základní skupiny - skupina G, 2. kolo
02.10.2007 18:30 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Fenerbahce vybojovalo v Moskvě bod

Turecké Fenerbahce vybojovalo další bod do tabulky Ligy mistrů, poté, co doma zdolalo favorizovaný Inter Milán, hrálo remízu 2:2 na hřišti CSKA Moskva. Vyrovnávací gól vstřelil pět minut před koncem útočník Deivid.

Kvůli odlišnému časovému pásmu se utkání odehrávalo už od 18:30 našeho času. Týmy se teprve rozkoukávaly, když už v 9. minutě zachyboval v obraně domácích Berezuckij a Alex hlavou otevřel skore. CSKA pak hrálo živěji. Do velké šance se dostal Brazilec Vágner Love, ale z malého vápna netrefil branku. Tlak CSKA rostl a další gólovku měl na noze Žirkov, jenže měl smůlu a míč mu na poslední chvíli utekl. Hru CSKA dokumentovala statistika rohů, v ní domácí porazil v prvním poločase hosty v poměru 7:0. Na ukazateli však stále svítil stav 0:1.

Do druhého poločasu naskočili hráči ruského celku ve stejném duchu, jako zakončili první a tentokráte se konečně dočkali. Po čtyřech minutách se po krásném pasu Berezuckého k míči dostal Krasič, prošel až k bráně a vyrovnal. Po dalších čtyřech minutách si Edu nepohlídal situaci a musel do skluzu ve vápně, trefil Vagnera Love a pískala se penalta. K té si stoupl sám faulovaný a poslal míč na druhou stranu, než kam letěl golman hostů - 2:1 pro CSKA.

Po vedoucí brance tlak domácích opadl a hosté začali diktovat tempo. Domácí gólman Mandrykin si nejprve pohlídal střelu Barise a poté se musel vytáhnout po ráně Gökceka. Jeho skvělý volej z rohu vápna vytáhl skoro z růžku branky! Jenže se mu nakonec vedení CSKA uhlídat nepodařilo. Deivid, střelec jediné branky Fenerbahce v zápase s Interem Milan, se v 85. minutě trefil z dálky a bylo srovnáno. Týmy se tedy rozešly smírně a za remízu 2:2 si připasly každý bo bodu.

Autor: Michäel März

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*

Rusy doma body nerozdávají ! 1:0

Reagovat
HOST*JohnyTheMonkey

Fenerbahce Rulezzzzzzzzzz.

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto Carlos rulezzzzzzzz

Reagovat
Slejdy

fenerbachce mi nevadi pral bych jim postup

Reagovat
HOST*bary72

Fenerbahce se nezdá!

Reagovat
HOST*

sampizn fenerbahce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele