26. kolo
29.02.2020 18:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Leganés si rozdělil body s Alavésem

Remízu 1:1 viděli diváci v Leganésu, kde se představilo Deportivo Alavés. Domácí měli dobrý začátek, ale Depor postupně srovnal hru a nakonec si odvezl bod.

Leganés na svého soupeře vlétl a už v prvním minutách spálil obrovskou příležitost. V 5. minutě dostal přihrávku na střed vápna Óscar Rodríguez a jeho ránu pohotově zlikvidoval Pacheco. Domácí byli v úvodu lepší, ale skóre se neměnilo ani ve 37. minutě, kdy se souboj Pacheca s Óscarem Rodrígueze znovu opakoval a znovu s výsledkem ve prospěch hostujícího brankáře. Poločasový výsledek 0:0 byl úspěchem hostujícího celku a ten, jak už to ve fotbale občas bývá, na začátku druhé půle zničehonic udeřil. Nečekaná kolmice prošla mezi dvěma stopery na Lucase Péreze, který chladnokrevně zakončil.

Vedení Deportiva však nemělo dlouhého trvání a o jedenáct minut později srovnal po nadýchaném centru Rodrígueze Guido Carrillo, takže se začínalo od začátku. Ve zbytku času neměla ani jedna strana převahu a nakonec už žádný gól nepadl. Diváky ještě zvedla ze sedadel situace z nastaveného času, kdy ve velké šanci neprostřelil Cuéllara Lucas Pérez. Leganés tak remizoval s Alavésem 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele