1. kolo
30.08.2009 17:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Málaga CF - Atlético Madrid 3:0

Málaga porazila rozdílem třídy Atlétiko Madrid a pomstila se tak za prohry v prvním kole loňské sezony s tímto soupeřem.

Před dvanácti měsíci skončil tento duel v Madridu 4:0 pro Atlétiko. Do vedení poslal domácí po půlhodině hry Nabil Baha, další branky přidali po chybách hostující obrany Manu a Xavi Torres. Atlétiko dostalo tři branky přestože v létě posílilo zadní řady, když přišli gólman Asenjo a stoper Juanito.

Domácí začali lépe, Xavi Torres ale střílel zblízka nad. Na druhé straně hlavičkoval nad Raúl García, po centru Agüera hlavičkoval nebezpečně Simao, ale gólman Munua vyrazil míč na roh. Po půlhodině hry byl mezi diváky vykázán hostující kouč Resino, Munua zlikvidoval pokus Agüera. Pak už šla Málaga do vedení, když centr Manola Gaspara vrátil volejem zpět do vápna Duda a Baha se trefil krásnými nůžkami.

V druhé půli mohlo Atlétiko vyrovnat, ale Munua zlikvidoval střelu Clébera Santany. V 63. minutě přidala Málaga druhou branku. Trestný kop našel volného Luqueho, jeho střelu Asenjo ještě vyrazil a míč tak do sítě dopravil až Manu. Atlétiko už nedokázalo odpovědět a třetí gól inkasovalo až v závěru. Po rohu Selima Benachoura byl opět nekrytý hráč, tentokrát Xavi Torres, a hlavičkou stanovil konečné skóre. Málaga tak poněkud překvapivě vyhrála vysoko 3:0.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:4 - Maxi Rodrigues, Aguero, Forlan, Forlan

Reagovat
peky

no tak 3-0 pro Malagu to jsem opravdu nečekal jsem zklamán z výkonu Atletica

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi slaby vykon zo strany Atletica

Reagovat
smazaný uživatel

Atletiko je velmi náladový tým i v minulem ročniku to takhle bylo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele