4. kolo
30.09.2020 21:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Vinícius Júnior (© AFP)

Real Madrid porazil Valladolid nejtěsnějším rozdílem

Nic světoborného to nebylo, ale důležité jsou v tomto případě tři body. Real Madrid sehrál s Valladolidem těžké utkání, které nakonec rozhodla jediná branka Viníciuse Júniora v 65. minutě. Po třech zápasech jsou v Madridu bez porážky, s dvěma výhrami a jednou remízou.

Real Madrid hostil nevyzpytatelného soupeře na tréninkovém stadionu Alfréda Di Stefána a dle očekávání byl v úvodu aktivnější. Po pěkné kombinaci byl sice Marcelo zablokován, ale k dorážce se dostal Federico Valverde a tady už musel Roberto vyrážet na rohový kop. O pár minut později zahodil velkou šanci i Luka Jović, když mu přihrával Valverde do vyložené pozice. Real dál udával tempo, ale další šanci si v průběhu prvního poločasu už nevypracoval.

Valladolid byl na Zidanovy svěřence dobře připravený, ale měl i potřebnou dávku štěstí. Zejména ve 48. minutě, kdy nejprve Roberto fantasticky vychytal Luku Joviće a po něm Casemiro zblízka orazítkoval břevno. To domácí mohlo pořádně mrzet, kdyby z jedné mála šancí udeřil Weissman. Pochvalu zaslouží rovněž pozorný Thibault Courtois.

Aktivnější Real se nakonec dočkal satisfakce v 65. minutě. Benzema se štěstím procedil balón na volného Viníciuse Júniora a ten sám před brankářem Valladolidu nezaváhal. Valladolid na nic nečekal a okamžitě zvýšil obrátky a dostal domácí do nesnází. García, ale i Waldo Rubio si se svými pokusy vylámali zuby na Courtoisovi.

Závěr zápasu přinesl velké šance na obou stranách. V té možná největší orazítkoval Luka Modrić tyčku. Gólem neskončilo ani předchozí přečíslení, ani šance Viníciuse už v nastaveném čase. Real Madrid nejtěsnější vedení uhájil a po Betisu má tři body i s Valladolidem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Filip236

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdy priste;)

Reagovat
cink

Next time

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele