základní skupiny - skupina G
17.09.2008 20:45 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

FC Porto - Fenerbahçe SK 3:1

Porto porazilo na vlastním hřišti Fenerbahce výsledkem 3:1. Góly vítězů dali Lisandro López, Lucho González a Lino, za hosty vedené Luisem Aragonesem skóroval jeho krajan Daniel Guiza. Turci po nepodařeném vstupu do domácí ligy, kde mají zatím dvě výhry i prohry, tápou též v LM.

Oba celky představily své hvězdy, Porto kromě Lucha Gonzáleze a Lisandra také Raúla Meirelese, Fener Roberta Carlose i Emreho Belozogla.

Mnoho podstatného se odehrálo v úvodních minutách. Porto vedlo už v 10. minutě. Raúl Meireles na křídle vtipně vysunul do šance Lisandra Lópeze, toho obránci nestihli zachytit a kanonýr překonal Volkana Demirela. O tři minuty později už to bylo 2:0. Cristian Rodríguez přihrál na střed na Lucha Gonzáleze a ten krásným volejem rozvlnil síť za Volkanem podruhé. Další možnosti měli Meireles a Lisandro, ale z ojedinělé akce dalo gól v 29. minutě Fenerbahce. Na domácí branku hlavičkoval Alex, Helton míč vyrazil jen do cesty Guizovi, ten ranou z úhlu prostřelil gólmana a vrátil Fenerbahce do zápasu. Na sklonku půle si domácí gólman Helton ještě poradil s trestným kopem Gokhana Gonula.

Do druhé půle nasadil Aragones za Sahina Josica a zlepšený výkon odstartoval dalekonosnou střelou Emre. Útočilo ale i Porto, Mariano González i jeho jmenovec Lucho ale byli nepřesní. Po hodině hry si domácí gólman Helton poradil s pokusem Maldonada. Poslední možnost Fenerbahce měl Alex, v 86. minutě pálil nad břevno. Na druhé straně naopak Demirel vyrazil střelu Lucha a definitivní rozhodnutí přinesl ve druhé minutě nastaveného času Lino.

Autor: Radek Nosil / soccernet.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

fenerbahce vyhraje 3:0

Reagovat
Shevchenko

Těžký zápas, snad to Porto zvládne. Tip 3:2.

Reagovat
smazaný uživatel

portu bude citelne zcházet guaresma a prohrají 0-1

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
M11

1-2

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Těžký zápas na sázení, může to skončit v podstatě jakkolik:P

Reagovat
cubinho

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:3...fenerbahce vyhra

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

to chvalenie sa novinkou-hracske statistiky bolo pekne, lenze nedat ani foku Roberta Carlosa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele