9. kolo
15.10.2022 14:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Cristhian Stuani (© AFP)

Girona vydřela remízu s Cádizem v jedenácté minutě nastavení

Zní to neuvěřitelně, ale Girona v domácím prostředí zachraňovala remízu až v dlouhém, jedenácti minutovém nastavení. Hlavní arbitr zápasu totiž nařídil ve prospěch domácích pokutový kop a Christian Stuani ho proměnil.

Cádiz byl blízko tříbodové výhře a konečná remíza je pro něj vzhledem k průběhu určitě zklamáním. Úvod zápasu prakticky nic zajímavého nepřinesl a na obou stranách se kupily nepřesnosti. Teprve ve 38. minutě se naskytla šance hostům, ale proti Negredovi vytáhl skvělý zákrok brankář Juan Carlos. První poločas tedy skončil bez branek, nicméně hned na začátku druhé půle Cádiz udeřil. Álvaro Negredo udržel balón ještě ve hřišti, načež ho rovnou poslal na malé vápno a tam se natlačil úspěšně zakončující Álex Fernández.

Domácí stáli o okamžitou odpověď a vyrovnání byl blízko Martínez, jehož ránu vytěsnil Ledesma. Girona měla i další šance a Stuani dokonce v 69. minutě orazítkoval břevno! O pět minut už se to Kataláncům podařilo, avšak jejich gólová radost byla předčasná. VAR systém odhalil před Calovým vlastencem útočný faul a branka tím pádem nebyla uznána.

Pro různé průtahy, střídání i ošetření nastavil sudí osm minut a právě v poslední možné chvíli došlo k závaru ve vápně hostí a po Espinově faulu sudí ukázal na pokutový kop. Verdikt vzápětí potvrdil i VAR a Christian Stuani s přehledem srovnal na konečných 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele