12. kolo
18.11.2012 17:50 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Getafe CF - Real Valladolid 2:1

Jen čtyři minuty stačily Getafe k tomu, aby otočilo nepříznivě se vyvíjející duel s Valladolidem a zvítězilo nakonec 2:1. Madridský celek sice prohrával po zásahu Óscara, jenže v rozmezí sedmdesáté čtvrté a sedmdesáté osmé minuty se trefili Alexis a Lafita a domácí slaví důležité tři body. Díky tomu se posunuli do první poloviny tabulky, jsou osmí, hosté klesli na desátou příčku.

Po opatrném vstupu do zápasu v podání obou týmů se pořádně začalo hrát až po dvaceti minutách hry. A aktivnější byli domácí, brankář Pucely Dani Hernández musel předvést dva brilantní zákroky během jedné minuty, když vychytal jak Pedra Leona, tak Diega Castra. I gólman domácího celku Miguel Moyá se musel vytáhnout, to když se úplně sám před ním ocitl Manucho, strážce svatyně Getafe ovšem překonat nedokázal.

Ve čtyřicáté páté minutě už však byl Moyá naprosto bez šance, ještě totiž dokázal vyrazit první prudký pokus Eberta, dorážka Óscara už však byla stoprocentní. Krásným gólem mohl krátce po pauze srovnat krok Alexis, jeho dělovka ze třiceti metrů však olízla konečky prstů hostujícího brankáře a míč tak nakonec skončil těsně nad břevnem. Hosté pak měli několik slušných možností rozhodnout o svém vítězství, Ramose ale vychytal Moya, Ebert branku minul.

A tak mohlo Getafe nakonec otočit vývoj zápasu a uzmout z něj všechny tři body. Nejprve šestnáct minut před koncem vyskočil po centru ze strany nejvýše Alexis a hlavou srovnal, už o čtyři minuty později pak Mané vysunul Lafitu, ten prošel přes dva bránící protihráče a rozhodl o triumfu domácích.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele