21. kolo
28.01.2018 12:00 CET
3 : 2
(1:0)

Reportáž

CD Leganés - Espanyol Barcelona 3:2

Leganés se ihned v začátku zápasu s Espanyolem dostal do vedení. Z hranice pokutového území přišla střela na zadní tyč, která se od ni odrazila. K míči se probojoval Joseba Zaldua, jehož dorážku si do vlastní sítě nešťastně srazil Mario Hermoso. Po vstřelení této branky postupně převzal iniciativu Espanyol. Hosté se i po půlhodině hry tlačili do útoku, ale nemohli najít recept na obranu domácích.

V poslední minutě první poločasu mohlo být vyrovnáno. Přišla totiž velká šance Espanyolu. Hermeso mohl po rohu odčinit své zaváhání, ale jeho pokus fantasticky vyrazil z brankové čáry jeden z domácích. Do kabin se tedy šlo za průběžného výsledku 1:0. Zasloužené srovnání přišlo v 49. minutě. Marc Navarro se uvolnil po pravé straně, obešel jednoho z obránců a nekompromisní ranou vymetl šibenici na bližší tyči.

Rovněž po této akci měli o něco navrch barcelonští. V 69. minutě si však vedení překvapivě zpět vzali domácí. Zleva přišel povedený centr do vápna, který si našel Miguel Ángel Guerrero a hlavičkou překonal gólmana. Sedm minut před koncem to už bylo 3:1.

Nordin Amrabat odcentroval do vápna a absolutně nepochopitelně, spíš nešikovně si do vlastní sítě srazil již podruhé míč Mario Hermoso. Dnešní zápas pro něj byl zřejmě nejhorší v této kariéře, jelikož si během jednoho zápasu dal dva vlastní góly. V 88. minutě přišlo snížení na 3:2. Z volného přímého kopu si na centr naskočil opět Mario Hermoso a po zaváhání brankáře dal branku. Na nic víc se již hosté nezmohli a zpět do katalánské metropole se musí vracet bez jediného bodu.

Autor: David Kvapil / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Hermoso hattrick

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele