27. kolo
13.03.2021 14:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Joselu (© AFP)

Dvě penalty, dva góly. Bod pro Alavés i Cádiz

Deportivo Alavés doma dlouho nad Cádizem vedlo a mělo na dosah tři body po proměněné penaltě Joselua. Jenže v závěru utkání předvedl zkrat domácí kapitán Manu García, který se nechal vyloučit a ještě zavinil penaltu, po níž Álex srovnal.

Po trochu ospalém úvodu utkání měl první branku na kopačce José Mari, který se na přední tyči pokoušel bránit centr ze strany. Jenže udělal to tak nešikovně, že míč poslal na vlastní bránu. Naštěstí pro něj za brankářem Ledesmou zazvonila tyč. Deportivo nicméně Cádiz dál tlačilo a odměna na sebe nenechala dlouho čekat.

Po třiceti minutách totiž střídající Salvi zahrál ve vlastním vápně rukou a sudímu De Merovi nezbylo nic jiného, než pískat penaltu pro domácí. K ní se postavil Joselu a sebevědomě proměnil - 1:0 pro Alavés.

Cádizu trvalo hodně dlouho, než dokázal nějak smysluplně zareagovat. Do šance se dostal vlastně až dvacet minut před koncem. Álvaro Negredo však trochu neohrabaně poslal volej dost mimo. Cádizu však pomohli domácí.

Kapitán Manu García totiž během jediné minuty hned dvakrát udeřil soupeře do obličeje a po dvou zbytečných žlutých byl vyloučen! A protože to podruhé udělal ve vápně, pískala se penalta i pro hosty. K ní se postavil Álex Fernández a přesným kopem zmařil šance domácích na tři body.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele