základní skupiny - skupina D
21.10.2009 20:45 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Hulk zajistil Portu důležité vítězství

Dva góly střelce Hulka zajistily portugalskému mistrovi tři body v utkání s APOEL Nikósie. Přestože výsledek nevypadá zrovna přesvědčivě, domácí nakonec přestříleli hostující celek 32:4. Vítězství 2:1 pro Portugalce znamená druhou příčku, zatímco kyperský tým je s jedním bodem na místě třetím.

Zápas se pro domácí nevyvíjel dobře, přes velkou šanci Bruna Alvese se totiž do vedení dostali Kypřané. Ve 21. minutě poslal nadějný centr do pokutového území Nuno Morais a Álvaro Pereira si ve snaze zabránit Charalampidisovi v zakončení srazil míč za záda gólmana Heltona. APOEL se tak mohl radovat z premiérového gólu v Lize mistrů, přesto na svého střelce zatím čeká.

Naštěstí pro modrobílé se nazděnu skóre nečekalo příliš dlouho. APOEL však vyrovnání domácím doslova nabídl. Běžela 33. minuta, když po lajdáckém odkopu Chiotise vrátil míč před vlastní branku jeden z obránců Nikósie. Tam ho zachytil Falcao a nabídl jej nabíhajícímu Hulkovi, který se zakončením neměl problém.

Porto i nadále tlačilo, leč závar v pokutovém území, který vyvrcholil Alvesovou střelou nad břevno, ani následné pokusy Rodrigueze k úspěchu nevedly.

Domácí se do vedení dostali po přísně nařízené penaltě ve 47. minutě. Na prohřešek upozornil sudího Brycha jeho asistent, který reklamoval ruku Mariose Elii. K exekuci se postavil Hulk a pokutový kop bezpečně proměnil.

APOEL zanedlouho mohl prohrávat o dvě branky, svou šanci z 53. minuty ale Falcao po centru Hulka trestuhodně zahodil. V 75. minutě došlo k vyloučení Mariana Gonzalese, avšak APOEL výhody jednoho muže navíc využít nestihl.

Autor: Pavel Mašlaň / soccernet.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
Tomtaf

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

není o čem, 3:0, FC PORTO

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jednoduchy to asi nebude 3-2

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to naopak viděl možná i jednoduší zaas jak Chelsea,,,Porto je poctivý tym a pokud se podívame do minulosti tak s těmito tymy si především vybojovává postup,,,Nad těmi top typu Chelsea prohraje,ale zbytek vždy porazí,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Nedohcází tamtotiž k podcenění a je to vždy pro něšance získat potřebné body,,,

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi sem jen placnul,aby jsi byl zajímavej,,Fakt trapáček,,,Je vidě, že jsi fotbalový analfabet,,,

Reagovat
smazaný uživatel

tady neni o čem mluvit 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 :)

Reagovat
smazaný uživatel

5:1

Reagovat
smazaný uživatel

FC PORTO OLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele