19. kolo
15.01.2011 18:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Real Zaragoza - Levante UD 1:0

Klíčové vítězství si připisuje o záchranu bojující Zaragoza. Královský klub zdolal jedinou brankou Gabiho Levante 1:0 a v tabulce se dostal právě před svého dnešního soupeře.

Pozdější autor vítězné trefy Gabi měl i první šanci zápasu, jeho střeleckému pokusu ale scházela patřičná přesnost. Zápasové tempo nebylo nikterak vysoké, další šance přišla až ve 26. minutě, Ander Herrera byl ale na poslední chvíli zablokován. O dvě minuty později měl solidní příležitost i další hráč Zaragozy Said Boutahar. Až zhruba ve 36. minutě poprvé zahrozili i hosté, Rafael Jorda měl hned dvě šance, ale ani s jednou nenaložil podle svých představ.

Zaragoza vstřelila jedinou branku utkání v závěru prvního poločasu, Gabi obešel protihráče a pak z hranice pokutového území přesně vystřelil - krásná branka znamenala vedení domácích 1:0.

Ve druhém poločase se Levante snažilo o vyrovnání, ovšem marně. Naopak pojistku mohl vstřelit po hodině hry Carlos Diogo, z těžké pozice dobře hlavičkoval a jen málo stačilo, aby domácí Real vedl o dvě branky. Jenomže stále to bylo jen 1:0 pro domácí, takže Levante pořád mělo o co hrát.

Šance Levante začaly přibývat, Valdo ani na druhé straně Bertolo nebyli úspěšní. Hostům se vyrovnat nepodařilo, a poté, co sudí Alfonso Alvarez Izquierdo naposledy foukl do píšťalky, mohl začít Estadio La Romareda slavit veledůležité vítězství.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele