22. kolo
08.02.2009 17:00 CET
3 : 2
(0:2)

Reportáž

Málaga CF - UD Almería 3:2

Málaga v druhé půli přestřílela Almeríu, vyrovnávací i vítězný gól dal Salva Ballesta. Málaga tak je jen o horší skóre sedmá, Almería patnáctá.

Hosté navíc dohrávali o deseti lidech, vyloučen byl Mané. Almería vedla po gólech Kalu Ucheho a Negreda, snižoval Luque a poslední slovo měl dvakrát Salva. První půle vyzněla pro Almeríu. Kalu Uche ještě zblízka hlavičkoval nepřesně, ale to se jen zastřeloval, ve 26.minutě už hlavou využil ke skórování roh Ortize. Málaga se snažila vyrovnat střelou Miguela Angela, ale ta skončila v zámezí, pokus Luqueho skvěle vyrazil nad břevno gólman Diego Alves. Almería byla přesnější, centr Bruna totiž využil ke svému jedenáctému gólu v sezoně Negredo.

Kouč Málagy o přestávce poslal na trávník Dudu a Salvu, tento tah se mu vyplatil. Snížení na 1:2 přišlo velice brzo. Z kraje pokutového území se trefil Albert Luque. Střelu Bahy v 56.minutě ještě Diego Alves kryl, po hodině hry ale odcentroval Jesus Gamez a Salva Ballesta vyrovnal. A o jedenáct minut později Málaga zápas definitivně otočila. Salva využil chyby Carlose Garcíi a rozvlnil síť za Alvesem potřetí. Almería nemohla najít odpověď, naopak byl ještě za zákrok na Pereiru vyloučen Mané. Poslední možnost vyrovnat měl hostující Corona, ale gólman Goitia vytěsnil jeho střelu mimo tyče.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Lorcan

Almria a červená karta to už je klasika

Reagovat
Lorcan

Almeria

Reagovat
Lorcan

no co stejně to tu nikdo nebude číst

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele