38. kolo
19.07.2020 18:30 CET
4 : 0
(0:0)

Reportáž

Villarreal zdecimoval Eibar 4:0 a postupuje do Evropské ligy

Základní skupinu Evropské ligy si v příští sezoně zahraje Villarreal CF. "Žlutá ponorka" potvrdila stávající pátou příčku v zápase s Eibarem, kterému nadělila "čtyřku". Na Estadio de la Céramica začaly padat branky až v závěrečné dvacetiminutovce.

Do té doby hrál Eibar na Villarrealu celkem vyrovnanou partii. Domácí sice měli více šancí, ale ty většinou končily nezdarem. Ve 13. minutě takto neuspěl Samuel Chukwueze, jehož rána po převzetí pasu zamířila vedle branky. Na druhé straně hlavičkoval z dobré pozice Rafa a více už první poločas opravdu nenabídl.

Villarreal se mohl ujmout vedení i po hodině hry, ale centr šajtlí v podání Gerarda Morena nedokázal špičkou kopačky zasáhnout nikdo z domácích. "Žlutá ponorka" se dočkala až v 71. minutě, kdy po přihrávce Cazorly trochu sobecky zakončil akci dva na jednoho André Anguissa.

Dlouho to vypadalo, že domácí vyhrají nejtěsnějším rozdílem, ovšem tři minuty před koncem předvedl ukázkový výkop brankář Andrés Fernández a Gerard Moreno skvělou individuální prací a zakončením zvýšil na 2:0. O vítězi bylo rozhodnuto, o konečném výsledku však nikoliv. V 89. minutě perfektně hrající Gerard Moreno přidal po rychlé akci třetí gól a ve čtvrté minutě nastavení dokončil dílo gólem na 4:0 Moisés Gómez. Stalo se tak znovu po akci dva na jednoho. Villarreal zdecimoval Eibar čtyřmi góly a definitivně stvrdil pátou příčku a postup do základních skupin Evropské ligy.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele