11. kolo
16.11.2008 17:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Málaga CF - Villarreal CF 2:2

Hostující kouč Pellegrini nakonec nasadil zkušené Sennu a Pirese, do útoku dvojici Rossi a Llorente, z nichž každý se mu odvděčil jedním gólem. Málaga tímto prolomila sérii tří zápasů bez zisku bodu. Villarreal začal útočně, Llorente střílel zdálky těsně vedle, to Rossi už byl přesnější a přízemní střelou k levé tyči zajistil Villarrealu vedení. Hosté byli při chuti, lob nad břevno poslal Pires. Málaga reagovala až po půlhodině hry. Senna fauloval Rosaria a perfektně provedeným trestným kopem vyrovnal Duda.

Po změně stran šel Villarreal opět do vedení. Čtyři minuty po přestávce uspěl svou kříznou střelou po přihrávce za obranu Joseba Llorente. Hosté získali opět chuť útočit, ale proti Rossimu se svými reflexy dvakrát vytáhl Arnau. V 71. minutě se zranil hostující Eguren a musel být vystřídán. Vyrovnání si Málaga schovala až do samého závěru. Zmatky v obraně hostí způsobil Luque a Helder Rosario hlavičkou srovnal skóre na konečných 2:2.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele