24. kolo
22.02.2009 17:00 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

Real Valladolid - Málaga CF 1:3

Překvapení letošní sezony, fotbalisté Malagy, znovu vyhrál a v tabulce se alespoň do večera posunul na páté místo. Tři body ze hřiště Valladolidu zařídili Albert Luque, Apono a Nacho, jedinou trefu domácího celku zaznamenal Oldoni.

Hosté se dostali do vedení už v 8. minutě utkání, dlouhý balon si zpracoval Albert Luque a přesnou střelou otevřel skóre utkání - 0:1. Hosté měli i další šance, Dudu vyslal opět Luqueho, někdejší útočník La Coruni či Newcastlu tentokrát ztroskotal na brankáři Villarovi. Ve 29. minutě už hosté vedli o dvě branky, Calleja byl faulován na samotné hraně pokutového území a rozhodčí odpískal pokutový kop, který bez problému proměnil Apono - 0:2. I přes nepříznivý vývoj zápasu domácí Valladolid bojoval, blízko ke snížení byl Goiton, s jeho pokusem si ale poradil brankář s podobným jménem Goitia.

Po změně stran si opět první šanci vypracovala Malaga, v šanci se ocitl Nabil Baha ale zakončení nevyřešil vůbec dobře. Útočil i Valladolid, ztrátu míče ve středu pole využil Pedro Leon a následnou střelu likvidoval brankář Ińaki Goitia. V 82. minutě zdramatizoval utkání Pedro Oldoni, který přesně hlavičkoval po centru z pravé strany - 1:2.

Valladolid vrhnul všechny síly do útoku a to se mu nakonec vymstilo, Malaga předvedla rychlý brejk z levé strany na jejímž konci byla branka krásná branka Nacha, jenž ukázkově přehodil brankáře domácích - 1:3. Hosté vyhráli zaslouženě a připisují si další tři body, Valladolid zůstává v klidném středu tabulky.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele