23. kolo
12.02.2012 19:45 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Villarreal CF - Granada CF 3:1

Pod taktovkou nového trenéra se Villarreal snaží v novém roce vyhrabat z nelichotivých pozic a nyní konečně začínají přicházet výsledky. V rámci 23. kola Žlutá ponorka na domácí půdě porazila Granadu 3:1 a posunula se na čtrnáctou pozici. Granada se naopak díky Villarrealu propadla o pozici dozadu na patnácté místo a má o bod méně. Domácí o svém vítězství rozhodli ve druhém poločase.

Domácí vstoupili do zápasu od samého začátku s cílem splnit svou roli favorita a první gól přišel už v 16. minutě utkání. Cani našel svou přihrávkou volného Marca Rubéna, který přízemní střelou k tyči překonal gólmana Cesara v brance Granady - 1:0.

Hosté neodehráli úplně nejlepší první poločas, ale přesto si v něm dokázali vypracovat šanci ke vstřelení gólu. Ve 27. minutě trefil kapitán Lopéz hlavičkou tyč branky domácích. Villarreal si však většinu akcí Granady pohlídal a sám byl více nebezpečný. Ani žádná jeho další akce se v prvním dějství neujala a do kabin se tak šlo za stavu 1:0.

Granada vstoupila do druhého poločasu tím nejlepším možným způsobem a v 50. minutě se dočkala vyrovnání. Nejnebezpečnější muž hostujícího celku kapitán Lopéz už tentokrát hlavičkou nezaváhal a po rohovém kopu překonal brankáře domácích - 1:1.

V 58. minutě však byl donucen kapitán Granady Lopéz odstoupit ze hry kvůli zranění a od té doby to šlo s hosty z kopce. V 64. minutě dal Villarreal vedoucí gól a po přihrávce Camuňase se přesnou ranou pod břevno trefil Borja Valero. Domácí byli v této fázi zápasu jasně lepší a o pár minut později přidali třetí a rozhodující branku. V 73. minutě si smolným způsobem srazil balón do vlastní sítě gólman Julio Cesar a bylo to už 3:1.

Domácí už si vedení bez problémů pohlídali, ale přesto byl závěr zápasu zajímavý. V 88. minutě dostal druhou žlutou kartu na straně Granady Diakhaté a pakoval se tak předčasně do sprch. V nastaveném čase mohl zvýšit na 4:1 střelec druhého gólu Borja Valero, ale ve své druhé šanci branku netrefil. Utkání tak skončilo zaslouženým vítězstvím Villarrealu v poměru 3:1.

Autor: Adam Tkadlec

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2-2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 (Ruben, Valero - Ighalo)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele