32. kolo
24.04.2021 16:15 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Oscar Plano (© AFP)

Real Valladolid se s Cádizem rozešel smírně

Domácí Real Valladolid brzy jásal po vstřelené brance, o níž se už po patnácti minutách postaral Óscar Plano, jenže tři body si doma nakonec nenechal. Po hodině hry přispěl svou trochou k dělbě bodů Cala, který srovnal na konečných 1:1.

Už ve třinácté minutě se jako první málem prosadili domácí. Ránu Shona Weissmana ale brankář Ledesma skvělým reflexem na brankové čáře dokázal vyrazit. Bylo to varování, z něhož si hostující obrana nevzala poučení. Takže po pouhých dvou minutách přišel zasloužený trest. Krásnou průnikovou nahrávku mezi dvěma obránci zužitkoval Óscar Plano, který obešel vybíhajícího brankáře Ledesmu a poslal domácí do vedení.

Zvýšit vedení mohl po třiceti minutách opět Shon Weissman, jenže jeho hlavička po zajímavě rozehraném volném kopu se otřela jen o břevno!

Moc krásy nepobrala ani druhá půle, která byla co do šancí ještě slabší. Prakticky jedinou z nich ale hosté proměnili. Po hodině hry centrovaný míč obrana Realu neodvrátila ani po spolupráci s brankářem a Juan Cala jej snadno dostal do prázdné brány - 1:1.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele