základní skupiny - skupina G, 1. kolo
19.09.2007 20:45 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Eindhoven si poradil s CSKA Moskva

Eindhoven splnil očekávání a porazil moskevské CSKA 2:1. Výsledný rozdíl mohl být i vyšší, ale při ruském celku stála notná dávka štěstí.

Hlavně v úvodu měl domácí celek jasnou převahu a v útoku byl hodně aktivní, CSKA vyráželo na půlku soupeře jen velmi zřídka a soustředilo se zejména defenzivní fázi hry. V největší šanci první půle se ocitl domácí Lazović, který se ve 30. minutě dostal k odraženému míči a zamířil jen těsně nad. I přesto, že nizozemský tým měl v prvním poločase několik slibných šancí, byl stav po úvodním dějství bezbrankový.

Po přestávce byl obraz hry podobný, PSV tlačilo na svého soupeře a málem se ujalo vedení, Koevermans však prohrál v souboji tváří tvář s gólmanem Mandrykinem, o chvíli později stejný hráč dokonce trefil tyč. Smůla domácích skončila v 59. minutě, když Perez přesnou přihrávkou poslal do úniku Lazoviće a ten se nemýlil - 1:0 pro PSV.

Nizozemci si celkem bez problémů hlídali jednobrankové vedení, definitivní uklidnění však přinesl v 80. minutě dánský útočník Perez, který z hranice šestnáctky prudce vypálil a brankář hostů se marně natahoval po míči. Když už se zdálo, že PSV pohodlně dokráčí k vítězství 2:0 a gólman Gomes si připíše čisté konto, hostující brazilský útočník Vagner Love v 89. minutě utekl domácí obraně, následně obešel svého krajana Gomese a poslal míč do prázdné branky, čímž stanovil konečný výsledek 2:1 pro domácí Eindhoven.

Autor: Aleš Ratzka

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*ph

PSV hral vynikajúco, ale ešte nakoniec mohol aj remizovať, ale keby dostali na 2:2, tak by to bolo nezaslúžené. Myslím, že hrali dobre, ale na tej obrane by mali trocha popracovať.

Reagovat
HOST*nofan

Komentátor říkal, že Perez přišel z Ajaxu. Ale myslim, že z Alkmaru.

Reagovat
HOST*ph

Ale kde on prišiel z Ajaxu, ale pred 2 rokmi hrával za AZ, tak to ťa asi pomýlilo.

Reagovat
HOST*

ty idiote,přečti si pořádně sestavy, nebo se podívej na soupisku z minulého roku

Reagovat
HOST*bary72

Dalo se to čekat, že bude za 1. CSKA doma hraje pod svoji úroveň a letos to už ne velké vzepětí nevypadá a nevím jestli za to může jen Oličúv odchod.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele