základní skupiny - skupina H, 3. kolo
23.10.2007 20:45 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Sevilla si poradila se Steauou

Sevilla si na domácím stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána poradila se Steauou, výsledek 2:1 nevystihuje přesné dění na trávníku. Andalusané byli celé utkání jasně lepší, dvakrát trefili brankovou konstrukci a nevyužili několik dalších vyložených příležitosti. Rumunský klub nepodal na stadionu, kde se před dvaadvaceti lety radoval z trofeje Poháru Mistrů příliš dobrý výkon, přes rychlé a výborně technicky vybavené hráče Sevilly se hosté prosadit takřka nedokázali.

Domácí fotbalisté šli do vedení již v páté minutě, kdy se na levé straně uvolnil Diego Capel, který následně přesně odcentroval na hlavu útočníka Kanoutého, jenž hlavou bezproblémově uklidil míč do sítě bukurešťského týmu – 1:0. Poté pálil zpoza vápna levačkou Poulsen těsně mimo branku. V 17. minutě už to bylo 2:0, Keita poslal výbornou přihrávku na Luise Fabiana, brazilský útočník vyřešil samotný únik kličkou brankáři Zapatovi a poté střelou do odkryté branky. V závěru poločasu mohl zvýšit náskok domácích Keita, jehož střela z třiceti metrů zazvonila o tyč hostující branky.

Druhá půle začala tak, jak skončila ta první, Sevilla kontrolovala hru, a dostávala se do šancí, které však trestuhodně zahazovala, a tak po více než hodině hry přišel trest v podobě branky hostujícího týmu. Ovidiu Petre se dostal k zablokované střele Constantina Iacoba a střelou do prázdné branky snížil na 1:2.

Žádné drama se ovšem nekonalo, domácí přitlačili Steauu ještě více na vlastní polovinu a snažili se vstřelit rozhodující branku, blízko k ní měl Luis Fabiano, jenž trefil tyč po další akci mladičkého Capela, který byl v tomto utkání velice aktivní. Fabiano neproměnil další šanci po centru Alvese, Brazilec hlavičkoval těsně mimo. To byla poslední vážnější akce utkání, Sevilla zaslouženě získala tři body a s celkovými šesti je na druhé pozici, Steaua zůstává bez bodu na posledním místě.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*Devil

Sevilla vyhraje !

Reagovat
HOST*

davam 02, spanele na to nemaj formu

Reagovat
HOST*bary72

Ještě, že to tak dopadlo.Čekal bych ale přesvědčivější vítěžství.

Reagovat
HOST*

je to borec

Reagovat
HOST*

je to borec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele