15. kolo
12.12.2010 21:00 CET
5 : 0
(2:0)

Reportáž

FC Barcelona - Real Sociedad 5:0

Lionel Messi dovedl Barcelonu k další hladké výhře, tentokrát to pětigólovým debaklem odnesl Real Sociedad. Po gólu přidali také Villa, Iniesta a Bojan, Barcelona se hrou bavila s po hladké výhře zůstává o dva body před Realem v čele tabulky.

Jsme stejně dobří, jako Real Madrid. Přesně toto si po dnešku mohou říct hráči Realu Sociedad, která z Nou Campu odjíždějí se stejným pětigólovým přídělem. Určitě z tohoto srovnání však radost nemají.

Trenér Barcy Josep Guardiola mírně protočil sestavou, Gerard Piqué dnes pouze odpočíval na lavičce náhradníků, na pozici stopera se tak vedle kapitána Puyola posunul Abidal a nalevo hrál od úvodního hvizdu Maxwell s jednoznačně ofenzivními úkoly.

Barcelona si zápas od začátku až do konce užívala plnými doušky, skóre otevřel již v deváté minutě po přihrávce Pedra před prázdnou branku David Villa, který tak vstřelil svůj sedmý gól v devíti posledních zápasech a udržuje si velmi dobrou střeleckou formu.

Vedení Blaugranas zdvojnásobil dvanáct minut před přestávkou Iniesta, jenž využil chytré nahrávky geniálního Messiho a prostřelil bezmocného brankáře hostí Brava.

Hned po přestávce se už prosadil Messi i střelecky. Na polovině hřiště převzal míč, pláchl okolo čtyř protihráčů až k pokutovému území, kde si narazil s Danim Alvesem a podél gólmana pohodlně zavěsil. Prostě a jednoduše - nádhera!

Čtyři minuty před koncem utkání převzal Messi Bojanovu nahrávku, několikrát naznačil střelu, zatímco pohodlně obíhal toporné obránce Realu Sociedad a až usoudil, že se dostal do výhodné střelecké pozice, s přehledem uklidil míč do branky. Jak jednoduché je hrát fotbal, když jste Messi.

Přesně na přelomu normální hrací doby s nastavením šli domácí do přečíslení tři na jednoho, přičemž jedním z těch tří byl Bojan, vypálil, následně svou střelu dorazil do sítě a upravil tak skóre zápasu na konečných 5:0.

A tak bez dalších okolků... Dámy a pánové, takhle se hraje fotbal! Ať fandíte komukoliv, třebas i Realu nebo Espanyolu, musíte uznat, že Barcelona v současnosti nemá konkurenci, dnes to nepříjemným "bůrem" odskákal Real Sociedad.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

5 0 Messi,Messi,Pedro,Messi,Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá trefa,ten výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

8:0 Messi, Messi, Messi, Messi, Messi, Messi, Messi, Messi - Messi (vl.)

Reagovat
smazaný uživatel

a ten Messiho vlastenec nebude platit =)

Reagovat
smazaný uživatel

4-1 Messi , Messi , Pedro , Villa

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Toto bude krásny zápas. Neviem sa dočkať.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aj jednoznačný ..Barca nesmie zaváhat´!!!

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
vocasisko

Tip EuroFotbal.cz: 2 ?

Reagovat
cresposuper

0-1

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes,D.Alves,Pigue,Puyol,Abidal,Xavi,Sergio,Iniesta,Messi,D.Villa,Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Losinho

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro Ti to vyšlo...

Reagovat
smazaný uživatel

5:1 (Iniesta,2xMessi,Xavi,Villa)

Reagovat
Filipow

místo Xaviho dal Bojan, a skončilo 5:0. ale .

Reagovat
Y.N.W.A

"Jak jednoduché je hrát fotbal, když jste Messi. " tesat do kamene...

Reagovat
smazaný uživatel

Barca je bez konkurence na celém světě!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

este sme nic nevyhrali tak nevykrikuj , ze mame fazonu este nic neznamena ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele