13. kolo
25.11.2007 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Villarreal CF - UD Almería 1:1

Fanoušci Realu Madrid se můžou radovat, jejich tým i po třinácti kolech povede nejvyšší španělskou soutěž. Děkovat můžou Almeríi, která velice překvapivě okradla o body Villarreal, jenž tak promrhal možnost posunout se do čela soutěže.

Přitom na stadionu El Madrigal začalo vše podle předpokladů, ve skvělé formě hrající útočník Nihat Kahveci poslal domácí tým do vedení již ve třinácté minutě. Turecký reprezentant se dostal za obranu hostí, a mezi nohama gólmana Davida Cobena vstřelil svůj letošní třetí gól. Ve dvaadvacáté minutě mohli jít domácí hráči už do dvoubrankového vedení, Senna vytvořil výbornou šanci pro Guillerma Franca, kterého však vychytal Cobeno. O pět minut později pohrdl gólem i Senna. Těsně před přestávkou vstřelil regulérní gól hostující útočník Kalu Uche, rozhodčí však kvůli domnělému ofsajdu gól neuznal.

Druhý poločas byl z obou stran velice emotivní, hned na začátku druhého poločasu rozdal rozhodčí Carlos Gomez tři žluté karty a do konce zápasu jich ukázal ještě šest. Šanci definitivně rozhodnout o výsledku měl Nihat, s jeho přízemní střelou si však poradil Robeno, a tak přišel trest. V 53. minutě přenesl Rekarte dobře hru na pravou stranu, kde míč zkrotil útočník Alvaro Negredo Sanchez, a přesnou střelou vyrovnal na 1:1. V posledních patnácti minutách se Villarreal vrhl všemi silami do útoku, gól, který by jej posunul do čela tabuzlky se mu ale vstřelit nepodařilo.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Za 1. Tip 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento výsledek jsem si přál, ale tušil jsem že to bude trapná plichta, ta Almérie je remízové mužstvo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele