22. kolo
05.02.2018 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Halilović rozhodl bitvu strachu

Nečekaným hrdinou pondělního utkání LaLigy se stal mladičký chorvatský záložník, který rozhodl o osudu tohoto zápasu. Jediná branka v poslední minutě, která rozhodla o všem. Domácí začali o něco více aktivněji, ale během prvních deseti minut si museli fanoušci přímo na stadionu počkat na výraznější šanci. V dalšími průběhu utkání se jednalo spíše o boj ve středu hřiště, ale znovu bez větší příležitosti.

Ani jeden tým v tomto důležitém klání nechtěl udělat zkrátka chybu. Ve 34. minutě hosté zahrávali přímý volný kop, ale s ním si prosadil gólman Las Palmas. O čtyři minuty později se mohla zahrávat penalta. Jonathan Calleri byl zřejmě v šestnáctce faulován, ale rozhodčí nechal hře volný průběh. Tentokráte v 42. minutě v šanci hráči Kanárských ostrovů.

Prezentovali se ranou z pokutového území, ale ta nemířila mezi tři tyče. Domácí zvyšovali na obrátkách, ale zatím bez efektu. Do šaten tedy šly oba týmy za nerozhodného stavu. Málaga se však v úvodu druhého poločasu mohli ujmout vedení. Samuel unikl po levé straně, ale atakovaný soupeřem se už v bezprostřední blízkosti nedokázal střelecky prosadit.

V 55. minutě z hranice penaltového puntíku pálil z první Keko, ale brankáře nepropálil. Následně na to přišla dalekonosná střela Las Palmas, ale tu vytáhl brankář Málagy nad. Domácí opět v závěrečných minutách převzali iniciativu a byli na oko o něco lepším týmem.

Běžela poslední minuta řádné hrací doby, kdy udeřil Alen Halilović. K tomu se dostal odražený míč, který si na prsa šikovně zpracoval a ihned levačkou vystřelil. Jeho pokus skončil až za zády Roberta. Hosté se už na odpověď nezmohli a zpět do svého domova odjeli bez jediného bodu, který přikoval na poslední příčku LaLigy.

Autor: David Kvapil / marca.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele