33. kolo
26.04.2009 17:00 CET
2 : 4
(0:2)

Reportáž

Recreativo Huelva - RCD Mallorca 2:4

Huelva prohrála i šesté utkání v řadě a záchrana se pomalu vzdaluje. Nuevo Colombino dnes čtyřmi brankami vyloupila Mallorka, která se naopak pravděpodobně definitivně vzdálila sestupovým vodám, ačkoliv matematicky ještě udržení jisté nemá.

Mallorka do utkání vlétla jako hurikán a hned z první šance udeřila. Jurado přešel přes statickou obranu domácích a přesnou ranou prostřelil Asiera Riesga - 0:1. Uběhlo pět minut a hosté opět nachytali domácí obranu na švestkách. Santanův centr do branky hlavičkou usměrnil neobsazený Arango. Po půlhodině hry již mohlo být hotovo, jenže tvrdá střela Martiho se mezi tři tyče nevešla. O tři minuty později poprvé zahrazilo také Recreativo. Na Guerrerovu střelu ale skvěle zareagoval gólman Aouate. Snížit mohl vzápětí Sisi, ale v rozhodujícím momentu selhal.

Po prvním poločase tedy byli spokojenější hosté z Mallorky, kteří vedli o dvě branky. Náskok se ale ztenčil pár minut po přestávce, kdy nedorozumění mezi Nunesem a Aouatem využil Sisi a snížil na 1:2. Šance se poté rodily na obou stranách, ale 14 minut před koncem zhatil všechny naděje Huelvy Castro, jenž v akci jeden na dva společně s Juradem zvýšil na 1:3 z domácího pohledu. Na branku ale rychle zareagoval Javier Camunas a ještě vykřesal pro Recre naději. V 87. minutě navíc musel hřiště po druhé žluté kartě opustit Gonzalo Castro a na poslední horké minutky oslabil svůj tým. Nakonec ale tři body pro Malorku v poslední minutě pojistil Alhassane Keita.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1-2 pro Ostrovany!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele