základní skupiny - skupina E
29.10.2002 20:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Juventus FC - Feyenoord Rotterdam 2:0

Dalším týmem, který si dokázal zajistit postup do další fáze Champions League, se stal Juventus Turín s Pavlem Nedvědem. Ve včerejším zápase proti vítězi loňského ročníku Poháru UEFA, Feynoordu Rotterdam, neměla Stará dáma žádné vetší potíže. Už ve 4. minutě rozjásal domácí fandy Marco Di Vaio a Juventus tak vedl 1:0. Oba týmy si v průběhu hry vytvořily dostatek šanci, ovšem akce Juventusu byli přecejen o něco nebezpečnější a to se potvrdilo v 69. minutě, kdy se trefil opět Di Vaio. Na výsledku se pak již nic nezměnilo a Juventus tak doma porazil Feynoord 2:0. Za domácí hrál Pavel Nedvěd, který byl v 82. minutě střídán Morettim.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele