11. kolo
04.11.2016 20:45 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

Málaga CF - Sporting Gijón 3:2

Hned dvakrát v utkání Gijón vedl, ovšem dvakrát o svůj těsný náskok přišel, až nakonec Málaga díky Michaelovi Santosovi udeřila definitivně a získala na své konto všechny tři body. Hosté tak prodloužili své čekání na ligovou výhru už na osm kol v řadě a i nadále zůstávají v sestupovém pásmu, domácí se naopak posunuli na devátou pozici.

Sporting do zápasu nevstoupil opravdu vůbec špatně, už ve 13. minutě vyšla spolupráce Borji Viguery a Čopa. První jmenovaný vyslal kolmici na svého spoluhráče do šestnáctky, ten mu pak z pravé strany balón vrátil a španělský forvard se z vyložené pozice nemýlil. Dlouho se Boquerones nemohli prosadit, přece se jim ale podařilo vyrovnat v závěru poločasu.

Fernandovi Amorebietovi se podařilo zablokovat hned dva střelecké pokusy soupeře, když se však míč napotřetí odrazil k Pablovi Fornalsovi, už ani venezuelský obránce ani brankář Iván Cuéllar nedokázali zareagovat. Zkraje druhého dějství se však hosté znovu ujali vedení, Čop totiž střelu z přímého kopu poslal nechytatelně k tyči.

V 65. minutě se Málaze podařilo již podruhé korigovat stav, Sandro Ramírez dokázal hlavou překonat Ivána Cuéllara. Situace se pro Gijón opravdu notně zkomplikovala jen o pár chvil později. Castellano, který byl vůbec prvním karetním hříšníkem tohoto duelu, uviděl v 71. minutě po svém zákroku na Juana Carlose Péreze druhou žlutou kartu a byl vyloučen.

Krátké přesilové hry nakonec domácí plně využili k přetavení vítězství na svou stranu. Střídající Michael Santos, jenž už v první půli nahradil zraněného Jonyho, si dvanáct minut před koncem naběhl na centr z levé strany od Juana Carlose Péreze a tvrdou hlavičkou propálil ustrnuvšího Ivána Cuéllara.

Autor: Patrik Sandev / espnfc.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
hradec

Málaga 3:0 Sporting Gijón

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele