6. kolo
05.10.2008 17:00 CET
0 : 4
(0:2)

Reportáž

Recreativo Huelva - Málaga CF 0:4

Huelva a Malaga vstupovaly do zápasu jako dva čtyřbodové celky, o vyrovnaný duel se ale rozhodně nejednalo. Hosté svého soupeře potupili výhrou 4:0.

Malaga předvedla raketový nástup. Již po 38 vteřinách centroval z levé strany Adrian Lopez a Eliseu otevřel skóre - 0:1.

Asier Riesgo se v domácí svatyni rozhodně nenudil a své kvality musel ukázat v 18. minutě, kdy v souboji jeden na jednoho lapil tutovku Dudy. Ve 38. minutě se podobná situace opakovala, v Dudově pozici se ocitl Eliseu, ani on ale na Riesga nevyzrál. Následoval rohový kop, Duda v pokutovém území našel hlavu Bahy a Riesgo byl tentokráte bezmocný - 0:2.

Domácí fotbalisty do kabin vyprovázel pískot fanoušků, Recre si nevypracovalo ani jednu pořádnou šanci a jeho šance na možný bodový zisk definitivně zmařil úvod druhé půle. Ve 48. minutě sice domácí obrana odvrátila standardní situaci, míče se ale chopil Eliseu, vřítil se do pokutového území a po jeho přihrávce pálil přesně Duda - 0:3.

Malaga neustávala v tlaku a dokonce přidala čtvrtý zásah. Běžela 62. minuta, když po Bahově přihrávce mířil přesně z voleje Eliseu - 0:4.

Závěr zápasu se již dohrával v poklidném tempu a bez nějaké větší divácké kulisy, jelikož řada domácích fanoušků předčasně opustila stadion. Ti ostatní viděli alespoň jednu šanci Recreativa, kterou spálil Javi Guerrero.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele