouda je na lavicce. Se asi uzdravil.

Reagovat
blade115

Mně to bylo jasný už od odpoledne, kdy poprvé vyšla ta informace o Ryanovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Team: Cech; Bos, Cahill, D Luiz, Cole; Mik, Lamps (c); Kal, Mata, Bertrand; Drog.

Reagovat
Arbiter

1 - Ryan Bertrand is the first player to make his Champions League debut in the final (CL era). Baptism.

Reagovat
icka

Reagovat
Liveral

Neuer, Boateng, Lahm, Contento, Ribery, Robben, Schweinsteiger, Kroos, Tymoschchuk, Muller, Gomez.

Reagovat
herbage

hm, lepší by byli Rafinha s van Buytenem, ale což

Reagovat
Liveral

To asi jó no, ale oni všichni ty hráči strašně dlouho pořádně nehráli. Tymo a Contento se asi jevili líp v tréninku..

Reagovat
smazaný uživatel

van Buyten by asi ještě nezvládl celý zápas - byl by to risk (ikdyž Chelsea riskuje zase s Luizem, tak by to vyšlo nastejno...)

Reagovat
smazaný uživatel

Bertrand?? TO je konec! Takovou nulu tam dají do zálohy. TO snad není pravda!! Co je to za nounejma!!! Proboha. Na lávce mají Sturridge, Torresa, Essiena a oni tam strčí nějakou nulu.

Reagovat
smazaný uživatel

...takže dneska dá gól

Reagovat
spider_8

Je možný, že tu po zápase budeš za idiota

Reagovat
Arbiter

a ty jsi trololo...

Reagovat
fajdax

ty šašku viděl si toho kluka někdy hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

ne! a proto mě to štve

Reagovat
REPLIKATOR

Dobře ti tak!

Reagovat
C-M@ster

Ted jeste vyhraje Bayern a muzu se jit obesit.

Reagovat
smazaný uživatel

Bertrandova wikipedia :

"Bertrand made his European debut in the 2012 UEFA Champions League Final against Bayern Munich on 19 May, playing left-midfield.[19] Bertrand marked the occasion by scoring the opener in a 2-0 victory for Chelsea." ...

Reagovat
smazaný uživatel

uz to zmazali.. sakra

Reagovat
spider_8

Má Bayern někoho, kdo může naskočit z lávky a trochu to rozhýbat?

Reagovat
smazaný uživatel

Van Buyten

Reagovat
spider_8

Tak už před zápasem máme jednu výhodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží na tom, jestli nastoupí Muller. Taky tam je Olič, ale ten je nevýrazný

Reagovat
spider_8

Muller v základu, takže tam nevidim nikoho, kdo by dokázal změnit průběh. To se může hodit, zvlášť pokud bude prodloužení.

Reagovat
Liveral

Subs: Butt, van Buyten, Rafinha, Usami, Pranjic, Petersen, Olic. .. Minimálně Olič určitě, Petersen asi taky

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych radši v základě Rafinhu než Contenta

Reagovat
smazaný uživatel

ale snad to Diego zvládne

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Gomez, Gomez, Ribbery, Robben - Drogba, Lampard

Reagovat
Wat

Snad si alespoň ten fotbal užiju.

Reagovat
C-M@ster

Komu fandíš, Watičko?

Reagovat
Yanek

Tak ještě Bayern a dnešek je komplet.

Reagovat
Honza Matoušek

Na jednom křídle obránce a na druhém Kalou. Už z toho je jasný, že Chelsea prostě bránit přijela...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Však co taky jinýho, když na útočný fotbal nemáme hráče?...

Reagovat
smazaný uživatel

Kalou je totální tragéd. Co on nedá to je k zamyšlení.

Reagovat
smazaný uživatel

Základní sestava Chelsea je nedůstojná. Není hodna Finále Ligy Mistrů. S takovou sestavou by neporazili ani Příbram.

Reagovat
Mercury

Ale Spartu jo.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

3-0 Robben, Gomez, Gomez

Reagovat
smazaný uživatel

nevite jestli to bude ct4 vysilat online? dekuji

Reagovat
minoLFC

prajem Gomezovi hatrick, najsympatickejší hráč v Bayerne

Reagovat
vitasrp

Come on Chelsea!!

Reagovat
Arbiter

čekals Ryana?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
REPLIKATOR

Jsem zvědavej, co předvede Bertrand v záloze.

Reagovat
Bayern +

FC Bayern Műnchen !!! MIA SAN MIA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 po prodloužení

Reagovat
smazaný uživatel

Pája Nedvěd

Reagovat
fajdax

ani ne 500 komentů.....bída

Reagovat
Arbiter

hokej...

Reagovat
smazaný uživatel

bramovič je ženatý?

Reagovat
Arbiter

rozvedený

Reagovat
smazaný uživatel

Kto sedel pri ňom? Nejaka pekná blondka tam bola. Som myslel, že jeho žena

Reagovat
Arbiter

Asi přítelkyně/milenka

Reagovat
minoLFC

ta na sobotu?

Reagovat
smazaný uživatel

spoločníčka

Reagovat
smazaný uživatel

*abramovič

Reagovat
blade115

Tak je to tady... Ještě jednou a naposled.

COME ON YOU CHELS !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ať se na to dá koukat

Reagovat
smazaný uživatel

to je dilema Bloodzeed nebo risknout Čt4.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo komentuje Neville? Zas bude okato fandiť Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Bertranda beru jako (nutno říct, že poměrně bláznivý) pokus Di Mattea o setrvání na lavce.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tohle bylo žluté od Colea.

Reagovat
Manik...

Co tam dělá ten Bertrand, to snad nemyslí vážně

Reagovat
-Carles-

500. pre SLOVENSKO a Bayern

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
m.sali

tak Bastian není rovna defenzivní záložník

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když hrají střeďáci Švajny . Kroos, tak skoro jo.

Reagovat
m.sali

no tak píš bych řek, že z těch dvou má defenzivnější úkoly ... ale rozhodně tam nebude jenom na odebírání míčů soupeři

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť Bosák neřekl, že je tam jen od odebírání míčů soupeři ...

Reagovat
Arbiter

Aha, takže Ryan se za odchovance nepovažuje, aaaaha Čapku, Čapku

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák ...

Reagovat
Arbiter

Má omluva

Reagovat
smazaný uživatel

tak on přišel někdy v 16 do Chelsea ne?? tomu bych moc neříkal odchovanec

Reagovat
Arbiter

tak to pak není ani Terry... Ryan odchovanec je...

Reagovat
smazaný uživatel

Drogbič teď padat taky nemusel.

Reagovat
Pinturicchio

Ahoj, Jiri, přihlásís se k té sázce nebo jsi obyčejný srab?

Reagovat
smazaný uživatel

panenko .... prosímtě, mírni se s těma výrazama.

Připomeň mi, co jsem prohrál.

Reagovat
Pinturicchio

Já ti o tom píšu už asi po 120-té, nereaguješ na to, myslel jsem, že jsi srab a prostě to ignoruješ. Pokud sis toho opravdu nevšiml, omlouvám se za ten výraz. Vsadili jsme se, že Arsenal skončí do třetího místa v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

o co?

Reagovat
Pinturicchio

Bylo to o nick, na dva nebo tři týdny, to si nejsem jistý a dám ti vybrat.

Reagovat
smazaný uživatel

2. Napiš mi ho hned. Ať mám do Eura klid.

Reagovat
Pinturicchio

Chceš to sem? OK. Jiri - fcb ♥ Pinturicchio ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

průser - moc znaků.

Reagovat
Arbiter

zruš mezery

Reagovat
Pinturicchio

Zkus Jiri-fcb♥Pinturicchio♥

Reagovat
smazaný uživatel

moc

navrhuju zkrátit na Pintu, popřípadě Pintua, popř. Pinta

Reagovat
Pinturicchio

Ok, tak dej Jiri - Fcb ♥ Pintu ♥

Reagovat
smazaný uživatel

A já to mám dokdy?

Reagovat
Pinturicchio

My jsme říkali tuším na tři týdny, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

2, ale nevím, kdy to začalo platit

Reagovat
Pinturicchio

Emaily jsou ze 13.5., tak asi od tohodle data

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě týden

Reagovat
Pinturicchio

Jen tu zprávu hezky zvěstuj celému EF, tahle nevyvratitelná pravda se musí dostat mezi širokou veřejnost.

Reagovat
smazaný uživatel

na EF spí. Ještě mi nepřišel mail.

Reagovat
Pinturicchio

OK, hlavní je, že už o tom víš a že ses k tomu přihlásil. ( )

Reagovat
smazaný uživatel

no sorry ...

Reagovat
Pinturicchio

Ted nevím, jak je tohle "no sorry" myšleno, pokud upřímně, tak se omlouvat nemusíš, ... pokud je to "no sorry" = no dovol, tak to opravdu vypadalo, že to ignoruješ.

Reagovat
smazaný uživatel

je to srab

Reagovat
m.sali

ty krávo, copa to má ten kalou na palici

Reagovat
Maresma

Kalouovi vlasy.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím žádná hitparáda

Reagovat
Arbiter

překvápko...

Reagovat
smazaný uživatel

takže to nemůžu napsat, nebo co má znamenat ten dotčený smajlík?

Reagovat
Arbiter

dneska je sobota

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

PETR

Reagovat
m.sali

jako Králík

Reagovat
madridcan

Neviem, aky zazrak by sa musel stat, aby Chelsea vyhrala. To je uplny otras co hraju. Na druhej strane maju vyhodu, ze Bayern to nejak nechce potrestat...

Reagovat
Tomekcz

staci kdyz vydrzi do penalt a pak maj sanci

Reagovat
smazaný uživatel

dá se ten zápas sledovAT PŘES INTERNET NA ČT4?

Reagovat
smazaný uživatel

da

Reagovat
smazaný uživatel

a pošleš odkaz pls?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tyčku bychom měli. Ještě čekám od Bavorů minimálně jedno břevno.

Reagovat
Mercury

Jako chápu samozřejmě důležitost utkání, taktiku a soustředění se na defenzívu, ale ten fotbal co produkuje Chelsea mě k smrti nudí. Tomu bych fandit asi nedokázal. A není to jen o tom, že je to finále - podobným stylem přešli přes Benficu, Neapol i Barcu. Všechna čest, brání dobře, ale dopředu kde nic tu nic. Nicméně Čechovi bych to vítězství přál moc, takže je mi tak něják jedno, kdo vyhraje..

Reagovat
smazaný uživatel

ja u toho fotbalu usinam... ta Chelsea, to je katastrofa... OPET

Reagovat
smazaný uživatel

Jen takové sci-fi. KDYBY Čech vychytal LM a pak třeba byl minimálně ve finále EURA. Měl by šanci na GB?

Reagovat
smazaný uživatel

Při Messnaldo mánii těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Při Messnaldo mánii těžko.

Reagovat
Arbiter

Letos neměl absolutně nejlepší sezónu, tak si myslím, že ne..

Reagovat
C0br

Nemůžeš čekat, že zrovna tuhle sezónu, kdy Messi překobal všechny rekordy a Ronaldo byl o krok za ním, dají GB defenzivnímu hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

tak FA Cup, LM a EURO ...

Reagovat
C0br

Tak to EURO je fakt velká utopie. Fotbalovej svět prostě momentálně vnímá Messiho a Ronalda a tohle je jejich éra a jejich souboj, do kterého sotva někdo ze současných hráčů dokáže promluvit.

Reagovat
Erdovec

GB pro brankáře je bohužel dle mě v dnešní době sci-fi

Reagovat
smazaný uživatel

Jěště pár let to bude o 2 hráčích.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Bertrand je tam proč?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím docela nulový, před chvíli pěkně promhral ten brejk.

Reagovat
Arbiter

Krásná akce, aspoň se ukazuje, proč je tam Ryan!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Bosingwa je magor. To může být hodně rád, že nedostal kartu

Reagovat
vodka

ty fauly snad to tam bayern protlačí co nejdřív...

Reagovat
Arbiter

Gary

Reagovat
madridcan

Fíííííha....pekna akcia CFC

Reagovat
Arbiter

Krásná akce, aspoň se ukazuje, proč je tam Ryan!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád nemůžu pobrat co dělá Chelsea ve finále LM...

Reagovat
Pinturicchio

Zachranuje čest anglického fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Manchestery vypadly, Arsenal vypadl, strašné představení v EL...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea sice nevypadla, ale strašná představení předvádí zápas co zápas.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

S tím co předvádí to spíš dál pohřbívá...

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to tak nevypadá.

Reagovat
Pinturicchio

Zatím je to 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 to sice je, ale hrát chce jenom Bayern.

Reagovat
Arbiter

Jakmile dostaneme balón, tak se snažíme hned jít dopředu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to pozör....

Reagovat
smazaný uživatel

Nekoukej tak na mě, nejsem žádný hater, dneska to přeji Čechovi, takže i Chelsea, jenom jsem čekal daleko více.

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, myslel jsem si, že Chelsea hrála takhle defenzivě jen proti Barce. Tam jsem to chápal, když je Barca v podstatě klub z jiného světa ( i když ji nemám rád), ale dneska fakt zklamání.

Reagovat
vodka

Gomez

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vůbec nehraje Essien? Zraněný nebo bez formy?

Reagovat
vodka

z formy

Reagovat
smazaný uživatel

Docela škoda, na PL už nějaký ten rok nekoukám, ale ještě těch pár let zpět to byl suverénně nej. DM na světě.

Reagovat
vodka

oh dear, gomez dneska střeleckou nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

aneb zápas Česko-Slovensko pokračuje..

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Gómez poslal další balon na trajektorii balonu Sergio Ramose

Reagovat
herbage

ale pěkně se uvolnil. Škoda toho, jak Ribéry propasíroval ten míč na Maria pár minut před koncem. To nechtělo zpracovávat, ale hend střílet

Reagovat
smazaný uživatel

jinak se mi líbilo, jak nechal Franck balon dojít k Robbenovi - ale pak Peťan zasáhnul

Reagovat
herbage

jj, to bylo pěkný. Ještě ale mnohem hezčí bylo, jak Robben prodlužoval "naslepo" na Francka, který to pak poslal na Gómeze. To bylo od Robbena světové

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill zraněnej?

Reagovat
Arbiter

ne, proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Při tý střele Gomeze se tam chytil za stehno zezadu a v tváři měl bolestivou grimasu.

Reagovat
Arbiter

už to vidím z opakovačky...Nic vážného, asi ho jen píchlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to tak vypadá, v tomto ročníku LM je fortuna silně na straně Chelsea, jinak by už měla skončit ve čtvrtfinále.

Reagovat
wild

Bayern zahadzuje jednu sancu za druhou..uz vidim ako da Chelsea z jednej sance gol a vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern zatím moc hezký výkon, Chelsea opět autobus.

Reagovat
smazaný uživatel

Shrnutí prvního poločasu: Gómez

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši bůchněte tam 0 na tento zápas. Dneska jsem si ho zkoušel nasimulovat v CSM a vyšlo mě že Chelsea vyhraje 1:0 .... ve 118. minutě dá gól Daniel

Reagovat
Honza Matoušek

Ach jo, jestli tohle Chelsea vyhraje, tak ten fotbal už fakt nechápu

Reagovat
herbage

ach jo, kdy ten Chelsea luck skončí?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

až bude hrát se Spartou

Reagovat
Manik...

tak to příští rok mají jistých 6 trofejí

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

dáte pls někdo odkaz na sledování zápasu na internetu přes čt4?

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to reklama na Nicke co teďka proběhla je suprová

Reagovat
smazaný uživatel

*nike

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea je totalny vysmech futbalu uplny humus toto hrat !!!!! kurwy maju len stastie asko s neapolom , benfickou . barcelonou stale !!! ... humus

Reagovat
LAM

Finale melo byt Barca Real nebo Barca Bayern.

Reagovat
Tomekcz

cobolak si stezuje ze ma nekdo stesti

Reagovat
smazaný uživatel

my sme ho mali uplne vzdicky ... aako pri panaltach

Reagovat
herbage

jinak A.Cole a Bosingwa měli za ty svoje prasárny vidět žluté karty, naopak pády Drogby a Cahilla velmi směšné. Od Drogby bych to ještě čekal, ale Cahill by to zkoušet nemusel

Reagovat
blade115

Bosingwa jo, Cole spíš ne, protože rozhodčí zřídka dávají žluté karty ze začátku utkání, když to není vyloženě na místě. A faul na Cahilla byl odpískaný zcela správně. Pád Drogby si nějak nevybavuju...

Reagovat
herbage

Cole určitě, protože ho hnusně srovnal a trefil do kolene. Cahill skočil ještě před nějakým dotekym a Drogba spadnul před vlasntím vápnem na začátku zápasu

Reagovat
vodka

Reagovat
madridcan

Keby bol Real miesto Bayernu alebo Barca miesto Chelsea, tak uz vyhravaju aj jeden aj druhy 2:0...Neskutocne slabe finale a o to viac mrzi to vypadnutie(bohuzial zasluzene)

Reagovat
smazaný uživatel

zapvé - s tou závorkou v souvislosti s Barcou prostě nelze souhlasit.

Zadruhé - finále Barca - Bavoři by pěkné bylo. Oba chtějí hrát fotbal. Myslím, že by to bylo podobné, jak s váma. Z Realu se taky Heynkes nepodělal.

Reagovat
madridcan

Ja som samozrejme narazal na nas tou zatvorkou

Reagovat
m.sali

Btw Alianz arena nádhernej stadion .... 2 nejkrásnější na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Hned po Anfieldu

Reagovat
m.sali

vůbec ... po Old Trafford

Reagovat
Pinturicchio

vůbec ... po stadionu Juve

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec .. po Camp Nou

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec - po Olympijskym stadionu v Mnichově

Reagovat
Aldeano

vůbec.. Santiago Bernabeu

Reagovat
smazaný uživatel

Hm jak se dalo cekat Bosingwa totalne hori ,u Kalou konci 90% akci , ten Bertrand na kridle taky nema co delat ne ze by hral spatne , ale neni to jeho post a proti tak spickovymu hraci jako je Lahm si nesktrtne.Drogba by taky mohl trochu vic makat takhle se ve finale LM nehraje.

Vykon proste spatny jediny kdo snese prisnejsi meritka je Mikel a mozna chvilema Luiz a Mata. Bayern mel tech sanci uz docela dost.

Reagovat
Marosh16

lampard hra dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ten tak stred hriste je dobry , ale kraje jsou uplne bezzube.

Reagovat
smazaný uživatel

ta reklama o prestavce na Nike byla lepsi jak cely prvni polocas Bayern:Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím to je podle očekávání jak jsem psal: "Nejhorší finále všech dob"

Reagovat
herbage

hloupost, zatím velmi pohledný fotbal, žádná nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Možná (MOŽNÁ) ze strany Bayernu...

Reagovat
Mihi

Reagovat
Aldeano

A na druhém místě Juve - AC. Pokud beru finále za 10 let...

Reagovat
smazaný uživatel

to je první. Nepřekonatelné. Ikdyž ... dvě Chelsea proti sobě ...

Reagovat
blade115

To jsou zas komenty... Co jste asi tak čekali? Vždyť průběh zápasu byl zcela daný - Bayern bude útočit, svědomitě si vytvářet šance, některé možná promrhá a některé třeba promění. Chelsea zas bude hrát jistě odzadu, bude hrát na brejky, nakopávané balóny na Drogbu a její fans se budou modlit, ať Bayern nedá a Chelsea to tam nějak doklepe. Vlastně se všichni dívají jen kvůli výsledku, o pěkný fotbal by tady mohl stát leda blázen.

Nicméně jsem docela spokojený. Štěstí se nás v první půli drželo, tak snad nepustí a my přidáme něco navrch. Asi jsem prodělal infarkt, ale koho to zajímá...

COME ON YOU CHELS !!!!

Reagovat
herbage

mně se ten fotbal zatím líbí, Bayern si vypracoval zatím pěkné akce a Chelsea tam jednu pěknou taky měla

Reagovat
blade115

No dobře, ale to, co mnoho lidí označuje za "pohledný fotbal" tam zkrátka nenajdeš. To by tam musel hrát Real nebo třeba Arsenal proti tomu Bayernu.

Reagovat
herbage

možná jsme málo náročný, ale ten fotbal se mi líbí. Nehrajete vyloženě zataženě a když můžete, tak jdete dopředu. Druhá půle bude horší, to se bude více taktizovat. Hodně by pomohl gól Bayernu, abyste to více otevřeli

Reagovat
blade115

Nám by nepomohl. Spíš doufám ve výměnu Torres - Kalou a v to, že se Bayern buď otráví, nebo znervózní. Víc k tomu nemám co dodat...

Reagovat
smazaný uživatel

Štěstí se vás (bohužel) drželo v celé LM

Reagovat
smazaný uživatel

poločas na infarkt

Reagovat
herbage

to mi povídej. Při té poslední akci Gómeze jsem začal pěstí mlátit do gauče

Reagovat
smazaný uživatel

Gómez nůžky - už jsem se začal zvedat, pak Robben na Francka - už jsem doufal - a nic, zase ke Gómezovi a pak Cole... takový zbytečný napínání

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim je Chelsea slušně bezzubá ale na lavičce je Torres a ten bude hladovej jako nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea má zas štěstí, že Bayern neumí trefit bránu ani z malého vápna, jinak by už měli trojku

Reagovat
smazaný uživatel

To je spíš neschopnost Bayernu ...koukám že na Chelsea seš schopnej hodit všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

je to štěstí, spálit takové šance jako Robben, Ribéry, Gomez nebo Muller, to se jen tak nevidí.

Reagovat
Neuro

hmm to zase Chelsea 35 minut stojí ve vápně a hotove.. jestli vyhraje tak to bude fakt nefér doufám že se Bayern "uklidní" a začne proměňovat šance.. zaslouží si to

Reagovat
vitasrp

Bayern je lepsi. A o dost. Dopredu jsme neskodni, pricemz nebranime nijak excelentne, souper ma dos sanci.. Mozna by nebylo spatne zmenit rozestaveni na 4-3-3..

Jinak Bayern se velmi chytre snazi precislovat nasi pravou stranu a dari se mu to.. Bosingwa v defenzive jisty zkratka neni..

Ale porad muzeme vyhrat. Come on Chelsea!

Reagovat
smazaný uživatel

Bos to podle mě zvládá slušně. Těžký bránit Riberyho, když se mu ještě po lajně nabídne bek. Tam by měl vypomáhat Mikel.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

zatím se tomu lidi smějou, ale pokud s tím hnusem bude Chelsea úspěšná (dá se říct, že už je), tak to začnou kopírovat další kouči a hrát další týmy a to se teprve těšme na fantasticky atraktivní mače ... Halelujáááá

Reagovat
smazaný uživatel

To se pak bude pěkně vzpomínat na Guardiolovou Barcu

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Blbost. Ty křídla nemá vůbec smysl pokrývat a výstuha betonu ve vápně.

Reagovat
smazaný uživatel

Kalou jako vždy do počtu, Bayern očekávaně líbivější, oba stejně neefektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Po první půlce asi oficiálně můžeme ukončit debatu o tom, jestli je šance, aby podal Bayern stejný výkon ve finále LM jako proti Dortmundu. To prakticky nejde.

Reagovat
herbage

Reagovat
herbage

no, pokud dá Bayern gól a Chelsea začně tlačit, tak se obrana Bayernu může začít hroutit. Hned v prvních minutách Drogba přetlačil Tymoščuka, takže tudy by cesta i vedla

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímaly by mě obrázky vytečkovaného hřiště, kde by bylo, v jakých prostorech získává balony Borussia a v jakých Chelsea.

Reagovat
herbage

myslíte si, že ten bodyček na Luize na Müllera šel posoudit jako penaltový? Vím, byla nechána výhoda a možná to bylo před vápnem, ale tak co myslíte vy?

Reagovat
Aldeano

Taky jsem nad tím přemýšlel.Ale asi se to dalo písknout...

Reagovat
Bayern +

Vyhoda nemohla byt nechana, pretoze vo vapne neexistuje.

Reagovat
Arbiter

Tak ty bys CFC trestal i za kontakt s balónem

Reagovat
smazaný uživatel

taky mě to napadlo. Musel bych vidět víc opakovaček, ale možná ta pentle byla.

Reagovat
blade115

Tak ještě jednou pro jistotu.

COME ON YOU CHELS !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ta Allianz Arena je fakt nádherná

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty prázdné místa na stadionu To budou ty "komerční" vstupenky...

Reagovat
fajdax

Bosák mě už s tím Bernardem sere

Reagovat
miky10

COME ON CHELSEA!

Reagovat
Ligter

There's only one Papiss Cissé.

Reagovat
miky10

Fuha, uf.

Reagovat
Arbiter

A čí to byla chyba? Bose, že si nechal utéct hráče a že ho musel dobíhat Lamps

Reagovat
minoLFC

no to je zas na jednu branku....prdel bude ked da Chelsea gol 5 minut pred koncom

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ten zápas ve mně vyvolává jednu nedávnou nepěknou vzpomínku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jo, to znám, tlačím, tlačím, a ono nic.

Reagovat
smazaný uživatel

zácpa

Reagovat
Arbiter

tou je?

Reagovat
minoLFC

Reagovat
vodka

700. pro FCB

Reagovat
vodka

no, dám tomu 5 minut a zapínám U Turn...

Reagovat
smazaný uživatel

já 5 minut, a jdu se učit na zítřejší test

Reagovat
Pinturicchio

Dobrá volba.

Reagovat
Arbiter

Ale Bertrand přece jen dělá Lahmovi starosi

Reagovat
Arbiter

Proč to furt taháme po pravé straně? To je ta levá úplně ucpaná?

Reagovat
smazaný uživatel

Skončí to na penalty a Robben nedá rozhodující.

Reagovat
Tomekcz

strasnej hnus, a jeste jak se po kazdym kontaktu hraci Bayernu vali po zemi

Reagovat
Arbiter

Carefree, wherever we may be

We are the famous CFC

And we don't care

Whoever you may be

'Cause we are the famous CFC

Reagovat
smazaný uživatel

To tam mel nekdo napsany na plastove vlajecce?

Reagovat
Arbiter

Tak buď jsi hluchý nebo se nedíváš na finále

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jen tak pulkou jednoho oka. Od roku 2006 jsou vsechny finale az na to anglicky v Moskve skoro nekoukatelny

Reagovat
Arbiter

tak nepiš nesmysly

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosim te

Reagovat
smazaný uživatel

Masopuste neříkal jsi,že Chelsewa bude hrát útočně?

Reagovat
Arbiter

Hele, hoši, hrajeme sice s FCB, ale ne s Barçou, tak tomu něco přidejte, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ta Chelsea, to je fakt příšerná hra od nich...

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus co předvádí ta Chelsea... Zase autobus plnej betonu.. To tam mohla byt klidně Plzeň a hrát stejně. Nedej Bože jestli Drogba zase dá z jednoho breaku gól a oni to nezaslouženě vyhraji. To bude konec celé LM. Proč jen to ta Napoli dovolila...

Reagovat
smazaný uživatel

když píšeš česky, tak piš Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

14-0 na rohy je celkem sada...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reklama na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Prisam bohu to Chelsea este urve...

Reagovat
Neuro

a jejich fanoušci tu zase budou plácat něco o tom že si to zasloužili..

Reagovat
smazaný uživatel

Torres v 85.

Reagovat
madridcan

Bertrand ma nejaky ritual, ze si musi dat dole jeden chranic este na ihrisku?

Reagovat
Aldeano

Bayern góla !!!

Reagovat
Tomoro

Ještě že jsem se minulý týden díval na finále BVB Bayern a tak si po týdnu můžu zaplesat jaká to byla skvělá volba že jsem si na to minulý týden udělal čas!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Oproti zápasu Chelsea můžu říct to samý i já se zápasem Las Palmas - Hércules

Reagovat
smazaný uživatel

Přidávám se, a to jsem sledoval po x pivech kámoše, jak hrajou stolní fotbálek.

Reagovat
minoLFC

kolko tych rohov uz Bayern mal?

Reagovat
smazaný uživatel

17

Reagovat
Arbiter

kolem půlky zápasu to bylo 13

Reagovat
Erdovec

boha jeho

Reagovat
fajdax

Muller :DDD

Reagovat
minoLFC

Muller

Reagovat
smazaný uživatel

to je konec toto

Reagovat
miky10

Přesně zápas pro Torrese.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to půjde rozhodnout Torres. 88. nebo 92. minuta?

Reagovat
smazaný uživatel

Abramovič namazal na kopačky Bayernu vazelínu, už jsem na to konečně přišel.

Reagovat
Aldeano

Ale ne, Müllerovu hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na to Roman zapoměl, ale prý to měl v plánu hned po kopačkách.

Reagovat
smazaný uživatel

KONEČNĚĚĚĚĚĚ

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Péťo, tos měl mít.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono chytat tyhle střely "koníčkem" není zrovna sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi to jasné, ale stejně myslím, že se to dalo chytit, neříkám, že to byla nějaká jeho fatální chyba.

Reagovat
fajdax

the end

Reagovat
Aldeano

Jooo !!!

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
hefy

SUPERMARIOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
hefy

Jeee, to nebyl on.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně a naprosto zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Thooooooomaaaaaaaaas!!!

Reagovat
smazaný uživatel

je to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Müller !!

Reagovat
smazaný uživatel

A přecejen existuje fotbalová spravedlnost!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne...

Reagovat
xjert02

Prvni co mne napadlo :-D

Reagovat
smazaný uživatel

uffffff ze mě se nakonec stane fanoušek Bayernu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

já vím ale zakřičel jsem si

Reagovat
Pinturicchio

Taky mám radost, kvůli Tottenhamu

Reagovat
fenixLFC

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

MYLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
smazaný uživatel

Tooooooooor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Paráda Konečne.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně zasloužené vítězství, Peťovi bych přál pořádný klub, třeba Barcu.

Reagovat
vodka

Reagovat
Neuro

celý zápas mají na to vyhrát i 4:0 tak tohle je balzám na duši!!! doufám že to už pohlídají Bayern letošní král Evropy!

Reagovat
Langi

Torres rozhodne

Reagovat
Pinturicchio

( AŽ ) ted tam dá NANDA

Reagovat
smazaný uživatel

to má za to, hlupák (Di Matteo)

Reagovat
Pinturicchio

Chtěl jsem to tam ještě dopsat

Reagovat
Kluivert9

No konečně

Reagovat
vodka

luiz měl být už venku

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a jen aby to nezapadlo - Cole měl ját jednoznačně ven.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tak slípky asi slaví, co?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Luize ne, toho opravdu přivést nesmíme. Hrozný dřevák.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou prasata

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda! Ještě pro Tymoshchuka.

Reagovat
Neuro

čekal jsem že jim to "zalepení" sestavy bude dělat problémy ale nakonec jsou dobře sehraní a žádnou hrubší chybku neudělali zaslouží si to kluci ušatí

Reagovat
Neuro

až na Ribéryho to je simulant jak se patří

Reagovat
-Carles-

A už tečú nervy krása

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně nechápu fandy Chelsea, že si tam chcou nechat RDM.

Reagovat
smazaný uživatel

To mě POSEEEER

Reagovat
Erdovec

Reagovat
patas92

gooooooooooooooooooooooool

Reagovat
miky10

DROGBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe.

Reagovat
Arbiter

DIDIEEEEEERRRRR!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Erdovec

to mě poser

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
Aldeano

Néééé

Reagovat
smazaný uživatel

OMG a jeste ten picus

Reagovat
smazaný uživatel

chcípni

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš prdel...

Reagovat
smazaný uživatel

ŠMARJÁ PANNO

Reagovat
smazaný uživatel

no do pi*i

Reagovat
smazaný uživatel

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES !!!!

Reagovat
hefy

To snad neni pravda

Reagovat
Trand

Drogbiiiiiiiiiiiiič.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je neskutečné

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

tak ked toto neni stastie...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to je taktika...celou dobu na to hrajou.

Reagovat
Langi

Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

To snad není pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

DROGBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
aither

DROGBAAAAAAAAAAAAA OLEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

tohle není možný

Reagovat
SqueeZy

Drogbovi by tam měli postavit sochu jinak by letos seděli už dávno u TV

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Pinturicchio

TY VOLE, JÁ TO ŘÍKAL

Reagovat
wild

G.Neville orgazmus c.2

Reagovat
Arbiter

fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten fotbal fakt nemá logiku a je strašně nespravedlivej

Reagovat
Kluivert9

OMG

Reagovat
madridcan

Bayern uz myslin na rok 1999

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Abra přestal investovat do zbytečností jako jsou hráči a trenéři a uplatil toho nejdůležitějšího - fotbalovýho Boha.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Že nepokrejou nejlepšího hlavičkáře soupěře tak je za tím fotbalovej bůh a štěstí? Na nic jinýho Chelsea dneska nehraje, divit se tomu a říkat tomu štěstí je ukázka toho, jak nerozumíš fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ono to není mířeno jen na ten gól. Víme ...?

Reagovat
smazaný uživatel

A na co?:)

Reagovat
smazaný uživatel

v semi se 4x míč odrazil od brankové konstrukce Chelsea. Soupeř spálil dalších víc jak deset gólovek.

Ve finále měl soupeř taky xkrát víc šancí. Vlastně celý zápas Bavoři opanovali. Zase trefili tyčku. Chelsea to prostě odbetonuje a má fakt ohromný štěstí, že ji soupeř nerozbombarduje.

A když už jsme u toho - kdyby sudí foukal, co měl, byl by Cole ve sprchách.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojoooo, už jsme u toho, mystické červené, které měl někdo dostat, když už nevíš :)

Bayern hraje neskutečně neefektivně. To, že netrefuje bránu z vápna není štěstí Chelsea, to je prostě chyba Bayernu. Já ten klub mám rád, ale nejsem zaslepenej, jako lidi tvýho ražení.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, je to chyba Bayernu. Ale je zvláštní, že takovýhle koncovky předvádějí soupeři Chelsea právě proti ní. A v tom vidím toho fotbalovýho Boha.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, jak sleduješ PL, ale tohle fakt neplatí :)))

Reagovat
smazaný uživatel

a o těch mýtických červených - koukni na faul Colea už v prvních minutách mače - jednoznačná žlutá. Nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já nesnáším sčítání teoretickejch žlutejch... je to co by kdyby... a kdyby měl žlutou, dostal by tu druhou? Hrál by jinak? O tom to je... lidi pak hledaj výmluvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že Messi je svatoušek, a do úplatků by nešel.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

vlezdoprdelko

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím který "Bůh" dal hlavičku ve finále LM před pár lety. Messiho BFF.

Reagovat
smazaný uživatel

jdi nekam di matteo Kalou mel bejt dole uz davno totalni traged ale nez to ja napisu na mobilu tak je vyrovnano

Reagovat
smazaný uživatel

Kalou je jako vždy neviditelný chodič...ale určitě dá na 2-1, když ho kritizuju:)))

Reagovat
Neuro

jděte někam... po*raná Chelski.. tohle není normální... JEDINÝ A PRVNÍ roh v celém zápase v 88 minutě a oni dají gól.. z JEDINÉ šance.. ti mají jen štěstí nic víc v tom není.. jestli to vyhrají tak pojeb

Reagovat
smazaný uživatel

Je v tom taktika, víš? Nemusí se ti líbit, ale se štěstím to nemá moc společnýho. Neuhlídar Drogbu je prostě fail... a Chelsea hraje právě na tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Dejme tomu, že taktika je ubránit soupeře, aby se mu nepodařilo dát gól. Ale určitě se vsadím, že nebyla taktika uhrát jeden roh, ze kterého by Chelsea dala gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Taktika je dostat se co nejvíc k brance a využít standardky. Jako, že při jediným rohu neuhlídaj klíčovýho hráče soupeře prostě není štěstí, to je blbost. Bayern hraje krasně, ale neefektivně.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, je to blbost neuhlídat asi nejnebezpečnějšího hráče soupeře, ale štěstí v tom je rozhodně taky. Prostě jeden roh a gól, to často nezažiješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen Řekové s tím vyhráli EURO:D:D:D

Ale to byl mnohem nechutnější fotbal, to zas ne, že ne.

Reagovat
Langi

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea hraje celý zápas na to, že 5 minut před koncem nebude hlídat soupeř při myslím jediným rohu Drogbu? No tak to je taktika hodně propracovaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Viz výše.

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Mlčenlivý smích, poslední záchrana slaboduchých ;)

Reagovat
minoLFC

teraz da Chelsea na 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je nesmrtelná...

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
minoLFC

mna jebne

Reagovat
smazaný uživatel

A pojdmee

Reagovat
minoLFC

Drogba da s priameho kopu

Reagovat
nani92

Roman musel podpísať zmluvu s diablom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

zlatí Řeci ...

Reagovat
smazaný uživatel

ναι χρυσή Έλληνες !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale néé, já se snad už nenaučím dneska, díky moc

Reagovat
Aldeano

Co se učíš?

Reagovat
smazaný uživatel

hovno

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Mimochodem - Allianz Arena, Mnichov (neutrální půda)?

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo to mohl vedet ze tam Bayern dojde?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Nikdo a vůbec to s tím nesouvisí. Je zvláštní to vést jako neutrální půdu...

Reagovat
Arbiter

Finále, jak má být Ale ne pro fandy

Reagovat
miky10

Nepřestal sem věřit, nepřestanu věřit. Tohle je příběh, kterej musí skončit výhrou Chelsea. COME ON!

Reagovat
blade115

Bože... Mám slzy v očích, už za tohle jsem na ty kluky moc pyšný. Takové zmrtvýchvstání je skvělým předpokladem pro prodloužení. Ježiš, snad to nějak dopadne. Ale musím říct, že i když by to vyhrál Bayern, tak po zásluze. Skvělý výkon.

Reagovat
herbage

"Ale musím říct, že i když by to vyhrál Bayern, tak po zásluze."

nepovídej

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba borec

Reagovat
smazaný uživatel

jesteze Arsenal skoncil 3., ted bych si rval vlasy

Reagovat
Aldeano

Robben dá gól v prodloužení

Reagovat
Godwinson

Já jsem tedy vyrovnávací gól neviděl, ale tohle je příšerný :) Di Matteo tohle musí vyhrát nebo ...

Reagovat
exse

Jestli dneska vyhrají jak Slováci s tím jejich hokejem, tak Chelsea s tím jejich fotbalem, tak se ode dneška stane 19. květen dnem ANTIsportu.

Reagovat
Pinturicchio

Jiri měl s tím bohem pravdu, viděli jste ten Drogbův pohled, než to kopl?

Reagovat
Pinturicchio

... ale Abra asi zaplatil jen za jeden gol

Reagovat
herbage

no tvářil se, jako kdyby měl vymést šibenici

Reagovat
Pinturicchio

... a pak si fotbalový Bůh řekl, ... mrdej tučňáka do ucha, ty buzno, áááno?

Reagovat
smazaný uživatel

Didi musi zustat, neuveritelnej hrac! Kam se na nej hrabe nejakej Torres

Reagovat
FC Porto FC

CHELSEAAAAAAAA libí se mi jak tady ostatní brečijou

Reagovat
Al Capone

A zase jeden zakomlexovaný fanoušek katalánců nemůže přenést přes sdrce postup Chelsea

Reagovat
Pinturicchio

Pojďme München, pro Tottenham !

Reagovat
smazaný uživatel

Pro celej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Já už myslel, že pro českej...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
13

Reagovat
herbage

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Nando ho tam šoupne

Reagovat
Pinturicchio

Dnes mu ho přát nemůžu

Reagovat
smazaný uživatel

Vídíš, já měl celou dobu zato, že ti jsou skopci hodně proti srsti a že to přeješ Chelsea

Reagovat
Pinturicchio

Bayern nesnáším, ale kvůli Tottenhamu jim dnes přeju ( navíc už nemají tak nesympatický kádr jako dřív )

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rad,ze z toho nakonec bude takove drama

Reagovat
Honza Matoušek

Zápas na 5:0

Reagovat
blade115

Nečekal jsem, že bude prodloužení, ale stejně musím...

COME ON YOU CHELS !!!!

Reagovat
snuff24

Chelsea má abnormálně velké štěstí celou LM: málem nepostoupili ze skupiny,s Neapoli na pokraji vyřazení,s Benfikou to probránila stejně jako s Barcou a teď ? no humus hraje ještě hůř než s Barcou a to říkam jako fanda Interu, kterej je známej BETONEM, ale tohle to je síla XDD

Reagovat
cristiano.K.

cristiano.K.19.05.2012 11:56

3:2. Hlavně at padá hodně golů. Přeji více Bayernu. Přeji také hodně Drogbovi, je to sice zmetek,ale jeden z nejlepších útočníků poslední dekády a tyhle zápasy miluje. Pro sázkaře doporučuji vsadit,že dá gol

Reagovat
cristiano.K.

cristiano.K.19.05.2012 11:56

3:2. Hlavně at padá hodně golů. Přeji více Bayernu. Přeji také hodně Drogbovi, je to sice zmetek,ale jeden z nejlepších útočníků poslední dekády a tyhle zápasy miluje. Pro sázkaře doporučuji vsadit,že dá gol

Reagovat
smazaný uživatel

Bud rozhodne Torres nebo Chelsea vyhraje na penalty, kdyz nebude kopat Terry..

Reagovat
miky10

Come on you Chels!

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Nando

Reagovat
patas92

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

To je herec ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Lekce od Drogby teda Torres dostává, to je jasný.

Reagovat
madridcan

Kazdopadne vsetko je zle je na nieco dobre...na suboj Neuer-Čech by som sa o polhodinu pozrel celkom rád

Reagovat
nemamvasrad

Reagovat
smazaný uživatel

Uz tedkom toho Fernando prevedl vic nez ten omyl s 21..

Reagovat
smazaný uživatel

Vykon na pobliti ja jenom doufam ze kdyby to nejakym haluzem dopadlo to tak ze se ta LM vyhraje tak to nezajisti nekterym hracum prodlouzeni smluv , Kalou,Bosingwa a Malouda tam nemaj co delat.

Drogba mi taky pil krev cely zapas , ale on je mistr toho davat super-dulezity goly v tom ho tezko nekdo v Chelsea nahradi , ale i tak jeho cas se naplnil dneska by mel symbolicky rozhodnout v jeho poslednim zapase za klub.

No nic jde se na prodlouzeni.

Reagovat
smazaný uživatel

*Jinak pokud tohle CFC vyhraje tak budu mit smiseny pocity , sice vyhraje muj klub , ale nejspis to buce nejvic haluz vyhra LM historie fakt nevim jesti se z toho vubec radovat.

Reagovat
miky10

Teď je zválcujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší finále za poslední léta. Jestli vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

teď to bude těžký....Chelsea skoro celej zápas stála ve vápně, takže budou mít víc sil...

Reagovat
Aldeano

Yes

Reagovat
Wat

Drogba!

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Drogbo!

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně né Robben..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

a Drogba má po soše

Reagovat
wild

penaltaaa!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To je vul..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď ji Bavoři nedají a bude mi to NĚCO připomínat úplně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je hlupák

Reagovat
miky10

No to byla taková píčovina, že to snad neni možný.

Reagovat
patas92

ten Drogba by v sestnastce nemel branit

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně zbytečný faul. Snad to Bayern promění.

Reagovat
smazaný uživatel

Robben to nedá

Reagovat
smazaný uživatel

já to řííííkal, to je debil ten Robben

Reagovat
madridcan

To je idiot

Reagovat
snuff24

Bayern nedá

Reagovat
miky10

Poď, Péťo!

Reagovat
Pinturicchio

Přísná, ale Drogbův zákrok = Okresní přebor hadr

Reagovat
smazaný uživatel

To kopne po zemi

Reagovat
smazaný uživatel

to rikam, to je kokot

Reagovat
Trand

Reagovat
miky10

Reagovat
Arbiter

JOOOO PIČOOOOOO

Reagovat
Trand

Čech!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To je kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

R U frakin serous??? :D:D:D

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem to vedel

Reagovat
herbage

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
wild

Robben ty kkt!

Reagovat
smazaný uživatel

A další hlupák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt neskutečný...

Reagovat
Wat

Lololo

Reagovat
madridcan

CO TI JEBE??????????????????????????????????? Čech velky páááááááááááááán

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych toho Robbena nakopal do prdele

Reagovat
fenixLFC

rozbieha sa robben a segre poviem-chelsea su luckery, robben to urcite neda, chelsea je zakliata....a ako to dopadlo

Reagovat
C0br

ČECH

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea překonala hranice nesmrtelnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

BIG PETE !

Jemu to přeju jako ku*** nikomu !!!!!!

Reagovat
miky10

Schweini.

Reagovat
smazaný uživatel

Bastian!

Reagovat
smazaný uživatel

Robben ty blbec.

Reagovat
smazaný uživatel

A neproměnili ji hráči s číslem 10.

A pak, že se historie neopakuje.

Jdu se kouknout, kolik je kurz na výhru Chelsea.

Reagovat
Tomekcz

Cech ta kur.a Ribery simulantska Robben hnusak

Reagovat
xjert02

Coz titulky v Nemecku, ale u nas o Sporitelne.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je nejhorší noc

Reagovat
wild

dajte Chelzi trofej..Bayern dnes nemoze vyhrat

Reagovat
Erdovec

Ivica to rozhodne

Reagovat
Aldeano

To snad neni možný....

Reagovat
smazaný uživatel

Olič rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

teď jsem to chtěl napsat

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nemamvasrad

Robben ví, jak udělat drama.

Reagovat
smazaný uživatel

Pintu, tímto Robben přestoupil do Juve

Reagovat
Pinturicchio

Pořád věřím, Herbage mě nesmí porazit

Reagovat
smazaný uživatel

sice podepsal novou smlouvu, ale Chelsea to ukope, po té penaltě jsem si jist a Robbena pověsí za koule do průvanu, Beppe bude mít šanci

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
SqueeZy

ani zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Už proti Realu měl z prdele kliku. Má to už v Bayernu kopat někdo jiný...

Čech

Reagovat
Pinturicchio

Arjene, Arjene

Reagovat
madridcan

1000 pre Čecha....toto ma fakt dostalo

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

blbě reaguju

Reagovat
smazaný uživatel

Me zase dostava, ze ani ti uplne nejlepsi hraci nemaji odvahu kopnout penaltu poradne, kdyz jde do tuhyho, a kopou to stylem "snad ten pytel v brane skoci na druhou stranu".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Wat

Reagovat
Neuro

Robben ať jde taky do háje už.. ta jeho namyšlenost akorát kazí výsledky.. nevím že má za potřebu se srát do každého přímáku a penalty.. ať už ho Shaqiri vytlačí na lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

jak někdo jako Robben si může dovolit takhle kopnout penaltu?chápu,že tam musí být neuvěřitelné nervi,ale stejně..

Reagovat
smazaný uživatel

nervi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Celkem by mě zajímalo, jestli se k tomu při případném rozstřelu Robben postaví znova.

Reagovat
Neuro

to se ví že postaví.. ještě si tam všechny odžduchne aby byl jako první..

Reagovat
Aldeano

On jo....

Reagovat
Pinturicchio

100%

Reagovat
smazaný uživatel

nedá ji. Bayern prohraje. A Robben dostane od Riberyho přes tlamu.

Reagovat
smazaný uživatel

jo a kopne to úplně do stejnýho místa, kdyby to šlo, vsadil bych za kilo

Reagovat
FC Porto FC

ČČČČČECH JE BŮŮŮŮŮŮH

Reagovat
smazaný uživatel

Torres jak tam běhá mezi 3

Reagovat
vodka

ty vole, ta CFC to normálně dá, já to úplně vidím Torres oběhne van buytena, který se znovuzraní při sprintu torresovu střelu vyrazí neuer tak, že spadne na břevno a dorazí to drogba...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Niekto tu hovoril o tom, ze Drogbovi by trebalo postavit sochu. On by si ju sam podpalil a uhasil by ju Petr Čech a bude to uplne vystihnutie jeho posobenia v LM

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Arbiter

Je to kráľ

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

Alaba by mal toho Robbena naučiť ako sa to kope...

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra Chelsea na bwinu 2,0

Reagovat
smazaný uživatel

To uz se nevyplati.

Reagovat
smazaný uživatel

není to žádná hitparáda, ale jak znám Chelsea, tak to klidně na ty pentle ukope.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to mozny, ale ve srovnani s kurzy, ktery byly pred zapasem, uz to ani neni lakavy

Reagovat
smazaný uživatel

i bookmakeři vidí, že Chelsea dneska nemůže prohrát

Reagovat
wild

potom co som dnes videl je to tutovka a kurz 2 je skvely!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale neni, ted uz odpovida realite, protoze to skutecne ted uz je 50:50.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
wild

teoreticky to je 50:50 ale pre mna je to uz jasne..Chelsea dnes urcite neprehra

Reagovat
smazaný uživatel

Včetně penalt? Nebo do konce ET?

Reagovat
smazaný uživatel

vč.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte, co to bylo za zápas jak snad Fransesco Toldo pochytal proti Nizozemcům (hádám) x penalt?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Hah, tohle je pořádný finále!

Reagovat
miky10

Nandooooooo!!!

Reagovat
Wat

Reagovat
C0br

Koukám při té penaltě se pro cameo rozhodl legendární sunderlandský míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kroos.. já na něj mám asi smůlu, ale já ho nikdy neviděl zahrát nadprůměrně aspoň.

Reagovat
miky10

Karta ale...

Reagovat
Arbiter

škoda, pěkně Nando

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Inak na Robbenovi bolo vidiet ako na Ramosovi, ze do toho ide uplne bez rozmyslania. Asi vedel, preco neisiel na rozstrel na Santiagu Bernabeu Ale teraz proste zvitazil pocit, ze moze byt hviezdou nad tym, ze nevie zvladat taketo situacie...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nemůžeš brát, kdyby Čech skočil na druhou stranu, tak je to dobře kopnutá penalta

Prostě je to loterie

Reagovat
xjert02

Takhle se ale penalty nekopou, resp. ti, co jsou na ne urceni by meli umet kopnout penaltu na stranu, kam golman nejde, popr. je kopat jak Alan Shearer.

Reagovat
Aldeano

Zní to logicky

Reagovat
smazaný uživatel

no popravdě - zrovna tihle dva prostě musí dělat věci bez rozmyšlení ...

Reagovat
SqueeZy

Robbena musí milovat za ty jeho penalty Dortmund, Chelsea... Já bych si jeho plakát v pokoji nevyvěsil být fanoušek Bayernu...

Reagovat
Wat

A to měl ještě proti Realu štěstí jak prase.

Reagovat
SqueeZy

ale kopat to bude zjevně pořád...

Reagovat
miky10

Ty vole, já nechci penalty.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Proč penalty nekope Gomez, to byl přece vždycky spolehlivý exekutor...

Reagovat
Liveral

a Basti jakbysmet...

Reagovat
miky10

Jedeeeeeeeeeeeeeeeeem!

Reagovat
blade115

Čeho my se ještě nedočkáme?... Mě už úplně bolí hruď z toho tlukotu srdce... Ale máme na to!

COME ON YOU CHELS !!!!

Reagovat
herbage

neskutečný, neskutečný. S odchodem Ribéryho s Müllerem odešla i útočná síla Bayernu, ale snad se psychicky úplně nesloží

Reagovat
smazaný uživatel

je skoda, ze si to dnesni vitezstvi uz neuziji hraci jako Joe Cole nebo Misa Ballack, ti, kteri si to opravdu zaslouzili..

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád si řikám, že se něco děje z určitého důvodu....ale že se Arjen staví na penalty, v tom důvod nevidim

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Merčiak že vraj Norwich City vyhral LIgu Majstrov

Reagovat
smazaný uživatel

hovoril, že je jediný anglický tým čo nabil bayern na jeho štadióne

Reagovat
Arbiter

uuuuuufffffffff

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole...

Reagovat
smazaný uživatel

Robben je nová penaltová legenda, nebude snadné dorovnat krajana Seedorfa, ale je na dobré cestě.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
wild

dalsia tutovka..proste neverim tomu ze niekto moze Chelseu porazit v tohtosezonnej LM..toto je ich rok.teraz alebo nikdy! tolko stastiu uz mat nikdy nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten Lahmuv centr byl lahudkovej..

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby vyhrála Chelsea, pro mě je vítěz Bayern, kvůli Chelsea je to nejhnusnější finále historie a přece nemůže bejt náhoda že už se 4 soupeřem v řadě je horší.

Reagovat
Chazy

Boha jeho, nechci penalty, ale Chelsea už zas není schopná ani udržet balon a evidentně na ně čeká, i když má gólmana, co je neumí chytat (já vím, dneska ji chytil). Přál bych rozhodnutí Torresovi (a ne podklouznutím u penalty )..

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš mi říct, že (bez ohledu na tu dnešní) Čech neumí chytat penalty ?

Reagovat
Chazy

Nijak zázračně ne no, i hráči z nižších lig si ho položí na jednu a daj na druhou asi dělá moc rychlej pohyb, nevím.

Reagovat
Arbiter

no není to už úplně pravda, ale to je tím, že CFC prostě dlouhodobě nesleduješ. Stejné je to s tou básničkou, že neumí chodit na centry

Reagovat
Chazy

Jj, nepopírám, moh se zlepšit. ono asi není úplně těžký zjistit, co dělal špatně, takže tomu i věřím.

Reagovat
Arbiter

On před důležitými zápasy nechá vyjet statistiky, kouká se na videa a učí se, kam kdo to kope. Připravuje se hodně, no...

Reagovat
Chazy

Ale určitě není tak technicky vepředu jako Foster (sledování penalt soupeřů na iphonu během pauzy před penaltama)

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

To jako fakt ? Já ho mám zafixovanýho od toho ME "21", kdy nám na penalty vychytal zlato jako jednoho z nejlepších v tomhle. To je pro mě novinka

Reagovat
Chazy

Arbitr říká, že na tom zapracoval, ale dřív byl na penaltách vážně hroznej. Takže uvidíme v rozstřelu, pokud bude. Každopádně ještě ve finále LM 2008, kdy vychytal Ronalda, to byla fakt rarita, že penaltu chytil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nnavíc "na čáře" podle mě moc lepších gólmanů není, proto bych čekal že mu i penalty půjdou.

Reagovat
Chazy

Jj, on podle mě moc brzo ukazoval, kam půjde. Reflex má parádní, výskok taky, předpoklady na penalty určitě má. Já to poslední roky sleduju míň, takže to beru zpět, Arbitr ho má nasledovanýho tisíckrát líp.

Reagovat
smazaný uživatel

No já taky nevím a vycházím jen z předpokladů Vídám je prakticky jen v pohárech..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

To snad ne....

Reagovat
Wat

Tyvole

Reagovat
Tomekcz

Malouda jak panak tam stoji

Reagovat
hefy

Do hajzlu s Chelsea... za dnešek si to zaslouží jen Čech. To prostě nesmí vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

A Luiz, Mikel, Lampard, Drogba...sorry, ale mnozí hrají vynikající zápas a zodpovědně.

Reagovat
hefy

Ta hra je fakt zoufalá a je úplně jedno, jak moc kdo hraje zodpovědně.

Reagovat
Chazy

Wow a vynecháš Cahilla, kterej je pro mě motm

Reagovat
Arbiter

To je pro mě zase Petr Ale stoperská dvojka je dneska skvělá, no

Reagovat
smazaný uživatel

A no jo, ona většina jezdí po prdeli :)

Reagovat
nemamvasrad

Mně se hodně líbíl i Cashley.

Reagovat
Arbiter

ten byl u prvního gólu...

Reagovat
nemamvasrad

To jsem zrovna telefonoval, tak sem to neviděl pořádně. Ok no.

Reagovat
Chazy

Cahill

Reagovat
smazaný uživatel

Takové rohy?

Reagovat
miky10

Z jakýho důvodu ho jako poslali ošetřovat ven?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta chelsea je našlapaná

Reagovat
madridcan

Robben ty si neskutocny

Reagovat
smazaný uživatel

otčko: @mikiedusik

Příští rok hrajeme v Helsinkách a ve skupině máme FIN, SVK, USA, GER, LAT, LAT a AUT

Reagovat
smazaný uživatel

akorát místo jednoho LAT bude něco jinýho

Reagovat
smazaný uživatel

Dvakrat Lotyse, to bude neprijemny

Reagovat
Ligter

Reagovat
patas92

misto LAT FRA

Reagovat
smazaný uživatel

S Lotyšema dvojzápas o záchranu a ven?

Reagovat
smazaný uživatel

Já chtěl Jížní Koreu Škoda, ale lehčí to mít ani nemůžeme a musíme postoupit z prvního nebo druhého místa, cokoliv jiného bude ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak je to ale hodne pohodova skupina. Kanadu, Svedsko a Rusko tymy z te nasi skupiny potkaji nejdriv v semifinale a to se jeste predtim navzajem vyradi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Michal Dusík ‏@mikiedusik

Jo a v Soči máme ve skupině SWE, SUI a kvalifikanta

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec ne, nás šoupli do Stockholmu, a Rusko do Helsinek.

Reagovat
Arbiter

Mikel dneska hraje výborný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Rád se připomenu z doby před pár týdny nebo měsíci.

Mikel > Romeu

Reagovat
madridcan

Som rad, ze som pomerne nestranny dneska...........Inak by ma jeblo

Reagovat
Aldeano

Tj být fanouškem Bayernu...

Reagovat
smazaný uživatel

robben dole pro něj je to dnes až moc osobní

Reagovat
smazaný uživatel

usnul? nebo sel na toaletu?

Reagovat
smazaný uživatel

Arjen to dneska sabotuje.

Reagovat
smazaný uživatel

je to pro něj moc osobní zápas tdal bych ho dole

Reagovat
miky10

Torres by to měl ale trošku jinak odjezdit.

Reagovat
fenixLFC

asi zapnem FM a robbena predam kdesi do azie, neskutocne ma ten egoista vytaca

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo pujde na penalty?

Reagovat
Aldeano

Robben

Reagovat
vodka

tip - Drogba, Lama, Torres, Cole, Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

Mata pujde urcite podle me..

Ale fakt me zajima u Bayernu, jestli pujde Lahm, Robben a Kroos

Reagovat
Arbiter

Lamps bude asi první...

Reagovat
smazaný uživatel

drogba, vila, malouda, cech

kroos, gomez, robben, schwainstaiger

Reagovat
smazaný uživatel

Torres prijde a vubec se nesnazi, s takovou at tahne do prdele..

Reagovat
Arbiter

Reagovat
miky10

Lampard, Drogba, Mata, Torres, Malouda...?

Gomez, Kroos, Robben, Schweinsteiger, Tymoščuk...?

Reagovat
smazaný uživatel

Finále LM by neměly rozhodnout penalty. Ať povolí o jedno střídání v každém prodloužení víc radši...

Reagovat
Trand

Tím by určitě zamezili penaltám.

Reagovat
smazaný uživatel

a hrálo by se dál na zlatý gól samozřejmě

Reagovat
Trand

Jako jo, já s tím souhlasím, jen jsem to z tvýho příspěvku moc nepochytil.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern mohl ještě střídat

Reagovat
blade115

Fuuf... Děj se vůle boží...

COME ON YOU CHELS !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by se teď hodil Terry

Reagovat
miky10

Každopádně prohrát zase na penalty, tak mě odnesou. COME ON!

Reagovat
Tomekcz

skoda ze tam nejni Terry

Reagovat
hefy

Škoda, že dneska nehraje Terry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
snuff24

gratujulu Čukotce

Reagovat
aither

Penalty doufám v Chelsea , ale myslim že to Bayern dá

Reagovat
madridcan

ANKETA ANKETA ANKETA ANKETA

Ako podla vas skonci penaltovy rozstrel? Kto trafi bude na tento vecer Rozstrelový kráľ Ja tipujem 4:3 pre Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 Chelsea

Reagovat
miky10

4:3 CFC

Reagovat
C0br

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

8:7 Chelsea

Reagovat
Langi

4:2 Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

3:2 Bayern.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

4:2 Ch

Reagovat
Pinturicchio

4:1 Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

6:5 Bayern

Reagovat
C0br

5:4 cfc

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 CFC

Reagovat
Trand

3:2 Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo bude chtít překonat Ramose a Adama. Uvidíme jestli se to povede.

Reagovat
smazaný uživatel

4-2 FCB

Reagovat
Ligter

3:1

Reagovat
Langi

Robben hned na první penaltu

Reagovat
wild

Chelzi vyhra 1-0 na penalty..vsetci ostatni hraci Chelsea netrafia branu a vsetci hraci Bayernu trafia do konstrukcie

Reagovat
miky10

Hlavně ať dá Lampard.

Reagovat
Chazy

Tak snad to Chelsea dotáhne ...

Reagovat
miky10

KTBFFH!

Reagovat
Tomekcz

hlavne a to Chelsea nekope jak Real

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bude kopat Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím němcům a neuer snad vychytá.

Reagovat
hefy

Reagovat
Mihi

Dáme to

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí snad ani není zpocený

Reagovat
smazaný uživatel

Aby taky jo, kdyz se hralo porad na jedne pulce hriste

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

1,87 na oba před pentlema

Reagovat
SqueeZy

Předpovídám další Robbenovo nepovedenou penaltu

Reagovat
wild

nemusite to pozerat..Chelsea vyhra

Reagovat
Tomekcz

lucker

Reagovat
JarousFCB

škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Matičko.

Reagovat
fenixLFC

urcite vyhra chelsea, s takymto stastim a robbenom proti sebe nieje mozne aby prehrali :/

Reagovat
miky10

Já to věděl...

Reagovat
miky10

Tragicky kopnuto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

JOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

německý železný nervy

Reagovat
vodka

MATA

Reagovat
minoLFC

byt fandom Bayernu, tak mam infarkt uz

Reagovat
nemamvasrad

No tak aspoň ostrouhají kohouti, když už nic.

Reagovat
hefy

SUPERMARIO!!!

Reagovat
vodka

Gomez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S přehledem Gomez..

Reagovat
miky10

Luiz.

Reagovat
Trand

Luiz.

Reagovat
Trand

Jsem myslel, že nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Němci penalty neprohrávají...

Reagovat
miky10

YES!

Reagovat
Tomekcz

dcp kopejte to to razantne a nahoru, to koupou jak kaspari Luiz

Reagovat
patas92

Luiz

Reagovat
JarousFCB

Pojď Peťo

Reagovat
Ligter

David Luiz Takhle se to má kopat.

Reagovat
smazaný uživatel

se s tím nes-al

Reagovat
madridcan

Ty vole ten Neuer vyzera v tej brane tak obrovsky...ako som si stihol uz laskavo vsimnut v Madride

Reagovat
C0br

Jj, proti němu bych to fakt kopat nechtěl.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
slovaňáák

Reagovat
miky10

Péééééééééťo!

Reagovat
fenixLFC

neueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Respekt

Reagovat
vodka

Neuer

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Neuer ten zápas rozhodne sám....

Reagovat
Langi

ty vole

Reagovat
aither

tvl Čech má smůlu směr má ale trchu chybí ...

Reagovat
vodka

Lampard nedá

Reagovat
vodka

Reagovat
madridcan

No akoze Bayern si vybera vsetok luck Chelsea naspat

Reagovat
miky10

Lááááááááááááááámps!

Reagovat
Maresma

Ja to nechapu, takovy hraci a nemuzou kopnout nechytatelne pod brevno.

Reagovat
C0br

Scholesovská

Reagovat
miky10

Čeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeech

Reagovat
patas92

pekne Peto

Reagovat
Trand

Čech.

Reagovat
Tomekcz

Peta chodi po vsem

Reagovat
vodka

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Já to věděl !!

Reagovat
minoLFC

konec, Chelsea s jednym rohom vyhrava zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá cole.

Reagovat
miky10

Drogba?

Reagovat
smazaný uživatel

Chazy tak já myslím, že Péťa nám ukázal jak na tom je

zatím pokaždý vystih směr a teď jednu lapnul

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď už třetí dneska

Reagovat
hefy

At jde taky kopat Čech, to pak nei fér.

Reagovat
miky10

Uuuuuuuuuuuuuuuuuf

Reagovat
Tomekcz

anglickych narodu??

Reagovat
smazaný uživatel

říkal afrických

Reagovat
miky10

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Langi

Péééééééééťa

Reagovat
Tomekcz

Cech je blazen

Reagovat
minoLFC

konec

Reagovat
hefy

Tyhle krátký rozběhy jsou proste vždycky na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Bílá Tyč - MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Neee, neni tam Terry ted..

Reagovat
miky10

Čech famózní!

Reagovat
madridcan

JEBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Tomekcz

proc nejde Torres KUA

Reagovat
miky10

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
aither

OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE CHELSEAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

Chelsea FC

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Chazy

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Trand

Drogbič.

Reagovat
Arbiter

PIČOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
vodka

FUCK

Reagovat
smazaný uživatel

Polibte mi všichni prdel.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nemá cenu, vy*ebaná chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

sklapni ubožáku

Reagovat
hefy

Hm, tak prohrál fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

HELL MUTHAFUCKIN YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmmm...tak fotbal není definitivně spravedlivý

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší vítěz v historii LM. Gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Reagovat
blade115

Fuck you, idiot....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Aldeano

Reagovat
godwood

Reagovat
tomasinho

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomoro

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
JacoBee

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Reagovat
ACSMan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
SqueeZy

Tak to mě vážně poser Gratulace Chelsea - fani

Reagovat
smazaný uživatel

náááááááádhera

Reagovat
homeles8

Hovnooo

Reagovat
Wat

Looooool.

Reagovat
blade115

ANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!! WE ARE THE CHAMPIONS AND YOU ARE KINGS, MY BOYS !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim jestli sen akej fanousek Chelsea raduje tka neni normalni

Reagovat
vodka

to je nespravedlivé jako prase...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se nakonec Torresovi prestup vyplatil A zdárek Spurs, treba priste..

Reagovat
smazaný uživatel

PETR ČECH

Bayern ten titul nechtěl, tak ho nemá. Stěžovat si mohou jen na sebe....

Reagovat
Neuro

mamrdi fakt.. srabové... takhle srabácky projít přes Barcu a pak 70 minut dělat to samé proti Bayernu a nakonec to ukopat na penalty.. to prostě je hovadina.. Robben ty už taky vypadni...

Reagovat
minoLFC

ma jebne, Bayern drti Chelsea cely zapas a ta to s jednym vydarenim rohom vyhra

Reagovat
Biozdenda

Tak odporná Chelsea se pronudila celou ligou mistrů v řeckém stylu.. Letos to nestálo za nic.. Nedělám to často, ale

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou, epický príbeh...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Arbiter

První CL pro londýnský tým, první CL pro CFC!!!! MILUJUUUUUUU!!!!!!

Reagovat
Fairplay

NEUVĚŘÍTELNÉ!!

Reagovat
smazaný uživatel

Je to oficiální, Drogbič je bůh

Reagovat
smazaný uživatel

:DDD

Reagovat
herbage

nejhorší a herně nejslabší tým, co kdy vyhrál LM, každopádně před výkony Čecha, Cahilla, Mikela a A.Colea smekám

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba nic?

Reagovat
cubinho

Peeeeeeeeeeeeeeeeeťa!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nic horšího jsem nikdy nevidel ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Navzdory neobjektivím plačkám, dobrej zápas, Chelsea ho zvládla líp, Bayern může nadávat jen sobě za ty spálený šance

Reagovat
icka

KTBFFH !

Reagovat
Pinturicchio

O co se vsadíte, že RDM nezůstane ani po tomhle?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Čech, super výkon. Doufám, že už tu na něj přestanou některá individua nadávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Epický koniec - Drogba rozhodol

Reagovat
smazaný uživatel

Todle už není normální....

Reagovat
smazaný uživatel

Ona to jeste musi rozhodnout ta mrdka, ja se fakt uz poseru z toho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Hele, já ho taky nesnáším, Arsenal potápí v každým zápase, kdy nastoupí. Ale za tu LM letos si to prostě zaslouží, hrál skvěle.. A to i takticky(simulace, ..) Ale tohle mu nějakým způsobem přeju.

Reagovat
Trand

Hele, já ho taky nesnáším, Arsenal potápí v každým zápase, kdy nastoupí. Ale za tu LM letos si to prostě zaslouží, hrál skvěle.. A to i takticky(simulace, ..) Ale tohle mu nějakým způsobem přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

co jsi potom ty, když on je mrdka? takže pšššt

Reagovat
smazaný uživatel

Ty musíš mít fakt strašně smutný život...soucítím s tebou..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na tohle vítězství se bude vzpomínat hooodně dlouho. Dovolil bych si říct, že je to neopakovatelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzpomínat? Na tohle? To těžko.

Reagovat
TopinB

O dva roky pozdějc se o tom v PL sekci furt mele

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Reagovat
Svatej

Reagovat
xjert02

Ja se naopak hodne rychle budu snazit zapomenout. A kdyz se mne jednou budou deti ptat, tak reknu, ze si matne vybavuji den, kdy umrel fotbal a radost z nej pro fanousky, kvuli kterym se (udajne) hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

DIDIEEEEEEEEEEEEEEEEEER DROGBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba si teď jel svůj vál, je to svéráz...

Reagovat
hefy

To je teda hnus. Chelsea, City, Slováci..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Real M., Barca ...

Reagovat
Wat

Reagovat
-Carles-

Komédia toto

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sa cítite, že so štvrtým miestom by ste nemuseli postúpiť od Ligy majstrov (kvôli prípadnej výhre Chelsea vo finále)?

Redknapp: „Je to kruté, ale čo s tým môžete spraviť? Mojim cieľom pred sezónou bolo skončiť v prvej štvorke, takže ak by sme mali chýbať kvôli Chelsea... čo môžem spraviť? Môžem nariekať, ak sa to stane. Ale ak skončíme tretí, budem budúcu sobotu najväčším fanúšikom Chelsea.“

Reagovat
Lacko_Boh

Idem sa prihlasiť do CHL...toto je v p***

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A příští rok REAL !!

Reagovat
smazaný uživatel

Petr Čech!!!

Reagovat
C0br

Každopádně jedno nejvíc z haluzních vítězstvích v historii fotbalu (myslím celkově LM, nejen dnešek).

Reagovat
smazaný uživatel

Odplata za Real

Gratulácia do Londýna

Reagovat
panca

nepomatuju nezaslouzenejsiho viteze cele LM. A jeste k tomu tak slabej tym

Reagovat
honziss

Dneska umřel fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
godwood

Reagovat
celeb

Reagovat
poz3n

Je to jako když Řecko vyhrálo Euro v Portugalsku

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Aldeano

Reagovat
godwood

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli vyhodí Di Mattea a neprodlouží s Drogbou, tak se může jít Abramovič zastřelit

Reagovat
iamek

Chelsea jsem sice asi fandil, ale takovy antifotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
MedulyN

Fotbal dneska opět prohrál

Reagovat
xjert02

Co k tomu rict?! I kdyz byl Bayern hned od prvni dvojice o penaltu napred, bylo mi jasne, ze to takhle dopadne. No, fotbal zase jednou dostal pres zadek. Je mi lito Spurs a fanousku fotbalu, ze budou muset na antifotbal v LM koukat i pristi sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Super,nejorší vítěz z fotbalový strany co se týče a navíc Tottenham kterej se celej rok rve o LM jí hrát nebude,krása no.

Reagovat
patas92

Ivanovic

Reagovat
Pinturicchio

Gratulace všem normálním fanouškům CFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže gratulace nikomu?

Reagovat
Wat

Někteří normální opravdu jsou.

Reagovat
Mihi

Braňo na bránke

Reagovat
vodka

nejhorší sezona co sem zažil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Fotbal je strašně krutý Bayernu je mi líto, Chelsea nemám rád zas o něco více. Snad Di Matteo poletí i tak.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S neapolí horší team , s Benficou, s Barcelonou a s Bayernem a oni vyhrajou.

Reagovat
Pipo123

Chelsea musí prekopať ten tým, lebo v LM ich prehrával každý súper a hrali hrozný futbal, ale ten sa hraje na góly a uspeli. Takže gratulácia pre Bayern to je kruté.

Reagovat
Godwinson

Naprosto neuvěřitelný :) Kruťárna pro Bayern. Drogba a spol. se alespoň rozloučili (doufám) na vrcholu.

Reagovat
Luc-Luc

z cukotky se mi chce zvracet chudaci kohouti navic...pfff

Reagovat
JarousFCB

Čech je prostě bůh !!! Jen kvůli němu jsem přál Chelsea.

Reagovat
homeles8

Reagovat
patas92

Reagovat
Chazy

Takže Torres má, co chtěl, kvůli čemu do Chelsea šel gratulace i jemu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Podobně jako Owen, fajně si to vyseděl.

Reagovat
tomasinho

Tomu říkám mančaft, každý si slaví po svojem, po skupinkách nebo každý úplně sám. Komedianti, bliju velebnosti.

Reagovat
Chazy

ježiš

Reagovat
vodka

ty vole, to je teda hovadina...

Reagovat
minoLFC

futbal je nespravodlivy, presedlam na sachy

Reagovat
Aldeano

Reagovat
mike.84

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš. Já je hraju. Zrovna probíhá zápas o mistra světa. Obhájce Anand vs vyzyvatel Gelfand. Po šesti remízách je stav stále vyrovnaný. Dneska od 13:00 začíná další partie..:)

Reagovat
smazaný uživatel

,,Nikdo se neptá jak, ale jestli" :P --- Pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Terrymu, Drogbovi a Lampardovi to nejde nepriať

Reagovat
smazaný uživatel

ale jde

Reagovat
smazaný uživatel

MILUJU CHELSEA

Reagovat
Neuro

to se máš čím chlubit

Reagovat
smazaný uživatel

už 9 let

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsi chudák

Reagovat
smazaný uživatel

nebreč

Reagovat
Ligter

Tak Řecko by ještě mohlo vyhrát EURO, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to by mě zajímalo, jestli 'Arry pošle Lampardovi gratulaci

Reagovat
JIMMY-PO

Chelsea LM, Man City PL...dve veľké prehry futbalu...

Reagovat
mike.84

nadavejte si jak chcete ale 2 věci jsou jasne.

1) váš hate (vy vite kdo) je zbytečný

2) hlavně chelsea dnes neutralnim fanouškům připravila infarktove okamžiky

čest bayernu, byl v 99% času lepší , hral dobře ale neefektivně a to se trestá

see ya next yr bitches

Reagovat
smazaný uživatel

"Infarktové okamžiky" Néééé

Reagovat
mike.84

chycena penalta robbenovy, drogbove oba goly... co bylo dneska víc ?

Reagovat
smazaný uživatel

Neutrální fanoušek u toho dneska usínal a blil ze hry chelsea. Asi takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacoBee

Já jsem neutrální a chelsea mi připravila nudu...až na robbenovu penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle fakt ne. Esence hnusu. A dole v hospodě vyřvávají na celé kolo. Neuvěřitelný .

Reagovat
Chazy

Wow

Reagovat
mike.84

nemaš bydlet nad hospodou

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to je kořen problému

Reagovat
m.sali

největší joke paradoxně neni vítězství Chelsea, ale že Di Mateo, ač dosáh největšího úspěchu v historii klubu, tak stejně nejspíš nebude v roli trenéra pokračovat (aspoň podle toho, co jsem zatim čet)

Reagovat
Bennhy
Reagovat
captain18

Fero?

Reagovat
Tomekcz

ve finale dva nejodpornejsi tymy, ale nemce nemam rad jeste vic, takze Chelsea zaslouzene peknej fotbal

Reagovat
Honza Matoušek

Pseudojubilejní komentář pro lidi, kteří souhlasí, že takto na ho*no sezona už to hodně dlouho nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
m.sali

Reagovat
Aldeano

Reagovat
homeles8

jako fanoušek Juventusu nesouhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
xjert02

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba v matrixu.

Reagovat
smazaný uživatel

je mi lito Robbena

Reagovat
vodka

Schweinsteigra je mi ale líto jako prase, ten je tak na psychiatra...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Nudnou Ligu mistrů nakonec vyhrál nejnudnější tým letošního roku. Gratuluju

Reagovat
smazaný uživatel

Barca vyhrála loni.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo byl soupeř?

Reagovat
smazaný uživatel

Barca vypadla, sis spletl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ti tohle přijde zábavnější než Barcelona, tak tě lituju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aj José sa teší s vami

Reagovat
smazaný uživatel

Are you watching Tottenham ?

Reagovat
Counter

Rozhodl Terry.

Reagovat
Chazy

Magazín

Reagovat
Wat

Jupí.

Reagovat
Wat

Objev sezóny na třetím místě.

Reagovat
Counter

Wow, 90 stran To si počtu, už se těším!

Reagovat
Counter

Chazííí, Wate, jsme v objevu sezony!

Reagovat
Wat

S jedním bodem jsem docela cheater.

Reagovat
Chazy

Jsem lepší jak ty ...swarley dostal bod ode mě

Reagovat
madridcan

Dve veci su zaujimave-Bayern sku*vil vsetko co mohol a Chelsea ty kokos Chelsea...taka sezona, taký viac-menej smiesny tim, také výsledky a dva take prestizne poháre

Ale mozno aj preto je futbal taký krásny

Reagovat
smazaný uživatel

Čech moc neslaví a jde utěšovat Robbena, respekt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

je toto vlastne mozne ???? ... zo skupiny mohli postupit iba ked zdolaju valenciu doma ... v tedy vyhrali ... uz vtedy mali noz na krku ... doma s neapolom prehrali 3 - 1 . ked cole zachranoval este na braniacej strane ... doma s neapolom 3 - 1 ked davali gol v predlzeni , benfica ked vyhrali vonku ale domaa ich benfica tlacila a tlacila ... barcelona ked betonom doma vyhrali nahodne ... vonku s barcelonou ked messi zahodil penaltu dal ticku milon zahodenych sanci ... a teraz s bayernom ked bayern tlacil cely zapas milion sanci a chelsea iba 1 roh = 1 gol a bayern 20 rohov ... a na penalty s 3 :1 na 4:3 ... je toto vobec mozne ????????

Reagovat
smazaný uživatel

este aj robben dnesakm zahodil podla mna tam hore uz sa nato nemohol divat ako roman rozhadzuje peniaze

Reagovat
Tsigi

Pěkný

Reagovat
madridcan

Ty vole...Bosingwa s tym obocim by sa mal radsej vysrat na taky smiesny tanec, aky predvadza

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíte být nejlepší, abyste vyhráli trofej...nerozhoduje žádnej žebříček, ale výkony na hřišti. Hraje se na výsledky a ty měla Chelsea nejlepší. Zaslouží si respekt za to, že tuhle trofej vyhrála, v takové konkurenci, a ne primitivní nadávky.

Reagovat
Honza Matoušek

Jak si reagoval na Řeky, když nás vyřadili na EURU 04?

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužili si tam vyhrát. Ve vyřazovacích bojích nedostali gól, v každým gól dali. Nezahráli nijak líbivej fotbal, neměli tam ofenzivní superhvězdy, ale to znamená, že musejí hrát za každou cenu útočně, jen, aby se to lidem líbilo? Ano, ať lidi říkají, že se jim takový styl nelíbí, ale ať nezpochybňují úspěchy týmů, ke kterým vede dlouhá cesta a je výsledkem určité kvalitní práce...

Reagovat
Honza Matoušek

V tomhle máš pravdu, ale mám pro tebe 3 body.

za 1. Tím Řeckem jsem se spíš snažil nastínit, že musíš chápat, že fanoušci reagují, tak jak reagují. Kdyby proti tomuhle prohrál ve finále můj tým a timhle stylem, tak budu doopravdy brečet. Prostě to chápu.

za 2. Řecko na EURU 2004 alespoň ten beton dotáhlo do takový fáze, že byl skvělej, kdežto Chelsea přežila každej zápas 10 tutovek a to čistým štěstím.

a hlavně za 3. PROBOHA TÍMHLE SMĚREM SE SNAD MODERNÍ FOTBAL NEMŮŽE VYDAT! TOHLE NEMŮŽE BEJT CESTA K ÚSPĚCHU, JINAK SE MŮŽEME ROZLOUČIT S POHLEDNÝM FOTBALEM.

Toť vše.

Reagovat
smazaný uživatel

1. no jo, fanoušek, já jsem hlavně fanoušek zdravýho rozumu a vítězové mají moje uznání, 2. já si nemyslím, že k vítězství v LM může pomoct pouhý štěstí a náhoda, soupeři Chelsea prostě neproměnili svoje šance, ale netřeba zapomínat, že fotbal se hraje především na góly...a Chelsea svoje šance využila...ano, semifinále a finále působí vzhledem k okolnostem bizarně, ale spousta lidí zapomíná třeba na obrat s Neapolí...3.to nechápu, proč, když vyhraje defenzivní tým nějakou trofej, hned se píše, že se fotbal tímto směrem nesmí ubírat...týmy, který udávají směr-Barca, Real, MU, Španělsko, Německo-určitě nijak defenzivně nehrají a hrát nebudou, nicméně on i Real někdy proti Barceloně zahrál ultradefenzivně aniž by to vystihovalo jeho styl...no, a i kdyby, tak se bude hrát defenzivně, s tím se nic nenadělá...

Reagovat
xjert02

Pochop, ze timto smerem se fotbal nesmi ubirat. To jej bude v konkurenci ostatnich sportu zabijet.

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

To, že Chelsea hraje defenzivně, znamená, že celej svět začne hrát defenzivně? Zkuste někdy nad svýma názorama trochu přemýšlet...

Reagovat
xjert02

Vidis pouze na roh, dale jiz nikoliv. Jiz na mne prosim nikdy nereaguj. Dekuji. Neminim ztracet cas s takovymito lidmi.

Reagovat
smazaný uživatel

To ty jsi reagoval na mě...a nevím, na co si tu hraješ...takový diskutéry mám rád, něco plácnou, absolutně bez jakýhokoliv argumentu, a když jim člověk zargumentuje, tak napíšou, že ztrácejí čas...seš hodně v pohodě...

Reagovat
smazaný uživatel

i když jsem fandil bayernu tak musím dát za pravdu ... ale hrozně mi štve že kohouti nejdou do LM ...

Reagovat
Neuro

ani hovno.. kdyby si Plzeň zalezla v 9 do vápna taky by s tou Barcou uhráli remízu.. tohle prostě není styl ani taktika.. je to ubohé "ubraňte to a na penalty se štěstím snad vyhrajeme"

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň dvakrát prohrála, v čem jí to pomohlo? Možná, kdyby bránila v 9 ve vápně, uhrála by nějaký body a třeba postoupila ze skupiny a finančně a fotbalově by se ubírala úplně jinam...neznamená to, že by musela v 9 bránit každej zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveritelne paradni sezona ve vsech ligach, neskutecny, tohle se jen tak opakovat nebude, tahle fotbalova sezona, byla pro me TOP

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
Shevchenko

Líbilo finále?

Reagovat
Filipow

No vidíš. A já zase na téhle sezóně vidím jen dvě pozitiva, Sparta nevyhrála Ligu a Juventus vyhrál ligu.. nic víc, pozitivního se asi ani nestalo.

Reagovat
miky10

Neuvěřitelnej příběh, naprosto neuvěřitelnej. Tolikrát takřka vyřazeni, tolikrát dole, tolikrát podceňováni. A tohle dokázali. Neskutečný výkony na hranici možností a schopností, takhle to prostě je a jiným způsobem bychom toho jen těžko docílili. CHELSEA!

Reagovat
Wat

Cg.

Reagovat
miky10

Díky.

Reagovat
Pinturicchio

Gratulace Miky, jsi jeden z mála, kterým to přeju.

Reagovat
miky10

Dík moc.

Reagovat
smazaný uživatel

On, terry a vitasrp, je to skromny seznam

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
miky10

Reagovat
herbage

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
m.sali

Vítězství Chelsea v LM 2012 = vítězství Řecka na ME 2004 = vítězství antifotbalu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Řekové na rozdíl od Chelsea nepustili v každym zápase soupeře do pěti tutovek... Tyhle dva týmy se moc srovnat nedají.

Reagovat
JIMMY-PO

toto víťazstvo je 100 krat horšie ako Grécke

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Haters gonna hate. Gratulace Chelsea, prial som im to. Peto Cech

Reagovat
FC Porto FC

Kde se všichni ted?????????????? CHELSEA mistr LIGY MISTRŮ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z nejhorší sezony je ta nejlepší v dějinááááááááách. Čech a Drogba jsou neskuteční !!!!!♥♥♥ Duležitější je než že sme ji vyhráli že ji budeme přiští rok hrát!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses tradicne velkej myslitel...

Reagovat
smazaný uživatel

Že ji budete hrát i příští rok? To je právě to nejhorší... teda po postupu Slováků-

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to vlastně byla jen taková kvalifikace

Reagovat
M0rb1D4S

A nejvíc tady blijou? Opět fanoušci Liverpoolu.. na to už si člověk fakt časem zvykne

Reagovat
Tomekcz

Vsechno lepsi nez Barcelona

Reagovat
herbage

větší haluz vážně nepamatuji. Kdyby se dělala jen kompilace tyček, Čechovo zákroků a zblokovaných střel při cestě Chelsea za tímhle vítězstvím, tak by to video mělo nejméně půlhodinu. Kdybych se díval na statistiky, tak Chelsea snad horší naprosto ve všem. Nejde argumentovat ani nějakou taktickou vyspělostí, když Bayern měl pomalu tucet tutovek a Chelsea si ani neťukla. Tohle mě bude mrzet ještě hodně dlouho ...

Reagovat
smazaný uživatel

Stve te, ze Chelsea vyhrala LM driv nez Arsenal, co?

Reagovat
vodka

tento rok by to CFC vyhrála aj kdyby tam bylo místo hráčů 11 pytlů mouky...

Reagovat
JIMMY-PO

aj tak som hrdý na Tottenham, že skončil v tabuľke o dve miesta nad rusákovými miliardami....COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

at hrali jak hrali...uz jenom kvuli Peťovi

Reagovat
Pinturicchio

Jinak já přál Bayernu, ale ten hate na CFC je strašně komický, když se jim vyčítá pomalu i to, že si to vůbec dovolí slavit.

Reagovat
Chazy

jj, to je fakt gigatragédie, co tu spousta lidí předvádí..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Chelsea.

Vyčůrat, spát a rychle zapomenout na dnešní po sportovní stránce na hovno den.

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě té gratulace, souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Třetí prohrané finále, člověk si zvykne a už to tolik ani nevadí, budou další finále. Gratulace Čechíno.

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojí dupnutí "modrého slona" Drogby rozhodlo Fotbalu sice pomálu, ale drama to zase jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Je už někde na youtube ten rozstřel?

Reagovat
Arbiter

Chelsea nevyhraje, Neapol nepustí dvougólové vedení

Chelsea nevyhraje, Benfica je přehraje a s klidem postoupí

Chelsea nevyhraje, Barça je přejede s prstem v nose

Chelsea nevyhraje, Bayern hraje doma, tam je sfouknou jako svíčku

Carefree, wherever we may be

We are the famous CFC

And we don't care

Whoever you may be

'Cause we are the famous CFC

Reagovat
M0rb1D4S

Jojo, tomu už jsem se na facebooku asi 5x vysmál

Reagovat
vodka

Bosingwa si jde první pro medailu

Reagovat
m.sali

Reagovat
wild

hovoril som vam ze Chelsea proste nemoze prehrat!

Reagovat
smazaný uživatel

OT : http://www.facebook.com/CeskoZviteziProtozeMaVicMrtvychHokejistu

Myslím že by nebolo od veci tých hajzľov vystopovať, a trestne ich stíhať...

Reagovat
smazaný uživatel

za co? kde žiješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Za kokotizmus, a negrcaj tu na mňa...grcaj na nich

Reagovat
hefy

Přesně kvuli takovejm jako jsi ty, to lidi zakládaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, zakladajú to lebo sú jebnutí

Reagovat
hefy

Fajn, pokračuj v tom.

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa osobne tá stránka veľmi sklamala a čo i len založenie jej je veľká drzosť,a to by som sa pri provokáciach typu: "štestí, klika , náhoda" ani nepohol z miesta,...

Hrozne úbohé, aj tých 300 ľudí, kt. sa to páči je veľa,...

Reagovat
smazaný uživatel

proto tam je tlačítko nahlásit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Ten kdo to zakládá, to nemyslí vážně. Hádám, že to bude ten stejný autor, co vytvořil Sdružení Bezcitných Cynických a Zlých Individuií, Klub sklepních chovatelů, Jsme pro připojení Slovenska k Maďarsku atd. Dělá si jenom legraci z vážných věcí, to je celý..

Reagovat
smazaný uživatel

Přál jsem to Chelsea, hráči si to zasloužili, bojovali jak lvi až do úplného konce. Gratulace.

Reagovat
Elliasson

Pěkně děkuji za vítězství... Chelsea je mi hodně nesympatický tým a nelíbí se mi, že zase bude hrát Ligu Mistrů, když si to absolutně nezasloužili. Navíc, jsem fanoušek Atlética Madrid a ti asi dvakrát po sobě EL nebudou brát zcela vážně, když v ní nebude soupeř v současnosti věhlasnějšího jména (ještě, že to aspoň trochu jistí Inter).

Ale k zápasu: Neproměňování šancí bylo Bayernu bylo tristní - Bavoři měli vyhrát minimálně 2:0 před prodloužením. Bohužel. Pak to pohřbili Robben s Oličem a v penaltách Ivica se Schweinsteigerem. Je mi to líto právě kvůli Ivicovi, kterého mám hodně rád. Dneska to pokazil a to já věřil, že bude přínos pro Bayern.

Reagovat
hefy

Bastiho s Gomezem je mi strašně líto. Tihle sympatáci to měli vyhrát a ne retardi jako Drogba, Bosingwa nebo Cashley. Achjoo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jv

Zrovna Gómez... no no.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace top fanouškovi Mikymu Hruškovi - užij si to, za rok bude La Décima a pak poprvé v historii obhajoba LM od Realu

Reagovat
miky10

Děkuju.

Reagovat
Pipo123

Čo je horšie zlo ? Di Matteo či Zola ?

Reagovat
Arbiter

jaké zlo?

Reagovat
Pipo123

Obaja sú hrozný a dúfam že ani jeden nepríde do Lazia, dúfam že Matteo predlži a Zola nepríde, preto píšem čo je menšie zlo

Reagovat
smazaný uživatel

RDM je mensi zlo

Reagovat
Shevchenko

Koho ty vlastně chceš?

Reagovat
Pipo123

Pioli Di Matteo je priemerák, nepáči sa mi, možno sa mýlim, ale nedokáže adekvátne reagovať na priebeh stretnutia, jeho Chelsea prehráva každý tým,príde mi takticky slabší ako sa o nom hovorí. Zola je zasa veľká neznáma ale bojím sa ako by to dopadlo, Pioli nepríde, ale je to to môj oblúbenec, mal výsledky v Chieve a má ich v Bologne. Pán tréner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Někdy ani slova nestačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem tak zklamana... asi budu radeji sledovat atletiku, kde o vitezi rozhoduje cas, pripadne delka, nikoliv stesti

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jen doufat že si ostatní týmy taky neřeknou " hrajme hnusnej fotbal a vyhrajeme".... za ofenzivní fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Torres přinese ukázat spoluhráčům z Liverpoolu trofej, aby viděli, jak něco takového vůbec vypadá.

Reagovat
miky10

Liverpool - AC, nejlepší finále LM v historii, nic?

Reagovat
Luc-Luc

jn, od te vyhry v Carling cupu uz ubehlo dost mesicu no...sasku

Reagovat
smazaný uživatel

2005 Istambul-Nejhezčí finále LM=Ano, víme jako to vypadá....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty hovado Liverpool tuhle soutěž vyhrál vícekrát něž Chelsea Titul!!!

Reagovat
smazaný uživatel

We've Won It Five Times, We've Won It Five Times!

Reagovat
mike.84

ty si debil

Reagovat
xjert02

Nekteri lidi opravdu pozbyvaji i naznaku inteligence a presto mohou prezentovat sve nazory. Doba je vazne zla

Reagovat
smazaný uživatel

si predstav, ze hracom liverpoolu sa staci ist pozriet do vitriny v utrobach anfieldu

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, do vitríny. .)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Bos.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to smutné, nemám slov

Bayern je pro mě stejně nej

Reagovat
godwood

Reagovat
smazaný uživatel

Slepice Evropská Liga voláááááá.Tohle neomrzí nikdy!!!

Reagovat
smazaný uživatel

radši EL než hrát takovej antifotbal.

Reagovat
C0br

Kalou to je úroveň

Reagovat
miky10

Snad to zvedne sám Lampard.

Reagovat
Godwinson

A třetí místo ve fantě. Dnes je den splněných přání, snad to vydrží i zítra.

Reagovat
Tomekcz

negri zas neumi slavit

Reagovat
minoLFC

bez hajlovat na sraz DSSS

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosím tě

Reagovat
minoLFC

neni to jeho prvy taky prejav dnes

Reagovat
madridcan

Vsak uz sa uhnite nech moze zdvihnut tu trofej vy debili

Reagovat
herbage

rohy: Bayern 20, Chelsea 1

to je fakt tragédie, že Bayern neměl ani z jednoho alespoň náznak šance. I když je fakt, že Barcelona je kopala vyloženě za trest

Reagovat
tomasinho

Tak když je kope ten kokot Robben, tak co bys chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, proč je pořád kopal Robben a nešel k tomu třeba Kroos

Reagovat
herbage

spíš nechápu te penaltu, že na to šel zrovna on

Reagovat
smazaný uživatel

Protože má u nás největší úspěšnost, navíc jako jedinej si asi věřil.

Reagovat
smazaný uživatel

největší úspěšnost má Lahm s Bastim (hmm )

Reagovat
smazaný uživatel

No když každej z nich kope 1 penaltu za X let.

Reagovat
smazaný uživatel

a zase kecáš, nemají

Reagovat
smazaný uživatel

pořád je u trenéra první na seznamu...

to bylo za van Gaala, že se po nepovedenym kopu střídal exekutor

Reagovat
smazaný uživatel

To je nahodou super metoda

Reagovat
herbage

po bitvě každý generál, ale i v lize by to měl kopat Mario

Reagovat
smazaný uživatel

Mario dost kopal, ale pak nedal a od té doby zase chodí na penalty jen Robben.

Reagovat
jv

...když pořád trefoval prvního hráče.

Reagovat
miky10

Abramoviiiiiiiič!

Reagovat
Maresma

Luiz je sasek.

Reagovat
vodka

eště zitra vyhrát Rusko, v pondeli nedam zkousku a hned potom me prejede auto, to by tak odpovídalo...

Reagovat
Tomekcz

no rusko musi dat cobolum aspon 10

Reagovat
smazaný uživatel

Slovensko - CZobolsko 3-1,

Reagovat
smazaný uživatel

To sú kokoti ani nenechajú aby to zdvihol Terry v zábere kamier

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Neuer na mě působí jako nějaký nacistický důstojník. Takový klid, postoj, výraz v obličeji

Ale k fotbalu. Když už dnes nadobro zemřel, po tom co ležel v komatu od semifinále, tak dám aspoň palec Péťovi

Reagovat
Filipow

"Ten Neuer na mě působí jako nějaký nacistický důstojník. Takový klid, postoj, výraz v obličeji "

To samý říkala i matka.

Reagovat
smazaný uživatel

...ještě dva/tři roky zpátky to po inkasovanym gólu vypadalo, že se zhroutí

Reagovat
m.sali

tvle proč jim ten pohár nedali na hřišti??? Dyť tam i stavěli podium neee???

Reagovat
hefy

Meireles. První správnej hardcorista, co vyhrál LM:

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne bude mit po sezone trochu casu, aby dal prilezitost svymu kadernikovi to strihani uz dokoncit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Nech už toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Ted jak to má sčíšlé, tak to vypadá daleko lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Nech už toho.

Reagovat
hefy

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Swarley

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, přežije to DiMateo?

Reagovat
m.sali

jelikož je Abramovič kokot, tak ne

Reagovat
m.sali

Bosingwa dotáhl Chelsea k vítězství v Lize Mistrů. Tak doufam, že si tim zaslouží setrvání v Chelsea!

Reagovat
smazaný uživatel

ten tam bude až do konce kariéry, když vidím jak se tam drží Ferreira

Reagovat
m.sali

mně by to vyhovovalo, aspoň by bylo je lehčí porážet

Reagovat
smazaný uživatel

blbost, zas tak špatný obránce to není

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznacne je.

Reagovat
Luc-Luc

tohle Di Mateo neustoji

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě mi to nedalo.

FUCK OFF, CHELSEA FC,

YOU AIN'T GOT NO HISTORY!

5 EUROPEAN CUPS,

18 LEAGUES,

THAT'S WHAT WE CALL HISTORY.

http://www.youtube.com/watch?v=tk5fyBfUAhs

Reagovat
smazaný uživatel

Den blbec, co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Na piču nejvíc. Aspoň že nemusím vstávat zejtra.

Reagovat
mike.84

njn , dělaš jako kdyby ti ted zdražilo jídlo v hrušce či školní jidelně

Reagovat
Wat

Miky?

Reagovat
miky10

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
mike.84

snad abramovič ušetří na paušálu a nebude nikoho na managera obvolávat

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tady Ropa, Peníze a totální beton porazily fotbal!!!!!!! Radujte se modří...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea F.C. 2012 UEFA Champions League Winners. Ano, já se raduji

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se divím, doufám že přeješ úspěchy i CITY a PSG a machačkale = všechno jedna rovina

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Já jsem fanda Chelsea.

Reagovat
miky10

Bayernu je mi docela líto, proti komukoliv jinýmu bych jim to asi přál. Ale oni budou mít ještě dost šancí to vyhrát, tahle generace CFC to hrála naposled.

Reagovat
xjert02

Znam hodne hracu, moralne cistych a silnych osobnosti, presto LM nikdy nevyhrali a nevyhraji. Takze tohle hledisko o generacich povazuji za absolutne passe.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si im robil psychologa?

Reagovat
miky10

Konstatoval jsem fakt, a to ten, že tahle generace měla poslední šanci, nechápu, o čem točíš.

Reagovat
Glonden2

Reagovat
smazaný uživatel

Cech je buh ! Vic k tomu nemam co dodat zaslouzeny to nebylo , ale co na to se historie ptat nebude. A doufam ze ty slova co Roman rekl RDM na schodech kdyz sli pro medaile byla : "Trenujes i pristi sezonu" .

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea anti-fotbal naprostá směšnost fotbalu fuck you chelsea !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bos jak se tlaci dopredu, aby byl videt na vsech fotkach

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi z toho fakt zle kdyby to vyhrál Real ač fanda Barcy tak tu překousnu protože hrajou fotbal a útočnej... kdyby to vyhrála Neapol to samé... ale jak je možné že za posledné 3 zápasy vystřelili 6x a dali 4 góly a vyřadily giganta a mnichov ? :-D to prostě není možný.....

a ano rýonout si musím COle a LUIZ měli jít ven !!!

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Bayern +

Gratulujem Chelsea k vitazstvu!

Inak k tomu Bosingwovi, robite z neho trageda prvej A klasy, popritom hlavne v Europe je asi tisickrat platnejsi nez taky Richards alebo Johnson. Dnes vzhladom na svoje male skusenosti fantasticky Cahill.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby si trochu upravil obočí, hned by byl v očích druhých lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Než Richards rozhodně ne !!!!!

Reagovat
blade115

No, ač si tu nevidíte do huby a nejraději bych vás polovinu proplesknul, přeju hezkou dobrou noc, fanouškům Bayernu ať nesmutní, může to vyjít za rok. Kádr na to je a bojovnost taky. Dnes ale stáli proti týmu, který si to prostě zaslouží vyhrát. Sice své soupeře nepřehrával, ale štěstí je i v životě klíčem k úspěchu. No a svým spolunenáviděným, pokud se tu vůbec v tom návalu haters může fanda Chelsea vyjadřovat, přeju, ať to není naposled, co tohle zažívají. Je to jako pohádka...

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň teď víš, jaké to je být fanouškem Barcelony Ti jen nehrajou takovou holomajznu jako Chelsea, ale o to větší je ten hate potom, protože ti všichni nutí, že hrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipný je, že ty největší vocasové na hřišti slaví nejvíc a pořád se domáhají poháru

Reagovat
Tomekcz

hlavne Bosingwa a Meireles

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bolo Haluz.

Reagovat
Shevchenko

V 6 ze 7 zápasů play-off byla Chelsea horší, takový tým má být vítěz Ligy mistrů? Když si vzpomenu, jak byla Neapol blízko je vyřadit...

Reagovat
PetersCZ

Účel světí prostředky.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Tady hrála hrála hlavní roli totální a dosud nevídaná kejda

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba klíčovej hráč. Dal gól, pak zranil Ribéryho, přičemž počítal s tim, že Arjen nedá penaltu, a pak v rozhodující chvíli zavěsil. Nazdar bazar!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

ROZSTRELOVÝM KRÁĽOM SA STÁÁÁÁÁVA.............................MIKY!!!!

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Grcka všech grcek. Doufám, že ten ruský zloděj už se konečně sebere a potáhne zpátky na Sibiř.

Man City - 1 titul - 1 mld. Ł

Chelsea - 1 LM - 1 mld. Ł

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dantetomas

Robben by to mal v Mníchovej zabaliť...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
fenixLFC

gresko v studiu no nemal ju ist kopat, ja som to vravel a ten vyraz v tvari nemal chybu

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, takže k tomu, abych vyhrál sázku s dolarem stačila doopravdy jedna sezona

Reagovat
smazaný uživatel

přijde Neymar za 60 miliónů a dáme 150 gólů za sezónu a snad to zase klapne !!!

Reagovat
herbage

Pro Yida z WHL, ať se z toho rychle vzpamatuje Nejen že fandí Bayernu, ale i Tottenhamu. Kdyby byl na jejich místě Arsenal, tak bych za sebe dnes asi neručil. Díky Kierane, žes nám zachránil už tak posranou sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vsichni na ne plivete ,ale pokud je mel uz ctvrtej tym na lopate a jasne je prehraval,tak je asi spis chyba v ostatnich ne?Jak Neapol,Barcelona ,tak i Bayern je mohli sfouknout jak svicku a jen svoji neschopnosti se jim to nepovedlo..Bayernu dnes stacilo jen se pro vitezstvi sehnout a to ze nevyhrali ,je spis jejich ostuda.Petr si to jednoznacne zaslouzi a i kdyz mam nemec. fotbal hodne rad,tak minimalne Petrovi to za tu bojovnost neslo neprat.Za vsechny ty leta,co meli v Evrope smulu,si to letos vybrali do puntiku no.Me se to nahodou letos libilo,protoze to melo zajimavej pribeh..At uz Apoel,Neapol,vyhoreni Manchesteru,Barcelony a nebo prave tahle modra haluz.Pokud ani nejlepsimu ceskymu gomalnovi a vubec hraci poslednich let,neni pran Evropskej uspech,tak to je neco hodne spatne tady.Nerikam,ze to Chelsea preju ,ale urcite si teda nereknu "Ty vole Petr to vyhral,to je fakt den" .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

Reagovat
smazaný uživatel

Co by jsi jiného od dementního národa jako jsme my čekal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty oslavy mezi bandou tisíců papalášů jsou naprosto úchvatné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty oslavy mezi bandou tisíců papalášů jsou naprosto úchvatné.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Swarley

já k tomu mám jediné a to obrovskou gratulaci Péťovi...snad jsi těm dementním kritikům navždy zavřel huby, úžasný výkon

Reagovat
miky10

Reagovat
herbage

prý penaltové rozstřely neumí, ale dnes naprostá extratřída, pomalu všechny střely vystinul. To on má na tomhle úspěchu z 50% podíl, byť je to kolektivní sport

Reagovat
Swarley

o to víc mě mrzelo, že se k trofeji srali sympaťáci a zasloužilí umělci jako Bosingwa, Meirele a přitom Čecha nechali stát kdesi v prdeli vzádu daleko od kamer...

Reagovat
herbage

neměl jsem sílu na to koukat. Už tu penaltu Drogby jsem sledoval jedním okem ve futrech dvěří a pak hned odešel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tak.

Reagovat
jv

Podobně no.

Reagovat
smazaný uživatel

mě to přímo sralo, jak se k té trofeji cpaly typy jako Kalou, Bosingwa, Meireles, Ferreira...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Chelsea, super výkony od nástupu RDM. Fandil jsem jim od začátku LM a dneska mi po poslední penaltě vehnali slzu do oka.

Team jdoucí do poslední sekundy za výhrou, odhodlání, spolupráce, vlastnosti které se musí obdivovat a oslavovat. Byl napsán parádní fotbalový příběh.

všem Chelsea hráčům a realizačnímu teamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea si to vybojovala silou vůle a měla hodně štěstí, ale suuuupppppeeeerrrrr A jsem rád že těm pitomcům, co psali že dostanou od Bayernu nářez, zavřela hubu.

Reagovat
Neuro

však od nich dostali nářez když půl zápasu se Bayern motal u jejich vápna..

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi, ja dal vlastne rano tiket na SVK+CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Nerad vyhravas ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tentokrat bych to snad radsi prohral.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter fandil Chelsea a Chelsea aj vyhrala, paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Mentálne silnejší tím som ešte nevidel. Chelsea FC for real I love you

Reagovat
Tomekcz

Terry to ma v hlave uplne v poradku

Reagovat
Honza Matoušek

Hrozně bych chtěl vidět tuhle situaci, kdyby skončil na 4. místě v lize Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

A co by se jako mělo stát?

Reagovat
Honza Matoušek

To si sám nedovedu představit. Peklo.

Reagovat
smazaný uživatel

Je celkem možný, že o co se na jaře marně snažily čtyři mančafty v LM, v srpnu předvede docela v klidu jeden Falcao.

Reagovat
smazaný uživatel

a mj. se dneska Německo s velkou pravděpodobností rozloučilo s rolí spolufavorita na EURO´12

Reagovat
smazaný uživatel

A to jako proc ? Porad jsou favoriti c.2 na tom se tezko neco zmeni.

Reagovat
smazaný uživatel

To jako proč?

Reagovat
smazaný uživatel

záleží na tom, jak se hráči Bayernu (který tvoří důležitou část repre) dokážou vyrovnat s tim, že v krátké době přišli o dva tituly

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě se ještě víc po nepovedené sezoně nabudí, k tomu si přičti Ozila, Khediu a hráče Dortumndu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer - Badstuber, Lahm, Schweinsteiger, Kroos, Müller (možná Gómez) - důležití hráči pro repre + k tomu přijde ještě Poldi, který sestoupil - buď si budou hctít zpravit chuť a vyjde to, nebo budou v příští sezoně nepoužitelní

Reagovat
jv

Tak já pořád věřím, že to budou chtít v prvé řadě napravit a získat konečně titul. Pro mě budou jako favorit, resp. spolufavorit, tak to snad potvrdí. Kdyby se neuspělo, tak to hlavně vy budete mít další sezónu hodně těžký... zase ale mezitím ještě bude dovolená a Jupp je v tomhle asi ten nejlepší možnej trenér, takže bych to úplně černě neviděl ani při tom nejhorším scénáři.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je historicky prvním klubem, který dokázal vyhrát Ligu mistrů i přesto, že v ní nastupovala Viktoria Plzeň. O to větší gratulace do Londýna, ne každému se to podaří

Reagovat
F.Torres

Jsem hrdý Čech na to, že nejlepší hráč celý ligy mistrů je PETR ČECH!!!!!

Reagovat
Aldeano

Říká Torres

Reagovat
F.Torres

a co jako?

Reagovat
Erdovec

jinak vyhrál jsem fantu

Reagovat
Erdovec

aha tak sakra ne, jen základní část a pak jsem vypadl v semifinále

Reagovat
smazaný uživatel

6. tím PL je najlepším klubom na svete PL simply the best

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Filip12 má asi zaracha, ani jeden příspěvek

Reagovat
Tomoro

spí

Reagovat
madridfan

Ne, on šel spát - maminka mu řekla

Reagovat
Infi

už jsem si říkal proč madridcan píše česky a taková hovna

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba = Legenda

Reagovat
CubONE

Must be stressful to be a City fan. Having to swap shirts back and forth every week.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1720. pro staré časy Man United, Liverpoolu a Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

‏1 - Chelsea have now won the Champions League as many times as Djimi Traore. Laughable.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

nemá cenu ten úspěch Chelsea za každou cenu shazovat. Zapsali se do historie a to už jim nikdo nevezme

Reagovat
smazaný uživatel

A to mi právě nejvíc sere.

Reagovat
M0rb1D4S

0 - Liverpool have won.. oh shit wait.. they didn't won Premier League trophy..

Reagovat
blade115

Nevracej mu stejnou mincí, děláš tím ze sebe stejného blbečka. Prostě se jen pousměj, uvědom si, co tvůj tým dokázal a co dokázal jeho. Je to mnohem lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

blade115

19.05.2012 23:33

Fuck you, idiot....

Tak ahoj blbečku.

Reagovat
blade115

Hm... To je opravdu stejná mince no. Ale co, alespoň už vím, co v tobě vlastně dřímá...

Reagovat
blade115

A den/noc mi takový zabedněný idiot opravdu nezkazí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti ho kazit nechci, jen si to užívej, taky jsem si užíval, jen to prostě chelsea nepřeju a nemůžu přát.

Reagovat
blade115

Chápeš ty vůbec rozdíl mezi "nepřáním" a "nenávistí"? Vždyť to je úplně směšný, co tady někteří předvádíte... Já pořád doufám, že tady nejvíc hrajou roli emoce, ostatně, u mě tomu není jinak, ale snad má vše nějakou rozumnou hranici...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To má být vtipné?

Reagovat
mickey mouse

Bayern byl suveréně lepší, zasloužili si vyhrát... Ale velká gratulace Petru Čechovi, jediná pozitivní věc na dnešku

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Generace hráčů Chelsea okolo Čecha, Terryho, Lamparda nebo Drogby si titul v Lize Mistrů zasloužila. Letos ani konkrétně dneska Chelsea nijak neoslnila. Boží mlýny ale melou pomalu a jistě, tudíž se Chelsea vykompenzovaly nešťastné okamžiky z let minulých (vypadnutí na jaře 2005 po gólu/nególu Liverpoolu, smolné podklouznutí Terryho na jaře 2008, popřípadě minimálně 2 neodpískané penalty na jaře 2009). Na druhou stranu, zas tak velká náhoda to nebyla. Robben s Ribrérym jsou sobci (což platí už dlouho), Bayern byl jalový v koncovce, Čech neuvěřitelným způsobem podržel a Bayern neuhlídal Drogbu, což se trestá. Penalty už byly loterie. Jinak si ale Bayern zaslouží absolutorium, protože se mi celou sezónu moc líbil a nejen díky tomu, že vyřadil Real, se nemá za co stydět. Čistě z mého pohledu jsem rád, že jsem si mohl užít finále bez klubu z jedné nejmenované katalánské metropole a upřímně řečeno vzhledem k tomu, že Robben s Ribérym mi nejsou bůvíjak sympatičtí, Drogba a spol. neuvěřitelně bojovali, hráli obětavě a Čech podal famózní výkon, jsem rád, že finále nakonec dopadlo tak, jak dopadlo. Já se bavil mnohem více než třeba loni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně někdo.

Reagovat
blade115

Úchvatný...

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně napsáno, na 1+

Reagovat
semiš

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mě fakt sere. Připomělo mě to finále s MU, to bylo skoro stejný celej zápas jsme byli lepší

Na Robbena tady plivou, ale podle mě to chce odvahu ve finále jít kopnout penaltu.

Škoda hráči jako Ribery, Robben, Bastien, Gomez, Lahm a další si trofej zasluží.

Všechny ty zápasy tenhle rok v LM vyšli nazmar....

K Chelsea nemám co říct, tenhle antifotbal jsem nikdy neviděl, v tomhle ohledu nemusím moc Italy, ale Chelsea je předčila.... je to celkem nespravedlivý ale je to fotbal

Fanoušků blues trpce gratuluju nevyhrál lepší tým, výhrál horší

Čecha nemusím (ne kvůli finále LM) ale zaslouží si za dneší výkon poklonu, protože byl skvělej, stejně jako Drogba. Opět super výkon. K Di Matteovi nic říkat nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Přál jsem Bayernu, měl jsem vsazeno na Chelsea (bohužel v základní hrací době). Ono tak špatné finále jsem už dlouho neviděl, beru že se ty dvojzápasy předtím hrálo hodně na taktiku, ale to finále by prostě mělo být odehrané normálně a ne beton... Měli by být porovnávány fotbalové schopnosti a né kolik lidí dokáže bránit v 16. Je mi z toho fakt smutno, každopádně CG Chelsea.

Reagovat
Infi

y

Reagovat
herbage

mnohem smutnější jsem byl, když vyřadili vás. Škoda, finále FCB - FCB by asi bylo pro fanoušky fotbalu nezapomenutelným zážitkem a parádní podívanou

Reagovat
Infi

Mě to taky napadlo, i ten Real s Barcou mohl být zajímavý mač. Dneska to bylo prakticky repete Barca vs Chelsea, akorát s méně tyčkama

Reagovat
herbage

finále LM mělo být FCB - FCB a finále Eura Španělsko - Německo, tedy hned dvě přímé konfrontace dvou momentálně fotbalově nejvyspělejších národů

Reagovat
smazaný uživatel

dva zářezy od Iniesty bych asi nepřežil

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Zda se mi to,nebo jsem tam na tribune pod Platinim videl Peltu.....

Reagovat
osobnostx

Upřímně řečeno - Pelta to tam v těch Švýcarech na dálku řídí...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo..

Reagovat
Sm0ker

A tyve... (konspirace)

Reagovat
madridcan

Prosim vas, viem, ze to uz tu bolo vysvetlovane minimalne 30 krat Ale este raz. Prave som telefonoval s kamaratom co fandi Manchestru a hadal sa so mnou, ze Tottenham ide do LM, ale mne sa zdalo, ze som tu zachytil, ze Tottenham do LM tym padom neide, lebo ide miesto nich Chelsea. Tak ako to je? Ked Liverpool vyhral LM, tak hrali predkolo s haifou ak si dobre pamatam a vtedy boli piati zastupcovia z Anglicka v LM? Alebo uz sa vtedy pravidla zmenili? Alebo proste ako to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham o LM prisel, protoze od toho roku 2005 a pripadu LFC je novy pravidlo udelany tak, ze zeme nemuze mit v LM o jednoho zastupce navic, nez na kolik ma pravo. Takze Spurs jdou do zakl. skupiny EL.

Reagovat
Aldeano

Takže v EL můžou mít o zástupce navíc?

Reagovat
smazaný uživatel

EL by hrala Chelsea, takze se jen prohodili. Ale jo, pokud by se Chelsea nedokazala dostat skrz domaci souteze do Evropy a vyhrala LM, meli by pak v EL jeden tym navic.

Reagovat
Aldeano

Díky

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Teď si rejpnu.Ale Modrič bude pěkně nasranej dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

To sis teda brutalne rejpnul

Reagovat
Infi

Reagovat
Trand

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím. Mohl u tohohle být.

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi uz nerypej

Reagovat
smazaný uživatel

Radši už mlč. Tahle noc patří nám.

Reagovat
smazaný uživatel

A ostatní hráči Tottenhamu šli slavit na diskotéku...

Reagovat
smazaný uživatel

aj vies preco spomenul prave Modrica ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vím...

Reagovat
madridcan

Ty vole...tak toto bolo neskutocne rypnutie

Reagovat
smazaný uživatel

No pro Modriče by to bylo.Místo EL mohl slavit FA Cup a vítězství v LM.To by nasralo každýho na jeho místě.Ta představa.

Reagovat
smazaný uživatel

ale skor na svojich sefov

Reagovat
C0br

Tohle zabolelo i mě.

Reagovat
Didier Drogba

Může poděkovat Levymu.

Reagovat
osobnostx

Off topic... Záložník Slavie a U19 repre Václav Prošek má srdeční vadu....to je smůla a ne sportovní prohra...

Reagovat
jv

Snad se z toho rychle dostane, byla by škoda, kdyby musel seknout s fotbalem.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea parada .. za posledne roky urcite zasluzene.. hlavne Cech, Lampard, Terry a Drogba.. su to borci

Reagovat
smazaný uživatel

a inak potesil aj sklamany ksicht namysleneho Neuera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Jdu se z toho vyspat. Pro světlejší zítřky fotbalu (a tím nemyslím mancity)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Aldeano

Reagovat
jv

Reagovat
madridcan

BTW Ribery s Robbenom by mali dneska dostat po drzke od svojich spoluhracov. To je neuveritelne akí sebci. Viac asi Robben, ktorý si myslí, ze vkuse mu bude vychadzat to, ako z kraja sa dostane na roh sestnastky a vystreli do vinkla...Su to tahuni a genialni futbalisti, ale v dolezitych zapasoch neskutocne zlyhali.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne Robben si o sebe mysli ze je nejaky pan boh.. d*sral uz tolko dolezitych zapasov a stale musi mat po svojom..

Reagovat
smazaný uživatel

...Ribéry hrál dobře, když mohl tak nahrál - sám branku přímo ohrožoval jen zřídka...

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

Páni..... poviem len jedno. I love Blues, forever Blues. !!!

Reagovat
smazaný uživatel

nechutné, jestli někdy měli vyhrát, tak rozhodně ne letos...

Reagovat
smazaný uživatel

Tento rok si to najviac zaslúžili...za to čo stará garda vytrpela v LM za posledných 6 rokov a ako si to vydrela z dna tento rok....nikto si to viac nezaslúžil, a nikomu som to viac neprial...aj keď baern hrá super fotbal, ktorý im určite nejaké trofeje ešte prinesie...dúfam že aj tu najcennejšiu...LM.

Každopádne Blues zaslúžene

Reagovat
Honza Matoušek

Zajímavý je, že z těch 4 co nedali penaltu, byli 3 leváci.

Reagovat
Erdovec

a levý všichni čtyři

Reagovat
smazaný uživatel

CHEEEELLLSSSEEEAAAA the best team !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Petr Čech! (za každou chytlou penaltu)

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes bohužel vyhrál antihokej a antifotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

to teda

Reagovat
smazaný uživatel

a ty sa pojeb debilko

Reagovat
smazaný uživatel

sám jsi pojeb - se znova koukni na ten zápas a vyvrať mi tu to, co jsme napsal

Reagovat
smazaný uživatel

antihokej??? sa zebudz zo sna

Reagovat
smazaný uživatel

no z toho se budete dalších pět let zase budit vy, jak vás znám

Reagovat
smazaný uživatel

nejvetsi traged Bosingwa se tam cpe k poharu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu lidi co tu nadávají na styl hry Chelsea. Jak má hrát proti Bayernu, kterej má mnohem lepší hráče ? Jak má hrát proti Barceloně, která má nejlepší hráče na světě ? Říct si, že v zájmu nějaké kvalityfotbalu dneska prohrajem je přece hloupost..

Reagovat
fajdax
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo
Reagovat
FC Porto FC

Torres sice nedal 20 golu za sezonu ale vyhrál LM a ještě FA cup a to byl ten důvod proč šel do Chelsea. Co by asi ted dělal s EL v poolu???ha naserte si haters

Reagovat
smazaný uživatel

Di Matteova strategie byla byla geniální, stejně jako beton Chelsea. Prostě jim to vyšlo do puntíku a štestí přeje připraveným.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by som vypichol Drogbu a Čecha samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelseaaaaaaaa konečně je to táááám

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste k tomu,ze to ubetonovali a ze prohral fotbal.Oni hrajou to , na co maji.A hrajou to predevsim pro sebe .To je jak kdyby mel Di Matteo prijit o pred zapasem do kabiny a rict " Hele kluci,dneska se vyserte na vysledek,hlavne at zase nedostanu ceres na Eurofotbalu za predvedenou hru"..Mimochodem bejt tam ja,v kuzi hracu jako Cech,Lampard a Drogba po tech letech ,kdy meli smulu,tak jeste ve 20:44 sedim v utrobach stadionu na hajzlu s krecema v brise a nervove zhroucenej,natoz abych hral fotbal :D

Reagovat
Infi

Jestli tým Ligy mistrů, který se dostal až do finále nemá na nic jiného než beton, tak je něco špatně, sorry

Reagovat
Infi

A vůbec, řekl bych, že Chelsea má na víc, než hrát takhle defenzívní taktiku, proti Barce jsem tyhle výmluvy ještě chápal, ale i teď? S takovou může ty vyřazovací části betonovat každý mančaft a hájit se "hrajem na co máme" a fanoušci říkat "vynikající taktika, absolutní obrana" a díky tomu postupně vymizí ten fajný ofezívní fotbal na který většina chodí

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Barcu by Chelsea jinak nevyřadila a ve finále hrála opatrně, to není první ani poslední mančaft, kterej ve finále LM takto hrál...jinak se na Chelsea někdy mrkni, třeba v PL, nehraje takto každý zápas...

Reagovat
Infi

Jo, ač se mi to nelíbí, tak s tou Barcou jakž takž souhlasím, ale Bayern je normálně hratelný soupeř. A to nebyla OPATRNÁ taktika, tohle prostě byl beton. Kdyby hráli opatrně, tak si nahrávají a postupně se dostávají dopředu, né že je nějaký útok, Ramires získá balon a jak ho vyváží tak nemá komu dát, protože jediný útočník Drogba je někde na malém vápně vlastní šestnáctky. Každopádně - je to hnus, ale účel světí prostředky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak urcite,nerikam ,ze se mi to libi ta jejich hra a nazor,ze maji navic,mam stejnej.

Taky tomu nerozumim,ale snazim se vzdycky vzit do role tech hracu a to jak blizko v poslednich letech ten tym byl a nikdy to nedokazali,letos podle me sehral velkou rolu.Proste "na jistotu" ,protoze hraci jako Lampard a spol. moc dobre vedi,ze tohle byla nejspis posledni sance.Jak rikam,ja se tomu nedivim a preju jim to.

Reagovat
Infi

Ty ono já se tomu tež nedivím. Ale dpč když sleduju od předkol LM, procházím celou soutěž, sleduju každý možný zápas, tak se samozřejmě nejvíc těším na finále, které by prostě mělo být oslavou fotbalu. Takhle to cítím. Tohle bylo prakticky Barca vs Chelsea 2, Bayern tlačil valil, chtěl vyhrát a Chelsea prostě postavila autobus.

Za mě jedno z nejhorších, možná nejhorší finále co jsem viděl. (aspoň ty penalty byly celkem zajímavé a druhá věc co mě těší, že čechíno podal opět super výkon a tu trofej si jako jeden z mála zaslouží)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tohleto přece tu Chelsea nezajímá. My jsme chtěli konečně vyhrát tu ligu mistrů a podařilo se nám to...hráči hráli přesně to na co měli a je to problém jenom Bayernu a Barcelony že nedokázala trefovat poloprázdný brány a dávat penalty.

Reagovat
Infi

Jestli po vyhazování stovek miliónů eur za posily máte stále jen na betonování i proti Bayernu, tak je opravdu něco špatně

Reagovat
vitasrp

Vsak to vsichni vi, ze v CFC je neco spatne.. Tohle byl nejslabsi tym pod Abramovicem, jinak nez skrz defenzivu se vyhrat nedalo..

Ja chapu, ze nezaujaty fanda povazuje finale LM za svatek fotbalu a chce se jim bavit, ale ver mi, ze to cely CFC bylo jedno.. My jsme do Mnichova jeli prepsat historii, ne bavit fotbalem..

Reagovat
Infi

Vždyť říkám, já to chápu, ale takový přístup se mi prostě nelíbí a nejhorší bude, jestli si z toho vemou ostatní týmy příklad

Reagovat
smazaný uživatel

Velké týmy si z toho určitě příklad nevezmou. Ty nejsilnější týmy jako Real, Barcelona, United, Bayern, City, AC mají svojí kvalitu aby to vyhráli svým stylem...letos se k Chelsea prostě musí přistupovat jako k absoultnímu outsiderovi, jakoby to vyhrála třeba Basilej ... teď příjde v CHelsea velká generační obměna, přijdou nějaké hvězdy (Hulk, Modrič...) a Chelsea taky bude válcovat ostatní týmy ofenzivním stylem

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, neviděli jsme oslavu fotbalu, ani finále "jak se patří"...Bayern měl mnohem víc ze hry, než Chelsea...ale nakonec, mně se to moc líbilo...líbila se mi ta "poslední šance", kdy Chelsea kopala roh a Drogba srovnal! :) líbilo se mi, že zápas neskončil po prodloužení, že Čechíno tu penaltu chytl, a že se šlo na loterii. :) A líbilo se mi, že to Chelsea vyhrála a že náš gólman na tom měl lví podíl!!! Přál jsem jim to a jsem rád. :) A dost opovrhuji tady ubožáčky, kteří se tady vymezují, jak je Chelsea nejhorší klub a jak tady Čecháčci!!!! jdou proti Čechovi (doslova a do písmene :)). a udavte se tady tím, jak vám to nevyšlo!. :) Hlavně si to tady už prosím neodůvodňujte ;)

Reagovat
fenixLFC

ked nejaky cech nema rad chelsea a nadava na to aky hrala futbal, tak je to hate na cecha?

Reagovat
smazaný uživatel

navíc, když Chelsea předváděla v LM neskutečnou píču slovo antifotbal je málo

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ty jsi Slovák, tak ti to nějak brát nebudu :), já fandil hlavně! našemu fotbalistovi...já se občas taky vymezuji ;), nefandil jsem vám dneska a ani doufám, že vás Rusové vyškolí, to je všechno, co bych napsal :))

Reagovat
fenixLFC

a co ze som slovak? jednoducho ja len nesuhlasim s tou castou, kde pises, ze zato, ze tam je cech, ze im to kazdy cesky fan musi priat..ty mozes priat avsemu futbalistovi, ale dalsi tvoji krajania nemusia priat chelsea..vsimni si ale ze je tu aj niekolko prispevkov, kde to beru za jedine pozitivum ze asponze to vyhral petr...a BTW, sorry zajtra vam priat nebudem, radsej chcem aby kamoska bola rada ze jej oblubeny tym ma aspon nejaku medailu

Reagovat
Sdoom

Jedna prihodna pisnicka pro dnesni fotbalovou noc, akorat misto music si dosadte football a misto February 3, 1959 dat May 19, 2012

http://www.youtube.com/watch?v=QmyGZ64J9yg

Reagovat
smazaný uživatel

Nadhera!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta porce zapasu pristi sezonu bude silena. Krome soutezi, ktere hrajem pravidelne si strihnem CS proti City, superpohar proti Atleticu a ted jak je to s tim MS klubu? Jede tam vitez superpoharu, nebo CFC automaticky?

A Di Matteo prosim prosim at zustane....

Reagovat
fenixLFC

CS a super cup mas este v lete, ta zataz nieje az taka velka ako keby to bolo niekey uprostred sezony, to sa da este zvladnut

Reagovat
smazaný uživatel

Superpohar jo, ale MS klubu se hraje nekdy v zime, ne? A to neni moc dobre, v Anglii je prave nejnabitejsi program v tu dobu. Ale jo, radsi hrat tyhle zapasy, kde je sance vyhrat dalsi pohary nez pratelaky.

Reagovat
fenixLFC

jj MS klubov som naschval nespominal vam ked odidu ti hraci ktorich sa chcete zbavit tak to nemate sancu uhrat, tento rok ste hrali skoro kazde 3 dni, ale neviem enviem ako to chcete zvladnut nabuduce

Reagovat
smazaný uživatel

Tezko rict, pro je pro pristi rok zabojovat hlavne o PL, ktera je pro me nejdulezitejsi ze soutezi. A samozrejme bez obmeny kadru se to neobejde, je nejvyssi cas

Reagovat
papos182

Vitez LM jde na MS klubu.

Reagovat
Kily

spravedlnost měla v sobotu problémy s viděním a neexistovala, ale to je sport, ve kterém pak rozhodují individuality, těmi hlavními jsou brankáři a v sobotu večer sehrál velkou roli PETR ČECH

Reagovat
Infi

aspoň ten čechíno když už nic

Reagovat
papos182

Abramovic jaky nadseny pri slaveni s poharem Pote, co dosahl sveho, je mozne, ze odejde?

Reagovat
smazaný uživatel

Tezko.

Reagovat
smazaný uživatel

tady se zas najednou vyroji fanousku toho tymu bez historie

Reagovat
smazaný uživatel

a jakou historii máš ty, prosím tě :D

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea si historii vytváří :-) Jako například dnes...A už nebreč

Reagovat
smazaný uživatel

je hezky videt ja je lehky fanousky Chelsea srat :D nemam duvod brece nejsem fanousek Bayernu, naopak nemam Bayer rad, jenze Chelsea si to opravdu nezaslouzila, tak si to uzijte ja si zitra taky uziju vyhru Juve v poharu

Reagovat
smazaný uživatel

me zas bavi, jak se tady blbecci jako ty snazi jednoduse provokovat...az tu bude clanek, tak si napis, jak milujes Juventus a jakej si fanousek a jak sis to uzil...jinak ja hezky (no vlastne je to spis smutny), jak jsou Cesi tak hloupi a jak uspechy techto nasich sportovcu degraduje to, ze jsou ze stejny zeme jako ubozi blbecci (treba ty ;)), co nikdy niceho nedosahli a nedosahnou ;)

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted si mi to vazne natrel, a ted abych nebyl off tak nemam potrebu sem cpat jak zboznuju toho a toho ale narozdil od vetsiny si tady uzivajicich fandu Chelsea bych s klidem priznal ze si Juve nekde neco nezaslouzilo, dalsi vec je ze kde byla vetsina fanousku nez nejakej Abrahamovic zacal sypat prachy ale to zas na jednu stranu chapu s uspechem prichazej novy fanousci, a dalsi vec je co uplne nenavidim to ze v jednom z tymu hraje Cech (ted myslim narodnostne a ne jmenem) tak mu musim automaticky fandit a bejt z toho hotovej ze uhrali LM? tohel stransy patriotstvi strasne zboznuju, a nadavej si nekomu jinemu treba svymu fotrovi :-*

Reagovat
smazaný uživatel

Nezasloužila? Ano máš pravdu, Chelsea nemá rozhodně nejlepší tým a hraje opravdu ošklivej fotbal. Ale liga mistrů se nevyhrává za zásluhy! Když měla v 2005 Chelsea nejlepší kádr tak nevyhrála. Když hrála pěknej fotbal 2008 - 2010 tak taky ne. Tak o zásluhách či nezásluhách bych držel hubu, děláš tim ze sebe akorát hňupa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz sme u toho tak Chelsea nehrala podle me nikdy peknej fotbal ale to je vec nazoru, ale tym kterej hraje finale LM tak bych cekal opravdu neco jineho nez ze zase zaleze s deseti hracema do vapna a bude branit.

Reagovat
smazaný uživatel

Po semifinále byla Chelsea vynášena do nebes za svoje supertaktiku. Po finále si za stejnou hru vysloužila Chelsea opovržení a nadávky. Kouzelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že se nám tu nějak zredukoval počet příspěvků, že se hraje na goly, ne na předvedenou hru nebo že Chelsea hrála na to, na co měla a šlo o supertakticky zvládnuté utkání

Reagovat
smazaný uživatel

tak Barca si za to moze sama ze je taka nesympaticka ... a Chelsea si LM zasluzila.. koniec debaty

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se teda setkal s hatem na CFC uz pri Neapoli (kdy jsme meli stesti), pak pri Benfice (kdy jsme meli stesti) a i pri FCB (kdy jsme hrali antifotbal). No o to hezci je tu trofej vyhrat. Ty asi vis jaky je to pocit, kdyz vam ten titul nikdo nepreje a pak se to podari

Reagovat
Kily

tak ono ale něco jiného je, když ti ten titul někdo nepřeje, nebo když si ho dlouhodobě za svou hru nezasloužíš, jak píšeš...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, jestli jsem pochopil tvuj prispevek spravne, ale v pripade CFC je to jedno. I kdyby jsme hrali nejhezci fotbal, tak stejne nam budou vsichni prat jen porazky. Je ale pravda, ze ta defenzivni hra to asi jen podtrhla. Kazdopadne mi ten hate pripada vetsi dokonce nez na MC. Jsem zvedav na pristi sezony.

Reagovat
Kily

vůbec nezmiňuj ten bleděmodrý manchesterský humus, i když tedy je pravda, že pro mě to je stejný hnus jako Chelsea, tyhle dva kluby jsou si rovné a rovné si budou ještě strašně dlouho. Já jenom reaguji na letošní cestu CFC Ligou mistrů s tím, že jste si trofej zasloužili jenom díky tomu, že fotbal se hraje na góly, jinak váš fotbal nebyl atraktivní, ba přímo byl odporný a měli jste hromadu štěstí a Čecha

Reagovat
Kily

jinými slovy jste se k hlavní trofeji dostali stejně jako česká hokejová reprezentace před dvěma roky - bojovnost, obrana, brankář, štěstí a neschopnost soupeřů

Reagovat
Kily

a jelikož jste to vyhráli, budete to bránit stejně jako většina Čechů náš triumf na MS 2010 prostě je to snadné, hra je vedlejší, hlavní jsou výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ses fanousek tymu, ktery nejakou tu trofej vyhraje, tak je pro tebe v tu chvili naprosto vedlejsi jakou hrou toho dosahnes. Kazdopadne ja jsem spokojen. Vsichni nemuzou predvadet hezky fotbal jako treba z meho pohledu Real nebo Bayern a hold to nekdo musi ubojovat. A za tu neskutecnou bojovnost, jezdeni po zadku to tem hracum moc preju, i kdyz takovy Bosingwa me sral treba i pri oslavach, kde si ten pohar privlastnoval, jako kdyby tu LM vyhral sam

Reagovat
Kily

jasné, tohle chápu, i když tedy já jsem trochu jiný, jako fanoušek Valencie můžu slavit jenom zisk Trofej Naranja a poslední triumf v Copa del Rey jsem pomalu oblinkal, jelikož nás k němu dovedl trenér, který celou Valencii zničil

Reagovat
smazaný uživatel

jj, věřím, že to musí být sladký. Dokonce vám to i trochu přeju. Taky mám rád příběhy a dneska (nejen) jste jeden velkej příběh napsali. A byla to pohádka o Honzovi, co si ležením za pecí princeznu a půl království zasloužil.

Mě spíš jde o změnu názoru ostatních, tzv. nezúčastněných. Tam je ten posun neuvěřitelnej. Najednou ti znalci fotbalu, co si to dobré dokáží najít i v defenzivním stylu, stali normální fanoušci, kteří prostě mají rádi útočení a góly. Já tomu říkám "odložení masek".

Reagovat
smazaný uživatel

Dle mého logické. Dvojzápas je přece jen o taktice daleko více.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a taky: na hru Bayernu se dalo dívat, ož se o hře barcelony proti Chelsea říct nedá...proto pokud si někdo zasloužil chelsea zdolat, tak určitě Bayern, ne barcelona...proto se to více lidem výkon Chelsea nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

tak páníček ještě se srandou neskončil ...

Reagovat
Infi

vždyť to bušení bylo úplně stejné

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, je logické změnit názor o 180 stupňů jen proto, že jednou komentuju dvojzápas a pak finále.

Ještě někdo mě přijde omráčit nějakým scestným rádobyargumentem?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hodně lidí změní názor jen díky osobním sympatiím k danému týmu.

Ale prostě hra na defenzívu, na to hlavně nedostat (ve dvojzápase doma) je rozdílně brána u dvojzápasu a u souboje na zápas jeden. Chelsea zvládla oba souboje, jak s barcelonou tak Bayernem, dobře. Proti Barceloně musela předvést něco doma i venku. Doma inkasovaná branka by je poslala ze hry ven a toho si byli vědomi. Účel světí prostředky.

Proti Bayernu to měl být více boj, bez nějakého počítání branek doma/venku prostě. Což se až tak nekonalo...

Reagovat
smazaný uživatel

a to bránění ve finále se některým prostě nelíbí...

Reagovat
Kily

nevím, Chelsea ty zápasy zvládla dobře po výsledkové stránce, ale ne po herní, samozřejmě hrála to, na co měla, ale pochybuji, že taktikou bylo "oni šance nepromění a my ze svých šancí vytěžíme skoro maximum", co se týče herní činnosti, tak to Chelsea moc nezvládla, kdyby to zvládla, nepouštěla by soupeře do tolika šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea to zvládla dobře z výsledkového z pohledu a taky z toho, že hráli to, na co maximálně měli. Lepší výkony ze sebe dostat nemohli. Mohli hrát útočněji, ale dojeli by na to prostě....

Reagovat
Kily

však to píšu, udělali svoje maximum a nakonec jim to stačilo, ale jenom tohle neznamená, že byli nejlepší a zasloužili si vyhrát Chelsea bude na hodně dlouho nejpodivnějším vítězem LM, ze skupiny postoupila zaslouženě, pak ale v každém dalším dvojzápase měla štěstí a další věci, o kterých jsem psal

Reagovat
smazaný uživatel

Štěstí měla, ale kdo ho neměl když vyhrál LM. Ale všechno si vybojovali na hřišti. Je to podivné vítězství, ale jejich. Jak dlouho se mluví o barceloně a jejich tažením v lm když vyřadili právě Chelsea? Tam to zas až tak nebylo tom kdo si co vybojoval na hřišti...

Reagovat
Kily

Barcelona proti Chelsea dostala před třemi roky zpátky to, co jí rozhodčí odepřel o několik let dříve, jenom fotbaloví fanoušci neexistují tak dlouho, aby si pamatovali takové věci a žijí jenom rokem 2009

Reagovat
Kily

i když tohle je vlastně argument antibarcelonských fanoušků

Reagovat
smazaný uživatel

on ten zápas na SB byl totiž jeden velký průser, na který zapomenout snad ani nejde....

Reagovat
Kily

a přesto i když tam došlo k několika křivdám v neprospěch Chelsea, tak to mělo za následek nespravedlivý postup jednoho klubu stejně jako o několik let dříve, když rozhodčí udělal jenom jednu hrubou chybu

Reagovat
smazaný uživatel

následek je stejný, způsob je jiný...jednou pochybíš a zápas ovlivníš, podruhé chybuješ do té doby, než ho ovlivníš...

the end

Reagovat
Kily

přesně, a ten konec byl v obou případech stejný, oběma klubům dále pomohli rozhodčí

Reagovat
Kily

a přesto se neustále ví a opakuje jenom jeden příběh, který je ještě spoustou lidí upravován do takové podoby, aby byl ještě lepší

Reagovat
smazaný uživatel

takže chceš říct, že ve dvojzápase (kde se dá ve druhém zápase napravit, co e v prvním mači moc nepovedlo ...) se hraje takticky více, než ve finále, kde když něco prostě poděláš, tak to už nespravíš?

Jeď dál!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ono je rozdíl dotahovat na NouCampu a nebo ve finále, kde to je fifty-fifty (co se týče fanoušků, Bayern měl letos samozřejmě výhodu, že je zvyklý na stadion)...

Reagovat
smazaný uživatel

takže rozvinu tvoji myšlenku - hráli připosraně na SB, protože věděli, že dotahovat na NC Barcu je hrozně těžké a za to byli vynášeni do nebes. A dneska hráli připosraně, protože věděli, že dotáhnout případně Bayern na jeho stadilonu, na který je zvyklý, by bylo hrozně těžké. A jsou za to kritizováni a vysmíváni ...

Něco mi tady nesedí ...

Reagovat
Kily

nesedí tady fanoušek Realu, kterému ke štěstí stačí to, že vypadla Barcelona a vyřazení Realu ve stejné fázi mu je u hnědky

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Kolečka v hlavě špatně sedí asi...

Já "obhajoval" hru Chelsea v semifinále, kde prostě pokud chtěli postoupit tak museli hrát tak jako hráli. Nakonec si ten postup zaslouženě urvali. Dva zápasy, výhra a remíza. Nevidím důvod proč ně.

Ve finále měla hrát ale Chelsea prostě jinak. Tady nešlo o to být připosraný z odvety. Nehrálo se na NC, kde by byla prostě atmosféra proti Chelsea. Hrálo se na "neutrální" půdě a starost o to, jestli sem dal venku víc branek, než soupeř u nás doma měla jít stranou. Chelsea hrála připosraně i finále, i když nemusela. To je ten rozdíl v posuzování místních lidí proč k taktice proti barceloně výhrady neměli a teď se ozvali.

Ty se ale zase cítíš strašně dotčený, že "Proč proti barcelonce je beton super a najednou se vám líbí.".

Běž oslavit titul Chelsea v LM, Realu v LaLize a dej pokoj šampióne.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea hrála to, co přinášelo největší šance na vítězství. Na "krásnej" fotbal mrdat, fanoušci, kteří fandí CFC více než 5 let ví, že na pevné defenzivě to bylo postavené prostě dlouhodobě.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, o to mi šlo. Přiznal jsi neobjektivitu sice až po třech mimozních příspěvcích, ale přece.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jí přiznám. A co ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty fakt bavíš...

Reagovat
Infi

vždyť to je co slovo to blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Kvuli tomuhle jsem se konecne donutil zaregistrovat.. Hatujte si jak chcete, na tenhle okamzik jsem cekal vic jak 10 let, kolik nervu jsem s Chelsea ztratil.. A ted.. Ted se vsem tem hate komentum tak strasne moc a nahlas smeju a uzivam si to :DDD Prosim pokracujte, bavi me si tu cist tu diskuzi!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne nechapu, kde se v lidech bere tolik nenavisti, ale kazdeho vec no, i kdyz je to celkem trapne co tady spousta lidi predvadi...

Kazdopadne konecne se podarilo vyhrat vytouzenou soutez, stara garda se dneskem muze krasne rozloucit (takovy Drogba odejde na vrcholu), Di Matteo ma vetsi sanci zustat, kdyz vyhral (to uz by bylo moc, kdyby ho Abramovic sejmul) a za dalsi timhle vitezstvim mame sanci na dalsi trofeje v superpoharech atp. Navic absence v LM by pro nas byla hlavne co do financi hodne ztratova. K tomu jsme navic v o hodne lepsi pozici pro prichod TOP hracu nez kdyby jsme sli do EL.

Kazdopadne ac tady plno lidi pise, ze to byl antifotbal a nevim co vsechno, tak prosim. Kazdy si hraje svym stylem a RDM proste musel zvolit na konec sezony tento. V podstate jsme bez kridel a s tou uplnou spickou se s otevrenym fotbalem nemuzeme rovnat (letos), takze pro me byla pokazde ta nastavena taktika pochopitelna. A ze je to nezaslouzene? To stesti k trofeji proste musis mit, nekdy staci min, my ho potrebovali vic. Proste na tom poharu vyryta CFC bude zaslouzene (uhrala si to na hristi).

A tresnicka na dortu v podobe toho, ze jsme kickli slipky, ktere si LM poctive vybojovali v lize je sladka a jsem rad, ze jsme vykopli zrovna je a ne treba Newcastle.

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepsi prispevok.

Reagovat
smazaný uživatel

Seš chudák.

Reagovat
smazaný uživatel

vsetko najlepsie Peťo..

Reagovat
smazaný uživatel

A taky obdiv Petru Čechovi...teprve čtvrtej hráč české národnosti, kterej vyhrál LM, navíc má na trofeji zásadní, možná nejzásadnější podíl...opět dokázal, že pořád patří mezi světovou brankářskou špičku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj.. tento rok nie len najlepsi brankar, ale asi aj hrac LM..

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, a když už jsme v té euforii, přejme si, ať na ME odčiní kiks z před čtyř let, zazáří a dostane se do desítky, nebo klidně do pětky ve ZM...

Reagovat
smazaný uživatel

prial by som mu to

Reagovat
smazaný uživatel

negratulujem chelsea nezasluzena vyhra gratulujem bayernu za predvedeny futbal chelsea hanbaa ze velkoklub a vo finale sa zmohli na dve strely na branu aj s penaltami na konci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vidis to, umeni neni vystrelit 20x za zapas a dat gol, ale vytezit z minima maximum - EFEKTIVITA. CFC vyhrala zaslouzene podle pravidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Neumim si predstavit co by u nekterych mistnich jedincu zpusobilo kdyby chelsea jako prvni v historii tu LM obhajila

Reagovat
smazaný uživatel

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/457602_10150955135641180_39988866179_11589850_1322561899_o.jpg

Tohle je pěkná fotka, škoda jen, že protagonisté na sobě mají takový ošklivý dres.

Reagovat
smazaný uživatel

Od doby, co Romeu zahřívá lavičku hraje Chelsea lépe a sbírá jedno vítězství za druhým. Že prý nejlepší záložník PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Taktika je ve fotbale ta nejsilnější zbraň a prostě v taktice jsou Chelsea nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Chelsea hrála takové hovno, že si zasloužila spadnout zpátky do SF. Tenhle titul si zasloužila asi tak, jako si člověk zaslouží zápočet za účast.

Reagovat
smazaný uživatel

"jako si člověk zaslouží zápočet za účast." ... Zapocet by mal byt automaticky.. tj nemal by ani existovat... ale nechce sa mi rozoberat nas tragicky skolsky system

Reagovat
smazaný uživatel

Váš tragický školský systém si klidně nerozebírej. Naše školství neposuzuj.

Reagovat
smazaný uživatel

.. vase bude zrejme tragickejsie..

Reagovat
smazaný uživatel

A proto se na něho hrne tolik Slováků... Mysli.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem preco sem vobec tahas skolu.. hlavne ked vsetci vedia ze je na 90 percent k nicomu.. ide tam len o titul, ty mudrc

Reagovat
Paddy

Boha jeho ja su tak napity ze sotva civim, ale je to taaaaam,, Chelseaaaaa!!!!! jsme majstri.....joooo....suepppper, na tento okamicch jsem cekal deset let

Reagovat
Marosh16

troška ma chelsea sklamala taktikou, s dnesnym bayernom sa dala hrat aj otvorena partia.. kazdopadne KTBFFH!

Reagovat
papos182

Je mne lito Tottenhamu, poctive si vybojuji 4. misto v lize a nakonec takto ostrouhaji... Skoda, ze LM bude mit stejne anglicke ucastniky jako loni, chtel jsem trochu obmenu, prave Spurs nebo Magpies...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je jedna strana mince. Taky jsem to samozřejmě přál Kohoutům.

Na stranu druhou - obhájce trofeje prostě v soutěži chybět nemůže.

Otázka je, jestli by musel nutně být ochájce v soutěži přímo. Mířím tím to, že by si třeba Chelsea dala teď s Tottenhamem předkvalifikaci LM na dva mače doma venku pohárovým způsobem. Obhájce by v soutěži byl (protože měl právo si svůj flek v základních skupinách vybojovat. A ten tým, co si místenku v LM papírově vybojoval, by tento svůj flek měl právo obhájit. Je to takový řešení "vlk se nažere ...", ale přišlo by mi to správnější, než současný model, kde se Tottenham prostě vyšoupne a nazdar.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham si to posral jen a jen sám...ztratit takový náskok vůči Arsenalu, který nepředváděl bůhvíco si zkrátka volalo po trestu..Tak jaképak copak

Reagovat
madridcan

Presne...toto ich moze srat ovela ovela viac

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to napíšu ještě sem. Anooooooooooooooooooooooo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Trapna Chelsea si to vubec nezaslouzila ale proste tenhle rok to byl osud ze maji vyhrat pres vsechno to stesti co meli.. Chelsea snad nebude mit takovy stesti pristi rok Visca el Barca!

Reagovat
Didier Drogba

Vůbec si to nezasloužila? Pokud vím, tak zvládla penaltový rozstřel, takže vyhrála. To jen vy v Hollywoodu pořád žijete ve světě, kde se má vyhrávat za držení míče a počet šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Teď jsem dorazil domů, autem, takže jsem viděl celé finále střízlivej.

Neřekl bych, že to byl extra beton - Bayern více držel míč, my hráli brejkově, ale neměli jsme zrovna 10 míčů v 16tce.

Každopádně to je šumák, je to tam, ti hráči si zaslouží poděkování. I Di Matteo, podařilo se mu to, co se nepovedlo Mourinhovi, Scolarimu, Grantovi, Ancelottimu, AVBmu a Ranierimu - vyhrát s CFC LM, zároven jako třešnička na dortu FA Cup. Poklona, klobouček a dalších milion názvů pro toto poděkování, byl klíčovým mužem tažení za touto trofejí, nasadit nezkušeného, vyjukaného mladíka do finále LM, jakožto jeho prvního startu v Evropě, přičemž hrál ještě na křídle...

Teď je jen potřeba poděkovat ještě hráčům, kteří odvedli neskutečný kus práce. V LM především Péťa, který ukázal svojí absolutní extratřídu - v druhém zápase po sobě vychytal penaltu v základní hrací době, pak chytil další v rozstřelu a na další 2-3 si sáhl. V tomhle se fakt lepší, před pár lety si člověk říkal, že s Čechinem nemáme šanci vyhrát na penalty, teď je to naopak, podržel.

Ať si hráči užijou oslavy, já budu slavit až zítra, až se dostanu z této bohem zapomenuté krajiny domů (Slovensko). Na nějaké spekulace o odchodech nemá momentálně smysl mluvit.

P.S. Jsem strašně rád, že to odnesly slepice, i když mi je jich i trošku líto Ale radost převažuje - jak se viděli v LM, fandili proti CFC. Že jsme to 4. místo obětovali, že ho obsadili sousedi z Londýna a že jsme jim ukázali holou řiť a že zrovna oni odnesou tu "potupu", že budou hrát EL. To je moc fajn.

Ještě jedna věc - Bayern by si v devíti z deseti zápasů trofej odnesl za dnešní výkon. Žel bohu pro ně, CFC prostě fotbalový bůh přál, doufám, že tu trofej vyhrají v blízké budoucnosti vyhrají, mají sympatické mužstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

kvůli podobným věcem pořád nemám řidičák, nebudu někoho někam vozit, když můžou jiní někam vozit mě názor na Spurs mám podobný, ale tak to prostě chodí, co se týče Bayernu, tak bych mu to, i když ho nesnáším, taky přál, ale mám za to, že letos měli na několik let největší šanci na triumf, přece jenom Barcelona a Real budou ještě silnější, manchesterské kluby taky, v dalších letech to budou mít složitější

Reagovat
FUnk

presne tak, takova haluz se prece nemuze opakovat......

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to nevadilo, že jsem si to dneska užil bez alkoholu - ono policajti kdyby mě stopli, tak mi naměří dost vysokej level opojení

Reagovat
Kily

no to by tě dost možná stálo ještě víc než level alkoholu

Reagovat
smazaný uživatel

Psychické opojení, žádné látky v těle nebyly (mimo kofeinu a nikotinu)

Reagovat
Kily

jsme v Čechách, něco by si na tebe našli

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem na slovensku

Reagovat
Kily

tak to máš v pohodě, tam ti dneska projde všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, když jsem se procházel v Blavě v českém dresu, tak to nebyla zrovna prdel. Navíc jsem jel podle předpisů, s papírama v pořádku, nebyla absolutně žádná šance mi něco provést.

Navíc mi nějakej tard k polívce donesl vidličku a nůž... Never more!

Reagovat
madridcan

mozno si v nej mal muchu, tak aby si si ju pokrajal

Reagovat
Kily

tak pokud jsi k hlavnímu jídlu dostal lžíci, tak bylo vše srovnáno a no problem

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl jsem hlavní jídlo.

Hlavně v hospodě bylo cca 100 lidí ve slovenských dresech, vlajkách atd (včetně obsluhy), jedinej já s tím českým Takže jsem mu říkal, že jestli si ze mě dělá prdel nebo co

Reagovat
Kily

no dělá, tak spíš jsi mu u místa dvou obloučků prostě byl, no

Reagovat
madridcan

A hned si sympatickejsí

Reagovat
FUnk

ty co nefandis slepicim, mi chces rict, ze polobeton neni vlastne beton a krasna hra.......tak ti preju krasne sny a podivej se na recko jak hralo na euru, kdyz vyhralo, snad se ti bude spat lepe....jedine co se da pochvalit je Petan jinak nikdo, kopnem to dopredu a neco urvem....to je styl...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ta hra byla účelná, defenzivně založená, vyráželo se do brejků. No a co?

Mám mnohem radši, když tým umí takticky bránit, dozadu nedělá brutální chyby a vyráží do rychlých, smrtících brejků. Kvůli tomu jsem si CFC oblíbil, když jsem jí začal sledovat v TV. To, že se občas hra mění v šachy mi vůbec nevadí, lepší než bezhlavý útok ve stylu "kdo brání, nevěří brankáři", popřípadě zatlačení soupeře milionem přihrávek na krátkou vzdálenost.

V létě koupit 2 špičková křídla a bude se na to dát koukat ještě lépe, protože ty brejky fakt budou konečně rychlé a smrtící.

Reagovat
FUnk

dobre beru, je tam kurevske zapaleni a bojovnost, ale to ze jsi napsal, ze potrebujete jeste posilit utok kvuli brejkum....to by me zajimalo tak koho, valentino rossiho nebo nekoho podobne rychleho.....co bys jeste chtel privest....

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Kaloua? Maloudy? Myslíš, že to je špička?

Hulk, Lavezzi, Hazard, Lucas Moura, Bale... Někdo z nich, minimálně jeden (spíš 2) špičkoví křídelníci přijít musí

Reagovat
FUnk

hm tak petrodolary na to bohuzel mate, snad k vam nikdo neprijde....misto maloudy a kaloua mozna, ale jak se divam na to co jsi napsal, tak v tom nevidim ani jednu moznou posilu....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uvidíme, neříkám, že někdo z nich přijde. Ale někdo přijde určitě, o to strach nemám a špičková kvalita to bude taky

Reagovat
FUnk

to se prave bojim...roman vytahne strajtofli a budou se dit veci....bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ta hra byla účelná, defenzivně založená, vyráželo se do brejků. No a co?

Mám mnohem radši, když tým umí takticky bránit, dozadu nedělá brutální chyby a vyráží do rychlých, smrtících brejků. Kvůli tomu jsem si CFC oblíbil, když jsem jí začal sledovat v TV. To, že se občas hra mění v šachy mi vůbec nevadí, lepší než bezhlavý útok ve stylu "kdo brání, nevěří brankáři", popřípadě zatlačení soupeře milionem přihrávek na krátkou vzdálenost.

V létě koupit 2 špičková křídla a bude se na to dát koukat ještě lépe, protože ty brejky fakt budou konečně rychlé a smrtící.

Reagovat
smazaný uživatel

A styl, kde hráči do toho dají všechno - srdce, bojovnost, víru, to mi přijde důležitější, než když je na hřišti hráč, kterému je tým šumák a hraje pro své ego, udělá milion kliček, ale dozadu nehne prdelí.

Ne, CFC si ten letošní titul vybojovala, bojovností, urputností, tím, že se nevzdala. To jsou rysy vítězů.

Reagovat
FUnk

viz vyse.....rossi nebude chtit odejit ma dobrou smlouvu a nikdo rychlejsi k mani nebude....

Reagovat
Paddy

Reagovat
FUnk

to me poser, s timhle co hraje chelsea a vyhraje si muzou podat ruku s reckem(viz rok 2004? myslim), ale musim pochvalit P.Cecha, ten chyta paradne, snad mu to vydrzi,fandim spurs a fandit jit budu, snad udrzi posily, kdyz se nedostali do CHL, SPURS 4ever

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je to fakt jeden zakomplexovaný idiot vedle druhého, tím víc si užívám výhru Chelsea....samotné finále bylo představením hnusného fotbalu, to nikdo nepopírá, ale taky nesmírné bojovnosti a famozního Čecha.Moc, moc a moc to téhle partě přeju, i tomu simulantovi Drogbovi, který přesto přese všechno toho pro Chelsea toho tolik udělal....Byly ročníky, kdy si to modráci zasloužili o dost víc, možná i právě o to je to letos o tolik sladší; historická sezona, Torres se vyplatil, fuck off haters

Reagovat
FUnk

neco na tom bude, ted hraje chelsea hovno a vyhraje, a kdyz hrala "opravdovy" fotbal nejenom hura nakop, tak se dostala max do semi, takze je to takovy revange jinak bohuzel pro spurs.... snad neodejdou opory a nekdy novy se jeste najde

Reagovat
madridcan

Iker Casillas

Felicidades al Chelsea!!!! Campeón de Europa por primera vez en su historia!!!! Me alegro mucho por mis compañeros Mata y Torres!!!! Felicidades!!!!

Reagovat
miky10

Reagovat
FUnk

aby jim nefandil, kdyz jsou ze spanelska, neco jako mourinho a ronaldo, on rekne vuci nemu ze je nej a naopak.......

Reagovat
juveforever

Italskí tréneri najlepší na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Technický dotaz: Dostane AVB medaili, když vedl Chelsea v průběhu souteže?

Reagovat
Kily

podle mě by si jí zasloužil, nebýt toho, co tam předváděl, tak by se Chelsea až na vrchol nedostala

Reagovat
juveforever

to ťažko. žádna medaila

Reagovat
Kily

právě že on byl základním kamenem, kdyby tam nebyl na prd, tak Chelsea skončí v osmifinále, takhle díky tomu přišel Di Matteo a Chelsea vyhrála

Reagovat
smazaný uživatel

ale medailu nedostane.. to tak proste nefunguje.. chvala bohu

Reagovat
FUnk

to ne no, takovy cirkus uz dlouho nepredvadeli, to at radeji dostane di matteo rovnou dve

Reagovat
miky10

1995. pro mě.

Reagovat
madridcan

Reagovat
Carlos Juan Pablo

5

Reagovat
madridcan

Dajme tu 2000 pre Chelsea a Čecha Dufam, ze vam pomoze aj k uspechom na ME

(Ked vsak narazite na Portugalsko, tak je volba jasna )

Reagovat
miky10

2000. pro Chelsea, Čecha, Lamparda, Terryho, Di Mattea, Drogbu, Abramoviče a všechny ostatní, kteří na tomhle mají podíl.

Reagovat
madridcan

Ale cosi, sa spamataj...ja a uniknut si 2000??? Tha cosi

Reagovat
miky10

Tak teď mě sereš.

Reagovat
madridcan

Ako keby som dal tu 2000 pre Slovensko ta tak tu krivis usta

Reagovat
juveforever

Abramovič je suchý rusák

Reagovat
miky10

Je hezká, ale takle mi to vyfouknout.

Reagovat
vitasrp

Úžasný sledovat, jak tu naši výhru někteří jedinci absolutně neunesli.. Bavím se..

Nejlepší pocit, jakej jsem kdy při fandění CFC zažil.. Naprostá nádhera..

A můžete tu pořád dokola a dokola mluvit o štěstí, náhodě atp., ale už nikdy těm klukům nevemete, co dokázali, přičemž tohle vítězství svůj příběh má, doslova obrovský. Tolikrát ten tým byl na dně a na pokraji vyřazení a stejně se dokázal zvednout... Krása..

Reagovat
smazaný uživatel

100% Souhlas, poprvé co mě něčí hate na CFC nenasírá ale rozesmívá. Gratuluji kolego.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, a ta hysterie hrubase a spol. mě fakt dostává, lidská ubohost opět získala nový rozměr. Chápu fanoušky Spurs, že ze zištných důvodů drželi Bayernu, ale nechápu ostatní tzv. angličany, že z čiré nenávisti drželi "sympatickému" Bayernu...Ten styl hry, byl sice hnusný na pohled, ale maximálně účelný, vymačkal z hráčů poslední zbytky sil i kvality a rozhodně ten úspěch nebyl náhodný. Každopádně od příští sezony očekávám "trošku" něco jiného....

Reagovat
FUnk

ten upech nebyl nahodny, ale kure*sky nahodny a snad pristi sezonu ukazou vice......

Reagovat
smazaný uživatel

Kamaráde to je prostě nádhera, BLUE IS THE COLOUR!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na vitasrp....

Reagovat
smazaný uživatel

Kamaráde to je prostě nádhera, BLUE IS THE COLOUR!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pohadka. Co se tyce vylozene jen LM, tak od zapasu s Valencii to je neskutecny pribeh. Navic ted nemuze RDM nikdo nic rict, ze vsadil vse na jednu kartu a na ligu se v podstate "vysral".

Kazdopadne mise je splnena, pohar putuje na SB, ale pro je ted do nejblizsi budoucnosti nejdulezitejsi obmenit ten tym, ktery to za 1) potrebuje a za 2) je hezci koncit na uplnem vrcholu, takze ti hraci co tam nemaji uz byt budou mit aspon hezci odchod.

Jinak asi jo, byl to nejlepsi zazitek s CFC, na druhou stranu prvni titul po 50.letech byl taky uzasny, ale dnesek asi preci jen vede, jelikoz jsme meli v minulych letech neskutecnou smulu a ta trofej se nam sakra vyhybala, takze letos jsme si to tim stestim vynahradili.

Kdyz to spocitam, tak v pristi sezone hrajeme o Premier League, FA Cup, Carling Cup, Community Sheld, Ligu Mistru, Superpohar a MS klubu - to je az 7 trofeji! Samozrejme mi je jasne, ze nevyhrajem vsechno, ale aspon ty 3 by se dali. Pro me je prioritou vyhrat PL do 2 let.

Reagovat
Kily

to je až šílený výčet trofejí, který v případě přebudovávání týmu dává možnost odehrát víc soutěžních zápasů, ale i tak by bylo pak fajn stanovit si jedné priority, takže PL a LM

Reagovat
FUnk

jj at roman nakoupi na lavicku podobnou sestavu co ma man city a pak snad vypadnete na nekom jako bilbau, ktery se neboji hraj fotbal proti nikomu.....kez by

Reagovat
Kily

jsi trochu mimo, ale nevadí, čas už přece jenom trochu pokročil

Reagovat
smazaný uživatel

Comunity shield, superpohár, MS klubů je mi relativně šumák - jediné, co z toho má cenu je MS klubů a to jen z důvodu marketingového taháku z jiných kontinentů.

Jinak to jsou trofeje, budu rád, když budou, mrzelo by mě, kdyby nebyly, ale priority jsou jinde. Obhájit jako první trofej v LM

Reagovat
Kily

tak zase CS je zajímavý start do sezony a je to proti mistrovi s tím, že je to jen o jednom zápase, začátek je důležitý a do toho bych třeba šel, tedy díky obsazení mám jasno, že tam letos nepojedu, Superpohár je taky o jednom zápase, kvůli kterému se vyhradí místo v ligovém programu. Já neuznávám MS klubů, cestovat někam do háje, vyrovnávat se s časovým posunem, sehrát tam jeden zápas proti dřevákům, pak jeden finálový a rychle zase domů, vyrovnat se s časovým posunem...

Reagovat
vitasrp

Community Shield bude letos úplně o ničem, když se kvůli olympiádě v Londýně ani nebude hrát ve Wembley, nýbrž ve Villa Parku..

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu? Kdes to cetl? A to jsem si myslel, ze budem mit opet domaci prostredi.

Reagovat
Kily

asi dva nebo tři dny stará zpráva

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tuhle zpravu jsem musel prehlidnout. Kazdopadne zajimavy krok. Ono vlastne i v minulosti se casto treba semifinale FA Cupu hravali na Aston Ville. Stve me, ze od jiste doby se semifinale davaj ihned do Wembley, kde by proste melo byt az vyvrcholeni v podobe finale.

Reagovat
Kily

asi chtějí Wembley fotbalově využít trochu víc, no

Reagovat
vitasrp

Tak má to svoje kouzlo a my tam navrch neprohráváme, takže mně to vážně nevadí..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvetsi nevyhoda je ta, ze to je zkratka v zime (prosinec nebo leden myslim), coz je doba v Angli zaslibena nabitemu programu. Mam dojem, ze dokonce MU (nevim kterou sezonu) se odhlasil z FA Cupu, aby na to MS jeli a z tolika zapasu se nezblaznili.

Reagovat
Kily

jj, začíná to někdy na začátku druhé poloviny prosince, pro anglické kluby strašně nevýhodné, vrátí se domů a nastoupí náročný vánoční a novoroční program

Reagovat
smazaný uživatel

Pro me je nad vsim PL a vzdy bude, jelikoz to je dlouhodoba soutez. Nejmin by sralo asi vypadnuti v CC nebo prohra se City. Atletico chci porazit, stejne jako vyhrat to MS abychom si mohli oficialne rikat nejlepsi klub sveta LM je jen o stesti a momentalni forme tam se uvidi. A na FA Cup si zacinam pomalu ale jiste tak trochu zvykat, bylo by prijemne ho vyhrat znovu

Reagovat
vitasrp

Byl to vážně obrovskej zážitek, při penaltách jsem se klepal, víme přece, jak špatní v nich jsme. A jak dobří v nich jsou Němci..

Ale od tý chvíle, kdy Robben zazdil tu v prodloužení, jsem tak nějak věřil, že tohle je osud a my prostě musíme vyhrát.. Že to jinak ani skončit nemůže..

Oslavy byly z mýho pohledu ohromně emotivní, Abramovič měl slzy v očích, když gratuloval každému hráči a RDM, jeho synátor tam brečel regulérně, do toho naši fans sborově zpívali There's only one Di Matteo!, což mě osobně dost dojalo... Je ale až neuvěřitelný, co tu někteří dokázali vyplodit, jak si přejí, aby byl vyhozen, z toho mi je doslova špatně.. Ale co se dá dělat, pár lidí tu prostě nemá úroveň..

Teď asi všichni prožíváme obrovskou euforii, zejtra bude v Londýně Bus Parade, pak se borci rozutečou do reprezentací..

Až ale tohle opojení vyprchá, musí se začít pracovat na změnách - protože herně byl Bayern skutečně o třídu lepší, navrch měli v každém aspektu hry. Nám toho chybí opravdu hodně a je třeba na tom máknout, abychom přes léto šli zase nahoru. Další takovou haluz totiž v nejbližších 50 letech mít nebudeme..

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

"Je ale až neuvěřitelný, co tu někteří dokázali vyplodit, jak si přejí, aby byl vyhozen, z toho mi je doslova špatně" - jj, to je fakt gigamrdka. Hrubas se tu celou dobu bije do hrudi, jakej to neni fanoušek RDM a že teda CFC aspoň přeje kvůli němu, když ne kvůli ničemu jinýmu a pak je schopnej napsat tohleto...neskutečný.

Jinak tys byl v Mnichově?

Reagovat
vitasrp

Bohužel nebyl, jako bylo hrozně lákavý jet do toho města i bez lístku jenom proto, abych byl na místě a zažil tu atmosféru na vlastní kůži. Bohužel mi je 17, řidičák nemám, auto nemám, prachy nemám, takže to prostě nešlo.. Být tohle finále o dva roky později, myslím, že bych byl dostatečně velkej blázen, abych tam vyrazil..

Reagovat
Kily

tak lístek byl k mání za 60 tisíc, to nejsi schopen obětovat?

Reagovat
fantomas

Reagovat
vitasrp

Reagovat
fantomas

Jj, jen že mi tak ten příspěvek trochu vyzněl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Jenom aby nedošlo k omylu, já doufám, že RDM vyhodí proto, abych přestal fandit Chelsea, protože je nemám rád. A bojím se toho, že když zůstane, tak se stanu regulérním fandou Chelsea. Samozřejmě, nebylo to myšlený úplně vážně, já mu přeju vydařený angažmá. Jen bych byl raději, kdyby byl v jiným klubu.. Když zůstane v Chelsea fandit mu budu pořád, Abramovic u mě trochu stoupne, ale stejně si myslím, že ho časem vyhodí. Rozhodně jsem to nemyslel nějak zle.

Reagovat
Paddy

Reagovat
Kily

když nad tím tak uvažuji, napadá někoho vhodnější kandidát na cenu pro nejlepšího hráče LM, než je Čech? Já bych tedy jako konkurenty viděl Messiho jako nejlepšího střelce a pak Drogbu, který měl pro Chelsea obrovský význam, ale i tak bych to asi dal Čechínovi, i když přiznávám, že tady hraje jistou roli národnost

Reagovat
smazaný uživatel

Čech, jednoznačně. Bez něj by nebylo finále (penalta Messiho), titul (penalta Robbena) a v celé LM snad žádný výrazně laciný gol nepustil.

Reagovat
fantomas

Ten Müllerův?

Reagovat
smazaný uživatel

Čech nebo Drogba.

Reagovat
FUnk

Cech, bez by nebylo semi ani finale, druhy drogba a treti jejich tycky, meli je postavene jako nikdo

Reagovat
Kily

když bych šel po téhle stránce, musel bych tam zařadit Panděva, který byl jakožto jeden z žolíků Neapole platný ještě méně, než když Sevilla poslala na hřiště Kanouteho

Reagovat
FUnk

musim souhlasit, to jsem tam mohl rovnou nabehnout ja

Reagovat
Miguel19

Chelsea, Chelsea, Chelsea, Chelsea, Chelsea, Chelsea

Není nad to běhat po Sportbaru napůl nahý

Díky moc hoši!!!! Pro mě jste legendy

Moc krásně se čte, jak tu 95% haterů neunáší, o to je to vítězství sladší!!

P.S. Byl jsme v jednom Sportbaru, bylo tam cca 50 lidí, při hokeji řvalo po našem gólu sotva polovina, ale při gólu Chelsea snad všichni kromě 2, co fandili Bayernu, to mi moc překvapilo!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

tak kvuli tomu dneska neusnu....

Reagovat
Miguel19

Já taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne zrovna hracum Bayernu jsem ten smutek nepral, jelikoz celkove mi je ten klub nejsympatictejsi v Nemecku, ale co se da delat, porad lepsi koukat na smutne hrace FCB nez na nase.

Reagovat
FUnk

tak borrusia je sympatictejsi a hraje hezci fotbal jak chelsea a bayern jenom letos jim odejde hodne hracu a pristi sezonu budou mit co delat si myslim....

Reagovat
penepi

Grats Chelsea z Dortmundu.

Reagovat
smazaný uživatel

•Petr Cech went the right way on six Bayern penalties and saved three of them.

•Chelsea blocked more shots than in any other game in the Champions League this season.

•Only Frank Lampard, John Obi Mikel and Juan Mata made more passes than goalkeeper Petr Cech.

•Juan Mata covered the most ground on the pitch with 16,123 metres.

•Didier Drogba has now scored nine goals in nine cup finals.

Drogba’s winning spot-kick is worth £72million to Chelsea — £47m for winning the trophy plus another £25m for qualifying for next year’s Champions League

Reagovat
FUnk

a stejne bude chelsea v kure*sky velkem minusu... petrodolary to, ale poresi

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je nádherný večer prostě a ta brutální nenávist a závist slípek a spol to jenom podtrhuje Ber to z té lepší stránky, pokud jezdíš autem, jezdíš busem, topíš plynem atd, tak přispíváš na chod CFC taky

Reagovat
FUnk

slipky si neber do huby luzo, jestli si myslis, ze jenom diky dolarum se "da" udelat tym tam jsi loozer ty!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak lepší, než aby brečeli hráči, že chtějí odejít a předseda klubu byl taková hromada sraček, že je vyfakuje, i když jim dá slovo

Ale v pohodě, v létě snad koupíte svou novou legendu Adebayora, zdejchne se Bale, Modrič a Walker a od slepiček bude na pár let klid

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba - finálové zápasy 9 zápasů, 9 golů, má podobnou statistiku ještě někdo?

A Čech se začíná stávat penaltovým odborníkem, posledních 7 penalt vystihl, jen 3 šly za jeho záda To je více než 50% úspěšnost

Reagovat
Usty

Po tý nádheře v nastavení PL je tohle jako sen... nejkrásnější sezona historie

Reagovat
fantomas

Hééérgot, já fandil jak obyčejnej modrák. Nejmíň třikrát mi přestalo bušit srdce, čtyřikrát sem si plácal s parťákama, co fandili výhradně CFC...a nepřišlo mi to vůbec divný. Garínek, RDM, Čechíno a nakonec i takovej Lampard udělali svý - přál sem jim to. Zápas jako takovej se mi moc hodnotit nechce, jednak si už na něj moc nevzpomínám, jednak mi jako celek přišel dost jalovej - z obou stran. Každopádně Bastiho mi bylo neskutečně líto, on to "zavinit" vážně neměl...

Reagovat
smazaný uživatel

Fantík je už náš

Reagovat
miky10

Vítáme scumy.

Reagovat
fantomas

Dávám tomu tejden, pak si přečtu "Di Matteo has been sacked" a budu mezi prvníma, co takovej článek poblijou.. :))

Reagovat
miky10

Jj, taky se hlásim do první řady.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Di Mattea sejmou, tak u me Abramovic skoncil. Vim, ze se tim nic v CFC nezmeni, ale pro me by to byl uz vrchol. RDM si sanci po tom vsem zaslouzi nejvic.

Reagovat
Kily

tak super, ne, jako fanoušek Arsenalu jsi po nějakých šesti letech konečně slavil nějakou trofej

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Balzam na dusi cist tvuj komentar po tech hrubasovym nebo destovych projevech

Reagovat
FUnk

dost jalovej, jeste rekni, ze az vystrizlivis, ze byla chelsea lepsi a muzes se jit rovnou znova opit.....

Reagovat
fantomas

Počkej, to jakože to bylo kvalitní finále? Já snad nepamatuju nudnější, a to sem k tomu pil výjimečně pivo!

Reagovat
smazaný uživatel

Z tebe by si měli místní narušenci vzít příklad.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Di do prdele..

Reagovat
kiwwi

si trapny

Reagovat
fantomas

Ty zase vlezlej..

Reagovat
kiwwi

wtf?

Reagovat
fantomas

Omg, to mě fakt nemůžeš nechat bejt? Zas jak pošuk kroutíš očima a pak mě pro nic za nic nazveš trapnym jen proto, že máš problém s mym postojem k nějakýmu týmu...

Reagovat
kiwwi

rob si co chces

Reagovat
fantomas

No, tak mě v tom laskavě neomezuj, resp. mě to fakt nech dělat, aniž bych se musel potkávat s tvýma primitivníma výlevama...

Reagovat
kiwwi

tak snad ta v tvojej praci neobmezia moje oci

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fakt strasny chudak , to je neskutocne ako sa nieco take moze narodit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Taky jsem fandil jak o život

Reagovat
raduinho

fantomasi... smekám

Reagovat
Arbiter

Včera to byl Luiz, který měl být tím posledním blokem v obraně. Každopádně skvělý výkon od obou stoperů, asi bych si nedokázal vybrat, kdo z nich zahrál lépe

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jeste takova perlicka pro ty co to muze zajimat. CFC dala gol v minute, ktera je pro spoustu jejich fandu (hlavne tedy asi Headhunters) celkem posvatna - 88. A do pristi sezony LM se jde na ukor zidovskeho klubu

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
fantomas

A Ashleyho penalta? Orgáč! Jedinej exekutor, co tam přišel, a stoprocentně sem věděl, že dá...frajer a stále nejoblíbenější LB ever, navzdory tomu krysovskýmu úprku. Garínek taky bomba výkon, ty jeho vývozy v prvnim poločase - sem si vzpomněl na Arbitra, jak nad něj v tomhle směru šíleně vyzdvihoval Luize. Kdepak, Garínek si s nim v ničem nezadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si byl nejjistejsi Drogbou a Lampardem. Prekvapil me Luiz, kdezto Matovi jsem po tom bidnem prodlouzeni neveril vubec, navic mel v tvari hrozny strach. A u Colea jsem si nebyl jisty jen proto, protoze jsem si vzpomnel na pentli, kterou nedal proti Evertonu loni v FA Cupu

Reagovat
vitasrp

Mata je při penaltách strašný, za tenhle rok ze 4 pecek dal jenom jednu..

Reagovat
Kily

on celkově má hrozivou bilanci, u nás loni čutal dvě a měl to 1:1

Reagovat
vitasrp

Pro mě to je překvapení, očekával bych, že borec s takovou technikou bude mít tu bilanci úplně jinou.. Ale co se dá dělat, naštěstí nás to mrzet nemusí..

Reagovat
Kily

tak hráči Valencie celkově penalty neumí, uměl je vlastně jenom Villa a pak Vicente, který ale kopal jenom dvě nebo tři, dřív to bylo utrpění, to je kopal Baraja s průměrem lehce nad 50%

Reagovat
Kily

ještě měl vlastně super bilanci Jorge Lopez, ale ten je kopal stejně často jako Vicente

Reagovat
fantomas

U něj sem si naopak byl jistej, že to nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

On vlastne nedal dneska, 2x Birminghamu a komu jeste? Nemuzu si vzpomenout. Promenil v podstate jen tu proti QPR vlastne.

Reagovat
fantomas

Tak ale Ashley dal všechny ty nejvyhrocenejěší. Finále FA Cupu 2005, Moskva - oboje relativně s přehledem. On je v tomhle poklad.

Reagovat
vitasrp

Akorát loni nás poslal z FA Cupu při rozstřelu s Evertonem no..

Reagovat
fantomas

Njn, finále sou ale jeho prostě.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

V tomhle jsem měl a ještě hodně dlouho budu mít Roberta Carlose, i když Marcelo mu už začíná slibně sekundovat. Já k oblíbeným LB nemusím chodit daleko

A pravda no, kopl to luxusně, přestože tam Neuer šel. Naopak u Oliće bylo docela jasný, že to nedá, jak se během běhu začal klepat nebo co to bylo

Reagovat
Kenneth

U Oliče bylo jasné že to nedá. U Luize jsem taky myslel že přestřelí. Ten jeho rozběh byl neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Chelsea opět z hovna gól.finále jsem od nich čekal otevřenější a neé takový zaďour.

škoda bayern letos asi vyhraje ME Řecko

Reagovat
Kily

všechno jim hraje do karet, ve skupině sice skončí druzí, ale i tak to mohou dotáhnout dále než my

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak co je pro vas vic? Kluby nebo repre? Pro jednoznacne kluby. Repre beru jako takove oziveni, nekdy dokonce jako nutne zlo. Kazdopadne na tohle EURO se celkem tesim, po tom skvelem finishi si ho budu uzivat uz jen v pohode. Jinak je ale celkem husta zatez v dobe ME nebo MS ta sezona. Kolik oni maj dni dovolene +/-?

Hrac jako treba Lampard vlastne ted ukoncil klubovou sezonu 11/12, ted asi bude mit par dni volna, ale brzy pojede se pripravovat na nejake soustredeni s Albionem, pote ho ceka EURO, kdy uz v cervenci odjizdi s muzstvem do USA na turne. Celkem mazec.

Reagovat
Kily

ve fotbale repre, v hokeji klub

Reagovat
smazaný uživatel

klub

Reagovat
miky10

2100. pro Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

letenka 200 euro,lístek na zápas 350 euro a nasraných 50.000 bavoráků -to je k nezaplacení

Reagovat
kiwwi

to je proste nestasite, jak to bavori nezvladli, hoci boli cely zapas lepsi...ale ja som to vedel, ze doma to nezvladnu proste...to by im Manchester United nedovolil no

Reagovat
Usty

vždyť jsi z neochvějnou jistotou prohlašoval, že v tvých očích je už vítěz jasnej

Reagovat
kiwwi

no vsak, ten jasny vitaz to proste psychicky nezvladol...futbalovo bol proti chelsea SAMOZREJME lepsi, ako to uz byva zvykom proti chelsea

myslim ze titulky to vyjadrlili najlepsie, nic viac dodavat netreba

Reagovat
Usty

ajo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tarajko mozes na vychode ciganom rozpravat

Reagovat
kiwwi

ano, polrocny fanusik Man City ma moze poucit...kludne do toho

Reagovat
smazaný uživatel

Rozpravas jak keby si zjedol salamunove hovno fakt ma bavis no preber sa uz konecne prosim ta haha

Reagovat
Trand

ManUnited by to nedovolil.. Omg jak to můžeš tvrdit, když už podruhý v relativně krátký době jste podcenili skupinu LM a ani z ní nepostoupili.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Trand

No co? Nebo chceš říct, že jste na Basilej a Benficu neměli?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz aby byl ten konec sveta,nejak se tenhle rok trochu sere..zlomena ruka,vytrzeny zub,City,Chelsea,zasrani Slovaci(mam je rad,jen ve sportu je nejak nemuzu vystat)..no nic,vypinam TV,odhlasuju internet,zamykam byt a jdu hybernovat.

Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel

No jo no,prezdivku si clovek nevybira..ale hybernace by mi byla prijemnejsi nez travit zbytek roku pod vodou ve vane

Reagovat
smazaný uživatel

Výsměch fotbalu. Bohužel končí fotbal jak ho známe...R.I.P....

Reagovat
kiwwi

ani nie..verim, ze ten futbal ako ho pozname sa hned tuto sezonu spamata, a bude v centre diania!

Reagovat
fantomas

Reagovat
vitasrp

Ale tak toto je ovšem neskutečný..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sa preber ty uplakany chudacik povedz mame nech ti krupicu navari

Reagovat
smazaný uživatel

čo na to povedať, fanda barcelony

Reagovat
Neuro

není to jen záležitost Barceloňáků.. to co Chelsea předvedla byla prostě hrůza a hnus.. už jen výsledek na rohy 20-1.. jediný roh zápasu pro Chelsea, jediná šance a oni dají gól.. Bayern je celou dobu tlačil, skoro celý zápas byl u jejich vápna ale co udělat proti betonu..

Reagovat
FC Porto FC

bé bé bé utři slzy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ne. S timhle stylem už tady bylo třeba Řecko. Jenom Čelzý tu haluz dovedla k naprostý dokonalosti.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no,prezdivku si clovek nevybira..ale hybernace by mi byla prijemnejsi nez travit zbytek roku pod vodou ve vane

Reagovat
smazaný uživatel

Sen co dokazala slovenska repre a taktiez CfC a vsetkym neprajnikom - oblizali ste vajcaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Yes, Chelsea, je smutné, jak tady budou skučet fans barcelony smutný příběh Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Peťu a pohár k narozkám, zdravím blagrunu a ten jeho spolek

Reagovat
smazaný uživatel

jen se nesměj za rok jak na vás barca narazí tak chelsea končí

Reagovat
alcantara

Tazko sa to prekusava Ale tato generacia, akokolvek nesympaticka, si to za svojim sposobom za celozivotnu sdnahu zasluzila. Gratulacia vitovi, terrymu, aŕbiterovi a freddiemu, viem sa vzit do vasoch pocitov

Reagovat
Kenneth

Chelseaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Bayern zase nic. Díky pánu bohu. ČECHÍNO

Reagovat
Kenneth

A Di Matteo . Převzat porozpadlej rozhádanej tým a udělat s ním FA CUP a LM .. Neskutečný trenér to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak já bych ti přál, aby Modráci podobným způsobem vypriovodili Real, aby sis to pápnul na vlastní kůži ...

Reagovat
smazaný uživatel

chudák jirka fcbblbec těžko se to snaší, co? Chápu, to musí být dost brutální noční můry

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš mi říct, kolik Ti je? Protože to co tu předvádíš, to je vážně těžká křeč....

Reagovat
madridcan

Ako pozeram, ludia podochadzali z krciem

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to bylo Catennacio, Chelsea mně přesvědčila, že zvládla zápasy dokonale takticky, smekám před Di Mateem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád že Chelsea vyhrála už delší dobu jí fandim.

Reagovat
Losinho

Co na to říct? Prostě Péťa Čech

Reagovat
smazaný uživatel

Styl, jakym se Čelzý dostala k trofeji je nenapodobitelnej. Ve vyřazovací fázi VŽDYCKY horší, ale tam někde nahoře má anděla strážnýho s modrou šálou. Ať si to klidně vyhraje i takhle haluzácky, ale co předvádí její fanoušci... Aspoň jeden, kterej uzná, že Čelzý si to nezasloužila? Jinak jediný, čemu jsem fandil byl dobrej fotbal, aby bylo jasno.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo by si to akože nezaslúžila? je to snáď ich vina že Neapol Barcelona ani Bayern nevedia premeniť 100% šance? keď ti Gomez v jasnej šanci vystrelí 3 metre vedľa, namyslený sebecký trápny Robben kopne penaltu snáď ešte horšie než Ramos? Bojovali dreli dali do toho všetko, dali krásne góly (Ramires Barcelone, Drogbova hlavička vo finále), v 10tich dokázali na Nou Campe vyrovnať z 2-0 na 2-2. Kto iný toto dokázal? Fu.k off haters, trochu objektivity..áno, hrali horší futbal ako súper, ale rozhodne to nie je nezaslúžené..

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu objektivity...uhh, co ti na to mám napsat? Trošku té objektivity jsem právě žádal od aspoň jednoho fanouška Čelzý. Troufnu si tvrdit, že jakožto naprosto nezainteresovaná osoba (Bayern vážně neni můj šálek kávy) můžu objektivně tvrdit, že vítězství si zasloužili Bavoráci. Šli mu prostě víc naproti.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu objektivity...uhh, co ti na to mám napsat? Trošku té objektivity jsem právě žádal od aspoň jednoho fanouška Čelzý. Troufnu si tvrdit, že jakožto naprosto nezainteresovaná osoba (Bayern vážně neni můj šálek kávy) můžu objektivně tvrdit, že vítězství si zasloužili Bavoráci. Šli mu prostě víc naproti.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se to odeslalo dvakrát? No nevadí, jde o natolik kvalitní příspěvek, že je to jen dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

ty zákroky Petra Čecha byly nejlepší. Čech byl nejlepší hráč champions league

Reagovat
smazaný uživatel

štýl hry chelsea sa možno nie každému páči no musíte uznať že sa vždy dokázali dostať zo sračiek a postúpiť...či už keď takmer vypadla v skupine a nakoniec to dala s valenciou, obrat s neapolom,ťažké zápasy s benficou,skvele odbránený dvojzápas s barcelonou a finále ktoré ukázalo že bojovnosť a chuť zvíťaziť môže byť viac ako technika či futbalová vyspelosť....počas celej cesty niekto nad chelsea stál,niekto kto proste nechcel aby dali messi s robbenom penalty,niesom veriaci no niečo také tam asi musí byť

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdej rok se finále LM nepovede přístí rok snad Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs prisli o LM? To je skoda, jedina vec, co mi na finale vasi... Zaslouzili si ji, tuplem Ary.

Reagovat
Ranoth

mam jen tri slova pro chelsea tuto sezonu LM, BETON, ČECH, BETON, ŠTESTÍ,no dobre 4

Reagovat
smazaný uživatel

Proc se vsude pise, ze Schweinsteiger trefil tyc, kdyz to uplne jasne vytahnul Cech?:D

Reagovat
smazaný uživatel

Naši prohra, prachy výhra...včerejšek byl děs.

Reagovat
blaugrana

Slovenskooooooooooooooooooooo.

Reagovat
smazaný uživatel

zavést pískem

Reagovat
blaugrana

A čo sa týka CHL. Robben nevie! Nevie kopať penalty, ale aj tak sa na ne stále sere. Bayern si to prehral sám tou svojou neschopnosťou. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Diiidier drooogba salalalala

Reagovat
Bayern +

Reagovat
CHONG

Slzy?

Reagovat
Neuro

radši slzet jako správný fanoušek zklamáním než se radovat z antifotbalu

Reagovat
CHONG

To jsou pořád nějaké výmluvy, prostě černá bestie prohrála a na tom jediném záleží.

Chelsea

Robben

Reagovat
minoLFC

smutny vecer pre futbal

Reagovat
Neuro

podle zdejších fanoušků Chelsea kteří asi nefandí dobrému fotbalu si to přece zasloužili a odvedli nejlepší práci

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Co je prosimte ten dobry fotbal?

Reagovat
asenagio

Ten na který se vydrží dívat i člověk,který nefandí ani jednomu týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://bit.ly/L5j3kX reziser prenosu byl pekny previt, nechal ji v zaberu pekne dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Některé vaše komenty mě dostávají. Vyhrál prostě lepší tým, ne sice herně ale takticky. Navíc se skvělým Čechem v brance. Hráči Chelsea obětovali krasný fotbal na úkor vítězství a oto tady přece jde. Navíc to že je Bayern neschopný pořádně vystřelit je druhá věc. Nadáváte jak Chelsea strašně hrála ale pořád lepší jak nějaká Barcelona a její styl alá poď na mě z boku. Ale to vám nevadí že Barcelona si 3/4 zápasu přihrává na půlce a pak hodí jednu, dvě pěkné kombinace a půlka EF z toho stříká 150km daleko . Ale jinak Čech byl úžasný. Euro je naše

Reagovat
minoLFC

No ak bola taktika byť zalezlí celý zápas, nechať si ostreľovať bránu z x šancí a y rohov, spoliehať sa na konštrukciu brány, offsidy a ruky vo vápne alebo, že súper nepremení penaltu, tak to je RDM asi masochista. Každá z týchto situácií mohla znamenať výhru Bayernu a, že sa tak nestalo nieje zásluhou taktitky alebo obyčajného štastia.

Jediný kto si z Chelsea zaslúži pochvalu za včerajšok je Čech a Drogba, ktorí predviedli skúsenosť na svojich postoch. Určite nie taktika.

Reagovat
minoLFC

ale obyčajneho štastia.

Reagovat
smazaný uživatel

štěstí přeje připraveným. Chelsea ho měla ve vyřazovacích bojích strašně moc ale měla a vyhrála. A já to přeju hlavně Čechovi, Lampardovi, Drogbovi a taky...Torresovi, pokaždé co sem ho viděl dal do toho vše, nehrál na své pozici ale i tak se snažil. Ale doufám že příští rok to vyhrajou Rossoneri

Reagovat
smazaný uživatel

Didi + Pete = Vítězství v LM! Kdyby hrál Ramirez tak by dali na 2:1 ještě v základní hrací době

Reagovat
sensei25

ti co tu pisu,ze chelsea nehrala futbal,hrala beton...mne sa ten styl tiez vobec nepaci,ale prial som chelsea...pred dvoma rokmi hral mourinho tak isto s interom a vtedy ste tu vypisovali aky je genialny a aka super taktika...tak si neserte do huby a radsej zablahozelajte chelsea..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

před rokem to byla stejná patlanina - akorát, že Inter se snažil víc útočit...

...a Bayern neměl tolik tutovek - snad "jen" tu od Müllera a Kroose

Reagovat
blaugrana

Pred dvoma rokmi si chcel povedať.

Reagovat
smazaný uživatel

na túto LM bude každý spomínať ako na neskutočný zázrak Chelsea :) vybrali si štastie na 10 rokov dopredu. S takou hrou vyhrať LM sa len tak nevidí. Ale aj o tom je futbal :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nie nie, dobehlo ich štastie ktoré nemali 10 rokov dozadu....skôr ta smola.

Reagovat
sensei25

a inter s mourinhom...tiez si vybrali stastie na 10 rokov dopredu...o interi teraz ani pocut nie je...presne tak ako chelsea...

Reagovat
Bayern +

Obrovsky rozdiel bol v tom, ze Inter so svojou superorganizovanou hrou nedovolil Bayernu az na jeden pokus vobec zakoncit, perfektne branili Robbena i Olica. Ani v jednom pripade za celych 90 minut sa nemuseli spoliehat na stastie, kym Chelsea ho mala neskutocne mnozstvo. Proste Inter 2010 bol uplne iny pribeh.

Reagovat
božský John

čech je největší king kong des jahres, nejlepší brankář na světě

On si to zaslouží jako nikdo jinej a můžem vyhrát EURO (když naposled podělali finále, tak víme, jak kiksoval proti Turkum, ted bude v pohodě)

Schweini s Robbenem odejdou

Reagovat
smazaný uživatel

kam by chodil Bastian se smlouvou do roku 2016? V takové fázy smlouvy ho Bayern nikam nepustí

Reagovat
božský John

Jak jsem ho včera viděl, tak jsem si řikal, že půjde jinam...napad mě Real hnedka

Reagovat
smazaný uživatel

to si nemyslím, on bude chtít vyhrát LM s Bayernem

Reagovat
smazaný uživatel

Robben to včera neskutočne do**bal svojou namyslenosťou. Nečudujem sa, že ho Ribery minule prefackal.

Reagovat
smazaný uživatel

v čom je najlepší? Jasné Cech vychytá penalty s Chelsea a už idete vyhrať EURO. Ach jaj

Reagovat
božský John

Nechápeš, když Chelsea mohla vyhrát LM, tak to je hrozná vzpruha pro ty slabší týmy na euru...poláci, my, chorvati....že to můžou dokázat taky

o čechovi se dohadovat nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže s akou hrou to dokázali. A s akým šťastím. Neverím, že nejaký klub bude mať toľko šťastia v pohári.

Mne sa viac túto sezónu páčil Neuer :) To ako vychytal na penalty Real bolo neskutočné

Reagovat
božský John

Tak měli ho Řekové, má ho Chelsea, prostě nc není nemožný a to je hrozně prima

Jasný Neuer je taky skvělej gólman, mně se jeho styl chytání líbí a to že šel na penaltu, to je prostě neskutečný, ale pro čecha hovoří v týhle sezoně trofeje no. Bavoři nevyhráli nic...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale na ten futbal či už zo strany Grécka alebo Chelsea sa nedal pozerať. Ako chápem, že Chelsea na viac nemalo ale keby som bol fanúšik Chelsea tak by sa mi táto hra vôbec nepáčila.

Reagovat
božský John

Já její fanoušek nejsem, chelsea nemam rád, ale přál jsem jim to jen kvůli čechovi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad si ty týmy neřeknou, že budou hrát v 8 lidech ve vápně.....to by nebylo hezký Euro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Spíš psychicky jsem to myslel, ne že by tak měly hrát

Reagovat
edejv

jednoznačně nejhorší fotbal, co kdy vítěz ligy mistrů (nevim jak v PMEZ, tam jsem neviděl všechny zápasy, většinou jen sestřihy) převáděl. Chelsea si ani trochu nezasloužila tohle finále vyhrát (teda až na hráče z její obrany a Petra, ti, po většinu zápasu, odváděli skvělou práci).

Reagovat
smazaný uživatel

Na nič iné nemali. V lete musia dokúpiť x hráčov ak chcú byť schopný. Inak skončia ako Liverpool, možno ešte horšie.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak....CHelsea teraz má šancu rehabilitovať sa....nakúpiť team a schopiť sa majú na to predpoklady vyhrali LM .... ak sa nezačne niečo diať ostanú tam hráči ako malouda, mikel, bosingua, mereiles...tak cheseal skončila.... škoda bude lamparda, drogbu ale tý už strácajú kvalitu na ligu niesu stavaný to sú hráči jedného zápasu...chelsea musí jednoznačne obnoviť zálohu ...bez toho to nepôjde.

Reagovat
FC Porto FC

Mikel?? Si blbej?

Reagovat
Miguel19

Mikel? Viděl jsi ho včera hrát? Jednoznačně patřil mezi nejlepší hráče!

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel hral včera najlepší zápas kariery. Skôr majú prestarnutý káder. Drogba, Terry, Lampard, Cole, Bosingwa, Malouda, Essien, Meireles. Všetko hráči po 30tke alebo blízko 30tky. Potrebujú neskutočnú prestavbu kádru a neverím, že sa im to podarí.

Reagovat
smazaný uživatel

Je směšné, jak 90% lidi v této diskuzi vidí jen týmy jako je Bayern, Manchester United, Arsenal, Liverpool, AC Milan, Real, Barca.... a když CHL vyhraje Chelsea, tak hned fuj, nejhorší vítěz atd. Měli byste si uvědomit, že fotbal není jen o těchto týmech a hlavně se hraje na góly a ne na krásu

Reagovat
smazaný uživatel

To je hlúposť vo finále LM očakávaš najkvalitnejšie mužstvá ktoré budú chcieť hráť futbal a pobi´t sa o víťazstvo a nie pozliepanú Chelsea ktorá prišla brániť s 10timi hráčmi a spoliehať sa na Drogbu

Reagovat
smazaný uživatel

Náprostý blábol. Finále LM je o tom neudělat chybu a dát víc gólu než soupeř a to se včera přesně stalo. Měli jste vše v rukou, ale Robben selhal a to si přiznejme je už po několikáte. Kdyby bylo finále Barca vs Bayern a Bayern vyhrál s držením míče 15% a třeba taky na penalty, tak byste říkali, že Barca byla lepší a měla vyhrát. Ale to by se nestalo, poněvadž Bayern i Barca mají v Evropě/světě zvuk. Ale Chelsea s jejím beton je povl

Reagovat
Miguel19

Reagovat
minoLFC

nejhorsi víťaz je preto, že je najhorší futbalovo nie že je Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

AC bylo nejhorším vítězem, protože tu LM ani neměli hrát

Reagovat
Manik...

Uli_Hoeneß

18.05.2012 19:39

2000 vsazené na nás. Už se nemůžu dočkat, jak CFC půjde ke dnu.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Teď by mohl Abra vyhodit RDM, aby měl na lavičce silnější jméno, to by mi snad vynahradilo i to vítězství Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdůležitější je že už to Chelsea nikdo nikdy nevezme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nebud taky uboziak..

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak na skok.... bo slavím... myluju fotbal a vše kolem toho...zítra nejdu do práce...je čsa slavit

Reagovat
herbage

Pořád tomu nemůžu uvěřit. Kolikrát za sebou stálo při Chelsea v klíčových momentech štěstí, to odporuje jakýmkoliv teoriím pravděpodobnosti. vitasrp to přesně pospal, že tohle musí být osud. Já si nemyslím, že tohle byl osud, i když Drogba před tím přímákem koukal na nebe, jako by byl náhle osvícen a sám Ježíš mu požehnal, ale ukazuje to, že fotbal není sport jen o dovednostech, tréninku, taktice a kombinaci, ale i o štěstí, vůli a bojovnosti. Lidstvo má již dlouhá staletí až tisíciletí prý 7 základních příběhů, které se neustále opakují a protože je každý zná, tak se stávají sebenaplňujícím se proroctvím. U Řeků ta analogie po Euru se starověkými příběhy byla více nápadná, ale tady je také názorně vidět. V tomto příběhu musí vždy podceňovaný a otloukaný outsider všem vytřít zrak a to jak svépomocí, tak v těžkých okamžicích s pomocí boží. Moc dobře si pamatuji, jak jsem to Chelsea proti Neapoli přál, aby dotáhli to, co se nepovedlo Arsenalu, ale nikdy by mě nenapadalo, že to dotáhnou až sem. Moc dobře si pamatuji, jak jsem se Chelsea vysmíval, jak je Barcelona v semifinále zostudí. Zostudila, ale vypadla. U finále jsme výhru Chelsea čekal a začal jsem věřit, že by Bayern mohl zvrátit osud, až když dal Müller gól 10 minut před koncem, ale po gólu Drogby jsem měl jasno. To byl tak obří psychický boost, že to jinak ani dopadnout nemohlo. Při penaltě jsem přesně věděl, že Robben ani Olić nedají, protože kdyby dali, Bayern by vyhrál. Rozebírat zápas s Barcelonou už asi nemá cenu, ale s Bayernem asi ještě má, protože dojmy jsou čerstvé. V první řadě bylo chybou, že Bayern nedal gól dříve. Chelsea byla dopředu naprosto neškodná a kdyby gól dostala tak v 60.-70. minutě, přidal by Bayern 2-3 góly z breaků a bylo by. Ostatně za ty 3-4 minuty vedení měl Bayern šancí dost a hráči Chelsea se začali psychicky sypat a prasit. Ten gól Drgoby byl dar z nebes, tedy první psychický boost. Hráči Bayernu se nezlomili, ale pak Robben šel kopat penaltu, kterou nedal - druhý psychický boost a další sražení sebevědomí Bavorů. No a ty penalty, tam už hráči Bayernu sami nevěřili, že by to mohli vyhrát, spíš doufali, zatímco hráči Chelsea to kopali jak bohové. Neuer je podle mě na penalty lepší gólman než Čech, ale Petr si prakticky na každou sáhnul a u všech vystihnul směr, zatímco Neuer se tam plácal jak ryba na suchu. Sice během zápasu jim Alaba a Badstuber nechyběli, ale v penaltovém rozstřelu ano. No a k výkonům jednotlivců. Na straně Bayernu bravurní výkon od Tymoščuka, od kterého jsem to vážně nečekal, pak od Scweinsteigera s Kroosem, kteří ovládli střed pole a Ribéry s Robbenm, Müllerem a Gómezem to tam také slušně točili. Contento rovněž výborný. Avšak na straně Chelsea byli borci, kteří doslova zářili. Jmenovitě Čech, Cahill, A.Cole a Mikel. Mikel vážně držel celou zálohu, hrál odvážně, ustál řadu soubojů a co je hlavní, neztrácel moc míče. A.Cole a Cahill se vrhli do nespočtu střel a Čech bezchybný výkon jak při výbězích, tak při zákrocích. Hlavička Müllera byla těžko chytatelná, šla mu kolem hlavy. Drogba rovněž zaslouží pochvalu, stejně tak Lampard, ale Drogba byl moc osamocený a Lampard zase moc odříznutý od hry. A ještě k RDM. Připravil mužstvo, tak jak měl. Je hloupost mluvit o tom, že Chelsea zaparkovala autobus, to není pravda a statistiky mluví jasně. Ale ani bych se nebavil o nějakém takticky perfektním výkonu, protože v druhém poločase se hra roztáhla a ten blok Chelsea byl hodně netěšný. Dokonce Bayern tam měl několik breaků, které Ribéry s Robbem zazdili. Lajny nestály u sebe a po překonání zálohy už se řítili na samotné obránce. Takže gratulce Chelsea. Nebudu říkat, jeslti to bylo zasložené či nezasloužené. Nebyli takticky nevyspělejší, protože to zkrátka není pravda, nebyli nejfotbalovější, protože tohle do fotbalu mělo hodně daleko. Řekl bych herně nejslabší vítěz LM, co pamatuji. Byli ale rozhodně nejobětavější a nejštastnější tým, který kdy vyhrál. Možná že Liverpool proti AC tomu může konkurovat, ale tam ten faktor štěstí nebyl tak významný

Reagovat
smazaný uživatel

Jakmile doslo na penalty tak ja mel o vitezi jasno , jak rikas asi osud nebo Di Matteo uzavrel fakt smlouvu s dablem..Kazdopadne nejstastejsi vitezstvi v LM co pamatuju. Ale na to se historie ptat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto skvěle napsané, se vším souhlas

Reagovat
Infi

Ještě bych připsal mezi ty vynikající výkony na straně Chelsea Luize

Reagovat
herbage

patřil mezi ty lepší, stejně tak jako Bosingwa, ale dělal dost chyb, často nešikovně fauloval a co mu chybělo v čtení hry, to doháněl nečistou hrou. Za ten faul na Robbena může být rád, že vůbec dohrál

Reagovat
Infi

jo to byl menší zkrat, ale mnohokrát zblokoval střelu, která by možná Čechovi udělala problém, jeho výkon se mi prostě líbil

Reagovat
Miguel19

Krásná práce!

Hlavně si vystihl toho Mikela. Ten co si včera dovolil. Neskutečná lehkost a přehled!

Reagovat
Arbiter

Aspoň vidíš, co dokáže udělat psychika

Reagovat
herbage

nj, v případě triumfu Chelsea platí: Blahoslavení chudí duchem, jim patří království nebeské

Reagovat
Aldeano

"bravurní výkon od Tymoščuka, od kterého jsem to vážně nečekal"

Reagovat
gonzalesl_is_back

Nic takového jako štěstí neexistuje. To je jen další z myšlenkových konceptů pro nepochopení něčeho transcendentálního ;)

Reagovat
Miguel19

Nemá někdo odkaz na fotky z oslav pls?

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooooooooooooooooooooooooo mistri!!!!!!! Scela zaslouzene, byli jsme lepsim tymem v prodlouzeni, obcas v zakladni hraci dobe Mnichov kousal, ale prezili sme to a ted muzeme slavit! Cech skvele, Didier taky, Lamps, Terry, Mikel, Cahil, ... Proste vsichni! I Bosingwa se mi libil vcera. Chelsea!!!!!! Bayern si LM uz nezaslouzi, to co vcera predvedl Chelsea!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Verbální průjem jak má být

Reagovat
smazaný uživatel

Po včerejšku je průjem tvůj nick

Reagovat
smazaný uživatel

sám si průjem

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern si nezaslúžil vyhrať za to čo predviedol? Tak kto si už len viac zaslúžil vyhrať ak nie oni. Veď 90 minút tlačili a nepustili Chelsea do útoku. Keby nebol robben kretén tak tu plačeš :) Ale užívaj si kým môžeš

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Darren Fletcher

konečne som sa dostal aj na EF. chelsea, gratulujem! je to obrovsky uspech a mozno aj koniec jednej velkej generacie, ktora patrila osem rokov do spicky europskeho futbalu. terry (aj ked ho akokolvek neznasam), lampard, drogba a aj o nieco mladsi cech si to zasluzili. famozny uspech!

a teraz si myslim, ze nastal cas na poriadnu obmenu. pat najstarsich von, pat mladych dnu a zmenit styl hry. kym zaver sezony hral rdm ucelovo a nepekne, teraz od novej nech to nastavia na pohladny futbal s mladou krvou. tesim sa

bayernu mi luto nie je, basti aj neuer to este raz vyhraju, su mladi

Reagovat
smazaný uživatel

Proc 5 nejstarsich ven ? To je nesmysl , 5 nejslabsich ven to jako tam ma zustat Kalou jenom proto ze je mu asi 26 ale za tech 5 let v Chelsea se vubec nezlepsil.

Ze "stare gardy" by mel jednoznacne zustat Terry, Lampard a Cole , Essien by mel taky dostat sanci napravit si reputaci pristi sezonu a u Drogby nevim jeho cas asi uz nadesel at si jde jeste vydelat nekam do Ciny na rok-dva.

Reagovat
Darren Fletcher

mas pravdu, nevyjadril som sa dobre. tak z mojho pohladu by som poslal bosingwu, maloudu, kaloua, drogbu (mal epicky koniec, lepsi uz nebude), ferreiru..

Reagovat
Chazy

Tak už jsem se z toho vzpamatoval nějak, ale ta radost je prostě obrovská. Nikdy v žiovtě jsem CFC nefandil víc, žádný finále LM jsem neprožíval víc od Mnichova. Sranda je, že v obou případech jsem byl na vítězný straně. Chelsea hrála vyloženě odporně, jen co je pravda, pochvalu si ale zaslouží celá obrana, hlavně Cahill odehrál životní zápas, to jsem vážně zíral, co pan overrated předvádí. Drogba potvrdil, že je špička, i když furt není moc hráčů, co bych nenáviděl víc.

Každopádně je to fajn rozloučení s tuhle generací hráčů, LM si zasloužili. Přecejen dlouhý roky byla Chelsea nejlepší anglickej tým v LM, rok co rok semifinále, pak i to prohraný finále. Patří jim to. Teď je potřeba udělat přestavbu a já moc doufám, že se toho ujme RDM - rozodne to o mým dalším (ne)fandění CFC. Už jen když si představím, jak krásnej a útočnej fotbal můžou hrát, až si tam dovede svoje hráče a bude hrát to, co ve WBA.

Jo, něco jsem zapomněl - nejvíc plusovejch bodů dávám Čechovi, předved fantastický zákroky, ale to on předvádí celej život. Ale ty penatly... vždycky jeho obrovská slabina, byl schopnej 20 penalt v řadě ukázat střelci stranu a maximálně mu to zlehčit, dneska na penaltách působil jako špička. Pracuje na sobě, odstraňuje slabiny a to vážně oceňuju

A samozřejmě pozdrav všem zoufalcům z diskuze a gratulace k dalšímu ztrapňování se z frustrace, oni dobře ví, koho myslím

Reagovat
herbage

více hráčů životní výkon. Cahill, Čech, Mikel. RDM to taky přeji, vím že umí hrát pěkný fotbal a jsem zvědavý, jak přes léto Chelsea posílí. Teď už zkrátka odvolán být nemůže

Reagovat
Chazy

Bohužel prostě může. Je to Chelsea, je to Abramovič. A pořád je to naprosto příšerně vedenej tým s naprosto vypatlaným magorem v čele.

Reagovat
Arbiter

Dokonce se objevil nějaký fake článek o tom, že Abra chtěl prohrát finále, aby mohl odvolat RDM Tohle Abra jen stěží obhájí. Vlastně všechna jeho odvolání by se dala obhájit, tohle nemá šanci. A možná i díky tomu RDM zůstane...

Reagovat
Chazy

Já doufám ... vážně moc, RDM si tu šanci zaslouží. A ať předvede cokoliv, nikdy se na něj zapomene a bude gigalegendou.

Krásná "startovní" pozice.

Reagovat
kiwwi

Ancelottiho odvolanie sa da obhajit? tazko, velmi tazko

Reagovat
Bayern +

Vôbec.

Reagovat
Arbiter

Dá, nic moc předváděný fotbal, sezóna bez jakékoliv trofeje, nezačal s přestavbou kádru. Obhájit se prostě dá...

Reagovat
kiwwi

po tej sezone jak zvalcoval premier league a vyhral FA Cup? NEDA!!!

Reagovat
Arbiter

Bože, mluvím o jeho druhé sezóně

Reagovat
kiwwi

viem...NEDA!!!

Reagovat
Chazy

Ale on to tak myslel. Prostě tu sezonu měl a nebylo to tak dávno.

To máš jako kdyby RDM příští rok skončil 2., prohrál finále LM a vyhodili ho kvůli tomu.

Reagovat
Arbiter

Ale však jo, já nemluvím o tom, zdá měl být odvolán nebo neměl, já mluvím o tom, zdá si to dokáže obhájit nebo nedokáže... Aspoň částečně...

Reagovat
Chazy

Tak jasně, ano, obhajit se to tímhle dá. Ale o správný rozhodnutí se pravděpodobně opravdu nejednalo. On hlavně zrovna pro CFC nedýchal, RDM, to máte něco jako my s Martinezem

Reagovat
Arbiter

Šak jo, neprotestuju. A jinak- Abra hodně dá na to, aby v CFC hráli velkou roli bývalí hráči. Na tom si opravdu zakládá. Takže možná i to bude klíčové

Reagovat
kiwwi

obhajit si dokazes vzdy vsetko

bolo to podla mna najhorsie rozhodnutie Abramovica odkedy je v Chelsea...odvolanie RDM by to ale prekonalo

Reagovat
blade115

Nejhorší bylo vyhození Mourinha, Ancelotti je až druhý. Ale Roberto by byl hned na prvním místě, to jo...

Reagovat
smazaný uživatel

S prestavbou sice moc nepohnul , ale v lete 2010 odeslo dost starsich hracu myslim ze kdyby dostal vic casu tak urcite postupne omlazuje. Kdyby zustal tak to urcite dopadlo lepe nez pod Boasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se obhájit relativně jednoduše. Ancelotti přišel jako odborník na LM, který ji vyhrál a měl jí vyhrát pro CFC. Jenže v první sezoně skončil v osmifinále, v další ve čtvrtfinále.

CFC po takhle zkurvené sezoně skončila s 64mi body, o 7 bodů min než loni. A věřím tomu, že kdybysme vypadli už proti Neapoli, tak minimálně 7 bodů nahrabeme taky.

Takže ano, odvolání bylo možná "nespravedlivé", ale kouč zdaleka nenaplnil očekávání, která tu byla.

Reagovat
kiwwi

to hovorim uz dlho...Abramovic si vas vycvicil jak opice...to je neuveritelne

Reagovat
kiwwi

to by bolo proste epicke

Reagovat
herbage

jj, je, ale tohle Abra prostě neudělá

Reagovat
kiwwi

pri jeho povahe si este niekto moze byt isty niecim ohladne trenera?

Reagovat
herbage

se klidně vsadím, že v září povede RDM Chelsea jako hlavní manažer

Reagovat
kiwwi

ja sa stavovat nebudem ja si isty nie som, len ma zaraza to, ze niekto si moze byt isty niecim u Abramovica

Reagovat
delfin

Drogba, 2x zavinit penaltu a 2x z toho vybruslit, k tomu přidal ještě rozhodující gól a máme hrdinu večera... deja vu. Kazdopadně za ty celoživotní výkony si to fakt zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je zajimavy, kdyz si tu pred tydnem rikal:

Anglická Premier League - souhrn 38. kola

Ribery22 13.05.2012 18:39

To je neco tak neuveritelnyho, na to slova fakt nestaci. Kazdymu bych pral todle zazit.

Chazy 13.05.2012 18:42

Pamatuju z finále LM proti CFC..

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo si pletes Mnichov a Moskvu a myslel si tim dejiste?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja myslim, ze to Chazyho prani CFC vyplyva z toho, ze nas trenuje RDM, ze jo. Na tom nebude nic nepochopitelneho. Proc nam nefandil i pred 4 lety je z jeho pohledu celkem jasne.

Reagovat
smazaný uživatel

To samozrejme vim, ale nechapu, co myslel tim Mnichovem. Pokud to mela byt Moskva, tak nemam namitek.

Reagovat
kiwwi

no najskor to tak bude, pretoze finale v Mnichove si aj ja vybavujem matne a to mam o 8 ci kolko rokov viac

Reagovat
smazaný uživatel

Spis jsem myslel rok 1999, ne nejaky Juventus

Reagovat
kiwwi

vsak aj ja som myslel 1999

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo na Nou Campu ale

Reagovat
kiwwi

dpc

to ten zostatkovy alkohol

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

V Mnichove se hralo vcera

Reagovat
kiwwi

nj, lenze to si vdakabohu vobec nepamatam

Reagovat
blade115

To se ale nehrálo v Mnichově, ale proti Mnichovu.

Reagovat
Chazy

Chazyho první fandění MU

Reagovat
Chazy

Ale pamatuju si z toho živě teda kulový, jen góly, nesympatičnost Kahna, Effenberga a že jsem pak každej den byl na hřišti před barákem Soslkjaer ..

Reagovat
kiwwi

ja mam doteraz zivy obraz ako Kuffour vytrhava travu

Reagovat
Chazy

Njn, pochopitelně ... první příspěvěk po ránu.

Reagovat
fantomas

Garínek ♥♥♥!!!

Reagovat
papos182

Tak Abra ukazal, ze do 10 let si tu LM opravdu lze koupit

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Čech vystihl stranu každé penalty, šampión jak má být

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

jj, opravdu to znamená tohle, jako první to bude Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde máš trofeje, Judasi kde máš trofeje ? :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Čech a Drogba největší Pánové na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

a tak nás musiš Čechíno podržet i na Euru !!!!!!!!

Reagovat
Josifek

Kua, jebat Chleski, nejen že jsem musel trpět jejich destrukci fotbalu v semifinále a ve finále, ještě mi pokurví tiket snad jedinou střelou v zápase...je to hnus mít takového vítěze LM, ale když se to někomu líbí, tak proti gustu...

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba + RdM jednoznačně by měli oba zůstat, to jak DD hraje v důležitých zápasech je neskutečné .

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnášim betonáře, ale v prodloužení jsem to už Bayernu nepřál, protože pokud si někdo myslí, že je arogance cool, tak by měl vyhledat odborníka. Vystřelit 20x a ani jednou netrefit kasu je fakt umění Robbene a ty média, ti přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Robben byl vcera tragickej fakt sem nevidel hrace co by ze slusny pozice asi 7krat prekopl branu a nedal ani jeden roh asi z 10-15.

Reagovat
risk je zisk

Gratuluji celému týmu Chelsea a jsem rád že to na podruhé vyšlo. Na tenhle den jsem čekal ať se né že vysměju jiným fandům nebo jiným lidem. Skoro všichni se smály Torresovi že je to kopyto a neumí dvat góly ale on podle mě v Chelsea dává spíše duležité góly. Celou dobu se všichni smějou že Chelsea hraje nejhnusnější fotbal a tak dále ale včera jsme byli svědky toho že Bayern si ten zápas prohrál sám, ano měl více ze hry :) měl více šancí ! to nepopírám ale jak Chelsea dostasla góla v 83. min tak se změnila a stačilo jim kopnout jen jeden roh a Kanonýr Drogba to dal. A v prodloužení měli hráči Bayernu penaltu a nedali ji. Chelsea měla možná štěstí ale Čech věděl kam má jít vždyť v tom roztřelu skákal na ty strany kam šel míč takže pro mě je Chelsea jasným vítězem a ať si o mě říká každý kdo chce že hráli antifotbal a tak :D porazily Barcu a vyřadily ji co více nato říct. A fandové co tady na EF fandí MU, MC, a LIVERPOOLU dnes a po celý rok než bude další finále jste mi u zadku

Drogba a Čech nejlepšími hráči zápasu!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Prezident Chelsea, Bruce Buck pochválil Didiera Drogbu a povedal, že Chelsea bude s ním rokovať o novej zmluve budúci týždeň. Zároveň prehlásil, že Roberto Di Matteo je vážnym kandidátom na post nového manažéra na plný úväzok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když to trochu rozvedu... Chelsea asi měla štěstí, a to v celé vyřazovací části LM. V Neapoli mohla klidně prohrát 2:0, jen díky drnu dala gól, který byl v celkovém součtu rozhodující. V odvetě ovšem předvedla parádní výkon, přesto i tam se ty míče odrážely šťastně spíš k jejím hráčům, jak k Italům. Lepší než CFC byla pak i Benfica, štěstí měla Chelsea opět i v semifinále, ale na to se už nikdy nikdo ptát nebude. Prostě došli do finále a bylo to. V něm byl Bayern od první do 120. minuty lepším týmem, Chelsea jasně sázela na 0:0 s tím, že podnikne jeden brejk, dá gól a vyhraje. V první půli ho zakončoval Kalou, nedal. Pak Bayern zcela po zásluze dal gól z takové spíše pološance a to i přesto, že v předcházejících 80 minutách měl snad 7-8 daleko jasnější šancí, než byla tahle gólové. V té chvíli jsem si říkal, že už to má Bayern doma. Po gólu vypadala obrana Chelsea jak trhací kalendář, ale ta bohorovnost u Bayernu při zakončování byla neskutečná. I tak bylo sympatické, že Bayern místo betonu v posledních 10 minutách se snažil dát další gól, nevím, jestli to bylo tím, že hráli doma, ale byla to taktická chyba (ku prospěchu fotbalu). Jenže Chelsea se po 60 minutách opět jednou vydala na polovinu Bayernu, vydřela roh a Didier z toho vytěžil vyrovnání. Gól a celkově prodloužení byl dárkem od hráčů Bayernu, ti jakoby si chtěli domácí finále užívat co nejdéle. V prodloužení přišlo zranění Riberyho (snad bude na EURO fit), z něhož ale dostal Bayern největší možnou šanci na gól. Říkal jsem si „Dobré, Gomez, nebo Schwei to s přehledem promění a z tohoto už se Chelsea nevzpamatuje a Bayern doma vyhraje LM.“ (Na ty domácí oslavy jsem se sakra těšil!). Jenže – vše si do svých rukou vzal Robben a v té chvíli jsem hlavu schoval pod triko a čekal, co bude. Co jsem očekával, taky přišlo, Robben kopl penaltu tak, že by ji chytil i brankář v okresní soutěži a šlo se dál. Jestliže sebevědomí Bayernu bylo po gólu na 1:0 někde na 100, teď muselo být někde kolem 10. A tak skončilo prodloužení, ve 120 minutách hry to muselo být na šance (ty gólové) tak 4:0, skóre ale 1:1. Když nedal Mata, věřil jsem, že nedá ani další (nevěřil jsem Luizovy), dalším vyvrhelem se ale nakonec stal borec v červeném a zrovna Olić, u kterého jsem si byl na 90% jistý, že gól dá. Že by se jen mstil Bayernu? No, penaltu kopl přímo otřesně. Před penaltou Didiho jsem jaksi začal věřit, že on nedá, následně Neuer chytne a bude se slavit. Nestalo se, velký hráč pan Didier Drogba proměnil a vše bylo na Bastianovy. A opět: Já si byl na 90% jist, že promění. Pak bum, tyčka a byl konec. Moje eso v rukávu pro fandy Chelsea, čili fakt, že jejich tým ještě nevyhrál LM, rázem vypadlo a já jen s otevřenou pusou zíral, jakto, že nevyhrál lepší tým, ale tým, který se už od osmifinále se štěstím, ale také s obrovskou dávkou vůle a bojovnosti probojovával ke svému vysněnému cíli. U Bayernu se mi líbil Tymoschuk s Contentem, u prvního jsem se před zápasem zděsil, že hraje, ale podal mistrovský výkon. Contento má před sebou velkou kariéru, hrál prostě skvěle. U Chelsea bylo těch skvělých víc. Ano, šlo především o týmový výkon, ale pochvalu zaslouží Čech, Drogba, Mikel, Cole a Cahill. Poslední dva jmenovaní by klidně mohli hrát hokej, takové blokaře chce každý tým. Propadákem bylo pak vystoupení Gomeze, ten byl otřesný. Mimo hru byl také Lampard, od něj jsem teda čekal víc. Závěrem bych ještě jednou chtěl pogratulovat fanouškům Chelsea. Sice je Chelsea týmem, který potřeboval k výhře v LM nejvíce štěstí, ale na to se už nikdo ptát nebude. Je její jméno vyryté na trofeji? Je! Mají její hráči doma medaili pro vítěze Ligy Mistrů? Mají! Je trofej pro vítěze Ligy Mistrů v útrobách Stamford Bridge? Je! A víc už nikoho za rok zajímat nebude. Chelsea ukázala, že i když neustále padáte do údolí, vždy se můžete něčeho (alespoň malého) zachytit a pokusit se dostat nahoru. A i když se všichni Chelsea smáli a ještě jí pomáhali dolů, lodivod Di Matteo poskládal se svou posádkou nedobytnou malou skromnou loď, kterou dovedl až to vytouženého cíle. Když jsem viděl zvedat nad hlavu pohár Franka Lamparda a Johna Terryho, hned mi probleskly hlavou vzpomínky z před dvou let, kdy tu krásnou trofej zvedal nad hlavu Javier Zanetti a musím uznat, že tehdy jsem se neudržel a asi tuším, co prožívali v té chvíli fandové The Blues. Liga Mistrů nám skončila, teď je vše připraveno na další velkou show, na EURO! Tak zase na chvilku oddechněme a pak hurá do víru tohoto fotbalového svátku. A doufám, že v sezoně 2013/14 se Liga Mistrů už neobejde bez svého vítěze z roku 2010. Toť ode mě vše, hauk ...

Reagovat
herbage

jen dvě poznámky: Bayern nehrál po gólu na 1:0 otevřeně, naopak to vzadu zavřel a chtěl jen vyrážet na breaky a držet míč na půlce soupeře. Pochopitelně, že Ribéry s Robbenem byli v tu chvíli ve svém živlu a chtěli útéct půlce obrany a dát gól, ale v 86. minutě, jak Luiz dostal žlutou za tu prasečinu, to bylo za to, že Robben u lajny nedaleko rohového praporku držel míč, zatímco Chelse zoufale potřebovala útočit. Oni nechtěli dopředu, jen chtěli, aby se hrálo co nejdále od jejich branky. A druhá poznámka: Drogba kopal penaltu až po Bastim

jinak pěkný souhrn, se vším souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť tam po gólu na 1:0 měl během těch asi 4 minut co Bayern vedl, hned několik pokusů o průnik až do vápna, nejen na zdržovačku do rohu. Byly tam i nějaké střelecké pokusy, z nebezpečných prostorů buď vedle nebo zblokované.

Reagovat
herbage

jo, protože ti hráči mají neuvěřitlený tah na branku a chtěli rozhodnout, ale nebylo to bezhlavé útočení, útočili max. ve 4 lidech, ne v 10, jako předtím

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já myslel, že tvuj koment má znamenat, že se snažíš říct, že Bayern nechtěl už útočit přímo na bránu. (nečetl jsem přesně na co reaguješ)

Reagovat
fenixLFC

BTW erdovec

Erdovec

24.04.2012 22:40

že asi sežeru klobouk jestli Chelsea vyhraje LM

Reagovat
Miguel19

‎[SKY SPORTS] Vedenie Chelsea má v úmysle vymenovať manažéra na plný úväzok na začiatku predsezónneho turné v Amerike.

Reagovat
Arbiter
Reagovat
Miguel19

Dík, zkusím si to přelouskat

Reagovat
smazaný uživatel

Já se v podstatě už ani nedivím, v letošní sezóně se posralo vše, co se posrat mohlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Amen!

Reagovat
Wat

... i když Juventus, Dortmund, Jihlava a jestli to dotáhne Montpellier, tak to zase tak špatné není.

Reagovat
smazaný uživatel

Z hlediska mých týmů a mých neoblíbených týmů jo

Reagovat
kiwwi

jj vid boj o titul v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Tam to dopadlo dobře, naštěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

CR - tam to dopadlo blbe, Sparta mela mit double. Anglie - titul v pohode, lepsi nez MU, ktery by ziskal 20.titul, FA Cup nas, Nemecko - tam je skoda, ze misto double BVB nema double Bayern, Spanelsko - Real, takze super, Italie - Juventus nemusim, radsi bych AC nebo Inter, Francie - Lyon v lize nic moc, LM - nadhera, EL - lepsi by byl nekdo jiny no

Reagovat
smazaný uživatel

CHELSEA YES ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Reagovat
Gryphonheart

Výbornej fotbal, já jako celkem nezaujatej fanoušek jsem se ohromně bavil, nejvíc nad neschopností Mnichova vstřelit gól. Vyhrál zkušenější a celkově vyzrálejší tým který prostě vyhrát chtěl a udělal pro to na hřišti všechno. Čech výbornej, Bílek by se mohl u Di Mattea inspirovat a vyhrát všechny zápasy eura na penalty, a vůbec bych se nezlobil.

Reagovat
kiwwi

"Vyhrál zkušenější a celkově vyzrálejší tým který prostě vyhrát chtěl a udělal pro to na hřišti všechno"

toto je snad sen

Reagovat
Gryphonheart

No tak sen to určitě je, minimálně pro ty hráče od Drogby až po Čecha, od RDM až po Abramoviče. Líbí se mi fotbal, kde hráči padají do střel, kde jdou hlavou proti noze soupeře, kde mají mentální sílu na to zápasy otáčet a hrát ne 90, ale klidně 120 minut, přitom si nehrají na nějaké extra hvězdy, takže já jsem si v tom zápase svoje jistě našel.

Reagovat
kiwwi

cize stojis si za tym, ze ten tym dal pre VYHRU vsetko?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Miguel19

Jj, kvůli nám udělají penalty i v základních skupinách

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Despite strong links to Manchester City, Chelsea fans have signed a 1 year extension to remain at the club.

Reagovat
kiwwi

srdciari

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

tak LM Abra vyhrál, už by mohl chtít nějákou novou hračku a Chelsea nechat zkrachovat

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Jardin

taky mě to napadlo, po tý LM fakt toužil. teď má splněno a mohl by jít o dům dál

Reagovat
hefy

Tak gratulace do Londýna. Především Čechovi to strašně přeju, protože nejen že bydlel ve stejnym městě, tak především výkonama si to zasloužil. Byl fantastickej. A ještě to přeju Meirelesovi, ale to je taková moje úchylka. Ten si to výkonama fakt nezasloužil.

Na druhou stranu jsem pořád zklamanej, prootže jsem strašně fandil Bayernu. No, ukázalo se, že Robben se prostě gumák a namyšlenej blb, protože potm co nedal tu penaltu proti BVB, takna tuhle neměl chodit. Pohled na Maria a Bastiana byl fakt zdrcující.

Jinak zápas sám o sobě byl dost hnusnej a nezajímavej, ale bylo to finále LM, to se dalo čekat. Bayern byl jednoznačně lepší tým, ale Chelsea měla skvělýho Cahilla a spol. Co se týče penalt, tak už jsem myslel, že potom, co šel kopat Neuer a dal, tak Bayern vyhraje, protože si tim dělá z Chelsea pořádnou prdel. No, nestalo se. Škoda, škoda.. Už dlouho to nevyhrál tým, kterýmu jsem to finále přál.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom ještě rychlé vyjádření k tomu zasloužené - nezasloužené. Podle čeho se to hodnotí? Podle držení míče? počtu rohů a střel?

Nebyl to ofenzivní fotbal, byl to bojovný výkon, psychicky náročný, kdy hráči nechali na trávníku naprosto všechno. A za to si to zasloužili. Přidat tuhle bojovnost ke kvalitě Bavoři, tak nás přejedou. Jenže kdo z nich se ochotně vrhal soupeři pod nohy, aby do něj napálili míč, kdo z nich válčil na tom hřišti, jako by šlo o život?

CFC podává naprosto neskutečné výkony v LM a právě v bojovnosti, odhodlanosti a takovému "buldočímu" stylu soupeře ničí. Psychicky neuvěřitelně silný tým, kdekdo by se v semifinále LM proti Barce za stavu 2:0 v deseti hráčích bez stoperů a na jejich trávníku naprosto zhroutil a dostal desítku. CFC tam vyválčila remízu. Stejně tak proti Neapoli a Bayernu, kdy oba týmy jely na vítězství a postup a najedou jim to zrušili hráči CFC.

Neskutečná psychická síla a odolnost těch hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ale snad dokazes priznat ze Chelsea mela pri sve pouti LM prakticky v kazdem zapase stesti nebo snad ne ?

I kdyz ze statistickycho pohledu je fotbale sance na to ze budu mit stesti nebo nebudu 50:50 tak na tohle se v realu nehraje , asi je v tom nejaka vyssi moc-osud ze nekdo ma stesti vice a nekdo mene tak to chodi.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkej si tomu jak chceš, štěstí, osud, víra. Ano, měli jsme v několika momentech štěstí, ale nebylo to tak, že by nás držel rozhodčí. Vše bylo naprosto regulérní.

A ještě jedna věc - když člověk chce, nic není nemožné

Reagovat
herbage

neuvěřitelně psychicky silný tým? To jsem viděl, když jste prohrávali, tak Terry sejmul zezadu Alexise. To jsem viděl, když jste prohrávali, tak Luiz vzal Robbena zezadu přes kotníky. Zkrátka jste měli štěstí a tu psychickou sílu vám dodávalo to, že soupeře v klíčových momentech selhal. Kdykoliv jste neměli postupový výsledek či prohrávali, tak to vaši hráči neunášeli a vždy jste dali gól z ničeho. Kdybyste půl hodiny bušili do obrany Bayernu a pak dali gól, je to psychická síla a odolnost, ale když z prvního rohu dáte gól, není to známka ani psychické odolnosti, ani psychické síly

Reagovat
smazaný uživatel

Selhání jednotlivců (Terry se vyjádřil, že ho Alexis celou dobu bouchal do těch prasklých žeber, což pokud je pravda, tak ho i chápu, taky bych ho sestřelil). Luiz fauloval, protože cokoliv je lepší, než aby tam 30 vteřin hráč tancoval na míči. Přerušit hru, nechat rozehrát a získat míč.

Reagovat
herbage

ale psychická síla je schopnost umět se vyrovnat s nepřízní osudu. S tím jste se vy vyrovnávat nemuseli, maximálěn s přízní osudu. Naopak selhali psychicky vaši soupeři. Dá se říci, že Barcelona i Bayern se porazili sami, protože vždy vás měli na lopatě a vy jste z ní hrobníkovi tolikrát utekli

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, mě přijde, že proti Barce to byla síla, protože za stavu 2:0 venku, v deseti, bez špičkových stoperů, proti "nejlepšímu" klubu světa uhrát remízu je celkem slušná psychická síla a odolnost.

Protože neustále musíš vykrývat prostor, hlídat hráče a čekovat pohyb dalších aniž by ses dlouhé minuty dostal k míči. To, že jsme neprohráli nebyla jenom haluz (určitě hrála roli taky), ale i bojovnost a síla, protože kdy naposledy Barcelonu někdo okradl o body, když vyhrávala 2:0, kopala pencli a hrála proti deseti?

Samozřejmě, jde za tím vidět štěstí, nebo taky kvalitu toho týmu - Čech u posledních 7mi penalt (5rozstřel, Robben a Messi) vystihl směr u všech a nesáhl si snad jen na dvě z nich.

Další příklad je ten roh - letos máme nejvyšší počet golů ze standartek v PL. Úspěšnost bude vyšší i v CL. Většina našich golů padá po centrech ze stran.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Terry nemá hrát se zraněním, když ho to omezuje v osobních soubojích. To, co provedl nic neomluví, zachoval se jako kretén.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

moc hezky

Reagovat
Josifek

Pro mě si zaslouží vyhrát ten, kdo soupeře přehrává a je nebezpečnější, to byl Bayern, vy jste dali gol s jediné šance, Bayern byl jasně lepší...bohužel na zásluhy se nehraje a vy jste nakonec slavili titul, nicméně musím přiznat, že v SF a F jste podali velice profesionální výkony a ten tým výsledkově výrazně převýšil své možnosti, z tohoto pohledu se dá vaše výhra brát jako zasloužená.

Reagovat
Josifek

*z

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak pod nohy se vrhali Lahm, Švajnštajgr a Tymoščuk, aspoň co si pamatuji. Možná i Ribéry. Oni bojovali, opak se říct nedá, ale prostě autobus je autobus

Reagovat
kiwwi

1300. pre timy, ktore sa snazia hrat futbal

Reagovat
Miguel19

1300 už bylo včera odpoledne

Reagovat
Yanek

Tak to ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera odpoledne tady bylo tak 300

Reagovat
Miguel19

Tak pardon, VEČER!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Takový brajgl fotbal co předváděla Chelsea si nezasloužil výhrát. Dokonce ani postoupit ze skupiny, ale jsem klidný to štěstí si vybrali tak na 20-30 let dopředu,tak snad se už taková ostuda pro fotbal nebude tak dlouho opakovat.

Reagovat
smazaný uživatel

gratulácia Chelsea

Drogba je síce mrdka ale hráč je to parádny a tá jeho penalta, úplný prehľad

Reagovat
smazaný uživatel

nejhaluzáčtější vítěz LM v historii...nemám na mysli jenom dnešek ale celej ročník LM

Reagovat
smazaný uživatel

*včerejšek

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto s tebou soulasim somalec1, Chelsea v této sezóně ve vyřazovací části byla vždy horší tým a nezasloužila si jít nikdy dál, ale podivnim způsobem se z toho dostala. Po tom, co jsme my češi dostali od slováků, což si taky moc nezasloužili, tak mě ta Chelsea naprosto dodělala a je mi na blití!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by pro příště neškodilo, aby finalista LM nehrál na domácim stadionu...Výhoda pro Bayern neskutečná i když jí využít nedokázal...Myslim, že kdyby hrála Chelsea taky "doma" tak by se na to dalo určitě víc koukat...

Reagovat
kiwwi

to su myslienky

Reagovat
smazaný uživatel

takže "výhoda" domácího stadionu neni v případě Bayernu žádná výhoda? Nebo že by Chelsea hrála doma snad ještě hůř než na stadionu Bayernu? Ty máš taky myšlenky

Reagovat
smazaný uživatel

Fandové Bayernu i Chelsea měli stejný počet lístků. Zbytek lístků rozdala UEFA evidentně nějakým hlupákům, co nemají rádi fotbal, jinak si ten velký počet prázdných míst na stadionu nedokážu vysvětlit.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ani jeden tým neměl žádnou výhodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak alianz arena neni domácim stadionem bayernu, beru na vědomí...

Reagovat
smazaný uživatel

Včera ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takze pro ty hrace Bayernu neni vubec vyhoda to, ze na tom stadione hrajou co dva tydny, kdezto hraci Chelsea tam nehrali nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Není, ve finále není výhoda (kromě absence hráčů soupeře) skoro nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedina nevyhoda pro ten "domaci tym" je to, ze je na nej vetsi tlak, jinak mas vyhodu v tom v cem jsem psal. Ti hraci jsou na tom stadione neustale, hraji tam zapas co 10-14 dni, je to jejich vlastni stadion v jejich meste. Nechapu jak nekdo tu vyhodu nemuze videt. A to tady myslim jeste nikdo nezminil, ze se kopaly penalty na branku, kde byli fans FCB, to je taky vyhoda pro ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, opravdu v tom nevidím žádnou výhodu, naopak jen větší tlak na Bayern, protože PRÁVĚ byli "doma" na svém stadionu, nemohli utéct od tlaku jako Chelsea (z Anglie do Německa). A že se kopalo na bránu, kde jsou fandové FCB je jen výsledek losu kapitánů, to je jen náhoda. Stejně tak mohl uhádnout minci Lampard a kopalo by se proti fandům CFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten penaltovy rozstrel je samozrejme to nejmensi. Ale hrat na svem stadione, kde to znas vyhoda je.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase na tebe působí tíha okamžiku, to Chelsea prostě přijela, mohla se plně soustředit, neměla nějaké vnější rušivé vlivy. To je mnohem podstatnější než známá šatna (není podstatné), známý trávník (taktéž, trávník byl výborný, stejně jako na stadionech v Anglii), podpora fanoušků naprosto stejná.

Reagovat
vitasrp

Jj, Bayern byl dokonce znevýhodněn tím, že hrál na domácí půdě..

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio Conte #120.05.2012 12:39

Takže ani jeden tým neměl žádnou výhodu.

Reagovat
smazaný uživatel

ani jejich šatna atd. ? Tohle hodně působí na psychiku hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

spíš, kdyby Bayern nehrál doma, tak nebude pod takovým tlakem a vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si, Bayern hrál parádně a uvolněně většinu zápasu...Spíš chelsea byla křečovitá a na nic kloudnýho se nezmohla, jako by hrála na u někoho doma:-)

Reagovat
minoLFC

bože.....

Reagovat
smazaný uživatel

jaký bože?? Hráli doma nebo kde? Výhoda podle mně obrovská...Vaše slabší reakce způsobený tim, že nemáte rádi chelsea mi zarážej

Reagovat
bombi

tak to dopadne ked sa stretnu dva najnesympatickejse kluby v histori

Reagovat
cristiano.K.

Prohrál fotbal na celé čáře Oni si snad ve vyřazovacích fázi nezasloužili postoupit přes nikoho a pak vyhrají LM,Řecko number two

Čech pokud nebude vyhlášen nejlepším hráčem LM,tak to bude hrozná fraška. Chytil penaltu v semifinále,finále, předvedl x úžasných zákroků,vystihl všech 5 penalt, tomu to opravdu přeji i tomu zmetkovi Drogbovi mohou v Londýně postavit sochy a nyní nikdo nemůže pochybovat,že se stali legendami klubu

Reagovat
kiwwi

"Řecko number two"

Reagovat
cristiano.K.

s trojásobným luckem

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi dejte uz s tema frazema typu "vcera prohral/umrel fotbal", je to strasne trapne. Fotbal je jen utoceni? Fotbal je i obrane a taktice a hold CFC zvolila ten system, ktery vzhledem k moznostem kadru mel nejvetsi sanci na uspech.

Reagovat
cristiano.K.

*nejen včera, po celý vyřazování

Reagovat
smazaný uživatel

I na cele vyrazovani bych napsal stejny komentar jako jsem napsal.

Reagovat
cristiano.K.

hráči jako Mata,Lampard,Drogba jsou schopni produkovat úplní jiný fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Sami 3 jo? Jiny fotbal by mohli produkovat, kdyby meli lepsi spoluhrace.

Reagovat
vitasrp

To samozřejmě, ale Ligu Mistrů by nevyhráli.. Co myslíš, že si ti hráči vyberou spíš?

Reagovat
smazaný uživatel

přesně $trike.Lampard aspoň někdo ví Čech

Reagovat
smazaný uživatel

Defenzíva je součást fotbalu.A zvlášť proti Barceloně a Bayernu se to prostě jinak nedalo.Oni mají kvalitativně daleko lepší tým,ale musela to rozhodnout urputná defenzíva,nezlomná bojovnost každého hráče a velké srdíčko a hlad po vítězství.Pokud si to ještě nepochopil.

Reagovat
cristiano.K.

you don say....do ted jsem myslel,že je tam pouze 11ofenzivních hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

já si teda myslím že si to zasloužili tu vyhru neměli zas tak kvalitní hráče v týmu jak Barca a Real a přece to vyhráli

A samozřejmě je i podržel Péťa ! :)

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea zcela zaslouženě. Didier a Péťa jsou páni A Spurs bez LM? Hahaha

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Během celé Lm utekli několikrát hrobníkovi z lopaty, včera též, klobouk dolů. A di Matteo - na první trenérské štaci získat LM... nasadil si laťku pořádně vysoko.... Výtečný Čech a Drogba, i ten mladý kluk, co c pohodě zahrál svoje.

Reagovat
Josifek

Je celkem paradoxní, že za hlavního hrdinu je považován krom Čecha Drogba, který málem svým nesmyslným penaltovým zárkokem potopil vlastní tým. Nebyl to taky on, kdo fauloval před tou pentlí, kterou následně nedal Messi? Má to ale někdo štěstí...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Puskas

Jo, mohl být viník, tak je hrdina, to je na fotbalu krásné. Dát gól takvým způsobem a pak takto v pohodě dát penaltu, hmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

hrozný fotbal , usnul sem u něj jako u večerníčku ... gratulace Čechovi

Reagovat
cristiano.K.

hráčů Bayernu je mi líto hlavně Bastiena,Riberyho,Gomeze, Lahma a hlavně bych nezapomněl na Mullera,který mohl být hrdinou a pak musel trpět jen na lavičce.Líto mi není opravdu Arjena,dost se podepsal pod prohraný finále

Reagovat
Trand

Btw kiwwi, čemu ses smál u mýho příspěvku nahoře? Jak můžeš s takovou jistotou tvrdit, že ManU by to vyhrál? Nebo prostě, že by United nedovolili Chelsea ten zápas vyrovnat? Fakt nevím, kde bereš tu jistotu. Viz Everton 4:4.

Reagovat
kiwwi

smial som sa tomuto "když už podruhý v relativně krátký době jste podcenili skupinu LM a ani z ní nepostoupili."

Reagovat
Trand

2005/06 a letos. Nevím, co je na tom směšnýho.

Reagovat
kiwwi

je mi na tom smiesne to, ze odvtedy sme uz boli viackrat vo finale, ako sme nepostupili zo skupiny

Reagovat
Trand

Nojo, to je sice pravda, ale zas na druhou stranu, jste si letos ani nedokázali pohlídat postup ze skupiny, tak mi připadá velmi odvážný tvrdit, že Manchester United by to vedení udržel. A rozhodně to není tím, že by United neměli na to postoupit, ze skupiny, jde jen o podcenění nebo soustředění se na ligu. A hádám, že nikdo nečekal, že United z takové skupiny nepostoupí a stalo se, tak prostě nechápu, jak s takovou jistotou můžeš tvrdit, že byste to vedení udrželi, zvlášť v týhle divný sezoně.

Reagovat
kiwwi

to bolo hlavne podpichnutie, neviem co z toho robis taku kovbojku

Reagovat
Trand

Já si nebyl jistej, jestli to myslíš vážně nebo ne. V tom případě sorry, nachytal jsi mě.

Reagovat
fantomas

Breaking News: Chelsea fans have signed a one-year extension to remain at the club after being strongly linked to Man City.

Reagovat
kiwwi

Jevo

20.05.2012 11:40

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Spis jsem myslel rok 1999, ne nejaky Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

sem ne

Reagovat
smazaný uživatel

ubas se tu celou dobu bije do hrudi, jakej to neni fanoušek RDM a že teda CFC aspoň přeje kvůli němu, když ne kvůli ničemu jinýmu a pak je schopnej napsat tohleto...neskutečný.

Tohle mi prosim te vysvetli, fakt by me zajimalo, co jsem udelal krome toho, ze jsem oznacil Drogbu sprostym slovem, coz ale delam uz asi 6 let

Reagovat
smazaný uživatel

Hrubas*

Fakt je tu uz moc prispevku a ani kopirovat se neda

Reagovat
fantomas

Tys ho nevyhazoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ja o RDM vcera nenapsal ani slovo.

Reagovat
fantomas

Tak to bylo asi jiný známý jméno. Je možný, že sem přezdívku v tý připitý hlavě zaměnil, sorry...

Reagovat
smazaný uživatel

Padre me dokonce uvedl jako priklad ubohosti, to fakt nevim, co ho k tomu vedlo. Mozna to, jak jsme si delali s hefym srandu z Meirelesova ucesu

Reagovat
hefy

Srandu sis z něj dělal jen ty!

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak me treba pripada trapne i to, jak jsi reagoval na Arbitera, ktery tady dal choral "Carefree". Palcovani vsech sracek typu nejhorsi vitez LM atp. Ale je vas tady vic, vodkovych 7(?) blijicich smajliku, 50 komentaru od ruznych nicku jak umira fotbal, neskutecne. Skoda, zetu chladnou hlavu si tady umi udrzet jen nekteri lidi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ode me to ale vsechno bylo napsano s chladnou hlavou, pro me to skutecne je nejhorsi moznej vitez LM a Drogba je pro me odpad uz dlooouho

Reagovat
smazaný uživatel

A co kokot Robben? ja jsem hlavne rad, ze tady vcera nebyli fans spurs, to by zas dopadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

No vsak to kopnul jak kokot

Reagovat
Miguel19

Chci se zeptat, v jakém koši při losování dalšího ročníku bude Chelsea jako vítěz?? V prvním?

Reagovat
smazaný uživatel

bude hrát jen předkolo ne? (a za druhé se to počítá podle koeficientu, takže určitě z prvního)

Reagovat
Miguel19

Základní skupina

Reagovat
fantomas

Nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

postupuje priamo ako obhajca pohára do prvého koša.

Reagovat
smazaný uživatel

Kua je to tam!!!! Chelsea to konečně dokázala!! Osa týmu - Čech - Terry - Lampars - Drogba, už si to prostě zasloužili..

Reagovat
smazaný uživatel

"We hope he gets the job permanently. He's been fantastic. To win the FA Cup and the Champions League... he can't do more than that."

JT o RDM, kéž by... Doufám, že Roman bude alespoň jednou myslet...

Reagovat
Bayern +

Ale vcera sa jasne potvrdilo, ze co sa atraktivity a futbalovej krasy tyka, bolo predcasnym finale Bayern - Real Madrid, to je jasne.

Reagovat
culé

Je to hanba futbalu, ak LM vyhrá tým, ktorý sa počas niekoľkých zápasov raz dostane do šance a dá z toho gól. Museli stáť pri nich všetci svätý, keď už vôbec postúpili cez Neapol a potom antifutbalom s šťastím porazili Barcu a Bayern. Podobne ako pred dvomi rokmi Inter Miláno alebo 2004 Grécko...

Reagovat
kiwwi

Inter ale vo finale nad Bayernom vyhral naprosto futbalovymi zbranami

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsou nefotbalove zbrane? Ja myslel, ze korupce treba a nepiskani roviny od sudiho.

Reagovat
kiwwi

tona stastia...a nie len vo finale

proste to, ze ste boli horsi v kazdom dvojzapase PO videl cely svet a bodka

Reagovat
smazaný uživatel

Stesti a smula jsou ve fotbale odjakziva.

Reagovat
vitasrp

A přesto..

Champions of Europe..

Reagovat
kiwwi

njn, snad sa z toho futbal cim skor spamata

Reagovat
vitasrp

Podle mě nemá z čeho, takovýhle příběhy sport potřebuje..

Reagovat
smazaný uživatel

S tím se dá souhlasit.

Reagovat
kiwwi

no ked takto na vitazstvo zacne hrat kazdy, tak ma ten futbal prestane bavit velmi rychlo

Reagovat
smazaný uživatel

Nezačne, trend dnešního fotbalu je jinej.

Reagovat
vitasrp

I kdyby se někdo námi inspiroval, stejně takhle úspěšný nebude, vždyť všichni píšete, jakou jsme měli haluz.. A ta se v několika následujících letech nebude opakovat.. Tohle není cesta k dlouhodobému úspěchu, jednou jako výkřik do tmy to vyjde - viz. Řecko, ale dlouhodobě to nejde..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

jj, i sama chelsea bude hrat za rok jinak

Reagovat
Miguel19

Snad se z toho někdy vzpamatuješ ty

Reagovat
smazaný uživatel

A v zime Champions of world

Reagovat
asskicker

Inter si to ale zasluzil, oni nepotrebovali stastie na 20 rokov dopredu ako Chelsea, sice branili a hrali dost na brejky, ale aspon mali jasne danu koncepciu branenia, vymazali vsetky muzstva na cele s Barcou, ktora si horko tazko vytvorila za dvojzapas 4 tutovky. To Chelsea pomohla iba impotencia Neapole, Benfici a hlavne Barcelony s Bayernom, ziadna slava to od nej nebola.

A vo finale bol Inter o nieco lepsi ako Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je hamba když slovák si dovolí něco napsat na stránku, která konč .cz, ale dobře - hamba fotbalu ? Spíš hamba lidí, který neuznají prohru ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Kvuli tomu jak tu bylo nablito od Desta a podobných jsem ten titul Chelsea i přál. Některým lidem bych holt fandit Liverpoolu zakázal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Nauč se aspoň psát správně můj nick.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Přesně

Reagovat
fantomas

Čech (Chelsea) - Lahm (Bayern), Nesta (AC Milán), Paulo Jorge (APOEL), Cole (Chelsea) - Ronaldo (Real Madrid), Ramires (Chelsea), Ribery (Bayern) - Messi (Barcelona), Gomez (Bayern), Drogba (Chelsea).

To je zase sestava/formace Goal je v tomhle fakt jedinečnej..

Reagovat
smazaný uživatel

obrana a brankár v pohode

Reagovat
fantomas

Jj, spíš mi de o to, že to 3-3 odpovídá křídlo, křídlo (dejme tomu občas CAM), křídlo - křídlo, hrot, hrot

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea nejlepší tým Evropy :) konečně je to tam!

Reagovat
madridcan

Ako som uz vcera spominal-je proste neuveritelne, ze takyto tím, takýto futbal a takáto hra vyhrala dve prestizne trofeje Ako vazne mi bolo jedno, kto vcera vyhra(pre Chelsea hrala hlupost RObbena a neuveritelny Čech, pre Bayern zas, ze si to za tu hru zasluzili a antifutbal Chelsea), ale ked si vezmem napriklad také Španielsko. Real ma titul co je šupa, ale svojim krasnym futbalom si zasluzil viac a dalo by sa hovorit aj o Barcelone. Aj ked samozrejme majú tri trofeje(pohár uvidime) v tejto sezone, ale hovorim o prestiznosti a teraz by som chcel hlavne povedat, ze aký futbal hrala v LM. Za ligu si to nezasluzili. Ked Real ich porazi na Nou Campe a viac-menej nemajú vyrovnane výkony vonku, tak si proste ten titul nezasluzia. Ale v Lige Majstrov co som mal moznost vidiet hlavne zápasy doma, tak minimalne to finále si zasluzili. No, ale ako nechcem tvrdit, ze ma ich vypadnutie nepotesilo To samozrejme nie. Ale hovorim o hre, o trofejach a o zasluzenosti. Chelsea futbal teda nic moc a ma double, Barca bude rada za jednu prestiznu trofej. Bayern sa posral asi najviac, ked sku*vil co sa dalo. Real si bohuzial finále nezasluzil. Bayern bol v sucte lepsi. Ale ta Chelsea, Chelsea...dve trofeje.....a take prestizne .......a s takymto futbalom. Ale tak si to vychutnajte teda. Ked su fanusikovia Chelsea spokojní, tak sa moze vsetci aj na hlavu postavit

Reagovat
madridcan

a este je nutne dodat, ze u Chelsea to bola viac-menej otazka casu. Raz to proste museli prelomit. Dost dlho okupovali semifinale, raz aj finále a raz to muselo prist

Reagovat
Kenneth

Má někdo video s předáváním trofeje?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kenneth

To mi právě nefunguje

Reagovat
madridcan

Radsej ho ani nechci vidiet Kalou tam prisiel ako primitiv bez dresu, potom nie a nie uvolnit cestu Lampardovi, aby mohol poriadne zdvihnut trofej a klinec bol ako Drogba pribehol ku Abramovicovi, aby ju zdvihol aj on

Reagovat
smazaný uživatel

+ bosingwa...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
-Carles-

čo tam stále hádzali po Bosingwovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Di Mateo musí zůstat !!!!!!

Reagovat
miky10

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel

a vysvetlis mi to prosim fantom ja tam nic smiesneho nevidim

Reagovat
fantomas

Tak se pořádně koukej pod hráče CFC.. ale pro tebe jako slováka to bude mít stejně minimální "význam"..

Reagovat
smazaný uživatel

myslis ten tlsty Peltov ksicht?

Reagovat
fantomas

Samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

a to co tam on akoze robi preboha ziveho?

Reagovat
fantomas

...to je na tom to vtipný právě.

Reagovat
smazaný uživatel

mozno bol ako velvyslanec trenera sledovat vykon Cecha ci patri do repre

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Hned jsem si vzpoměl na ivánku kamaráde.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečnééé...a takový spokojený obličej, jestli on v tom nemá nějak prsty nakonec...

Reagovat
smazaný uživatel

mne skor pripada akoby ho to ani nezaujimalo ako jediny sa pozera inde nez vsetci

Reagovat
fantomas

Jako největší king tam spíš stojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se ta fotka (i přesto, že je příšerná) neskutečně líbí, to je přehršel výrazů - Bosingwa jako hlavní tahoun v LM, Drogba nalevo chce někoho zahryznout, Kalou se natáčí jak topmodelka mez trička, hlavouni nahoře jsou nasraní z úrovně fotbalu,....a Pelta a jeho spokojený ksicht.

Reagovat
fantomas

Kalou byl vůbec vtipnej, celý ty oslavy bez trička.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož to neposoudím, já na oslavy už nekoukal...

Reagovat
fantomas

No jako jedinej prostě, to si dokážeš představit i podle týhle fotky, jak to asi vypadalo..

Reagovat
smazaný uživatel

No, dokážu, i díky té fotce od madridcana...Kalou má hrozné choutky, chudák Essien...

Reagovat
fantomas

Proč Essien? :))

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni na madridcanův příspěvek o 4 řádky níže

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

ááá, kapříci připluly. Teď už to dává smysl

Reagovat
smazaný uživatel

kapříci podle vzoru ryby?

Reagovat
herbage

hehe, to mi nedošlo ale tvoje úvaha je správna, nějak podobně jsem uvažoval

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše jsi pouhopouhý negramot

Reagovat
Miguel19

Fernando Torres vyjadril veľké sklamanie z tejto sezóny a chce sa s vedením klubu porozprávať o jeho budúcnosti.

Reagovat
minoLFC

no čo, trofeje má, chelsea podojil a je čas jít o dúm dál

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt se musím smát těm tupím příspěvkům ze strany fanoušků Bayernu:-D. Místo toho, aby ze zabývali tragickým zakončením Bayernu a posměchuhodným výkonům Robbena doplněných neuvěřitelně sobeckým chováním, čímž nebojím se říct - připravil Bayern o triumf, tak se tu zabývají tím, kdo a jakým způsobem přebíral trofej první a jestli na to někdo má právo nebo ne...přinejmenším "TRAPNÉ" a hodné tak maximálně uplakaných fakanů. Ačkoliv o vaší intelektuální úrovni svědčí prvních 1000 přezápasových nabubřelých komentářů, takže se vlastně není čemu divit...

Reagovat
smazaný uživatel

*tupým :-) - překlep

Reagovat
smazaný uživatel

Essiena svlikaj letos uz podruhe

Reagovat
smazaný uživatel

2500. pro příští ročník LM s fotbalovějším vítězem...namátkou třeba Barcelonou

Reagovat
-Carles-

Reagovat
herbage

namátkou třeba i Tatranem Prešov

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea si to zasluzila. Bolo uzasne ako zakazdym usla hrobarovi z lopaty. Neapol, Benfica, Barca, Bayern... vsetko o chlp ale v rozhodujucich chvilach sa vzdy vzchopila a to potrebne uhrala.

Barcelona s tym jej naivnym detinskym futbalom zhorela na krasu. A na tu sa futbal nehra.

Reagovat
Didier Drogba

spíš než na krásu, tak na nudu

Reagovat
smazaný uživatel

tak mas pravdu ono ten jej futbal je uz fakt svojim sposobom nuda. kol do kola to iste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Když hraje na breaky a z defenzívy hokejová reprezentace, tak předvádíme fantastický hokej. Když hraje chelsea to, na co má, tzn. z kvalitní defenzivy, tak je to odporné, nudné, nekoukatelné a bůhví co ještě. Tradiční české pokrytectví...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak

Reagovat
r.mrazik

srovnavas hrusky s jabkama

Reagovat
smazaný uživatel

pokud hodnotím, jestli mi něco chutná nebo ne, tak je mi u prdele, jestli se to tváří jako hruška nebo jabko. Kromě toho v principu, v jakém jsem to napsal, je to úplně jedno, jestli jsou to jabka nebo hrušky...:-)

Reagovat
smazaný uživatel

pokud hodnotím, jestli mi něco chutná nebo ne, tak je mi u prdele, jestli se to tváří jako hruška nebo jabko. Kromě toho v principu, v jakém jsem to napsal, je to úplně jedno, jestli jsou to jabka nebo hrušky...:-)

Reagovat
miky10

To teda není jedno.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

například v čem to není jedno?

Reagovat
miky10

Jabka nemaj ve srovnání s hruškama nárok...

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý, tak už víme, že ty radši hrušky, ale pořád jsem nepochopil, v čem je rozdíl mezi defenzivní taktikou oblíbeného týmu a neoblíbeného týmu...

Reagovat
miky10

Jj, o parník. Žádnej rozdíl v týmech mě nezajímá, jen jsem chtěl bránit hrušky.

Reagovat
smazaný uživatel

tak hrušky chápu :-)

Reagovat
miky10

Jsem si právě nebyl jistej.

Reagovat
smazaný uživatel

uvedomte si, ze vyhrat je vyhrat... chelsea se chovala naprosto racionalne, chtela vyhrat a bylo ji jedno jakym zpusobem - a vyhrala, to je oc tu jde - o ten uzitek z te vyhry o to uspokojeni hracu, fanousku a v neposledni rade i financni stranky veci

Reagovat
Masi

A co měla Chelsea dělat? V semifinále dostane nejlepší tým na světě, ve finále zase domácí. Taktika s jakou mohla uspět vyšla. Gratulace.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nikdo nepochopí, pochybuju, že kdyby se do finále dostala barca a hrála s bayernem, tak bayern bude útočit... ikdyž mohl by, ale nevyhrál by - naopak dostal by 5tku a s brekem by nedošli ani do toho prodloužení

Reagovat
smazaný uživatel

No, jestli chceš přetlumočit názory ukřivděných fanoušků Bayernu, tak měla Chelsea přijet s taktikou 3-3-4, přičemž Drogba měl zůstat sedět na lavičce, protože minule simuloval a obránci neměli skákat do střel, protože je to nespravedlivé a Čech měl chytat jen na to co má, to znamená každou druhou střelu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fakt nechápu, že to mohl Di Matteo tak posrat a vyhrát. Za to by měl okamžitě letět!

Reagovat
smazaný uživatel

...tak Bayern uvolní na přestupy 60 mil. €, aby zaútočil na BVB (přijít má alternativa za Gómeze do útoku - zřejmě Girou, dále krajní obránce a eventuelně defenzivní záložník typu Artura Vidala)

Reagovat
smazaný uživatel

...a i přes investici těchto 60 mil. € by mělo zůstat 20 mil. € zisku

Reagovat
herbage

To zní dobře. Ideál by byl asi M'Vila a do útoku někdo jako Olić. Je blbost kupovat Girouda, když momentálně není místo ani pro Müllera a to ještě přišel Shaqiuri. A jestli zůstane i Tymo, tak stopery máte taky pořešené, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Timo na stopera ne! Teď tam právě pro Müllera místo je, protože na "DM" nemáme lepší dvojku než Basti - Toni...

...no a s tim útočníkem údajně už si Bayern plácl s Pizarem, který by to zrovna nevytrhnul... (a Timovi se automaticky prodloužila smlouva)

Reagovat
herbage

Návrat Pizarra? To by byla fantazie. Ten by to hodně vytrhnul. Přesně typ útočníka, co potřebujete a co nebude dělat bordel v kabině. A asi přijde někdo do středu zálohy (jak píšeš někdo na styl Vidala), tak se právě Kroos přesune více pod útočníky

Reagovat
smazaný uživatel

to bude ale jen v případě, že se někdo takový najde

možná se ještě pokusí o Gattusa, ale to taky nebude pro pravidelný základ

Reagovat
herbage

sral bych na Gattusa a zkusil Flaminiho, bude zadarmo. No ale jeslti máte prachy, tak bych šel do M'Vily

Reagovat
smazaný uživatel

o Flaminiho jsme taky měli zájem, ale zase mi přijde moc hodnej

Reagovat
herbage

Flamini moc hodnej? To si už nepamatuješ, jak Kranjćarovi minulý rok málem přelomil nohu? I když Gennaro v tom samém zápase málem zbil asistenta Tottenhamu, to je fakt On má snad více červených než Gattuso

Reagovat
smazaný uživatel

aha nepamatuju, to se asi utopilo vzhledem k rozruchu kolem Gattusa

Reagovat
herbage

no toho bych vám hodně přál. Už se angažmá v AC vytrestal dost, teď si zaslouží novou šanci

Reagovat
herbage

ehm, Čorlukovi

Reagovat
herbage

on by byl ideální nástupcem van Bommela, ale bojím se, jak je na tom fotbalově a zdravotně. V AC mu nesedl herní styl, ale vy hrajete pěkný kombinační fotbal a tam by našel větší uplatnění. V Arsenalu patřil k nejlepším záložníkům Evropy

Reagovat
smazaný uživatel

jo, mohl k nám už tenkrát, ale raději bral větší balík

Reagovat
smazaný uživatel

tak prý máme zájem o Javi Martineze

Reagovat
herbage

ale ten krajní bek mi přijde jako blbost. Máte Rafinfu, Lahma, Alabu a Contenta, v případě nouze tam zahrají i Boateng, Dante a Badstuber

Reagovat
smazaný uživatel

Contento zřejmě bude moct odejít - což by on taky chtěl...

Reagovat
herbage

kdyby hrál pravidelně a Alaba nastupoval převážně v záloze, tak by nemusel, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

nemusel, ale asi máme jiné plány - no a Alaba mne začíná přesvědčovat o svých kvalitách na LB, tak bych ho tam nechával hrát, ale chtělo by to někoho zkušeného pro jistotu... (jinak v případě nouze by tam šel asi Holger či Dante no - tim pádem Luizovi opět ubyl post a mohl by brzo jít )

Reagovat
smazaný uživatel

Klobou dolů nad RDM, jak dokázal Chelsea na každý zápas takticky připravit fotbal není jen o tom co se vidí oněch 90 min. na hřišti (včera 120) .. prostě s Chelsea dokázal nemožné..

Reagovat
smazaný uživatel

Demence, sraz fanoušků byl uplně někde jinde. Tohle je směšný.

Reagovat
smazaný uživatel

byl by z tebe super reportér blesku

Reagovat
smazaný uživatel

To ani ne, podle toho co jsem četl, fandili chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak promiň, ale přesně tuhle manipulaci s fakty nesnáším. Z části i proto jsem ze žurny odešel.

Reagovat
smazaný uživatel

To chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Beru zpět, na tý fotce něco je. Takhle prázdnej autobus bez fanoušků okolo bys v roce 2005 nenašel.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako ty shazuješ MU, což ti chválím mimochodem, tak shazuju já chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, shazování takovýhlema výmyslama je moje parketa

Reagovat
smazaný uživatel

Není to výmysl, něco na tý fotce je.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovou fotku muze udelat fakt jen scouser

Reagovat
smazaný uživatel

Měl bys někde jenom tu první fotku?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem to sem hodil, ví nakej cfc fan jakej byl počet fanoušků na ty "parade" ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tezko rict, chtel jsem ti to najit, ale na oficialni webu tam o poctu pritomnych fans nic neni a na googlu me to odkazalo na web people a tam pisou akorat deseti tisice lidi.

Reagovat
Arbiter

když jsme v 2010 vyhráli ligu, bylo tam 70000 lidí. Tipl bych si, že jich bylo dneska víc, ale to je jen tip, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Na lfc v 05 bylo 750k, ale tak Chelsea má přeci jen menší fanouškovskou základnu a navíc těch klubů je v Londýně hodně.

Reagovat
Arbiter

Jj, ono je to teda hlavně tím, že jsou v Poolu jen dva týmy, no A navíc ta fanouškovská základna je převážně mimo Londýn/ostrovy...

Reagovat
smazaný uživatel

Fanouskovska zakladna mimo ostrovy? Vzdyt ti nejvetsi fandove CFC jsou prave z toho okoli kolem SB. Zkratka zapad Londyna.

Reagovat
Arbiter

myslel jsem to jinak, blbě se to vysvětluje...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ze mame na svete na vsech kontinentech tolik fanousku, ze jich je dohromady vic nez v Anglii?

Reagovat
Arbiter

procentuálně mnohem víc než je tomu u LFC... Aspoň si to myslím

Reagovat
Honza Matoušek

Samozřejmě. Chelsea má z Anglie nejvíc procent fandů mimo Anglii.

Reagovat
Kenneth

UNITED

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to asi nee. Ja myslim, ze tam bude dlouhodobe prevladat trojka MU, LFC a AFC, ale urcite se jim CFC blizi.

Reagovat
Arbiter

myslím, že se na ostrovech hodně fandí Evertonu, na ty bych vsadil, že co se týče fandů na ostrovech, jsou na tom lépe než my

Reagovat
miky10

Arbiter prostě fandí radši mimo ostrovy...

Reagovat
minoLFC

no as Londýn je zas niekoľkonásobne väčší...

Reagovat
minoLFC

750k? veď LFC ako mesto má niečo cez 400k...to tam došli ľudia z celého kraja?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska tam bylo kolem 70 tisíc v londýne kvůli chelsea.

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/europe/4581555.stm u St George's hall která je blízko albert dock bylo 300tisíc viz tohle video. Zbylejch 400 tisíc bylo po městě u anfieldu a podobně.

http://www.youtube.com/watch?v=DdL_W2K-KYM&feature=related

MU mělo v 99 roce prý stejný počet fanoušků jako LFC v 05.

Tady je taky důležitý si uvědomit, že narozdíl od Chelsea má LFC/MU fanoušky po celejch ostrovech v obrovským počtu, i proto bylo čístlo takhle veliký.

Reagovat
smazaný uživatel

No to jsem trošku ustřelil, je to u Lime street u nádraží, ale to je tak 5 minut od albert dock.

Reagovat
Kenneth

To je závisti.

Reagovat
smazaný uživatel

Závist ani ne. Já si LM užil taky a letos CC. Po 6 letech něco vyhrát je super, škoda, že nevyšlo další finále.

Reagovat
vitasrp

Champions of Europe...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou fakt kreténi... tak snad nechám zdvihnout trofej kapitána ne? Terry s Lampardem jsou tam zmáčklí vzadu a Drogbu tam taky nechtěli pustit. Fakt sebranka ty hráči Chelsea. Jmenovitě Bosingwa, Kalou a Malouda. Ostuda.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Congrats, ale doufám, že to je na dlouhou dobu vaše poslední trofej

Reagovat
smazaný uživatel

No, jak uz jsem tady psal. V pristi sezone jestli jsem spravne pochopil pravidla hrajeme o 7 trofeji. A dve z tech soutezi jsou pouze na jeden zapas a ta dalsi na dva, takze sance jsou nemale

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať vám je Rath nevyfoukne

Reagovat
smazaný uživatel

O aké trofeje ide? Napočítal som 6, PL, LM, Superpohár následne Interkontinentálny, FA Cup, Ligový pohár. Teda ak do toho nepočítaš CS.

Reagovat
Arbiter

Tak Community tak nějak startuje sezónu, no... Ale je to jen sranda pohár

Reagovat
smazaný uživatel

Pocitam, protoze to dostanou taky trofej, ale je pravda, ze tam je povoleno vic nez 3x stridat, takze ma asi nejmensi hodnotu. Na druhou stranu hraje se vzdy ve Wembley (bylo mi oznameno, ze tento rok kvuli olympiade ve Villa Parku) a proti City, to budeme chtit urcite vyhrat.

Reagovat
miky10

Díky.

Reagovat
herbage

nebuď nepřející, CC by mohli vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Taky me to vcera hodne nasralo

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne uplne, to prvni zvednuti bylo normalne v podani Terryho a Lamparda, ale jak ten pohar byl nad jejich hlavama, tak ho vzal chmatak Bosingwa a uz ho nepustil. Normalne to vypadalo, jak by nam tu LM vyhral jen on.

Reagovat
smazaný uživatel

No i tak, tradice taková, že si to hráči postupně předávaj.. Bosingwa chtěl bejt asi slavnej.

Reagovat
Arbiter

to on se takhle "předváděl" i v FA Cupu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to portugalec, to asi bude taky hrál roli v tomhle.

Reagovat
Arbiter

možná, ale je to pěkně nechutné, jak tam nechtěl pustit Terryho s Lampsem a jak si ten pohár škudlil i pro sebe...

Reagovat
smazaný uživatel

Oni si ho ještě užijou.

Reagovat
Arbiter

to já vím, ale je to zrovna od Bosingwy nechutné, no...

Reagovat
papos182

No to zvednuti poharu bylo taky neco. Nejprve Terrymu s Lampardem nechteli udelat misto a pak kdyz se tam tak tak namackli, aby zvedli pohar, tak je hned zase vysoupli dozadu Meireles, Bosingwa, Kalou tak, ze sotva sel videt ten pohar ve vzduchu...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ten Bosingwa

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Nehovoril tu nekdo ze ked vyhra Chelsea tak si odreze k...t

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi jasne, ze dostanu od hateru palce dolu, ale nasrat na vas, ROMAN ABRAMOVIC

Reagovat
Arbiter

mi se líbí ta fotka, jak sedí v tom našem busu opřený o ruce a s tím jeho úsměvem

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo fajn no. Ale dneska jsem o nem premyslel...udelal nekdy on nejake delsi interview na otazky tykajicich se CFC? Vzdy ho vidim se jen usmivat, ale neslysel jsem ho promluvit ani slovo. Kdyz nas prebiral, tak si pamatuju akorat rozhovor s Batesem.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi jasné, že včerejším úspěchem Chelsea se pro fans CFC mažou poslední rozdíly mezi hatery a příznivci jiných klubů

Reagovat
herbage

když je tvůj idol zloděj a kriminálník, tak ať

Reagovat
Arbiter

kriminálník?

Reagovat
herbage

Arrest for theft

In 1992 he was arrested in a case of theft of government property: AVEKS-Komi sent a train containing 55 cisterns (tankers) of diesel fuel, worth Р3.8 million (Roubles), from the Ukhta Oil Refinery (Case No. 79067 for the large-scale theft of state property);[18][45][46] Abramovich met the train in Moscow and resent the shipment to the Kaliningrad military base under a fake agreement, but the fuel arrived in Riga. Abramovich cooperated with the investigation, and the charges were dropped after the oil production factory was compensated by the diesel's buyer, the Latvian-US concern, Chikora International.[18]

Reagovat
smazaný uživatel

Idol ne, ale jsem mu vdecny za to, ze CFC zachranil a pod jeho vedenim jsme ziskali nekolik poharu.

Reagovat
Kenneth

Ty si fandil Chelsea před Abramovičem?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale asi jen pul roku, pak prisel.

Reagovat
papos182

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe jsem cekal jako prvniho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tos cekal spravne.

Reagovat
smazaný uživatel

In your face haters.

Reagovat
smazaný uživatel

Čech nejlepší hráč zápasu s Drogbou kterej vyhraje zlatej míč

Reagovat
smazaný uživatel

Čech nejlepší hráč zápasu s Drogbou kterej vyhraje zlatej míč

Reagovat
smazaný uživatel

Čech nejlepší hráč zápasu s Drogbou kterej vyhraje zlatej míč

Reagovat
fantomas

Bee Gees' singer Robin Gibb dies

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho kalhoty jsou legendární Legendy.

Reagovat
fantomas

Už rozjíždím bee-gees night.

Reagovat
minoLFC

čakal som to, keď som videl jeho posledné fotky...rakovina si nevyberá

Reagovat
stas87

tazka sobota to bola,tazka...cg chelsea,sice ten tim rad fakt nemam ale za tu moskvu si ten uspech teraz zasluzi

cau wilkins,tak som najprv pil na radost a potom na zal mam rozbitu hlavu,na par hodin som stratil telefon a ukludnoval som bitku medzi ciganmi a bielymi za asistencie mestskyc h fizlov

Reagovat
Tuxedo

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy nezapomenu na tento den.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
efellipe

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mihi

Reagovat
Svatej

Reagovat
raduinho

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Nejúžasnější večer v historii kubu. Pokaždý, když navštívim diskuzi tohohle, nebo odvetnýho zápasu proti Barceloně, mě čtení diskuze naplňuje neuvěřitelným štěstím a zadostiučiněním

Reagovat
raduinho

Navždy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele