základní skupiny - skupina G
23.11.2010 20:45 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

AJ Auxerre - AC Milán 0:2

AC Milán může začít přemýšlet o vyřazovací části Ligy mistrů. Včera totiž dokázal v rámci základní skupiny G zvítězit na hřišti francouzského AJ Auxerre a postoupil dál. Góly Zlatana Ibrahimoviće a Brazilce Ronaldinha rozhodly o jeho úspěchu v poměru 2:0.

První výraznější příležitost zápasu si připsali Rossoneri, v osmé minutě ale pálil Robinho z halfvoleje jenom nad. To však byla ojedinělá akce hostů, kteří jinak přenechávali iniciativu utkání na Auxerre. To často zkoušelo pozornost gólmana Abbiatiho, který se musel vytáhnout nejdříve proti tvrdé hlavičce Roye Contouta. O chvíli později zase vytáhl parádní zákrok proti skvěle zahranému přímému kopu Dariusze Dudky.

Jenže útočení snažení domácích bylo s postupujícím časem čím dál platoničtější. Toho si Milánští všimli a začali pomalu hledat okénka v domácí obraně. Jedno takové otevřel po přihrávce Ibrahimoviće Clarence Seedorf, ale branku přestřelil.

Každopádně opravdu gólové šance na sebe nechávaly čekat. Šanci Sammaritana v klidu pohlídal Abbiati. Na druhé straně si cestu do branky nenašla střela Gennara Gattusa.

Směs nepřesných kombinací a přihrávek pokračovala i v úvodu druhého dějství. Ukázat se tak musel až reprezentační forvard ze Švédska. Zlatan Ibrahimović, kat Auxerre z prvního vzájemného střetnutí, se i tentokrát ukázal v role klíčového muže. V 64. minutě totiž Dudka zastavil přihrávku směřující na Seedorfa tak nešťastně, že se k míči jako první dostal právě Ibrahimović a nechytatelnou pumelicí otevřel skóre - 0:1.

Naděje na remízu domácím zatrhnul v nastaveném čase Ronaldino. Ten převzal v šestnáctce míč a přestože se v jeho okolí nacházela hned dvojice obránců, nikdo si ho dostatečně nevšímal. Brazilský fotbalista tak měl dost času levačkou obstřelit soupeře a uklidit míč k tyči - 0:2.

AC Milán díky výhře nad Auxerre odskočil pronásledovateli z Amsterdamu. Ten totiž nedokázal na vlastním hřišti přehrát Real Madrid a přišel tak o naději na postup. Skupina G zná tedy obsazení obou týmů, které jdou dál.

Autor: Filip Horký / uefa.com

Komentáře (184)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
afc ajax

x by bodol

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
Tomtaf

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

rád bych viděl drama o postup do posledního kola, takže přeju Auxerre, ale AC má momentálně skvělej našlápnutou sezonu, takže si myslim, že bude už zítra rozhodnuto... 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

dobře ty

Reagovat
madridcan

uff no neviem neviem komu priat.Mne je vlastne jedno kto s nami postupi len nech to neni ajax s kusacom v utoku.Ale tak Auxerre nemoze ratat,ze na Bernabeu vyhra kedze Mou nedopusti,aby prisiel o svoju domacu bilanciu proti niekomu takemu.Takze vsetko nahrava do kariet AC...

Reagovat
smazaný uživatel

Máme skvělou formu, tak by to chtělo jí potvrdit, můj tip - vyhrajem 1:0 (Sammaritano)

Reagovat
smazaný uživatel

jo ale podívejte se na naší formu pak to hodnot

Reagovat
smazaný uživatel

Jean určitě něco vymyslí, sice bude chybět Mignot ale snad obrana vydrží. Já myslim že neprohrajem, hrajem stabilně, i Real se docela nadřel aby u nás vyhrál. A u vás má formu hlavně Zlatan, to bude ta největší hrozba

Reagovat
smazaný uživatel

jo u nás vám dal 2 goly a na LM mám Ibra velkou motimaci protože ji ještě nevyhral...

Reagovat
-Pato-

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Možná dobře , že sedí Pirlo, aspoň ta záloha bude tempem stíhat

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by fajn uzavřít to tímhle kolem, forma je dobrá, stoupající, ale Auxerre to samé, takže by to moh být slušnej zápas. podceněných zápasů letos příliš nemáme, hrajou borci, kteří se perou o základ (beci, Flamini, Boateng) a borci, kteří nemají ve zvyku podceňovat (Abbiati, Nesta, Thiago, Gattuso, Ambrosini), k tomu všemu letos zatím neskutečně užitečný Ibra a rozjíždějící se Allegri. je to strašnej nezvyk, ale je snad i výhodou, že je Pirlo mimo hru, přestože bych ho strašně rád zkusil konečně na trequartistu. dost se o té možnosti začíná spekulovat, ale Seedorf má místo momentálně celkem pod penzí, uvidíme...

FORZA MILAN !

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne toho Zlatana kupte, ... 24 to je ako zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

jj musíme ho koupit on stojí tolik kolik ho inter vykoupil z Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra da 2 goly a pomoze AC k 3 bodom

Reagovat
smazaný uživatel

0-0, nuda

Reagovat
Hafna

Reagovat
smazaný uživatel

přesně auxere tam postaví zed nic jineho jim nezbívá tip x

Reagovat
smazaný uživatel

ACM! 0:2 muj tip

Reagovat
Filipow

Reagovat
panca

trosku mam z dnesniho zapau strach. Bude to tezkej match a hlavne aby se nic nestalo ibrovi, jinak nevim, kdo bude hrat pak ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak moc píšete o Auxere v tom prewiew, průměrný francouzský klub pro něhož je obrovským úspěchem vůbec v LM být. O postupujících není pochyb.

Reagovat
smazaný uživatel

Auxerre neni průměrný, je to klub kterej se pravidelně ve francouzské lize umísťuje v první osmičce, s tím že někdy se povedou evropské poháry. Zkus si projet účast Auxerre v evropě, takovýmu týmu se podle mě rozhodně nedá říkat průměrný francouzský klub

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto, že není tak notoricky známý jako nějaký nadprůměrný klub (vybudovaný odsouzeným zločincem, kterého chrání politická imunita ), zaslouží si snad prostor, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

K tvému lacinému pokusu o narážku dodám jen jediné - AC bylo založeno v roce 1899...ty vybudovanej zločinče.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to bylo. Ale vyjma krátkého období okolo Nordahla se nikdy nepočítalo mezi fotbalové velmoci. A o tom, zda je Silvio zločinec, rozhodl soud, děkuju, já už nemusím.

Reagovat
Puskas

Zapomněl jsi na éru Rivery.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, přesto světovej velkoklub v Miláně bezpochyby vybudoval Silvio.

Reagovat
Puskas

Jo, ale velkoklub z dnešního pohledu. Byla v té době brána jako velkoklub třeba Benfica, vítez PMEZ? Nebo Santos? Ajax? Myslím, že ne, že tehdy bylo několik mančaftů, které měly zvuk - v té době i Dukla - ale z dnešníhi pohledu jako velkokluby asi brány nebyly. Možná se torchu vymykal Real se svými tehdy ještě 6 tituloy v PMEZ, ale nebyl to eal dnešníhi typu velkoklubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Proto tvrdím, že to, čím AC je, udělal Silvio.

Reagovat
Puskas

Možná jsme si nerozuměli, no. To pak ale platí o všech, já myslel, že to vztahuješ na ně konkrétně, když vyhráli dávno před "panem premiérem" PMEZ nebo PVP a jméno už měli. O hráčské legendy - zmínění Nordahl nebo Rivera, Schellinger, Pratti...

Reagovat
smazaný uživatel

To samozřejmě. Já ale mluvím o molochu komerčního fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Očividně ses dostal na tenkej led, AC byl velkoklub dávno před Silviem a ani jeho veleúspěšné působení nijak historii toho klubu nemůže znehodnotit. Jen se snažíš vyprovokovat zbytečno herbageovskou diskuzi plnou demagogických polopravd a mýtů založených na vsugerované nenávisti jednoho italského klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, jen se snažím vyvolat tunakovskou polemiku, jejímž základem je sice provokace, ale pravdivá. Z téměř všech možných pohledů na pojem pravda a na situaci, o které mluvíme.

Nikdo přece nemůže popřít, že se z AC stal moloch, kterým je, v obě Silvia. V době, která byla konec konců pro klub nejúspěšnější.

A co se týče nenávisti, tak ta není vrozená, nene, ta je poctivě vypěstovaná bohatou rozumovou i emocionální činností. Na druhou stranu, musím přiznat, že nenávistí bych to nenazval, spíš snad antipatií; kterou se dobře bavím, když lovím z vody ryby, které se na háček chytily.

Pozor, uplaval ti Mesiáš.

Reagovat
Puskas

Zase takový problém s rybařením tady nikdy mít nebudeš, za tu chvilku, co jsem tu, jsem si všiml, že se tu reaguje na všechno, takže zase takové umění to není. Ryba

Reagovat
smazaný uživatel

njn.

Reagovat
smazaný uživatel

pravděpodobné sestavy:

AUXERRE (4-4-2): Sorin, Hengbart, Coulibaly, Gricthing, Dudka, Oliech, Pedretti, Ndinga, Birsa, Sammaritano, Contout

Náhradníci: Riou, Sidibe, Chafini, Langil, Traore, Quercia, Bourgeols

MILAN (4-3-1-2): Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Gattuso, Ambrosini, Flamini, Seedorf, Robinho, Ibrahimović

Náhradníci: Amelia, Bonera, Yepes, Papastathopoulos, Jankulovski, Boateng, Ronaldinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja nevim..

Abbiati

Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Abate

Ambrosini, Flamini, Gattuso, Seedorf

Ibrahimovic Robinho

Reagovat
smazaný uživatel

ze je ten Ivanek zase rychlejsi o 1,3 sekundy

Reagovat
domingo

Sorin - Hengbart, Coulibaly, Grichting, Dudka - Ndinga, Pedretti - Sammaritano, Contout, Birsa - Oliech

docela fajn sestava, + v průběhu tam přiběhnou Quercia s Langilem...

Dneska v Equipe vyšel rozhovor s Grichtingem, kde hodně burcuje.. připomíná evropskou bilanci na Abbé-Deschamps, s Ajaxem jsme museli vyhrát a vyhráli, s AC to půjde taky, jsme silnější než předtím, proč je nezničit atd. Jako ne že by neměl pravdu, silnější než před 2 měsíci opravdu jsme a to dost výrazně, ale podle dost pokorných vyjádření Allegriho to zatím vypadá, že ten velkohubější tým jsme my, a to nevím, jestli se mi líbí. Je třeba si uvědomit, že Milan může hrát 89 minut hovno a pak se jednou urve Ibra a nazdar, zatímco u nás může podobnej rozdíl udělat jenom jeden hráč a ten je na marodce. Budem se spolíhat na kolektivní pojetí, jinak to nepůjde, protože individuálně nás AC zašlape do země... co bude klíčový...

a) proměňovat šance - takže žádný oliechování při střelách, žádný mrdy po zemi patnáct metrů vedle, bude jenom pár šancí a ty je potřeba prostě proměnit, což je primární úkol pro Contouta a křídla..

b) pověsit se na Ibru - to dostane za úkol Coulibaly, kterýho je ale potřeba vést, protože on je "svaly", ne "mozek" a tradiční "mozek" Mignot chybí.. mám z toho docela vítr, protože Coulibaly je velkej a těžkej a Ibra je provokatér ..

c) vypomáhat napravo Cédricovi, kterej je po zranění.. to je práce pro Ndingu..

d) poslat na hřiště Querciu, kterej má výbornou formu a mohl by to rozhodnout.

Tipnu si 1:1, góly Contout - Ibra.

Allez l'AJA !!

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Oliech překvapí a nějakýho tam šoupne, ale dneska těch šancí bude asi málo, tak snad se něco ujme. Jinak nám by teoreticky mohl stačit i bod, pokud by Madrid dal nějakou pěknou dardu Ajaxu

Reagovat
Hafna

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

AJ Auxerre (FRA) 1 - 2 AC Milán (ITA)

Zápas to bude veľmi dobrý bude sa na čo pozerať len podľa mňa zase nenastúpi Ronaldinho čo je pre mňa smutná správa škoda je to určite jeho chyba že chodí po baroch už by sa mal uvedomiť hovorím to aj keď som jeho veľký fanúšik ktovie čo s ným po sezóne bude.

Forza Miláno

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 cítím překvaPENÍ

Reagovat
Godwinson

Langil pošle domácí do EL, 1:0.

Reagovat
Shevchenko

Jestli Ajax boduje, tak bude jedno, jestli bude výhra nebo remíza, nicméně bych byl velmi rád, kdyby bylo po dnešku hotovo, bude to ale hodně těžké, težší než doma, spíš bych se teda přikláněl k remíze. Sestava je slušná, snad Ibra vydrží, tohle je zápas pro něho.

FORZA MILAN !!!

Reagovat
Tsigi

Tip EuroFotbal.cz: 10 Jako skutečně ? Neříkám, že není šance, aby se Auxerre nějak dostalo k takovému výsledku, ale zas bych to s odhadováním jejich síly nepřeháněl

Reagovat
-Pato-

Reagovat
smazaný uživatel

Taky víc věřím neprohře domácích než neprohře hostů.

Reagovat
AjaxFans

Toš to ja neé

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 Auxerre každopádně lepší.

Reagovat
-Pato-

1:2 Ibra v posledni minute ... ne toz takove drama to nebude i kdyz Auxere se popere ae uhraje to maximalne na remizu ( a to by museli mit velke stesti )

Reagovat
smazaný uživatel

hovno.

Reagovat
-Pato-

copak ty si snad myslíš že Auxerre vyhraje ? to si docela optimista

Reagovat
smazaný uživatel

můj tip je 0-3 protože Auxerre bude muset utočit jestli chce mít šanci a my jim z brejků dáme goly FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je vidět že Auxerre neznáš

Reagovat
smazaný uživatel

jo ja je nesleduju porpve jsem je viděl na san siru

Reagovat
domingo

Auxerre neútočí, Auxerre je brejkový mužstvo. Budete mít velkou převahu v držení míče, budete nás držet v bloku a my budeme přes staženýho Benoïta a křídla chodit dopředu ve třech, čtyřech lidech.

Reagovat
smazaný uživatel

jo ale my taky nebudem moc utočit nám stačí remiza

Reagovat
smazaný uživatel

pokud zápas AC nepodcení, měla by to bejt výhra

tip: 1:2

Reagovat
vanGomm

Tady není co podceňovat hrají o všechno.A pokud nevyhrají (teoreticky i když vyhrají) budou i s Ajaxem hrát o všechno.Tip X2.

Reagovat
smazaný uživatel

u AC je možný všechno takže i podcenění přichází v úvahu, můžou spoléhat na poslední zápas s ajaxem

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, ale vidím to na 1:1. Jinak samo budu držet palce.

Reagovat
smazaný uživatel

0:5 goly:Ibra3,Robinho2

FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Živé přenosy - sportstream24.com

Reagovat
-Pato-

atdhe.net

Reagovat
smazaný uživatel

LE FORMAZIONI UFFICIALI

AUXERRE: Sorin; Hengbart, Coulibaly, Grichting, Dudka; Oliech, Pedretti, Ndinga, Birsa; Contout; Sammaritano.

MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Gattuso, Ambrosini, Flamini, Seedorf, Ibrahimovic, Robinho

FORZA MILAN !

Reagovat
FORZAMILAN

Zdravím Tě,byl jsi o výkendu v Itálii na zápase s Violou?

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl..., nakonec jsem se k tomu nerozhoupal.

Reagovat
Shevchenko

Jsem říkal že si byl na tahu.

Reagovat
smazaný uživatel

na tah jsem se rozhoupal, to je pravda..., dobrej byl

Reagovat
FORZAMILAN

lenochu,ty jsi jako já já jsem právě myslel,že když jsi tady nebyl,že's jel

Reagovat
smazaný uživatel

tys byl taky na Viole..nebo nekdo?

Reagovat
FORZAMILAN

nebyl,chtěl jsem původně jet,ale pak se mi nějak nechtělo.........nechám to na jaro.......

Reagovat
smazaný uživatel

na jaro by mohl vyjet fanklub na derby..pokud kluci sezenou listky

Reagovat
smazaný uživatel

dobra sestava

Reagovat
cresposuper

3-1

Reagovat
smazaný uživatel

1-3

Reagovat
panca

Forza Milan!!!! Uz zacnete, tesil jsem se celej den

Reagovat
sansiro

Máte někdo pls odkaz na nějaký stream. Nic nemůžu najít

Reagovat
Shevchenko

http://www.footnow.info/

Nejlepší, co jsem zatím našel.

Reagovat
panca
Reagovat
Shevchenko

Nejede mi to.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
-Pato-

Reagovat
Shevchenko

A teď už ani tohle.

Reagovat
-Pato-

po pulce by zo mohlo jit :)

Reagovat
sansiro

asi jdu koukat na AS na tn.cz

Reagovat
sansiro

tak raději ne 2 zbytečné góly

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pr....

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
-Pato-

dobre ty

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Shevchenko

No ale seká se to neskutečně.

Reagovat
panca

sop://broker.sopcast.com:3912/90661

sice v ang ale jako ze zahrobi

Reagovat
smazaný uživatel

tak už mi to nejde

Reagovat
Shevchenko

Pech no...

Reagovat
-Pato-
Reagovat
smazaný uživatel

hlavně to nezakřiknout

Reagovat
sansiro

Mi to nejde Ten TV Veetle můžu v klidu nainstalovat?

Reagovat
smazaný uživatel

http://atdhe.net/29054/watch-auxerre-vs-ac-milan

atdhe má nový odkaz, vypadá zatím slušně...

Reagovat
panca

to komentuje zbirka

Reagovat
sansiro

Super, snad pojede, dík

Reagovat
Shevchenko

off air

Reagovat
sansiro

To bude všechno tím, že někdo tady dá odkaz, my se tam nahrnem a spadne to

Reagovat
-Pato-

myslim ze tolik nas tu neni

Reagovat
-Pato-

mi z toho jebne :D

Reagovat
smazaný uživatel

Potvrzuju, Vítl je v pohodě. A já si do počítače bloatware instalovat opravdu nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové proberte se už!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zapl jsem to zrovna teď, uniklo mi něco ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm tak Žilina vede na Chelsea 1:0

Reagovat
FORZAMILAN

je to v prdeli,nejde to nikde ,naladit,...........

Reagovat
panca

rinoooo

Reagovat
Shevchenko

Real 0:2 To musíme využít.

Reagovat
smazaný uživatel

SIce jsem viděl asi jen půlku poločasu, ale už teďka můžu říct, že je to zakletý zápas..

Reagovat
-Pato-

Dinho se už rozcvičuje

Reagovat
panca

auxerre je slaby. Dal bych tam prince a clarence musi zacit trochu hrat

Reagovat
Shevchenko

Robson zase spálil.

Reagovat
-Pato-

nejaky funkcni odkaz ?

Reagovat
Shevchenko

IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAW

Reagovat
-Pato-

co je co je co ej ?

Reagovat
panca

nadhera!!!

Reagovat
sansiro

Já už jedu podle livescore.com. Góóóóól !!!!!!!!!

Reagovat
panca
Reagovat
Shevchenko

To byla MRDA !

Reagovat
-Pato-

supeeeeeeeeeeer

Reagovat
-Pato-

supeeeeeeeeeeer

Reagovat
Shevchenko

panca tu házel te sopcast, na něm to sleduju.

Reagovat
panca

a jankul vypada jako vul

Reagovat
Shevchenko

Oliech má parádní střely. Chudák domingo.

Reagovat
smazaný uživatel

IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra ešte jeden

Reagovat
Tsigi

Nejlepší by bylo, aby šel ze hřiště. Branku dal a proti Auxerre na hřišti fakt celý zápas být nemusí

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší stoper světa? Thiago Silva!!

Reagovat
Shevchenko

De Rossi!

Reagovat
10

ROMA!

Reagovat
FORZAMILAN

..........Roma

Reagovat
panca

tak to je kombo: dinho robinho

Reagovat
smazaný uživatel

RONALDINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

RONALDINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

RONALDINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

nooo na takové genialitky si ho tuhle sezonu klidně ještě užiju

Reagovat
-Pato-

Reagovat
-Pato-

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

SAMBA!!

Reagovat
-Pato-

tak by to mohlo allegrimu dojit ze by mel Dinho zacit hrat a ne zahrivat lavicku popř. tribunu

Reagovat
Shevchenko

ROOOOOOOOONIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ROOOOOOOOONIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ROOOOOOOOONIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
panca

nevim jestli ho vic miluju nebo nesnasim

Reagovat
FORZAMILAN

miluješ,to je jasný

Reagovat
Shevchenko

Jsme tam!

Reagovat
-Pato-

Reagovat
Tsigi

To je dobře. Snad Allegri nechá hvězdy proti Ajaxu sedět a nebude riskovat zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Jsem zvědav, kdo bude hrát v útoku.

Reagovat
Tsigi

Dinho a hlavně je to úplně jedno. Tady není místo hrát si na hrdiny a cpát hráče do každýho zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Dinhova technika je prostě neskutečná, troufám si říct, ze možná i nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

ja říkal že AC vyhraje prostě zkušenost vyhrála

Reagovat
FORZAMILAN

......Madrid 0:4 a dvě červený ..............jo a jsme TAM

Reagovat
panca

ale co predvadi silva at zije kral

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší...

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec lehčí zápas než jsem čekal, i když jsem z něj viděl akorát první poločas a posledních 10 minut. Auxerre se k ničemu vážnějšímu nedostalo, defenzíva fungovala..., Nesta & Thiago tradičně famózní, tým kompaktní, jak už tomu pod Allegrim bývá. Ibra zkrátka nepostradatelný, Dinho vyšpendlil geniální chvilku. skupinu bychom tudíž měli z krku, sice z druhého fleku, ale snad nebude los už od osmifinále vražednej jako loni. teď se ovšem připravit na Marassi.

GRAZIE RAGAZZI..., MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
Shevchenko

Z potenciálních soupeřů dneska vypadl Arsenal. ještě by to chtělo zázrak aby Vale vyhrála na Old Trafford.

Reagovat
Tsigi

Zrovna Arsenal mi připadá pořád docela schůdnej. Vyloženě nechci nikoho z trojky Barcelona, Manchester a Chelsea. Se zbytkem bych byl docela spokojenej

Reagovat
-Pato-

tak je jedno jestli je znicime ted nebo v Semifinále a Finále

Reagovat
Shevchenko

Tak rozhodně radši Šachtar, ty jsme si vždycky povodili, hlavně jak jsme 4:1 vyhráli, to byla neskutečná paráda.

Reagovat
-Pato-

koho vubec muzem chytnout ? ja se v tom nevyznam

Reagovat
Tsigi

Kohokoliv kdo vyhraje skupinu a není z Itálie

Reagovat
-Pato-

no tak treba favoriti zitra zavahaji a bude

Reagovat
Jajinek

Ibra je neskutečný...úplně stejně důležitý jako u nás

Calcio zase vede úplně sám, snad ho taky zase sám nevyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

krasny gol .... AC urobilo genialny obchod mat moznost za 24 kupit Zlatana ....

Reagovat
smazaný uživatel

Může děkovat dvojici Pep - Joan za ten geniální kšeft s Morattim.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý, na našem poloostrově se vůbec nechytal, k čertu s ním

Reagovat
Jajinek

Barcelona je snad jediný tým na světě, který nedokáže využít jeho potenciál, protože celý tým jí dává větší, než je Zlatan sám...všude jinde na světě to bude Zlatan show.

Reagovat
smazaný uživatel

to netreba riesit .... a ze sa nechytal v Barcelone ? no kolko hracov by sa nechcelo chytat tak ze by dalo 16 golov v lige, nehovoriac o zapasoch s realom, espanyolom a podobne kde daval vitazne goly ..... opat je v time kde ho chcu, kde pravidelne hrava, kde mu veri trener a je to aj vidiet ....

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, v Barceloně může být i 16 gólů neúspěchem, zvlášť, když něči neschopností plnit pokyny (nejsem trenér, jen hádám) trpí celý tým. Zlatanův statický fotbal, naprostá neschopnost pracovat na hrotu pro tým stála Barcelonu loni docela dost, možná nakonec míň, než mohla. Ale i tak bylo Zlatanovo působení naprostým selháním, což je snad jasný. To neznamená, že je to špatný hráč nebo že na takovou úroveň nemá, podívej na Kaká. Znamená to, že Zlatan v Barceloně selhal, toť vše. narozdíl od klubu to jeho momentálně navíc mrzet nemusí.

Reagovat
Yanek

První poločas slabé, druhý poločas lepší. Obrana luxusní, jako vždy. Záloha nic moc, bez myšlenky, Ambro první půli otřesnej, Flamini víceméně taky a Gattuso se snažil, tu tutovku ale dat mohl. Ibra je náš tahoun, ukázal to i dnes, neskutečnej borec. Robinho se luxusně rozehrává, viz. příprava druhého gólu Ronniemu, který to trefil božsky.

FORZA MILAN!

Reagovat
Godwinson

To je smutnej výsledek, Auxerre jsem tu EL přál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě je šance když uválčíme bod v Madridu a Ajax rupne... No, pořád je to šance, aspoň tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, pardon, Domingo vzkazuje toto:

Ošklivá káčátka (nevím jestli Auxerre nebo AC), Ibrahimovič je syn lehké děvy, AC jsou sperma zcepenělého vorvaně a zplozenci ještěrčího trusu a víc jsem mu do telefonu kromě pozdravu "Hala Madrid!" nerozuměl, takže věřím, že ten vzkaz pochopíte... Autor tohoto poetického citátu to bohužel nemohl napsat sám, protože zapijí žal se stejně zlomenými fanoušky Gunners...

Reagovat
smazaný uživatel

Jednim slovem spokojenost. Bravo Milan

Reagovat
smazaný uživatel

skvělééé...Forza Milan ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Forza MIlan!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele