základní skupiny - skupina E, 3. kolo
19.10.2005 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AC Milán - PSV Eindhoven 0:0

Po půl roce na sebe narazili dva semifinalisté loňského ročníku Ligy mistrů. Tenkrát byli šťastnější milánští. Dnešní utkání se neslo v úplně jiném duchu. AC Milán celý zápas do PSV bušil, ale nebylo mu přáno překonat vynikajícího Heurelha Gomese. Ten i přes některé ne moc jisté zákroky uhájil čisté konto.

V Miláně pršelo, a tak není divu, že bylo San Siro zaplněno jen asi ze dvou třetin. Hned v úvodu se dostal do stoprocentní šance Vieri, v těžké pozici ale nedokázal míč usměrnit za Gomesova záda. PSV toho dopředu nic moc nepředvedlo, za zmínku stojí jen pološance Ooijera. Hosté vsadili na taktiku nakopávaných míčů, ale na vyspělou obranu milánských to nemohlo stačit. Většina střel domácích však končila buď nad brankou nebo na výborném Gomesovi. Závěr prvního poločasu uzavřel dělovkou nad Andrea Pirlo.

V 50. minutě musel pro zranění opustit hřiště Ševčenko, na jeho místo nastoupil Inzaghi. Za pár minut musel dvakrát po sobě zasahovat brankář hostí, nejprve po pumelici Kaladzeho a vzápětí si vylámal na svém krajanovi zuby Cafú. Závěr dohrával AC v mírné křeči.

V utkání se tedy diváci gólu nedočkali, což ještě více zamotalo skupinu E. Závěr bude hodně zajímavý, šanci na postup mají všechna čtyři mužstva.

Autor: Jaromír Janíček

Komentáře (3)

Přidat komentář
sansiro

To musí být vítězství AC!!! FORZA MILAN

Reagovat
HOST*

FORZA MILAN!!!

Reagovat
HOST*

Vítězství AC to nejspíš bude,vidím to tak na 2.0 či 3.0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele