14. kolo
01.12.2018 16:15 CET
2 : 4
(0:2)

Reportáž

Real Valladolid - CD Leganés 2:4

Estadio José Zorrilla zažil v sobotu skvělé utkání mezi domácím Valladolidem a hosty z Leganésu. Hostující tým potvrdil skvělou formu z posledních zápasů a odváží si 3 body za přestřelku 2:4.

První půle začala poměrně zostra, Deportivo Leganés zahrávalo hned v 11. minutě rohový kop. K němu se postavil Óscar, jež poslal prudký míč na přední tyč a Dimitros Siovas vstřelil hlavou první gól svého mužstva.

Domácí Valladolid brzká branka vyhecovala ke snaze o vyrovnání. V rychlém sledu po sobě měli velké šance nejprve Óscar Plano a o 4 minuty později jeho kolega Toni Villa. Valladolid až do samého konce poločasu měl více ze hry, jenže nedokázal své příležitosti proměňovat. Ve 43. minutě se dostal Leganés k dalšímu rohovému kopu, který v první fázi nepřinesl ohrožení branky. K odraženému míči však jako první přispěchal Óscar, jenž si narazil míč o domácího obránce a hlavou sám uklidil míč do brány. Poločas skončil nepříznivým výsledkem 0:2 z pohledu domácích.

V prvním poločase měl navrch domácí Valladolid a v podobném duchu začal také druhý poločas. Tlak na svého soupeře dokázal v 50. minutě zužitkovat Toni Villa, který se dostal opět k odraženému balonu a umístil ho za brankovou čáru.

Domácí tým opět zesiloval tlak na svého soupeře, když přišla neuvěřitelná hrubka gólmana Jordiho Masipa. Ten si vůbec nepohlídal rozestup od dotírajícího Carrilla a nechal si dát laciný gól, hosté jdou opět do dvougólového vedení 1:3!

Nedůraz a nepřesnosti v domácí obraně pokračovaly i nadále. Běžela 75. minuta utkání, kdy si na centr do vápna naskočil opět nepokrytý Carrillo a svým druhým zásahem v utkání posílá svůj celek do vedení 1:4.

Domácí celek již v nastaveném čase pouze korigoval skóre na 2:4 po gólu Enese Ünala, avšak nic více se již neudálo. Domácí svého soupeře jasně přehráli v držení míče 67% - 33% i v počtu střel na bránu. V tomto případě však snaha byla málo a hosté si odvážejí cenné 3 body domů.

Autor: Lukáš Vladyka / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele