5. kolo
24.09.2014 22:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Málaga CF - FC Barcelona 0:0

Stoprocentní barcelonský start do nové sezony je u konce. Stopku katalánské ofenzivě vystavila na domácí půdě Malaga, která udržela čisté konto a bere ze zápasu bod za bezbrankovou remízu. Alespoň série zápasů bez jediného inkasovaného gólu tak Barceloně zůstává i nadále. Přesto je něco takového po zápase, v němž hosté netrefili ani jedinkrát soupeřovu bránu, hodně chabou náplastí.

Malaga letos rozhodně plní funkci zabijáka favoritů, neboť si již v letošním ročníku vyšlápla na loňský čtvrtý Athletic a nyní udržela na uzdě i Barcelonu. A nejen že Messiho a spol. k ničemu Andalusané nepustili, sami navíc udělali z Claudia Brava v hostující brance jednoho z nejlepších hráčů Katalánců. První šance domácích přišla už v sedmé minutě, kdy Nordin Amrabat poprvé ozkoušel Bravovu pozornost.

Po osmnácti minutách první půle nezamířil přesně Sergi Darder, a až teprve tehdy se poprvé k životu probral i favorizovaný gigant. Lionel Messi ovšem navzdory svým nesporným kvalitám tentokrát v zakončení uvnitř šestnáctky hrubě selhal a Neymar pak těsně před odchodem do šaten trefil pouze Sergia Sáncheze.

Po změně stran byla dominance domácích ještě patrnější. V devětašedesáté minutě vybojovala Malaga přímý kop po Douglasově faulu na Luise Alberta, z nějž sám postižený vyslal na svého někdejšího zaměstnavatele krásnou střelu do horního růžku. Claudio Bravo však ukázal v plné parádě, proč se těší důvěře trenéra Enriqueho a dokázal míč vytěsnit kolem tyče. Barcelona tak unikla potupné prohře, které se kupříkladu Real Madrid letos již dvakrát nedokázal vyvarovat, a bere z jihu Španělska alespoň bod.

Autor: Martin Kantor / espnfc.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
milan78

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

viva barca 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Těžký zápas, ale Barca by ho měla zvládnout - 0:1

Reagovat
eden_h

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Messi 3, Neymar 1

Reagovat
smazaný uživatel

doslova ofenzivni smrst

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze takovych zapasu ted bude vice a s podobnymi vysledky se musime smirit.

Reagovat
smazaný uživatel

no to mě potěšilo...více takových zápasu než nastopí Suarez, to pak nedat gol bude už nemožné:-)....stejně se mě líbi jak někde udělají s propadáku (strata bodu, žádny gol, žádna střela na tyč), vlastně pozitvní článek že ještě nedostali gol http://fotbal.idnes.cz/fotbaliste-barcelony-nevystrelili-po-11-letech-na-branku-p2d-/fot_zahranici.aspx?c=A140925_103338_fot_zahranici_tru

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem tam jednu střelu mezi tyče viděl - Piqueho hlavička a krásnej zákrok Kameniho, kdy chytal míč už za svým tělem... podle mě by to do brány šlo.

Ale každopádně to byla mizérie.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele