3. kolo
21.09.2008 21:00 CET
1 : 6
(0:2)

Reportáž

Sporting Gijón - FC Barcelona 1:6

Barcelona porazila Sporting Gijón na jeho hřišti 6:1. O branky vítězů se postarali Xavi, Eto’o, vlastním gólem Jorge, Iniesta a dvakrát Messi. Za domácí korigoval výsledek Maldonado. Definitivně srazila Sporting do kolen červená karta pro Gerarda.

První šanci měl hostující Xavi, jeho střelu z levé strany chytil Sergio Sánchez. Na druhé straně se přes Abidala prosazoval Carmelo, centr do vápna ale nikoho nenašel, podobně dopadly na druhé straně centry Xaviho a Iniesty.

Ve dvacáté minutě chybělo pár centimetrů Messiho střele, o dalších šest minut později už se však skóre měnilo. Úspěšným střelcem byl po pasu Iniesty Xavi Hernández. Domácí se snažili reagovat vzápětí, Valdés si střelu pohlídal.

32. minuta přinesla další gól. Rohový kop našel hlavu Puyola, od které se míč odrazil směr bráně a definitivně za záda Sáncheze ho doklepl Samuel Eto’o. Pro Kamerunce se jedná o první ligový gól v sezóně.

Další góly přišly po přestávce. Ve 49. minutě si po rohovém kopu srazil míč do vlastní sítě Jorge López a bylo to 3:0. Domácím se ale podařilo ihned snížit, když se prosadil Maldonado. Šance na zvrat vzala Sportingu 56. minuta, v níž chyboval brankář Sánchez a Messiho, který se užuž řítil sám na bránu, fauloval Gerard a uviděl červenou kartu.

Využít početní převahy se Barceloně poprvé podařilo 20 minut před koncem. Na Messiho přihrávku za obranu si naběhl Andrés Iniesta a zvýšil na 4:1. I u dalších gólů byl Messi. Nejdříve využil přihrávky Iniesty, aby poslal míč do odkryté brány, a následně zakončil akci Bojana s Xavim, tentokráte pro změnu hlavou.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

barca vyhraje 2:0

Reagovat
Xavi

0:3 Forca Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem moooc zvedav jak tenhle zapas skonci , tip 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Barca nebude po 3 kolech s jedním bodem...jasná dvojka!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

mas recht bude s 2b. 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0-2 souhlas s patojdou

Reagovat
Xavi8

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

27.minuta a xavi to tam bombi

Reagovat
smazaný uživatel

33.minuta...samuel etoo

Reagovat
smazaný uživatel

to je debakl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele