13. kolo
09.11.2019 18:30 CET
0 : 4
(0:3)

Reportáž

Real podruhé v týdnu naděloval, čtyřmi góly přejel Eibar

Ve středu Real Madrid roznesl na kopytech Galatasaray a úžasnou střeleckou formu si přenesl i do ligového zápasu s Eibarem. Bílý balet byl nekompromisní a domácí celek zničil čtyřmi góly. Rovnou polovinu, tedy dvě branky, zaznamenali z pokutových kopů Sergio Ramos a Karim Benzema, který se trefil i ze hry. Čtvrtý gól obstaral po hodině hry Federico Valverde.

Jestli Real Madrid v zápase s Betisem střelecky pohořel, tak si vše bohatě vynahradil v soubojích s Galatasarayem Istanbul a nyní Eibarem. Tureckému soupeři nasázel šest gólů, ligovému protivníkovi zase čtyři. Real se zároveň na chvíli posunul do čela soutěže.

Zinedine Zidane nechal jen na lavičce náhradníků hrdinu utkání s Galatasarayem Brazilce Rodriga, ovšem i tak byla úderná síla hostů obrovská. Vázquez, Benzema a Hazard se měli starat o ofenzívu a starali se o ní znamenitě. Už v 17. minutě vytvořil Real obrovský tlak na balón, Eibar se nestačil bránit a v závaru před Dmitrovićem zakončil do odkryté klece Karim Benzema. Sotva se Eibar vzpamatoval a musel čelit další nepříjemnosti a sice pokutovému kopu. Faul na Hazarda potrestal Sergio Ramos.

Defenzíva Eibaru byla jako na kolotoči a ofenzivní výpady Realu zachycovala jen s pomocí faulů. Ve 29. minutě Cote nedovoleně zastavil Lucase Vázqueze a v rozmezí několika minut měli hosté další penaltu. Karim Benzema byl stejně neomylný jako jeho předchůdce Ramos a Real Madrid už vedl 3:0. První poločas se Eibaru totálně sesypal.

Po přestávce to měli domácí hodně složité, v 57. minutě se marně dožadovali penalty a o pět minut později už inkasovali čtvrtý gól. Modrićovu přihrávku poslal rovnou z první do sítě Federico Valverde. Real vyhrál, jak odpoví Barcelona?

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
Filip236

0:3

Reagovat
Pharrell

0:2

Reagovat
valloire

0-2

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo je zraněný, tady v sestavách

Reagovat
boryland

2:1...…………...

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele