5. kolo
18.09.2021 21:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

David García (© AFP)

Alavés je stále bez bodu, s Osasunou prohrál 0:2

Smutný pohled se naskýtá fanouškům Deportiva Alavés. Jejich oblíbený klub je po čtyřech zápasech stále bez bodu a tím pádem v tabulce na posledním místě. S Osasunou sice nebyl vyloženě horší, ale i tak prohrál o dva góly. Už v prvním poločase se o ně postarali David García a Roberto Torres.

Alavés doma udržel ofenzívu Osasuny na uzdě pouhých dvacet minut, než hosté rozehráli rohový kop a souhra dvou Garcíů skončila gólem. Od rohového praporku odcentroval Rubén García a David García hlavou překonal Siveru. O pár minut později už hosté vedli o dva góly. Antonio Moya zahrál v pokutovém území rukou, takže nemohlo následovat nic jiného, než penalta. Roberto Torres si nic nekomplikoval a střelou do středu branky zvýšil na 2:0. Hosté se nechali dvoubrankovým náskokem uchlácholit a Deportivo na chvilku přebralo iniciativu, ovšem do ofenzívy nebylo nebezpečné.

Osasuna chtěla po přestávce zápas definitivně rozhodnout ve svůj prospěch, ovšem volej Moncayoly skončila těsně vedle. Gólem neskončila ani tutovka Rubéna Garcíi, kterou Rivera vytěsnil nad branku.

Deportivo vystřelilo na Herreru jen třikrát a úspěšné nebylo. Po čtyřech kolech tak zůstává bez bodu a nad svou situací se musí zamyslet. Osasuna si ziskem tří bodů výrazně polepšila a v tabulce jí patří sedmé místo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele