6. kolo
23.09.2017 18:30 CET
3 : 3
(1:1)

Reportáž

Málaga CF - Athletic Bilbao 3:3

Díky skvělému závěru urvala Málaga svůj vůbec první bod v této sezóně. Tuhle vzpruhu mužstvo trenéra Míchela už nutně potřebovalo, a mohla by jim pomoci k lepším zítřkům. Bilbao musí brát tenhle výsledek určitě jako ztrátový, jelikož ještě devět minut před koncem vedlo o dvě branky navíc mělo o jednoho muže v poli více.

Domácím se vstup do tohoto utkání hrubě nevydařil. Muniain už ve 3. minutě pronikl do šestnáctky, kde do něj nešikovně drcnul Luis Hernández, a kopala se penalta. Tradiční exekutor pokutových kopů Aduriz si během zahrávání dovolil poměrně hodně a po panenkovsku jemným obloučkem nachytal brankáře Roberta Jiméneze na švestkách.

Andaluský celek mohl korigovat záhy, jenže střela Adriána skončila těsně vedle vzdálenější tyčky. Velmi dobře pak zakončoval hlavičkou také Álex Mula, nicméně gólman Kepa předvedl perfektní zákrok. K vyrovnání došlo nakonec deset minut před přestávkou, to když Rolán napřáhl za vápnem svou pravačkou a trefil se opravdu parádně k tyči.

Athletic Club navrátil vedení na svou stranu těsně po změně stran. Muniain získal míč ve středu pole, naservíroval ho na rozeběhnutého Iňakiho Williamse, a ten svou dělovkou překvapil na bližší tyčce Roberta Jiméneze. Situace se pak domácím ještě více zkomplikovala, to když zbytečnou druhou žlutou kartu a následně červenou obdržel Kuzmanovič.

Byla to jen voda na mlýn baskickému celku, jenž rozšířil své gólové konto už na číslo tři dvacet minut před koncem. Jeho soupeř opravdu hodně mizerně rozehrál, toho využil Muniain, který našel na hranici ofsajdu balancujícího Iňakiho Williamse, a ten v koncovce nezaváhal. V tu chvíli se zdálo být o vítězi utkání rozhodnuto.

Ale nebylo, Málaga se i v deseti nevzdala a udělala moc dobře. V 81. minutě si Bilbao ne úplně dobře pohlídalo standardní situaci, a tak centr Aňora zužitkoval z blízkosti Baysse. A jen o tři minuty později byl konečný nerozhodný stav definitivně dokonán, to když se k dorážce propracoval Rolán, jenž se štěstím překonal zasahujícího Kepu.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele