25. kolo
11.03.2023 16:15 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Tete Morente (© AFP)

Elche plichtilo s Valladolidem

Pokud Elche stále pomýšlí na záchranu, je bod z domácího zápasu s Valladolidem prostě málo. Na druhou stranu domácí prakticky celý zápas prohrávali a až v šesté minutě nastaveného času je spasil Tete Morente.

Získat tři body, to byl jednoznačně cíl Elche, které se ještě v boji o záchranu nevzdává. Los Franjiverdes však na nesestupové pozice výrazně ztrácejí a nepolepší si ani po tomto víkendu.

Veškeré plány jim zkomplikovala rychlá branka Cyla Larina už ve 4. minutě utkání. Dobrou práci odvedl už Olaza, jehož centr Larin prodloužil za záda brankáře Badíi. V tu chvíli mělo Elche problém a dlouho na inkasovanou branku nedokázalo reagovat. Ve 26. minutě zkoušel překvapit Asenja z volného přímého kopu Mascarell a neuspěl. Ještě hůře pak dopadla střela Boyého. Před koncem poločasu zase nezpracoval v klíčový moment balón Larin a hosté se tak museli spokojit "jen" s těsným náskokem.

Elche udělalo do druhého poločasu změny, ale Asenjo byl dál k nepřekonání. Gumbau ani Morente si na hostujícího brankáře nepřišli a gólem neskončila ani Gutiho hlavička, po které se Asenjo natáhl.

Franjiverdes si nakonec vyrovnání zasloužili, ale dočkali se až v nastaveném čase. Tete Morente se opřel do odvráceného balónu a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Sudí Díaz de Mera nastavoval dlouhou porci minut a během ní se Elche mohlo dočkat obrátky, kdyby Guti z pumelenice neminul. Valladolid závěr zápasu vůbec nezvládal a nakonec přišel o dva hráče. Druhou žlutou kartu nejprve uviděl Mesa a po něm i Hongla. Na konečný výsledek už to žádný vliv nemělo a duel skončil 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele