finále
27.05.2009 20:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Manchester United neobhájil. Ligu mistrů ovládla Barcelona!

Barcelona porazila Manchester United 2:0 a slaví triumf v Lize mistrů. O branky se postarali Samuel Eto'o a Lionel Messi, který s celkovými devíti brankami potvrdil pozici nejlepšího kanonýra soutěže. Pro Barcelonu je to třetí celkové vítězství v Lize mistrů.

Slavný toskánský tenorista Andrea Bocelli přivítal přednesem hymny Ligy mistrů bezmála sedmdesátitisícový kotel římského fotbalového Kolosea, jež odpočítávalo poslední minuty před úvodním hvizdem zápasu roku.

Publikum bylo natěšeno na úchvatné fotbalové klání. A fanoušci se dočkali, minimálně ti, kteří byli oděni do vínově-modrých dresů Barcelony. V pěkném a pohledném utkání byla jednoznačně lepší katalánská jedenáctka mladičkého lodivoda Pepa Guardioly. Nápaditost, elegance a hravost byla ve zřetelném kontrastu s nemohoucností Manchesteru United, který byl nebezpečný snad jen v úvodních minutách střetnutí.

Barca tak i podruhé v novém tisíciletí porazila v nejprestižnějším fotbalovém finále planety anglický celek a celkově potřetí zvedla nad hlavu ušatý pohár pro vítěze Champions league. Guardiola klub hned v premiérové sezóně dovedl také k triumfům v lize a národním poháru. Triple Barceloně sluší.

Na úvod prvního dějství si připravil ukázku svého umu a dovedností Cristiano Ronaldo. Portugalský šoumen již ve druhé minutě vylekal katalánského brankáře tradičně nepříjemným projektilem z přímého volného kopu, který Victor Valdés vyrazil jen před sebe. Z následné dorážky se neprosadil přes výtečně zasahujícího kapitána Barcelony Carlese Puyola Park Ji-Sung.

Následovaly další dvě utěšené rány, které se však do branky nevešly. To kamerunský ostrostřelec Samuel Eto'o byl o poznání přesnější. Andrés Iniesta hladce prošel středem hřiště, přihrál na kraj vápna Samuelu Eto'ovi, jenž si obhodil Nemanju Vidiče a prostřelil Edwina van der Sara. Barca vedla, čímž ochromila v úvodních minutách aktivnější Manchester United.

Barca rázem převzala iniciativu. Klid na jejích kopačkách přál předlouhým kombinacím, přesným míčům a pohodě, s níž Blaugranas překonávali defenzívu Rudých ďáblů. Nejprve se však dostal, nutno dodat, že naposledy v utkání, ke slovu kapitán Manchesteru United Ryan Giggs, jež poslal míč z přímého volného kopu nad branku. Týmž způsobem se prezentoval na druhé straně Lionel Messi.

Po několika okamžicích přišla chvíle pro Xaviho. Nedokázal se rozpomenouz na finále Copa del Rey, kdy trefil fantastickým způsobem branku Ahlteticu Bilbao. Tentokrát jeho střela olemovala levou tyč van der Sarovy branky.

Manchester United se nezmohl byť na jedinou střelu, ba i náznak příležitosti. Tato mizérie pokračovala i ve druhé půli. Barcelona minutu po minutě přesvědčovala fotbalovou veřejnost o právoplatnosti svého vedení.

Ofenzivní karneval odstartovala příležitost Thierry Henryho, který vykoupal Rio Ferdinanda, ale trefil jen brilantně vyběhnuvšího van der Sara. V třiapadesáté minutě trefil po faulu na agilního Andrése Iniestu Xavi Henrandéz tyč. To bylo na deset minut od Barcelony vše. Hra se přelévala od vápna k vápnu, respektive od půlící čáry k pokutovému území Manchesteru United. Jedenáctka Sira Alexe Fergusona si často pomáhala fauly, čehož katalánští válečníci parádně využívali.

Druhá a rozhodující branka padla v sedmdesáté minutě. Xavi potáhl míč na pravé straně, v pokutovém území uzřel nejmenšího muže na hřišti Lionela Messiho a vyslal mu centrované pozdravení. Argentinský mág se vyšrouboval do nebe a zasáhl míč. Ten k překvapení všech skončil v síti bezmocného holandského brankáře. Barca mířila za prvenstvím.

Cristiano Ronaldo mohl záhy korigovat stav, když se objevil osamocen před Victorem Valdésem. Španělský brankář ale skvěle vyběhl, načež neposedný odražený míč polapil. Vedení mohl stvrdit hned ve dvou šancích Carles Puyol. Nejprve jeho hlavička zamířila přímo do náruče van der Sara, a poté nedokázal rychle vystartovaného brankáře přehodit.

Poslední minutky se United marně snažili prosadit se přes výtečně pracující defenzivní val katalánského giganta. Hvizd, konec. Ještě než mohl Carles Puyol převzít přenádherný stříbrný pohár, muselo na něj být vyryto jméno držitele. Stala se jím katalánská Barcelona, nejlepší fotbalový klub sezóny 2008/2009.

Autor: Jiří Lapáček

Komentáře (1442)

Přidat komentář
_Blind_

VISCA EL CATALUNYA Y VISCA EL BARCA

Reagovat
smazaný uživatel

jedina barca...myslim ze se eto´o probere a da dulezity gol VISCA EL BARCA Y VISCA CATALUNYA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

čo to znamena ? VISCA EL BARCA, Y VISCA CATALUNYA!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je od tebe dost trapný a ubohý.

Reagovat
smazaný uživatel

No prepáčte keď sa vás to tak dotklo,ale nevedieť čo je to CATALUNYA!

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho pochopil tak, že jenom opravoval toho před sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Zle si to pochopil....

Reagovat
smazaný uživatel

On tam vynechal člen. Nemohl jsi to pochopit špatně ty?

Reagovat
smazaný uživatel

At žije Barca at žije Katalánsko...

Reagovat
smazaný uživatel

To je fuk proboha.....Akorát u toho Katalánska pokud vim nemá bejt člen, jinak je to v pořádku

Reagovat
C0br

1:3

Reagovat
berger321

1:0 (messi z pen),ČK:C.Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

...věřim Barce

Reagovat
smazaný uživatel

3:2 vyhraje Manchester United Lepší finále být už nemůže.Barca bude slabá vzadu a tak se dá čekat jedině útočný fotbal.Slaboty vzadu využije i Manchester a bude podle mě rovněž útočit.Nečekám beton.At vyhraje ten nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Verim Barcelone, rozhodne si to zaslouzi vice nez Man s jeho nafoukanym pristupem. Predevsim tedy nechapu, jak mohl Ronaldo do medii poslat, ze Piqueho na hristi ztrapni, jak to jen pujde, kde je nejaka ucta k souperi a byvalemu spoluhraci Pro Barcu je dulezite, aby nastoupil Iniesta i Henry...Iniestovi ta funkce falesneho leveho kridla nejak moc nesedela...a taky doufam, ze se Pepek popere s tou obranou a neposle na levou obranu Keitu, ale Sylvinha...ale tak asi vi co dela takze 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim jeslti je zaslouzi vic to spravny slovo nemusi to delat spravnou krev...

Reagovat
smazaný uživatel

přal bych si aby barca zesměšnila manchester minimálně 5:0 ale tip 2:0 (2xmessi)

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si blááázen

Reagovat
smazaný uživatel

tipy na sportovni zapasy http://live-tip.kvalitne.cz/news.php

Reagovat
smazaný uživatel

VISCA EL BARCA, Y VISCA CATALUNYA! Liga mistrů je poslední krok k historickému treblu, tak blízko už troufám si tvrdit, nikdy nebudeme. Náš geniální Pep měl díky zajištěnému titulu klid a čas se se svými svěřenci dokonale připravit na Manchester United, ničím nás nezaskočí. 3:1!

Reagovat
smazaný uživatel

No trosku si mozna zapomnel, ze MUtd je na tom uplne stejne, vyhral ligu ve stejne casti jako Barca a sir Alex taky neni zadne becko, takze MUtd taky budou maximalne pripraveni...a my tam mame trosku mezeru v te obrane absenci predevsim Alvese...ale i tak verim, ze Barcelona je rozstrili...a nesouhlasim, ze je to posledni moznost, kdy ziskat trebl ...3:1 plne souhlasim

Reagovat
antimadrista

VISCA EL BARCA VISCA CATALUNYA ! 3:1 PRO BARCU. TOTS UNITS FEM FORCA

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, ať to vyjde a já se stanu svědkem jednoho z nejlepších a nejúspěšnějších týmů v historii. Nebude to jednoduché, ale zasloužíme si vyhrát - Visca el Barca y visca Catalunya. Tipuji, že se rozhodne v prodloužení.

Reagovat
Devil

0:3

A doufam,ze sudi necha volnejsi hru a nebude foukat kazdou blbost.

Manchester!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

Barca Barca Baaaaaaaaarca

Reagovat
Lorcan

parádní složení finále teď ještě aby se prodlužovalo, ideálně penalty

Je mi celkem jedno kdo vyhraje

Reagovat
Error

4:4, po prodloužení 6:6 a na penalty 20:19 pro Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle je doslova nejakej error

Reagovat
Error

Neříkej, že by to nebylo pěkný

Reagovat
Tomtaf

1:0v prodloužení

Reagovat
smazaný uživatel

0:0, na penalty 4:3 pro Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

už teď se modlim,doufám,že ďáblíci potvrdí kvality jaké mají a jaké je zdobí.Pokud bude hrát v zadu Ferdinand z Vidičem jak nejlíp umí,Evra ze zadu podporoval zálohu a centry útok,Ronaldo ať ukáže co je v něm,Giggs uplatní své zkušenosti,Rooney předvede své chladnokrevné zakončení,pak to bude v pohodě a Manchester bezproblému zvítězí Taky se budu modlit,aby nastoupil Carlos a ukázal Fergusonovi jak je skvělej a pro Manchester united důležitý MANCHESTER UNITED

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs nemuze ubehat pohyblivou a rychlou barcelonskou zalohu, takze tam naskoci nejaka mladsi krev, Giggs jedine, kdyby Man vedl a potrebovali by to uklidnit a podrzet balon...Nesporne jeden z nej hracu v Man a blb jakym je CR7 mu nesaha po kotniky, ale roky jsou roky

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že MU-FCB 3:0 ( 3 prohra na závěr sezony ),tak jim třeba....

Reagovat
smazaný uživatel

velmi inteligentni projev a ucta k souperi z toho primo cisi, tos vymyslel sam nebo ti mamka pomohla?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč když už jednou to bylo ve finále 4:0 ,co?

Reagovat
Arbiter

on myslím není fandou ManU, ale tim si nejsem jistý....

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt je to jedno co je...

Reagovat
smazaný uživatel

blb je to a ukazuje to zde dlouhodobě

Reagovat
smazaný uživatel

Zato z tvé reakce o dva příspěvky výše respekt přímo prýští, tak si nejdřív zameť před vlastním Nou Campem...

Reagovat
SqueeZy

uz se nemuzu dockat, bramburky a pivko pripraveno

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak,ani nezaspím nedočkavostí.Hlavně pěknej fotbálek a sudího co nebude zbytečně kouskovat hru.Já brambůrky,pivko a červený LM

Reagovat
smazaný uživatel

Konfrontace dvou momentalne nejlepsich klubu v Evrope, proste finale jak ma byt. Manchester s nejvetsi pravdepodobnosti vyhraje a poprve v novodobe historii nekdo obhaji titul. Doufam jen ze nebude prodlouzeni a penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si že nemáš pravdu, když by to byla konfronrace dvou nej kllubů v Evropě měla by být ve finale chelsea s manchesterem a ne barcelona která si to vůbec nezasloužila! Španělskou ligu by vyhrál každej tým jak to říkali v přenosu: Kdo ve Španělsku brání nevěří soupeři!

Z toho vyplývá, že ve Španělsku stačí mít kvalitní útok, co barcelona má to jí neberu, ale v Anglii aby někdo vyhrál titul musí mít komplexní tým a tom Man. utd má! A na byrcelonu stačí trošku tvrdší hra a jsou v pr**li!!!

Reagovat
smazaný uživatel

malou chybičku sem udělal

Kdo brání nevěří brankáři!

Reagovat
smazaný uživatel

Meleš hovadiny, které sis vycucal z prstu.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvedom si ze chelsea letos zacala hrat fotbal az s prichodem Hiddinka. Barca hrala celou sezonu dobre stejne jako Man Utd, takze je to konforntace momentalne dvou nejlepsich klubu v Evrope.

Reagovat
Lorcan

Reagovat
smazaný uživatel

Barca

Reagovat
smazaný uživatel

BARCA

Reagovat
irik

Ten původní nadpis byl lepší .

Reagovat
smazaný uživatel

jaký byl

Reagovat
irik

Preview: FC Barcelona : Manchester United FC .

Reagovat
smazaný uživatel

dokonalost

Reagovat
smazaný uživatel

Schizofrenické finále sa blíži

Reagovat
Arbiter

akorát ty to možná bereš trochu jinak než já

Reagovat
smazaný uživatel

Tipoval by som, že áno.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre doplnenie ja to mám Henry vs. MU (aby nedošlo k nedorozumeniu, klub navždy len jeden)

Reagovat
Arbiter

Chápu, chápu já nefandím ani jednomu, aby bylo jasné

Reagovat
smazaný uživatel

To bolo od začiatku

Reagovat
Arbiter

Jen mě překvapuje, že tu není můj nynější stín

Reagovat
smazaný uživatel

Na co mam vsadit?

Reagovat
Arbiter

0

Reagovat
smazaný uživatel

Na to,že dají oba gol

Reagovat
Paddy

2 urcite, Barcelona na anglicany neumi ani omylel, pres obranu neprojde

Reagovat
smazaný uživatel

Můj tip je 1:1 a v prodloužení rozhodne GIGGS.

Reagovat
Arbiter

tudíž 0

Reagovat
smazaný uživatel

Za 5 litrů.....

Reagovat
smazaný uživatel

uvažuju nad variantama 0, 2, nebo 1:1

Reagovat
Paddy

dej neprohru ManUtd, to je snad jedina jistota

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu...a dokonce to tak neovlivní požitek ze zápasu jako třeba 1:1...

Reagovat
Paddy

Letos nefandim nikomu, moje finale je uz utopii Byl by to urcite krasnej match mezi Arsenalem a Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, krásnej pro Chelsea

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Paddy

haha

Reagovat
smazaný uživatel

No to by byla nadhera teda

Reagovat
smazaný uživatel

Že

Reagovat
smazaný uživatel

fakt mi příde trapný aby finále hráli dva kluby ze stejný ligy

Reagovat
Paddy

no loni tomu tak bylo a letos by tomu bylo taky, nebyt Platiniho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu se dočkat. Je to prostě paráda. Bude to super bitva. !!! Snad vyhraje ten lepší, snad vyhraje Barça.

Visca el Barça !!!

Reagovat
Paddy

snad vyhraje ten lepsi, takze ManUtd, ten minulej zapas vam proste neodpustim

Reagovat
smazaný uživatel

Barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze fotbalovy buh bude spravedlivy barca si uz za predvedenou hru zaslouzila titul i pohar...liga mistru snad skonci ve spravnych rukou-MAN U

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak komu prat v tomhle finale je jasna volba... preju si vitezstvi Barcelony 5:4, at je na co koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Pekná utópia

Reagovat
smazaný uživatel

Buď trochu skromnější, 9 gólů nepadne. Stačí jich jen 5... 5:0 pro Barcu.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych rezignoval na post třídního gangstera a vydal bych se na Aljašku hledat kapitána Kirka...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad budou penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, vidieť Puyola napáliť to do tyče a Messiho do Sarovych rukavíc, čo viec si priať? Aby dal Ronaldo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo se musí pěkně vyšťavit, potrápit, vybrečet!

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych chtel vyrovnany finale vysledek klidne 3:3 a v prodlouzeni bych pral treba Giggsovi aby to rozhodnul to by byla pro me cest.....treba to zni divne ale ja fakt radsi vyrovnany finale nez naky rozsekani 5:0 (0:5) nebo beton a 0:0 + cekani na pencle...

Reagovat
Kongo

Potvora jedna usata

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester

Reagovat
Swarley

Manchester United !!!!!!

čekat, čekat, čekat, udeřit, čekat, čekat, udeřit, čekat, čekat, slavit...to je jednoduchý plán zítřejšího večera....Manchester United vyhraje 2:0...

Reagovat
smazaný uživatel

to mi pripomina jeden tym ktery hral s chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester to vyhraje!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, proč, ale nikdy sem se na finále LM tak netěšil. Nemužu dospat

Reagovat
smazaný uživatel

Řekni tatkovi at ti přečte pohádku....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

abys zejtra při tom finále neusnul by byla škoda prospat výhru MU

Reagovat
Swarley

nebuď nervózní a běž si dát do sklepa pivo na sedmej schod, nachystej si hromadu brambůrků, nachystej si křeslo a vyber ten správnej úhel pod kterým se ti bude nejlíp televize sledovat, nachystej si do komínku dres a čepku ve které budeš fandit...až tohle všechno uděláš a spláchneš to jedním pivem, věř tomu že budeš docela unavenej a usneš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co k tomuhle zápasu říct? Snad jen, že je škoda, že tam nemůžu být! Zbytek už tu byl víceméně řečen. Přesto si neodpustím: Visca el Barça y Visca Catalunya!

Reagovat
smazaný uživatel

Barca dostane na prdel!!! Doufám jenom, že to nebude komentovat pan Čapek, to by bylo pokažené finále...

Reagovat
smazaný uživatel

možná by se přijel podívat i Nelsinho Piquet v Renaultu...

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně taky doufám, že se toho ujme Míra Bosák To bude mít teprve grády!

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák se strašně zhoršil - od doby, co komentuje nejenom fotbal, ale i golf, už stojí za houby...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo už je nudný,ale u nás pořád asi nejlepší,bohužel...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já golf nesleduju, co ho občas slyšim na ČT, tak mi přijde pořád jako nejlepší českej(!!!) komentátor.

Reagovat
irik

Golf zvládá dobře ...

Reagovat
smazaný uživatel

Problém by byl, kdyby si Tigera Woodse s rohovým praporkem a sedmičku železo s Ronaldem..

Reagovat
irik

To naštěstí nedělá, čili nevidím žádný problém .

Reagovat
smazaný uživatel

Kaj Čapek to bude Bosák!

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 Infarktový zápas

Reagovat
irik

100. pro smutný den Bayernu !

Reagovat
smazaný uživatel

105 pre vitazstvo MU

Reagovat
herbage

Ať vyhraje ten lepší

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Ak bude hrat Anderson, Nani alebo Tevez tak jednoznacne vyhra Barcelona. Ak Fergie tragedov nenasadi a postavi to najlepsie co ma potom verim vo vitazstvo anglickeho futbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím jediný dôvod vôbec uvažovať o niečom takom ako postaviť do zostavy prvých dvoch zmienených

Reagovat
smazaný uživatel

no tak anderson bude podle me hrat urcite ....

Reagovat
smazaný uživatel

nestraš

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem finále Real Madrid - Inter Milán a místo toho tu mám tuhle dva (pro mě odpuzující týmy, ale jsou tam zaslouženě, to ano). Co dodat, jako Realista bych Barceloně něměl fandit, poněvadž sem jim ještě NIKDY nefandil, ale přeci je tu nyní vítězí národnost a ta je pro mě 100% španělská, takže hodně zdaru (píše se mi to strašně těžce) do Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si srandista

Reagovat
smazaný uživatel

bože

Reagovat
smazaný uživatel

Národnost není španělská, to si uvědom, sami separatisti to mají i v heslu...

Reagovat
smazaný uživatel

Henry prodloužil o čtyři roky!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co mu zbývá.....

Reagovat
herbage

Kapitán Wolverhamptonu Karl Henry souhlasil s prodloužením smlouvy v tomto klubu a podepsal u Wolves nový čtyřletý kontrakt.

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lorcan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Kapitán Wolverhamptonu Karl Henry souhlasil s prodloužením smlouvy v tomto klubu a podepsal u Wolves nový čtyřletý kontrakt.

6e by tenhle Henry?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

asi to není ten Henry, kterého máš na myslí, stačí si rozkliknout tu expressku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty si truhlík

Reagovat
smazaný uživatel

Many....poďme!!

Reagovat
smazaný uživatel

1:2p

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, kraksna si opě thraje na jasnovidce, co???

Reagovat
smazaný uživatel

když už chceš bejt chytrej, tak se to čte kreksn, ne kraksna.. a počkej si, zejtra uvidíš :)

Reagovat
smazaný uživatel

1:1e

Reagovat
smazaný uživatel

------------------VDS-------------

Sheasy-------Vida------Ferda------Patrice

Park-----------Michael---Giggsy------Cris

--------Wazza-----------Berba----------------

02

Reagovat
Tomekcz

Myslim ze to bude takhle

VDS

Oshea-Vidic-Rio-Evra

Park- Carrick-Anderson-Rooney

Berbartov-Ronaldo

Preci jen Giggs asi zacne na lavicce a Ronaldo na kraji zalohy by horel, taklze tam bude Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

no nebo místo Sheasyho, postavit wese ale když už ronaldo v utoku,tak sám na hrotu stejně jako v odvetě proti arsenalu

Reagovat
papanegra

jelikoz nikomu nefandim tak doufam ze to bude pekny fotbal kde padne v zakladni hraci dobe aspon 4 branky( 2:2 ) po prodlouzeni 2 branky ( 3:3 ) a na penalty vyhraje barca , proc ne manchester? protoze by byli jeste vic namachronavy nez jsou ted

Reagovat
vitasrp

Nevím jak vy, ale já očekávám nudné, přetaktizované finále s naprostým minimem brankových příležitostí.. MU totiž nemá o nic horší defenzivu jak CFC, naopak bych si dovolil tvrdit, že je organizovanější, no a v útočné činnosti se zase v jejich hráčích skrývá větší kvalita, a to jak v křídelních prostorech, které budou důležité pro rychlé brejky, tak kvalitu mohou nabídnout i v zakončení ( např Tevez, Ronaldo, Berbatov hovoří za vše).. Barca to bude mít opět velice těžké, nebuďme snílci a nemalujme si vzdušné zámky, on i Manchester bude stavět stejné hradby jako CFC, jak navíc bylo v tom dvojzápase vidět, je to extrémně účinná taktika, které se Barca za 2 zápasy nikterak nedokázala přizpůsobit a hru rychlým pasem rozhýbat.. A o absencích v defenzivě všichni ví.. Pro mě je prostě favoritem MU, má lepší výchozí podmínky a myslím si, že můj odhad potvrdí a zvítězí.. A nečekám žádnou přestřelku, nečekám žádnou ódu na fotbal, bude to normální finále, asi ani ničím výjímečné, z čehož nevybočí ani počet branek.. Tip k utkání?? 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

naprosty souhlas, nejhorsi scenar by byl rychly gol United, pak by se to nejspis zmenilo v taktickou bitvu s minimem sanci a nekoukatelnej zapas

Reagovat
Swarley

naprostý souhlas akorát jsem to nahoře napsal trošku stručněji

Reagovat
smazaný uživatel

no snad to tak nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

byl bych rad, kdybych zitra videl pekny fotbal... a klidne treba s finalnim vysledkem 4:2 pro Manchester...

Reagovat
smazaný uživatel

ja meřim že MU vyhraje 1:2 Messi,-Rooney,Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Kto je Conaldo?

Reagovat
smazaný uživatel

a kolik teda měříš?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak... Jenom se přepsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se registroval?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagoval jsi snad na jeho nick? Ne! Nevím proč uhýbáš.

Reagovat
smazaný uživatel

tak promiň

Reagovat
smazaný uživatel

Omluveno

Reagovat
smazaný uživatel

No nerobme z toho drámu.

Reagovat
smazaný uživatel

V poslední době se ujišťuji, že je drama napadat někoho kvůli překliku. A nick si zvolil takový možná odůvodněně. Přeci jenom takový C.Ronaldů je tu spousta. R.Conaldo je, jak vidno, jen jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipkár.

Reagovat
smazaný uživatel

Visca el Barca!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vista el Windows ale jinak Barca jedem

Reagovat
smazaný uživatel

ČT 4 opakování LM-a ted si to zopakujte. V 1.poločase ani 1 střela FCB na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřipadáš si už alespoň trošku trapně ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pan sáskař si přišel vylít další vlnu žalu. No, tak jen houšť

Reagovat
SqueeZy

a ten gol padl jak?

Reagovat
Josifek

Tak jsem docela zvědav, těžko říct, jak na tom jsou hráči po dlouhé sezoně fyzicky, ale na druhou stranu oba tými mohli vypustit závěr sezony v domácích soutěží, tak snad dobře. Mírně favorizuji Manchester, ale tipovat si absolutně nedovoluji, mé sympatie jsou spíše na straně Barcelony, jakožto zástupce PD ..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať to není ultraopatrný nervozní fotbal. Jde sice o hodně ale snad bude fotbalová krev pumpovat a ne čekat na štěstí. Toho se bojím, že kdo dá první gol vyhraje odkopáváním. Takové sQělé mače se mnohdy nepovedou. No snad se mýlím. Ostaně hlavní betonáři z Chelsea už jsou naštěstí venku tak snad uvidíme superfotbal

Reagovat
eder

Moje slova. Sice "Nikdy neříkej nikdy", ale horší než v semifinále to snad už být nemůže.

Reagovat
homeles8

hlavní betonáři?!

Reagovat
risk je zisk

Jo betonáři

Ani nevíš z čeho se beton skláda a už tady něco hustíš o betonu Barca prostě neuměla hrát na nejlepší obranu LM

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja dufam ze aj Frodo, Sam, Merry a Pipin v zalohe Barci predvedu ovela viac ako proti Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
homeles8

73-73 (a ne po blbých chybách nebo ňáká haluz, ale hezký akce, hezký goly) a pak penalty 605-604 jedno pro koho,hlavně že to bude dobrej fotbal. (a jestli to bude horsi tak ta LM stoji pekne za )

Reagovat
smazaný uživatel

73:73? To by byl pěkně hnusný fotbal, to už by byl vlastně spíše basketbal.

Reagovat
homeles8

tak aspoň 6:6

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ... Viděls někdy aby finále kopané končilo takovým výsledkem? 3:3 by mohlo být za určitých okolností reálné.

Reagovat
homeles8

nojo

Reagovat
smazaný uživatel

Sar - Shea, Rio, Vidič, Pat - Ronaldo, Carrick, Giggs, Park - Berbatov, Rooney

SAF už loni říkal, že pro něj byl strašně těžký tam nepostavit Parka, nakonec tam dal Owena, takže letos si myslím že je Park jasnej.

Reagovat
vitasrp

Prohoď Rooneyho s Ronaldem a ta sestava bude absolutně OK..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak.

Reagovat
Swarley

ale jo, bude to tak...určitě bude ronaldo na hrotu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já nechci.

Reagovat
Swarley

bohužel nemůže hrát v záloze Ronaldo...základ bude hrát ze zabezpečené obrany...musí pracovat precizně dozadu i záloha a to by s Ronaldem nešlo...

Reagovat
smazaný uživatel

ale bude to tak

Reagovat
vitasrp

No co, tak by to pro zítřek fungovalo určitě líp

Reagovat
smazaný uživatel

Tak základ bude ten, že to bude:

Sar - Shea, Rio, Vidič, Pat - Park, Carrick, Giggs, Rooney - Berbatov - Ronaldo

Berbatov sa na hrote proste zaklincovať zatiaľ nevie

Reagovat
smazaný uživatel

Mu ale jinej post než hrot vyhovovat snad ani nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ mu to vyhovovalo, čo vyhovovalo aj tímu, lenže to, že nám to nevyhovuje neznamená ani to, že to nevyhovuje jemu, ani to, že to nevyhovuje tímu. Chápeš...

Reagovat
Swarley

tak to je jasný...prostě si jen pro příště musí Berbatov a tým lépe vyhovět...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted sem v koncích

Reagovat
herbage

Spíš: Sar - O'Shea, Carrick, Ferdinand, Scholes, Vidić, Anderson, Evra(neprostupná zeď) - Rooney, Giggs(dvojka DM) - Ronaldo(hrot)

Reagovat
homeles8

Ty posloucháš Pink Floyd ?

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo ze slabšího soudku

Reagovat
herbage

Jen jsem si vzpoměl na loňský dvojzápas MU na Nou Campu a na Old Trafford

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, a Manchester tam takhle nehrál a stejně to bohatě stačilo

Reagovat
Swarley

no je fakt, že to tak loni vypadalo

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola prý v době, kdy Ferguson vedl Aberdeen, netahal kačera... Já myslím, že to je docela možný... Co myslíte?

Reagovat
smazaný uživatel

no já nevím, ale v sedmi letech to asi nebude pravděpodobný, no ...

Reagovat
Lorcan

za to psali, že nemysel na fotbal v 7. letech, skoro bych vsadil na opak, v tý době už fotbal určitě hrál, na kačera byl moc starej a na holky moc mladej

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně ani nevím komu přát. Oba týmy se mi znechutily. Nejspíš budu držet palce dobrému fotbalu. Ať vyhraje ten kdo dá více branek, na lepší nebo horší se nehraje.

Reagovat
Arbiter

"Ať vyhraje ten kdo dá více branek" Jde to i jinak??

Reagovat
smazaný uživatel

No ona to byla narážka ku nářkům, které většinou padají. Minulý rok jsem patřil mezi plačící, kteří holedbali na nespravedlnost. Ale máš pravdu, je to zvláštní. Ani jsem si neuvědomil, co ze mě vlastně vypadlo.

Reagovat
Arbiter

já vím, jak to bylo myšleno, jen mi to nedalo

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušek Chelsea mě může opomenout.

Reagovat
homeles8

hm, mě se taky znechutili, ale narozdíl od tebe natolik, že to bude po dlouhý době další finále na který se nebudu dívat

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si jist, že to bude vynikající finále. Utkají se proti sobě přece nejlepší mužstva Evropy. Věřím v atraktivní a napínavý zápas.

Reagovat
homeles8

No, o to víc budeš s/zklamán

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu tě ujistit, že i kdyby to byl hrůzný zápas, bude se mi líbit. Mám rád LM a módní nářky typu Money League jsou mi ukradené.

Reagovat
homeles8

mně de voto, že tam hraje zrovna MU-FCB já bych radši AC Milán-Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mně složení zítřejšího finále taky vadí, ale tak uvidíme to nejlepší, co v současnosti vidět jde.

Reagovat
smazaný uživatel

9:1

Reagovat
smazaný uživatel

Kurz na to, že dá Valdes gól?

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Som naštvaný,bol som na pizza tyčinky a čakal som hodinu...

Reagovat
homeles8

200 pro pohár UEFA

Reagovat
smazaný uživatel

Henry

Reagovat
Swarley

prodloužil o 4 roky, to už víme...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

další, co si neumí rozkliknout expressku??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

třeba tim myslel že možná bude hrát (thierry) , ne že prodloužil (karl)

Reagovat
smazaný uživatel

Mozno bude hrat ? Samozrejme ze bude hrat a okrem toho bude tiez hracom zapasu !

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro výhru MU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Copak?

Reagovat
smazaný uživatel

Len ze si to kurevsky nestihol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když tam dá nějakej šašek UEFU

Reagovat
homeles8

já nejsem šašek

Reagovat
smazaný uživatel

jak se to veme

Reagovat
homeles8

no, jak se to veme. možná sem šašek jako šašek, ale ne šašek jako šašek

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

tesne vedle

Reagovat
smazaný uživatel

a krásně...... nej kurz na plichtu

Reagovat
smazaný uživatel

Etoo zítra rozhodne.

Reagovat
Swarley

spíš jeho střelecká impotence...

Reagovat
Swarley

nemyslím to nijak špatně, jen prostě pochybuju že mu začne střílet zrovna ve finále...(doufám, že za tyhle slova nebudu zítra potrestán)

Reagovat
Swarley

mělo tam být, že mu to začne střílet ve finále...

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Ked prihra Henrymu,ten presoluje cez polku ihriska a nasledne zavrsi svoj hetrik

Reagovat
smazaný uživatel

Nezlobil bych se. Tak nějak bych mu přál, aby se trefil. Přeci jenom je to pro Barcelonu pořád vynikající hráč a zvýšenou nenávist vůči němu se pokouším ignorovat. Na každého jednou přichází období, kdy není schopen trefit prázdnou branku.

Reagovat
smazaný uživatel

nenávist - doufám, že nemyslíš mě. Já Etooa mám pořád rád - pro Barcu toho udělal hodně moc, ale prostě je to sebestředný typ, který si myslí, že jsou víc, než tým.

Reagovat
Tsigi

Chtěl bych to vidět v těhle klíčových zápasech se mi zdá špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v minulém finále dal důležitou branku na 1:1...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě jednoznačně vyhraje manchester i kdyz sem fanousek chelsea oni si to zaslouzi vic..

Reagovat
smazaný uživatel

Barca vyhraje 3:2 po prodloužení

Reagovat
smazaný uživatel

Barca ...jinak proč nenastoupí Keita ?

Reagovat
smazaný uživatel

tip Eurofotbalu 02 tak já tipnu 10

Reagovat
Counter

OT: Vítěz FA Youth Cupu = Arsenal

Ve finálovém dvojzápase porazili mladíky z Liverpoolu celkovým skóre 6:2 (4:1 a 1:2)

A v základu bylo 9 Angličanů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

minulorocne finale a hlavne vitaz bol lepsi

Reagovat
Counter

bohužel jsem neviděl, nebyl tam Arsenal

Reagovat
Zoso

Byl jsem na prvním zápase v Londýně a byl to hukot 33600 diváků. Sice hodně dětí (za ty ceny lístků se nedivim 5 dospělý a 2 děti libry v předprodeji) ale super atmosféra. A fotbal super, pěkný goly, klidně moh liverpol dostat 2 červené, prostě super zápas, kde se furt něco dělo

Reagovat
Xavi

Prosímtě piš si to někde k anglické lize a neotravuj s tím u finále LM.

Reagovat
smazaný uživatel

poser se....

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu, tak nevím co do něj ryješ.

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě že pravdu nemá, OT si může napsat pod kterýkoli článek chce....a co ty máš zase na srdíčku?

Reagovat
smazaný uživatel

Štve Tě ta Chelsea hodně?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Barca bude hrát bez dvou opor obrany Puyol a spol. na to sami stačit nebudou.Je mi to líto že to píšu Kapitán Wolverhamptonu Karl Henry souhlasil s prodloužením smlouvy v tomto klubu a podepsal u Wolves nový čtyřletý kontrakt. eManchester United vyhraje 3:1 Stejně tam nebudu nikomu fandit tak se u toho aspoň zasměju poklábosím s bratrem najím se popcornu dám si alofok dodívám se na konec zápasu a půjdu si lehnout.Ať zítra vyhraje ten lepší.

Reagovat
risk je zisk

Bože co to tam děla?Ten Kapitán Wolhepontu jaj ja dal Ctrl+V asi nojo už jsu ospalej dobrou

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona-Man.Utd=2:2,predlženie,Pokutove kopy,posledny kope Ronaldo,šmykne sa a trafi tyč,Barcelona sa stava viťazom.Nadherny scenar.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherná fikcia, Ronaldo nikdy nekope posledný.

Reagovat
smazaný uživatel

12. série

Reagovat
smazaný uživatel

ManUTD jasná výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jako dnešní ráno :D

Reagovat
smazaný uživatel

barca

Reagovat
smazaný uživatel

O ušatý pohár hrají Barca s Manu, ale letošním králem je Övrebö (lépe řečeno ti, co ho zaplatili)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska doufám v to, že si Sir Alex bude chtít to finále užít a zahraje si s Pepkem fotbal a nepokaká se z něj jako loni z Franka , ale musím říct, že tomu vůbec nevěřím a bude to zase zákopová válka s rychlými brejky, což i vyplývá z jeho a Carrickového vyjádření. A pokud to tak bude, Barca to bude mít ohromně těžké, ale opory si odpočly, měly 14 dnů na koncentraci na tenhle jeden zápas, takže by se to podařit mohlo.

Pro Barcu mluví kvalita útoku a zálohy, hraje pro ni i statistika (nikdo nikdy LM neobhájil), možná i nižší motivace ManU, kteří už za ty dva roky vyhráli 3 velké trofeje a můžné je uspokojení. Naopak třeba Henry z Barci LM ještě nevyhrál a bude se rvát jako bejk

Pro ManU mluví taktika, lepší obrana, absence Barcelony, větší zkušenosti v podobě Sira Alexe.

Kdo vyhraje? Vidím to 50 na 50 a dopadnout to může jakkoli a to klidně i debaklem jednoho nebo druhého. Tenhle zápas bych si sázet netroufnul

Reagovat
smazaný uživatel

Ač mé sympatie nepatří ani 1 z dvou celků, pohár si zaloužíte vy. Jinak doufám, že se bude hrát fotbal nahoru a dolu, jinak se nemá cenu ani nato koukat...

Reagovat
smazaný uživatel

Alex to zavře, to je víceméně jasný. Přečti si ty komentáře a máš to potvrzený. Je to škoda - ManU dokáže hrát výbornej fotbal, ale jen když chce. Uvidíme - neházím flintu do žita, ale loni oba zápasy beton a když jsem viděl, jak Alex ubetonoval bezgólovou plichtu letos proti Arsenalu, aby měl jistotu titulu (který byl jistý na 98 %), když si mohli s Wengerem užít pěknej fotbálek, tak mi to moc optimismu do žil nevlévá.

PS: ale má to jednu velkou výhodu - určitě nebudu negativně překvapen

Reagovat
PJ

Nic jinyho nez zakopova valka s brejkama se prece cekat neda, to ti musi bejt jasny. Ze Manchester na Barcelonu nema kombinacne a ve stredu hriste, to vi kazdej, tak mi rekni jeden jedinej duvod, proc by mel hrat jinak, nez treba Chelsea v odvete semifinale? Mne je uplne jasny, jak to bude vypadat. Barcelona 65% drzeni mice, hra vetsinou mezi pulkou a vapnem ManUtd, na vapne vetsina akci skonci a prijde bud odkop, pokud to bude v tlaku, nebo brejk, pokud bude prilezitost. Pokud budeme hrat jako Chelsea v odvete, tak budu spokojenej, protoze se pokusime Barcelonu porazit nejucinnejsi zbrani, a ne naivní hrou, která by vedla k výsledku 4:0...

A jinak premejslim o tom, ze tuhle diskusi v osm vecer zavru, protoze jinak to tu bude neco strasnyho

Reagovat
Swarley

souhlasím s příspěvkem a souhlasím i s tím, že tu večer rozhodně nebudu...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, takovýhle názor beru a souhlasím s ním. Jen jsem chtěl zbrzdit ty lidi, co čekají fotbal nahoru dolů a o půlce, až to bude 0:0, tak sem přijdou psát, jak od tohoto souboje gigantů čakali víc ...

Diskusi nezavírej. Pokud sem nepřijde pár ubrečenejch modráků z Londýna nebo pár zhrzelejch slizovitejch antikristů z Madridu, tak by to mohlo bejt i dobrý ...

Reagovat
smazaný uživatel

Zavři svůj nevymáchaný fekál, letenský rudochu, a radši se modli, abyste se nám alespoň v počtu vyhraných pohárů přiblížili, protože od příští sezóny se zase začnem vzdalovat. Jo a na sraz si rozhodně vem pořádný chrániče, hodlám ti oplatit tvůj prasácký faul před dvěma lety.

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

a tebe sejmu taky, když budeš zase chytata jak Edwin

Reagovat
smazaný uživatel

už se těším, antikriste. Budeš fňukat jak malý kotě, abych tvoje holeně už nechal napokoji

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bys mě musel nejdřív dohnat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdo si počká, ten se dočká

Reagovat
smazaný uživatel

na ten sraz se těším jak malé dítě

Reagovat
smazaný uživatel

proč jak...když....

Reagovat
smazaný uživatel

jo a jardo, už poněkolikáté jsem rejpl do vašeho zhnilýho hnízda a ozval jsi se ty, na kterého to nesměřovalo. Nech taky někdy vycukat ehmmmy, muhamadalie a patacze

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Koukni na email

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky si to řekl, to se musí nechat. Ale trošku bych nesouhlasil s tou motivací, myslím, že u obou klubů bude z hráčů "stříkat". Pro Barcelonu by to byla nádherná tečka za nejúspěšnější sezonou v historii, pro ManUtd zase obhajoba trofeje a také tečka za úspěšnou sezonou. Takže o motivaci to dnes nebude Stejně jako jsem nepřestal věřit v SF proti Chelsea, nepřestanu věřit ani dnes! Barcelona zvládne lépe prodloužení a vyhraje. Kolik? To už je na hráčích obou týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

uatím to pro Barcu nejúspěšnější sezona v historii není, tou se může stát až v případě dnešního úspěchu....

Reagovat
smazaný uživatel

*zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, myslel jsem to tak, jen jsem se špatně vymáčknul. To víš, po ránu po mně nechtěj zázraky.

Reagovat
smazaný uživatel

United dramatickou situaci zvládli a nyní budou prvenství obhajovat. Mohou se tak zároveň stát sedmým klubem, kterému se to podaří. Naposledy se něco takového opakovalo před devatenácti lety, kdy na vítězství z roku 1989 navázal v následujícím ročníku AC Milán

Reagovat
smazaný uživatel

(nikdo nikdy LM neobhájil)

tohle je výňatek z mého příspěvku. Dál snad už nemusím nic psát

Reagovat
Swarley

dnes se to ale změní

Reagovat
smazaný uživatel

může být. Jak už jsem psal - šance jsou, řekl bych, naprosto vyrovnané

Reagovat
Swarley

je to tak...sám jsem zvědavej jak to dopadne, ale žádnou přestřelku neočekávám...

Reagovat
smazaný uživatel

ja jen ze nekde vys bylo ze pro barcu je i statistika, ze jeste nikdo LM neobhajil...

Reagovat
smazaný uživatel

Ligu Mistrů ještě nikdo neobhájil. V té době to byl ještě PMEZ - Pohár mistrů evropských zemí

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuji 2:2 - prodloužení 3:2 (pro Barcu).

Góly: C.Ronaldo, Rooney - Messi, Eto'o a Xavi.

Reagovat
smazaný uživatel

Go Man Go! Goog for you United! Ronaldo is fantastical

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně: pokud dnes dá Etoo gól, tak na srazu nebude muset zpívat spanhel "Železná Sparta"

Já jsem tak velkorysý, že sám sebe překvapuju

Reagovat
Swarley

tenhle borec to stejně celý rozhodne....

http://www.youtube.com/watch?v=HFvwtWV3c_Y&feature=related

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik desítek pokusů na to asi jenom potřeboval...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý video

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že obhajoba titulu nebude....tip 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

*2:1

Reagovat
Swarley

300. pro obhajobu Manchesteru United

Reagovat
M11

podme Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo dá první gól, ten pravděpodobně vyhraje. Očekávám opatrnou hru, scénář v podobě našeho držení míče, zatímco Manchester bude vyčkávat na ztrátu a hrozit z křídel, určitě více než před rokem na Nou Campu. Hlavně nedavát hráčům Manchesteru prostor na střely ze střední vzdálenosti a dát si pozor na standardní situace, v těchto parketách je Manchester United nejnebezpečnější. Dnes budou rozhodovat detaily...

K pravděpodobné sestavě, radši bych v sestavě viděl Keitu místo Busquetse...

Reagovat
Xavi

Tak Keita by DM nehrál, hrál by AM místo Iniesty, který doufám bude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by spolu s Iniestou a Xavim mohl hrát, on ten Manchester nás středem moc prověřovat nebude, spíš bych Keita měl důležitou úlohu ke stahování se do křídelních prostorů Manchesteru a směrem dopředu bych nám pomohl svou neohrožeností v nábězích do pokutového území soupeře.

Reagovat
Xavi

Teoreticky ano, ale nepamatuji, jestli letos s takovou zálohou Barca hrála a navíc by to na finále bylo dost ofenzivní + DM Yaya na stoperu a asi Sylvinho vlevo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ofenzíva je naše největší šance.

Reagovat
smazaný uživatel

A ideální scénář: dát úvodní gól, nejlépe během prvního poločasu. To už bych snad pomalu vytahoval šampus...

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý na fanoušky ManU, jak si užijou Řím bez kapky alkoholu (teda jestli to nařízení bude platit).

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 pro Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju to Barceloně,ale já vždy komu přeju tak prohraje

Reagovat
smazaný uživatel

zbyva jeste nejakych 9 hodin,nejsem vubec zaritym fanouskem ani jednoho z klubu ale i tak me beha mraz po zadech,myslim ze takhle dobre obsazene finale tu dlouho nebylo a dlouho nebude.Snad se vse rozhodne ferove,ale obavam se ze Barca bude mit velky problem diky absencim v obrane...Pral bych to Barce,ale asi vyhrajou United

Reagovat
smazaný uživatel

Mám podobné pocity

Reagovat
vodka

sestava MU podle mě:

vds

OShea - Ferdinand - Vidič - Evra

Carrick - Scholes (giggs) - Anderson

Park - Rooney

Ronaldo

Bude se hrát beton na dlouhé míče na ronalda. Kvůli těm dlouhým míčům bude nejspíš hrát Anderson...

Reagovat
smazaný uživatel

Fíha, jsem celkem nervózní, očekávám taktický beton od SAF vzhledem k tradičnímu pragmatismu United ostře kontrastujícímu s filosofií Barcelony.

Dnes však rozhodne odvaha a víra.

Visca el Barça!

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, pokud se dobře pamatuju, ManUtd byl třikrát ve finále LM (nebo PMEZ) a vždy vyhrál, takže letos je pravděpodobnost výhry na straně Barcelony. Samozřejmě, statistika nerozhoduje, ale finálové štěstí z minulého roku a z roku 99 se těžko bude opakovat. Forza Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Už nemám z těch našich absencí v obraně takový strach jako pár týdnů zpátky. Yaya si na novou roli celkem rychle zvykl, proti Athleticu Bilbao byl výborný a to je už hodně dnů zpátky, takže nepochybuju o tom, že teď se v obraně cítí jako doma. Navíc mu to ulehčuje Pique, který je ve výborné formě.

Na pravé obraně bude Puyol, který tam kdysi patřil k absolutní špičce. V této sezoně na kraji hodněkrát nastupoval a zpravidla si vedl velmi dobře. A Sylvinho mě málokdy zklame, v defenzívě je sice horší než Abidal, ale vynahrazuje to svoji energičností v útočných výpadech a přesnými centry.

Ve složení obrany bych vůbec problém neviděl.

Reagovat
GEGE

Přeju to Barcelone.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhraje Manchester United 3:1,hlavne tomu napomuze vykartovani Daniho Alvese

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudem tipovat vysledok.. ale verim ManU

Reagovat
smazaný uživatel

S jakou obranou bude hrát Barcelona???? když Alves,Abidal nebudou hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

staci sa pozriet na clanok

Reagovat
Mr.Jindros

Přeju Kataláncům.

Reagovat
Tomik111

HALA MANCHESTER

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se nemuzu dockat

Reagovat
mastakillah

ani Barcelona, ani Manchester...doufám, že vyhraje pěknej fotbal ať se je na co dívat

Reagovat
jaris7

Barca uz ma zase jistej titul

Reagovat
smazaný uživatel

fakt jo? ja bych rek, ze ten ma jistej uz par dnu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že večer se budu radovat... přeju vám to pánové

Reagovat
smazaný uživatel

Jen škoda, že se z toho zase dělá C.Ronaldo vs Messi, pro Lea to je nehorázná urážka...

Reagovat
C0br

Muze byt rad, nesaha ronaldovi ani po krk (krasnej dvojsmysl).

Reagovat
mastakillah

vtipálku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

největší rozdíl mezi oběma kluby?-NORSKÝ "SUDÍ", kterí "pískal" zápas na Stamford Bridge..finále mělo být stejné jako vloni, ale bohužel není...budu se dívat a je mi úplně jedno kdo to vyhraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je diskuze k finále LM mezi Barcelonou a Manchesterem. Tady je každýmu jedno kolik modrejch scumů dodnes pláče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

smrků frků

Reagovat
stas87

keci v kleci nepozeraj zober si kapesnicky a snivaj ak by to chelsea treba projela na celej ciare stale plakat znak ubrecenych timov

Reagovat
homeles8

hele nepiš už o tom norovi nic pls (to platí pro všechny Blues fans) , mně už začínaj štvát ty paka jak nnám nadávaj na ubrečence-kdyby váš tým takhle prohrál tak taky brečíte hýml hergot a ne že ne. To je zas jen diskriminace (když to přeženu) Chelsea FC

Reagovat
stas87

tak treba som nepocul od hracov chelsea sme mantaci mali sme rozhodnut skor a nikto by neriesil penalty spis to kazdy hodil na krk rozhodcovi za to tie nazory na ubrecencov

Reagovat
homeles8

To je pravda, ale tak za to ti fanoušci nemůžou že Chelsea nedaly ty šance, ale kdyby písk aspoň jednu... (tak by postoupila Chelsea(Lamparda sem snad eště neviděl nedat penaltu )) A ty si taky uvědom, že kdyby to ten nor udělal třeba Barceloně, tak bys zase ty nadaval tomu rozhodčímu a fanouškům Chelsea bys nadával že Roman podplácí rozhodčího (což je taky kravina, protože i kdyby podplatil, tak za to ten fanoušek přece nemůže...)

Reagovat
stas87

tak ja bych nebrecel to fakt nerobim nadaval bych predovsetkym na hracov ktory mali dorazit supera

Reagovat
homeles8

tak hráčům nadávali i fanoušci Chelsea takže nadávej hráčům když tě štve že si nepřiznali že sou mantáci a ne fanouškům který na ně taky byly nasraný a za nic nemůžou!!!!! To je jako kdybych já řek fanouškovi Liverpoolu že je debil, protože Gerrard nedal Penatu

Reagovat
smazaný uživatel

jak reagovat na tvůj blbej názor, než blbě....čukotkááá

Reagovat
homeles8

hele, nezdá se ti to už trapný nadávat Chelsea? Podle mně je to už dávno out

Reagovat
smazaný uživatel

hele nevíte na jakým programu to davaj????

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

na ČT 12 prima sport...

Reagovat
Lorcan

hádej

Reagovat
Lorcan

sakra to měla bejt reakcena Khulana (za to ti rovnou řeknu že to dávej na čt2)

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem odmaturoval, ještě výhra Barcy a je to nejlepší den v mým životě...

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Já příští středu

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to tak hrozny jak se na první pohled zdá, hlavně musis mluvit

Reagovat
irik

Nám naopak říkají, že se musí mluvt k témetu, že okecávání je k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

no musis o tom neco vedet, ale nesmis bejt zticha hlavne

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulacia

Reagovat
smazaný uživatel

dakujem:)

Reagovat
smazaný uživatel

Za kolik jsi to dal, Bojane???

Reagovat
smazaný uživatel

za 11 pohoda::)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je ostuda, to není, k čemu gratulovat, to by dal za 11 i cvičený delfín

Reagovat
smazaný uživatel

400. Pre trofej Ligy Majstrov v rukach Thierryho Henryho

Reagovat
berger321

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel hraje Henry dneska za ten špatnej tým

Reagovat
smazaný uživatel

Urob mi tú radosť a už nikdy na mňa nereaguj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés; Puyol, Touré, Piqué, Sylvinho; Busquets, Xavi, Iniesta; Henry, Eto'o y Messi

Reagovat
smazaný uživatel

A na lavičce Muniesa.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže 7 odchovanců v základu + další 3 na lavičce ve finále největší evropské soutěže.

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak v obou sestavách co se týče jmen žádné velké překvapení, jen mě mrzí, že Pep nenechal Yayu v záloze a na stopera nešel Keita.

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya si už na stopera zvyknul, tahle obrana je nejlepší co mohla bejt. Mě ale mrzí, že místo Sergia B. neni Keita :/

Reagovat
Lorcan

Keita nemůže hrát na stoperu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale může, kdyby ho na to Pep připravil. Touré se hodil proti Chelsea, ale teď by to klidně mohlo být takhle. Možná bych tam uvítal i Cácerése.

Reagovat
herbage

Sestavy, Barcelona:

Valdés - Puyol, Touré, Piqué, Sylvinho - Xavi, Busquets, Iniesta - Messi, Eto'o, Henry

Manchester United:

Sar - O'Shea, Ferdinand, Vidić, Evra - Park, Carrick, Anderson, Giggs - Ronaldo, Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si že Giggs bude nalevo, pravděpodobnější varianta je tříčlenná záloha Carrick-Anderson-Giggs, před nima Park s Rooneym ze stran a na hrotu samotný nevracející se Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to bez Berbatova, škoda, doufám že Sir ví co dělá s tím Andersonem.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže já se jdu pomalu nachystat k TV. Přeji nám všem super fotbalový zážitek, o který se doufejme postarají obě mužstva.

A ještě jednou Visca el Barça na závěr.

Reagovat
smazaný uživatel

7 odchovanců v zakladní sestavě ve finále LM to je prostě neuveřitelné, v tom se nám nikdo nemůže rovnat! Més que un club!! Visca el BArca...

Reagovat
smazaný uživatel

...a?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to prostě neuvěřitlene!

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem jich teda napočítal 6 ale to je bezpředmětné

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi - 7

Reagovat
smazaný uživatel

tak ještě pár minut a začne to,sem natěšená jak bába na důchod a nplá jak kšandy GO GO UNITED!!

Reagovat
Mr.Jindros

Škorpil.

Reagovat
Xavi

Tak ČT 2 dávám palec nahoru za ty penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

škorpil opravdu dokáže člověka obohatit o nové informace

Reagovat
smazaný uživatel

ale ted zabodoval

Reagovat
smazaný uživatel

Čapek

Reagovat
herbage

444. pro dobrý fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Ten bude, to je jisté, spíš by se hodilo - pro dobrý komentář...

Reagovat
smazaný uživatel

Škorpil

Reagovat
smazaný uživatel

450. pro Bocelliho

Reagovat
smazaný uživatel

450. pro porážku Barcelony aspoň o tři branky!!!

Reagovat
smazaný uživatel

chachacha

Reagovat
C0br

Omg capkuv růůůnýýý, jestli to dnes neco zkazi tak capek s kozohorskym.

Reagovat
smazaný uživatel

a jak by to měl vyslovovat ? =)

Reagovat
smazaný uživatel

Etoooooooooooooooooooooooooooooo !!! Já to věděl!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

goooolllllllllllllllllll je to tam

Reagovat
smazaný uživatel

"Budu dělat svoji obvyklou práci..."

Reagovat
Sarlin

Cedník Sár to pěkně pustil...

Reagovat
smazaný uživatel

Staline, to je ale parádní názor!!!

Reagovat
Sarlin

Jestli máš tolik rukou jako v komentáři, tak nechci vědět jak vypadá tvůj otec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

Fuj, to byl gól ...

Reagovat
$dolar$

460. pro Chelsea, ktera dneska mela hrat ve finale nebyt ty norsky svine

Reagovat
M11

Reagovat
stas87

ja to citim dneska to bude cervenomodra noc!

Reagovat
$dolar$

Cervenou !!!! Pekne to udelal Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

...som hned ako Ronaldo dostal pod nohy loptu pred 16tkou vedel,ze spadne..

Reagovat
$dolar$

Taky me hned napadlo, ze tak spatna obrana proste bude faulovat.

Reagovat
M11

krasny gol

Reagovat
Tomanatura

Barcelona Manchester

Reagovat
smazaný uživatel

Mas fakt uchvatny futbalovy vkus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

až traja angláni v zostave ! wau :P

Reagovat
smazaný uživatel

když začnou Carrick Anderson a Giggs běhat tak to třeba půjde

Reagovat
smazaný uživatel

Carlos Busquets Nenávidim ČAPKA! Horšího komentátora si ČT nemohla na dnešek vybrat. Jen doufám, že to bude jediná kaňka na dnešním zážitku!

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli přijde na hřiště Božan, tak se z toho poseru

Reagovat
herbage

Spíš by mě zajímalo, kam se poděl "Piquét"

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně Hledejme u něj zlepšení

Reagovat
smazaný uživatel

No upřímně, mně už to ani nepřijde vtipný, ale spíš smutný. To není nikdo, kdo by mu řekl, že to jméno se vyslovuje jinak? To samý dnes už po stopadesátýprvní "Vejn Růůnýýý"!

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, ale podle všeho čte zdejší fórum, tak když mu to budem pořád připomínat, tak to zlepší.

Reagovat
hefy

Achjo, po dlouhý době sem vsadil a já to zas rprohraju..

Reagovat
smazaný uživatel

Super, super, super! Ale pokračovat v tom.

Reagovat
Xavi

Zatím je to nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

Nááádhera..

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně. Bez míče nemůžou dát gola.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona zatím moc pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ta obrana občas vypadá hrozně....

Reagovat
Tomanatura

Už jsem přečetl noviny, teďka brouzdám v dámských časopisech... Zlatá Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Jj, mistr PL neví co hrát a očividně to některé více než štve

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je ta rozehrávka.. Ale nechápu to, protože jinak United hrají pěkný fotbal. Tohle je docela divný, snad se o poločase trochu zvednou.

Reagovat
herbage

Manchester začal kupodivu dobře, na hráčích Barcelony se projevila nerozehranost, ale vstřeleným gólem nabyli potřebné sebevědomí a už zápas prakticky kontrolují

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera zatím.. Teď bude o poločase pověstný fén SAF a uvidíme vyrovnanější utkání

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne.

Reagovat
Tomanatura

Právěže vůbec. Hráči jsou prostě nervózní jako prase. Když se sdělá park, bude to lepší.

navíc, počítal jsem s tím, že Barcelona bude hrát tak, jako celou sezonu. Želbohu jsem byl svědkem 45 minutové totální nudy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Dobře Barca. Po slabším úvodu ukazuje, kdo bude skutečným pánem na hřišti

Reagovat
Tomanatura

Prosím? Tak zoufale nekreativní tým už proti nám dlouho nehrál. Čekají, co vytvoří Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona nemusí nic vymýšlet, ona neprohrává. Stačí čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, trošku mi to připomíná vtipy na Chucka Norrise

Reagovat
smazaný uživatel

To jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

tak to tedy nevím, jak bys nazval Manchester. Ten se od toho golu dostal k míči tak maximálně přes Ronalda.

Reagovat
Tomanatura

Manchester je gradiózní mužstvo plné mimozemšťanů? Ne. Tvořit měla Barcelona...

Reagovat
smazaný uživatel

Barca dala úvodní gól, teď už může v poklidu hrát své bago, na které je Manchester zoufale krátký...

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmíš věřit všemu co se píše velkým tučným písmem v Blesku...i hráči Barcelony jsou jenom lidi...ovšem momentálně mnohem lepší ve fotbale než hráči ManUtd

Reagovat
smazaný uživatel

A znovu. Barcelona tvořit nemusela, nemá důvod.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ona stejně pořád tvoří mnohem víc než ManUtd, i když vyhrává

Reagovat
smazaný uživatel

Má nervíky, no.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ třeba první gól, Messiho práce.

Reagovat
Tomanatura

Vyjmenuješ jednu jedinou situaci, bravo. Ale nic, zase po zápase se setkáme, chalani.

Reagovat
smazaný uživatel

Že tam těch situací bylo, my to už zkrátka nepotřebujeme. BAGO BAGO BAGO!

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš si myslím, že Manchester čeká, až se Cristianovi Ronaldovi povede střela ze střední vzdálenosti, jinak jsou úplně bezzubí. Jediný Ronaldo něco hraje a snaží se. Ti ostatní, to je naprostá šeď...

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel musím souhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak. V prvním poločase to byl jediný hráč, který se mohl rovnat ofenzívě Barcelony. Jinak zklamání Henry...připadá mi, jako by se bál.

Reagovat
smazaný uživatel

Bůh ví, jak je na tom zdravotně, jak to tak vidím, tak určitě není stoprocentně fit, ale touha zahrát si a vyhrát finále Ligy mistrů byla silnější...V 60. minutě podle mě dolů...

Reagovat
smazaný uživatel

možná, ale zase i tak bych čekal, že se bude víc nabízet. Byla tam spousta situací, kdy místo náběhu jakoby hlídal obránce. Ale ted to byla krása

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný zápas.. Jsem rád, že sem nešel do hospody, jinak bych si to takhle neužil. Fakt paráda

Reagovat
M11

zatim si to Barca dava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Puyol se svym ucesem spis pripomina clena hnuti hippies nez-li moderniho cloveka 21. stoleti co ja se s nim nasmeju

Reagovat
herbage

Čapek se při tom "joku" spíš nasmál sám s sebou

Reagovat
herbage

*se

Reagovat
smazaný uživatel

Docela trapas.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, ale trapnější vtip jsem dlouho neslyšela. :) jako kdyby hippies byli nějaký povl.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak vubec vypada moderni clovek 21. stoleti?

Reagovat
smazaný uživatel

no, jestli třeba tak, jako C. Ronaldo, tak se ženeme do záhuby...

Reagovat
smazaný uživatel

stejne to je blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona

btw - komentátor mě dovádí k šílenství... ještě jeden Růůůníííííííí a vypínám zvuk

Reagovat
smazaný uživatel

Messi si může klidně udělat pět hráčů z fleku, ale měl by trochu brzdit, jde vidět, že se chce ukázat, někdy je to na škodu, i díky jeho ztrátě dostal Pique žlutou...Po úvodním gólu to s přehledem kontrolujeme a presing Manchesteru je naprosto neškodný a pokud ho vystupňují na maximum, budou tam krásné díry, z čehož bude mít především dnes fantastické duo Iniesta a Xavi radost.

A Etoo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Messi to je skvely hrác ale proti Chelsea kdyz ho trosku drzeli zkratka si moc nezahral tak moc nechapu ten deravy stred Man utd kde si Messi krasne sbiha a dela z nich sasky

Reagovat
smazaný uživatel

N-Ů-D-A

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro Sammyho

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Prachy, prachy, prachy...

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ten mechester hraje jak nase ceska sparta

Reagovat
smazaný uživatel

manchester*

Reagovat
smazaný uživatel

Škorpil Prachy, prachy, prachy...zatím se dnes tento pán stará o veškerou zábavu

Reagovat
r.mrazik

taky vas to tak nebavi? tak jsem se tesil...MU spatny a Barca klasicky nuda fotbal...letos teda finale nic moc (zatim)

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že Anderson by měl už být osprchovanej no a Ryan bohužel je taky na sřídáni to samo Carrick no pfff snad se to ještě otočí k lepšímu

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně chybí Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že kdyby tam byl místo Andersona Schooles tak ten gol ani nepadnul ale ano Fletcher hrozně chýbý

Reagovat
r.mrazik

Fletch chybí opravdu moc...carrick se musel zatahnout vice dozadu a to neni moc pro nej...

Reagovat
smazaný uživatel

United málo běhají a dřou, chybí jim DMF… chybí jim Hargreaves. Jinak je to celkem vyrovnané. Do toho gólu si Katalánci ani neprdli.

Je vcelku zajímavé, jak Vidič dost možná zkazí už druhý velký zápas. Ferdinand ukázal, že je o třídu výš. Přijde mi, že si Srb až moc věří…možná i takové lehké podcenění soupeře. Proti týmům z PL působící sice pak jeho výkon o to suverénněji a vypadá to, že má nadhled, který v takových špílech asi opravdu má, ale ve velkých duelech je to spíš na škodu. Měl by začít víc jezdit po zadku…

Dost tomu škodí, že v tom zápase prakticky nikdo nebojuje, jenom to všichni profesorsky flákají… Popravdě jsem něco podobného čekal, ale i tak v sobě člověk držel alespoň naději, že se stane opak. Snad bude druhá půle o něčem jiném…

Reagovat
smazaný uživatel

"Do toho gólu"

Reagovat
smazaný uživatel

Profesorky flákají... Řeknu ti jedno, pokud hráčům Barcy neodskakuje míč od nohy při kombinacích, tak Manchester prakticky nemá jak odebrat balon, pokud nebude při presingu ještě odvážnější. A vykartovat se hned v prvním poločase nechtějí, tady si to nepleť proboha s Premier League, kde mají mnohem větší rozptyl, tak vynikající bojovníci a ty vaše zadky...

Reagovat
smazaný uživatel

*vynikají

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není o soutěži a stylu soupeře, to je o vyhecování se a vlastnímu vnitřnímu vyladění. Tím dřením a bojovností nemluvím jenom o pressingu, mluvím i o bránění, o větším prolínání se defenzívy se zálohou, přechodu do útoku, nabíhání si a stylu přihrávek, také přístupu ke standardním situacím.

Kdyby hráčům Barcy neodskakoval míč…. Kdyby hrál Manchester více na jistotu, taky se k míče nedostanete….

Reagovat
smazaný uživatel

myšleno k první půli...

Reagovat
smazaný uživatel

VISCA EL BARCA!!!! FORCA MESSI!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to s tím souvisí?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem chtěl reagovat, ale mezitím dal Messi gol a já zapomněl, že to je reakce...

Reagovat
smazaný uživatel

To vidíš moc jednoduše, Manchester si ještě za stavu 0:1 nemohl dovolit větší podporu ofenzívy, byl by to moc velký risk, tohle Barca dokáže skvěle vytrestat.

Manchester má kombinační schopnosti o dost horší, proto jim sebemenší tlak soupeře dělá problémy a my dostáváme balony takřka zadarmo. V tomhle jsme úplně někde jinde, ale tak co, vysmívejte se našemu bagu, teď vidíte, jak je důležité umět kontrolovat míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem fan Manchesteru… ale ta bojovnost byla myšlena především k defenzívě, která dávala vašemu triu až příliš prostoru v zdánlivém přesvědčení, že má všechno ve svých rukách. Co se týče bojovnosti směrem dopředu, souviselo to s případným vyrážením do brejků

Nebýt hloupého kiksu Essiena, Chelsea by vám ukázala, jak je důležité držet míč….

Váš styl je za daných podmínek vhodný, ten jsem nechtěl kritizovat, i když za něj pochopitelně nejsem vašemu týmu vděčný… spíš SAF to takticky nezvládl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt haluze Essiena, zkrátka nám náš styl i na SB přinesl ovoce, to je fakt.

To není o tom, jestli to Ferguson zvládl nebo ne, rozhodující byl prostě náš první gól, když máme vzády jednobrankové vedení, nikdo se nám tuto sezonu nemůže rovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

to nebylo o jedné haluzi Essiena.... Spíš o spalování šancí Chelsea... Každá obrana se dá prolomit.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea to samozřejmě pak neměla vepředu těžké, protože jsme za sebou kvůli hnání se do útoku nechávali velké díry, takže to není žádné umění. Kdybychom v této pozici, tj. povedený úvodní gól ve stylu Essiena byli my, tak 3:0, 4?...

Reagovat
smazaný uživatel

Už na začátku měla Chelsea více šancí než Barca, včetně té penalty, kterou Ovrebo vytlačil za vápno... Nicméně můžeme začít polemizovat protože dost silně pochybuji, Chelsea by jenom tak nezměnila jistotu své defenzivní hru... To Chelsea nedělá. Spíš předpokládám preciznější hru směrem dopředu, nákopy a náběhy hráčů jako Drogba, případně Ballack. Něco jako ta šance Drogby na Nou Capmu (i když tam to byl zkrat Marquese), jenom bych čekal podobné akce frekventovanější…

Reagovat
Makelele

jenze vy ste si nevytvorili jednu golovou sanci

Reagovat
$dolar$

Spis bych rekl , ze chybi Fletcher.

Reagovat
Tomanatura

Strašně málo se běhalo. Nebyl nikdo typu Fletchera, nebo Owena... Hlavně Carrick hraje poslední 3 měsíce naprosto jinak, než první půlrok

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, Carrick dnes zahrál slabě. Dalo by se to říct o více hráčích ze zálohy United... Nejde o to, že by je Katalánci vygumovali či cokoliv takového, problém byl v komunikaci a prolínání se s obranou, zároveň taky distribuci míčů - úmysl byl často dobrý, ale realizace dost pokulhávala. Přihřeji si polívčičku s tím, že Lampard nebo Ballack takové míče prostě dávají minimálně o třídu lépe než dnes United.

Reagovat
Tomanatura

Tak to je jasné. Dnes to nesedlo, bohužel. Nečekal jsem , že nás přehraje Barcelona v záloze. Když už sem taháš CFC, tak bych spíš jmenoval Essiena, se kterým BYchom to dnes vyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Hora se pohnula a Etoo dal kusa. Uf, díky Sammy

Jinak teda nervozita, hlavně ze strany United a vcelku škoda, že se nepřidal ještě jeden. Takhle je může Sir Alex v kabině dát dokupy a bude to vypadat jinak.

PS: ne, že bych se k tomu chtěl denekonečna vracet, ale s odtupem času jsem dnes viděl ty "penalty", co Ovrebo neodpískal a jediné ta Piqueho se pískat měla. Ostatní byly neodpískány naprosto správně. Když se na to modří ubrečenci podívají taky, musí to vidět

Reagovat
r.mrazik

no vidis,takze jste postoupit nemeli

Reagovat
smazaný uživatel

připočti neodpískanou pentli na Henryho a směšnou červenou pro Abidala a vyjde ti z toho opak, ale už to neřeším, nemá to cenu

Reagovat
Makelele

Reagovat
Xavi

Říkali to ve studiu a říkal jsem to i já, i ta Piqueho penalta se dá obhájit.

Reagovat
$dolar$

To by me zajimalo jak obhajis penaltu na Maloudu? Bud nemel piskat vubec nebo mel pisknout penaltu. Tady to proste nijak neokecas. A i kdyby pisknul jen jednu z tech 5ti co meli byt , tak stejne by nam to stacilo. Sice vim ze se snazis ten vas trapas nejak zamluvit , ale nemas sanci.

Reagovat
smazaný uživatel

mělo by dojít na pentle... at si nezaujatí fandové taky trochu užijou.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo jako hraje v utoku manchestru.hra bez utocniku je na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě fanouškům. Broukám si s nimi.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď Henry, bez Messiho to zkrátka vůbec nejde.

Reagovat
$dolar$

To je proste trapas. Chelsea ktera jasne Barcelonu prehraje nemuze hrat ve finale , kde hraje dneska naprosto tragicky Manchester

Reagovat
smazaný uživatel

Vy tady ještě budete brečet rok, to je hrozné.

Reagovat
$dolar$

Taky bys brecel, kdyby se vam staslo neco podobneho

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumní lidé se shodli, že Barca postoupila zaslouženě a nejen za semifinále s Chelsea, které bylo stejně vyrovnané, jak na sporná rozhodnutí, tak na šance.

Reagovat
PJ

Já sem se neshodnul, takze sem blbec. Jo, diky, ze to vim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Rozumni lide - Kyslik , ty a FCBéčko?

Reagovat
fantomas

Asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

neda se ten capek vypnout? posledni dobou porad jen hmmm hmmm hmmm...bruci tam jak trouba

Reagovat
$dolar$

Barcelona = banda simulantu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester KOMBINUJE!!!

Reagovat
$dolar$

Jsem alespon rad, ze jsme jediny tym v teto sezone , ktery Barcelonu opravdu prehral

Chelsea

Reagovat
irik

Bayern doma Barcu nepřehrál?

Reagovat
$dolar$

No nerad bych se k tomuto zapasu nejak vyjadroval , protoze by to urcite vypadalo jinak kdyby prvni zapas neskoncil 0:4 z pohledu Bayernu.

Reagovat
irik

Na kdyby ti každej sere.

Reagovat
PJ

Fuj ta Barcelona ale betonuje

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby tam místo Parka byl Honza Koller...

Reagovat
smazaný uživatel

kura proc furt tem katalancum dava jmeno carlos carlos valdes a carlos busquets

Reagovat
r.mrazik

capek je tragickej....nechapu,vsichni vi,ze jeho oblibeny jsou barca a chelsea...a stejne dela takovy boty

Reagovat
$dolar$

To je uplna degradace finale Manchester naprosto trapnej

Reagovat
r.mrazik

nebrec tady porad...vy tam nejste,tak uz bud ticho a koukej se na to,co vy nikdy nevyhrajete

Reagovat
$dolar$

To je dobre ze mas radost z toho ze si z vas hraci Barcelony delaji prdel

Reagovat
r.mrazik

ja se raduju? je to fotbal...nekdo je vetsinou lepsi...neni se zac stydet...hraci bojujou,ale kdyz to nejde,tak to nejde...ale ty tady porad brecis uplne demagogicky

Reagovat
$dolar$

Co to ma spolecneho s demagogii?

Reagovat
r.mrazik

ty to slovo nechapes?

Reagovat
$dolar$

Ptam se te snad co znamena demagogie?

Ptam se te co to ma spolecneho s demagogii? Protoze jsi se snazil pouzit neco , cemu ani sam nerozumis

Reagovat
r.mrazik

proboha...tohle nema cenu...jestli tomu nerozumis,je to tvoje chyba..

http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/demagogie tady mas definici a nejak si to preber jo? proste tady rves a mektas neco o modracich,ktery vypadli v semifinale...tak to je a brec si jak chces...

Reagovat
$dolar$

Ty jsi komik. Ja se te zeptam co ma muj koment spolecneho s demagogii a ty vyhledas co znamena slovo demagogie. Dobre ty

Reagovat
r.mrazik

tak evindetne nevis,co to demagogie znamena,kdyz se tak debilne ptas

Reagovat
$dolar$

Tak kdyz uz to teda oba vime, tak se te ptam potreti. Jak souvisi muj puvodni koment s demagogii?

Reagovat
r.mrazik

zkreslene tady kecas o vasem zapase s barcou,brecis ze mela hrat finale chelsea...a pritom to je kravina...postoupila barca a hotovo...proto ta demagogie...chapes?

Reagovat
$dolar$

No je opravdu videt , ze tomu slovu nerozumis. Demagogie neni jen o tom ze je neco zkreslene nebo lzive. Ale je to ucelove poznamka/ rec/ monolog ... , ktera ma za cil nekoho presvedcit, zlakat nebo ovlivnit. Tak ted kdyz uz jsem ti napsal co to znamena, snad chapes, ze to co jsi napsal je blbost.

Reagovat
r.mrazik

s tebou dnes koncim...jdi radeji brecet

Reagovat
$dolar$

No alespon to beres sportovne

Reagovat
irik

Já se Ronaldovi ani nedivím, že sóluje - komukoliv to nahraje, to pokazí .

Reagovat
$dolar$

Presne tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezda se vam taky ze minule finale bylo lepsi?hodne sanci, fotbal nahoru dolu nakonec penalty

Reagovat
PJ

Rozhodne... Zapasu hodne ublizil ten gol, protoze Barca se nemusi nikam hnat a Manchester na ni nema a nevi co hrat.

Reagovat
hefy

To je výsměch fotbalu..

Reagovat
smazaný uživatel

Dost mi to připomíná finále z roku 99. Tam byl taky ManUtd naprosto bezradný, pak stačily dvě minuty a jasně horší tým byl za geroje pro celý svět...snad to nedopadne dnes stejně...

Reagovat
r.mrazik

a je po zapase...

Reagovat
smazaný uživatel

VISCA EL BARCA!!!! FORCA MESSI!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

je to tam!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To už nezachrání ani Edward Sheringham...

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
Xavi

Gooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllll

Reagovat
PJ

A je vymalovano. Tak gratuluju Barcelone k (dneska) zaslouzenymu vitezstvi. Jeden gol sme jeste nejakou nahodou mohli dat, dva ani omylem...

Reagovat
smazaný uživatel

To byl jasny ofside

Reagovat
$dolar$

Ani nahodou, ten hrac co strilel v offsidu nebyl.

Reagovat
Xavi

Radši tady zabreč nad Scholesovou červenou co měla být.

Reagovat
$dolar$

No mela, ale je to fotbal, dyt vis , Chelsea taky mela kopat 5 penalt a nekopala.

Reagovat
Xavi

120 jich měla kopat.

Reagovat
$dolar$

121 cervenych mel dostat Scholes.

Reagovat
Xavi

Za celou svoji kariéru? Nedivil bych se.

Reagovat
smazaný uživatel

120 ne ty debil ale 4 urcite

Reagovat
Makelele

si snad delas kozy, cervena v puli hriste za prvni zakrok

Reagovat
Josifek

No, z mýho pohledu to byl prasáckej zákrok z fleku na červenou.

Reagovat
Xavi

Ikdyby to bylo třeba na vlastní půlce, ten zákrok byl na kriminál.

Reagovat
$dolar$

Puyol

Reagovat
M11

Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim ja jen chtel videt reakci fanousku barcy ale nejak nereaguji asi uz oslavuji coz se jim ani nedivim souhlasil oba kraje obrany barcy se mi nelibi

Reagovat
smazaný uživatel

Takúto úprimnú radosť som z Barcy NIKDY nemal....

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit, že dnes C7 nedohraje!

Reagovat
r.mrazik

uff,to byl hnusny zakrok jasna cervena...

Reagovat
smazaný uživatel

A zrovna od takovýho hráče jako je Scholes! To mě teda zklamal!!!

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

aaale,to je jedno kdo...on obcas takhle do nekoho zajede...par takovych zakroku uz mel driv,kdyz stridal...taky moc nechapu,proc to dela...ale co,nastesti se tomu mladymu nic nestalo,zakrok to byl ale drsny

Reagovat
smazaný uživatel

To je vše pravda, jenom mě to trošku udivuje, že zrovna on, takovej zkušenej vlk, kterej zažil podobnejch situací nespočet, dělá takový prasárny. Ale na druhou stranu se zase tolik divit nemůžu, nervy a emoce dělají svoje...

Reagovat
r.mrazik

on to udelal uz drive...do zapasu vleti a prvni zakrok skluz...tenhle se nepovedl a tomu mladymu slo o nohy... no,asi mel nervy...kdo vi...jen rikam,paul je bojovnik

Reagovat
M11

Scholes jasna cervena

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom pravem beku se v barce vyloezen stridaji komedianti

Reagovat
PJ

Ronaldo Scholes celej Manchester za neschopnost cokoliv vymyslet .....

Reagovat
r.mrazik

proc tak tvrde? holt ten zapas nesedl...barca byla lepsi? gratulace barce a podekovani nasim hracum...sezona to byla dlouha a narocna a alespon nas zahreje ten titul

Reagovat
PJ

Bohuzel, takhle to vidim... Ronaldo az na prvnich deset minut neukazal naprosto nic, krome trapnyho rozhazovani rukama po tom, co loktem sundal Puyola. Scholes mel kliku ze mu neurval nohu tim skluzem, cervena by byla naprosto zaslouzena. A celkove - opravdu sme nedokazali vymyslet vubec nic

Reagovat
Xavi

Sice si mi dal podmínku, ale ...

Reagovat
r.mrazik

nerikej,ze jsi glory hunter...neni to brat tak drsne...proste to nevyslo...ale co,finale bylo,dva nejlepsi tymy se potkali a holt jeden je vzdy lepsi

Reagovat
$dolar$

Reagovat
PJ

Kdyby to "proste nevyslo", kdybysme meli aspon nejaky sance, naznaky tlaku, meli smulu, tak to takhle urcite hodnotit nebudu. Ale celkovej dojem je holt takovej, nemuzu si pomoct, prohrali sme naprosto zaslouzene.

Reagovat
r.mrazik

ano,prohra byla zaslouzena...bylo to o prvnim golu a dala ho barca...nasi hraci na to dnes nemeli,nejaky sance byly,ale bohuzel ani tuk...ale co,aspon mame titul a finale se pocita take

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ten idiot na Dvojce říká? "Meňu"?? Já mu nerozumim, přeložte mi to prosím někdo!

Reagovat
hefy

ManU -menjú

Reagovat
smazaný uživatel

jak hezky dokáže Barca hrát, když nemá před bránou parkoviště.

Reagovat
smazaný uživatel

srry ale to bylo nak hezke?me to ani neprislo

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodně hezčí než dvojzápas s Čukotkou. :)

Reagovat
M11

gratulace Barcelone k neuveritelne sezone.. jsem rad ze jim to vyslo.. fakt klobouk dolu..

Guardiola

Messi Iniesta atd

Barca

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas..., ale příští sezonu král se vrací (snad )

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, vrátíme se, Florentino už počítá dukáty...

Reagovat
$dolar$

Gratuluji Barce k nezaslouzenemu vitezstvi v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

GLORY GLORY BARCELONA!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace BARCE.

Guardiola je neuvěřitelný... první sezona a treble. Zdá se, že Special One má konkurenci.

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouzene vitezstvi.jinak Massimo Busacca

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, rozhodčí byl výbornej

Reagovat
herbage

"Piquét" se v 87. minutě zázračně vrátil. Díky Čapku

Reagovat
smazaný uživatel

Už už to vypadalo, že Nelsinho letos nepřijede, nicméně nasedl do svého Renaultu, a k Čapounově radosti se zapojil do hry...

Reagovat
smazaný uživatel

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ co to bylo MU BARCAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
irik

Manchester United .

Nevím proč, z triumfu zrovna Barcy nemám radost - ani jedinný hráč mi tam snad není nesympatický, možná Messi, to je borec. Takový Pepík, Puyol, Eto'o, Alvés to jsou šašci, že ..., no, fotbal ale hrát umí, někomu se to líbí, někomu ne, mě teda ne, ale uznávám, je to úspěšné, poutavé a díky tomu jsou králi evropy....

Reagovat
$dolar$

Reagovat
herbage

Jinak Carles Busquets, Carles Valdés, fanoušci "ManU", Čapoun válí

Reagovat
smazaný uživatel

Tragédní, ostatně jako vždy...

Reagovat
smazaný uživatel

Zklamání...

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji, neskutečné co jste po minulé zbabralé sezóně dokázali. Pep je opravdu kouzelník.

Reagovat
herbage

Hráč utkání? Jednoznačně Ronaldo, s ním nikdy není nuda Ten ksicht co hodil na Bussacu, k nezaplacení

Reagovat
irik

Ten ksicht byl naprosto oprávněný, muskulatura Puyol padal jak hadřík, naopak Ronaldo byl snad jedinný z United, kdo chtěl a dařilo se mu něco hrát.

Reagovat
Makelele

Reagovat
smazaný uživatel

no jo... Cris okusil svou vlastní medicínu. ;)

Reagovat
Tomanatura

On byl nasraný, že mu vystřídal SAF nejlepšího kamaráda.

Reagovat
madridcan

Heinzeho?

Reagovat
smazaný uživatel

VISCA EL BARCA Y VISCA CATALUNYA!!! VISCA PEP GUARDIOLA

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, díky, díky! Díky i všem soupeřům, bez kterých by nebyla tahle sezona taková, jakou si ji budu pamatovat. Díky Realu za hezkej tenis, díky Chelsea za nervydrásající semifinále, díky Manchesteru za to, že nebetonoval a ukázal, že i s Barcelonou se dá hrát fotbal. A velké díky všem hráčům, masérům, kondičním trenérům, asistentům a vůbec realizačnímu týmu v čele s Pepem Guardiolou! Díky za nejhezčí fotbalovej rok, kterej jsem měl možnost prožít!!!

Reagovat
PJ

No nevim, jestli ukazal, ze se s ni da hrat fotbal. On se o to sice snazil, ale nemel na to, byl bez sance. Ja bych mnohem radsi styl ala Chelsea, tj zalezly v obrane a nebezpecny brejky, nez se bez napadu a bez sance na uspech snazit projit postupnou kombinaci. Bohuzel rychlej gol urcil, jak bude zapas vypadat...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, alespoň se snažil. To co předváděla Chelsea byla její typická hra. Proto ManU podle mě nemohl hrát podobně jako Blues. Jsem spokojenej s předvedenou hrou a hlavně výsledkem. Být na druhé straně barikády, asi bych také nebyl ani s jedním. Když si vezmu, že z obrany vypadli 3 členové základu a zaskakoval DM, který pak chyběl na svém postu, jsem spokojen.

Reagovat
madridcan

este podakuj rodicom,ze to s tebou vydrzali doteraz...ved si vyhral Oscara a chlieb bude lacnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Škorpil = Zeman

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace Barce

Reagovat
$dolar$

Nj ted tam mel slavit Terry s Lampardem Jak je ten fotbal nekdy kruty a nefer ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikátej už tvuj brečící koment v této diskuzi ?... 8. ?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nebrečet, důvodů je dost...

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
Tomanatura

Tak. Škoda, no. Druhá půlka už byla lepší,hlavně po příchodu Scholese. Gratulace Messimu, je to super hráč

Spíš mě štve něco jiného. Vždycky, když se o něčem začnu hádaat, tak je to pak naopak. Včera se hádám s týpkama, když jsem říkal, že Eto´o potřebuje na gól tak 5 šancí a že není moc dobrý. Dnes dá gól z jediné šance...

Hádám se s kamošem. Říkám, že Vidič je daleko lepší než Rio. Dneska byl daleko lepší Rio...

O poločase jsem se smál Henrymu, jak je neschopný přejít přes O´Sheu. On hned potom málem dá přes něj gól...

Tomanatura

Reagovat
herbage

Co řikáš na Čapkovo "Man ju"?

Reagovat
Tomanatura

Díval jsem se na SAT 1, nemám ČT... Tam komentátor asi 5 minut řval: MESSI TORRR MIT DEM KOPFFFFF MIT DEM KOPF MIT DEM ORRR...

Ti byli naprosto udělaní z toho, že dal gól hlavou.

Každopádně mu asi napíšu email

Reagovat
smazaný uživatel

Jůů ar e Man wit hjůůůůůůůdž cojones....

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Tomanatura

Jenom k těm, co pomlouvají Scholese. Scholes byl v normálním PL souboji. Nechápu, jak může někdo na něj blít.

Reagovat
herbage

Blít přímo ne, ale zajel do něj dosti nešetrně, červená by s přheldem být mohla

Reagovat
Tomanatura

Jojo, v Money League

Reagovat
herbage

Tohle se musí trestat všude, jak bys byl rádm, kdybych tě takhle zbrousil?

Reagovat
Tomanatura

Ježiši to je otázka.

Reagovat
herbage

Tak chtěl jsem napsat, jak by se ti líbilo, kdybych do tebe takhle zajel, ale nevím který formulace je lepší

Reagovat
Tomanatura

Nesměju se formulaci, ale otázce. Já bych nebyl rád, ani kdyby mě někdo dal férové tělo. Cožpak by někdo mohl být rád, když ho někdo sfauluje?

Reagovat
herbage

Jen tím mířím tam, že z gauče se ti to lehce soudí, ale kdybys byl na místě Busquetse, tak bys mluvil malinko jinak

Reagovat
Tomanatura

Podívej. Já měl tu čest, že jsem mohl sledovat zálohu beckham, Keane, Scholes, Giggs v nejlepší parádě. Jestli jsi někdy viděl hrát keana v nejlepší formě, viděl bys, že takové fauly jsou naprosto bizardní. Ještě v jeho době se něco takového bralo jako okrajové. Dnes už za takový zákrok, jaký dnes Pauly předvedl, byste chtěli dávat červenou.

Reagovat
herbage

Naštěstí se PL posunula dál, řezničinu tvrdě trestat

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl, tohle jsou zákroky, za které musí přijít červená. Žádná férovost, jen frustrace a zákeřnost. To na trávníky nepatří a Scholes u mě teda hodně klesnul...

Reagovat
Tomanatura

Můj názo znáš.

Reagovat
herbage

Že by Messi dal gól hlavou, toho bys se před zápasem nenadál Gratulace Barceloně k tripple, opravdu zasloužené, nikdo letos lepší zkrátka nebyl

Reagovat
F.Torres

nejnudnejsi finale, v 60minute sem odchazel...poprvi za 12let sem nedokoukal do konce

Reagovat
herbage

Tak to nesouhlas, AC - Liverpool předloni bylo mnohom nudnější

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

ty jseš poslední dobou NĚJAK antimilánskej..., zkazili jsme Ti tiket, pořád Tě budí ze spaní Flamini, nechutnalo Ti rizzoto, nebo je v tom jinej problém ?

Reagovat
Tomanatura

Rizzoto je z Milána ?

Reagovat
smazaný uživatel

rizoto je jedním ze základních pilířů milánské kuchyně..., hodně oblíbené v Lombardii a severní Itálii. musím ale přiznat, že mě nikdy k srdci nepřirostlo.

Reagovat
Tomanatura

Já ho jím často, rád ho mám. To jsem netušil..

Reagovat
smazaný uživatel

a měl jsi někdy opravdové italské? Špica To český z vitana rejže a vepřový konzervy je samozřejmě hnus

Reagovat
smazaný uživatel

měl, měl . jinak italská jídla si vařím zásadně sám, přičemž se k tomu snažím sehnat pokud možno kvalitní ingredience, ale přesto si mě rizoto nikdy nezískalo. je to dobrý jídlo, ale například těstovinám u mě nesahá ani po kotníky.

Reagovat
herbage

Tak nevím čím to je, ale tohle neměla být žádná provokace, jen z mého pohledu bylo toto finále mnohem nudnější. Šancí pomálu a navíc mezihra AC nebyla tak dobrá jako dnes Barcelony, bez urážky

Reagovat
smazaný uživatel

tak mezihra Barcy je momentálně úplně někde jinde, než zbytek světa, o to nic. já jen, že poslední dobou si do AC kopneš při každý možný příležitosti...

Reagovat
herbage

Tak tuto bylo rozhodně neúmyslné, zbytek jsou více či méně úmyslné drobné provokace Abych si to drobet "vyžehlil", tak u finále AC - Liverpool 3:3 + po penaltách pro Live, jsem se rozhodně nenudil, naopak ho řadím k nejpovedenějšímu finále všech dob

PS: Fandil jsem Live(Šmíca a Bary)

Reagovat
smazaný uživatel

to je mi jasný..., to už bych chtěl moc, abys ty fandil AC

Reagovat
herbage

Náhodou, v Italský lize vám celkem přeju, na její poměry hrajete celekm slušný fotbal. A tehdy to finále jste si mě získali pěkným fotbalem v první půli, ta kolmice Kaka' přes půl hřiště na Crespa, to byla parádní akce. Stejně tak předloni jsem vám fandil v semifinále proti Manchestru, protože vás každý odepisoval a stejně tak jsem vám přál ve finále

Reagovat
F.Torres

neřekl bych, rozhodně sem aspon od toho neodešel...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wembley - Paříž - Řím! POHÁDKA! Vítězná tečka v Římě jen korunovala tuto fantastickou, neuvěřitelnou, přenádhernou sezonu z říše snů. Když by mi někdo před sezonou řekl, že si s přehledem dojdeme pro treble, tak se mu vysměju do ksichtu...

Dnes to byl nejlepší možný způsob rozloučení se s touto historickou, už teď legendární sezonou. Nemám slov, náladu mi nezkazí ani plno neskutečných nesmyslů toho rádoby vtipného Škorpila místo oslav...

FORCA BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Arbiter

tak prr, až tak s přehledem to nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jednou jsme se trochu zpotili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
irik

Jen bych dodal, příští rok vám vytře zrak jiné FCB .

Reagovat
Lorcan

bayern??? ten určitě

Reagovat
herbage

Baník

Reagovat
Tsigi

Nechápuz, že portugalskej klučina to nezkoušel přes Sylvinha, ale pořád se o to pokoušel přes Puyola

Reagovat
$dolar$

Pochopil, kde je opravdova slabina Barcelony.

Reagovat
Tsigi

jsi skutečně trapnej

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že ho Puyol uplně vymazal. Pak se Ronaldo akorát nervoval, když neobehraje ani tu slabinu Barcy...

Reagovat
Lubinterista

Ještěže tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším až tu bude zítra článek:: "Po Ronaldovi touží AC Milán". Zdroj: "ŘTČ"

Reagovat
Josifek

Stylové zakončení doslova fantastické barcelonské sezony, nejde jinak než hluboce smeknout a gratulovat ...

Dnešní zápas Barca naprosto ovládla, je neuvěřitelné, jak Pep tým pozvedl za tak krátkou dobu, doufám, že by se mohlo něco podobného povést i v Realu, ale když Guardiola přebíral Barcu, tak v ní ta kvalita a potenciál byl, v Realu teď prostě kvalita není, takže alespoň částečně podobnému madridskému obrození nevěřím. Jinak se ukázalo, že Sir, při vší úctě k němu a především k jeho managerským schopnostem, není tak skvělý stratég jako Hiddink, to je prostě v tomto směru naprostý fenomén.

Paule, ty hovado, to bylo na jasnou červenou ..

Chápu sice, že se lidem (a především těm mladším) líbí CRonaldovy naučené fintičky a jeho famózní střelba, ale jak může někdo považovat za svůj idol takového arogantního egocentrického teatrálního *mrdečka, to už nepochopím ...

Jinak trio Messi, Iniesta, Xavi - to je prostě něco neskutečného, to jsou souhry opravdu z jiné planety .

Reagovat
PJ

Uz aby na tu svoji planetu odleteli a nikdy se nevraceli, pak by se s Barcelonou treba dalo hrat

Reagovat
Josifek

No, já bych to taky uvítal, mohli by se vracet jen na repre utkání

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulácia do Barcelony !

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle bylo moc pěkné. Je mi jasné, že fandům ostatních se to asi nelíbilo, ale Barca to uhlídala neskutečně. V kontextu s tou poslepovanou obranou je to skoro neuvěřitelné, že se udržela nula. . Pique dneska kraloval

střed zálohy Barci nedal střed ManU naprosto dýchat dopředu ani dozadu, Messi výbornej, Etoo dal gól (taky neuvěřitelné ... ) ...

Cristiano - opravdu to nedal. Scholes? bez komentáře. Kdo si zaslouží obdiv z ManU? Snad Rooney, ale dál nic, opravdu nic

Díky, Pepku, opakovat už se to s největší pravděpodobností nebude, ale bylo to velké a bylo to krásné

Reagovat
smazaný uživatel

proč rooney nic neudělal tu jeho jednu kličku už každý zná jen kvuli tomu že ve všech zápasech bojuje nemusí hned býz kladně hodnocen dnes byl hroznej upřímě jediný kdo na něco stál byl prostě tan Ronaldo možná hrál jen v částech ale aspoň hrál ať je to jak chce zbytek týmu podal podprůměr prostě

Reagovat
smazaný uživatel

ale i on byl špatnej proste blbej zápas

Reagovat
plechi

hmmmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

škoda vyhrál lepší i když ten lepší tam vůbec neměl být dneska to prostě nešlo Barca byla lepší gratulace jinak ale hrozně nudnej fotbal kdyby nehrálo MU tak to asi o poločase přepnu

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Barce.

Reagovat
C-M@ster

Jenom to potvrzuje Murinhova slova: "Na vyhru v Lize Mistru nestaci byt jen nejlepsi, musite mit i stesti"

Loni mel stesti Manchester, letos Barca. Za rok se kdovi treba docka konecne i Chelsea, ikdyz s Balackem v kadru nevim nevim, ten moc stesti nenosi.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester a jeho neschopnost reagovat na stav 0:1 to způsobil, ale já mu samozřejmě děkuji. Stejně jako všem anglickým týmům, které, ač byly v semifinále 3, se pokorně sklonily před silou nejlepšího.

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce na sampi...

Reagovat
smazaný uživatel

je o tak Barca prostě asi byla nejlepší no nechtěl jsem si to teda přiznat asi tak do 75 minuty dnešního zápasu ale je to tak no

Reagovat
Arbiter

provokatér

Reagovat
C-M@ster

Nejlepsi silak se v prve rade nemel do finale dostat. Pro me tudle sezonu LM jednoznacne nejlepsi ManU, druha Chelsea, treti Barca, ctvrtej Arsenal a Liverpool.

Reagovat
Tomanatura

Jestli si "mufan" tak prosím, nedělej ostudu.

Reagovat
C-M@ster

Barca vyhrala LM, Teplice zas CMFS asi tak mi to prijde.

Reagovat
smazaný uživatel

A pátá Aston Villa...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

Nemám slov.

Reagovat
fantomas

Manchester naprosto nezaslouženě prohrál. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou teda amaterské provokace

Reagovat
fantomas

Hruza, co? Rominhovu školu sem nestudoval, omlouvám se.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
hefy

Jóó

Reagovat
$dolar$

Dolar ma dalsi fakenick?

Reagovat
terry

Tak teď ses slušně přiznal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Nevěřte mu, fantomas se ani nedíval.

Reagovat
fantomas

Pššššššt.

Reagovat
terry

I když to nebyl tenhle fantomas, ale jinej.

Reagovat
fantomas

Ted už to nezachráníš, blázne...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak...Barcelona by se měla stydět

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Šmicer

Škorpil

Reagovat
Arbiter

700.pro Chelsea

Reagovat
Arbiter

Reagovat
$dolar$

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Klobuk dole pred Sylvinhom je to v nom

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace nejlepšímu týmu na světě, o kterém budu vyprávět ještě dětem mých dětí

Reagovat
$dolar$

Chudak vnuci

Reagovat
smazaný uživatel

Od mala je budu učit, že dožadování se penalt a pak brečet kvůli neschopnosti svých oblíbených hráčů není dobré.

Reagovat
Arbiter

co je špatného, když chci penaltu po nedovoleném zákroku ve vápně??

Reagovat
smazaný uživatel

Nic.. Jen je špatné zlobit se na rozhodčího kvůli nemohoucnosti vlastních hráčů

Reagovat
$dolar$

A to se jako musi naucit ustavat fauly?

Reagovat
smazaný uživatel

Naučit střílet góly ve vyložených šancí..

Reagovat
Arbiter

to chci vidět, jak je to naučíš

Reagovat
smazaný uživatel

Proč já? mně to takhle vyhovuje

Reagovat
Arbiter

ty už máš děti??

Reagovat
smazaný uživatel

Mám synovce, kterej hraje fotbal.

Reagovat
$dolar$

To bych chtel vazne videt , jak vysvetlujes svym detem , ze v okamziku kdy bezi na branu a dostanou kosu , tak spadnou , ale musi se hned zvednout a bezet dal. Nebo ze kdyz obrance zahraje rukou, stejne je to jedno , protoze nevystreli na branu. Nebo kdyz te nekdo sejme tak to neni faul, to je akorat tva neschopnost vystrelit ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co tu řešíte.. Chelsea prohrála naprosto zaslouženě. Ve finále neměla co pohledávat a dnešní zápas toho byl jasným důkazem. Penalta byla jedna po Piquého ruce, stejně tak rozhodčí dal vymyšlenou červenou. Chelsea měla asi 5 šancí a nedala.. Prostě pláčete na špatným hrobě. Já sám jsem býval útočník a vím co to je nepřízeň rozhodčího.. Zároveň vím, že když se budu rozčilovat na rozhodčího, tak to bude mnohem horší. Zápas si vyhraju sám a ne, aby mi k tomu pomáhal rozhodčí.

Reagovat
Arbiter

Jen bych tě poopravil- Chelsea neprohrala a tam, kde byla, byla zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Kapitolu "Sir Alex Ferguson - nejúspěšnější manažer Velké Británie" si taky rád poslechnu.

Reagovat
smazaný uživatel

To samozřejmě taky

Reagovat
PJ

Škorpil si něco šlehnul ne?

Reagovat
Tomanatura

Co říkal?

Reagovat
PJ

Prej "proc by treba za rok nemohlo byt finale Slavia - Liberec"

Reagovat
Arbiter

tak proč ne, že?

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Mr.Jindros

Jj, byl vožralej, to je jasný...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně todle mě napadlo, tak na 5pivek vypadal..., vůbec nereagoval na otázky...

Reagovat
M11

no pripadal mi jak kdyby mel po 5 pivech

Reagovat
smazaný uživatel

a třech brkách

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

ja to psal driv tak klidek

Reagovat
smazaný uživatel

Právě.., teď to vypadá, jako že kopíruju

Reagovat
M11

ale ne

Reagovat
smazaný uživatel

byl ouplně mimo, ale to on je už dýl, co ho sleduju. Jeho komentáře bývaly vtipné, ale časem se ohrál a úplně odpadl

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

Škorpilova síla je v tom, že během utkání přijde na něco zajímavýho, po něm to řekne a zní to často opravdu vtipně. Ale pokud má reagovat ihned, tak je to neskutečná tragédie. Ve všech studiích, co jsem ho viděl, byl bohužel trapnej.

Reagovat
smazaný uživatel

snad..., jinak si nedovedu vysvětlit, co to dneska zkoušel.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca zasluzene,pekny futbal

Reagovat
smazaný uživatel

ONE LOVE ONE BARCELONA!

Reagovat
Swarley

no došla řada i na mě pogratulovat soupeři...dnes jsme byli bohužel slabším týmem...rozhodl první gól a my se z něho nedokázali vzpamatovat....nedá se nic dělat, obhajoba v kterou jsem věřil nevyšla...je mi to líto, ale musíme se před soupeřem sklonit, prostě nás přehrál...

na druhou stranu chci vyzdvihnout výkony letošního Manchesteru...dostat se opět do finále ligy mistrů je podle mě hodně velké umění a něco to o kvalitě našeho týmu ukazuje...dnes jsme tahali za kratší konec onoho pomyslného lana...to se nedá nic dělat, loni jsme zase měli štěstí...

nevěšmě hlavy, dva roky po sobě ve finále, to se jen tak nepovede....a proto říkám, sláva vítězům a hlavně čest poraženým...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

Teda Škorpila mám rád, ale dneska něco pil ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to skvělej kouč, ale ty jeho prupovídky... Hlavně ten konec

Reagovat
smazaný uživatel

jako pokud by měl v plánu tohle ještě někdy předvést, tak to ať radši s "díky" odmítne..., lezl mi neuvěřitelně na nervy. vyloženě ho to tam nebavilo, nebyl schopnej odpovědět na úplně jednoduchý otázky (až to tam za něj musel zachraňovat Šmicer) a co se ho Kozohorský "dotknul" tím, že nikdy v Lize Mistrů nebyl, vykašlal se už definitivně na jakous takous diskuzi...

Reagovat
smazaný uživatel

Tehdy s Milánem to bylo těsný , truchlím doteď...

Reagovat
smazaný uživatel

já si z hluboka oddych

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší bylo jak prohlísil nehoráznou p*čovinu, že by chtěl vidět Pepa v Příbrami nebo na Žižkově...prostě nepřekousl, že má mladý trenér úspěch jako hrom a on starý cip titul v GL...hm ... strašný k*ko, úplně mě štval

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés - nemůžu hodnotit, neměl moc práce

Yaya - 8,5

Puyol - 9

Sylvinho - 9

Piqué - 8,5

Iniesta - 10

Xavi - 10

Messi - 9,5

Henry - 8,5

Eto´o - 9

Busquéts - 8,5

Reagovat
C-M@ster

A Puyolovi 9? Ty znamky davas za zdrzovani? Ten chlap se tam 4x valel po hristi, brecel jak mala holka. To, co se vycita Ronaldovi tam v ctyrnasobne mire predvadel Puyol.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo ho 3x bez milosti sjel, načež jednou to bylo loktem dávno po odehrání míče. Sar mu tam zkroutil kotník, což docela bolí. Možná fotbal nehraješ, u počítače to tolik nebolí...

Nejenže dokázal bránit, ale dobře doplňoval i útok. Jednou se dokonce dostal po pravém kraji sám před van der Sara, což jen potvrzuje mizérii Manchesteru.

Už víš, proč mu dávám 9?

Reagovat
Xavi

Dej si sprchu a už se konečně prober.

Reagovat
smazaný uživatel

omg ty jis dement, takové hodnocení neměl ani brazilský nároďák když jim Ronaldo vystřílel zlato

Reagovat
smazaný uživatel

Úroveň tvého příspěvku není podle mého vkusu. Tohleto je poslední příspěvek, který ti z lítosti nad tvou ubohostí daruji. Nemám potřebu se bavit s člověkem, který toho druhého bezdůvodně a neuvědomile uráží, aniž by ho znal. To je prostě hloupé, a s takovými lidmi já se nebavím.

Reagovat
smazaný uživatel

jak ronalda neznášam i kvôli simulovaniu, tak ale všetká česť, potom čo som dnes videl puyola...gratulace barce...

Reagovat
smazaný uživatel

No a je vyřešena i tajenka kdo získá Zlatý míč...:)

Reagovat
smazaný uživatel

Capoun dnes ve vynikajici forme.Ve slove Vidic se primo ukajel a na uplnem konci zavalel vetou Barcelona vyhrala titul zaslouzene.Jezisku na krizku.

Reagovat
smazaný uživatel

Příští rok- Juventus-Bayern. Vsázím svoji pověst, dobrou i špatnou

Reagovat
Arbiter

Kdo by chtěl tvou špatnou pověst??

Reagovat
smazaný uživatel

snad se někdo najde...potřebuju se jí zbavit

Reagovat
smazaný uživatel

Barca !!! Jsme jasně nejlepší. Manchester si až na začatek neškrt, vymazali jsme ty anglány a ukázali jak se hraje nejlepší fotbal. Ty másla se na nic nezmohli , super...euforie, Barca !!!

Reagovat
smazaný uživatel

VY sasci barcelona to vyhrala podvodem kdyby nebylo toho plesatyho kara tak nejste ani ve finale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea byla sice poškozená, ale si koledovali o vyrovnání, když hráli v přesile beton a jenom tak potvrdili jak se Barcy báli

Reagovat
Arbiter

v odvetě beton nehráli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Ani nevíš jaký má beton složení.A poučuješ nás že Chelsea hraje/la beton .

Reagovat
smazaný uživatel

máš přezdívku risk je zisk a to přesně vystihuje Chelsea-zariskovali, udělali beton a nevyplatilo se. možná to chtělo ještě trochu beton vytrdit anebo snad pokropit vodou, aby hned nepopraskal... každopádně titul LM je ve správných rukou, fandím Barce 15 let a na tuhle sezonu jsem čekal. yes

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle uznávají porážku hlupáci, kamaráde, hlupáci.

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal neni o "kdyby" ale o golech a ten Iniesta dal

Reagovat
$dolar$

Nejen o golech ale i o faulech, a ty by se ve fotbale piskat mely.

Reagovat
smazaný uživatel

Co musím ještě speciálně vyzdvihnout je to naše bago. Na milimetr přesně, v pohybu, žádný odskok při převzetí míče, lahůůůůůůůůůůůůůůůůůůdka. Když vidím, jak se ostatní týmy trápí při osmi a my si jich z fleku dáme 20 - 30...Jak já tu Barcu miluju...

"Proč bránit bez míče, když můžeš s míčem."

Reagovat
M11

tj teda.. to zavidim

Reagovat
smazaný uživatel

BARCELONA SUXXX

Reagovat
Xavi

Hrozně cool hláška. to může vymyslet fakt jenom PL děcko.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo skvělé, ale třeba La Coruňa při tažení pohárem UEFA tohle taky geniálně zvládala

Reagovat
Swarley

už by stačilo...nemusíš to přehánět...dnes jste nás porazili a docela slušně jste nás přehráli..ale vzpomeň si na to jak jste hráli s Chelsea a zkus mi říct něco o tom Vašem úžasným bagu...to jsem tam rozhodně neviděl...

Reagovat
$dolar$

Dobra provokace

Reagovat
Tsigi

máte na to ideální typy hráčů i stopeři tohle zvládaj skvěl Piqueho vám neuvěřitelně závidím

Reagovat
M11

presne presne presne

Reagovat
smazaný uživatel

Pique se během sezony neskutečně vybrousil, skvělý nástupce Marqueze, který je v tomto směru taky vynikající...

Reagovat
smazaný uživatel

proto po Rafovi už nějakej čas celkem toužím..., po letošní sezoně by mohl být teoreticky celkem k mání. tím spíš, pokud se vám dá konečně do kupy Milito.

Reagovat
smazaný uživatel

Je dost možné, že to je u nás jeho poslední sezona. V městě módy by mu to slušelo, on je taková manekýn...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde by hrál?

Reagovat
Tsigi

vedle Nesty

Reagovat
smazaný uživatel

Ach tak

Reagovat
Makelele

akdemie dela sve

Reagovat
smazaný uživatel

no zezacatku me to pripominalo inter...nebyl toho golu buh vi jak to bylo...vidic nemel den

Reagovat
smazaný uživatel

Gól nám hodně pomohl, ale už to přijít muselo, abychom i my někdy proti betonu skórovali první...

Reagovat
smazaný uživatel

?

Po 8 minutách to bylo 5:0 na střely, tomu říkáš beton? Barca nestíhala na začátku

Reagovat
smazaný uživatel

dneska tam žadnej beton nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Že betón

Reagovat
Tomanatura

No nic, Barceloňáci už rozjíždí svoje hlody alá beton (který dnes vidět nebyl, takže se o něm nemusíš bavit ani v podmiňovacím způsobu), takže je nejvyšší čas jít si lehnout

Reagovat
Swarley

naprostý souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

JJ měl by sis jít lehnout, máš toho za dnešek dost...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jdeš spát? Dneska?

Reagovat
PJ

Ten beton už je hodně trapnej

Reagovat
smazaný uživatel

je to smutny ze to vyhral tym kterej tam vubec nemel byt todle by se stavat nemelo

Reagovat
smazaný uživatel

nee Manchester prohral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Scholes, brr! Rudá!

Reagovat
smazaný uživatel

příští rok to bude Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

Škorpil mě neskutečně vytočil tím, jak říkal něco ve smyslu, že Guardiola nemá na tomto týmu snad žádnou zásluhu, že by se mohli trénovat samy. Neskutečný idiot, ale je to dlouhodobé, už těmi jeho "ostravskými nezaměstnanými" tak před rokem se pěkně vybarvil, sranda, že to řekl ještě v době, kdy byl sám bez práce.

Reagovat
smazaný uživatel

sami

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ano. Asi to myslel tak, že kdyby tam bylo on, tak to vyhraje taky.

Reagovat
Kapřík

Tak na to jsem koukal s otevřenou hubou. Dneska mi Škorpil spíš připomínal mluveným projevem Petrželu . A přitom s ním je jindy docela sranda.

Reagovat
$dolar$

800. pro CHELSEA

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

kolik ti za to platěj?

Reagovat
$dolar$

Za fandeni Chelsea se platit nemusi.

Reagovat
smazaný uživatel

správně...ve skutečnosti je to naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Platit se nemusi za fandeni Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

zkus ještě chvíli luštit

Reagovat
panca

s prehledem vyhra!! nastesti barca vyhrala aspon ted tolik neusllysim ze jsou anglani o tolik lepsi!! Barca je momentalne jeste nekde jinde!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nebuď naivní, PL je lepší než Lalaliga...těm to zachraňujou jen separatisti z Cataluně

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulacia Henrymu,konecne sa dockal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

VISCA ÉÉÉÉÉÉÉÉL BARCÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Tsigi

Ještě bych pochválil rozhodčího třeba oproti loňsku velkej rozdíl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

S tímhle se nedá nic než souhlasit. Je pravdou, že nic ožehavého tam neměl. Ale i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento bol dokonca sympatak.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby si futbal sledoval dlhšie nenazýval by si ho osobným zámenom tj. značkou hajzláku...

Reagovat
smazaný uživatel

Massimo je dlhodobo môj obľúbenec. Na to, že je jedným z najmladších z generácie je presne taký ako má byť (ten chlap to píska presne podľa mojich predstáv). Tak ako píšem dole, už si to finále (nielen klubové) zaslúžil oveľa skôr. Chvalabohu, dočkal som sa. A nesklamal ma

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

letosní liga mistru podle mne:

nejlepsi tym: Barcelona

nejlepsi zapas: Fc Chelsea-Fc Liverpool(4:4)

nejlepsi hrac: Iniesta

nejhezci gol: C. Ronaldo proti Portu

nejvetsi smolari: Fc Chelsea

nejvetsi komedianti: T.H. Ovrebo, Dani Alves (co predvadel v dvojzapase s Chelsea)

nejlepsí fans: Fc Liverpool

nejlepsi trener: Guus Hiddink

nejvetsí zklamaní: Real Madrid

nejvetsi typek: Frank Lampard

Reagovat
$dolar$

Celkem objektivni

Reagovat
Arbiter

nezaujatý pohled na letošní sezonu LM

Reagovat
smazaný uživatel

Vic jsem se snazit nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

nej. týpek byl Del Piero

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Až na Lamparda

Reagovat
Tsigi

komediant Ballack(za tu scénku jak běžel za tím Norem)

týpek Hulk(za to jméno)

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší trenér: Pepek. Guus takticky nezvládl konec druhého zápasu s Barcou.

Reagovat
papos182

Xavi Messi Pique Skorpil

Reagovat
smazaný uživatel

Campeones!

Celý svět po dnešku ví, jak byly blafy o brilantní taktice Chelsea a vyspělosti anglického fotbalu mimo. Zkrátka to bylo o prvním gólu a Barcelona dnes ukázala, jak se má hrát po vstřelené brance. Nemůžu se nevyjádřit k mediálnímu minisouboji Messi - Ronaldo. Ronaldo ukázal stinnou stránku svého charakteru - tohle by měl unést a ne se hojit na kapitánovi soupeře , zatímco Messi rozzářil obličeje fanoušků. Ukázal, že v univerzálnosti si s Ronaldem nezadá a v efektivitě i dalších faktorech jej předčí, což mim jiné dokládají i statistiky celé letošní sezony. Mimo jiné má Messi letos 19 gólů vstřelených venku oproti 5 Ronaldovým, což se projevilo i dnes.

Iniesta prokázal svou extratřídu, Eto'o se prosadil v nejvhodnějším okamžiku, Valdes podržel, Pep takticky předčil SAF, lepená sestava vyškolila obhájce trofeje...chválit by se dalo donekonečna, ale já musím slavit historický treble!

Visca el Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě neuvěřitelný Puyol a bezchybný Yaya a Piqué

Stále tomu neveřím

Reagovat
smazaný uživatel

Z Yaya jsem před zápasem vůbec neměl strach, jak jsem zmiňoval před zápasem, on je tak skvělý hráč, že u něj je to jen u zvyku. Navíc hrát vedle skály Piquého musí být jedna báseň...

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo Messimu konkuroval jen prvních dvacet minut, pak se rozdíly projevily v plné nahotě. Ale to už je obecně známý fakt.

Týden zpátky jsem se bavil s jedním Portugalcem a ten to krásně vystihl: "Ronaldo je dobrý, ale dělá se z něj to, co není"...

Jinak dnes, ač byli všichni skvělí, bych přeci jenom o stupínek výš postavil Xaviho a Iniestu...

Reagovat
smazaný uživatel

Po pravdě, po zápase s Chelsea už jsem se opravdu bál, že PL je úplně někde jinde než zbytek světa, naštěstí Barca ve finále ukázala, že tomu tak není a s ManUtd si po dost výraznou část zápasu hrála jako s jakýmkoliv průměrným španělským týmem. Doufám, že se v Miláně a Turíně dívali...

Reagovat
Arbiter

tak se ManU nepodařil jeden zápas, no

Reagovat
PJ

Ale jo, Anglie je opravdu nekde uplne jinde, nez zbytek sveta. Barcelona je prece z jiny planety, ta se "na svet" nepocita

Reagovat
smazaný uživatel

Fantazie. Fenomenální. Pep na hrad.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Skorpilovi se nedivim ten tam kvasil v primem prenosu.Co mel jako rici ze v Primera Divison se hrajou ve finisi srandamace kde ten kdo potrebuje body to ke konci ligy da 1:0 z penalty a v Anglii padaji tradicni kluby kterym nikdo nic neda.Ze zapas na Chelsea byla fraska bez jakychkoli pravidel jednim slovem skandal.Tento rok je bych v nazval rokem tupce.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně Čendo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Sledovals Anglii i před 2 lety?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes zaslouží poklonu hlavně dva hráči - Piqué a Iniesta. Neskutečné.

Reagovat
smazaný uživatel

Pyulo byl skvělý, ale skvělí byli všichni, celá Barca co skvělí, grandióznííííí

Reagovat
smazaný uživatel

*Puyol

Reagovat
papos182

nene....Pique a Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou ted ti zhrzení modráci a sebevědomí červenáci?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Viděl jsem neska že Manchester Ubited hráli někdy beton?Nebo se mi to zdálo .

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulácia Barcelone, špeciálne Titimu. Dnes proste bola Barca lepšia, to musí uznať každý. Jedno z mála finále, ktorého negatívny výsledok pre tím, ktorému fandím/som držal palce neovplyvnil radosť s víťazom.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se zeptám. Jak je to s tou červenou, když fauluje poslední hráč? Pique Ronalda zastavil faulem, byl jasně posledním hráčem a následovala žlutá, je to tedy na vůli rozhodčího? Po semifinále mi tu totiž bylo vysvětleno, že Fletcher musel jít ven, protože byl poslední hráč a fauloval, takže jak to je?

Jinak dnes rozhodčí pískal dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jeslti by se za ten faul měla dávat červená tak se zápasy budou dohrávat 7na7 prostě člověk kterej se aspoň trochu motá kolem fotbalu pozná kdy je zákrok na červenou a kdy ne ten faul byl akorát tak na žlutou Fletcherův faul jasná rudááá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u Piquého bych rozhodně o červené neuvažoval. Ronaldo se navíc evidentně snažil do něj vrazit. Pravděpobobně by se při troše snahy vyhl. Ale proč, když může vybojovat přímák pro leváka Giggse?

Flatcherova červena byla více než přísná!

Reagovat
PJ

Ronaldo se snazil do nej vrazit, to si delas srandu ne? On s hodil mic kolem nej a chtel kolem nej probehnout. Samozrejme, kdyz mu tam Pique stoupnul, tak uz se moc nepokousel mu uhnout, zaprvy protoze v rychlosti to uz moc neslo a zadruhy protoze by byl debil kdyby to udelal, protoze by ztratil rychlost a prisel o mic. Ale rozhodne se nesnazil do nej vrazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ako povedal Sampi, toto bola jasná situácia. Nemáme sa o čom baviť. Porovnaj si tie dve situácie ešte dva tri razy a prídeš na to aj sám

Reagovat
smazaný uživatel

Vše hlavní tu už bylo řečeno.. ja osobne jsem štastný hlavně taky za Titiho, ktery kvuli teto trofeji k nam prestoupil...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak konečně mám velkou radost.....Barca bravo

Reagovat
smazaný uživatel

CAMPÉÉÉÉÉON DE EUROPA !!! VISCA EL BARCA ... už se těším jak to půjdu v pátek zapít ... Hráli jsem perfektně, naprosto zasloužená výhra ... V čem byl lepší Ronaldo lepší než Messi? Akorát tak možná v tom, že měl lepší účes ... Španělé Mistři Evropy, španělský tým Mistr Evropy ... takže kde se hraje NEJLEPŠÍ FOTBAL? ANO, VE ŠPANĚLSKU Barca, Barca, Báááááááárca

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

ty mě můžeš jenom rozesmát ... BÁÁÁÁÁÁÁÁRCA

Reagovat
Swarley

tak znova

Reagovat
smazaný uživatel

Barca_Juve: na smiech je tu tvoj nazor je vsade vo svete zname, ze najkvalitnejsia liga je anglicka a dnes Barca vyhrala vdaka jej typickej nahode a stastiu. Dokym nedal Etoo gol, tak hrala jak posrana. Gratulujem, bol to vyrovnany zapas a vyhral nie lepsi ale stastnejsi co musel vidiet kazdy objektivny fanda

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste tragédi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se musím zastat kolegy co to rozvinul. Barcelona byla jednoznačně lepší, nevím jestli si ten zápas viděl že tady meleš pičoviny, ale dnes Barca vyhrála zaslouženě, ty štěstí....

Reagovat
smazaný uživatel

ake lepsia? v com? jaaaj ano, v stasti...bolo to vyrovnane a ver, ze keby vyhravame my, tak dominujeme my...MU musel hru otvorit a to Barca vyuzivala na kontry ale lepsi urcite nie

Reagovat
smazaný uživatel

Hej ja ti to povim tak...ten kdo fandi manchesteru je naprosty neznalec fotbalu. A ty jim si, nechci se s tebou hádat, barca byla lepší, mu byla uplne na dne

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnaný match? nefetuj už

Reagovat
cubinho

Lepší účes? Jsi normální?

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jsi tam měl přidat visca el catalunya nebo jak to říkáte a byl by to dokonalej blábol

Reagovat
smazaný uživatel

No a aby som nezabudol, Massimo ma opäť nesklamal, najsympatickejší rozhodca, ktorý to mohol pískať aj o dva roky skôr

Reagovat
smazaný uživatel

Barca super prostě MU 3-, Barca 1 Messi, to je prostě hráč...néé jako namyšlenej Ronaldo, kterej si dneska neškrtal

Reagovat
risk je zisk

Sice je Škorpil dobrý trenér neska se nemohl vyžvanit

Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

čoveče...a nebo je to jenom vo ekonomii, takže prachy prachy prachy:-D

Reagovat
smazaný uživatel

barcelona naprosto zaslouzene letos kralovala na vsech frontach, ziskala zaslouzeny treble a pridala i hru lahodici oku divaka, co k tomu vsemu dodat, pro katalance, fanousky barcy i ty nezaujate proste nadhera. jeste zaverem, specialni gratulace bych poslal pepovi a titimu

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadil sem na ně, věděl jsem ře vyhrajou

Reagovat
Arbiter

900. pro Chelsea

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Arbiter

mi to prostě nedá

Reagovat
$dolar$

Jeste si pockam na tisicovku a jdu spat

Reagovat
Arbiter

ta bude za dlouho ale esi vydržíš a dáš to tam, tak

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nadutej ManU neuspěl........Messi jednoznačně převýšil Cristiana R.........

Reagovat
smazaný uživatel

Škorpila by měli zvát častěji, o zábavu jsem měl postaráno.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona si to zasloužila. Už to psal spanhel, ale technická vyspělost hráčů Barcelony je na o stupeň lepším levelu než u celé Evropy. CHELSEA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

DOBRÉ

VÝBORNÉ

PARÁDNE

OKÚZĽUJÚCE

VÝNIMOČNÉ

BRILANTNÉ

DOKONALÉ

MAGICKÉ

GRANDIÓZNE

NADPOZEMSKÉ

BARCELÓNSKE......

Reagovat
smazaný uživatel

to dobré bych vyškrtl

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak potěšující, když tým, který dominuje v Anglii takto jasně dostane od Barcy, je to čest pro útočný fotbal, je to dobře obecně pro fotbal. Prostě, velká anglická čtyřka se má ještě co učit

Reagovat
smazaný uživatel

Koho byste zvolili nejlepším hráčem letošního ročníku Ligy mistrů?

Já bych to dal Iniestovi.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně Andrés.

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyž po přemýšlení bych to rozdělil mezi něj a jeho dvojče Xaviho.

Reagovat
smazaný uživatel

Váham mezi ním, Xavim, Messim, Piquém a taky Victorem. Možná bych to dal jemu.

Reagovat
$dolar$

Valdes

Reagovat
Arbiter

taky to nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Už jenom kvůli tomu, jak rozhod semifinále.

Reagovat
$dolar$

Jak rozhodl semifinale? Vzdyt rozhodci se jmenoval OVREBO !

Reagovat
smazaný uživatel

Campeooones, campeooones. Ale speciálně pro tebe - .

Reagovat
alegre

BARCA * BARCA * BAAAARCA!

Reagovat
Kapřík

Souhlas, je to můj nejoblíbenější španěl .

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

když jste to vezme za celou LM tak Messi vyřazovací souboje tak asi Inesta Messi tak pul na pul

Reagovat
smazaný uživatel

Messi si těch trofejí tento rok užije do sytosti, Ligu mistrů bych dal Andrésovi. Semifinále rozhodl, ve finále báječná práce před prvním gólem, celkově nepolapitelný...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasil bych.

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi...jednoznačně

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Messi, nebo Gerrard

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta, Messi nebo Del Piero

Reagovat
smazaný uživatel

a samozřejmě Xavi...jeden z těch čtyř zmiňovaných

Reagovat
smazaný uživatel

No Del Piero asi ne, ten tam moc dlouho nepobyl..

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, ale jinak do té doby byl klasa tuším že i vedl s přehledem hlasování o NEJ HRÁČE po podzimu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostane to nejspíš Messi, ale taky bych volil Iniestu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačne Andrés. Titiho je u mňa inde než zbytok planéty, no typologicky zvoliť si z Barcy jedného hráča je ním Iniesta (po všetkých futbalových stránkach)

Reagovat
M11

Iniesta bez debat

Reagovat
smazaný uživatel

Messi, Xavi, Iniesta, Puyol

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi

Reagovat
honziss

Rosický.

Reagovat
Xavi

Jak vtipné.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem se třeba zasmál...

Reagovat
Xavi

Tak to ti stačí očividně hodně málo.

Reagovat
smazaný uživatel

No ani ne, první vtip byl dát zlatý míč Iniestovi, a honziss to jenom vygradoval do opravdu výborného vtipu. Jenže ten to myslel ironicky, a já se bojím, že s tím Iniestou to berete vážně...A to vyvolává i jiné pocity než smích.. A mám tím na mysli údiv..

Reagovat
Xavi

Teď to je vtip, teda aspoň kvůli tobě doufám.

Reagovat
homeles8

máš pravdu, za celou LM nic nezkazil. Žádnou přihrávku ani střelu,akci,defenzivní práci, prostě nic nezkazil, proto

Reagovat
Xavi

Xavi nebo Iniesta no.

Reagovat
Xavi8

jednoznacne Iniesta

Reagovat
Kapřík

Naprostá gratulace kataláncům. Sice jsem držel víc palce ManU, ale výhra týmu, kde hraje sedm odchovanců, z nichž šest je tuzemského původu...to snad nemůže naštvat ani madridistu . Ale nikdo mi nevyvrátí, že ManU dneska mimo jiného šíleně chyběl Fletcher, to přehrávání zálohy Red Devils bylo enormní . Jo a ještě něco, Evra má letos snad horší rok, než topolánkova vláda... .

Reagovat
smazaný uživatel

Fletch chýbal ukrutne. Celkovo sa k chybám nevyjadrujem, nemám na to čas ale verím, že vieme v čom to tkvelo.

Reagovat
Swarley

přidávám svůj souhlas...rozebereme to jindy...zítra je taky den

Reagovat
smazaný uživatel

hrozná chyba podle mě byla ta že nhrál Schooles od začátku a prakticky kromě Carricka nikod ve středu zálohy nebránil být tam Darren je to jíné Anderson nepřekvapil znovu hrozný Giggs dneska hodně špatný střed pole rozhodně rozhodnul no

Reagovat
Kapřík

No když jsem viděl že do základu se vlezl Anderson, říkal jsem si že třeba Sir ví co dělá...no, holt i mistr tesař se někdy utne, snad už se to nestane .

Reagovat
herbage

Tak zle zas na tom Evra snad nebyl

Reagovat
Kapřík

No trága neuvěřitelná, snad z toho Sir vyvodí důsledky, mě z něj už delší dobu bolej oči .

Reagovat
Messiáš

Nádhera. Před zápasem jsem mel docela strach z té provizorní obrany, ale super. Až na prvních 10 minut jsme kontrolovali hru. Pěkná týmová hra. Manchester byl nejakej nervozní, doufal jsem, že je Barca porazí, ale čekal jsem dramatičtější bitvu..

Reagovat
smazaný uživatel

Malo by sa tu založiť nejaká sekce: Brečení fanouškú Chelsea

Ako chápem, že po zápase sú to emócie ale nariekať už takmer po mesiaci, na to sa neznížia snáď ani madristi.

česť výnimkám

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona zasloženě ovládla letošní LM, dneska Manchester naprosto ve všem přehráli. Rozhodnul první gol, pak museli začít United vymýšlet a tvořit hru a to jim zatraceně nešlo.

Nejlepšího hráče dneska těžko vybrat, ale pochválil bych především Piqueho, Xaviho, Iniestu, Messiho a konečně i Eto´oa,že dal konečně gola

Na straně United se těžko hodnotí, asi nejlepší mi přišel Rooney, naopak Vidic nebo O´Shea zklamali, Ronaldo a Scholes si za fauly zaslouží jenom

Pochvalu si dneska zaslouží rozhodčí Busacca , pískal výborně, jakej rozdíl mezi loňským finále nebo letošníma semifinále

Reagovat
Arbiter

Kde je Kyslík??

Reagovat
smazaný uživatel

Někde pod barem.

Reagovat
smazaný uživatel

Už nie je Verím, že si zachoval úroveň a ešte nesedí pod stolom

Reagovat
papos182

v jednom velkem orgasmu

Reagovat
smazaný uživatel

Kyslík. Zrušil si nick, diskuse už ho nebavily. Když se podíváš na množství hlouposti, která se dokáže v několika stovkách příspěvků namnožit, nedivím se mu... (ber to s rezervou)

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Barceloně,takový konec si jejich letošní "pohádka" zasloužila. Jinak zklamání Manchester,od anglického týmu bych čekal aspon bojovnost a vůli se stím poprat až do konce a ne takový bezduchý výkon,pro mně jako nezaujatého fanouška byla tohle finále nuda.

PS: ohledně Škorpila,jo dneska mu to moc nešlo,ale jednu hlášku měl geniální,nevím přesně citaci,ale něco ve stylu : Co by dokázal Guardiola se Žižkovem nebo Příbramí něco na tom je

Reagovat
smazaný uživatel

No, nemůžu s tebou souhlasit...Barca měla minulý rok prakticky ty samý hráče, a přesto byla "marná", Josep tam udělal velký kus práce s obranou a zejména s motivací a respektem hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

to pozor,já tím nechtěl nijak shazovat dobrou práci Guardioly letos v Barceloně,jen ho hodnotit jako kvalitního trenéra nelze po jedné sezoně,zkus si nezaujatě představit situaci,že by skutečně trénoval nějaký slabý český tým,kde nemůže počítat s tak výraznou kvalitou hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

no znova říkám, že Pep pracoval víceméně s tím co dostal k dispozici a nechal té kvalitě vyniknout. možná by ses divil, jak by dokázal pracovat s nějakým slabším týmem, ale i kdyby ne...tak jeho první sezona je maxiuspěch PS: MU velmi respektuju a jeho kvality jsem se celkem obával...ale Barca byla jasně lepší

Reagovat
smazaný uživatel

ALE NOOOO NOOOOO AKA NAJLEPSIA??? VED KAZDY OBJEKTIVNY FANDA MUSEL VIDIET, ZE DOKIAL NEDAL ETOO STASTNY GOL, TAK BARCA HRALA HO..O A TAM SA UKAZOVALA KVALITA V PROSPECH MAN UTD...VACSINA ODRAZENYCH LOPT ISLA K VAM, OPAT STE MALI STASTIE AKO PRED 3 ROKMI S ARSENALOM...PO GOLE BARCY TO BOLO VIAC MENEJ VYROVNANE ALE GRATULUJEM, VYHRAL STASTNEJSI, NIE LEPSI.. DUFAM, ZE VAS O ROK DOSTANEME A OPLATIME VAM TO ASPON TAK AKO PRED ROKOM! MANCHESTER UNITED BUDE S MLADYMI HRACMI ESTE SILNEJSI A BUDUCI ROK PATRI OPAT NAJVACSIEMU A NAJPOPULARNEJSIEMU KLUBU NA SVETE A TYM JE MANCHESTER UNITED....ESTE RAZ GRATULACIA

Reagovat
smazaný uživatel

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
panca

boze boze proti tomuhle je dolar zlatej!! tohle je fakt hodne

Reagovat
smazaný uživatel

sorry hoši, jsem psal reportáž o záapse tak sem trochu mimo:-)

Reagovat
panca

sory to melo byt na toho vojaka

Reagovat
smazaný uživatel

jo hej ten je uplně nehorázně mimo...

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Velké písmo, malý mozek. Do sítě s ním!

Reagovat
herbage

Teplou, studenou a do klece

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Trapnaaaa Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vojak , akoze za to ze manu bol 10 minut lepsi tak barca vyhrala so stastim, to akoze ta tycka xaviho, sance puyola a henryho bolo stastie ze sa k tomu vobec dostali a ta jedna sanca co mal ronaldo a namiesto toho aby pouzil rozum tak radsej zavrel oci a vypalil tak to bola smola?

ty niesi vojak ty si magor...

ja netvrdim ze bola barca lepsia o triedu ale dnes manu neukazal nic za co by si zasluzil vyhrat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevymlouval bych se na to že MU někdo chyběl...dneska na to MU prostě neměl, tak možná prvních 10 minut a pak ňáký akce, jinak vůbec nic Barca jasně dominovala a Messi je dříč a bojovník, né jak namyšlenej Ronaldo, kterej to nezvládal BARCA

Reagovat
smazaný uživatel

kolikrát tady ještě ten svůj objevitelský komentář nacpeš??

Reagovat
Tsigi

tak hlavně kdo by se vymlouval na to, že chybí Fletcher, když Barce chyběla třetina obrany

Reagovat
smazaný uživatel

to že nehrál Abidal bylo jen dobře pro Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

vojak? ty ses díval na novu na ňákou romantiku ne? co to tu píšeš??

Reagovat
$dolar$

A ty neumis reagovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se ani neozývej, pěkně ses ztrapnil s těma fakenickama, tak ještě nemluv p*čoviny

Reagovat
$dolar$

Cim jsem se ztrapnil?

Reagovat
smazaný uživatel

to víš ty sám, kukni nahoru, nejsem taky jediný kdo ti to píše šašku

Reagovat
$dolar$

Kam nahoru? Co to meles? Ja chapu ze se snazis me akorat trochu nasrat, abych zase dostal BAN , ale jsi mi volne u prdele a nejaky fake nicky si nemam zapotrebi delat, protoze se narozdil od tebe za sve nazory nestydim , a pokud mi i presto neveris, tak staci aby ses zeptal PJe a ten ti asi lhat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Já a stydět se za své názory? pobavils ... mimochodem ty jsi mi taky u prdele ... kam se máš podívat? ještě abych ti dělal GPS s tebou jsem skončil dneska.

Reagovat
$dolar$

No dobre ze sis priznal prohru

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi exemplář

Reagovat
$dolar$

Neskoncil jsi uz nahodou?

Reagovat
smazaný uživatel

fc BARCELONA

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona Henning

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro Barcu

Reagovat
M11

trosku brzo

Reagovat
smazaný uživatel

taky koukam, sem doufal ze mi nekdo nahraje

Reagovat
M11

Reagovat
Arbiter

tak to jsi nedal

Reagovat
Swarley

zajímavej pokus...

Reagovat
smazaný uživatel

ja som presne vedel, ze sa ozvu fandovia Barcy alebo ti nakloneni Barce... vidno tu, ze emocie vitazia nad rozumom a preto take neobjektivne prispevky fandov Barcy

Reagovat
$dolar$

1000. pro opravdoveho sampiona CHELSEA !!!

Reagovat
M11

opet ses netrefil.. skoda

Reagovat
$dolar$

Ja jsem se ale trefil A trefil jsem se i s ´´osmistovkou´´ takze skoda pro tebe

Reagovat
M11

netrefil o jeden.. snad priste

Reagovat
Arbiter

trefil, ta 1000 před nim byla 996.

Reagovat
M11

no a jeho 1001 takze ne

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti, ale právě, že jsi se trefil už s 'osmistovkou', tím pádem pro mě ztrácí smysl regaovat znovu tím samým u jiného počtu komentářů.

Reagovat
Arbiter

opakování je matkou moudrostí, to tě ve škole neučili??

Reagovat
smazaný uživatel

Opakování je matkou moudrosti, to je stará a dobře známá věc, horší je, když to dospěje do fáze, když je opakování se matkou trapnosti!

Reagovat
Arbiter

jeden brzo, jeden pozdě, tohle je to pravé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Jednou se toho dožiješ, neboj

Reagovat
$dolar$

Taky doufam

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, byls pomalý, ale i kdyby, tyto trofeje jsou podřadné, důležité je to, kdo tu Ligu mistrů vyhrál.

Reagovat
Arbiter

ten před nim to hodil jako 996. koment

Reagovat
smazaný uživatel

997.

Reagovat
Arbiter

já tam měl 995, pak 996 (jeho koment) pak 10xx, tak nevím

Reagovat
smazaný uživatel

ja chtel dat 1000,mel sem tam 997 kdyz se objevila jeho,a pak prisla mlada a zaspal sem to

Reagovat
$dolar$

A taky jak jsi si jiste vsiml, jsem vam sportovne pogratuloval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro nejlepší klub Evropy - FC Barcelonu a také celé Katalánsko!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

pozdě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vojak, ty si ztracenej a vůbec si nezvládnul to, že MU na to dneska neměl

Reagovat
$dolar$

A ty jsi deb°l a nauc se reagovat

Staci kdyz kliknes na tlacitko - [reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že si debil ty dolare

Reagovat
M11

no ale to reagovat tu neni pro srandu kralikum.. pak je v tom bordel

Reagovat
$dolar$

A proc Roso?

Reagovat
smazaný uživatel

za ty tvoje fake nicky

Reagovat
$dolar$

A jaky? Ukaz mi jediny dukaz nejakyho fake nicku. Pokud mi ho ukazes priznam ze jsem debil, pokud ne, tak jsi debil ty

Reagovat
smazaný uživatel

Dolar muze byt kdo chce, ale Henningovi se nevyrovna ani Bush junior...

Reagovat
smazaný uživatel

Més que un club

Reagovat
F.Torres

muzu se te zeptat co znamena més?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt oni za to kluci nemuzou ze jim to semifinale spadlo do klina a ve finale uz si to nenechali utect takze slava do Spanelska a cest na Ostrovy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální sestava Lm:

--------------------Valdés-----------------------

Alvés-------------Piqué-------------------Puyol

----------------------Yaya------------------------

--------------Gerrard------Xavi------------------

---------------------Ribéry------------------------

Messi--------------Benzema-------------Iniesta

Berte s rezervou to rozestavení...

Reagovat
Tsigi

Alvés asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, Iniestu si tam narval dobře Každopádně, chybí mi Ronaldo a Vidič

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo? Za co?

Reagovat
smazaný uživatel

s jak moc velkou rezervou?

Reagovat
smazaný uživatel

S velmi velkou, chtěl jsem, aby se tam všichni vlezli....

Reagovat
Arbiter

jojo, beru to s rezervou, a to velkou

Reagovat
$dolar$

Alves

Reagovat
smazaný uživatel

Právě nad ním jsem uvažoval, že ho tam nedám, ale pak jsem si vzpomněl, že byl strůjcem vyrovnávající branky na Stamford Bridge, tak jsem si to rozmyslel....

Reagovat
$dolar$

Blba provokace, kdyz prave v tom zapase nedal ani jeden centr

Reagovat
M11

jeden prave ze jo a ten rozhodl

Reagovat
$dolar$

Nj , ale za ten jeden si preci nezaslouzi byt v 11tce roku

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

1 dal, a to stacilo

Reagovat
smazaný uživatel

----------------------VDS---------------------

Bosingwa.....Puyol----Rio-------Evra?-----

------------------Essien-----------------------

-------------Xavi----Carrick------------------

Messi---------Ronaldo------------Iniesta---

Reagovat
smazaný uživatel

tak ta je ještě horší než ta spanhelova

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš tam Inestu už to je velká chyba máš tam Ria což je snad ještě vetší chyba Edwina bych tam asi taky nedal ale budiž Essien tam nemá co dělat ani Evra asi tak no

Reagovat
$dolar$

Iniestu tam ma

Reagovat
smazaný uživatel

Iniestu tam mám a jinak s tebou kromě Evry nesouhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Inestu jsem přehlídnul tak to se ti omlouvám ale za vším ostatním si stojím a stejně bych toho Inestu nedal na křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá, dobrá.. To je můj žebříček. Nejsem odborník, abych se s tebou hádal o něčem takhle subjektivním. Až na toho levého beka se mi ta sestava líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

keby len to rozostavenie...

Reagovat
smazaný uživatel

Tož dneska to byla paráda, jen mě zklamal MU, čekal sem od něho víc.. Největší fedry sem měl z Tourého v obraně, ale něco mi zas říkalo, že záloha je lepší z barcelonské strany. Fine, zápas, celých 93 minut sem potil v křesle krev, aby Barca vyhrála.. Fine noc, Forca Barca a čest MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska zasloužená výhra Barcelony,Gratuluju.Nedá se nic dělat,těším se zase na příští rok a Ronaldovi dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusím čekat na nějaký počet komentářů, abych mohl napsat, že Barca je nejlepší team světa sezóny 08/09. Děkuji za úžasné zážitky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

bohužel tu na celém portálu je hooodně málo normálních fanoušků...s někým se normálně pobavit o tomto utkání je zhola nemožné...uznal jsem výhru Barcelony ve svém příspěvku nahoře, ač jsem zapřísáhlý fanoušek Manchesteru, ale co se tu člověk občas nedočte, nad tím fakt zůstává rozum stát...nad tím, že jsou fanoušci Barcelony smyslů zbavení a melou totální zhovadilosti, nad tím se snad ani nepozastavuju...ale co tu občas i vypustí fanoušci Manchesteru...je čas jít spát pánové, protože tohle co se v téhle diskuzi předvádí, to snad nemá obdoby a pro mě je to totální zhovadilost...

Reagovat
smazaný uživatel

Oni spíš ti nenormální více vyniknou. Ale máš pravdu, je tady opravdu "zapleveleno" hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s tebou...Si první fanoušek Manchesteru s kterým souhlasím:-)

Reagovat
smazaný uživatel

tak zmiz už byl dávno večerníček, dostaneš vylagoš

Reagovat
smazaný uživatel

U nás v zapadákově se říká: Potrefená husa se vždycky ozve!

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je si najít příspěvky těch, kteří tě zajímají, ušetříš si tím spoustu zbytečnýho čtení .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pročíst všechno to snad ani nejde.

Reagovat
M11

mere nevis jak je to s tim Nedvedem ??? dnes uz sem 3x cetl ze snad zase prodlouzi nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

Požádali ho o to, bych počkal na neděli po zápase, snad k tomu něco řekne.

Reagovat
M11

ted clovek nevi.. jestli se snim loucit nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

To se uvidí, bude to docela napínavý, jestli po závěrečným hvizdu poběží k tribunám se slzičkama. Já myslím, že nakonec jo.

Reagovat
M11

no ja prave celkem cucim co se to zase vyrojilo za spekulace.. vnitrne uz smireny s tim ze skonci.. a ted zase jiskra nadeje.. ale taky se priklanim k tomu ze skonci..

Reagovat
smazaný uživatel

pokud by nakonec fakt skončil, letošní loučení (Paolo, Paolo) by se celkem vyrovnaly těm z roku 2004 (Baggio, Signori)

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že by se měli udělat diskuse pro starší 17 let... Ostatní by museli mít podpis od rodičů....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes hlavne netreba zabudnut pochvalit taktiku pepa ktorou jednoznacne manu prekvapil kedze barcelona miestami nechavala v poklude si rozohravajuci machester. vdaka stiahnutej obrane sa nestalo to coho som sa bal teda rychlych brejkov v ktorych by sa ukazal hlavne nedostatok toureho ktory ma ine prednosti

Reagovat
smazaný uživatel

Messi Iniesta Barcelona MU se občas akorát pěkně díval

Reagovat
smazaný uživatel

jo poď ještě něco hoď draku

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Sampi běž spát, ty to doslova nemůžeš unýst prohru MU

Reagovat
smazaný uživatel

celkovo to bol dost nudny zapas.. ManU zacal vyborne, ale k Barce sa priklonilo stastie ze neinkasovali a potom dali hned gol z prvej sance.. potom sa Manchester uz skoro k nicomu nezmohol.. akoby hrali az prilis kludne.. "sak sme to vyhrali pred rokom, naco sa prilis namahat..."... Nebyt Ovreba tak je tam Chelsea, ale uz to nema cenu rozoberat.. ale cakal som od zapasu viacej..

Reagovat
FCB

Visca el Barca!!!

Byl to docela pohledný zápas....a sem strašně moc rád za jeho výsledek...barca nebyla nikterak lepší bylo to docela vyrovnané, ale na gólové šance vyhrála barca

messi výbornej výkon, ronaldo nehrál špatně ale co předved ke konci na puyola to se mi nelíbilo, a ani ostatní hráči MU to tak

ňák neunesli (třeba ten likvidační zákrok na Busquetse...)

a příští rok doufám že Barca bude prvním obhájcem v historii novodobé LM klidně bych bral zase všechny trofeje, ale zase nemůžu přehánět...hlavně ať barca neztratí svou formu a začne výborně další sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Barca byla v mezihře lepší minimálně o třídu.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
FCB

asi jo, ale chvílema sem se prostě bál když to bylo o jeden gól a barca neměla míč na kopačkách....ale už je to to doma takže spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

Pep je borec

Reagovat
Arbiter

Sláva vítězům, čest poraženým, dobrou noc všem zúčastněným

Reagovat
M11

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Henry: "Patnáct let jsem čekal na toto vítězství."

Slyšel jsem, že Etoo Lm moc neslavil, prý byl nesvůj, asi to vypadá, že se s námi fakt po sezoně rozloučí... Pokud by k tomu opravdu došlo, tak alespoň se rozloučil krásným triumfem v Římě a ne minulou sezonou, kdy ho fanoušci vypískali...

Reagovat
M11

Eto'a si nedovedu predstavit momentalne v jinem dresu nez Barci.. byl bych rad kdyby u vas zustal.. stale si myslim ze vam ma porad jeste co dat..

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to celkem představit dokážu, Etoo v Barce vyhrál vše, co vyhrát šlo, motivace příští sezonu nemusí být taková a to se může odrazit na výkonnosti. Navíc před sezonou s ním Pep nepočítal, vztahy mezi nimi nejsou pořád bůhvíjaké, odchod, třeba do AC by mu nemusel ublížit. My bysme si třeba během vyjednávání s AC vyhlédli u jejich rivala Zlatana...

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan je špička, ale když už náhradu, chtělo by to někoho mladšího.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde vidět, že s AC máte nadstandardní vztahy

Reagovat
smazaný uživatel

Má celé léto na rozmyšlenou, veřím, že zůstane. Je to borec a dneska to všem pochybovačům ukázal. "Budu dělat svou obvyklou práci". A taky že dělal, a sakra dobře!

Reagovat
smazaný uživatel

Přišlo mi, že je nesvůj, jak říkáš... Snad neodejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Titi neproměnil tu gĺovku, tak jsem celkem znejistěl To by bylo pro něj případně fakt ošklivé.

Jinak dnes jsem si dával v PES 09 pár finále. Jedno skončilo 2-0 a Messi skoroval dvakrát hlavou, v druhém zase Eto'o zakončil zápas s bilancí 4+2 při výsledku 6-3. Znamení?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je vítězem Zlatého míče Iniesta. A to docela jasně. Bohužel pro něj není mediální, takže ho asi nikdy nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

favorit na zlatý míč je letos jen jeden

Reagovat
smazaný uživatel

zatím

Reagovat
Shevchenko

Ibra

Reagovat
M11

no snad jo.. to by uz fakt museli byt vsichni slepi..

Reagovat
smazaný uživatel

Za to, jak neskutečně táhl Barcu především na jaře (kdy ostatní opory nebyly moc ve formě), by si to zasloužil. Ale bude to Iniesta, to už je jasné tak od podzimu....

Reagovat
smazaný uživatel

Už blbnu, samozřejmě "bude to Messi"...

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem si říkal

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem si myslel, že jsi toho moc vypil

Reagovat
Kapřík

To by byla velká škoda .

Reagovat
Xavi

i Xavi měl letos vynikající sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ..už si pomalu zvykám, že to vyhrávají simulanti..Ale tak možná to je tím, že se chudák ani neudrží moc na nohou..Je mi jasné, že to na Primera Simulation ale plně stačí:)

Reagovat
smazaný uživatel

Simulanti? No, viděl jsem jak včera Messi šel do tří hráčů, sejmuli a rychle vstanul, bral míč a pokračoval...který hráč by tohle provedl? Podle mě žádný...Messi a simulant? Pěkná p*čovina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagoval jsem na Iniestu, Messi mi nevadí..

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta simulant?

Reagovat
smazaný uživatel

No čteš dobře..Vyrovnat se mu může jenom pokřivený charakter Puyoul

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi řádný ch*j

Reagovat
smazaný uživatel

Nauč se aspoň jeho jméno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hej tak musim se nejak ventilovat ten slepy kaspar me stal dost penez tak se prece nebudu vztekat a deptat a radsi se budu chovat jak pubos.Navic on ma tu drzost piskat dal coz me dost zarazi protoze kdyby nevide mel zakryty vyhled ale kamery ho usvedcuji z uplne neceho jineho.Jak muze clovek ktery nerespektuje pravidla fotbalu dal ve fotbale pracovat.Fnuk.

Reagovat
smazaný uživatel

Fnukej dál, Chelsea stejně nikdy nevyhraje. Mistrem je totiž Barcelona!!! Užij si to

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester mě dneska zklamal na plné čáře. Vypadalo to jak kdyby se nikomu z týmu nechtělo ten ušatej pohár vyhrát. Když někdo z MU dostal balón, všichni ostatní stáli a dívali se na něho, žádná nabídka apod. Nejvíc mě ale mrzí, že se podle mě tým přizpůsobuje hře C. Ronalda, kdy byl první poločas asi jedinej útočník právě on, místo toho, aby nasadil dva typický útočníky jako Rooney a Tevez. Rooney byl na tom kraji nehorázně zabitej a vůbec mu to nešlo, i když dneska propadli skoro všichni...ale gratulace Barce a hlavně Iniestovi - říkám to po sté, podle mě nejlepší fotbalista co běhá po trávnících.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona to sice vyhrála, ale letošní ročník ML potvrdil, že nejlepší a jedinou zemí je ALBION - a klidně ať si UEFA vymyslí tisíc Henningů a podobnejch (...), stejně s tím nic neudělá.

P.S.: Kohouti vám všem wannabes z kontinentu stejně jednou natrhnou zadnice.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už slavíš od rána, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ty, vole, takový týpky, jako jseš ty, opravdu miluju. Ještě napiš něco o zaprděných Čechcách a něco ve smyslu: "Jo, to u nás v Englandu je všechno jiný - lepší ..." a bude fraška dokonána

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kapřík

No, spíš Albion + Barca, to byla letošní top fotbalová úroda .

Reagovat
smazaný uživatel

No nic pánové, tady už není co řešit Barca vyhrála zaslouženě a ať si říká kdo chce co chce.... a fanoušci MU, nedělejte z toho tragédii, ale MU na to dneska neměl...Ale myslím, že každej z nás čekal zajímavější a a lepší zápas v dnešním finále LM Ale Barca to měla dobře rozjetý

Reagovat
honziss

Není důležité vyhrát, ale pořádně nasrat toho, kdo vám to vítězství vzal. Takže Barca je ***!

To jen tak na odlehčení. Teď vážně. Čekal jsem od toho finále víc, Manchester jako by se na ten zápas úplně vybodl a ani fotbal ze strany Barcelony se mi nezdál bůhvíjaký. Za tenhle zápas si to ale Barca zasloužila víc, za celý ročník si to zasloužili oba dva. Každopádně je to pro mě nejhorší finále LM které jsem doposud viděl (asi společně s 07 ACM - LFC).

Gratuluji Barceloně k její dost možná nejlepší sezóně v historii.

Reagovat
smazaný uživatel

opat sa ukazalo, ze kde je stastie, tam je aj vyhra...dnes vyhral stastnejsi, nie lepsi......

Dnes sa jasne ukazalo a opat ukazalo, ze Rooney je najkomplexnejsim hracom na svete. Utok, stred pola, kraj pola, defenziva..vsetko na jednotku a hlavne ked bol Messi s nim v subojoch 2x uplne nulovy no radost sa nanho pozerat

Reagovat
smazaný uživatel

ty myslis ze byli united lepsi?? no to jsou mi veci teda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney byl všude univerzálně neviditelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Neprosital jsem diskuzi,to bych asi dneska ani nestihl,ale chci jen rict ze se opet potvrdila ma fraze ze kdyz da jeden tym gol z prvni akce,prubeh zapasu je zaroven jiny,nevim proc mi zde nekteri stale neveri a pokladaji me za blazna,protoze dnesek byl toho naprosto jasnym dukazem - prvnich 10 minut tlacili United a mohli i dat branku a pak zniceho nic uderil Eto z prvni akce Barcelony a od te doby byl na hristi uz jen jeden tym...

Urcite to tu zaznelo nekolikrat,ale dnesek byl take jasnym dukazem ze spanelsky fotbal je lepsi nez anglicky,to ze v posledni dobe postupovaly anglicke tymy bylo hlavne diky domacim zapasum a diky tomu prizpusobene taktice do dvojzapasu,podotykam ze ja jsem ale fanousek Serie A...

Zaverem - Barca si dnesek zaslouzila za celou sezonu,ano pres chelsea postoupila diky kupe stesti,jenze minimalne letos (ja bych rekl ze i dele) hraje proste nejpohlednejsi fotbal a hlavne hraje fotbal za kazdych okolnosti a v kazdem zapase,narozdil od tymu ktere mnozi pasuji a pasovali na trun pro nejlepsi klub sveta...

Dneska take jasne vyral Messi nad Ronaldem,no zkratka doufam ze na delsi dobu umlcel jiste priznivce...

Barcelona Pep

Reagovat
smazaný uživatel

KDyž čtu tvoje příspěvky pod GL, nikdy bych to nečekal, ale tohle je na palec.

Reagovat
smazaný uživatel

nepopiram ze moje komenty u GL byvaly casto zaslepene,ale rekl bych ze i pod GL jsem se zlepsil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester by měl ještě děkovat, jak je Barca v závěru šetřila. Kdyby na konci chtěli, ještě nejmín jeden gol dají

Reagovat
honziss

Hele, komu jsi dneska fandil?

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě že BARCELONĚ!

Reagovat
honziss

No já jen že tady často mluvíš o tom, že fandíš dvěma týmům, Barceloně a Manchesteru, tak jsem se jenom zeptal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je to tak. Přiznám, že Barca je přece jenom o něco víc srdcovější záležitost, ale za normálních okolností fandím i Manchesteru. Dneska jsem se ovšem musel distancovat ode všech sympatií k dáblům a fandil jsem stejně, jako kdyby Barca hrála třeba proti Liverpoolu. Takže asi takto na vysvětlenou.

Reagovat
honziss

Reagovat
smazaný uživatel

Drž hubu!!!!!!!!!!!!!!§

Reagovat
honziss

Prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Ban, ban, ban, ban.... A me radši taky, protože se opakuju

Reagovat
Norman Whiteside

vybornej film

Reagovat
jtbs

vravel som ze 2-0 a vy ste sa smiali ...

Reagovat
papanegra

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnáším manchester a nijak zvlášť sympatická mi není ani barca a přesto jsem dneska čekal, že uvidím fantastický fotbal a co jsem viděl? nejtrapnější finále za poslední roky. Hanba manchesteru, který vůbec nic nepředvedl a barca? hrála co potřebovala, pže dala první gol z ničeho...na zápas chelsea barca budou lidí vzpomínat mnohem dýl. A já? nejlepší zápasy sezony? Real vs. Barca, Vale vs. Barca, Vale vs. Real. To pro mě byli vrcholy letošn sezony, byli to jedinečné zápasy a jsem rád, že jsem je viděl!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Gól z ničeho? Nenech se vysmát.

Reagovat
$dolar$

Jeste bych prirovnal tohle finale k finale Australian Open letosniho roku mezi Nedalem a Fedexem. Oboji bylo des a hruza.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně nezapomeň zdůraznit že Barcelona postoupila nezaslouženě, blbečku...

Reagovat
smazaný uživatel

prosímtě nereaguj na něj. Jediným jeho cílem je zviditelnit se a provokovat a ještě k tomu nejhůř, co jsem kdy viděl.

PS: Akorát pak nechápu, když si o něm lidi myslí, že je idiot a on je hrozně překvapen a smutný ...

Reagovat
$dolar$

Nemas pravdu, nebo tobe se to finale opravdu libilo?

Reagovat
jtbs

mne sa finale pacilo. Bola to pastva pre oci. Je jasne ze fanusikovia MU neboli spokojni, ale musia uznat ze Barca vyhrala zasluzene. A TY si kapitola sama o sebe

Reagovat
$dolar$

Ano Barcelona vcera vyhrala naprosto zaslouzene a uz jsem to nekolikrat psal , ze za uroven finale muze hlavne Manchester A stejne tak to nemeni nic na tom, ze ve finale Barca nemela co delat.

Reagovat
Shevchenko

Neříkal si, že po té tisícovce jdeš spát?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jdu spát....a znechucen.....ale třeba uznat,že byli lepší.....

Reagovat
smazaný uživatel

Kurna....Ti mi dávaj......

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas byl rozhodnut už praktick v 10.minutě.Manchester se pak celý rozsypal,Barca byla prostě toto finále lepší,takže si titul zaslouží .... Takže congratulations

Reagovat
smazaný uživatel

Sláva vítězům, čest poraženým

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda Manchester,ale Barca vyhrala zaslouzene

Reagovat
rel7

Barca může být ráda že si tohle finále vůbec zahrála když jí tam v semifinále poslal ten kokot ovrbe (rozhočí) ,doufám že se rozhočí někdy chelsea omluví páč to byla hrůza! Na druhou stranu vydět ty kkkt z Manchestru jak neuměj ubránit barcu byl eště větší šok! Myslim si že když by postoupila chelsea tak manchester nemá šanci

Barca je ten nejhorší celek na světě a má zprdele kliku!!!

Reagovat
Xaver

Poměrně hodně idiotskej názor !

Jak může být Barca nejhorší celek na světě ???

Vždyť si ten slavnej Menčestr i s panem Ronaldem ani nekopli ! Vidič ? K smíchu !

Reagovat
smazaný uživatel

Na něj ani nereaguj prosimtě

Reagovat
smazaný uživatel

Uz dlouho jsem nebyl takhle po finale otreveny barca man u prejela jak tank a ten nadherny gol Messiho me donutil odejit z hospody uz tak brzo.....takhle sezona je pro vas fakt sezona snu pristi muze bejt uplne jina ale dekujte hlavne skvelymu trenerovi....a kdyz sem videl jak do Messiho kopali 3 dablove a on vstal a snazil se hrat dal neubranil jsem se dojmu ze je to vazne nejlepsi hrac sveta.....gratulace barcy ale v tom finale ste fakt nemuseli vubec bejt

Reagovat
smazaný uživatel

Musel jsi si rejpnout, že?

Reagovat
smazaný uživatel

jo musel jsem

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona takový močky vubec nechapu jak mohly vyhrat.!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni si můžete nadávat jak chcete, ale jedno nezměníte BARCA je král EVROPY

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledek se mi sice nijak nelíbí, ale jestli Manchester nedokáže vstřelit ani gól, vyhrát si nezaslouží. - Mimochodem, kdyby nehrálo to kopyto Tevéz, možná by ho vstřelili. Barca ukázala, že si poradí i s anglickým týmem, když přizpůsobí taktiku - tak jako to dělají anglické týmy, když jedou na Camp Nou.

Reagovat
smazaný uživatel

no, po včerejšku musí každý přiznat, že Pepek zraje i takticky. Siru Alexovi (a že to je nějaký taktik ...) vypláchnul žaludek včera pěkně

Reagovat
PJ

Barcelone strasne pomoh ten rychlej gol. Kdyby nepad, snazile by se vic utocit, hrala by s osmi deviti hracema na pulce soupere, a byl by prostor pro brejky. Ale protoze dala gol, stahla se cela o nejakych 20-30 metru zpatky, hrat brejky nebylo kudy, a jak dopadla snaha prehrat Barcu kombinacne sme videli. Zvladla to dobre takticky, to jo, ale spis nez prizpusobeni taktiky souperi to bylo prizpusobeni taktiky vyvoji zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Ale takovej team jako Manu na ně nic nevymyslel. A ten presing byl užasnej.

Reagovat
Swarley

1200. pro Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

to ake bolo toto finale onicom vravi jeho sledovanost a asi aj pocet komentarov na vsetkych moznych diskusiach

ked ste ho tak mali uprdele tak ste to nemali kukat, ja ani nikto z fanuskov, futbalu, barci a manu sme sa vam neprosili

stretli sa dve najlepsie muzstva v europe a preto to kazdeho trapi lebo je to pravda....

a ano, pomohol nam do finale rozhodca...

ale tak isto pomohol aj chelsea ked postupila cez barcu , ten terryho gol na 4:2 nemal platit.. lenze rozdiel medzi sampionmi a chelsea je ten ze barca to dokazala vyuzit...

a nad tym ze by chelsea vyhrala keby postupila do finale sa mozem akurat tak s chuti zasmiat... videli sme minuly rok a to som ozaj drzal chelsea palce, lebo ronalda vobec ale vobec nemusim...

Reagovat
smazaný uživatel

Podprůměrný zápas průměrných týmů. Barcelona hrála opět tužku, na MU to překvapivě stačilo. Ale asi je dobře že to takhle dopadlo, protože kdyby Barcelona prohrála, to by bylo zase pláče a stížností na anglický fotbal a jak jim všichni ubližují, podobně jako v semifinále.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatímco takhle brečí jen všichni modří scumíci, že? Proboha to je zase blbejch komentářů

Reagovat
Xavi8

Je to taaaaaaaaaam

Iniesta, Xavi, Messi fantazia

Zatial zlata lopta asi pre Messiho, aj ked Andrés by si ju tiez zasluzil

Reagovat
smazaný uživatel

Co se dá dělat,gratulace Barceloně.Včera MU parádně přehrála.Ten první gól Etoa byl teda haluzní,spíš chyba brankáře,si sklepnul míč rukou na zem a ten skočil za něj.Ovšem ten druhej hlavičkou,ten byl parádní.Van der Sar opět neodhadnul,buď měl stát na čáře nebo vyběhnout proti centru ale on zůstal stát přesně mezi.No nevadí,Barce to přeju,sou mi docela sympatičtí.Ale MU včra nehráli jako Red Devils,spíš jako White Lemros.A obrana teda taky nehrála zrovna hvězdně..A přišlo jenom mě že Rooney totálně nestíhá??

Reagovat
Gazza.8

gratulace do barcelony....fakt mazec jak MU prehrali, necekal jsem to...a strasne sem se u toho vozral tak si musim pustit poradnej zaznam

Reagovat
fantomas

Tak to se ti určitě jen zdálo, že je přehráli...

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

tak včera jsem to bral jako vcelku dobrej vtip, ale ty to myslíš vážně?

Koukám, že dolarovatíš. Škoda

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rád, že jsi mi to osvětlil

Reagovat
fantomas

Neviděl sem ani minutu...

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak to to vysvětluje

Reagovat
smazaný uživatel

Já se u toho taky celkem prdnul, už jsem od pondělka v lihu dá se říct....Holt maturita, to víte

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek nám dospěl. Taktika super.

Reagovat
smazaný uživatel

pomohl gól. Pak už to šlo, jak mělo, do té doby byli hráči hodně nervózní. Pak začali být nervózní soupeři a to tak, že čím dál tím víc

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci se s tebou hádat ať nejsme vepři , ale všimni si kolik bylo faulů kole 16 barci. Menu je mohli sestřelit ze standartek. A další věc - ok pokud vedeš nad takovým teamem jako je Manu a dokážeš perfektně stáhnout presing od půlky tak je to v trenérovi (podívej se na to jak on je diriguje, odkdy mají presovat, až po kam) Pepk je BOREC

Reagovat
smazaný uživatel

nepíšu nic jiného, než, že to Pepek dobře zorganizoval. Co mu nevyšlo v semi mu ve finále prostě vyšlo výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Veliká gratrulace Barceloně, nejelpší sezóna v dějinách klubu je završena. Nejlepší hráč utkání jednoznačně Iniesta, pa kPuyol, který dřel jako kůň. Bylo zábavné sledovat jak záloha Barcy zcela přeedhrála zálohu MUTD a to mi připadalo, že ani nejsou v TOP tempu. Nechápu, proč Sir po půlhodině nevystřídal Parka za Scholese... Škoda, že Henry nedal gól, měl na to ideální šanci... Messi bojoval, měl to ale těžké. Vidič byl jako ve snách, Ferdinand jakbysmet.

Jinak, pochvala pro Busaccu, vše zvládl s grácií a bez chyb. Krásná atmosféra - taková je jen v Itálii . Nejlepší momentem celého utkání pro mne byl úvod, kdy Bocelli zpíval hymnu LM, to by úžasné. Chudák je slepý, leč má takový hlasový fond, že zůstává rozu mstát. Snad už jen Pavarotti uměl déle držet vysoké tóny . A naonci, Itálie si zachoval inteligentní tvář - místo hloupých odrhovačerk se slavilo se Sborem Cikánů a poté Sborem Vojáků od Verido. Prostě paráda. Úvod krásný, škoda, že ho barbar Čapek překecal svým extrémně zajímavým komentářem Studio ČT2 ušlo, Škorpil měl dobré hlášky, jen kdyby nemluvil tak otráveně a pomalu . Celkově pochvala pro všechny zúčastněné, zvláště perof Barcelonu. Visca el Barca!

Doufejme, že za rok takto konečně uvidím plesat Inter, a Javier také pozvedne ten stříbrný "plech". PER SEMPRE INTERNAZIONALE!

Reagovat
smazaný uživatel

Inter je pro mě záhadou - kvalitní tým, ale zase vyhučel brzo

Jinak díky. Jen bych podotknul, že defenzivě šéfoval Pique. Stává se z něj tahoun se vším všudy. Obranné standartky byly hlavně jeho výborná práce.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Pique zaznamenal obrovský kvalitativní posun, o tom žádná. Ale Puyol je pro mne holt ztělseněním Barcy, včera makal jako šroub. Běhal nahoru dolů, zastavoval Ronlda, navíc měl několik skvělých hlaviček...

Inter ten potenciál má obrovský, navíc za rok bude ještě silnější, neboť již nyní kvalitně posílil, ta LM je ale zakletá. Řekl bych však, že je to jako předtím v Serii A. Musíme nastartovat a chytnout se a pak už to pojede. Je to o té sebedůvěře, když ví, že třeba 3 rok končí v osmifinále, tak si nevěří... Ale myslím, že za rok s druhým střelecem Milito a tvůrcem hry v pohodě můžeme titul získat (LM)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, když si budeme titul v LM střídat my (La liga) a vy (Serie A) po roce, tak budu spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

Niet šance

Reagovat
panca

nezapomen ze pristi rok se vraci AC Milaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

Čoo? Zlatá lopta Messimu alebo Iniestovi? žiadne také, konečne by si ju zaslúžil Gerrard

A vo včerajšom zápase sa ukázalo že Man U nemá až tak hviezdny tým...hlavne záloha man u nie je až taká silná, až sa divím ako s ňou mohli vyhrať PL

Reagovat
smazaný uživatel

Sir Alex nepochopitelně zálohu ještě oslabil střídáním po poločase, sice tím posílil útok, ale hrát početně slabší zálohu proti Barceloně? Musí být početně silnější, pokud chce soupeř šance...

Reagovat
Josifek

Opravdu, Zlatý míč Iniestovi..

Reagovat
smazaný uživatel

prostě neměli den. Opravdu bych z toho nedělal drama.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Víš, ono se nehraje zrovna nejlíp, když Carrick je bezformy a chybí 2 klasické DM - Owen, Fletcher... Tím se samozřejmě nechcu vymlouvat, Barcelona měla taky svoje problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Scholes mal byť v základe namiesto Andersona a ver, že prvý gól by takto nepadol. Giggs, aj napriek kapitánskej páske je preoste na momenty, keď sa už vyhráva/keď je treba ukľudniť hru/keď je súper značne ubehaný atp. Toto proste včera Alex nedal. A to len kvôli tomu, že Anderson prehlásil, že v prípade že dá gól predvedie striptíz?

Reagovat
Tomanatura

Asi jo. Nebo taky proto, že Cristiano je jeho nejlepší kámoš a aby hrál Ronaldo dobře, tak ho tam strčil. Každopádně se už těším na příští sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Apropo, nejaké nové info k novému sponzorovi? Všetci predstavujú dresy na novú sezónu, len naš sú zatiaľ stále len 08-09 v ponuke. Je to podľa mňa aj kvôli AIG

Reagovat
Tomanatura

Nene. Ti arabové, nebo co to je, by měli normálně od příští sezony být na dresech. AIG rozvázalo spolupráci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o to divnejšie je, že Nike aj Adidas už propagujú ACM, CFC, FCB, atď. a my nič

Reagovat
smazaný uživatel

Minisouboj Messi - Ronaldo vyhrál jasně Messi a nebýt těch prvních deseti minut, tak si Ronaldo uřízl pořádnou ostudu...jinak skvělý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Minisouboj Messi - Ronaldo vyhrál jasně Messi a nebýt těch prvních deseti minut, tak si Ronaldo uřízl pořádnou ostudu...jinak skvělý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Minisouboj Messi - Ronaldo vyhrál jasně Messi a nebýt těch prvních deseti minut, tak si Ronaldo uřízl pořádnou ostudu...jinak skvělý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Minisouboj Messi - Ronaldo vyhrál jasně Messi a nebýt těch prvních deseti minut, tak si Ronaldo uřízl pořádnou ostudu...jinak skvělý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Takle to dopadá, když máte net na ho.no , někdo to dyžtak promažte

Reagovat
smazaný uživatel

to není tebou. Měl jsem naprosto stejný problém. Mám dojem, že asi nějaký problém zde na webu

Reagovat
smazaný uživatel

aha, je to možný..

Reagovat
smazaný uživatel

jo taky se mi to strasne casto stava a pritom klikam opravdu jen jednou...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to nechce pustit výraz "Ronaldo si uřízl pěknou ostudu", musíš to překonat silou vůle

Reagovat
smazaný uživatel

Messi ukazal ze jako jediny muze jit ze soucasnych hracu ve stopach Ronalda je to fenomenalni hrac,predcil tubu gelu,v klicovem zapase se skvele ukazal ,,,ten gol v zaklonu byl kouzelny sice nebyl tak pekny jak Mara Kincl proti Laziu,,,,proste Messi

Reagovat
smazaný uživatel

nebolo to tak dávno čo boli takéto chválospevy napr na Ronaldinha :P ďaľšiu sezónu tu bude iný tým ktorý vyhrá LM, v ňom bude nejaký iný ofenzívny hráč čo bude vyčnievať a všetci sa budeme znovu radovať

Reagovat
smazaný uživatel

Messi vycniva skoro kazdou sezonu a je stale jeste strasne mlady takze muze jit klidne ve stopach Ronalda,a rozhodne bych se neradoval z kazdeho hrace ja se raduju jen z tech co je mam oblibene nebo myslis ze jsem si loni nejak uzival tubu gelu???

Reagovat
smazaný uživatel

Pochvalu si zaslouží všichni culés, co přicestovali do Říma, hráčům vytvořili takřka domácí prostředí, byli jedni z hrdinů včerejšího večera...

Reagovat
smazaný uživatel

me se na barce libilo ze fakt nehrala zadnej beton (i kdÿz na to ani nemela hrace) kdovi kdyby dal Ronaldo z toho primaku gol.....ale celkove vzato si to za ten vykon urcite zaslouzila gol Messiho byl nadhernej hlavne ten centr to nechapu Xavi je proste nejlepsi zaloznik na svete a kdo tvrdi ze ne tak je teoretik! (jak by rekl Lada Vizek ) prekvapilo me ze nakopavali Puyol to naprosto ovladnul a Ronaldo ho jen fauloval nic jinyho mu ani nezbylo...ale prece 2 minuty a byli by jsme nekde jinde...

Reagovat
mike.84

nikdy nepochopím 2 věci:

a) "messi,iniesta,xavi,eto´o" dopr** kde tam čapek vidí rýmovačku

b) jak moch henry vysolit za karieru tolik golů když síla jeho střel je tragická, jak on kope tou placirou to je k nevíře slabé všecko

Reagovat
mike.84

jinak krásnej fotbal. mě se to libilo. messi vymazal tu vaši ce er sedmu, která zase jen ukazovala koňské zuby. zasloužená výhra. a to jsem fanošek chelsea. život jde dál. ovrebo je debil ale řešit penalty ? teď ? proč.. ?

Reagovat
smazaný uživatel

K Henrymu Vidno, že v jeho prípade nevieš o čom hovoríš. To, že ľavou nohou to nevie tak prudko kopnúť je normálne, keď je to jeho slabšia. O to viac môžeš akurát tak vyzdvihnúť obojnohých futbalistov ako Ronaldo, nič viac nič menej.

Reagovat
mike.84

ok zapoměl sem napsat prava noha.... slabší nohou to samosebou chapu. ale když se podívaš na jeho čitelnou kličku, z leveho křídla do středu a střelu pravou placirkou.. je to slabota většinou

Reagovat
mike.84

a když tak kulíš očima tak tys asi třeba možna neviděl že z utočnho trojuhelniku byl ten frantík jasně nejslabší. barca by možná dobře udělala kdyby ho vyměnila za teveze. henry se totiž jak vidno pořad neztotožnil s hrou na křídle. samozřejmě henry by do man u nešel ale tak určo by se v barce chytl tevez lepe

Reagovat
smazaný uživatel

S tebou končím. na 25 rokov si už mal z tých blbostí dávno vyrásť.

Reagovat
mike.84

ajajajaj no do prkýnka

Reagovat
smazaný uživatel

jak můžeš říct že je Henry slabota pro mě je to nejlepší ůtočník kterého jsem ja osobně zažil a ještě Ronaldo ale jinak Henry je naprosto genialní utočník

Reagovat
mike.84

tak je to věc nazoru. ja sem nikde nenapsal že henry je břídil. ja pouze píšu že naopak ja pokažde jak ho vidiím vystřelit tak vystřelí pouze placirkou a ta střela je fakt pomalá. no a zas tak geniální nebyl. nemusel bych chodit daleko abych ti vyjmenoval geniálnější hrače co hráliu na top urovni v době henryho v arsenalu: bergkamp, zola, owen, raúl, možna i morientes.

ale jak říkam ty obdivuješ henryho, nemam nic proti, ale muj nazor je zas jinčí takže tak :)

Reagovat
Sarlin

Nejhorší výkon v zápase podal Van Der Sar A jinak byl to hnusnej fotbal, jak Manchaster dostal branku tak začal být Ronaldo na prášky a bylo po zápase...

Reagovat
smazaný uživatel

no tak s tim Sarem nesouhlasim to prvni mohl mit ale kdo cekal ze nejlepsiho hrace MU Etoo takhle vyskoli...

Reagovat
Sarlin

No možná máš pravdu, že ten první gól byl těžko chytatelnej, ale i tak mě celej zápas připadal jak zpomalenej film, za tento výkon by Čecha zdejší experti ukamenovali.

Reagovat
smazaný uživatel

jo me prekvapilo asi nejvic ze MU to hral docela casto dozadu prave na Saara a nekdy to poslali vazne docela nepresne...i kdyz on sam je natolik zkuseny ze si mohl poradit lip to je pravda pri golu Messiho se ani nehnul...ale nejhorsi muz na place urcite ne

Reagovat
božský John

Pravda a láska vyhrála nad lží a nenávistí

ale nedalo se na to koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Tak jsem se tu dozvěděl, že Iniesta musí dostat Zlatý Míč. Pochybuju. Podle mě to není možné, stejně jako kdysi Deco...

Podle mě by měli být na prvních 3 místech Messi, Gerrard a hlavně Zlatan. Zatím. Uvidíme, komu se povede víc druhý půlrok. I když ti dva poslední to budou mít ultra těžké, jelikož Messi už má nálepku ultramimozemšťana...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden užívateľ zmienil Golden ball a už sa tomu všetci prispôsobili ako bezmozgové opice. Spanhel povedal najlepší hráč LM, nie sveta bla bla bla. Proste to vyhrá Messi pred Gerrardom a tretieho netipujem, aj tak si to činovníci nejako smiešne zdôvodnia

Reagovat
Kapřík

Já ti dám opice . Iniestu mám prostě jako hráče děsně rád, letos se mi líbil hrozně...ale zároveň je mi jasný, že ho dostane Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta by si to zasluzil aj viac nez Messi (ale bohuzial je to nerealne), jeho herni prinos muzstvu a celkovy herny prejav je naozaj ako z inej planety. Trochu mi na nom vadia tie jeho filmovacky ale hold cirkus liga sa nezaprie

Uvidime ako dopadne MS ale zatial je jednoznacny favorit na zisk vsetkych hracskym oceneni Frodo Bulblik

Reagovat
Jajinek

No, Zlatan, to by Inter vypadl brzo v Lize Mistrů, to by musel být na podzim Zlatan snad ještě lepší než letos, aby to vyhrál. Navíc mám obavu, že lepší jak letos už snad ani nikdy nebude. Ale stát se může cokoliv, ale nedokážu si představit, že by to Messi za tento rok nevyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v prvom rade gratulacia hobitom do Barcelony

Ale teraz vazne, Barca si to jednoznacne zasluzila a Andres "dedo" Iniesta dokazal ze je momentalne najlepsi hrac na svete. Je neskutocne sledovat toho borca ako si tam taha tu loptu a casto aj pod tlakom genialne rozohra alebo sa este lepsie zbavi supera. On nestrati loptu skoro nikdy, 86 percent uspesnych prihravok nema snad nkto iny.

Nie ze by cela zaloha Barci bola na uplne inej urovni ako zaloha ManUtd ale je ovela tymovejsia a kombinacnejsia. Vcera to Kristinka brala az moc na seba, bolo vidiet ze cely United hra nanho akoby musel dat on gol a nikto iny. Prvych 10 minut bolo sice dobrych a ocakavana taktika vybehnutie na supera zaberala ale po tom gole som ocakaval vacsiu ofenzivnu snahu od vsetkych hracov a ta neprisla...

Dost ma sklamala aj defenziva United, najlepsia obrana sveta robila casto nepochopitelne hrubky a co je horsie podpora zo strany Evru, Carricka ci Andersona alebo aj ostatnych hracov (az na Rooneyho a Oshea) bola minimalna.

Takze suma sumarum gratulacia Barce, momentalne jednoznacne najlepsiemu klubu sveta

No a treba uznat ze je to aj fergieho pricinenim, Kristinka sam na hrote naozaj neni dobry napad, tak isto tahanie cez Puyola (nechapem preco to netahali po Sylvinhovej strane pozicne hral vynikajuco ale rychlostne nestacil tam mala ist vacsina utokov ale neslo tade skoro nic)

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes vyhrál ten lepší tým, trochu mě to mrzí fandil jsem MU, ale je to fotbal..Manchester si za svůj výkon ve finále nezasloužil obhájit trofej.....Ale víte co se říká, je těžké vyhrát trofej, ale ještě těžší je ji obhájit....

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že nejtěžší zápasy hrála Barcelona proti Chelsea. Působila v nich oproti normálu tak nějak hodně marně. A to je moc dobře. Měla i štěstí, ale to k fotbalu patří, nerad bych mluvil o zaslouženosti. Prostě vyhrála a mělo by se jim gratulovat. Ve finále předvedli výborný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas na hřišti Šachtaru Doněck byl ještě náročnější...

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona je prostě nejlepší tým současnosti a nemá konkurenci

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že když přišel z Argentiny malý Messi, tak asi nikoho nenapadlo, že rozhodne finále LM hlavičkou

Reagovat
smazaný uživatel

ale rozhodujíci gol dal Etoo

Reagovat
smazaný uživatel

Dodělal to Messi, do té doby mělo United ještě celkem velkou šanci na penalty

Reagovat
smazaný uživatel

1300. pro Pepa

Reagovat
jtbs

neviem co sa tu stazujete na skaredy futbal. Ja som bol spokojny. 10min hral ofenzivne MU, 80min predvadzala krasnu podivanu Barca. Ja som spokojny

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji BArce za nádherný večer. Skvělý fotbal, nádherný zápas! Škoda že jen 2:0 mohlo to být i větším rozdílem, ale sem spokojen Jinak Messi opět ukázal že je prostě nejlepší na světě a Ronaldo na něho ani zdaleka nemá! Nejlépe hrál Messi a pak asi XAvi ale všichni si zaslouži pochvalu a hlavně Guardiola ...1. sezona a hned trebl, prostě neskutečný Jinak Scholes tomu bych dal hned červenou - hovado! A Škorpil ......

Barca všem ukázal že je prostě uplně jinde než všichni ostatní, nádherným a utočným fobalem dobyla Evropu ....Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

krásně objektivní tak to má byt

Reagovat
mike.84

jn ten škorpil to je fakt trumpeta on prostě do televize není stavěnej.. on se fakt neumí vyjadřovat ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí tomu ještě 2 smajlíky a jsi příspěvkem přibližně na úrovni hudce, hudynha a jim podobným..

Reagovat
smazaný uživatel

A co ti tam konkrétně vadí ?

Reagovat
smazaný uživatel

Co mi vadí? Nádherný, skvělý, nádherný, nejlepší, nejlépe, neskutečný, hovado, jinde než ostatní, nádherným + 13 smajlů.. Ta vaše víra a zaslepenost je až směšná, zasloužili jste si to finále vyhrát, ale takovýhle šaškárny si nech na fóra Barcy, tam ti to všichni opalcujou a budeš Bůh.. Jinak začínám být alergický na spojení Visca el Barca, v době psaní je v diskuzi již sedmatřicetkrát..

Reagovat
smazaný uživatel

A co by si jako od fanouška Barcelony čekal ? Mně se zdálo že sme (i přes ztrátu několika klíčových hráču) Manchester jasně přehrali. Takže ano slova nádherný a podobné se opravdu hodí! Messi - Nejlepší...a není snad ? ...A to hovado - mně nepřipadá moc normalní že přijde hráč a hned po chvíli málem protihráči zlomí nohu.

Je to historická sezona! Historický TREBL! ...takže taková slova chvály jsou na místě

Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Že to spojení napíšeš, mi bylo jasný, už když sem to psal.. Co bych čekal? Trochu pokory, představ si až přijde vaše slabší období či sezona, jak bude váš „galaktický, nadpozemský“ tým k smíchu, právě kvůli těmto žvástům.. Pak tu zas budete vzlykat jak jsou všichni proti vám.. Ale jo užívejte si to, jen se snažte stát nohama na zemi a nepsat samý superlativy, váš včeřejší výkon nebyl nijak oslnivý..

Reagovat
smazaný uživatel

Nijak oslnivý? Mno, stačilo to bohatě na nejlepší tým Premier League, což sice není nic moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem od vás spousty lepších výkonů a od Manu jsem moc horších výkonů neviděl..

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, užívam si to! A ikdyž přijde slabší období BARCA bude hrát vždy svým stylem takže na ní můžu být pořád hrdy

Reagovat
smazaný uživatel

no vy mate co rikat s tim hovadkem Tourem a nervackem Alvesem ale jinak docela souhlasim Guardiola ale ze je jinde nez ostatni to teda nesouhlasim taky prisly zapasy kde se mohlo stat cokoli...a barca nebyla celou sezonu 100% ale ten fotbal co hrali za to palec nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Toure tam předvedl taky pár hnusných zákroků i Alves v pruběhu sezony! Ale Scholes přišel a hnedka takhle přëjel Busquetse - to bylo jasně na červenou. Ano tak v některých zápasech to blyo slabší ale celkově

Reagovat
GEGE

Zaslouženě.

Reagovat
homeles8

To byl trapnej match. Sem u toho málem usnul. 2 Trapný, šťastný góly,celej zápas si Barcelona přihrává veprostřed jak paka, když jim to konečně ManUtd veme, tak si zase přihrávali ManUtd jak paka=Jak říká Homer Simpson: Nuuuuudaaaaaa

Reagovat
Tomanatura

Jinak, strašně se mi líbí ty kecy o nejlepším týmu Evropy, ne-li světa. Milý cules, dovolil bych si Vás upozornit, že zatím se Vám povedla jedna jediná sezona. Pokud zopakujete i příští rok alespoň takový úspěch, jaký má Manchester, tak prosím...

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se tým neuspokojí, neměl by to být nereálný úkol. Něco podobného se nám povedlo za éry Franka Rijkaarda...

Každopádně tento rok jsme evropskému fotbalu vládli, to už snad nechceš popírat...

Reagovat
Tomanatura

Samozřejmě, tento rok nepopírám. Ale zatím je to pouze jedna jediná povedená sezona, po 2 letech trápení.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím důvod, proč by měla Bartreblona dokazovat vizitku letošního nejlepšího evropského týmu i příští rok, ale budiž. Když bude úspěšná aspoň jako letošní Manchester, dáš pokoj?

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson to "fajnovo" vymyslel ze strcil Rooneyho nekde na kridlo a Ronalda na hrot... To mu fakt nevyslo Fergiemu.. Inak ale pred finale sa tu pisalo ze jaki su skoro vsetci nateseni ze su tam prave tieto dva teamy, ale nakonec to bolo jedno z najnudnejsich finale LM

Reagovat
smazaný uživatel

s minulorocnym sa to nedalo ani porovnat.. a to hovoria ze Chelsea hra antifutbal..

Reagovat
Tomanatura

Kdybys nebyl totální kokot a nesoudil jenom z antibarcelonského pohledu, tak ti může být konečně jasné, že Manchester s podobnou sestavou hrává často.

Reagovat
smazaný uživatel

kokot si jedine ty.. a ked hrava Manchester s podobnou zostavou tak je to na zamyslenie, lebo Ronaldo hra najlepsie po kridlach, ako napr minulu sezonu.. ale Ferguson musi experimentovat.. ako ked po uspesnej sezone kupi Berbatova a dava ho hrat miesto Teveza... a nesuim to z antibarcelonskeho pohladu.. finale to bolo nudne, to videl kazdy..

Reagovat
Tomanatura

Nevím, proč tak debilní mozek kecá do macnehsteru, když o něm slyšel možná na eurofotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

ty debko .. ja som sledoval anglicku ligu este ked ty si chodil do skolky..

Reagovat
Tomanatura

To je sice možné, žel bohu si ale zůstal žalostně nevědomý... Nevíš o tom prakticky nic, což jenom dokazují tyto příspěvky.

Reagovat
smazaný uživatel

ja o tom viem dost neboj, urcite viem ze Rooney sam povedal ze kridlo neni jeho oblubena pozicia..

Reagovat
Tomanatura

A přesto tam hraje minimálně polovinu sezonu. Takže příště si takový komentář nech

Reagovat
smazaný uživatel

ano, hra tam, ale nie preto ze by si to zelal... inac a akurat som cital ako Ronaldo skritizoval taktiku ManU vo finale

Reagovat
Tomanatura

Mění to snad nějak situaci? Nemění. Ronaldo si nemá co stěžovat, když jen díky tomu, že hraje na hrotě, se aspoň dostane k brance.

Reagovat
smazaný uživatel

každý ví že styl Rooney na křídle a Ronaldo na hrotu je lepší pro MU aspoň to tak často je to že to včera nevyšlo nebylo příčina toho že oni dva hráli takto Alex udělal chybu v tom že tam dal Andersona místo něho měl hrát prostě Schooles kdyby to tak bylo tak by tan první gol nebyl jelikož by už Inesta nejspíš ležel na zemi a nebo by Paul startoval někoho ve předu z jedním ze svých luxusních balonků a netvrď tady že znáš Anglickou ligu možna tak ze sportovních novin

Reagovat
smazaný uživatel

"možna tak ze sportovních novin"

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva Platini, proč nám to děláš.....klidně bych zkousnul že by se opakovalo loňské finále i kdyby ho měla vyhrát posraná Čukotka.....tyhlety kecy jsou fakt i moc na můj poměrně silný žaludek, je to jedno slovní zvracení po druhém....barcelonským fanouškům chybí jakákoli sebereflexe (ano klidně si zopakujem - neměla v tom finále být) a lítostivých čukotkářských výlevů jsme tu měli minule taky dost (zářez to byl ale to se stává - hlavní je že se rozpadli základy těch barceloňáckých kydů - už jenom to by mělo zdejšího dlouhodobějšího usera potěšít )....

K zápasu jenom to, že ten začátek a vlastně i jeho důsledek byl jako přes kopírku pondělního finále Cshipu Burnley-SU....Barca měla štěstí že jí vyšla první akce, potom se hráčům MU samožřejmě při vědomí že jde o hodně lepila nervozita na kopačky a zvládá-li nějaký tým tak perfektně kombinaci jako Barcelona, tak není problém si to pohlídat.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

odkedy je prezidentom Uefa tak zo seba robi len dmnta..

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste se sešli.

Reagovat
smazaný uživatel

Během jednoho zápasu se nic rozpadnout nemůže. Ba naopak, i tento dvojzápas, byť byl těsný, upevnil nadvládu Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkná berlička. Za to, že Ligu Mistrů nevyhrál tým z PL může Platini ... To ti poradil Máldr, Skálová nebo ti to přiletěl poradit ET? To je neskutečné. Vy jste do té PL tak zahledění, že nedokážete pochopit, když někdo ty vaše "anglické" supertýmy někdo vysmahne

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem nic moc finále, čekat se toho moc nedalo, ale na to, že ho hráli možná dva nejlepší kluby v Evropě momentálně palec nahoru se dát nemůže.

Účka mě zklamali, čekal jsem, že předvedou podobně dobrou obranu jako my, ale hned při první akci se nechá Vidič obejít Eto´oem, to bylo pak jasné, že když dá první gól FCB, že k tomu poháru bude hodně blízko. Ani Barcelona se mi nelíbila, ale hrála si tu svoji hru a na United, kterým se ten zápas vůbec nepovedl to stačilo. GRATULACE, ale radost, že to vyhráli zrovna oni nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti na Barceloně nelíbilo? Že nedala v celém utkání Manchesteru šanci si alespoň vytvořit souvislejší tlak? Že minimálně kazila v mezihře? Že mohla přidat ke dvěma brankám ještě tak dvě - tři? Nebo jsi ještě nezkousl, že údajně nespravedlivě postoupila přes Chelsea? Já bych odpověděl měl...

Nudil pouze a jen Manchester, který neměl sílu udělat utkání napínavým, takhle jednoznačné finále pak samozřejmě může někoho, kdo navíc ještě přeje ManU, nudit...

Reagovat
smazaný uživatel

prosimte zas neprehanej kdyby dal gol Ronaldo z primaku tak bys nerek ani ň

Reagovat
smazaný uživatel

Taková urážka. Ronaldo byl ten v tom bílém, ten přímák kopal Xavi.

Reagovat
smazaný uživatel

jo ja vim kde byl jenze zas mi prijde prehnany rikat tohle to spanhel trochu prehnal ja bych tady strasne rad neco napsal jenze nenapisu uz to stejne nema cenu.....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak víš sám, že nejsem příznivcem vašeho stylu a když se k tomu připojí nemouhocný MU, tak mě ten zápas nemohl bavit. Neřekl jsem, že jste to takticky nezvládli dobře. A nevím jak je to u tebe, ale u mě (pokud nejsem zrovna příznivcem jednoho z klubů), tak mě zápasy ve kterém hraje hodně blbě jeden tým moc nebaví. Jako neříkám, že se na to nedalo dívat, ale víc mě zaujmou jiné zápasy.

A jen tak mimochodem, já nepostup CFC dokázal zkousnout rychle. Přece jenom svý jsem si vytrpěl v loňském finále, tak v tom už umím chodit. A to, že ten zápas odřídil naprostý krypl, nemůžu zazlívat Barceloně, takže já jsem v pohodě..jen jsem chtěl, aby titul zůstal v Anglii - když už to hrál proti vám tým, který mi z big4 ještě jakž takž nevadí.

Reagovat
Tomik111

na finále LM hroznej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Napiš děkovný dopis jistému člověkovi, který nemá ani tolik slušnosti, aby se omluvil...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea - Man = pastva pro oči

Barca - Man =

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja jen nevim kde trci kyslik ze by slavil nekde doma? zatim jsem nevidel jediny slovo chvaly na barcu nebo posmechu na real jak je jeho dobrym zvykem ne kysliku gratuluju TOHLE finale ste si fakt zaslouzili vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Kyslík na EF skončil...

Reagovat
smazaný uživatel

fakt jo? jakto? to se nam ho fakt povedlo vystipat jo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dr.Kyslík :

No, takže jak jsem před rokem a půl slíbil, tak nyní činím.

Na eurofotbal chodím nějaký ten rok, ale už delší dobu cítím, že se čas naplnil a moje setrvání zde poslední měsíce bylo už jen proto, že jsem nechtěl odejít v těžkých časech Barcelony.

Jsem rád, že jsem zažil EF ve zlaté éře diskuzí a že jsem byl aktivní součástí této zlaté éry, která, i když samozřejmě nebyla dokonalá a já měl své šarvátky vždycky, mi přinášela zábavu i spoustu informací. Návštěvníků tehdy bylo pochopitelně míň, ale skoro každý se znal a EF měl své kouzlo, které už ztratil. Stejně jako ztratila své postavení La Liga, jejíž články dlouho vévodily ale jež zde nyní hraje druhé až třetí housle.

Určitě si myslím, že můj odchod diskuzím prospěje, jelikož v poslední době už jsem na fotbalová témata zde rezignoval a nic moc do diskuzí nepřinášel.

Ve svém posledním příspěvku nemůžu nezmínit nejlepšího útočníka všech dob Romária a vložit si smajlík, o jehož přítomnost zde jsem se osobně postaral -

Nechci z toho dělat událost, takže na závěr ještě zmíním, že preview a komentáře Barcelony budu psát i nadále, takže pořád bude co kritizovat. A věřím, že postupem času i lidé zde dokáží ocenit, co všechno Barcelona pro fotbal za posledních dvacet let udělala a uvědomí si, jak moc fotbal Barceloně dluží. Protože kdo skutečně pozná Barcu se všemi svými pro a proti, tak ji nemůže nemít rád, o tom jsem přesvědčen.

Takže nezbývá než

VISCA EL BARÇA Y VISCA CATALUNYA.

Reagovat
smazaný uživatel

Dr.Kyslík :

No, takže jak jsem před rokem a půl slíbil, tak nyní činím.

Na eurofotbal chodím nějaký ten rok, ale už delší dobu cítím, že se čas naplnil a moje setrvání zde poslední měsíce bylo už jen proto, že jsem nechtěl odejít v těžkých časech Barcelony.

Jsem rád, že jsem zažil EF ve zlaté éře diskuzí a že jsem byl aktivní součástí této zlaté éry, která, i když samozřejmě nebyla dokonalá a já měl své šarvátky vždycky, mi přinášela zábavu i spoustu informací. Návštěvníků tehdy bylo pochopitelně míň, ale skoro každý se znal a EF měl své kouzlo, které už ztratil. Stejně jako ztratila své postavení La Liga, jejíž články dlouho vévodily ale jež zde nyní hraje druhé až třetí housle.

Určitě si myslím, že můj odchod diskuzím prospěje, jelikož v poslední době už jsem na fotbalová témata zde rezignoval a nic moc do diskuzí nepřinášel.

Ve svém posledním příspěvku nemůžu nezmínit nejlepšího útočníka všech dob Romária a vložit si smajlík, o jehož přítomnost zde jsem se osobně postaral -

Nechci z toho dělat událost, takže na závěr ještě zmíním, že preview a komentáře Barcelony budu psát i nadále, takže pořád bude co kritizovat. A věřím, že postupem času i lidé zde dokáží ocenit, co všechno Barcelona pro fotbal za posledních dvacet let udělala a uvědomí si, jak moc fotbal Barceloně dluží. Protože kdo skutečně pozná Barcu se všemi svými pro a proti, tak ji nemůže nemít rád, o tom jsem přesvědčen.

Takže nezbývá než

VISCA EL BARÇA Y VISCA CATALUNYA.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

vyštípat? "vám"? Bože, ...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť má pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

cože? Pravdu? Bože ...

Když o něčem víš naprosté hovno, tak k tomu nepiš

Reagovat
fantomas

V klídku.

Reagovat
smazaný uživatel

Z jeho reakcí mi přišlo, že zdejší diskuze už mu nic moc nepřinášejí, což je důsledek právě některých uživatelů. Ale je to samozřejmě jen můj pohled.

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak to se omlouvám, protože máš vlastně v širším hledisku pravdu

Už před cca rokem a půl řekl, že odejde, protože ho to tu nebaví a diskuse mu už nic nedávají, ale neodejde, dokud nezíská Barca titul, aby neutekl v těžkém období. Barca titul získala a on mohl v klídku na vrcholu odejít. Nic víc, nic míň

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě. Vyštípat není to ideální slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

jo ja to nemyslel tak doslovne vim ze to nebylo jen kvuli uzivatelum ale do kyslíka se poustelo dost lidi tak se mu tak uplne nevidim.....takze to vystipat bylo trosku na miste...do huby uz si ho brat nebudu on se sam vyjadri kdyz to bude mit zapotrebi

Reagovat
smazaný uživatel

Onen malý "génius" se vyštípal sám, ač zapomněl uvést, proč s takovým póvlem trávil tolik času, toť otázka...

Reagovat
smazaný uživatel

takze jiri-fcb je jasne ze jsi to opet spatne pochopil tak se radsi nevyjadruj nemyslel sem to tak zle jak myslis...migueli diky za ten koment nejak mi unikl...a stas 87 jestli vidis veselyho nebo smejiciho se smajla tak si dojdi k ocnimu nebo prestan fetovat...tot vse

Reagovat
stas87

sry ja som si nevsimal smajlov ale textu a z neho jasne vyplyva ze si rad ze tu uz nebude nad smajlami som v tu chvilu nerozmyslal

Reagovat
smazaný uživatel

jo v pohode ja to nemyslel provokativne i kdyz to tak mohlo vypadat...ale fakt mi nejak uniklo ze skoncil

Reagovat
stas87

hmm ako z toho mozes mat radost?jeden z naj ludi svoje nazory si dokazal obhajit casto pisal k tematu bol aky bol ale bude chybat

P.S. nelezem mu do rite aj ja som sa s nim pohadal

Reagovat
Xavi

Po zisku titulu už tady nepíše, říkal to už hodně dlouho dopředu, se mrkni na souhrn La Ligy, jak Barca získala titul.

Reagovat
Xavi

Jaj, tak to jsem měl dlouho tuto stránku otevřenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik a tolik zakomplexovaných jedinců Ale klidně pokračujte, nám Culés náladu nezkazíte, nemám pravdu?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem měl rozepsaný podobný komentář.

Reagovat
smazaný uživatel

messi messi a ještě messi nechápu jak někdo může srovnávat s tím frajírkem ch.ronaldem

Reagovat
Tomik111

livenj: z jednoho důvodu ronaldo byl minulý rok nejlepší fotbalista svého postu a messi mu konkuruje takže se srovnávají

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tu, ubrečenej přikuřovač se přišel vybrečet. Ehmmme, vím, že to máš teď těžký, ale zkus nevylejzat na net, když tě zrovna zžírá deprese a závist. Ty tvoje kecy, to se nedá číst.

Reagovat
smazaný uživatel

co som take napisal ze sa to nepaci tvojej vymletej hlave

Reagovat
Janča4

Po tomhle by si Evra mohl zopakovat výrok - Hrálo 11 mužů proto 11ti dětem

Reagovat
smazaný uživatel

a mimochodem Evra hrál? vubec nebyl vidět

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se sem vůbec nehoďilo

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Barcelona naprosto zasloužená výhra, Manchester kromě 5 úvodních minut nehrál nic, ale nevíc se mi líbilo těch prá minut po golu Barcelony...hráči Manchesteru byly totálně vydeptaný, takle v prdeli sem je dlouho neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

1394. pro mě a pro Real Příští triple doble máme my...

Reagovat
blaugrana

K tomu vsetkemu asi tolko "Keby keby lietali by chleby a pes by nesral"

Reagovat
smazaný uživatel

Trapný Mancchester ukázal sílu anglického fotbalu,doufámže Fans prachaté Chelsea si konečně zacpou hubu prachama a přestanou se vymlouvat na neodpískané penalty o kterých se dá diskutovat....reportáž čt2 před přímým přenosem je důkazem!!!!!Jebat Abramoviče a jeho nákupy.Vždycky jsem fandil týmu který hraje fotbal a ne dvojzápasu který Chelsea předvedla

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za snůšku blbostí panebože?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak C.Ronaldo asi nejlepší hráč na hřišti....podle mě byl vidět asi nejvíc tím jak se tlačil dopředu a snažil se něco dělat s průběhem zápasu a hlavně s výsledkem

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi hrac na hristi?? vcera?? ja se taky behem zapasu tlacim dopredu a hodne se snazim neco delat s vysledkem ale nikdy sem nebyl nejlepsi na hristi teda aspon trener si toho nevsim.....

Reagovat
smazaný uživatel

C. Ronaldo byl nejlepším hráčem Manchesteru, zápasu ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

Případné negativní komentáře mě absolutně nezajímají

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak : ALL STAR LIGY MISTRŮ DLE GOAL.COM

VALDES - Bosingwa, Ferdinand, Chiellini, Cissokho - XAVI, INIESTA, Lampard - Ribery, MESSI, C. Ronaldo...no až na tu obranu Valdés jo, Ferdinand taky ale jinak bych to poskládal jinak..

Reagovat
jtbs

Chiellini

Reagovat
r.mrazik

preju vam to kluci modrocerveny...a az v lete odejde sampon,tak se nase rady konecne radne procisti...MU

Reagovat
madridcan

lenze on neodide

Reagovat
r.mrazik

nekaz mi to

Reagovat
madridcan

myslim si,ze uz si dost stary nato,aby si zniesol krutu realitu

Reagovat
smazaný uživatel

po finale vraj zase povedal ze buducnost je otvorena..

Reagovat
C0br

pro souboj bez zraneni o zlaty mic za sezonu 09/10!

Reagovat
smazaný uživatel

ManU by nevyhrál ani, kdybi za ně nastoupil Cantona

Reagovat
forrest

Kdyby nastoupil Keane a Cantona, tak Messi s Iniestou konci karieru. Keane by zrasil Messiho a Cantona by zrusil Iniestu. Takze bud rad, ze nenastoupili

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušek Manchesteru United zabil v Nigérii čtyři lidi

Smrtí čtyř lidí skončily v Nigérii oslavy triumfu Barcelony v Lize mistrů. Jeden z tamních příznivců Manchesteru United totiž neunesl středeční finálovou prohru 0:2 a ve městě Ogbo najel minibusem do slavících příznivců španělského klubu.

"Řidič nejprve projel kolem, ale pak se otočil a najel do davu," citovala agentura Reuters policejní mluvčí. Kromě čtyř mrtvých bylo deset lidí zraněno a řidič byl okamžitě zatčen.

Ve spojení s Ligou mistrů jde v Africe, kde mají evropské celky mnoho příznivců, o druhé úmrtí v poslední době. Začátkem května se v Keni oběsil fanoušek Arsenalu po vyřazení londýnského klubu v semifinále.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi.

Reagovat
-Kopy-

AŤ ŽIJE SPRAVEDLNOST, KOPY UDĚLAL MATURITU A VYHRÁL ŠPANĚLSKÝ FOTBAL....................OLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gratz.

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace kopymu. Evidentně bude Kopymu dnes hodně špatně

Reagovat
-Kopy-

díky

Reagovat
smazaný uživatel

barca konecne ste ich porazilly

Reagovat
smazaný uživatel

manchestracke kurwy do pi*e s nimy

Reagovat
smazaný uživatel

barca

Reagovat
smazaný uživatel

BARCA = O.K,O.K.,O.K.! / MANUTD = FUJ,FUJ,FUJ! Bylo to spravne?

Reagovat
smazaný uživatel

ja osobne vim ze ano

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele