29. kolo
15.04.2023 14:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Jawad El Yamiq (© AFP)

Villarreal překvapivě selhal, Real Valladolid veze domů všechny body

Villarreal doma selhal a i když mu jednu branku VAR odvolal, přeci jen měl na víc. Jenže brzy inkasoval, když se trefil Selim Amallah a aby toho nebylo málo, tak ještě v prvním poločase přidal další úspěch taky El Yamiq. Branka Capouého už byla moc málo.

Mnozí diváci se ještě ani nestačili posadit na svá místa, když se měnilo skóre. A paradoxně ne ve prospěch domácích, kteří byli jasným favoritem. Hosté rychle zakombinovali po pravé straně hřiště a na konci stál Selim Amallah. Tomu stačilo přesně zacílit a krásnou ranou pravačkou poslal míč mimo dosah brankáře Reiny.

Inkasovat po dvou minutách hry, to bylo něco, s čím Žlutá ponorka absolutně nepočítala. A na její hře to bylo vidět - trvalo dlouho, než dokázala nějak reagovat a dostat se zase trochu do tempa. Jenže ani obvyklí tahouni jako Samuel Chukwueze, který je v posledních týdnech ve skvělé formě, se nedokázali výrazněji prosadit. Villarreal sice byl aktivnější, ale marně hledal cestu skrz obranu hostí, která dnes fungovala na jedničku.

Oba týmy se po půlhodině hry pokusily jen o dvě rány na branku, moc aktivity jsme neviděli ani u jednoho z nich. Přesto se hostům povedlo dát další branku. El Yamiqovi se do cesty nepostavil nikdo dost důrazně, útočník Realu prošel až příliš snadno přes obranu soupeře do vápna a v něm si vybral místo, kam brankář Reina opět nedosáhl - 2:0.

Po změně stran se aktivita přeci jen přesunula na kopačky domácích hráčů, jenže jim moc dlouho trvalo, než dokázali aspoň snížit. Moreno se po hodině hry dostal ke střele, ale mířil mimo. Až patnáct minut před koncem dostal nabito Étienne Capoué a trefil to parádně.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele