základní skupiny - skupina E, 2. kolo
26.09.2006 20:45 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Steaua Bukurešť - Olympique Lyon 0:3

Lyon potvrdil svou extratřídu a rozdílem třídy vyhrál na půdě Steauy Bukurešť. Začal tlakem a střeleckými příležitostmi. Pokusy Juninha i Toulalana ale gólman Carlos měl. Další pořádná šance přišla až těsně před poločasovou přestávkou. Trestný kop Juninha zeď jen přizvedla, gólmanovi míč vypadl a Fred snadno míč dopravil do branky. Další možnost měl Tiago, Carlos ale napravil své předchozí zaváhání.

Lyon hru kontroloval i po změně stran, domácí se dožadovali penalty po zákroku Abidala na Nicolitu, ale souboj byl čistý. Naopak druhý gól Francouzů dal po rohu Juninha hlavou nejvýše vyskočivší Tiago. Steaua prostřídala, ale na Lyon nedokázala vůbec nic vymyslet. Diváky tak pobavila alespoň situace minutu před koncem. Juninho vysunul efektní i efektivní patičkou do šance střídajícího Benzemu a ten se trefil po pravé ruce Carlose přesně k tyči a stanovil konečný účet. Ve třetí minutě propásl možnost snížit domácí Ghionea.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (6)

Přidat komentář
Messiáš

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér Steaui říkal, že má zaplanovano v prvních 3 zapasech 9 bodů no asi to bude pravda ale uvidíme Já typuju remču2:2

Reagovat
HOST*aless

jo, dám tam taky remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Dica - Juninho, Fred, Wiltord

Reagovat
HOST*C3C0

podla mna Lyon jasne vyhra je favoritom tejto skupiny a je to moj naj. klub hlaven chlapik s menom Juninho

Reagovat
smazaný uživatel

Tupci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele