3. kolo
20.09.2009 17:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Real Zaragoza - Real Valladolid 1:2

Nováček soutěže ze Zaragozy podlehl v dobrém utkání Valladolidu, který si připsal cenné vítězství a zejména první ligové vítězství v tomto ročníku.

Hosté začali skutečně parádně, když se po krásné akci a zpětné přihrávce Diego Costy prosadil Marquitos, který prostřelil Juana Carriza v domácí brance. Na druhé straně se pokoušel vyrovnat Arizmendy, ale z dobré pozice přestřelil branku. Valladolid následně mohl osobou Fabiána Cannobia zvýšit vedení, jeho střela z bezprostřední blízkosti zazvonila na břevno.

V dalších minutách se dvakrát předvedl hostující brankář Jacobo Sanz, který zlikvidoval několik dobrých pokusů. Nestačil jen na dobrou šanci Jorge Lopéze, který přízemní střelou podél padajícího Sanze vyrovnal. A hostující brankář patrně nebude mít čisté svědomí.

To jeho konkurent na druhé straně Juan Pablo Carrizo měl velké štěstí při Sisiho nečekané ráně. V závěrečných minutách měl ještě dobrou šanci stoper Ayala, jehož hlavička po standardce Lopéze skončila mimo.

Po obrátce musel zprvu likvidovat Costovu hlavičku Carrizo, ale proti další a rozhodující ráně Sisiho neměl šanci. Valladolid se okamžitě "vrhl" do defenzívy. I díky několika standardním situacím se podařilo domácím vytvořit si tlak na soupeřovu obranu, ale žádnou výraznější šanci si nevytvořili.

Postupem času přišly i příležitosti. U obou šancí byl agilní a v tomto zápasu výborný Jorge Lopéz, jehož první střelu Ustari výtečně vytěsnil a i s druhou hlavičkou si brankář hostí poradil. Zaragoza se přece jen mohla dočkat bodíku, ale střídající Franc Songo'o zklamal v zakončení.

V zajímavém utkání zvítězila přesnost v zakončení. Domácí nebyli horším týmem, drželi častěji míč na svých kopačkách, ale nedokázali překonat jistého Ustariho. Zaragoza tak po první domácí výhře své fanoušky zklamala.

Autor: Jiří Lapáček / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele