2. kolo
17.02.2021 19:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Marcos Llorente (© AFP)

Levante překvapivě obralo Atlético o dva body, remízu mu zajistil Bardhi

Atlético si připisuje další selhání, protože remíza s Levante se dá rozhodně považovat za velkou ztrátu. Colchoneros mohli navýšit svůj náskok na čele tabulky, ale místo toho museli v utkání s Levante dotahovat.

Dalo se očekávat, že se Atlético do svého soupeře pořádně zakousne, protože dnes mělo výjimečně dobrou šanci navýšit své vedení v LaLize. Jenže to bylo naopak. Ne snad, že by Levante produkovalo nějak zajímavý nebo agresivní fotbal - spíš se Atléticu nedařilo směrem dopředu. A navíc muselo nečekaně dotahovat.

V 18. minutě totiž domácí Levante rozjásal Enis Bardhi. Ve středu pole se otevřel prostor pro atak do otevřené obrany Atlética, De Frutos postupoval s míčem až do vápna a v něm našel krásnou nahrávkou nabíhajícího Enise Bardhiho. Talentovaný hráč převzal míč, udržel dva obránce Atlética na zádech a propálil i brankáře Oblaka - 1:0.

Zbytek první půle by se klidně dal charakterizovat jako snaha hostí o vstřelení brzké branky, která však narážela jednak na selhání ve finální fázi a jednak na pečlivou obranu Levante. Ta však nakonec nevydržela víc než 36 minut. Pak se totiž dostal k míči Marcos Llorente a jeho tvrdá rána z hranice vápna díky výrazné teči od obránce Robera skončila za zády bezbranného brankáře Fernándeze.

Pět minut po změně stran pálil před bránou Ángel Correa, který ale minul prakticky prázdnou bránu! Jinak ale tempo druhé půle značně zaostávalo za tou první. Pět minut před koncem sice Luis Suárez nahrál na Saúla, jenže jeho branka nemohla být pro ofsajd uznána.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Hachim Mastour

Neopovážte sa nevyhrať, Atléti

Reagovat
Hachim Mastour

Šupáci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele