21. kolo
28.01.2018 18:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Ángel zhatil dobrou práci Sevilly

I když domácí vstupovali do tohoto zápasu v roli jasného favorita, tak se po dramatickém závěru museli smířit s dělbou bodů. Hovořit tak mohou zcela jistě o ztrátě v průběhu ligové sezóny. Tempo hry v úvodu chtěli diktovat sevillští. Postupně kombinovali okolo pokutového území Getafe, ale jinak bez většího efektu. Hosté v dalším průběhu víceméně vyčkávali a spíše pozorně bránili.

Konečně až v 25. minutě jsme mohli být svědky velké šance, překvapivě však od hostujícího celku. Amath Diédhiou dostal na levou stranu míč, ve vápně si snažil udělat prostor, ale jeho střela minula jen těsně branku. Pravdou je, že byla ještě zblokována, proto se ještě kopal roh. O dvě minutky později přišli domácí s odpovědí. Z pravé strany byl odcentrován míč, na který si naskočil Wissam Ben Yedder.

Jeho hlavička skončila opět mimo branku. Po nudném úvodu fanoušci byli svědky celkem atraktivní podívané. Rovněž v druhém poločasu se iniciativy ujala Sevilla, ale šancí se nedočkávala. To v 58. minutě nový mu na hřišti Luis Muriel. Odcentroval z levé strany na Pabla Sanabriu. Jeho hlavičkový pokus bohužel opět skončil mimo brankovou konstrukci.

Domácí se dočkali v 72. minutě, kdy vstřelil první branku utkání. Tentokrát si již dva zmiňovaní hráči prohnili role. Z pravé strany dostal míč Sanabria, který našel před malým vápnem Muriela, jenže posunul míč do branky. V 85. minutě to mohlo být již od dvě branky. Éver Banega parádně prošel pokutovým územím, ale z těsné blízkosti jen trefil smolně tyč.

Běžela třetí minuta nastaveného času. Vitorino Antunes vyslal na branku Sevilly dlouhý centrovaný míč, který Sergio Rico vyboxoval před sebe. Na ten si ihned naběhl Ángel Rodríguez, který tvrdě zakončil a bylo vyrovnáno. Následně si domácí stěžovali, že byl jejich brankář v této situaci faulován, ale sudí byl jiného názoru. Zápas tedy skončil smírně 1:1.

Autor: David Kvapil / marca.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele